Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εχε πίστη μέχρι το τέλος!! Να είσαι περιφανή για τον εαυτό σου! 

Μην αφήνεις κύκλους. Απλά ψάξτε ότι μπορείτε, να βεβαιωθείτε για το σπερμα και με βιταμίνες φιλικό οξύ, d3 ω3 να βελτιώσετε τις ποιότητες. 

Πήρε ο άντρας μου κάτι συμπληρώματα ήδη. Εν τω μεταξύ τον στέλνουν ταξίδι Αμερική με τη δουλειά αυτό το μήνα και οι γλυκούληδες φρόντισαν να ενημερώσουν πριν 3-4 μέρες οπότε πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα γιατρών που είχα φτιάξει. Τι νεύρα έχω δε λέγεται.

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Κοριτσια την Τετάρτη εχω την εξεταση για το μικροβίωμα επιτελους.. ο γιατρος μου ειπε να παρω προληπτικά υποθετο βολταρεν,  αλλα πιο πολυ πιστευω επειδη εγω του γκρινιαζα οτι θα με πονεσει.. υποφερεται η ενοχληση;; Αν ειναι να μην το παρω τζαμπα.. δεν ειναι και το καλυτερο μου να βαζω υποθετο απο τον πωπο.. το εκανα μια φορα στην σαλπιγγογραφια...

Αλήθεια σου λέω, υποφέρεται φουλ. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βίωσα που στην υστεροσαλπιγγογραφια βγήκα με μετατραυματικό σοκ. Εχεις απλά λίγες κράμπες μετά για ένα μισαωρακι κ όλα καλά. Σκέψου την επόμενη μέρα πήγα για πεζοπορία 😂

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα ρε συ τι παει να πει να τις καταλαβουμε?Αυτες δεν πρεπει ρε γμτ να ναι διακριτικες?ποσο μου τη δινει αυτο το ειναι γιαγια κι αυτη δεν λεγεται...

Να ναι διακριτικη ρε φιλε,δηλαδη εγω εαν μεθαυριο εχω μια νυφη θα της πρηξω τα συκωτια ποσο θα βλεπω το παιδι και ποσο θα της το κραταω?Ελεος μωρε κοριτσια.Θα φροντισω να μαι μια καλη πεθερα και να με θελει η νυφη μου να την βοηθησω ΟΠΟΤΕ και ΟΠΩΣ θελει αυτη.Και φυσικα δεν θα χω τρελες απαιτησεις γιατι ξερω οτι κι αυτη μανα θα εχει,δεν ειμαι εγω η μοναδικη γιαγια στον κοσμο.Αμαν πια.Με την καταπιεση αυτη....

Απλα τα πραγματα ..."εαν χρειαστω βοηθεια θα σας πω"και τελος δεν χρειαζεται ουτε αγχος ουτε συνεχεια ξεκαθαρισματα.Οταν μπορεις να τη δεχεσαι,οταν θες να ξεκουραστεις να το λες και να μην τη δεχεσαι απλα.

Εγω παιδια και στη μανα μουπου οκ της εχω πολλη εμπιστοσυνη γιατι ξερω οτι ειναι πολυ σωστη και προσεκτικη,αμα δεν μαρεσει κατι που λεει στο παιδι η κανει της το λεω αμεσως και τελειωνει το θεμα.Δεν ξεχωριζω.

like!!!!

rbOEp3.png

Τι λετε βρε κοριτσια? Εμενα η μαμα μου που μου την κραταει τις ωρες που ειμαι στο γραφειο με παιρνει και με ρωταει για οτιδηποτε εχει αμφιβολια.Υποψιν το μωρο το κραταει απο την ημερα που γεννηθηκε που σημαινει οτι τα χουγια του τα ξερει καλυτερα κι απο μενα που λεει ο λογος.Οπως επισης αν δω κατι που με ενοχλει η δεν θελω να το κανει της το λεω αμεσως και δεν λεει κουβεντα.Οχι σαν την πεθερα μου που δε θα ξεχασω τι ειπε στην κορη της μια μερα και φρικαρα.Κατι εκανε η κορη της κουνιαδας μου και επενεβει η πεθερα μου.Της λεει λοιπον η κουνιαδα μου."Μαμα μην ανακατευεσε εχει γονεις το παιδι και ειμαστε και οι δυο εδω.Και γυρναει η πεθερα μου με μια κακια και της λεει."Αν θελεις να μην ανακατευομαι να μη μου την φερνεις να την κραταω οταν δουλευεις.Αφου την μεγαλωνω.....τον πρωτο λογο τον εχω εγω."

Καλα μιλαμε ....φρικαρα.Απορω πως δεν σηκωθηκε ο γαμπρος της να της αστραψει καμια μπουφλα.........παντως εγω την αλλη μερα θα την εγραφα στον παιδικο την κορη μου και δε θα την ξανααφηνα στην μανα μου.!!!!!

Καταλαβαινετε για τη γυναικα μιλαμε ε???????????

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημέρες κι απο μένα!!

Είμαι πολύ προβληματισμένη σήμερα..

Απο τότε που ήρθαμε σε μια μικρή αντιπαράθεση με τη δική μου,προσπαθώ πάρα πολύ να έρθουμε ξανά κοντά και να αποκαταστασήσω τις σχέσεις μας. ('Οχι οτι έγινε κάτι τραγικό αλλά σίγουρα τπτ δεν είναι το ίδιο)

Εκείνη έχει μια στάση του τύπου "Η νύφη εφταιγεαλλά υποχώρησα απο την καλή μου καρδιά!!"

Εν πάση περιπτώση ξανάρχισαν πάλι τα γεύματα εκεί 2-3 την εβδομάδα (παρόλο που θέλω να τρώμε σπίτι μας,υποχωρώ ωστόσο ανα καιρούς) οι βόλτες για φαί-καφέ (με εκείνην) κλπ.

Σαν γυναίκα νιώθω οτι δεν με βλέπει όπως πριν κι οτι το προσπαθεί.

Χθες που βγήκαμε με φίλες της για φαί κ μιλούσαμε για το μωρό σε κάποια φάση,εκείνη έκλαψε απο συγκίνηση λέγοντας οτι ο Θεός εκπλήρωσε τις προσευχές της και της έστειλε την κόρη που τόσο ήθελε (!!)

Δεν έχει αναφερθεί ποτέ στον ρόλο τον δικό μου,στην εμπειρία μου στη μητρότητα,τι νιώθω εγώ..Νιώθω λες και είμαι η παρένθετη μητέρα που απλά θα γεννήσει την κόρη της!!Νιώθω σαν να μην παίζω κανένα ρόλο στην ιστορία!!

Δεν ξέρω τι να κάνω.Πιστευω οτι δεν ξέρω πώς να διεκδικήσω το παιδί μου χωρίς να τσακωθώ ή πληγώσω καέναν. Με έχει κάνει να πιστεύω οτι το αγαπάει περισσότερο απο ό,τι το αγαπώ εγώ! Αφου ποτέ δεν μιλάμε για το πόσο το περιμένω εγώ,αλλά το πόσο το περιμένει εκείνη. Νιώθω μια άχρηστη και σκέφτομαι τον ερχομό του μωρού με έναν φόβο αντί με χαρά...

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Εγώ τώρα τα έχω με τους γονείς μου. Τόσες μέρες που δε γράφω είμαι τέζα στο κρεβάτι με πυρετό και τα παιδιά το ίδιο. Ο κακομοίρης ο άντρας μου τα έχει δει όλα. Ήρθαν λοιπόν οι δικοί μου να βοηθήσουν. Μιλάμε ότι ήταν λες και είχαν έρθει αρειανοί για επίσκεψη. Ούτε να μου δώσουν ένα ποτήρι νερό δεν ήταν ικανοί. Κάθονταν και έπαιζαν με τη μια μικρή που δεν είχε πυρετό και δεν ήταν στο κρεβάτι. Όταν κάπως ανέκτησα λίγο τις δυνάμεις μου, τους έβαλα τις φωνές. Και φυσικά παρεξηγήθηκαν. Εμείς για να βοηθήσουμε δεν ήρθαμε; Τι εννοείς; Γίναμε μπίλιες για άλλη μια φορά, όπως γίνεται κ ά θ ε φορά που θα χρειαστούμε τη βοήθειά τους. Δηλαδή αν δεν είμαι η super woman, δε γίνεται; Κάνω υπερπροσπάθεια για να μην τους χρειάζομαι καθόλου. Τίποτα. Αλλά τι να γίνει; Άνθρωποι είμαστε. Να το πάρω απόφαση ότι είναι άχρηστοι τελείως;;;; Δεν το χωράει το μυαλό μου. Εμείς έχουμε πιάσει τον πρώτο λαχνό στα πεθερικά μας όλα. Σας έπρηξα, αλλά είμαι καταστενοχωρημένη. Και άντρας μου έχει κλατάρει πια...

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Καλημέρες κι απο μένα!!

Απο τότε που ήρθαμε σε μια μικρή αντιπαράθεση με τη δική μου,προσπαθώ πάρα πολύ να έρθουμε ξανά κοντά και να αποκαταστασήσω τις σχέσεις μας. ('Οχι οτι έγινε κάτι τραγικό αλλά σίγουρα τπτ δεν είναι το ίδιο)

Εκείνη έχει μια στάση του τύπου "Η νύφη εφταιγεαλλά υποχώρησα απο την καλή μου καρδιά!!"

Εν πάση περιπτώση ξανάρχισαν πάλι τα γεύματα εκεί 2-3 την εβδομάδα (παρόλο που θέλω να τρώμε σπίτι μας,υποχωρώ ωστόσο ανα καιρούς) οι βόλτες για φαί-καφέ (με εκείνην) κλπ.

Χθες που βγήκαμε με φίλες της για φαί κ μιλούσαμε για το μωρό σε κάποια φάση,εκείνη έκλαψε απο συγκίνηση λέγοντας οτι ο Θεός εκπλήρωσε τις προσευχές της και της έστειλε την κόρη που τόσο ήθελε (!!)

Δεν έχει αναφερθεί ποτέ στον ρόλο τον δικό μου,στην εμπειρία μου στη μητρότητα,τι νιώθω εγώ..Νιώθω λες και είμαι η παρένθετη μητέρα που απλά θα γεννήσει την κόρη της!!Νιώθω σαν να μην παίζω κανένα ρόλο στην ιστορία!!

Δεν ξέρω τι να κάνω.Πιστευω οτι δεν ξέρω πώς να διεκδικήσω το παιδί μου χωρίς να τσακωθώ ή πληγώσω καέναν. Με έχει κάνει να πιστεύω οτι το αγαπάει περισσότερο απο ό,τι το αγαπώ εγώ! Αφου ποτέ δεν μιλάμε για το πόσο το περιμένω εγώ,αλλά το πόσο το περιμένει εκείνη. Νιώθω μια άχρηστη και σκέφτομαι τον ερχομό του μωρού με έναν φόβο αντί με χαρά...

Ax lullaby, μην την αφήνεις να σου χαλάει τις υπέροχες στιγμές της εγκυμοσύνης σου με στενοχώρια. Δεν προλαβαίνω να γράψω περισσότερα, θα αναλάβουν οι άλλες πεθερόπληκτες. Απλά μη στενοχωριέσαι.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Εγώ τώρα τα έχω με τους γονείς μου. Τόσες μέρες που δε γράφω είμαι τέζα στο κρεβάτι με πυρετό και τα παιδιά το ίδιο. Ο κακομοίρης ο άντρας μου τα έχει δει όλα. Ήρθαν λοιπόν οι δικοί μου να βοηθήσουν. Μιλάμε ότι ήταν λες και είχαν έρθει αρειανοί για επίσκεψη. Ούτε να μου δώσουν ένα ποτήρι νερό δεν ήταν ικανοί. Κάθονταν και έπαιζαν με τη μια μικρή που δεν είχε πυρετό και δεν ήταν στο κρεβάτι. Όταν κάπως ανέκτησα λίγο τις δυνάμεις μου, τους έβαλα τις φωνές. Και φυσικά παρεξηγήθηκαν. Εμείς για να βοηθήσουμε δεν ήρθαμε; Τι εννοείς; Γίναμε μπίλιες για άλλη μια φορά, όπως γίνεται κ ά θ ε φορά που θα χρειαστούμε τη βοήθειά τους. Δηλαδή αν δεν είμαι η super woman, δε γίνεται; Κάνω υπερπροσπάθεια για να μην τους χρειάζομαι καθόλου. Τίποτα. Αλλά τι να γίνει; Άνθρωποι είμαστε. Να το πάρω απόφαση ότι είναι άχρηστοι τελείως;;;; Δεν το χωράει το μυαλό μου. Εμείς έχουμε πιάσει τον πρώτο λαχνό στα πεθερικά μας όλα. Σας έπρηξα, αλλά είμαι καταστενοχωρημένη. Και άντρας μου έχει κλατάρει πια...

marlia μου σε καταλαβαίνω σε όλα! Είδες,εγώ έχω τόσο βοήθεια και το μουρμουράω!χαχαχ!

Δυστυχώς όλα περνούν απο το χέρι της γυναίκας! Τουλάχιστον για να γίνουν σωστά! 'Ισως αν τους ζητούσες να σου μαγειρεύουν ένα φαγητό μόνο και να φέρνεις κ μια κοπέλα να σιγυρίζει 1-2 φορές?μέχρι να αναρρώσεις?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Τι λετε βρε κοριτσια? Εμενα η μαμα μου που μου την κραταει τις ωρες που ειμαι στο γραφειο με παιρνει και με ρωταει για οτιδηποτε εχει αμφιβολια.Υποψιν το μωρο το κραταει απο την ημερα που γεννηθηκε που σημαινει οτι τα χουγια του τα ξερει καλυτερα κι απο μενα που λεει ο λογος.Οπως επισης αν δω κατι που με ενοχλει η δεν θελω να το κανει της το λεω αμεσως και δεν λεει κουβεντα.Οχι σαν την πεθερα μου που δε θα ξεχασω τι ειπε στην κορη της μια μερα και φρικαρα.Κατι εκανε η κορη της κουνιαδας μου και επενεβει η πεθερα μου.Της λεει λοιπον η κουνιαδα μου."Μαμα μην ανακατευεσε εχει γονεις το παιδι και ειμαστε και οι δυο εδω.Και γυρναει η πεθερα μου με μια κακια και της λεει."Αν θελεις να μην ανακατευομαι να μη μου την φερνεις να την κραταω οταν δουλευεις.Αφου την μεγαλωνω.....τον πρωτο λογο τον εχω εγω."

Καλα μιλαμε ....φρικαρα.Απορω πως δεν σηκωθηκε ο γαμπρος της να της αστραψει καμια μπουφλα.........παντως εγω την αλλη μερα θα την εγραφα στον παιδικο την κορη μου και δε θα την ξανααφηνα στην μανα μου.!!!!!

Καταλαβαινετε για τη γυναικα μιλαμε ε???????????

πες τα ρε Ρενα και εμενα η μανα μου αν της πω κατι θα πει και συγνωμη,τοσο ησυχη ειναι,απλα η γυναικα εχει και ενα μικρο γιο 13 χρονον,τον αδερφο μου που ειναι πανω στην εφηβεια,καταλαβες τη φαση και μενει και μακρια και προσπαθει οσο μπορει να ερχετε!η αλλη που λες ειναι ετσι εχει αποψη για ολα,λες και μιλαμε αυτη ειναι ο αρχηγος τα ξερει ολα και εμεις ειμαστε μικροι και πρεπει να περιμενουμε να μας πει τι να κανουμε!!αντε απο εκει που θα της αφησω και μωρο,θα κανει το δικο της και μονο το δικο της και αν πας να της πεις κατι θα επιμενει στο δικο της.η φακλανα η κακογουστη που δεν ξερει τι της γιναιτε!ουστ!

rbOEp3.png

Καλημέρες κι απο μένα!!

αααα τωρα θα μαλωσω εσενα!εσυ εισαι μαζη παιδι μου??τι της δινεις τοσα δικαιοματα??αυτη βρησκει και κανει,εσυ νιωθεις χαλια και αυτη το ευχαριστιεται να το ξερεις και τις φιλες τις εχει και συνεννοημενες και μετα θα παιρνουν και τηλ μεταξι τους να σχολιαζοθν αυτα που σου κανει.να μην ξαναπας πουθενα μαζι της,εισαι τρελη??ουτε φαι ουτε τιποτα,να χαλαστει να καταλαβει τινος ειναι το παιδι,ποιος το εχει στην κοιλια και το αγαπαει.αντε απο εκει,με ν ευριασες τωρα που την αφηνεις να σε κανει τετια!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα!

Α! Ρενα τα ρεστα μου δινω για την πεθερα σου!

Πολυ καλη!

myfavourite γιατι κοριτσι μου αγχεσαι τζαμπα?

Πας καλα? Ποια πεθερα και τι μαλακιες!Το μωρο ειναι δικο σου!Η μανα εχει τον πρωτο λογο και τον τελευταιο!

Και εσυ τι παρε δωσε εχεις μαζι της? Τι καφεδες και τετοια?

Η πεθερα ειναι πεθερα!Δεν ειναι η φιλη σου!Αφου στο τελος θα σε καπελωσει!

Σιγα να μην παω για καφε με τις φιλες της!!

Εγω κοριτσια το μωρο μας, μονοι μας ειμαστε απο την πρωτη στιγμη!Ουτε πεθερα ουτε κανεις(η μαμα μου εχει φυγει) Εγω και ο ανδρας μου!Μια χαρα τα καταφεραμε και τα καταφερνουμε!

Και κομματια που ημουν στο κρεββατι με πυρετο, παλι την παλεψα μονη μου!Ουτε αδερφη ειπα να ερθει ουτε τιποτα!

Οσο και να μην θελεις να μαλωσεις αν δεν το κανεις ,θα σε καβαλησει!θα ειναι κυρια του σπιτιου σου και μανα για την εγγονι της!Εσυ εκπληρωσες απλα το σκοπο της!!

οποτε...φροντισε απο τωρα, γιατι μετα τη γεννα με το καλο...οι ορμονες θα βαρεσουν μπιελα..

Καλημερα και απο μενα!

Α! Ρενα τα ρεστα μου δινω για την πεθερα σου!

Πολυ καλη!

myfavourite γιατι κοριτσι μου αγχεσαι τζαμπα?

Πας καλα? Ποια πεθερα και τι μαλακιες!Το μωρο ειναι δικο σου!Η μανα εχει τον πρωτο λογο και τον τελευταιο!

Και εσυ τι παρε δωσε εχεις μαζι της? Τι καφεδες και τετοια?

Η πεθερα ειναι πεθερα!Δεν ειναι η φιλη σου!Αφου στο τελος θα σε καπελωσει!

Σιγα να μην παω για καφε με τις φιλες της!!

Εγω κοριτσια το μωρο μας, μονοι μας ειμαστε απο την πρωτη στιγμη!Ουτε πεθερα ουτε κανεις(η μαμα μου εχει φυγει) Εγω και ο ανδρας μου!Μια χαρα τα καταφεραμε και τα καταφερνουμε!

Και κομματια που ημουν στο κρεββατι με πυρετο, παλι την παλεψα μονη μου!Ουτε αδερφη ειπα να ερθει ουτε τιποτα!

Οσο και να μην θελεις να μαλωσεις αν δεν το κανεις ,θα σε καβαλησει!θα ειναι κυρια του σπιτιου σου και μανα για την εγγονι της!Εσυ εκπληρωσες απλα το σκοπο της!!

οποτε...φροντισε απο τωρα, γιατι μετα τη γεννα με το καλο...οι ορμονες θα βαρεσουν μπιελα..

πες τα πες τα!και εγω στην αρχη με ειχε παει με ολες τισ φιλες για καγε και εγω το χαζο πηγαινα!αλλα μετα που καλαταβα τους σκοπους του φιδιου τα εκοψα ολα!!

rbOEp3.png

Τι φιλες τι καφεδες....

Προτιμω να κατσω σπιτι μου και να ειμαι καλα, παρα να βγω με πεθερα και να με γυρισει αναποδα το μυαλο!!

xxaxaxaxax!!!εμενα ειναι και αντιεμπορικη στην εμφανιση και θελει να παει κ στα κεντρικα καφε με τα πιτσιρικια,που να την εμφανισω με τις μουσταρδι φουστες ως τον αστραγαλο??

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...