Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Just now, Xristina96 είπε:

Δεν σύγκρινα τι είναι χειρότερο, ούτε πρόσβαλα τα βιώματα σας.
      Μίλησα για την υπογονιμότητα ξεκάθαρα και το κομμάτι παιδί. 
      Δεν θα πω εδώ μέσα τι άλλο περνάω πέραν τις υπογονιμότητας. 
       Κακός το ξεκίνησες έτσι. 
      Χειρότερο από το να χάνεις το παιδί σου δεν υπάρχει.
      Θα το καταλάβεις όταν πάρεις το μωρό σου αγκαλιά.

Κανένας αγαπημένος μας δεν θέλουμε να πάθει κάτι! Και ο καρκίνος και άλλα αυτοάνοσα επικίνδυνα για την ζωή , είναι τρομακτικά. Αλλά υπάρχουν χειρότερα! Και δυστυχώς εδώ μέσα το βίωσαν! 
      αλλά όπως είπες. Του καθενός ο πόνος του φαντάζεται μεγαλύτερος.

προσπαθουσα απλα να σου εξηγήσω αυτό που είπες ποσο λάθος ακούγεται. Ο καθένας με τα πιστεύω του.

καλη συνέχεια κορίτσι μου. 

Δίκιο έχεις, είναι χειρότερο να χάνεις το παιδί σου! Συγγνώμη!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επηξα σημερα στο γραφειο...........ελεοοοςςςς!!!!!!

Εχω μια ιδεα..........selestinaki για να μη χανουμε και επαφη με το θεμα.

Παμε να θυμηθουμε περιστακτικα παλιοτερα που εχουν γινει με τις ακατανομαστες.Αφου δεν εχουμε τιποτα νεοτερο.

Εντωμεταξυ .....η τατακι τι γινεται? Ειχε καμια νεα της?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

το θέμα πεθερά καίει, το καλύτερο είναι να μην μιλάτε γιατί έτσι δείχνεται ανωτερότητα και αυτό τις εκνευρίζει πολύ.

Με καποιους ανθρωπους για να συννενοηθεις πρεπει να πεσεις στο επιπεδο τους και δεν καταλαβαινουν απο ανωτεροτητες και τετοια.

Εγω βεβαια με την πεθερα μου δεν μιλαμε αλλα αν αρχισω και θυμαμαι σκηνικα...........θα γελασει και το καθε πικραμενο χειλι!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Με καποιους ανθρωπους για να συννενοηθεις πρεπει να πεσεις στο επιπεδο τους και δεν καταλαβαινουν απο ανωτεροτητες και τετοια.

Εγω βεβαια με την πεθερα μου δεν μιλαμε αλλα αν αρχισω και θυμαμαι σκηνικα...........θα γελασει και το καθε πικραμενο χειλι!!!!!!!!

για πες,για πες,θα να κολλησω και εγω απο τα δικα σου να θυμιθω και εγω!!χεχεχεχχεχεχ!!

rbOEp3.png

Καλημερούδια!

Μπορείτε να μου εξηγήσετε,γιατί ενώ έχω ξεκκαθαρίσει τη θέση μου για κάποια πράγματα,γιατί έχω εξηγήσει οτι πριν γεννηθεί το μωρό δεν θέλω να ακούω για σχέδια τύπου "πόσο συχνά θα το κρατάω-τι βοήθεια θα σου δίνω" εκείνη επιμένει να αναμοχλεύει τα ίδια?

Προχθές πάλι "πετούσε" να δει πώς θα το πάρω οτι τα πρωινά θα έρχεται λέει να μου το κρατάει για να κοιμάμαι και να με ξεκουράσει. Γιατί λέει αν θηλάζω θα μαι κουρασμένη. Δεν θέλω γμτ,δεν θέλω!!!!!!!!!

Αν πραγματικά κάποιος θέλει να με βοηθήσει,να έρθει να μου βάλει κανένα πλυντήριο,να μου κάνει καμμιά σκούπα το σπίτι κ να μου στείλει φαγητό.

Μα γιατί συνεχίζει τα ίδια???

Με αγχώνει γιατί σκέφτομαι συνεχώς οτι θα γεννήσω και θα αρχίσει τις κλάψες για το μωρό και αντί να σκέφτομαι τον ερχομό του με χαρά εγώ αγχώνομαι οτι θα έχω τσακωμούς..πώς θα το αντιμετωπίσω αναίμακτα????:-(

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Καλημερούδια!

Μπορείτε να μου εξηγήσετε,γιατί ενώ έχω ξεκκαθαρίσει τη θέση μου για κάποια πράγματα,γιατί έχω εξηγήσει οτι πριν γεννηθεί το μωρό δεν θέλω να ακούω για σχέδια τύπου "πόσο συχνά θα το κρατάω-τι βοήθεια θα σου δίνω" εκείνη επιμένει να αναμοχλεύει τα ίδια?

Προχθές πάλι "πετούσε" να δει πώς θα το πάρω οτι τα πρωινά θα έρχεται λέει να μου το κρατάει για να κοιμάμαι και να με ξεκουράσει. Γιατί λέει αν θηλάζω θα μαι κουρασμένη. Δεν θέλω γμτ,δεν θέλω!!!!!!!!!

Αν πραγματικά κάποιος θέλει να με βοηθήσει,να έρθει να μου βάλει κανένα πλυντήριο,να μου κάνει καμμιά σκούπα το σπίτι κ να μου στείλει φαγητό.

Μα γιατί συνεχίζει τα ίδια???

Με αγχώνει γιατί σκέφτομαι συνεχώς οτι θα γεννήσω και θα αρχίσει τις κλάψες για το μωρό και αντί να σκέφτομαι τον ερχομό του με χαρά εγώ αγχώνομαι οτι θα έχω τσακωμούς..πώς θα το αντιμετωπίσω αναίμακτα????:-(

αααα την βλαμενη!!αστην να λεει και εμενα ετσι ψυχολογικα μου εχει κανει,τι θα κανω οταν γεννηθει το μωρο,πως θα γλιτωσω απο αυτην??κανουν και σχεδια οι μ@@@@κισμενες.ποτε στο ειπε παλι αυτο??εμενα η θεια μου,μου ειπε,η μονη λυση ειναι,δεν θα ανοιγεις!κοιμαμαι,θηλαζα το μωρο δεν το ακουσα και τετια!!!

rbOEp3.png

Τώρα μιλούσα με τη μάνα μου κ με συμβούλευεσε! Μου είπε να έρθω στη θέση τους και να τις καταλάβω..Πρώτο εγγόνι κλπ κλπ κι οτι μετράει ο τρόπος που θα της μιλάω..Μπορώ λέει να εξηγήσω οτι θέλω να μεγαλώσω εγώ το παιδί,αλλά μπορεί να το βλέπει όποτε θέλει κ οτι αν θέλω βοήθεια θα τη φωνάξω πρώτη πρώτη.

Η μαμά μου είπε οτι μάλλον όπως φοβάμαι οτι εκεί η θέλει να πάρει τη θέση μου,έτσι αυτή φοβάται οτι θέλω να την αποκλείσω!

y5yep3.png

Τώρα μιλούσα με τη μάνα μου κ με συμβούλευεσε! Μου είπε να έρθω στη θέση τους και να τις καταλάβω..Πρώτο εγγόνι κλπ κλπ κι οτι μετράει ο τρόπος που θα της μιλάω..Μπορώ λέει να εξηγήσω οτι θέλω να μεγαλώσω εγώ το παιδί,αλλά μπορεί να το βλέπει όποτε θέλει κ οτι αν θέλω βοήθεια θα τη φωνάξω πρώτη πρώτη.

Η μαμά μου είπε οτι μάλλον όπως φοβάμαι οτι εκεί η θέλει να πάρει τη θέση μου,έτσι αυτή φοβάται οτι θέλω να την αποκλείσω!

sorry που θα στο πω,αλλα κ εμενα η μανα μου τισ ιδιες μπουρδες λεει,αλλα αν της τα εκαναν αυτη πες της τα ιδια,να δουμε πως θα αντιδρουσαν!αλλα να βλεπει το παιδι μια τη βδομαδα,αλλο να κανει το σπιτι της σπιτι μου.και πες μου εσυ,αν την εχεις μεσα στο σπιτι τα πρωινα και κοιματε το μωρο και θελεις να κοιμιθεις,θα μπορεις με αυτην εκει μεσα???

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξέρω... :confused:

αλλά και το μία την εβδομάδα που λες,στην περίπτωσή μου απλά αποκλείεται!

Μένουμε 2 τετράγωνα μακριά (μικρά τεράγωνα!) και εκείνη είναι χεσ...νη που έρχεται το μωρό! Δεν θέλω να γίνω και κακιά!

y5yep3.png

δεν ξέρω... :confused:

αλλά και το μία την εβδομάδα που λες,στην περίπτωσή μου απλά αποκλείεται!

Μένουμε 2 τετράγωνα μακριά (μικρά τεράγωνα!) και εκείνη είναι χεσ...νη που έρχεται το μωρό! Δεν θέλω να γίνω και κακιά!

και εμενα αποκλειετε αλλα....θα παλεψω για την ψυχικη μου ηρεμια και γαληνη.το θεμα δεν ειναι οτι θα ερχετε κ θα βοηθαει και ολα καλα,θα ερχετε και θα εχει αποψη για ολα!!γιατι το μωρο το φορας αυτο?γιατι το εχεις ετσι??γιατι εκεινο??

rbOEp3.png

Ξέρεις τι ρε αγάπη μου όμως? Αυτό το κάνουν όλοι..απλά μόνο με τις πεθερές μας ενοχλεί! Πχ εγώ έχω δηλώσει οτι μέχρι να πάει 7 μηνών το μωρό θέλω να ναι στο δωμάτιό μας.. Η μάνα μου και ο θείος μου επαναστάτησαν! Πιστεύουν οτι το μωρό πρέπει να μπει στο παιδικό απο ημερών! Εγώ που διαβάζω βιβλία για το θηλασμό και για την ανάπτυξη,έχω άλλες ιδέες..Λοιπόν με έχουν πρήξει! 'Ολο αυτό λένε!

y5yep3.png

Ξέρεις τι ρε αγάπη μου όμως? Αυτό το κάνουν όλοι..απλά μόνο με τις πεθερές μας ενοχλεί! Πχ εγώ έχω δηλώσει οτι μέχρι να πάει 7 μηνών το μωρό θέλω να ναι στο δωμάτιό μας.. Η μάνα μου και ο θείος μου επαναστάτησαν! Πιστεύουν οτι το μωρό πρέπει να μπει στο παιδικό απο ημερών! Εγώ που διαβάζω βιβλία για το θηλασμό και για την ανάπτυξη,έχω άλλες ιδέες..Λοιπόν με έχουν πρήξει! 'Ολο αυτό λένε!

στη δικη μου περιπτωση,η μαμα μου δεν μιλαει καθολου,ειναι πολυ ησυχη,η θεια μου θα πει δικο σου ειναι οτι θελεις το κανεις.αυτη για ολα λεει,για ολα θα σχολιασει,για τα επιπλα για το μπαλκονι για τα χρωματα για το φαει,εγω θα πει ετσι το κανω ετσι να το κανεισ,εγω αυτο παιρνω αυτο να παρεις,μιλαμε καταπιεση!!

rbOEp3.png

Ελα ρε συ τι παει να πει να τις καταλαβουμε?Αυτες δεν πρεπει ρε γμτ να ναι διακριτικες?ποσο μου τη δινει αυτο το ειναι γιαγια κι αυτη δεν λεγεται...

Να ναι διακριτικη ρε φιλε,δηλαδη εγω εαν μεθαυριο εχω μια νυφη θα της πρηξω τα συκωτια ποσο θα βλεπω το παιδι και ποσο θα της το κραταω?Ελεος μωρε κοριτσια.Θα φροντισω να μαι μια καλη πεθερα και να με θελει η νυφη μου να την βοηθησω ΟΠΟΤΕ και ΟΠΩΣ θελει αυτη.Και φυσικα δεν θα χω τρελες απαιτησεις γιατι ξερω οτι κι αυτη μανα θα εχει,δεν ειμαι εγω η μοναδικη γιαγια στον κοσμο.Αμαν πια.Με την καταπιεση αυτη....

Απλα τα πραγματα ..."εαν χρειαστω βοηθεια θα σας πω"και τελος δεν χρειαζεται ουτε αγχος ουτε συνεχεια ξεκαθαρισματα.Οταν μπορεις να τη δεχεσαι,οταν θες να ξεκουραστεις να το λες και να μην τη δεχεσαι απλα.

Εγω παιδια και στη μανα μουπου οκ της εχω πολλη εμπιστοσυνη γιατι ξερω οτι ειναι πολυ σωστη και προσεκτικη,αμα δεν μαρεσει κατι που λεει στο παιδι η κανει της το λεω αμεσως και τελειωνει το θεμα.Δεν ξεχωριζω.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...