Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

Εδω εχουμε χιονια το χει στρωσει κτλ!Κανει ψωφο εχω τζακακι αναμμενο και ειμαστε κομπλε!εΧΘΕς εφτιαξα και το δωματιακι του γιοκα μου που μου το φεραν πρωι πρωι ακομη συμμαζευω ντουλαπες κτλ...Μια χαρα κοιμηθηκε το πουλακι μου εκει για πρωτο βραδυ φυσικα μαζι μου εννοειται!!

Κατα τα αλλα καλα η πεθερα ακομη αφαντη αλλα ουτε κι εγω στελνω μην.και ηρεμησε το κεφαλακι μου χαχαχα

Ρενα κι εγω ετσι της ελεγα αμα μου λεγε τιποτα και μαλιστα ελεγα και στον αντρα μου αμα παρεξηγιοταν η μανα του για τιποτα οτι "ειδες υποκρισια θελει να τη βλεπω σαν μανα μου με εχει ταχα μου σαν κορη της αλλα θελει να της λεω αυτα που θελει να ακουει αυτη και οχι να της μιλαω οπως στη μανα μου"Φυσικα και δεν με ειχε ποτε σαν κορη της εγω της ο χα πει ευθεως μια φορα που μου πεταξε μια μακακια τυπου "εγω σε εχω σαν κορη μου"και της απανταω "σκεφτητε να με ειχατε και σαν νυφη σας τι θα γινοταν ":lol::lol::lol::lol:μουγκα μετα αχαχαχχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλα κανετε και τα λετε!!εγω ναι την εχω κοψει γιατι πραγματικα το ειχε κανει σπιτι της.ελπιζω και με το μωρο να ερχεται αλλα οποτε πρεπει,οχι καθε μερα!!

rbOEp3.png

Καλησπερα τσουπρες!!

Εδω δε χιονιζει! Απορω ποτε θα χιονισει!!

Σελεστινα...μην ανησυχεις,....θα σε κανει και μαθηματα πως να το θηλαζεις!!:lol::lol::lol:

Ειλικρινα να φυγετε γιατι αλλιως τη βλεπω να κοιμαται αγκαλια με το μωρο και τα δικα σου τα νευρα ζαρτιερες!

Διαφημίσεις

Καλησπερα τσουπρες!!

Εδω δε χιονιζει! Απορω ποτε θα χιονισει!!

Σελεστινα...μην ανησυχεις,....θα σε κανει και μαθηματα πως να το θηλαζεις!!:lol::lol::lol:

Ειλικρινα να φυγετε γιατι αλλιως τη βλεπω να κοιμαται αγκαλια με το μωρο και τα δικα σου τα νευρα ζαρτιερες!

ειδε τα καλτσακια που πηρα για τ μωρο και με ειπε πασ καλα??το μωρο θα το σκασεισ,αιντε ηθελα να τησ πω,θελεισ και μωρο,να στο αφησουμε να μας το αρρωστισεις!!οταν γεννηθει το παιδι,την περιμενω πως και πως τι στιγμη που θα καταλαβει μια και καλη,τινοσ ειναι το παιδι!

rbOEp3.png

Selestinaki τι γινεται? Εχετε οντως 20 ποντους χιονι εκει ?

Καλα αυτο το σουργελο διπλα που ανοιξε θεμα και μετα μας πλακωσε ολες στις καρτες θελει πολυ ξυλο!!!! Ηθελα να ξερα οι συντονιστες πριν στειλουν τις καρτες δεν διαβαζουν τι γινεται?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Selestinaki τι γινεται? Εχετε οντως 20 ποντους χιονι εκει ?

Καλα αυτο το σουργελο διπλα που ανοιξε θεμα και μετα μας πλακωσε ολες στις καρτες θελει πολυ ξυλο!!!! Ηθελα να ξερα οι συντονιστες πριν στειλουν τις καρτες δεν διαβαζουν τι γινεται?

πολυ χιονι!!δεν φανταζεσαι!!!εγω μονο κοιταω απο το παραθυρο,δεν μπορω να παω πουθενα!!!χαχαχαχαχ!!τωρα που ειναι αυτη??παει??σας κανονισε και την εκανε κυρια!!παει να ξαναβρει το γκομενο για αλλη μια γυρα απο τα ιδια!

rbOEp3.png

Σελεστινακι πολυ χιονι\??ΑΧ τι ωραιαααα!!!Εμας ελιωσε τωρα βρεχει...:-(Τι κριμα ρε γμτ.Και τρ:-(ελαινομαι για το χιονι....

ναι!!δεν ξερω να βαλω και φωτο εδω να σας στειλω καμοια!ισως βαλω τον αντρα μου οταν γυρισει!!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

πολυ χιονι!!δεν φανταζεσαι!!!εγω μονο κοιταω απο το παραθυρο,δεν μπορω να παω πουθενα!!!χαχαχαχαχ!!τωρα που ειναι αυτη??παει??σας κανονισε και την εκανε κυρια!!παει να ξαναβρει το γκομενο για αλλη μια γυρα απο τα ιδια!

Μη κουνηθεις κακομοιρα μου, αλοιμονο σου!!!! Δες το και θετικα......ουτε η αλλη η γκιοσα θα μπορει να ερθει ρε χαζη.....!!!!!!!!

Καλα ρε συ ειναι δυνατον? Παντως καλα θα ηταν οι συντονιστες να τα κοιτανε λιγακι καλυτερα.Κι αν δεις .............δεν ειπα τιποτα προσβλητικο!!!! Θα τρελαθουμε εντελως στο τελος ......σαν τις πεθερες καταντησε το Forum!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Μετα απο 2η εξωσωματική και μάλιστα επιτυχημένη, 4ων εβδομ. και 2,5 ημερων έπαθα αποβολή. Εντωμεταξυ οι δικοί μου σε νησί, εμείς στη Θράκη...ήθελα μόλις είδα την αιμορραγία μια γυναικεία μορφή...κι ενώ ήξερα την πεθερά μου την κάλεσα! Μουτζώστε με! ήρθε η γυναικα 4 τα χαραματα, ηταν Σάββατο προς ξημερωματα Κυριακης. άνω κάτω ήτανε, ουτε ετρωγε, ουτε μιλουσε και υποθεταμε με τον αντρα μου οτι ηταν ετσι λογω του συμβαντος! Σκατούλες! Τη Δευτερα μολις σιγουρευτηκε η αποβολη...μεχρι και κρασι ανοιξε και εκανε τσιν τσιν! Χαρα μεγαλη! Να ειρωνευεται και το γιο της και μένα. Ανεμογκαστρι ηταν που το πηρε ο άνεμος έλεγε. Να με βλεπει να σταυρωνω την κοιλια μου με λάδια...εγω πάλι ήλπιζα οτι δεν έφυγε το παιδι....και να βάζει κι εκείνη στη δική της λέγοντας οτι εχει και 2 μερες καθυστερηση και ειναι εγκυος! Κουλή κατασταση! ειχαμε τα δικα μας και ειχαμε και αυτην την παλαβη!

Για να μας κάνει άνω κάτω ήρθε, δε της συμφέρει να κάνω εγώ παιδί διοτι εχει αδυναμία στον άλλο της γιο που ειναι μεγαλυτερος απο τον αντρα μου, ανυπαντρος και άνεργος και χρηματοδοτειτε απο τον πεθερο....αν κάνω παιδί θα χάσει τον παρά καταλαβες...οποτε δε γουσταρει καθολου!! Λυπάμαι όμως που δεν είναι στο δικό της χέρι....αχαχαχα

Στο καπάκι την επόμενη μέρα ήρθε ο γιος της ο μεγάλος για να συνεχισει τη φασαρία, φαίνεται ο άντρας μου πηρε τηλ το πεθερό μου και του ειπε για τη συμπεριφορά της, της τα έψαλλε μετα ο άνθρωπος και εκείνη φυσικα αρνήθηκε τα πάντα και τηλ στον γιο της να του κλάιγεται. και ήρθε δω αυτος και σε μια καφετερια που ημασταν άρχισε να φωναζει σε μένα. Οτι δηλ δεν εχω τροπους και δεν επρεπε να τη μαρτυρησω στον πεθερό, οτι μάλωσαν και το εχω στο αιμα μου να δημιουργω ιντριγκες. Θυμωσα και τα εχασα μαζί! Δεν ειχα και ιδέα διοτι δε τηλ εγω και επειδη ήμουν και άνω κατω με την αποβολή και ειχα και τις ορμόνες ακόμα....του πέταξα στα μουτρα το ποτήρι με το νερο μου!! όλοι με έβλεπαν στην καφετερια αλλα δε παλευονται αυτα τα άτομα!

Για να μας κάνει άνω κάτω ήρθε, δε της συμφέρει να κάνω εγώ παιδί διοτι εχει αδυναμία στον άλλο της γιο που ειναι μεγαλυτερος απο τον αντρα μου, ανυπαντρος και άνεργος και χρηματοδοτειτε απο τον πεθερο....αν κάνω παιδί θα χάσει τον παρά καταλαβες...οποτε δε γουσταρει καθολου!! Λυπάμαι όμως που δεν είναι στο δικό της χέρι....αχαχαχα

Στο καπάκι την επόμενη μέρα ήρθε ο γιος της ο μεγάλος για να συνεχισει τη φασαρία, φαίνεται ο άντρας μου πηρε τηλ το πεθερό μου και του ειπε για τη συμπεριφορά της, της τα έψαλλε μετα ο άνθρωπος και εκείνη φυσικα αρνήθηκε τα πάντα και τηλ στον γιο της να του κλάιγεται. και ήρθε δω αυτος και σε μια καφετερια που ημασταν άρχισε να φωναζει σε μένα. Οτι δηλ δεν εχω τροπους και δεν επρεπε να τη μαρτυρησω στον πεθερό, οτι μάλωσαν και το εχω στο αιμα μου να δημιουργω ιντριγκες. Θυμωσα και τα εχασα μαζί! Δεν ειχα και ιδέα διοτι δε τηλ εγω και επειδη ήμουν και άνω κατω με την αποβολή και ειχα και τις ορμόνες ακόμα....του πέταξα στα μουτρα το ποτήρι με το νερο μου!! όλοι με έβλεπαν στην καφετερια αλλα δε παλευονται αυτα τα άτομα!

Πλακα κανεις..............πολυ καλα του εκανες και λιγο ηταν.Ελεεινοι ανθρωποι.Αυτο παλι να ανακατευονται και τα αδερφια............Μια φορα τολμησε η κουνιαδα μου να ανακατευτει σε κατι του σπιτιου μου που δεν την αφορουσε και μαλιστα υψωνοντας και φωνη.Της εριξα ενα χεσιμο απο πανω μεχρι κατω και στο τελος να δεις τι καλα μαλακωσε και ζητησε και συγνωμη.

Καποια στιγμη εγω σε μια διαφωνια της ειπα της πεθερας μου......"ο γιος σου ειναι παιδι σου και μπορεις να του λες οτι θελεις.Εμενα ομως κουμαντο δεν μπορεις να με κανεις οπως δεν μπορεις να κανεις και κουμαντο στα του σπιτιου μου.Στον γιο σου επισης μπορεις να ανακατευτεις αρκει να μην εχει να κανει με την ιδιοτητα του ως συζηγος μου και πατερας του παιδιου μου.Να μην τα μπερδευουμε τα πραγματα."

Βεβαια τωρα πια δε μιλαμε οποτε δεν χρειαζονται και τετοιες διευκρινησεις.:lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

καλα του εκανες!!εμενα δεν ανακατευετε ο κουνιαδος,αλλα μια απο τα ιδια,ειναι η αδυναμια της πεθερας τον χρηματοδοτει κανονικα και ζει βασιλικα!ο αντρας μου,τιποτα!!αλλα πως θελω και εγω να τη βρθσω πως θελω καμια μερα να μου γυρισει τα μυαλα και να ακουσει αυτα που μαζευω καιρο!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...