Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Μπα εμενα ειναι μαμακιας και δεν καταλαβαινει τις μαλακιες τους αλλα τουλαχιστον δεν επεμβαινει.Το εχω πει πως δεν θελω να μου τους αναφερει καν και το εχει δεχτει .......αν και πολυ θα ηθελα να καταλαβει καποια πραγματα και να τους βαλει στην θεση τους.

να τους βάλει στη θέση τους; τί είπες τώρα;!!!!! και που δε μου λέει τις βλακείες τους καλά είναι!

Το τικερακι κι εγω ξαναμπηκα και το διορθωσα.Ηθελε πια να παω εκει που λεει age 2.Μπες και καντο κι εσυ απο την αρχη σε age 5 και age 7

μερσί!!! κάποια στιγμή...

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξερω τι σκατα σκοπο εχει..παντως δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει!Αμα ημουν καμια μαλακισμενη, τωρα που γυρισε απο τη δουλεια θα του ειχα κανει ενα καυγα τρικουβερτο, οχι για την μανα του, αλλα για το τι πιστευει η μανα του, και αρα τελικα δεν ειναι αυτο που παντρευτηκα!

Δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει!

την επομενη φορα , που τωρα θα αργησει να ξαναμιλησει την εχω και αλλα καλυτερα, για να το ραψει!

Πες της και εσύ: "δεν ντρέπεστε να μου βάζετε λόγια για τον άντρα μου;"

Ηρθε, του τα ειπα, να ξερει! Και τον λεω αλλη φορα,δεν θα ανοιγεις κουβεντα μαζι της! Αμα κατηγορει εσενα σε μενα, φαντασου τι θα λεει για μενα στο γιο της και στην αλλη τη νυφη της!!

Με λεει εχεις δικιο!!

Ρενα και που δεν τους αναφερει κερδος ειναι!!

Ηρθε, του τα ειπα, να ξερει! Και τον λεω αλλη φορα,δεν θα ανοιγεις κουβεντα μαζι της! Αμα κατηγορει εσενα σε μενα, φαντασου τι θα λεει για μενα στο γιο της και στην αλλη τη νυφη της!!

Με λεει εχεις δικιο!!

καλα λεει η Μαρλια,δεν το σκεφτηκα!το κανει για να πεις κ εσυ λογια κ να λεει μετα οτι εσυ μιλας!αλλα δεν ψαρωνουμε πες της!!ωραια μανα κ εσυ τετια να λες στη νυφη σου!οχι μωρο ειναι κ δεν παει στη δουλεια,κανει κοπανα!

rbOEp3.png

Δεν ξερω και δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα που αποσκοπει, αλλα εγω κυρια! την εβαλα παγο σημερα και δεν ηξερε τι να πει! αρες μαρες κουκουναρες με λεγε μετα!!

Οταν ειπε, εγω δεν ειπα τιποτα ...και τη λεω ειπες!

Εκει χεστηκε!!

Διαφημίσεις

Δεν ξερω και δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα που αποσκοπει, αλλα εγω κυρια! την εβαλα παγο σημερα και δεν ηξερε τι να πει! αρες μαρες κουκουναρες με λεγε μετα!!

Εκει χεστηκε!!

ετσι θελουν οι καρακαξες!!!

rbOEp3.png

καλα λεει η Μαρλια,δεν το σκεφτηκα!το κανει για να πεις κ εσυ λογια κ να λεει μετα οτι εσυ μιλας!αλλα δεν ψαρωνουμε πες της!!ωραια μανα κ εσυ τετια να λες στη νυφη σου!οχι μωρο ειναι κ δεν παει στη δουλεια,κανει κοπανα!

ασε αμα καείς από το χυλό.... εγώ τώρα από τελείως ζώο έχω γίνει η υπερκαχύποπτη με τα πάντα! το άσχημο είναι ότι έχω και δίκιο!

Εκει χεστηκε!!

η αλήθεια βέβαια είναι ότι μες στην αφέλειά μας, δίνουμε τις καλύτερες απαντήσεις! το εχω παρατηρήσει και με τη δικιά μου... την αποστόμωνα και το έχω καταλάβει τώρα που τα ξαναθυμάμαι! Αυτή μου τα έλεγε για να με τσιτώσει και εγώ που δεν καταλάβαινα και της απαντούσα σα χαζό την τάπωνα και δεν ήξερε τί να πει. Η μάλλον ήξερε...: "τελείως χαϊβάνι είναι αυτό, θα της αλλάξω τα φώτα".

η αλήθεια βέβαια είναι ότι μες στην αφέλειά μας, δίνουμε τις καλύτερες απαντήσεις! το εχω παρατηρήσει και με τη δικιά μου... την αποστόμωνα και το έχω καταλάβει τώρα που τα ξαναθυμάμαι! Αυτή μου τα έλεγε για να με τσιτώσει και εγώ που δεν καταλάβαινα και της απαντούσα σα χαζό την τάπωνα και δεν ήξερε τί να πει. Η μάλλον ήξερε...: "τελείως χαϊβάνι είναι αυτό, θα της αλλάξω τα φώτα".

εγω το ουφο δεν εχω ξεψαρωσει ακομα,λεει αυτη κ εγω απανταω ευγενηκα,σαν χαζη κ εγω!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

εγω το ουφο δεν εχω ξεψαρωσει ακομα,λεει αυτη κ εγω απανταω ευγενηκα,σαν χαζη κ εγω!

καλά κάνεις λεμε,αλλιώς θα βρίσκει πάτημα!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Πες της και εσύ: "δεν ντρέπεστε να μου βάζετε λόγια για τον άντρα μου;"

α...να γεια σου!!!!

Με λεει εχεις δικιο!!

Αυτο ελεγα κι εγω του αντρα μου επειδη η δικια μου ολη μερα κατηγορουσε την κορη της.Φανταστειτε τι λεει για μενα που ειμαι νυφη.

Πας καλα? Εγω οταν μιλουσαμε την απαντουσα καταλληλως και μαλιστα της την εκανα γυριστη.Της ειπα εσυ δεν λες οτι με θεωρεις κορη σου? Αρα θα σου μιλαω οπως θα μιλουσα στην μαμα μου......παρε να χεις!!!!!:lol::lol::lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

α...να γεια σου!!!!

Αυτο ελεγα κι εγω του αντρα μου επειδη η δικια μου ολη μερα κατηγορουσε την κορη της.Φανταστειτε τι λεει για μενα που ειμαι νυφη.

Πας καλα? Εγω οταν μιλουσαμε την απαντουσα καταλληλως και μαλιστα της την εκανα γυριστη.Της ειπα εσυ δεν λες οτι με θεωρεις κορη σου? Αρα θα σου μιλαω οπως θα μιλουσα στην μαμα μου......παρε να χεις!!!!!:lol::lol::lol:

χαχαχαχα κι εγώ τηε το έλεγα αυτό αλλά δεν άκουγε.. (και καλά)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...