Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

που εισαι ρε κοριτσι??ολα καλα?εφτασα,ευχαριστω πολυ!!χμμμ,καλος ο γαμπρος?αμα το κοριτσι μου πετυχει καμοια καργια σαν τη δικη μου θα την δειρω πριν προλαβει να μιλησει!!

καλημέρα αγάπες! Σήμερα μετά από πολύ καιρό κατάφερα να κοιμηθώ πάνω από 5 ώρες το βράδυ! έχω λοιπόν κέφια - εντάξει αγνοώ και παπαδήμους και λοιπούς, γιατί με αυτούς στο μυαλό δεν ηρεμείς, σαλτάρεις - και σκέφτομαι... καμιά συνταγή για να αλλάξουμε τα μυαλά των πεθερικών και να είμαστε όλοι αγαπημένοι και να γλιτώσουμε και από τις μπηχτές και από τις κακίες δεν υπάρχει;;;;;

selestinaki αυτό είναι το λάθος μας ότι απολογούμαστε κιόλας για τα αυτονόητα! Πες της: δηλαδή να μην πήγαινα; εσείς τί προτείνετε; θέλετε άλλη φορά να σας ρωτάω; και ότι γίνει με το μωρό δική σας ευθύνη; γιατί δεν μπήκατε και παρένθετη μητέρα να μην έχουμε προβλήματα;

πως τα καταφερα και φούντωσα τσακ μπαμ;

φτου φτου η μπουμπούκα σας! με το καλό!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα επρεπε να ειμουνα εγω να δειτε ..........απο που να φυγει δε θα ηξερε!!!!!! Ευτυχως η δικη μου εξακολουθει και δεν μας κανει την τιμη να δωσει σημεια ζωης οποτε ειμαστε μια χαρα και μεσα στην ηρεμια.

Ελπιζω να εξακολουθει να αγνοειται η τυχη της και στα δευτερα γεννεθλια της κορης μου.......:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα κι απο μεναααααααα!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

αχχαχααχ!!εγω ειμαι η παρενθετη??αχαχαχχαχαχα!!!πραγματικα ετσι με βλεπει!!!ηρθε κ εδω το μεσημερι μου στρωθηκε ωρες και μου τα εκανε τσουρεκια,μπιρι μπιρι!!εχθες εκανα εναν ωραιο κορμο,εχω πολυ καλη συνταγη,αλλα απο φαι σημερα δεν ξερω τι να κανω,εχω στερεψει απο ιδεες πια!!

rbOEp3.png

Καλα επρεπε να ειμουνα εγω να δειτε ..........απο που να φυγει δε θα ηξερε!!!!!! Ευτυχως η δικη μου εξακολουθει και δεν μας κανει την τιμη να δωσει σημεια ζωης οποτε ειμαστε μια χαρα και μεσα στην ηρεμια.

Ελπιζω να εξακολουθει να αγνοειται η τυχη της και στα δευτερα γεννεθλια της κορης μου.......:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα κι απο μεναααααααα!!!!

εεεε!!εσεις κανατε γεννεθλεια!!τωρα το ειδα!!καλε ποτε περασε ο καιροσ??εγω τελευταια που κοιταξα το τικερακι σου πρεπει να ελεγε 9 μηνες οτι ειναι το μωρο!!να σου ζησει,να ειναι γερη και μακρια απο τη γρουσουζα!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

εεεε!!εσεις κανατε γεννεθλεια!!τωρα το ειδα!!καλε ποτε περασε ο καιροσ??εγω τελευταια που κοιταξα το τικερακι σου πρεπει να ελεγε 9 μηνες οτι ειναι το μωρο!!να σου ζησει,να ειναι γερη και μακρια απο τη γρουσουζα!!

Ευχαριστω κοριτσακι!!!!! Αντε στα επομενα γεννεθλια μας θα ειναι και η μπουμπουκα σου!!!!!! Θα δεις φωτογραφιες στο facebook Οταν αξιωθω να τις ανεβασω!!!!!

Μακρυα δε θα πει τιποτα!!!! Οοοουυυυυυσσσττττ!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

zoitsa είναι που ξύπνησα με κέφια!

ρένα εμένα νομίζω ότι έχει αρχίσει να μου τους κρύβει ο καλός μου! Πρέπει να συνεχίζουν τις προσπάθειες επαναπροσέγγισης, αλλά μετά τα Χριστούγεννα που καταλάβαμε ότι μυαλό δε βάζουν, μάλλον το αγοράκι μου τους κρατάει σε απόσταση και ούτε που μου τα λέει. οπότε στα γενέθλια των παιδιών συνεχίζουμε να μην τους έχουμε στα πόδια μας.

σελεστίνα εγώ σήμερα θα κάνω φακές και είδα και μια συνταγή στο site της αργυρώς με σπανάκι και πένες που μπορεί να δοκιμάσω αν έχω κουράγιο!

με το τικεράκι δεν τα έχω κάνει σωστά και το δικό μου δεν ενημερώνεται! οι ηλικίες των παιδιών μου είναι κατά προσέγγιση!

zoitsa είναι που ξύπνησα με κέφια!

ρένα εμένα νομίζω ότι έχει αρχίσει να μου τους κρύβει ο καλός μου! Πρέπει να συνεχίζουν τις προσπάθειες επαναπροσέγγισης, αλλά μετά τα Χριστούγεννα που καταλάβαμε ότι μυαλό δε βάζουν, μάλλον το αγοράκι μου τους κρατάει σε απόσταση και ούτε που μου τα λέει. οπότε στα γενέθλια των παιδιών συνεχίζουμε να μην τους έχουμε στα πόδια μας.

σελεστίνα εγώ σήμερα θα κάνω φακές και είδα και μια συνταγή στο site της αργυρώς με σπανάκι και πένες που μπορεί να δοκιμάσω αν έχω κουράγιο!

με το τικεράκι δεν τα έχω κάνει σωστά και το δικό μου δεν ενημερώνεται! οι ηλικίες των παιδιών μου είναι κατά προσέγγιση!

Μπα εμενα ειναι μαμακιας και δεν καταλαβαινει τις μαλακιες τους αλλα τουλαχιστον δεν επεμβαινει.Το εχω πει πως δεν θελω να μου τους αναφερει καν και το εχει δεχτει .......αν και πολυ θα ηθελα να καταλαβει καποια πραγματα και να τους βαλει στην θεση τους.

Το τικερακι κι εγω ξαναμπηκα και το διορθωσα.Ηθελε πια να παω εκει που λεει age 2.Μπες και καντο κι εσυ απο την αρχη σε age 5 και age 7

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Ασχετο με το θεμα μας και τις πεθερες αλλα κορυφαιο και πρεπει να το μοιραστω.Το καινουργιο της κορης μου.

Εκει που παιζει με τα παιχνιδια της .....ερχεται μου δινει ενα φιλι στο στομα , λεει και μαααα μαμα μου, γελαει πονηρα και ξαναφευγει!!!!

Εχω τρελαθει!!!!!!!!!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Ασχετο με το θεμα μας και τις πεθερες αλλα κορυφαιο και πρεπει να το μοιραστω.Το καινουργιο της κορης μου.

Εκει που παιζει με τα παιχνιδια της .....ερχεται μου δινει ενα φιλι στο στομα , λεει και μαααα μαμα μου, γελαει πονηρα και ξαναφευγει!!!!

οκ,κατουρηθηκες???

rbOEp3.png

Αχ τη κουκλιτσα!!Και εγω οταν με δινει φιλακια, δηλαδη με σαλιωνει στο μαγουλο ο μικρος χαζευω!!

και τωρα στο θεμα μας!

Καλα η δικια μου ,ειναι φοβερη!Κατηγορει το γιο της σε μενα!

Μιλαμε στο τηλ και καθε φορα με ρωταει, αν θελει ο ανδρας μου να πηγαινει στη δουλεια!Αν γκρινιαζει, αν δε θελει να παει!

τη λεω καθε φορα, φυσικα και θελει! αφου το κανει για την οικογενεια του!

Σημερα με γυρισε το μυαλο! Με αρχιζει τα ιδια..και τη λεω καλα γιατι να μην θελει? Ποιος σε ειπε οτι δε θελει?

και με πεταει ''καλο παιδι, φιλοτιμο ,αλλα...''

τη λεω τι αλλα? Δεν εχει αλλα! Μια χαρα ειναι ο γιος σου! Δεν καταλαβα που παει το αλλα!

Και πριν προλαβει να πει κατι,την λεω και μην τυχον αρχισεις παλι για το πανεπιστημιο που δε θελει να τελειωσει...τελος! Ειναι 30! και δε θελει! ειναι αυτος πουειναι και εγω αγαπω αυτο που ειναι!

Καλα καλα λεει! Δεν ειπα τιποτα!Οχι τη λεω, ειπες! Αλλα! Δεν εχει αλλα!

Ρε αμα τα λεει η μανα του αυτα, για το γιο της, ποιος ξερει τι σερνει για μενα!

Και να ηταν τεμπελης, παλι μανα δε κατηγορει το παιδι στη νυφη!

τη λεω για να δεις τι ειναι ο γιος σου, ολο το σαβ/κο το μωρο δεν το ειδε, γιατι γεμισε το σαλονι με ΗΥ παλιους και τους εφτιαχνε για το γραφειο!!

το βουλωσε! αλλαξε κουβεντα!

Αχ τη κουκλιτσα!!Και εγω οταν με δινει φιλακια, δηλαδη με σαλιωνει στο μαγουλο ο μικρος χαζευω!!

και τωρα στο θεμα μας!

Καλα η δικια μου ,ειναι φοβερη!Κατηγορει το γιο της σε μενα!

Μιλαμε στο τηλ και καθε φορα με ρωταει, αν θελει ο ανδρας μου να πηγαινει στη δουλεια!Αν γκρινιαζει, αν δε θελει να παει!

τη λεω καθε φορα, φυσικα και θελει! αφου το κανει για την οικογενεια του!

Σημερα με γυρισε το μυαλο! Με αρχιζει τα ιδια..και τη λεω καλα γιατι να μην θελει? Ποιος σε ειπε οτι δε θελει?

και με πεταει ''καλο παιδι, φιλοτιμο ,αλλα...''

τη λεω τι αλλα? Δεν εχει αλλα! Μια χαρα ειναι ο γιος σου! Δεν καταλαβα που παει το αλλα!

Και πριν προλαβει να πει κατι,την λεω και μην τυχον αρχισεις παλι για το πανεπιστημιο που δε θελει να τελειωσει...τελος! Ειναι 30! και δε θελει! ειναι αυτος πουειναι και εγω αγαπω αυτο που ειναι!

Καλα καλα λεει! Δεν ειπα τιποτα!Οχι τη λεω, ειπες! Αλλα! Δεν εχει αλλα!

Ρε αμα τα λεει η μανα του αυτα, για το γιο της, ποιος ξερει τι σερνει για μενα!

Και να ηταν τεμπελης, παλι μανα δε κατηγορει το παιδι στη νυφη!

τη λεω για να δεις τι ειναι ο γιος σου, ολο το σαβ/κο το μωρο δεν το ειδε, γιατι γεμισε το σαλονι με ΗΥ παλιους και τους εφτιαχνε για το γραφειο!!

το βουλωσε! αλλαξε κουβεντα!

ρε κοριτσάρα λες δηλαδή ότι έχει κάποιον άλλον σκοπό από το να σε κάνει να πεις άσχημα λόγια για τον άντρα σου; Μακάρι! Πάντως είναι και ηλί&ιες, αντί να είναι ευτυχισμένες που αγαπάμε τόσο τα παιδιά τους, αυτές κοιτάνε πώς θα μας κλείσουν το σπίτι. Επαναλαμβάνω: μακάρι να κάνω λάθοςγια τη δικιά σου... αν το έλεγε όμως η δικιά μου τώρα πιά δεν θα είχα αμφιβολία για το σκοπό της.

Έτσι έτσι τα παλιόπαιδα! παιδάααααααααακια μοοοοουυυυυυ, αγαπούλες!

Δεν ξερω τι σκατα σκοπο εχει..παντως δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει!Αμα ημουν καμια μαλακισμενη, τωρα που γυρισε απο τη δουλεια θα του ειχα κανει ενα καυγα τρικουβερτο, οχι για την μανα του, αλλα για το τι πιστευει η μανα του, και αρα τελικα δεν ειναι αυτο που παντρευτηκα!

Δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει!

την επομενη φορα , που τωρα θα αργησει να ξαναμιλησει την εχω και αλλα καλυτερα, για να το ραψει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...