Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Καλημερααα! Καλη βδομαδα να εχουμε!

Αχ Ελινακι, καλοψυχη η δικια σου!

Εμενα η δικια μου, δε με λεγε τετοια, αλλα επαιρνε με φορτωνε , με κανε να κλαιω και μετα ελεγε, συγνωμη αμα σε συγχισα!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπουλεσ!!καλε μου λειψατε σημερα!!εχω μια κοριτσαρα 460γρ!!!

Καλημερα κοριτσια ...καλη εβδομαδα!!!!!!!

Μπραβο κοριτσαρα.....αντε με το καλο να ερθει η κορακλα σου, να παιζει με την δικια μου!!!!!!:lol::lol:

Εγω παντως περιμενω να επιβεβαιωθει το κοριτσακι μου στη β επιπεδου να ναι κ ολα καλα πρωτα ο Θεος κ μολις μαθει η πεθερα οτι ειναι κορη να εβλεπα την αντιδραση της ανεκτιμητο θα ηταν το υφος της χαχαχχααχ

Οτι τελικα ΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ χαχαχαχα

Α....καλα.Δεν θελεις να ξερεις τι μου ελεγαν εμενα με το κορυφαιο φυσικα " ελα μωρε δεν πειραζει, καλο ειναι και το κοριτσι " :lol::lol:

selestinaki μου συγχαρητήρια!!! 'Ολο καλά νέα να μας λες!!

Εγώ σήμερα είμαι λίγο αγχωμένη πάλι κορίτσια γιατί πήγα εκδρομή κ πέρασα απο ανώμαλο χωματόδρομο με το αμάξι.Βέβαια ο άντρας μου πηγαινε σιγά σιγά,αλλά μια ταλαιπωρία την πέρασα! Τώρα πάλι λες κ το κάνει επίτηδες το σκασμένο,δεν πολυκουνιέται,κι ας έφαγα και γλυκά! Πονάει και η μέση μου.. Φταίει κι όλας που πάλι ένας μου έλεγε για μια περίπτωση γυναίκας που έχασε το μωρό 6 μηνών,έτσι λέει,ξαφνικά! Μα επίτηδες το κάνουν?? Κάθονται κ μου τα λένε αυτά,ενώ είμαι έγκυος,και είμαι και χ...τρα πανάθεμά με,και κάθομαι τώρα και ανησυχώ,ύπνο δεν θα έχω πάλι...:-(

Να μην ακους κανεναν και να μην αγχωνεσε.Και αν νομιζεις οτι θα εισαι πιο ηρεμη αν πας να το δεις , να πηγαινεις στον γιατρο να το ακουει το μωρακι σου.Αρκει να εισαι καλα και ηρεμη.

Και τωρα για αυτα που λενε στις εγκυους να σας θυμισω τι μου χε πει η καλοψυχη πεθερα μου οταν ημουν εγκυος στο γιο μου...

Με πηρε τηλ.να μου πει οτι μια κοπελα στην ηλικια μου γεννησε το κοριτσακι της κ μετα απο 2 μερες την επιασε μια δυσφορια(τη μαμα)στα καλα καθουμενα κ την πηγαν στο νοσοκομειο κ εμεινε λεει φυτο κ της μεγαλωναν αλλοι το παιδι.Και με πηρε λεει για να μου πει να προσεχω...και μετα τα πα στον αντρα μου κ την πηρε κ την ξεχ....σε που ελεγε σε εγκυο αυτα τα πραγματα...:confused:

Κορυφαιες πεθερες!!!! Εγω οταν ειμουν εγκυος, θυμηθηκε να μου πει ολους τους θανατους μωρων, ολες τις αποβολες γνωστων και αγνωστων και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε.!!!!!! Μιλαμε για σχιζοφρενια!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Αχ καλημέρες! Πόσο καιρό έχω ξενοιάσει από όλους τους ούτε και ξέρω. Επιτέλους...μακρυά κι αγαπημένοι πάλι.

marlia απαράδεκτη η δικιά σου...

καλά και της Ελίνας!

myfavorite κλώτσησε? Μη τρελαίνεσαι, έτσι ήμουν κι γω και δεν αξίζει κούκλα μου, θα δείς μετά θα κλωτσά συχνά.

Εμένα είναι 3-4 μέρες που κατάλαβα ότι έχω μωρό μέσα.

Τώρα άμα σταματάει πάλι ανησυχώ αλλά κι αυτά κοιμούνται πολύ μη νομίζεις. Ασε που είναι νωρίς ακόμη και έχουν κορυφαία δραστηριότητα κάπου στις 30 εβδομάδες.

Αν δεν ηρεμέις άντε να ακούσεις καρδούλα και θα λιώσεις :)

-7.5 κιλά :D

Αχ καλημερα κοριτσακια να σας πω και αλλη ωραια κακια ειχε παθει η μαμα μου προβλημα σοβαρο στο ενα της ματι με γλαυκωμα και τοτε δεν ηταν σιγουρο αν θα ξαναδει και της ειχε πει ο γιατρος οτι μαλλον θα χασει τοματι της και την επαιρνε τηλεφωνο η πεθερα μου τη γυναικα μεσα στη στεναχωρια της και της ελεγε "αχ βρε μαρια μου κι εσενα σου αρεσε τοσο να βαφεις τα ματια σου τωρα δεν θα μπορεις"και καλα γιατι δεν θα βλεπει:confused::confused::confused:

Απιστευτη????

Ενταξει τι να λεμε εδω ο πατερας μου πεθανε και αυτη γιορταζε ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρες!!!

Εκεί που ηρεμήσαμε,έχει τώρα κι αναμασά το θέμα του νονού! Μου λέει συνεχώς οτι δικοί της φίλοι θέλουν να βαφτίσουν το μωρό,που είναι αφοσιωμένοι χριστιανοί και θα το πηγαίνουν για εξομολόγηση κλπ κλπ

..Της εξηγώ οτι αυτά θα τα κάνω εγώ,δεν μπορώ να αφήσω ούτε καν το νονό να ανακατεύεται στην διαπαιδαγώγηση του παιδιού μου..κι εκεί κατάλαβα οτι είναι ένας τρόπος να έχει κάποιον έλεγχο,αφού μετά θα τα "περνάει" μέσω νονού και θα τσακώνομαι και με εκείνη και με το νονό!

Και ο δικός μου,ο κοιμισμένος δεν το λύνει το θέμα,να ορίσει έναν να τελειώνουμε,και να πούμε αυτό ήταν τελείωσε!!! Μυρίζομαι προβλήματα!:mad:

Αυτό το θέμα έχω εγώ με τη δική μου.Ανακατεύεται παντού και δεν σταματάει μέχρι να γίνει το δικό της!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

Εκεί που ηρεμήσαμε,έχει τώρα κι αναμασά το θέμα του νονού! Μου λέει συνεχώς οτι δικοί της φίλοι θέλουν να βαφτίσουν το μωρό,που είναι αφοσιωμένοι χριστιανοί και θα το πηγαίνουν για εξομολόγηση κλπ κλπ

..Της εξηγώ οτι αυτά θα τα κάνω εγώ,δεν μπορώ να αφήσω ούτε καν το νονό να ανακατεύεται στην διαπαιδαγώγηση του παιδιού μου..κι εκεί κατάλαβα οτι είναι ένας τρόπος να έχει κάποιον έλεγχο,αφού μετά θα τα "περνάει" μέσω νονού και θα τσακώνομαι και με εκείνη και με το νονό!

Και ο δικός μου,ο κοιμισμένος δεν το λύνει το θέμα,να ορίσει έναν να τελειώνουμε,και να πούμε αυτό ήταν τελείωσε!!! Μυρίζομαι προβλήματα!:mad:

Αυτό το θέμα έχω εγώ με τη δική μου.Ανακατεύεται παντού και δεν σταματάει μέχρι να γίνει το δικό της!

Οχι μονο εσυ παιδι μου αλλα κι ολες εμεις!!!Αχ αστην ξεκοψε το κανε κουβεντα με τον αντρα σου και πες δεν αφορα κανεναν αλλο το τι θα κανεις με το παιδι σου αντε με τις ανοητες καθε φορα μας φουντωνουν εγκυες γυναικες...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Οχι μονο εσυ παιδι μου αλλα κι ολες εμεις!!!Αχ αστην ξεκοψε το κανε κουβεντα με τον αντρα σου και πες δεν αφορα κανεναν αλλο το τι θα κανεις με το παιδι σου αντε με τις ανοητες καθε φορα μας φουντωνουν εγκυες γυναικες...

ναι να έχουμε να ασχολούμαστε!

dimmi άσε η δικιά μου δεν παίζεται!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλημέρες!!!

ε ρε γλέντια! για να τα αποφύγω όλα αυτά, τον μεγάλο τον βάφτισε και η αδερφή μου! Δύο νονοί και καλά για να μη στενοχωριέται κανείς!

Αχ καλημερα κοριτσακια να σας πω και αλλη ωραια κακια ειχε παθει η μαμα μου προβλημα σοβαρο στο ενα της ματι με γλαυκωμα και τοτε δεν ηταν σιγουρο αν θα ξαναδει και της ειχε πει ο γιατρος οτι μαλλον θα χασει τοματι της και την επαιρνε τηλεφωνο η πεθερα μου τη γυναικα μεσα στη στεναχωρια της και της ελεγε "αχ βρε μαρια μου κι εσενα σου αρεσε τοσο να βαφεις τα ματια σου τωρα δεν θα μπορεις"και καλα γιατι δεν θα βλεπει:confused::confused::confused:

Απιστευτη????

Ενταξει τι να λεμε εδω ο πατερας μου πεθανε και αυτη γιορταζε ...

Λοιπόν Ελίνα οι δικές μας συναγωνίζονται στην πιο δηλητηριασμένη ατάκα!

Καλημέρες!!!

αχχαχαχαχα!και σ αυτο εχουν αποψη??ελεος πια!ελεοσ!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες σημερα πρωι πηγα στη γιατρο μου να της δειξω τ αποτελεσματα της β επιπεδου εκανα και κατι δουλειες,περασε η ωρα.γυρναω σπιτι μ παιρνει η καρακαξα και μου λεει"που εισαι σε παιρνω ολη μερα,κοιμασε?"λεω οχι ειμουν εξω και μου λεει"μπραβο εγκυος γυναικα με τετιο καιρο βολτες κανεις??"και λες δουλεια ειχα δεν πηγα για την πλακα μου.εγω το βουρλο απολογηθηκα κ ολας,αντι να της πω οτι θελω θα κανω!!

rbOEp3.png

Γεια σας πεθεροπληκτες...Αδύνατον να σας παρακολουθήσω με τόσα που γράφετε,αλλά με τα πάνω πάνω που διάβασα τι βλέπω;Σελεστίνα θηρίο εφτασες στη Β επιπέδου;

Φτου φτου φτου σκόρδα!!Να είναι γερή η κοράκλα σου και καλό υπόλοιπο τελειόμηνης εγκυμοσύνης εύχομαι!!!Κια πού'σαι...Είμαι αγορομάνα,έχω και γαμπρό για την κόρη σου...Μη φοβού,θα είμαι καλή πεθερά...Με τόσα που εχω διαβασει ότι τραβάτε,δίνετε πολλά παραδείγματα πρις αποφυγή...

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια

Ζωίτσα μου τι κάνεις;

Γεια σας πεθεροπληκτες...Αδύνατον να σας παρακολουθήσω με τόσα που γράφετε,αλλά με τα πάνω πάνω που διάβασα τι βλέπω;Σελεστίνα θηρίο εφτασες στη Β επιπέδου;

Φτου φτου φτου σκόρδα!!Να είναι γερή η κοράκλα σου και καλό υπόλοιπο τελειόμηνης εγκυμοσύνης εύχομαι!!!Κια πού'σαι...Είμαι αγορομάνα,έχω και γαμπρό για την κόρη σου...Μη φοβού,θα είμαι καλή πεθερά...Με τόσα που εχω διαβασει ότι τραβάτε,δίνετε πολλά παραδείγματα πρις αποφυγή...

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια

Ζωίτσα μου τι κάνεις;

που εισαι ρε κοριτσι??ολα καλα?εφτασα,ευχαριστω πολυ!!χμμμ,καλος ο γαμπρος?αμα το κοριτσι μου πετυχει καμοια καργια σαν τη δικη μου θα την δειρω πριν προλαβει να μιλησει!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...