Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Είμαι 20 εβδ και μερικών ημερών! Θα κάνω β'επιπέδου σε 2 εβδ! Και τότε σίγουρα θα ησυχάσω, i promise!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι 20 εβδ και μερικών ημερών! Θα κάνω β'επιπέδου σε 2 εβδ! Και τότε σίγουρα θα ησυχάσω, i promise!!

και εγω πραγματηκα προχθες ησυχασα!αλλα μην τρελαθεις μεχρη τοτε!!ειχε πολυ γελοιο,εκεινη την ωρα κλωτσουσε,κουνιωταν ολη η κοιλια μου και κουνιωταν και αυτη ολοκληρη σαν να ηταν σε τραμπολινο!!

rbOEp3.png

άχου τοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Μάλλον της αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας εεε?>> Δίδυμος δεν θα βγει κι εσένα????

Σ'αρέσουν κι εσένα τα τούρκικα?? :tongue:

y5yep3.png

και εγω πραγματηκα προχθες ησυχασα!αλλα μην τρελαθεις μεχρη τοτε!!ειχε πολυ γελοιο,εκεινη την ωρα κλωτσουσε,κουνιωταν ολη η κοιλια μου και κουνιωταν και αυτη ολοκληρη σαν να ηταν σε τραμπολινο!!

Αλήθεια τι σου είπε στην Β'??τι ακριβώς μετράνε τότε??

y5yep3.png

άχου τοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Μάλλον της αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας εεε?>> Δίδυμος δεν θα βγει κι εσένα????

Σ'αρέσουν κι εσένα τα τούρκικα?? :tongue:

λογικα ναι,διδυμακι σαν το μπαμπα της!της αρεσουν οι φωτος σαν τη μαμα τησ!εμενα η μαμα μου ειναι μιση και ξερω να μιλαω αρκετα καλα!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

λογικα ναι,διδυμακι σαν το μπαμπα της!της αρεσουν οι φωτος σαν τη μαμα τησ!εμενα η μαμα μου ειναι μιση και ξερω να μιλαω αρκετα καλα!!

πλάκα κάνεις???!!! Τυχερούλααααααααααααααα!! Τρελαίνομαι για τη γλώσσα τους αλλά και την κουζίνα τους! Σου έχει μάθει και φαγητά??

Διδυμος εμένα είναι η πεθερά μου!!

Σαν Διδυμάκια τα παιδάκια μας θα είναι πολύ κοινωνικά,θα προσέχουν την εμφάνισή τους,θα είναι στο επίκεντρο τηε προσοχής αλλά και θα είναι πολύ,ΠΟΛΥ πεισματάρικα!!!

y5yep3.png

Καλημερουδια:D καλε τι αγχος ειναι αυτο παιδι μου ηρεμησε μια χαρα ειναι το μωρακι σου εχει τις ωρες του και να ξερεις κ κατι ακομη ειναι μικρουλι κ τις περισσοτερες κινησεις που κανει δεν τις καταλαβαινεις παρα μονο καποιες απο αυτες.κινειται συνεχεια να θυμασαι ακομη κ οταν εσυ δεν το νιωθεις;)δεν σημαινει οτι οι κινησεις του ειναι μονο αυτες που αισθανομαστε εμεις;)

Στη β επιπεδου μετρανε πιο αναλυτικα απο την αυχενικη τα οργανα του παιδιου ελεγχουν με μεγαλυτερη λεπτομερεια την καρδια κ γενικα τα παντα σαν την αυχενικη αλλα υπολογιζοντας περισσοτερες παραμετρους τωρα.Αχ αντε την αλλη Δευτερα περιμενω πως κ πως:tongue:

Σελεστινακι μου μιση Τουρκαλα η μαμα σου, πολυ μαρεσειιιιιιι;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Και τωρα για αυτα που λενε στις εγκυους να σας θυμισω τι μου χε πει η καλοψυχη πεθερα μου οταν ημουν εγκυος στο γιο μου...

Με πηρε τηλ.να μου πει οτι μια κοπελα στην ηλικια μου γεννησε το κοριτσακι της κ μετα απο 2 μερες την επιασε μια δυσφορια(τη μαμα)στα καλα καθουμενα κ την πηγαν στο νοσοκομειο κ εμεινε λεει φυτο κ της μεγαλωναν αλλοι το παιδι.Και με πηρε λεει για να μου πει να προσεχω...και μετα τα πα στον αντρα μου κ την πηρε κ την ξεχ....σε που ελεγε σε εγκυο αυτα τα πραγματα...:confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερουδια:D καλε τι αγχος ειναι αυτο παιδι μου ηρεμησε μια χαρα ειναι το μωρακι σου εχει τις ωρες του και να ξερεις κ κατι ακομη ειναι μικρουλι κ τις περισσοτερες κινησεις που κανει δεν τις καταλαβαινεις παρα μονο καποιες απο αυτες.κινειται συνεχεια να θυμασαι ακομη κ οταν εσυ δεν το νιωθεις;)δεν σημαινει οτι οι κινησεις του ειναι μονο αυτες που αισθανομαστε εμεις;)

Στη β επιπεδου μετρανε πιο αναλυτικα απο την αυχενικη τα οργανα του παιδιου ελεγχουν με μεγαλυτερη λεπτομερεια την καρδια κ γενικα τα παντα σαν την αυχενικη αλλα υπολογιζοντας περισσοτερες παραμετρους τωρα.Αχ αντε την αλλη Δευτερα περιμενω πως κ πως:tongue:

Σελεστινακι μου μιση Τουρκαλα η μαμα σου, πολυ μαρεσειιιιιιι;)

'Αντε αμήν!! Εμείς είμστε ακριβώς στα ίδια νομίζω!

Ρε οκ,καταλαβαίνω να μην κουνιέται συνεχώς αλλά ξαφνικά καθόλου??

Εμένα πάντως με βλέπω στο γιατρό αύριο κι ας με βρίσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!

y5yep3.png

'Αντε αμήν!! Εμείς είμστε ακριβώς στα ίδια νομίζω!

Ρε οκ,καταλαβαίνω να μην κουνιέται συνεχώς αλλά ξαφνικά καθόλου??

Εμένα πάντως με βλέπω στο γιατρό αύριο κι ας με βρίσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!

βρε αφου σε κλωτησε λιγακι,μην αγχωνεσαι ακουσες τωρα κ τον ανοητο που σου πε χαζα κ επηρεαστηκες...

ασε που νανουριζονται κ με τις πολλες δραστηριοτητες μας...φαε λιγη σοκολατα παντως η κανα καφεδακι.αν ομως δεν μπορεις να ησυχασεις πηγαινε κανε υπερηχο να δεις οτι ειναι ολα καλα;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Και τωρα για αυτα που λενε στις εγκυους να σας θυμισω τι μου χε πει η καλοψυχη πεθερα μου οταν ημουν εγκυος στο γιο μου...

Με πηρε τηλ.να μου πει οτι μια κοπελα στην ηλικια μου γεννησε το κοριτσακι της κ μετα απο 2 μερες την επιασε μια δυσφορια(τη μαμα)στα καλα καθουμενα κ την πηγαν στο νοσοκομειο κ εμεινε λεει φυτο κ της μεγαλωναν αλλοι το παιδι.Και με πηρε λεει για να μου πει να προσεχω...και μετα τα πα στον αντρα μου κ την πηρε κ την ξεχ....σε που ελεγε σε εγκυο αυτα τα πραγματα...:confused:

χαχαχααζαχχαχ!!αυτο δεν πρεπει να ειναι αληθεια,αυτο μαλλον θα ειναι η αληθεια τησ πεθερας σου,το ονειρο της!και εμενα κατι τετια θα ονειρευεται,να μεινω φυτο να ειμαι σ κανενα νοσοκομειο με σωλινακια και να εχει το μωρο μου δικο της και το γιοκα της σπιτι!αλλα δεν ξερει οτι και εγω τα ιδια σκεφτομαι γιαυτην!!:twisted::twisted::twisted::twisted:μουαχαχαχα!μουαχααχαχα!!ναι,μιση ειναι η μαμα!

rbOEp3.png

βρε αφου σε κλωτησε λιγακι,μην αγχωνεσαι ακουσες τωρα κ τον ανοητο που σου πε χαζα κ επηρεαστηκες...

ασε που νανουριζονται κ με τις πολλες δραστηριοτητες μας...φαε λιγη σοκολατα παντως η κανα καφεδακι.αν ομως δεν μπορεις να ησυχασεις πηγαινε κανε υπερηχο να δεις οτι ειναι ολα καλα;)

Γεια σας κοριτσάρες! Συμφωνώ με την Ελίνα! Μην ντρέπεσαι να ενοχλείς το γιατρό αν είσαι αγχωμένη και ας είναι για βλακεία. Σημασία έχει να νιώθεις καλά και να είσαι χαρούμενη εγκυούλα.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

χαχαχααζαχχαχ!!αυτο δεν πρεπει να ειναι αληθεια,αυτο μαλλον θα ειναι η αληθεια τησ πεθερας σου,το ονειρο της!και εμενα κατι τετια θα ονειρευεται,να μεινω φυτο να ειμαι σ κανενα νοσοκομειο με σωλινακια και να εχει το μωρο μου δικο της και το γιοκα της σπιτι!αλλα δεν ξερει οτι και εγω τα ιδια σκεφτομαι γιαυτην!!:twisted::twisted::twisted::twisted:μουαχαχαχα!μουαχααχαχα!!ναι,μιση ειναι η μαμα!

Α τη σκρ$£%φα! Σας έχω πει ότι η δικιά μου κάθε μέρα θυμόταν και μια καινούρια που είχε χάσει δίδυμα. Καμία που να κατάφερε να τα γεννήσει δε βρήκε εκτός από κάποια δίδυμα που υιοθετήθηκαν μόνο αυτά επιβίωσαν. Τέτοια καλοσύνη η γιαγιά μας.

Απίστευτο!!!!!! Τι κακία!!!

'Οχι εμένα δεν τα κάνει αυτά!'Ισα ίσα που μου λέει να μην είμαι προληπτική κ να μην ακούω μακακίες και οτι με το μωρό όλα καλά θα πάνε! Η δικιά μου δεν είναι κακιά γυναίκα με τπτ,απλά έπαθε πλάκα που "έχασε" το ρόλο της μαμάς (είναι ακόμα πολύ νέα)..Αλλά να θέλει το κακό μου προς όφελός της με τίποτα! Αυτά που είπε η δικιά σου, Ελινάκι είναι επιστημονική φαντασία! Ψέκασέ την με αροξόλ!!

y5yep3.png

Απίστευτο!!!!!! Τι κακία!!!

'Οχι εμένα δεν τα κάνει αυτά!'Ισα ίσα που μου λέει να μην είμαι προληπτική κ να μην ακούω μακακίες και οτι με το μωρό όλα καλά θα πάνε! Η δικιά μου δεν είναι κακιά γυναίκα με τπτ,απλά έπαθε πλάκα που "έχασε" το ρόλο της μαμάς (είναι ακόμα πολύ νέα)..Αλλά να θέλει το κακό μου προς όφελός της με τίποτα! Αυτά που είπε η δικιά σου, Ελινάκι είναι επιστημονική φαντασία! Ψέκασέ την με αροξόλ!!

Αν δεν είναι κακιά, τότε όλα θα πάνε καλά. Με κουβέντα και καλή θέληση θα έχετε τη σούπερ σχέση! Εμείς να δούμε τί θα κάνουμε με τις κακιασμένες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...