Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
      το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε selestina χθες δεν ηταν να κανεις την β επιπεδου η εγω τα εχω κανει θαλασσα παλι?

αχ κοριτσια να μην με παρεξηγειται οταν ξεχναω διαφορα γιατι δικαιολογουμαι.το μυαλο μου δουλευει υπερωριες με τρια παιδια και πολλες φορες τα μπερδευω!!!

λετε να με εχει πιασει αλτσχαιμερ ?δεν με βλεπω καλα χαχαχαχα

μου αρεσει που θελω και τεταρτο παιδι...τοτε θα παω στο τρελλοκομειο σε σουιτα!!!!!

εμενα η πεθερα μου αν δεν παμε δεν εμφανιζεται και αν παμε ολο παραπονα θα ειναι.ουφ!!!δεν αντεχω πια.απλως δεν θα παω και θα ειμαι μια χαρα!!!

φιλακια;)

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies:D

selestinaki μου συγχαρητήρια!!! 'Ολο καλά νέα να μας λες!!

Εγώ σήμερα είμαι λίγο αγχωμένη πάλι κορίτσια γιατί πήγα εκδρομή κ πέρασα απο ανώμαλο χωματόδρομο με το αμάξι.Βέβαια ο άντρας μου πηγαινε σιγά σιγά,αλλά μια ταλαιπωρία την πέρασα! Τώρα πάλι λες κ το κάνει επίτηδες το σκασμένο,δεν πολυκουνιέται,κι ας έφαγα και γλυκά! Πονάει και η μέση μου.. Φταίει κι όλας που πάλι ένας μου έλεγε για μια περίπτωση γυναίκας που έχασε το μωρό 6 μηνών,έτσι λέει,ξαφνικά! Μα επίτηδες το κάνουν?? Κάθονται κ μου τα λένε αυτά,ενώ είμαι έγκυος,και είμαι και χ...τρα πανάθεμά με,και κάθομαι τώρα και ανησυχώ,ύπνο δεν θα έχω πάλι...:-(

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

ευχαρηστω!!μην ακους βλακειεσ καλε και μην διαβαζεισ τιποτα.τα μωρακια εχουν τις μερεσ τους,ασε που μεγαλωνουν και ειναι στριμογμενα τα καημενα εκει μεσα,ποσο να κλωτσησουν??

rbOEp3.png

selestinaki μου συγχαρητήρια!!! 'Ολο καλά νέα να μας λες!!

Εγώ σήμερα είμαι λίγο αγχωμένη πάλι κορίτσια γιατί πήγα εκδρομή κ πέρασα απο ανώμαλο χωματόδρομο με το αμάξι.Βέβαια ο άντρας μου πηγαινε σιγά σιγά,αλλά μια ταλαιπωρία την πέρασα! Τώρα πάλι λες κ το κάνει επίτηδες το σκασμένο,δεν πολυκουνιέται,κι ας έφαγα και γλυκά! Πονάει και η μέση μου.. Φταίει κι όλας που πάλι ένας μου έλεγε για μια περίπτωση γυναίκας που έχασε το μωρό 6 μηνών,έτσι λέει,ξαφνικά! Μα επίτηδες το κάνουν?? Κάθονται κ μου τα λένε αυτά,ενώ είμαι έγκυος,και είμαι και χ...τρα πανάθεμά με,και κάθομαι τώρα και ανησυχώ,ύπνο δεν θα έχω πάλι...:-(

Α! Καλά όλες έτσι ανησυχούσαμε και όλοι οι καλοθελητές τα ίδια λένε. Μην επαναλαμβάνομαι και για την πεθερά μου στα δίδυμα. Εσύ αν ανησυχείς θα πρήζεις τον γιατρό σου, μέχρι να ηρεμήσεις. Δε θυμάμαι ποια το είχε πει... γι' αυτό είναι εδώ. Αλλιώς θα γεννούσαμε μόνες μας. Καλό βράδυ!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Ελα βρε κουκλα μου! Μην ανησυχεις! μια χαρα ειναι το μωρο σου!Ασε τους χαζους...κλεισε τα αυτια σου εκεινη την ωρα!

Εγω μαρλια το ειπα, να παρει το γιατρο!

Ετσι ειναι! Αμα ειναι τι εχουμε τα τηλ τους!!

Δεν μπορώ ρε συ να μην ανησυχώ! Η δικιά μου είναι πάρα πολύ ζωηρή,συνεχώς κινείται και ξαφνικά σταματά κ μπορεί να μην τη νιώσω 2 μέρες. Μόλις μου έριξε έναν κλώτσο πολύ χαμηλά-ελπίζω να ναι κλώτσος δηλαδή,ειναι πολλά κι απανωτά και είναι πολύ χαμηλά-μάλλον τα ποδαράκια της! 'Αντε να ρίξει λίγο ακόμα γιατί αγχώθηκα με αυτό που την υπέβαλα,υπόσχομαι να μην την ξαναταλαιπωρήσω ποτέ-ποτέ-ποτέ!!

Τα παίρνω παιδιά με αυτούς που λένε σε έγκυες τέτοιες μακακίες,είναι πολύ αναίσθητοι και δεν σκέφτονται καθόλου την ταραχή που σου προκαλούν όπως επίσης και αυτούς που μας λένε υπερβολικές (άντρες κυρίως) λες κι έχουν νιώσει ποτέ πώς είναι μια εγκυμοσύνη!!

Τελικά η μάνα ανησυχεί απο την πρώτη στιγμή που διαπιστώνει το μωράκι μέσα της...

y5yep3.png

Ελα βρε κουκλα μου! Μην ανησυχεις! μια χαρα ειναι το μωρο σου!Ασε τους χαζους...κλεισε τα αυτια σου εκεινη την ωρα!

Καλά αν δω οτι συνεχίζεται θα τον πάρω τηλ..

y5yep3.png

Γειά σου Ζωίτσα!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Εννοειται!Εγω τη δικια μου, οτι βλακεια ή αγχος ειχα τηλ αμεσως!!

Ακομα και να σε κανει ενα υπερηχο, δε πειραζει!

Δεν το αισθανθηκες καθολου ή απλα ειναι ησυχο το νινι?

Διαφημίσεις

Αμέσως μετά τη βόλτα με το αγροτικό δεν την ένιωθα. 'Εφαγα και γλυκό αλλά τπτ. Τώρα ένιωσα κάτι πολύ χαμηλά,στο ίδιο σημείο συνεχόμενα (περίεργο παλι,αυτή κολυμπάει απο τη μια μεριά στην άλλη συνήθως).Ελπίζω να ήταν το μωρό!Παιδιά ξέρω οτι κάνω σαν ηλήθια,αγχώνομαι και σας πρήζω κι εσάς! Επηρεάζομαι όμως πολύ και κατάλαβα οτι ήταν βλακεία η συγκεκριμένη βόλτα..να,προθές τα ίδια είχα!Αλλά τελικά δεν ήταν τπτ :lol:

y5yep3.png

Βρε δε μας πρηζεις! Σιγα τωρα, ολες τα περασαμε!

Εγω οταν δεν τον ακουγα το γατουλη μου, ξαπλωνα στο καναπε, χαλαρα επιανα την κοιλια μου με τα δυο χερια και την κουνουσα μαλακα, και του μιλουσα!

Και κουνιοταν!

Παντως για να ηρεμησεις, παρε ενα τηλ το γιατρο σου κουκλα μου

Βρε δε μας πρηζεις! Σιγα τωρα, ολες τα περασαμε!

Εγω οταν δεν τον ακουγα το γατουλη μου, ξαπλωνα στο καναπε, χαλαρα επιανα την κοιλια μου με τα δυο χερια και την κουνουσα μαλακα, και του μιλουσα!

Και κουνιοταν!

Παντως για να ηρεμησεις, παρε ενα τηλ το γιατρο σου κουκλα μου

λοιπόν πάω να κάνω αυτό που μου είπες πρώτα!

θα φάω κ κανένα μανταρίνι που της αρέσει!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...