Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

στο parents.gr θεμα : ενας πελαργος μαζι με μια περιοδο!!!

Θα πηδηχτω απο το παραθυρο......ελεος!!!!!!!!

αχαχχαχαχα και εγω το ειδα!!!αν ειναι αληθινο το θεμα αν.....ειναι για γελια και για κλαμματα μαζι....

ελπιζω να κανει τ καλυτερο...

Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπουλεσ!!καλε μου λειψατε σημερα!!εχω μια κοριτσαρα 460γρ!!ο αντρας μου ερωτευτηκε!!dimmi μου αγαπημενη σ ευχαριστω ξεχωρηστα μ εστειλες μνμα και στα δυο θεματακια μας!!με το καλο Ελινακι μου να κανεις κ εσυ τη β επιπεδου σου!η κουκουβαγια η μανα ειδε το παιδι στο 3d και το ειδε και πανεμορφο,ειναι μια κουκλα!!αντε να βγει και εμενα Ρενα να τα κανουμε μαζι,εγω το εκανα αυτο με την τουαλετα στη γιαγια μου μεχρη μεγαλη(μαζι της μεγαλωσα)απορω δλδ πως με αντεχε η γυναικα,θυμαμαι που πηγαινε για την αναγκη της και πηγαινα κ εγω απο διπλα με το γιο γιο μου!!!ζωητσα περαστηκα στο μικρουλη!!!καλα εεε,να πω και το κουτσομπολιο,παιρνω την πεθερα μετα την εξεταση για να μην με προλαβει κ λεει δεν την πειραμε κ της λεω μπλα μπλα και μου λεει,αμα ειναι να ερθουμε κ εμεις το Σαββατο,αν μας επιτρεπεις να δουμε κ εμεις τον υπερηχο τησ εγγονης μας,αλλα δεν ηταν αυτο που ειπε,αλλα ο τροπος που το ειπε τοσο π@@στικος,καταλαβατε!!

rbOEp3.png

Selestinaki moy μπραβο κ οτι περιμενα να μπεις να μας πεις τα νεα!!!

Αντε κοριτσαρος και με τη βουλα!!!Να δω κι εγω το δικο μου σε 10 μερες αντε δεν περνανε:D:D:D

χαχα η πεθερα οχια χαχχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ευχαριστω!!ο μικρος τι κανει??τωρα θα περιμενουμε εσενα!!!εννοειτε οχια,για ολα φταιει αυτη και για αυτα που δεν φταιει τα γκαντεμιαζει απο μακρια!τωρα θα πηρε ολο το σοι να πει οτι ειπα οτι το μωρο ειναι πανεμορφο και μοιαζει εμενα!χεχεχεχχεε!!!

rbOEp3.png

XAXAXAX ετσι να της λες..Εμενα η ανοητη τι ειχε πει οταν τους ειχαμε στειλει τον υπερηχο!!!!

οτι ταχα μου ολοι της ειπανε οτι ο γιος μου μοιαζει στον πεθερο μου μουχααχχαχαχχα

Καμια σχεση φυσικα....

Ασε τι ηλιθιοτητες εχεις να ακουσεις ακομη!!!Μολις γεννηθει με το καλο βαλε ωτοασπιδες!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

ε την τρελη!ας μοιαζει τον πεθερο μου η μπεμπα,ας μοιαζει τον αντρα μου,ας μοιαζει εμενα(το καλυτερο,χεχεχε)μονο αυτη να μη μοιαζει γιατι αυτη ειναι η ασχημομουρα τησ οικογενειας!!

rbOEp3.png

Μπραβο κοριτσαρα μου! με το καλο τωρα ! και σε ολα τα κοριτσακια που περιμενουν νινακια απο εδω!!

ο κουκλος μου , εχει γαστρεντεριτιδα!

Που εμοιαζε ελινα το παιδι?? Στον πεθερο??

Εχω ακουσει μαλακιες αλλα σαν και αυτη....:lol::lol::lol::lol:

Καλα σελεστινα αυριο ετοιμασου..η μικρη μοιαζει στην πεθερα! Ειναι τριχωτη η μικρη? Εχει μαλλακια?

Γιατι αν εχει την εβαψες! θα σε πει με μοιαζει!:lol::lol::lol::lol:

Μπραβο κοριτσαρα μου! με το καλο τωρα ! και σε ολα τα κοριτσακια που περιμενουν νινακια απο εδω!!

ο κουκλος μου , εχει γαστρεντεριτιδα!

Που εμοιαζε ελινα το παιδι?? Στον πεθερο??

Εχω ακουσει μαλακιες αλλα σαν και αυτη....:lol::lol::lol::lol:

Καλα σελεστινα αυριο ετοιμασου..η μικρη μοιαζει στην πεθερα! Ειναι τριχωτη η μικρη? Εχει μαλλακια?

Γιατι αν εχει την εβαψες! θα σε πει με μοιαζει!:lol::lol::lol::lol:

ααααααα,αν με πει τετιο πραγμα θα κανω εμετο στα μουτρα της,εντομεταξυ εγω το εχω ξαναπει εδω,ο πεθερος μου ειναι πολυ ομορφος και στα νιατα του ηταν πρωτος γκομενος,αλλα αυτη μια ζωη ασχημομουρα!!

rbOEp3.png

χχαχααχ καλημερα κοριτσακια!!

Ζοιτσα περαστικα στο μικρο σου!

Χαχχαχα ναι ολο μακακιες η πεθερα ιδιο με τον πεθερο μου τι να σου πω αμα τον δεις θα καταλαβεις ποσο ιδιος ειναι χαχαχχα

Σελεστινακι αντε να μας πεις τι εκανε μετα η πεθερα χαχαχ ολο χαζομαρες θακανουν απο δω και περα...Θυμισε μου κτι αυτη ηθελε αγορι η δεν την ενοιαζε?Και αν μετα κανεις αγορακι ποιο ονομα θα δωσεις?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

αχχχαααχ!!δεν ειχει πει τι θελει!!αν κανω μετα αγορι σιγα μην τους ξαναβγαλω ονομα,αυτο ηταν αλλο ονομα δεν εχει για το σοι τους!!!κουκλα σαν αυτη η η μπεμπα ασε!!

rbOEp3.png

Εγω παντως περιμενω να επιβεβαιωθει το κοριτσακι μου στη β επιπεδου να ναι κ ολα καλα πρωτα ο Θεος κ μολις μαθει η πεθερα οτι ειναι κορη να εβλεπα την αντιδραση της ανεκτιμητο θα ηταν το υφος της χαχαχχααχ

Οτι τελικα ΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ χαχαχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

χχαχααχχα!γιατι τι νομιζε?οτι το σοι τους κανει αγορια??να σκασει η κακουργα,ετιμασε τη φωτογραφικη και πες ειναι κοριτσι και πατα το κουμπακι!!

rbOEp3.png

Δεν ειναι τρομερα απληστοι μερικοι ανθρωποι?Να πηγαινεις για εξεταση κι αυτοι να νοιαζονται εαν μας ειπε ο γιατρος τι ειναι.Ποσο μου τη δινει δε φανταζεσαι!!!Εχουμε ηδη ενα αγορακι και πρεπει δηλαδη να κανουμε μονο αγορια γιατι ειναι μαγκια...

Μου λεγε η ανοητη πιο παλια "αγορια θα κανεις εσυ ξερω εγω ...Εχω προαισθημα ο Τ..θα κανει γιους μονο.."

Σιγα κυρα μου στην τελικη να πεις οτι μια ειναι αγορομανα οταν εχει κανει 3 γιους η 4 οχι αμα κανει 2 παιδια και τυχει να ναι αγορια.Κι εμενα οι γονεις μου καναν 2 γιους και μετα βγαλαν και την κορη τι παει να πει τωρα αυτο.Να εκει τα παιρνω και λεω τι χωριατικη νοοτροπια ωρες ωρες...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...