Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα γλύκες!

Ναι έτσι είναι... το μπάνιο έχει καταντήσει η σούπερ απόλαυση και πολυτέλεια της ημέρας! και εγώ έκοψα ένα κοντό καρεδάκι που είναι και το αγαπημένο μου κούρεμα για να μη λούζομαι και ξεμπερδεύω μαλλιά 2 ώρες! Μου λείπουν που και που και τα μακρυά, αλλά κάπου στη μέση νομίζω θα βολευτώ κανένα μακρύ καρέ δηλαδή!

Ουτε καν καρε.Τα εκοψα κοντα.Λουζομαι , βαζω ζελε και ειμαι ετοιμη.Απλα πραγματα και γρηγορα ....:lol::lol::lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Ουτε καν καρε.Τα εκοψα κοντα.Λουζομαι , βαζω ζελε και ειμαι ετοιμη.Απλα πραγματα και γρηγορα ....:lol::lol::lol:

φιλενάδα με βάζεις σε πειρασμό! και κοντό κοντό! όχι κοντό που θέλει χτένισμα! μπαίνω σε σκέψεις!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Καλημερα !!

Ασε Ρενα και τοτε που τα κανε αυτα ημουν ψιλοχαλαρη ηταν και ψιλοαρχη για να μην γινει θεμα,τωρα εαν τολμησει εχουμε γινει απο 2 χωρια.Πολυ με κουρασε η γυναικα 7 χρονια τωρα...Αλλα μετα το παιδι εγινα πολυ απολυτη σε οτι κανει...

Οσο για το μπανιο ετσι ειναι κοριτσακια...εγω ακομη και για την αναγκη μου εχω και συνοδεια τον γιο μου που δεν με αφηνει

να παω μονη μου ουτε καν να κλεισω την πορτα.Και μπανιο για να κανω παιζει με τον αντρα μου...Αχ....βαχ...χαχχαχα.Και με τα μαλλια εγω λατρευω τα μακρια και εχω μακρια αλλα κατα καιρους τα φιλαρω και τα ψιλοσυμμαζευω για να ειναι ευκολοχτενιστα γιατι που καιρος για φτιαξιμο.Τα πιανω με ενα κοκκαλακι και τελειωσε..

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα !!

Ασε Ρενα και τοτε που τα κανε αυτα ημουν ψιλοχαλαρη ηταν και ψιλοαρχη για να μην γινει θεμα,τωρα εαν τολμησει εχουμε γινει απο 2 χωρια.Πολυ με κουρασε η γυναικα 7 χρονια τωρα...Αλλα μετα το παιδι εγινα πολυ απολυτη σε οτι κανει...

Κοριτσάρες εγώ χτες το είδα λίγο αλλιώς το θέμα! Οι γονείς του άντρα μου είναι πρόβλημα του άντρα μου! Και η συμπεριφορά τους και το ότι δεν τους αντέχω... δεν είναι δικό μου πρόβλημα για να το λύσω! Οπότε δε με νοιάζει! Δεν έχω όρεξη να τους δω να τους μιλήσω να τίποτα οπότε δε θα κάνω τίποτα... ας κάνει αυτός! αν θέλει να έχουμε σχέσεις με τους δικούς του! δε θα χαλιέμαι εγώ συνέχεια! ... χτες πήρε τηλ. ο πατέρας του δεν εμφανίστηκε το τηλέφωνο στην αναμονή και απάντησα εγώ - αλλιώς δεν απαντάω αν είναι αυτοί! χαλάστηκα... μίλαγε σα να μην έχει συμβεί τίποτα... ούτε αυτά τα τραγικά που έχουν κάνει ούτε αυτά που έχουν πει... πήρε λέει να δει τί κάνουμε! καλά είμαστε του λέω ... ο ... (ο άντρας μου) δεν είναι εδώ μόλις έρθει θα του πω να σας πάρει και το έκλεισα... αλλά χαλάστηκα! Τί έπρεπε να κάνω δηλαδή να του πω... μα καλά μας δουλεύεις; και αν είμαστε καλά δεν είναι πάντως επειδή εσύ πρόσεχες αυτά που σου λέγαμε με τα παιδιά μας ούτε επειδή πρότεινες να κάνω έκτρωση ούτε επειδή μας απειλείς και μου έχεις μιλήσει τόσο άσχημα... ζώο, που θέλεις να σου πω και αν είμαστε καλά! μα φταίω;;;;; όχι αν είμαι υπερβολική πείτε μου! και είχε και υφάκι ... πήρα να δω αν είσαστε καλά... καλά είσαστε; παλιοσκ$%#τογεροι! συγχίστηκα πάλι!

Διαφημίσεις

Καλημερα !!

Συγχίστηκα και δεν είπα ότι έτσι την πάτησα και εγώ "ημουν ψιλοχαλαρη ηταν και ψιλοαρχη για να μην γινει θεμα" αλλά όπως λες και εσύ "τωρα εαν τολμησει εχουμε γινει απο 2 χωρια...Αλλα μετα το παιδι εγινα πολυ απολυτη σε οτι κανει..."

φιλενάδα με βάζεις σε πειρασμό! και κοντό κοντό! όχι κοντό που θέλει χτένισμα! μπαίνω σε σκέψεις!

Ε....ναι.Κοντο κοντο.Μονο ζελε και γεια σας!!

Καλημερα !!

Ελεος πια......γιατι δεν καταλαβαινουν οτι αλλη οικογενεια ειναι αυτοι και αλλη εμεις και οτι το σπιτι μας δεν ειναι και σπιτι τους!!!!!!

Καλα εγω βεβαια αυτο την εκανα και το εμπεδωσε μια χαρα .....

Οσο για το μπανιο ετσι ειναι κοριτσακια...εγω ακομη και για την αναγκη μου εχω και συνοδεια τον γιο μου που δεν με αφηνει

να παω μονη μου ουτε καν να κλεισω την πορτα.Και μπανιο για να κανω παιζει με τον αντρα μου...Αχ....βαχ...χαχχαχα...

Μια απο τα ιδια κι εγω.Τουαλετα μαζι παμε.Δεν παιζει να παω μονη.Καθετε απ'εξω και κοιταει, και γελαει και επειδη δεν ξερει τα τσισα , ειναι πολυ μικρη ακομη αλλα μονο τα κακακια που οταν κανει μου λεει πουφ :lol:, καθε φορα που παω για τσισακια με κοιταει και λεει πουφ....πολυ γελιο μιλαμε.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Ε....ναι.Κοντο κοντο.Μονο ζελε και γεια σας!!

ναι αυτό το "ζελέ και γειά σας" είναι που με έβαλε σε σκέψεις... λες; είναι που είχα πάντα μακρυά μαλλιά... μέχρι αυτό της victoria που συζητούσαμε πιο πάνω έχω φτάσει, στα πιο κοντά μου!

Διαφημίσεις

ναι αυτό το "ζελέ και γειά σας" είναι που με έβαλε σε σκέψεις... λες; είναι που είχα πάντα μακρυά μαλλιά... μέχρι αυτό της victoria που συζητούσαμε πιο πάνω έχω φτάσει, στα πιο κοντά μου!

Το ειχα αυτο της Victoria πριν 3 χρονια και ολη μερα με τα πιστολακια ειμουν.Ειπα δεν τα ξαναμεγαλωνω ποτε.Ασε που η γυναικα οσο μεγαλωνει , πρεπει να κονταινει το μαλλι.

Ασχετο........τι διαβαζω η γυναικα στο αλλο το forum.Θα τρελαθω.......

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Το ειχα αυτο της Victoria πριν 3 χρονια και ολη μερα με τα πιστολακια ειμουν.Ειπα δεν τα ξαναμεγαλωνω ποτε.Ασε που η γυναικα οσο μεγαλωνει , πρεπει να κονταινει το μαλλι.

ναι και εγώ δε βολεύτηκα!

Ασχετο........τι διαβαζω η γυναικα στο αλλο το forum.Θα τρελαθω.......

τι καλέ; πού;

στο parents.gr θεμα : ενας πελαργος μαζι με μια περιοδο!!!

Θα πηδηχτω απο το παραθυρο......ελεος!!!!!!!!

πωπω τώρα το διάβασα το θέμα!

Καλά έπαθα πλάκα!!!χαχαχαχαα

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...