Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

αχ ναι αυτος ο πλυθηντικος κοιταξτε να τον συνηθισετε θα σας πρηξουν...κ μενα ετσι το μωρο μας,δικο μας ειναι κτλ...

κ μετα απο ενα σημειο αρχιζει...το παλικαρι ΜΟΥ,ο λεβεντης ΜΟΥ,το στολιδι ΜΟΥ κ αλλα τετοια για ξερασμα χαχαχαχα

εδω οταν μου ειχε αλλαξει τις ντουλαπες ΜΟΥ,μου ειπε,α σου αλλαξα τις ντουλαπες για να ΧΟΥΜΕ χωρο:confused::confused::confused::confused:

Καλα εμενα αν τολμουσε να ανοιξει εστω και το ψυγειο θα γινοταν χαμος , οχι να μου ανοιξει και να μου ανακατεψει ντουλαπες.Σημιωστε οτι το δωματιο της κορης μου δεν το εχει δει ποτε.Το σπιτι μου ειναι 2οροφο.Στον κατω οροφο εχω κρεβατοκαμαρες ,βεστιαριο, μπανιο και αποθηκη και στον επανω οροφο εχω κουζινα , σαλονι, ξενωνα και μπανιο.

Στον κατω οροφο λοιπον , οπου βρισκεται και το δωματιο της κορης μου δεν την εχω αφησει ποτε να κατεβει ( τις 3-4 φορες που εχει ερθει τελος παντων).

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασε κι εγω ελειπα ταξιδι και ειχαν ερθει μια μερα πριν απο μενα και μπηκα μεσα στο σπιτι και ειδα τις αλλαγες και επαθα παρακρουση!!!Τωρα πια εννοειται δεν τολμαει να κανει κατι μεσα στο σπιτι.Της λεω παντα οτι δεν χρειαζεται.Ουτε σε δωματια μπαινει εννοειται!!!Θα γινει της μουρλης!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλα εμενα αν τολμουσε να ανοιξει εστω και το ψυγειο θα γινοταν χαμος , οχι να μου ανοιξει και να μου ανακατεψει ντουλαπες.Σημιωστε οτι το δωματιο της κορης μου δεν το εχει δει ποτε.Το σπιτι μου ειναι 2οροφο.Στον κατω οροφο εχω κρεβατοκαμαρες ,βεστιαριο, μπανιο και αποθηκη και στον επανω οροφο εχω κουζινα , σαλονι, ξενωνα και μπανιο.

Στον κατω οροφο λοιπον , οπου βρισκεται και το δωματιο της κορης μου δεν την εχω αφησει ποτε να κατεβει ( τις 3-4 φορες που εχει ερθει τελος παντων).

εσενα αληθεια σε ζηλευω!καλυτερα να μην δει ποτε το μωρο μου,παρα που το λεει μωρο τησ!

rbOEp3.png

α και μετα παρεξηγηθηκε που τα ξαναβαλα ολα οπως ηταν πριν βαλει το χερι της!!Καταλαβατε γιατι μετα ειμαι η κακια νυφη?Γιατι αλλαξα τις ντουλαπες μου και τις εβαλα οπως ηθελα εγω:confused:σα δε ντρεπομαι!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

εδω φουντωνω εγω για λογαριασμο σου,πλακα μου κανεισ??

Εγώ φουντώνω που μου θύμησες τα δικά μου!!!!! Ουφ πια οι παλαβές κόλλημα με τις ντουλάπες μας και γενικότερα με τα πράγματά μας! Αμάν τρελλάρες!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Αν εβαζες στα συρταρια κανα δονητη, (λεω τωρα εγω), κανα εσωρουχο τελειως τσουλε,και οτι αλλο μπορεις να αγορασεις απο sex shop τελος παντων λες να παθαινε καρδιακο? Λες να γλιτωνες και τα ψαξιματα?

Eleni

bd5c7983f7.png

Αν εβαζες στα συρταρια κανα δονητη, (λεω τωρα εγω), κανα εσωρουχο τελειως τσουλε,και οτι αλλο μπορεις να αγορασεις απο sex shop τελος παντων λες να παθαινε καρδιακο? Λες να γλιτωνες και τα ψαξιματα?

axxaaaaax!!ετσι θελουν!!!εισαι και εσυ με infractions σαν εμενα??

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, με εχουν μαλωσει κατα καιρους γιατι δεν κραταω το στομα μου κλειστο.

Παντως εγω αυτο με τα εσωρουχα κλπ θα το εκανα οπωσδηποτε

μη σου πω θα αγοραζα καποια ειδικα για αυτο το λογο. Ε μετα θα πρεπε να

ειναι ανωμαλη για να καθεται να ψαχνει.

Eleni

bd5c7983f7.png

Λοιπον να πω εγω που τα ξερω απο φιλες σαλλονικιες:tongue:

Μασια ειναι το δικο μας ψαλιδι για τα μαλλια,αυτο που κανουμε μπουκλες :tongue:

και η οζα ειναι το βερνικι νυχιων βεβαιως βεβαιως ;)

κοιμηθητε οσο μπορειτε γιατι μετα δεν παιζειιιιι

ντιμι ναι για ταντεμ χαλαρα εγω θελω μακαρι να θελει κι ο μικρος που μαλλον θα θέλει:-P

κ ναι ειναι καλυτερα σε ευχαριστωωωωω

εμ πείτε το έτσι, και λέω τόσο άσχετη είμαι, ναι δεν την παλεύω με το μαλλί μου αλλά δεν ξέρω και ορολογίες? Ντροπή :lol: σιγά που δε θα θέλει ταντεμ το παιδί καλέ!!! Μια χαρά!

καλημεραααα!εγω απο το πρωι εχω γινει ενα με τον καναπε!!καθε μερα??και εγω ετσι την ειχα αλλα τα κοψα!κοψτο κ εσυ γιατι με το μωρο δεν θα την παλευεισ να εχει κ αποψη!εγω αυγα με πατατεσ,εχω και γιουβετσι απο εχθεσ και μια σαλατα ροκα μαρουλι!μια χαρα,πολυ μαγειρεψα τελευταια!
δε μπεστ! μιαμ! αλλά βρωμά το σύμπαν μετά γμτ + ότι δεν κάνει για τον άντρα μου (ανεβάζει τη χοληστερίνη του με άλλα!)
ε άμα έχεις πολύ φαί απο χθες τι να κάνεις να το πετάξεις??

Κι εγώ στον καναπέ κάθομαι όλη μέρα κι έρχεται ο δικός μου και μουρμουράει τώρα τελευταία (!!!) άλλο κι αυτό.

Νιωθω πολύ βαρυά ρε,η κοιλιά μου είναι τόσο μεγάλη που ούτε να σκύψω μπορώ,να ανέβω ανηφόρες ή σκαλιά..

Στο σπίτι κάνω τις δουλειές αλλά με το παάαασό μου και κάθε 20 λεπτά κουράζομαι και κάθομαι πάλι. 'Εχω τώρα πόσες μέρες που θέλω να φτιάξω την ντουλάπα του,να δούμε πότε!

μια από τα ίδια, τα κάνω όλα βέβαια αλλά δεν πετάω μετά όπως παλιά. Είμαι για απόσυρση πια νομίζω :lol:

Ε θελει κι αυτος να παμε βολτουλα να ξελαμπικαρει αλλα δεν μπορω να τον βγαλω μωρε εχει κρυο και ειμαι και κουρασμενη.Οποτε λυσσαει εδω μεσα χαχαχαχ

Α θελει και τον υπερηχο να δει ε?να τον κανει καδρο!!

Αντε με το καλό Selestinaki! να μας τα πείς κατευθείαν έτσι??

Και μετά δώστον της πεθεράς και πες της "πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζα και βάλτο στη μπρίζα να κάνει σουξέ" :lol::lol:

Εμένα η πεθερά άφαντη τελευταία και με το σύζηγο 1-2 που πήγε να μας μπλέξει του το έκοψα και πρόλαβα καταστάσεις και όλα καλά.

Θα σας τα γράψω άμα τύχει, είναι η πεθερά μου αλλά είναι και αυτός...εν συντομία πήρε ψάρι για εμάς αλλά το άφησε στης πεθεράς και ακόμα να του κάνει το ψάρι να το φάει και το ευχαριστιεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :D:D:D

-7.5 κιλά :D

κι εγώ τα ίδια!! Γι'αυτό δεν το κάνω κοντό,παρόλο που τρελλαίνομαι!!

Το καλοκαίρι προσπάθησα να κάνω αυτό http://hairstylesandcuts.net/cool-victoria-beckham-hairstyles-2011-pictures.html

κανείς βέβαια δεν μου το πέτυχε όπως ηθελα (πρέπει πραγματικά να έχει ΧΕΡΙ ο κομμωτής όχι αστεία!!) αλλά είναι ένα κουρεμα που θέλει να το ψαλιδίζεις ξανά στο 15θήμερο πάνω κι επιπλέον θέλει πιστολάκι και "ξάσιμο",κοινώς κρεπάρισμα. 'Οπως καταλαβαίνεις θέλει εξάσκηση και χρόνο και να πιάνει κ το χέρι σου.

Το έχω δει σε άλλη κοπελα πάντως που ήταν κ λεπτή κι έπαθα πλάκα,ήταν τόσο ωραίο!!! Και τα είχε ωραία φτιαγμένα αυτή!

Αν έπιανε το χέρι μου κι αν δεν είχα περιφέρεια ΣΙΓΟΥΡΑ θα το επιχειρούσα!

εμένα μου φέρνει το πρώτο και το τελευταίο στη λίστα, αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται όλα αυτά για να δείξει!

αφού λούστηκα προχθές βράδυ, στο καπάκι κοιμήθηκα, χθες είχα επισκέψεις και σήμερα μετά από 15 ώρες στο κρεβάτι το κεφάλι μου βλεπόταν, είμαι σούπερ ευχαριστημένη!

Γενικά το χειμώνα βαριέμαι να χτενίζομαι, αλλά και να μάθω να το κάνω, και το καλοκαίρι απλά δεν προλαβαίνω και να θέλω.

Και ειδικά φέτος αν προλαβαίνω να λουστώ θα είμαι πανευτυχής! Πιο πολύ τα έκοψα για να προλαβαίνω να λούζομαι τουλάχιστο 1 φορά τη μέρα να δροσίζομαι...

Θα είναι και ο θηλασμός μέσα στα άλλα + ότι εδώ μειώνεται τραγικά η παροχή νερού ότνα κάνουν όλοι μπάνιο μετά τη θάλασσα και τα μπάνια τους...!

-7.5 κιλά :D

εσενα αληθεια σε ζηλευω!καλυτερα να μην δει ποτε το μωρο μου,παρα που το λεει μωρο τησ!

Το οτι δεν την βλεπω , δε το συζητω ειναι για μενα το καλυτερο, αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα γιατι δημιουργουνται εντασεις με τον αντρα μου ο οποιος δυστηχως ειναι ολιγον τι μαμακιας.

α και μετα παρεξηγηθηκε που τα ξαναβαλα ολα οπως ηταν πριν βαλει το χερι της!!Καταλαβατε γιατι μετα ειμαι η κακια νυφη?Γιατι αλλαξα τις ντουλαπες μου και τις εβαλα οπως ηθελα εγω:confused:σα δε ντρεπομαι!!

Καλα θα της εσκιζα μιλαμε.Τι λετε ρε κοριτσια?Εδω η μανα μου δεν ανακατευεται στο νοικοκυριο μου και θα ανακατευτει η πεθερα? Με πιο δικαιωμα?Καλα θα γινοταν χαμος !!!!!!!!

εμένα μου φέρνει το πρώτο και το τελευταίο στη λίστα, αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται όλα αυτά για να δείξει!

αφού λούστηκα προχθές βράδυ, στο καπάκι κοιμήθηκα, χθες είχα επισκέψεις και σήμερα μετά από 15 ώρες στο κρεβάτι το κεφάλι μου βλεπόταν, είμαι σούπερ ευχαριστημένη!

Γενικά το χειμώνα βαριέμαι να χτενίζομαι, αλλά και να μάθω να το κάνω, και το καλοκαίρι απλά δεν προλαβαίνω και να θέλω.

Και ειδικά φέτος αν προλαβαίνω να λουστώ θα είμαι πανευτυχής! Πιο πολύ τα έκοψα για να προλαβαίνω να λούζομαι τουλάχιστο 1 φορά τη μέρα να δροσίζομαι...

Θα είναι και ο θηλασμός μέσα στα άλλα + ότι εδώ μειώνεται τραγικά η παροχή νερού ότνα κάνουν όλοι μπάνιο μετά τη θάλασσα και τα μπάνια τους...!

Οταν με το καλο θα γεννησεις , το μπανιο για σενα πολυτελεια θα ειναι.Εγω ακομα και τωρα με την ψυχη στο στομα κανω μπανιο και συνηθως πρεπει να ειναι καποιος στο σπιτι να μου την κρατησει αλλιως περιμενω να κοιμηθει και φυσικα μπαινω για μπανιο μεσα στο αγχος!!! Οποτε προσπαθησε να τα εχεις τα μαλλακια σου οσο πιο πρακτικα γινεται.Εγω με το κοντο παντως εχω σωθει!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλημέρα γλύκες!

Οταν με το καλο θα γεννησεις , το μπανιο για σενα πολυτελεια θα ειναι.Εγω ακομα και τωρα με την ψυχη στο στομα κανω μπανιο και συνηθως πρεπει να ειναι καποιος στο σπιτι να μου την κρατησει αλλιως περιμενω να κοιμηθει και φυσικα μπαινω για μπανιο μεσα στο αγχος!!! Οποτε προσπαθησε να τα εχεις τα μαλλακια σου οσο πιο πρακτικα γινεται.Εγω με το κοντο παντως εχω σωθει!!!!!

Ναι έτσι είναι... το μπάνιο έχει καταντήσει η σούπερ απόλαυση και πολυτέλεια της ημέρας! και εγώ έκοψα ένα κοντό καρεδάκι που είναι και το αγαπημένο μου κούρεμα για να μη λούζομαι και ξεμπερδεύω μαλλιά 2 ώρες! Μου λείπουν που και που και τα μακρυά, αλλά κάπου στη μέση νομίζω θα βολευτώ κανένα μακρύ καρέ δηλαδή!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...