Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα χαχαχα αντε μπουρου μπουρου η πεθερα!!!

Εγω κοριτσια εχω κοιλια αλλα το παλευω ακομη εχω και τον γιο μου και σηκωνω κανονικα κι αυτον κτλ κτλ αν νιωσω βεβαια οτι κουραζομαι καθομαι λιγακι...

Σημερα με εχει τρελανει το τερατακι μου δεν καθεται λεπτο.(ο μεγαλος εννοω οχι το μωρακι στην κοιλια;))

Η δικη μου ακομη να φανει αχ ησυχασα μαλλον παρεξηγημενη ειναι οπως παντα μονη της χαχχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

είμαι χοντρήηηηηηηηηηηηηηηηη :-(

Βλέπω μέγκα τώρα,έχει μια καλεσμένη στο "πρωινό μου" με ένα σώμα που μου θυμίζει τις παλιές καλές μέρες....κλαψ!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα χαχαχα αντε μπουρου μπουρου η πεθερα!!!

Εγω κοριτσια εχω κοιλια αλλα το παλευω ακομη εχω και τον γιο μου και σηκωνω κανονικα κι αυτον κτλ κτλ αν νιωσω βεβαια οτι κουραζομαι καθομαι λιγακι...

Σημερα με εχει τρελανει το τερατακι μου δεν καθεται λεπτο.(ο μεγαλος εννοω οχι το μωρακι στην κοιλια;))

Η δικη μου ακομη να φανει αχ ησυχασα μαλλον παρεξηγημενη ειναι οπως παντα μονη της χαχχαχα

46 λεπτα!δεν την αντεχω αλλο!περιμενει να δει τον αυριανο υπερηχο της μπεμπας,ειμαι πολυ κακια που δεν θελω να το δειξω??Ελινακι μου,τι επαθε ο κουκλος σου?εχει ορεξη σημερα??

rbOEp3.png

Ε θελει κι αυτος να παμε βολτουλα να ξελαμπικαρει αλλα δεν μπορω να τον βγαλω μωρε εχει κρυο και ειμαι και κουρασμενη.Οποτε λυσσαει εδω μεσα χαχαχαχ

Α θελει και τον υπερηχο να δει ε?να τον κανει καδρο!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

περιμενουμε και εμεις να δουμε το μωρο μασ λεει!ξερναω!κοριτσια πραγματηκα δεν ακουγα μετα απο καποια φαση τι ελεγε!

το "μωρό μας"??!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

αχ ναι αυτος ο πλυθηντικος κοιταξτε να τον συνηθισετε θα σας πρηξουν...κ μενα ετσι το μωρο μας,δικο μας ειναι κτλ...

κ μετα απο ενα σημειο αρχιζει...το παλικαρι ΜΟΥ,ο λεβεντης ΜΟΥ,το στολιδι ΜΟΥ κ αλλα τετοια για ξερασμα χαχαχαχα

εδω οταν μου ειχε αλλαξει τις ντουλαπες ΜΟΥ,μου ειπε,α σου αλλαξα τις ντουλαπες για να ΧΟΥΜΕ χωρο:confused::confused::confused::confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ναι στις αρχες λοιπον μπηκε κανονικα στο δωματιο και μου διπλωνε τα βρακια αλλαζε θεση!!!Και μετα σου λεει να την αφηνεις και να εισαι ελαστικη με την πεθερα!!!νοου γουει:confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...