Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

μολις εφυγε η πεθερα.ηρθε με ειρηνικες διαθεσεις.εφερε ενα υπεροχο παστιτσιο.μιλησαμε και για τη βαφτιση πολυ ηρεμα και καταληξαμε οτι θα γινει αυτο που θελω εγω γιατι ειναι το πιο λογικο αλλα και γιατι το παιδι ειναι δικο μου!εφυγε ευχαριστημενη.αντε να δουμε!!

yz0pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο ρε salitsa,να δούμε κι ένα happy end εδώ μέσα!!

Marlia,η πιο παλιά τακτική απο όλες είναι να προσπαθεί η άλλη να κάνει τα παιδιά με το μέρος της και να προσπαθεό να τα κάνει να κλαουρίζουν για να πάνει σπίτι τους.Εσύ να σκέφτεσαι οτι δικά σου είναι τα παιδιά κι έχουν ένα πρόγραμμα και τέλος.

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

αχ κοριτσια δικιο εχετε μ αυτα που μου λετε!δεν την μπορω αλλο ομως!με εχει κανει τοσο προκατελειμενη απεναντι της που δεν θελω ν αναφερετε στο μωρο μου,η μονο που σκεφτομαι οτι θα θελει να το πιανει και να το φυλαει αηδιαζω!θα το κρυψω!λεω στον αντρα μου οτι θα το παρω και θα φυγω,παρανοια!!!

rbOEp3.png

μολις εφυγε η πεθερα.ηρθε με ειρηνικες διαθεσεις.εφερε ενα υπεροχο παστιτσιο.μιλησαμε και για τη βαφτιση πολυ ηρεμα και καταληξαμε οτι θα γινει αυτο που θελω εγω γιατι ειναι το πιο λογικο αλλα και γιατι το παιδι ειναι δικο μου!εφυγε ευχαριστημενη.αντε να δουμε!!

φοβου τους δαναους και παστιτσια φεροντασ!αχχαχααχχααχ!!

rbOEp3.png

φοβου τους δαναους και παστιτσια φεροντασ!αχχαχααχχααχ!!

ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

y5yep3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια δικιο εχετε μ αυτα που μου λετε!δεν την μπορω αλλο ομως!με εχει κανει τοσο προκατελειμενη απεναντι της που δεν θελω ν αναφερετε στο μωρο μου,η μονο που σκεφτομαι οτι θα θελει να το πιανει και να το φυλαει αηδιαζω!θα το κρυψω!λεω στον αντρα μου οτι θα το παρω και θα φυγω,παρανοια!!!

Ρε χαζή νορμάλ είναι,σε έπιασε το μητρικό φίλτρο και υπερλειτουργεί το προστατευτικό ένστικτο!

Πες στον άντρα σου οτι θα έρχεται 1 φορά την εβδομάδα κ τέλος.

Πάθαμε οι δυο μας μια μίνι εμμονή ή μου φαίνεται???!!

y5yep3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ..ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010[ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΑΒΩΝΑ] ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ,Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΓΓΟΝΙ ΚΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΓΚΥΟΣ..ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ,ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ..ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ,ΗΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ..

Ρε χαζή νορμάλ είναι,σε έπιασε το μητρικό φίλτρο και υπερλειτουργεί το προστατευτικό ένστικτο!

Πες στον άντρα σου οτι θα έρχεται 1 φορά την εβδομάδα κ τέλος.

Πάθαμε οι δυο μας μια μίνι εμμονή ή μου φαίνεται???!!

εμμονη δεν λες τιποτα και ακομα δεν τα εχουμε δει καν!που να τα παρουμε αγκαλιτσα και να τα μυρισουμε!!

rbOEp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ..ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010[ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΑΒΩΝΑ] ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ,Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΓΓΟΝΙ ΚΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΓΚΥΟΣ..ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ,ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ..ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ,ΗΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ..

πωωωω!αλλη παλαβη!!και απο τοτε??δεν την εχετε ξαναδει??

rbOEp3.png

myfavourite πόσο δίκιο έχεις! Αλλά ποιός έχει τακότσια να είναι τόσο μάγκας :confused:

Ομως το γεγονος οτι πεθανε ο μπαμπας μου κι 6 μερες μετα μου εστελνε μυνηματα οτι και καλα γιορταζουν και τι χαρα με το εγγονι που χε τη γιορτη του μαζι με τον πεθερο μου,παππους και εγγονος,δεν μπορω ακομη να το καταπιω ρε παιδια...

πωπω :(

Τί κάνετε οι άλλες? Τώρα θα διαβάσω όσα έχασα, τελευταία ηρεμήσαμε εμείς φτου φτου μη το ματιάσω :Dπωπω μηνύματα αρχίζω μελέτη :)

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Παιδια ξερετε ποια ειναι η χειροτερη πεθερα? Η τσιγκουνα πεθερα!

Θυμαστε ενα επεισοδιο των Θανασιμων Πεθερων με τη Χρυσουλα Διαβατη? Εεετσι ακριβως ηταν η πρωην πεθερα μου! Οποτε με εβλεπε με κοιταζε απο πανω μεχρι κατω να δει τι καινουργιο φοραω!

Μετα εμπαινε στο μπανιο σχολιαζε τα μπουκαλακια, μολυβια ματιων κλπ (που επιτηδες δεν τα εκρυβα αλλα τα στολιζα διπλα στο νιπτηρα για να την εκνευριζω).

Ασε αν ηθελα κανενα καινουργιο ρουχο για καμμια κοινωνικη υποχρεωση, που να ειναι λιγο πιο καλο? Για αυτην το φουστανι που φορας και πας για καφε, το φορας και πας σε μπαρ, σε κλαμπ, τα χριστουγεννα στο ρεβεγιον, σε ολους τους γαμους και βαφτισεις της χρονιας...

Eleni

bd5c7983f7.png

Τα πήρα από την αρχή, έχασα πολλά, είχαμε δύσκολες μέρες και δεν πολυδιάβαζα. να σταθώ σε μερικά σημεία?

Salitsa μου εγώ μαζί σου,εννοείται αν έχεις έναν άνθρωπο νορμάλ και μπορείς,γιατί να μην πας μια βόλτα να ξελαμπικάρεις? Αλλά αν είναι να πας μια βόλτα και μετά να παίρνουν αέρα κ να θέλουν να το έχουν συνεχώς τότε αναγκαστικά το παίρνεις παντού μαζί σου..........
συμφωνώ!
Salitsa εγώ αν της το αφήσω,2 χρονών,θα γυρίσω κι θα το βλέπω να κάνει μετάνοιες το μωρό...εμένα ήθελε να φτιάξει και παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της!!ντόινγκ!!

μια από τα ίδια...και να μη θηλάζω για να το έχει εκείνη και όχι η νταντά που θα μου πληρώνει η δουλειά μου! :eek:

emena an ths to afisw mia duo,8a bgalei kai gala na to 8hlasei!

:lol: δυστηχώς αυτό κι εμάς η δικιά μας...

'Ετσι είναι οι αγορομάνες κορίτσια,νιώθουν ανταγωνισμό με τις νύφες.Δεν το κάνουν απο κακία,αλλά απο σοκ,που χάνουν τα αγόρια τους!

έτσι θα γίνουμε κι εμείς? :(

Έτσι ήμουν και εγώ και το μετανιώνω. Σε εμάς άλλαξαν δραματικά τα πράγματα όταν κάποια στιγμή χρειαστήκαμε πραγματικά βοήθεια και έπρεπε να βοηθήσουν για λίγο καιρό και οι δύο γιαγιάδες και έπρεπε και να είναι πειθαρχημένες σε αυτά που τους λέγαμε. Ο λόγος ήταν σοβαρός, υγείας των μωρών. Εκεί λοιπόν δε μας έπαιρνε να κάνουμε τα στραβά μάτια. Πραγματικά κινδύνευαν τα μωρά και εκέινοι το χαβα τους. Έτσι γίναμε μπίλιες εμείς.
φοβερό, ούτε τότε δε πρόσεχαν?
Απο το ζαχαροπλαστειο δεν μπορει να πει αν ειναι καλη η τουρτα!! Γιατι θα το παρουμε απο κει που παιρνει και εκεινη!:lol::lol::lol:
γειά σου βρε zoitsa με τα ωραία σου!:lol:

Μη σκατε.Και ο δικος μου μερα παρα μερα εκει ειναι.Μεχρι και ρουχα εχει εχει και καμια φορα κανει μπανιο και αλλαζει στην μανουλα!!!!!Στην αρχη γινομασταν κ%$%# αλλα μετα βαρεθηκα να μαλωνω και τωρα πια δεν τους αναφερω ποτε.

Αν τα ηθελαν τα αγορια τους γι αυτες ας τα κρατουσαν μεσα στο βρακι τους να μην ταλαιπωρουσαν και εμας!!!! Κι εγω εχω μανουλα αλλα δεν κανω ετσι.Εχω συνηδητοποιησει πια οτι εχω δικη μου οικογενεια.Αυτοι ποτε θα απογαλακτιστουν και οι μανες τους ποτε θα το παρουν χαμπαρι?

κι εμάς έτσι με το πλύσιμο, και που? Μες τη βρωμιά και το κρύο.

Είχα πάρει 15 και 16 και όσα έμειναν μετά τις γέννες τα έχανα 1 κιλό περίπου το μήνα. Κούκλες θα είσαστε και αφού θηλάζετε θα αδυνατίσετε αργά και ωραία - κατά τη γνώμη μου - χωρίς καμία επίπτωση στο σώμα, ούτε βέβαια και στο στήθος! από τη δική μου εμπειρία μιλάω - νομίζω ότι έχω δίκιο! Για να σκάνε και οι ακατανόμαστες... ο θηλασμός δε χαλάει τίποτα!
μακάρι :D
χααχχαχαχαχχαχαχχα!!!!οχι!εγω θα ειμαι καλη πεθερα,θα με αγαπαει η νυφη!και ορεξη εγω θα εχω τη νυφη μου!εγω οταν θα γινω 50 που θα εχω ξεμπερδεψει απο παιδια κ θα ειναι γαιδουρια,θα κανω τα bottox μου,θα γινω καινουργεια και θα τρεχω ταξιδια!
πες τα βρε σελεστίνα! Πες τα!

Καλά έχω γελάσει πολύ να είστε καλά, μα τόσες ομοιότητες πια οι πεθερές όλων μας...

Συγνώμη για τα σεντόνια αλλά δε μπορούσα να μη σχολιάσω μηνύματα που έχασα! Διαβάζω τώρα και τα σημερινά σας και πάω λίγο από της μαμάς μου και μετά κομμωτήριο! Θα έχουμε αλλαγές σήμερα!

ελα ρε dimmaki,τα ειδα τα μαλακια στο λινκ που εστειλεσ,πολυ ωραια και στυλατα,θα τα κανεις και λιγο κυμματιστα με μασια και θα ειναι τελεια!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...