Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Ιδια πονηρω ειναι και η δικια μου,να δεις κατι πλαγιες κοτσανες που πεταει να σου φυγει η μαγκια και το ωραιο ειναι οτι δεν ειναι καν εξυπνη απλα κουτοπονηρη και νομιζει οτι δεν την καταλαβαινω τι θελει να πει πολλες φορες!Ασε την ζηλεια που εχει με τη μανα μου πωπωπω σας μιλαω αυτα τα πραγματα ηταν πρωτογνωρα για μενα,μολις τη γνωρισα καταλαβα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα της πληρωνεις και το εισητηριο εε?

Δεν μπορεις να ξεφυγεις με τιποτα!!!

εγω αμα δεν παω στη δικια μου, ευτυχως δεν ερχεται! ειναι αγκαζαρισμενη με τα ανηψια!! ολη τη μερα!!:D:D:D:D

εγω αμα δεν παω στη δικια μου, ευτυχως δεν ερχεται! ειναι αγκαζαρισμενη με τα ανηψια!! ολη τη μερα!!:D:D:D:D

τυχερουλαααα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Τι θυμηθηκα! η δικια μου,τελη καλοκαιριου βαπτισαμε το μωρο!

Επειδη δεν ειχα χασει τα κιλα μου, κανενα ρουχο δεν με εμπαινε! οποτε στις εκπτωσεις ψωνισα ενα φορεμα, 30ε!

ο ανδρας μου, εβαλε το παντελονι του γαμου, και ενα καινουριο πουκαμισο!Καλοκαιρι ηταν οποτε χαλαρα.

Με ειχε πρηξει ολο το καλοκαιρι ψωνισες ή οχι! Τη λεω πηρα!

ο γιος μου? τη λεω δεν θελει, αφου εχει θα βαλει αυτο και αυτο!

α ναι, μια χαρα δε χρειαζεται λεει αφου εχει! Εντωμεταξυ και οι δυο ανεργοι ειμασταν!

Μια μερα λοιπον που εγω ελειπα, και το ηξερε, πηρε τηλ και αρχισε να τον λεει , γιατι δεν ψωνισε και εκεινος ενα καινουριο παντελονι! θα πας με το γαμπριατικο?

Και μαλακιες!

Και να πας στο marks and spencer εχει φτηνα!

Τη λεει και ο ανδρας μου, τι λες ρε μανα, το γαμπριατικο ειναι ολοκαινουριο, και θα παρω καινουριο?

Μπροστα μου , ναι ναι , δε χρειαζεται, απο πισω μου, να πας να παρεις!Σε λεει τι μονο αυτη θα παρει ρουχα?

Σε ολη την εγκυμοσυνη,να ψωνισεις και να ψωνισεις με ελεγε, αλλα δεν ελεγε, αφου δεν εχετε λεφτα ελα να σε παρω εγω κατι!

oχι της λεω,ειναι πολλα τα λεφτα να πηγαινοερχεσε καθε μερα και λεει "εγω κανω θυσιες για τα παιδια μου"!!αφωνη!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Τι θυμηθηκα! η δικια μου,τελη καλοκαιριου βαπτισαμε το μωρο!

Επειδη δεν ειχα χασει τα κιλα μου, κανενα ρουχο δεν με εμπαινε! οποτε στις εκπτωσεις ψωνισα ενα φορεμα, 30ε!

ο ανδρας μου, εβαλε το παντελονι του γαμου, και ενα καινουριο πουκαμισο!Καλοκαιρι ηταν οποτε χαλαρα.

Με ειχε πρηξει ολο το καλοκαιρι ψωνισες ή οχι! Τη λεω πηρα!

ο γιος μου? τη λεω δεν θελει, αφου εχει θα βαλει αυτο και αυτο!

α ναι, μια χαρα δε χρειαζεται λεει αφου εχει! Εντωμεταξυ και οι δυο ανεργοι ειμασταν!

Μια μερα λοιπον που εγω ελειπα, και το ηξερε, πηρε τηλ και αρχισε να τον λεει , γιατι δεν ψωνισε και εκεινος ενα καινουριο παντελονι! θα πας με το γαμπριατικο?

Και μαλακιες!

Και να πας στο marks and spencer εχει φτηνα!

Τη λεει και ο ανδρας μου, τι λες ρε μανα, το γαμπριατικο ειναι ολοκαινουριο, και θα παρω καινουριο?

Μπροστα μου , ναι ναι , δε χρειαζεται, απο πισω μου, να πας να παρεις!Σε λεει τι μονο αυτη θα παρει ρουχα?

Σε ολη την εγκυμοσυνη,να ψωνισεις και να ψωνισεις με ελεγε, αλλα δεν ελεγε, αφου δεν εχετε λεφτα ελα να σε παρω εγω κατι!

χαχα κι η δικια μου ετσι ακριβως λειτουργει χαχαχα τελικα εχει λιγο απο ολες η πεθερα μου,πολυταλαντη:lol::lol:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Σελεστινα κοψτα σου λεω απο τωρα θα βρεις μπελα,θα σε τρελανει αυυτη κ στο τελος θα εκραγεις κ θα γινετε απο 2 χωρια ακου τι σου λεω μολις γεννησεις θα φρικαρεις να την εχεις στα ποδια σου.πεστης δεν θελω θελω να μεγαλωσω μονη το μωρο μου κ αμα χρειαστω ποτε βοηθεια θα σας πω εγω ποτε να ερθετε.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Eχει ποικιλια εε? Για να μην βαριεσαι Ελινα μου!!

α!! Σελεστινα καλα σε λεει! κανε ετσι!

Ετσι την εκοψα εγω!δεν χρειαζομαι κανενα, μια χαρα θα τα καταφερουμε εγω και ο ανδρας μου! ετσι την ειπα!!

Διαφημίσεις

Σελεστινα κοψτα σου λεω απο τωρα θα βρεις μπελα,θα σε τρελανει αυυτη κ στο τελος θα εκραγεις κ θα γινετε απο 2 χωρια ακου τι σου λεω μολις γεννησεις θα φρικαρεις να την εχεις στα ποδια σου.πεστης δεν θελω θελω να μεγαλωσω μονη το μωρο μου κ αμα χρειαστω ποτε βοηθεια θα σας πω εγω ποτε να ερθετε.

για την ωρα δεν εχω μαλωσει,πραγματικα,προσπαθω με ωραιο τροπο αλλα δεν νειωθει.πιστευω ομως αυτο που ειπες,με το που γεννηθει το μωρο θα χεστουμε,ειμαι σιγουρη.γιατι για εμενα δεχομαι αλλα για το μωρο μου τρελενομαι ηδη απο τωρα!

rbOEp3.png

δε χρειαζεται να μαλωσεις απλα φροντιΖε να της λες συνεχεια τα θελω σου υπο τη μορφη κουβεντας για να μπαινει στο νοημα οσο και να επιμενει γιατι μετα θα κανεις μπαμ σε οτι αφορα το μωρο και τοτς σιγουρα θα ερθετε σε ρηξη.υπογραφει η παλια ψααχχαχα αν ειναι τοσο πονηρη οσο καταλαβαινω τοτε θα φαγωθητε σιγουρα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κοριτσάκι μου μην ψαρώνεις,θα το χειριστείς αυτό όταν θα έρθει η ώρα.'Οταν στα λέει λοιπόν κι εσένα αυτά θα λες:εντάξει,όχι και κάθε μέρα,έχεις κι εσύ τις δουλειές σου,έχω κι εγώ τις δικές μου.Αν έρχεται απροειδιποίητη χωρίς να πάρει τηλέφωνο,τότε να μην ανοίγεις ούτε να σηκώνεις τα τηλέφωνα (το έχει δοκιμάσει γνωστή μου,εγγυημένο!)

Και να θυμάσαι πάνω απ'όλα οτι όλες κάνουν τα ίδια,γιατί χάνουν τη γη κάτω απο τα πόδια τους όταν δεν έχουν κάποιον πλέον να φροντίσουν.'Οσο το θυμάσαι,θα νιώθεις φυσιολογική κ όχι μόνη!:wink:

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

'Ετσι είναι,θα τον έχει πρήξει τον άνθρωπο κ θα τα ακούς συνεχώς..Σε λίγο θα αρχίσουν να εφευρίσκουν τρόπους για να φεύγεις και "αναγκαστικά" να σου κρατάνε το παιδί!

Το ωραίο είναι οτι δεν καταλαβαίνουν πως με αυτήν την συμπερφορά φοβίζουν την μητερα και τότε είναι που δεν το αφήνει το μωρό με τίποτε.

Αν το είχαν καταλάβει αυτό θα ήταν αρχόντισες ειδικά με εμένα που ήμουν παντελώς ανυποψίαστη και προδιατεθειμένη αρνητικά στη μαμά μου! Έτοιμη ήμουν να με κάνει ό,τι ήθελε!

Να σου πω κάτι όμως?Ξέρεις τι βλέπω?Οτι εμείς ανησυχούμε και άλλοι περνάνε καλά..δηλαδή χωρίς άγχος και με σταθερή πολιτική αντιμετωπίζεται το θέμα.Νομίζω οτι μία,δύο,αντιμετωπίζεται.Εμείς κουλ.Λέμε όχι όταν χρειάζεται αλλά η συμπεριφορά μας να είναι νορμάλ και ευγενική σαν να μην τρέχει τίποτα,μες την καλή χαρά ένα πράγμα!! (λέμε τώρα!)

Έτσι είναι, αλλά όταν την πιάνεις π.χ. να λέει στα παιδιά: "να πεις στον μπαμπά ότι θέλεις να σε φέρει εδώ". Πόσο να μη νευριάσεις! εγώ καταφέρνω μόνο να φερθώ κυρία, αλλά να το περάσω στο ντούκου και μέσα μου και να μη με πειράξει, δεν μπορώ!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

κοριτσάκι μου μην ψαρώνεις,θα το χειριστείς αυτό όταν θα έρθει η ώρα.'Οταν στα λέει λοιπόν κι εσένα αυτά θα λες:εντάξει,όχι και κάθε μέρα,έχεις κι εσύ τις δουλειές σου,έχω κι εγώ τις δικές μου.Αν έρχεται απροειδιποίητη χωρίς να πάρει τηλέφωνο,τότε να μην ανοίγεις ούτε να σηκώνεις τα τηλέφωνα (το έχει δοκιμάσει γνωστή μου,εγγυημένο!)

Και να θυμάσαι πάνω απ'όλα οτι όλες κάνουν τα ίδια,γιατί χάνουν τη γη κάτω απο τα πόδια τους όταν δεν έχουν κάποιον πλέον να φροντίσουν.'Οσο το θυμάσαι,θα νιώθεις φυσιολογική κ όχι μόνη!:wink:

selestina έχει πολύ δίκιο η lullaby συμφωνώ και εγώ!

"Και να θυμάσαι πάνω απ'όλα οτι όλες κάνουν τα ίδια,γιατί χάνουν τη γη κάτω απο τα πόδια τους όταν δεν έχουν κάποιον πλέον να φροντίσουν.'Οσο το θυμάσαι,θα νιώθεις φυσιολογική κ όχι μόνη"

γιατί και εμένα αυτό θυμάμαι που ήταν το πρόβλημά μου στην αρχή να προσπαθώ να εξηγήσω στη μητέρα μου και σε καμιά φίλη την κατάσταση, γιατί - δεν ξέρω πως τα είχα καταφέρει - δεν πίστευα ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε πραγματικούς ανθρώπους. και όλοι να κάνουν τους κινέζους ότι και καλά εγώ ήμουν υπερβολική! Μέχρι να τα δουν με τα μάτια τους και να πειστούν, είχαμε ήδη μπει στο νοσοκομείο με τις βλακείες τους με το ένα μωρό - το κόλλησαν οι αναίσθητοι το νεογέννητο. Τότε που έμεινε η μαμά μου στο σπίτι μαζί της γιατί υπήρχαν δύο μωρά σπίτι και εγώ ωρυόμουν ότι χρειάζονται δύο γιαγιάδες γιατί είναι πολύ μωρά και αναγκάστηκαν για λίγες ώρες να μείνουν μαζί, με πίστεψε και η μαμά μου επιτέλους - ή τουλάχιστον δεν μπορούσε πια να με λέει υπερβολική, γιατί υπήρχαν γεγονότα και όχι ιστορίες από εμένα!

ουφ ανακατεμένα τα είπα από τη σύγχιση!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...