Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

αφου ψωνιζει η ανηψια της απο εκει πρεπει να παρουμε κ εμεις!ασε που μου ειπε"εγω αν θελω να κανω κατι και μου μπει στο μυαλο,θα σκασω αν δεν το καταφερω"ανατρηχιασα οταν μου το ειπε!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς πριν μείνω έγκυος τα πηγαίναμε τέλεια! Μάλιστα έπρηζε τον άντρα μου τότε να με παντρευτεί-πού να βρεί λέει τέτοια κοπέλα!Και τον έτρωγε να κάνουμε παιδί!

Αυτά μέχρι να καταλάβει οτι δεν έχω σκοπό να της παρκάρω το παιδί το σπίτι..με ρωτούσε απ'έξω έξω,κι όταν πια της είπα "ξέρεις δεν κάνω το παιδί απο χόμπυ,θέλω να το μεγαλώσω",τότε άλλαξε ξαφνικά. 'Αρχισε να λέει οτι ο δικός μου δεν ήταν έτοιμος για γάμο (!!!) οτι θα έχει απωθημένα (!!) και ίσως μια μέρα με κερατώσει (!!) κι όλα αυτά τα έλεγε σε έγκυο γυναίκα..

'Εχουμε κάνει συζητήσεις απο τότε κ μου το παίζει οτι όλα είναι καλά κι οτι με έχει συγχωρήσει (!!!) κ κάνουμε νέα αρχή και μπροστά στους άλλους είναι λες κ είμαστε κολλητές και όταν είμαστε μόνες όλο κ καμμιά σπόντα θα πετάξει..εκτός πια κι αν είναι ιδέα μου τι άλλο να πω?

να αυτά διαβάζω και τρελλαίνομαι! ίδιες λέμε! Εγώ νομίζω ότι με ήθελε για νύφη και έκανε σαν παλαβή, γιατί πληρούσα τις προδιαγραφές της! Ανάμεσα στις προδιαγραφές είχε και το να είναι σπουδασμένη και να έχει καλή δουλειά, για να μην θέλει να "κλειστεί" στο σπίτι με το παιδί! μόλις κατάλαβε ότι το μωρό μου δε θα της παρκάρω σπίτι της και να πηγαίνω να το βλέπω τα Σαββατοκύριακα, γκρεμίστηκαν όλα τους τα όνειρα (έχει κάνει πλύση εγκεφάλου και στον πεθερό σε σημείο που αυτός στενοχωριέται που εμείς οι κακοί δεν τους έχουμε αφήσει τα παιδιά ενώ λέει όλοι οι άλλοι παππούδες τα έχουν αυτοί!!!!!!!!!!!! Τί να του πεις? να πάει σε ψυχολόγο, δεν πάει)! Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα! Πού να τα φανταστώ αυτά που είχε φτιάξει με το μυαλό της ρε κορίτσια?????

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Ναι ρε ενταξει συζητηση να γινεται κι εγω ειμαι ζυγος με σκορπιο (τη σκιζω τη γατα χαχαχα)αλλα θα μαι καλη πεθερουλα γιατι μαρεσει να ειμαι δικαιη!

Παντως η μουρμουρα και η επιμονη με αρρωσταινουν ρε γμτ εγω αλλιως εχω μαθει εμεις δεν ειχαμε τετοια πραγματα στο σπιτι μας.Αυτοι θεωρουν οτι το να ναι μεσα στα ποδια των παιδιων τους συνεχεια σημαινει οτι ειναι και δεμενη οικογενεια ολοι μαζι και ετσι.Αυτα ειναι βλακειες εγω εμαθα να ειμαι ελευθερη και κανεις να μη με βαζει σε καλουπια...Απο ποτε η αδιακρισια ειναι ρε γμτ δεσιμο στην οικογενεια?

Βατραχακι καλα κανεις και δεχεσαι οτι σου δινουν κι εγω δεχομαι πολλες φορες αλλα ειναι καποια πραγματα που γινονται με αλλη σκοπιμοτητα και δεν ειναι η φαντασια μου ουτε βλεπω εχθρους απο το πουθενα ειναι η πραγματικοτητα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

αφου ψωνιζει η ανηψια της απο εκει πρεπει να παρουμε κ εμεις!ασε που μου ειπε"εγω αν θελω να κανω κατι και μου μπει στο μυαλο,θα σκασω αν δεν το καταφερω"ανατρηχιασα οταν μου το ειπε!

να σκάσει τότε! :P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Ναι ρε ενταξει συζητηση να γινεται κι εγω ειμαι ζυγος με σκορπιο (τη σκιζω τη γατα χαχαχα)αλλα θα μαι καλη πεθερουλα γιατι μαρεσει να ειμαι δικαιη!

Παντως η μουρμουρα και η επιμονη με αρρωσταινουν ρε γμτ εγω αλλιως εχω μαθει εμεις δεν ειχαμε τετοια πραγματα στο σπιτι μας.Αυτοι θεωρουν οτι το να ναι μεσα στα ποδια των παιδιων τους συνεχεια σημαινει οτι ειναι και δεμενη οικογενεια ολοι μαζι και ετσι.Αυτα ειναι βλακειες εγω εμαθα να ειμαι ελευθερη και κανεις να μη με βαζει σε καλουπια...Απο ποτε η αδιακρισια ειναι ρε γμτ δεσιμο στην οικογενεια?

Βατραχακι καλα κανεις και δεχεσαι οτι σου δινουν κι εγω δεχομαι πολλες φορες αλλα ειναι καποια πραγματα που γινονται με αλλη σκοπιμοτητα και δεν ειναι η φαντασια μου ουτε βλεπω εχθρους απο το πουθενα ειναι η πραγματικοτητα...

Από ποτέ, κόλπο είναι! Να μου το λέγατε στην αρχή να το πίστευα! Τώωωωωρα δεν πιάνομαι πάλι κορόιδο!

σωστα Ελινα,οταν γινοντε με αλλο σκοπο και εμενα μου γθρνανε τα μυαλα!!εμενα ο μπαμπας μου,μου ειπε θα μου δωσει καποια χρηματα να παρω οτι θελω,ουτε ρωτησε τι,ουτε απο που,τιποτα,μονο οτι αυτα μπορω και καντα οτι θελεις.δεν ειπε οτι ειναι γιαυτο το λογο και να λεει"εγω το πηρα αυτο στο μωρο"!!!

rbOEp3.png

Παντως η μουρμουρα και η επιμονη με αρρωσταινουν ρε γμτ εγω αλλιως εχω μαθει εμεις δεν ειχαμε τετοια πραγματα στο σπιτι μας.

μια απο τα ιδια!!κ εμενα ετσι η χοντρη!

rbOEp3.png

να σκάσει τότε! :P:p:p:p:p

αν φαει λιγο ακομη,ετιμη ειναι!δεν αντεχω μονο που τη σκεφτομαι!και αυτος ο αντρας μου,μην ασχολησε και μην δινεις σημασια,αφου εγω τουσ εχω γραμμενους.γινετε να μην ασχοληθεισ??αυτη που δεν μιλαω νομιζει περναει παλι το δικο της!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

αν φαει λιγο ακομη,ετιμη ειναι!δεν αντεχω μονο που τη σκεφτομαι!και αυτος ο αντρας μου,μην ασχολησε και μην δινεις σημασια,αφου εγω τουσ εχω γραμμενους.γινετε να μην ασχοληθεισ??αυτη που δεν μιλαω νομιζει περναει παλι το δικο της!!

Αυτό και εγώ δεν το έχω ξεπεράσει! Που όταν δε μιλάμε έχουν ύφος ότισε έχουν πατήσει κάτω! και άν μιλήσεις πρέπει να πεις ένα σωρό κατινιές... του στυλ,"γιατί μιλάτε στο παιδί ψυθιριστά;" "γιατί παίρνετε τα παιδιά σε άλλο δωμάτιο;" "πλύνατε τα χέρια σας;" "βάλτε τις παντοφλίτσες που σας έφερα" "αυτά τα τυροπιτάκια είναι κατεψυγμένα;"

Γιατί σε αναγκάζουν να πέσεις τόσο χαμηλά; Εγώ λέω γιατί ξέρουν ότι δε θα πέσεις και θα κάνουν ό,τι θέλουν!

να αυτά διαβάζω και τρελλαίνομαι! ίδιες λέμε! Εγώ νομίζω ότι με ήθελε για νύφη και έκανε σαν παλαβή, γιατί πληρούσα τις προδιαγραφές της! Ανάμεσα στις προδιαγραφές είχε και το να είναι σπουδασμένη και να έχει καλή δουλειά, για να μην θέλει να "κλειστεί" στο σπίτι με το παιδί! μόλις κατάλαβε ότι το μωρό μου δε θα της παρκάρω σπίτι της και να πηγαίνω να το βλέπω τα Σαββατοκύριακα, γκρεμίστηκαν όλα τους τα όνειρα (έχει κάνει πλύση εγκεφάλου και στον πεθερό σε σημείο που αυτός στενοχωριέται που εμείς οι κακοί δεν τους έχουμε αφήσει τα παιδιά ενώ λέει όλοι οι άλλοι παππούδες τα έχουν αυτοί!!!!!!!!!!!! Τί να του πεις? να πάει σε ψυχολόγο, δεν πάει)! Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα! Πού να τα φανταστώ αυτά που είχε φτιάξει με το μυαλό της ρε κορίτσια?????

'Ετσι είναι,θα τον έχει πρήξει τον άνθρωπο κ θα τα ακούς συνεχώς..Σε λίγο θα αρχίσουν να εφευρίσκουν τρόπους για να φεύγεις και "αναγκαστικά" να σου κρατάνε το παιδί!

Το ωραίο είναι οτι δεν καταλαβαίνουν πως με αυτήν την συμπερφορά φοβίζουν την μητερα και τότε είναι που δεν το αφήνει το μωρό με τίποτε.

Να σου πω κάτι όμως?Ξέρεις τι βλέπω?Οτι εμείς ανησυχούμε και άλλοι περνάνε καλά..δηλαδή χωρίς άγχος και με σταθερή πολιτική αντιμετωπίζεται το θέμα.Νομίζω οτι μία,δύο,αντιμετωπίζεται.Εμείς κουλ.Λέμε όχι όταν χρειάζεται αλλά η συμπεριφορά μας να είναι νορμάλ και ευγενική σαν να μην τρέχει τίποτα,μες την καλή χαρά ένα πράγμα!! (λέμε τώρα!)

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

'Αστην να νομίζει! Ρε το θέμα είναι οτι όταν μιλάς και φαίνεσαι εκνευρισμένη αυτή καταλαβαίνει οτι χάνεις τον έλεγχο και απολαμβάνει οτι σου χαλάει στην ουσία τη διάθεση!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

'Αστην να νομίζει! Ρε το θέμα είναι οτι όταν μιλάς και φαίνεσαι εκνευρισμένη αυτή καταλαβαίνει οτι χάνεις τον έλεγχο και απολαμβάνει οτι σου χαλάει στην ουσία τη διάθεση!

ναι ρε συ,νομιζω οτι τα λεει σ εμενα εγω φορτωνω και μετα παει και τα λεει στην αδερφησ τησ"ελα ταδε,την ειπα αυτο που ειπαμε κλπ"και γελανε σαν ηλιθιες,γιατι αυτες μιλανε παρα πολυ και κανει σχεδιο!πχ,οταν τησ ειχα πει οτι θα μετακομοισουμε θεσσαλονικη γιατι ο αντρας μου δεν μπορει να πηγαινοερχετε καθε μερα,χανει ποσο χρονο και ειναι εξοδα +400 μονο για τις μετακινησεις,αρχησε να με προσβαλει και να μιλαει πολυ εκνευρησμενη οτι "πως θα τα καταφερετε,δεν θα μπορειτε να πατε πουθενα,θα τρελαθεισ που δεν θα εχεις βοηθεια,θα παθουν τα νευρα σου,δεν θα μπορεις να πας ουτε για ενα καφε,θα μαλωνετε"και τις εξηγουσα με ωραιο τροπο οτι θα ζοριστουμε αλλα τι να κανουμε,εδω δικο μας σπιτι δεν εχουμε αρα τι καθομαστε εδω και ο αντρας μου κουραζετε πολυ καθε μερα,γιατι πηγαινοερχετε με λεοφορειο,αφοθ η δουλεια ειναι στο κεντρο και τα λεφτα ποθ τρωμε στισ μεταφορες θα τα διαθετουμε για το μωρο κλπ κλπ!με περνει την αλλη μερα το πρωι και αλαγμενη τελειοσ,φαινοταν οτι καποιος τησ μιλησε και λεει ακρηβωσ αυτα που της ελεγα "να πατε θεσσαλονικη,καλα θα κανετε,δεν μπορει αλλο ο αντρας σου και φευγουν πολλα λεφτα κλπ"μεταλαγμενη τελειοσ αυτα ακρηβως που της ελεγα σαν να ειναι δικη της ιδεα και στο τελοσ τελειωνει και με αποτελειωνει με το εξησ"και οταν πατε,να βρεις εκει δουλεια και εγω θα ερχομαι καθε μερα με το λεοφορειο να σου κραταω το μωρο"!!χαχαχαχαα!!πηγα να πλυποθιμισω,κοριτσια θα περνει λεοφορειο και θα ερχετε κ εκει,ειμαι σιγουρη!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...