Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Selestinaki κοντά είμαστε,εγώ είμαι 12/06!

Σιγά ρε,η δικιά μου δεν τρώει γλυκά,κάνει σιλουέτα!

Κι εμένα το δωμάτιο τα πεθερικά μου το πλήρωσαν-επέμεναν κι όλας,αλλά εμείς τα διαλέξαμε όλα.

Για εξηγήστε μου όμως,πώς λειτουργεί αρνητικά αυτό μετά,για να ξέρω..

Κοιτα αμα εισαι ανθρωπος και οχι πνευμα αντιλογιας δεν λειτουργει αρνητικα ,αλλα αμα εχεις αλλους σκοπους αστα να πανε ....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λεω στην κολλητη μου,που ειναι μανουλα και αυτη,τον πονο μου για την πεθερα και ξερετε τη λεει"αχ καλη μου πεθερα"και φτυνετε!θελω να πω οτι υπαρχουν και νορμαλ πεθερες.αλλα εμας να μας τρωει η γκαντεμια κ να μην μπορουμε να ηρεμισουμε με τα οργια που μπεξαμε!

rbOEp3.png

ναι καλά..και η δικιά μου "προχώ" ήταν..ούτε 50 δεν είναι,όμορφη,με κορμάρα,με τις φίλες της,τα ενδιαφέροντά της,τη γυμναστική της,όλα.Αλλά τα βαρέθηκε λέει και θέλει ένα παιδί,κατι να ασχολείται..

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ:mad:

Υ.Γ. Δεν ξέρω ρε να βάλω τίκερ,δεν μου βγαίνει!και στο φόρουμ είχα παιδευτεί θυμάμαι.

Υ.Γ2. καλά να πάθουμε,τα παιδιά μας θα ναι στο ζώδιο του Διδύμου,σαν την πεθερά μου!ντόινγκ!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Εισαι ομως ατυχη ρε συ..οι Διδυμοι ειναι ου μπλεξεις..

Σε τιποτα δεν τους βρησκεις.Μια ετσι μια γιουβετσι. Εμενα ηταν Σκορπιος η πεθερα...η τωρινη Ταυρος...ασ τα να πανε:lol:

Eleni

bd5c7983f7.png

οχι κοριτσαρες εγω δεν θα γινω σαν την πεθερα μου,εχω προτυπο καλης πεθερας τη μανα μου η οποια κ κατι να τη χαλασει στη νυφη μου δεν θα το πει ποτε στον αδερφο μου γιατι δεν θελει να δημιουργησει θεμα,τι να πω οχι επειδη ειναι γονεις μου αλλσ ηταν αψογοι σε τετοια πραγματσ παντα κ ο μπαμπας μου ο δυγχωρεμενος μαλαμα πεθερος,ο αντρας μου ειναι ιδιαιτερος χαρακτηρας τον οποιο σεβαστηκσν οι δικοι μου απολυτσ κ χωρις παραπονα,τον αγαπησαν οπως ειναι γιαυτο μου τη δινει γιατι εγω ειμαι μαθημενη αλλιως απο το σπιτι μου.οχι λοιπον δε θα γινω ποτε τετοια πθερα που θα ζω μεσα απο τη ζωη των παιδιων μου βαζοντας βαρος,θελω να με βλεπει η νυφη μου κ να χαιρεται οχι να την πιανει ταραχη κ να σκεφτεται ωχ τι θα μου πει παλι.πτε δεν θα κανω αυτα που μου κανει η δικη μου στα παιδια μου.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Λοιπόν... τους ανθρώπους που μας στενοχωρούν τους αποφεύγουμε, γιατί λοιπόν να μην κάνουμε το ίδιο με τις πεθερές μας και να μην έχουμε και τύψεις! Είναι πάναπλο! Με στενοχωρείς; Δε σε κάνω παρέα! Θέλεις να κάνουμε παρέα και να σου έχω εμπιστοσύνη; πρέπει να τα κερδίσεις! Τέλος!

Ωχου παρατράβηξε η μιζέρια! Που το έχουν δει γραμμένο δηλαδή ότι έχουν δικαιώματα στα παιδιά και τη ζωή μας! Επειδή είμαστε χαμηλών τόνων άνθρωποι και δε μας αρέσουν οι τσακωμοι; Λοιπόν τέλος όταν δεν περνάω καλά και νιώθω καταπίεση φεύγω!!!! Υπομονή γιατί να κάνω δηλαδή! Και άντε εγώ να κάνω... τα παιδιά πρέπει να είναι έρμαια των χαζοβιόλων; Όχι βέβαια!

Αυτά!

(Θα το πω πολλές φορές να το θυμάμαι!)

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

οχι κοριτσαρες εγω δεν θα γινω σαν την πεθερα μου,εχω προτυπο καλης πεθερας τη μανα μου η οποια κ κατι να τη χαλασει στη νυφη μου δεν θα το πει ποτε στον αδερφο μου γιατι δεν θελει να δημιουργησει θεμα,τι να πω οχι επειδη ειναι γονεις μου αλλσ ηταν αψογοι σε τετοια πραγματσ παντα κ ο μπαμπας μου ο δυγχωρεμενος μαλαμα πεθερος,ο αντρας μου ειναι ιδιαιτερος χαρακτηρας τον οποιο σεβαστηκσν οι δικοι μου απολυτσ κ χωρις παραπονα,τον αγαπησαν οπως ειναι γιαυτο μου τη δινει γιατι εγω ειμαι μαθημενη αλλιως απο το σπιτι μου.οχι λοιπον δε θα γινω ποτε τετοια πθερα που θα ζω μεσα απο τη ζωη των παιδιων μου βαζοντας βαρος,θελω να με βλεπει η νυφη μου κ να χαιρεται οχι να την πιανει ταραχη κ να σκεφτεται ωχ τι θα μου πει παλι.πτε δεν θα κανω αυτα που μου κανει η δικη μου στα παιδια μου.

Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι να το έχει η κούτρα σου! Αν είσαι εντάξει άνθρωπος θα είσαι και εντάξει πεθερά! Αν είσαι ηλί$#ια, θα είσαι και χάλια πεθερά! Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι μόνο επειδή μεγαλώνουν, ούτε επειδή γίνονται πεθερικά, αυτό είναι πεποίθησή μου!

Έχουμε φίλη που είμααστε σίγουροι ότι θα γίνει η χειρότερη πεθερά... το λέμε με τον άντρα μου και γελάμε!

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Meraba!!

Έλίνα έχεις δίκιο για τους Διδύμους..Φάσκουν κι αντιφάσκουν,και μεταφέρουν λόγια όπως το χαλασμένο τηλέφωνο:όπω θέλουν δηλαδή.

Η Σκορπίνα παρόλο που ήταν πονηρή (φαντάζομαι) την έκανες ζάφτι. 'Εχεις όμως καλές ελπίδες με την Ταυρίνα,συγχαρητήρια!!!

Ρε!! 'Εχω μια ιδέα..Να αρχσίσουμε έναν κατάλογο..με πληροφορίες..τύπου:η Ταυρίνα πεθερά,η Δίδυμος πεθερά κλπ πλάκα θα έχει!!

Και ναι,τελικά συμφωνώ με τις υπόλοιπες,που λένε οτι η εμπιστοσύνη κερδίζεται κι οτι όλα εξαρτώνται απο το χαρακτήρα αλλά και απο το τα προσωπικά βιώματα!!τολμώ να πω!! Δηλαδή τι πεθερά είχες εσύ!!

y5yep3.png

Εμείς πριν μείνω έγκυος τα πηγαίναμε τέλεια! Μάλιστα έπρηζε τον άντρα μου τότε να με παντρευτεί-πού να βρεί λέει τέτοια κοπέλα!Και τον έτρωγε να κάνουμε παιδί!

Αυτά μέχρι να καταλάβει οτι δεν έχω σκοπό να της παρκάρω το παιδί το σπίτι..με ρωτούσε απ'έξω έξω,κι όταν πια της είπα "ξέρεις δεν κάνω το παιδί απο χόμπυ,θέλω να το μεγαλώσω",τότε άλλαξε ξαφνικά. 'Αρχισε να λέει οτι ο δικός μου δεν ήταν έτοιμος για γάμο (!!!) οτι θα έχει απωθημένα (!!) και ίσως μια μέρα με κερατώσει (!!) κι όλα αυτά τα έλεγε σε έγκυο γυναίκα..

'Εχουμε κάνει συζητήσεις απο τότε κ μου το παίζει οτι όλα είναι καλά κι οτι με έχει συγχωρήσει (!!!) κ κάνουμε νέα αρχή και μπροστά στους άλλους είναι λες κ είμαστε κολλητές και όταν είμαστε μόνες όλο κ καμμιά σπόντα θα πετάξει..εκτός πια κι αν είναι ιδέα μου τι άλλο να πω?

y5yep3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,

που κ που σας διαβαζω! πλακα εχετε! εγω ειμαι απο τις τυχερες!

εχτες ακουσα οτι μια νυφη σκοτωσε την πεθερα της με 20! μαχαιριες! και αμεσως σας σκεφτηκα! λεω θα ειναι καμια κακομοιρα που την τρελανε η πεθερα!

πολυ γελασα! χαχαχαχχααχα!

Meraba!!

Έλίνα έχεις δίκιο για τους Διδύμους..Φάσκουν κι αντιφάσκουν,και μεταφέρουν λόγια όπως το χαλασμένο τηλέφωνο:όπω θέλουν δηλαδή.

Η Σκορπίνα παρόλο που ήταν πονηρή (φαντάζομαι) την έκανες ζάφτι. 'Εχεις όμως καλές ελπίδες με την Ταυρίνα,συγχαρητήρια!!!

Ρε!! 'Εχω μια ιδέα..Να αρχσίσουμε έναν κατάλογο..με πληροφορίες..τύπου:η Ταυρίνα πεθερά,η Δίδυμος πεθερά κλπ πλάκα θα έχει!!

Και ναι,τελικά συμφωνώ με τις υπόλοιπες,που λένε οτι η εμπιστοσύνη κερδίζεται κι οτι όλα εξαρτώνται απο το χαρακτήρα αλλά και απο το τα προσωπικά βιώματα!!τολμώ να πω!! Δηλαδή τι πεθερά είχες εσύ!!

δεν τα ειπα εγω αυτα αλλα η Ελενη απο την αγγλια:tongue:

Κι εμενα παντως ταυρινα ειναι η πεθερα ασε πιο πιεστικη γυναικα δεν υπαρχει απο δαυτην μιλαμε σκαει γαιδαρο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!!

διαβαζα που λεγατε για τα δωματια των παιδιων....

οταν ηρθε ο καιρος να παμε να ψωνισουμε την προικα του μωρου μας ο πεθερος μου δωσε λεφτα ενω

η πεθ ελεγε να σας παρουμε το καροτσι κι εγω της ειπα οτι θα παρουμε εμεις οτι χρειαζομαστε κλπ

κ συμφωνησε να μας δωσει χρηματα

οπως κ ο μπαμπας μου οταν γεννηθηκε ο μικρος μου δωσε ενα χρηματικο ποσο

απο ολα αυτα λοιπον καποια πηγαν για τα πραγματα κ καποια στην ακρη στον λογαριασμο του

ειμαι της τακτικης να δεχομαι οτι μου δινουν

οπως και η πεθ αλλα κ η μαμα μου ποτε ποτε δινουν κανα χαρτζιλικακι για τον μικρο μου

αλλα θα θελα να παρουν προτοβουλια κ να του παρουν κανα παιχνιδι κανα κουκλακι με το δικο τους γουστο...

χαζο ε???

παρτε τα χρηματα κ βαλτε τα στην ακρη ισως χρειαστει κατι εκτακτο!!!

selestina.... ελεος πες την πεθ τουλαχιστον να παει στο εμπορικο στην Θεσσαλονικη που τα εχουν με εκπτωση κ να παρει κατι ομορφο στην εγγονουλα!!! οχι jambo..... απο κει να παρει κανα ριλαξ κ παινιδια!!! να σας παρει παρκο απο κει αφου εχει καημο για το τζαμπο!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

δεν τα ειπα εγω αυτα αλλα η Ελενη απο την αγγλια:tongue:

Κι εμενα παντως ταυρινα ειναι η πεθερα ασε πιο πιεστικη γυναικα δεν υπαρχει απο δαυτην μιλαμε σκαει γαιδαρο...

κι εμενα ταυρινα....

εχει τρελο εγωισμο κ μουρμουρα...πωωωω

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα αγαπημενες!!ρε κοριτσια τι σχεση εχει το ζοδιο?ειναι θεμα χαρακτηρα και βιωματα!εγω ειμαι σκορπιος κ ο αντρας μου διδυμος και η μπεμπα μου μαλλοβ διδυμος θα ειναι,τι θα γινουμε κακιεσ??εμενα η πεθερα μου ειναι κομπλεξικια και εχει απωθημενα,θεωρει οτι ειναι η αδικημενη της οικογενειας τησ,γιατι ειχε 3 αδερφια κ ενω ηταν πανεξυπνη κ η καλυτερη και νοικοκυρα οι γονεις δεν την εδιναν τη σημασια που της αξιζε!οτι εκανε τα παντα αλλα ο αντρας τησ δεν την εκτιμαει,οτι μαγειρευε εστελνε στην πεθερα τησ και εκανε τοσα για την πεθερα κ ηταν ανικανοποιητη.εγω με τοσα που μου εχει πει για την αδικια που εχει περασει,ειμαι σιγουρη οτι τωρα θα λεει,οτι κανει τοσα για τη νυφη και η νυφη δεν την εχει στη θεση που της αξιζει!!!ασε κ εγω για καλη την ειχα στην αρχη,αλλα μολις καταλαβε οτι σ εμενα δεν μπορει να κοβει και ρα βει οπως προσπαθουσε σ ολους,εχει σκυλιασει!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...