Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα είμαι σε αναμονή για χοριακη σε 4 μέρες την τέταρτη αλλά δεν νιώθω συμπτώματα καθόλου πέρα από κάποιες κράμπες .. να απογοητευθώ ; Ελεγχόμενο έμβρυο έκανε κ οχταρακι μας έδωσαν 70% πιθανότητες είμαι 31 ετών ..

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

στην πρώτη επέτειο είχαμε την κόρη μας 9 ημερών!!!!!!!

στο θέμα κοσμήματα δεν έχω κανένα παράπονο, όλα ήταν τέλεια!ήταν κύριοι. στην αρχή η πεθερά ήθελε να τα διαλέξει μόνη της, αλλά με συζήτηση με τον φέφο, έγινε όπως ήθελα, τα διάλεξα εγώ!

Το καλυτερο δωρο ειχες!!!

Εγω κοσμηματα δεν ελαβα απο κανεναν.Ειμαστε μαζι με τον αντρα μου δεκα χρονια και ποτε δεν μου αγορασαν τιποτα.Φετος,τους εβαλε ποστο ο δικος μου να μου παρουν κατι για το καλο.Πηγαν,αγορασαν και ηταν να μου τα δωσουν στα γενεθλια μου τον Μαρτη.Παρτυ δεν εκανα τελικα και τα χρυσαφικα δεν μου τα παρεδωσαν ποτε.Δεν ξερω γιατι.

Ειναι λιγο εως αρκετα τσιγκουνηδες αλλα δεν με νοιαζει κιολας.Ετσι και αλλιως δεν φοραω ουτε κοσμηματα!Ειμαι ενα κοσμημα απο μονη μου;)!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το καλυτερο δωρο ειχες!!!

Εγω κοσμηματα δεν ελαβα απο κανεναν.Ειμαστε μαζι με τον αντρα μου δεκα χρονια και ποτε δεν μου αγορασαν τιποτα.Φετος,τους εβαλε ποστο ο δικος μου να μου παρουν κατι για το καλο.Πηγαν,αγορασαν και ηταν να μου τα δωσουν στα γενεθλια μου τον Μαρτη.Παρτυ δεν εκανα τελικα και τα χρυσαφικα δεν μου τα παρεδωσαν ποτε.Δεν ξερω γιατι.

Ειναι λιγο εως αρκετα τσιγκουνηδες αλλα δεν με νοιαζει κιολας.Ετσι και αλλιως δεν φοραω ουτε κοσμηματα!Ειμαι ενα κοσμημα απο μονη μου;)!

Τa κρατανε για την επόμενη!!!! Αχαχαχαχαχ πλάκα κάνω φυσικά, έτσι; Αλλά εγώ όταν χώρισα, ζήτησε η πεθερά πίσω το σετ που μου είχαν πάρει κι ένα παλτό δερμάτινο ακριβό, φαντάσου ρεζιλίκια. Κι ευτυχώς εκεί είπε ο δικός μου "τι να τα κάνεις ρε μάνα, να τα δώσεις στην επόμενη;" κι έτσι τα κράτησα όπως κι εκείνος φυσικά κράτησε το ρολόι που του είχαμε πάρει. Μα δεν είναι εντελώς χαζό να ζητήσεις πίσω τα δώρα που έχεις κάνει;

Στα μερη μας συνηθιζεται οταν πανε τα πεθερικα με τον γαμπρο στο σπιτι της νυφης και καλα να την "ζητησουν" οπως λες, να δινει η πεθερα στην νυφη ενα δαχτυλιδι ως καλοσορισμα.Το δαχτυλιδι του γαμπρου για την προταση ειναι αλλο!

Τί να πώ! ούτε ο άντρας μου πάντως κατάλαβε ότι το έκαναν για καλοσώρισμα. Το έκαναν για να χωθούν να αρχίσουν πια τα πράγματα να γίνονται όπως τα ήθελαν και τα είχαν σκεφτεί αυτοί. Υπήρχε χρονοδιάγραμμα. Απλά δεν μας το είχαν ανακοινώσει, εμείς είμασταν οι μαριονέτες στο θεατρικό τους. και δε μας πήγαιναν κόντρα μέχρι να κάνουμε τα εγγόνια. μετά ξεσάλωσαν. και για τα εγγόνια είχαν άποψη, ήθελαν συγκεκριμένο αριθμό και φύλο. Και δε νομίζω ότι είναι από τα μέρη σας η πεθερά μου. Η γιαγιά της ήταν από τη Σάμο. Αυτή στην Αθήνα γεννήθηκε και μεγάλωσε.

HqoOp2.png?jSqtntKdSnqjp2.png?wUGyCEeq

Λοιπόν... πώς περάσατε την πρώτη επέτειο γάμου σας; Σίγουρα όχι με τα πεθερικά, έτσι;

Η δική μου η καλή η πεθερούλα, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Μου τηλεφωνεί ο πρώην άντρας μου κατά τις 12 και μου λέει κατά λέξη "πήρε η μάνα μου τηλέφωνο (στη δουλειά) να μου ευχηθεί για την επέτειο και είπε μας περιμένει το μεσημέρι να φάμε εκεί για να το γιορτάσουμε" Βγάζεις μετά καπνούς από τ' αυτιά ή δε βγάζεις; :evil::evil::evil: Εγώ είχα ήδη κανονίσει γεύμα-έκπληξη στο σπίτι, αλλά δεν μπορούσα να πω τίποτα εκείνη τη ώρα γιατί θα του το χαλούσα. Του λέω, καλά, θα πάρω να συνεννοηθώ με τη μαμά σου. Την παίρνω και της λέω πολύ πολύ ευγενικά (απορώ πώς κρατήθηκα) ότι η επέτειος είναι για το ζευγάρι και όχι για τους γονείς και ότι άλλη φορά να ενημερώνει εμένα πρώτα, γιατί κι εγώ κάνω ετοιμασίες. Κατάπιε τη γλώσσα της και ζητούσε χίλια συγνώμη (τάχαμ δήθεν, δεν το είχε σκεφτεί)

Δεύτερη επέτειο δεν προλάβαμε να γιορτάσουμε. Χωρίσαμε. :tongue::tongue::tongue:

Α εμάς χωρίς να ρωτήσει τίποτα και χωρίς να πει τίποτα κανόνιζε τα γενέθλια των παιδιών. και μετά αφού πέρναγε η μέρα των γενεθλίων μας έκανε και σκηνή ο πεθερός, γιατί δεν πήγαμε και "η μάνα σου στόλιζε το σπίτι; και έκανε τόσες ετοιμασίες;" έπρεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας ότι θα ετοίμαζε γιορτή. ότι είναι κάπου νόμος γραμμένος ότι την ημέρα των γενεθλίων των παιδιών ξεκινάνε οι γονείς με τα παιδιά και πάνε στους γονείς του άντρα όπου η πεθερά έχει ετοιμάσει γιορτή χωρίς τη γνώμη των γονιών μέ όοοοοοοοοτι θεωρεί αυτή κατάλληλο για το παιδί. και αυτό χωρίς προηγούμενη συννενόηση ούτε υπόνοια τίποτα έτσι. έτσι πρέπει! Δεν είναι τρελλοί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

στην πρώτη επέτειο είχαμε την κόρη μας 9 ημερών!!!!!!!

στο θέμα κοσμήματα δεν έχω κανένα παράπονο, όλα ήταν τέλεια!ήταν κύριοι. στην αρχή η πεθερά ήθελε να τα διαλέξει μόνη της, αλλά με συζήτηση με τον φέφο, έγινε όπως ήθελα, τα διάλεξα εγώ!

τον marlio δεν τον ακούει η πεθερά! Σιγά μην τον ενημέρωνε κιόλας ότι σκοπεύει να μου δώσει δώρο!

Διαφημίσεις

Τa κρατανε για την επόμενη!!!! Αχαχαχαχαχ πλάκα κάνω φυσικά, έτσι; Αλλά εγώ όταν χώρισα, ζήτησε η πεθερά πίσω το σετ που μου είχαν πάρει κι ένα παλτό δερμάτινο ακριβό, φαντάσου ρεζιλίκια. Κι ευτυχώς εκεί είπε ο δικός μου "τι να τα κάνεις ρε μάνα, να τα δώσεις στην επόμενη;" κι έτσι τα κράτησα όπως κι εκείνος φυσικά κράτησε το ρολόι που του είχαμε πάρει. Μα δεν είναι εντελώς χαζό να ζητήσεις πίσω τα δώρα που έχεις κάνει;

Χαρισμα της!!!Δεν με κοφτει!!!Ειπαμε, εγω ειμαι κοσμημα απο μονη μου;)!Και ο μπαμπακας μου με λεει "Το παρα-λουλουδακι του σπιτιου" (η αδερφη μου ως μεγαλυτερη ειναι το "λουλουδακι"...και η μαμα μου "η τσουκνιδα" :D)

Παντως, εγω δεν θα ηθελα να κρατησω δωρα απο πρωην εραστες και πρωην πεθερες.Θα τα επεστρεφα απο μονη μου!Αλλα οπως και να το κανουμε,ακουγεται "καπως" να στα ζητησουν!

Ενας πρωην μου, μου ζητησε να του επιστρεψω ενα αρωμα που μου ειχε φερει απο εξωτερικο και του το επεστρεψα με την εξης καρτα "Παρτο,γιατι εχεις και οικονομικα θεματα.Ειναι σχεδον καινουργιο,μια φορα χρησιμοποιημενο,πολυ ευχαριστως να σου στειλω και επισημη εγγυηση για την μοναδικη χρηση του στην επομενη κατοχο του!Δοξα Τω Θεω,βγαζω πολλα περισσοτερα απο σενα..και υγεια να εχουμε,μπορω να αγορασω ενα τσουβαλι απο δαυτο!!!Φιλακια"

Αλλα τον...ξεγραψα δια παντος απο την ζωη μου!Το θεωρησα γυφτια!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Γιατί γιατί γιατί να είναι χαζό; Μπορεί να είναι ποταπό, γυφτειά, απολίτιστο, κακία, εκδίκηση, μίζερο, κομπλεξικό, όμως οικονομικό αλλά χαζό όχι! σε καμία περίπτωση. Ορίστε την παρεξήγησες.

Χαρισμα της!!!Δεν με κοφτει!!!Ειπαμε, εγω ειμαι κοσμημα απο μονη μου;)!Και ο μπαμπακας μου με λεει "Το παρα-λουλουδακι του σπιτιου" (η αδερφη μου ως μεγαλυτερη ειναι το "λουλουδακι"...και η μαμα μου "η τσουκνιδα" :D)

Παντως, εγω δεν θα ηθελα να κρατησω δωρα απο πρωην εραστες και πρωην πεθερες.Θα τα επεστρεφα απο μονη μου!Αλλα οπως και να το κανουμε,ακουγεται "καπως" να στα ζητησουν!

Ενας πρωην μου, μου ζητησε να του επιστρεψω ενα αρωμα που μου ειχε φερει απο εξωτερικο και του το επεστρεψα με την εξης καρτα "Παρτο,γιατι εχεις και οικονομικα θεματα.Ειναι σχεδον καινουργιο,μια φορα χρησιμοποιημενο,πολυ ευχαριστως να σου στειλω και επισημη εγγυηση για την μοναδικη χρηση του στην επομενη κατοχο του!Δοξα Τω Θεω,βγαζω πολλα περισσοτερα απο σενα..και υγεια να εχουμε,μπορω να αγορασω ενα τσουβαλι απο δαυτο!!!Φιλακια"

Αλλα τον...ξεγραψα δια παντος απο την ζωη μου!Το θεωρησα γυφτια!

Δε μου έχει τύχει, αλλά είμαι σίγουρη ότι αν μου τα ζήταγαν, θα ζήταγα και εγώ τα δικά μου ή θα μουλάρωνα και μπορεί να τα χάριζα, αλλά πίσω πιστεύω δεν θα τα έδινα. Χιχι θα τους έλεγα ότι ήταν τόσο χάλια που τα χάρισα και να πάνε να τα πάρουν πίσω από τον άλλο κάτοχο.

Α εμάς χωρίς να ρωτήσει τίποτα και χωρίς να πει τίποτα κανόνιζε τα γενέθλια των παιδιών. και μετά αφού πέρναγε η μέρα των γενεθλίων μας έκανε και σκηνή ο πεθερός, γιατί δεν πήγαμε και "η μάνα σου στόλιζε το σπίτι; και έκανε τόσες ετοιμασίες;" έπρεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας ότι θα ετοίμαζε γιορτή. ότι είναι κάπου νόμος γραμμένος ότι την ημέρα των γενεθλίων των παιδιών ξεκινάνε οι γονείς με τα παιδιά και πάνε στους γονείς του άντρα όπου η πεθερά έχει ετοιμάσει γιορτή χωρίς τη γνώμη των γονιών μέ όοοοοοοοοτι θεωρεί αυτή κατάλληλο για το παιδί. και αυτό χωρίς προηγούμενη συννενόηση ούτε υπόνοια τίποτα έτσι. έτσι πρέπει! Δεν είναι τρελλοί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Χα χα χα!!Καλοοοοοοοοοο!!

Εγω οταν κανω τραπεζι-παρτυ σπιτι μου, βαζω την μανα και την πεθερα να μαγειρεψουν και να καθαρισουν το σπιτι και εμεις με τον αντρα μου παμε βολτα!Με αυτο τον τροπο,αν γινει καμια "στραβη" δεν μπορω να παρω θεση και τα βρησκω ολα ετοιμα!!!

Τις φορες που θελω να κλεψω τις εντυπωσεις,απλα τους ενημερωνω οτι δεν δεχομαι βοηθεια απο κανεναν,το τραπεζι θα στρωθει την ταδε ωρα,επισκεψεις θα δεχτω απο την ταδε ωρα και μετα,και το παρτυ θα σχολασει την ταδε ωρα...Παραδοξως ολοι συμφωνουν!!Χα χα χα!!

jN12p3.png

Δε μου έχει τύχει, αλλά είμαι σίγουρη ότι αν μου τα ζήταγαν, θα ζήταγα και εγώ τα δικά μου ή θα μουλάρωνα και μπορεί να τα χάριζα, αλλά πίσω πιστεύω δεν θα τα έδινα. Χιχι θα τους έλεγα ότι ήταν τόσο χάλια που τα χάρισα και να πάνε να τα πάρουν πίσω από τον άλλο κάτοχο.

Δεν ειχα και τις τρελες σχεσεις στην ζωη μου γιατι με τον αντρα μου,ειμαστε μαζι απο 23 χρονων!Αλλα με οσα παιδια ειχα σχεση,δεν ειχα τσακωθει με κανεναν,χωρισαμε φιλικα και με μερικους μιλαμε οταν συναντιομαστε.Το προβλημα το εχει ο αντρας μου,που δεν θελει να εχω καμια επαφη!

Με τον μοναδικο που ξενερωσα απιστευτα ηταν αυτος με τον αρωμα!

Αλλο δωρο που ειχα λαβει και ειχα σκοπο να το επιστρεψω (απο το ιδιο ατομο) ηταν μια χρυση καρδια με αλυσιδα για του Αγιου Βαλεντινου.Οταν χωρισαμε την ειχα στο πορτοφολι μου με σκοπο καποια στιγμη να του την επιστρεψω.Μου εκλεψαν το πορτοφολι και ενω μου πηραν την αλυσιδα και τις τηλεκαρτες μου δεν μου πηραν τα λεφτα και την καρδια.Καποιος το βρηκε πεταμενο στην ακρη και το παρεδωσε στην Αστυνομια.

Του εδωσα μονο την καρδια και μου ειπε "Δεν ειχε και μια αλυσιδα?"

:D:D:D

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Χα χα χα!!Καλοοοοοοοοοο!!

Εγω οταν κανω τραπεζι-παρτυ σπιτι μου, βαζω την μανα και την πεθερα να μαγειρεψουν και να καθαρισουν το σπιτι και εμεις με τον αντρα μου παμε βολτα!Με αυτο τον τροπο,αν γινει καμια "στραβη" δεν μπορω να παρω θεση και τα βρησκω ολα ετοιμα!!!

Τις φορες που θελω να κλεψω τις εντυπωσεις,απλα τους ενημερωνω οτι δεν δεχομαι βοηθεια απο κανεναν,το τραπεζι θα στρωθει την ταδε ωρα,επισκεψεις θα δεχτω απο την ταδε ωρα και μετα,και το παρτυ θα σχολασει την ταδε ωρα...Παραδοξως ολοι συμφωνουν!!Χα χα χα!!

Α εσείς λανσάρετε το σουηδικό μοντέλο. Οι δύο συμπεθέρες μαζί στο σπίτι των παιδιών και μόνες τους!!!!!!! Α καλά μιλάμε για αρχή παγκοσμίου πολέμου, άσε την απόλυτη αποτυχία της γιορτής πάρτυ. Ασε το πεδίο μάχης που θα πρέπει να καθαρίσω μετά. Άσε που δεν θα είναι τίποτα στη θέση του σε ολόκληρο το σπίτι, ασε που θα έχει ψαχτεί και η τελευταία γωνίτσα του σπιτιού, άσε που θα έχουν καταγραφεί όλα μου τα ρούχα, πράγματα. Δεν έχει τέλος η λίστα! Οι συμπεθέρες πάντως συμπαθιούνται το πρόβλημα σε αυτό το γάμο είμαστε εγώ και ο άντρας μου. Αν φεύγαμε για άλλη χώρα χωρίς τα παιδιά εννοείται, όλα θα ήταν "καλύτερα"!

Δεν ειχα και τις τρελες σχεσεις στην ζωη μου γιατι με τον αντρα μου,ειμαστε μαζι απο 23 χρονων!Αλλα με οσα παιδια ειχα σχεση,δεν ειχα τσακωθει με κανεναν,χωρισαμε φιλικα και με μερικους μιλαμε οταν συναντιομαστε.Το προβλημα το εχει ο αντρας μου,που δεν θελει να εχω καμια επαφη!

Με τον μοναδικο που ξενερωσα απιστευτα ηταν αυτος με τον αρωμα!

Αλλο δωρο που ειχα λαβει και ειχα σκοπο να το επιστρεψω (απο το ιδιο ατομο) ηταν μια χρυση καρδια με αλυσιδα για του Αγιου Βαλεντινου.Οταν χωρισαμε την ειχα στο πορτοφολι μου με σκοπο καποια στιγμη να του την επιστρεψω.Μου εκλεψαν το πορτοφολι και ενω μου πηραν την αλυσιδα και τις τηλεκαρτες μου δεν μου πηραν τα λεφτα και την καρδια.Καποιος το βρηκε πεταμενο στην ακρη και το παρεδωσε στην Αστυνομια.

Του εδωσα μονο την καρδια και μου ειπε "Δεν ειχε και μια αλυσιδα?"

:D:D:D

ανώτερος άνθρωπος και αυτός!

Α εσείς λανσάρετε το σουηδικό μοντέλο. Οι δύο συμπεθέρες μαζί στο σπίτι των παιδιών και μόνες τους!!!!!!! Α καλά μιλάμε για αρχή παγκοσμίου πολέμου, άσε την απόλυτη αποτυχία της γιορτής πάρτυ. Ασε το πεδίο μάχης που θα πρέπει να καθαρίσω μετά. Άσε που δεν θα είναι τίποτα στη θέση του σε ολόκληρο το σπίτι, ασε που θα έχει ψαχτεί και η τελευταία γωνίτσα του σπιτιού, άσε που θα έχουν καταγραφεί όλα μου τα ρούχα, πράγματα. Δεν έχει τέλος η λίστα! Οι συμπεθέρες πάντως συμπαθιούνται το πρόβλημα σε αυτό το γάμο είμαστε εγώ και ο άντρας μου. Αν φεύγαμε για άλλη χώρα χωρίς τα παιδιά εννοείται, όλα θα ήταν "καλύτερα"!

Ευτηχως εμενα η μαμα μου και η πεθερα μου συνεργαζοντε αψογα.Παρολο που η καθε μια εχει τα δικα της μικρα μυστικα στην Κουζινα,για να μην δημιουργηθει θεμα,αλληλορωτιονται πως να φτιαχτει το ενα και πως το αλλο!

Δεν ανοιγουν ποτε συρταρια,ντουλαπια και δεν σχολιαζουν αν δεν εχω καθαρο το σπιτι. ΑΛΛΑ τις δωροδωκω και με το παραπανω.Ολο και κανενα εξτρα παπουτσι που το φορεσα μια φορα και δεν μου κανει θα εχω να τους δωσω.Η καμια τσαντουλα.Η κανενα σαλι.

Πριν λιγες μερες ειχαμε παει χωριο στην μαμα μου(Εγω-αντρας μου- πεθερα).Φτιαξαμε χυλοπιτες.Οταν τελειωσαμε,ειχε παει δυο η ωρα.Πηγαμε για υπνο (ο αντρας μου ηδη κοιμοταν γιατι ηταν νυχτερινος).Εστρωσα στην κρεββατοκαμαρα της μαμας μου (ο μπαμπας μου κοιμοταν αλλου) για την πεθερα και μενα.Αλλα οπως ηρθε η μαμα μου να ρωτησει αν ειμαστε οκ,της λεω "Εμπα μεσα.Κατι λειπει"

"Τι παιδακι μου?"

"Εσυ.Κοιμησου εσυ εδω...εγω παω στον αντρα μου"

(Ο οποιος κοιμονταν στο δικο μου δωματιο σε ενα μικρο κρεββατακι)

Γελασανε και οι δυο αλλα ξαπλωσαν.Μετα απο μιση ωρα,σηκωνομαι να δω τι γινεται αν κοιμηθηκανε και τις βλεπω να εχουν πιασει το φτυαρι και να σχολιαζουν τους παντες και τα παντα..χαχα!!

"Μαμαα,μην την ζαλισεις την πεθερα μου,αστην να κοιμηθει.Ειναι κουρασμενη"

(Που να κοιμηθουνε!Ειχανε ριξει το γελιο της αρκουδας)

Παω στο αντρα μου,ξυπναει,μου λεει "Το φανταζοσουν ποτε,οταν πρωτοχορεψαμε μαζι ...και τα φτιαξαμε οτι θα γινουμε ζευγαρι και θα εχουμε τις συμπεθερες να χασκογελανε διπλα?"

"Οχι!Ποτε!Μακαρι του χρονου να εχουμε και ενα μωρο διπλα μας"!!

jN12p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...