Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Όχι δεν έχω κάνει υστεροσκοπηση, στο χειρουργείο που εκανα για αφαίρεση εξωμητριου μου είπαν πως ήταν όλα καλά, εκανα μετά και σαλπιγγογραφια πάλι ολα καλά, 12.5 ηταν το ενδομητριο μου σε φυσικό κυκλο

Δεν θέλει να πάρω πολλά φάρμακα, όσες φορές κι αν το εξήγησα και εγώ κ ο γιατρός δεν θέλει, προτιμάει να κάνουμε μικρούς κύκλους και όποτε έρθει.. βέβαια αρχές Μαΐου έχουμε ραντεβού με τον εξωσωματικο για να δούμε πως θα προχωρήσουμε, ίσως του πω να μου δώσει λίγες πάρα πάνω δόσεις.. 

Κορίτσι είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση. Κι εγώ έχω ραντεβού την άλλη βδομάδα για να μου δώσει το πρωτόκολλο διέγερσης να μαζέψουμε εκ νέου. Εγώ βιταμίνες παίρνω σχεδόν όλη μου τη ζωή, προβιοτικά επίσης, δεν καπνίζω, δεν πίνω, περπατάω κάθε μέρα 2 ώρες και κάνω και λίγο πιλάτες ή γιόγκα, τώρα το καλοκαίρι πάω και κολυμβητήριο ή τουλάχιστον πήγαινα, φέτος δεν ξέρω αν θα με αφήσει ο γιατρός. Και πάλι 2 μέτριες βλαστοκύστες είχα. Ο γιατρός μου θέλει να δούμε εκ νέου τον παράγοντα σπερμα, πιο αναλυτικά και να επαναλάβουμε κάποιες εξετάσεις απλά για να είμαστε σίγουροι. Επίσης ο ενδοκρινολόγος μου άλλαξε την δόση στο χάπι για την αντίσταση στην ινσουλίνη, η οποία ενώ μειώθηκε ο δείκτης της και κανονικά θα έκοβα το χάπι, θέλει να μου το συνεχίσει για να ενισχύσει την ποιότητα των ωαρίων. Συζήτησε πάλι με τον ενδοκρινολόγο σου ίσως να σου αλλάξει κάποια δοσολογία ή να κάνετε κάποιες επιπλέον εξετάσεις. Η μόνη κατάχρηση που κάνω είναι που πίνω 3 καφέδες την ημέρα κι αυτό το είχα κόψει, μετά την μηδενική χοριακη ξανακύλησα 😂
      Εγω έχω κάνει και υστεροσκοπηση (στο χειρουργείο του εξωμήτριου το τι συμβαίνει εντός μήτρας δεν το βλέπεις), είχα θέμα με το σχήμα, το διόρθωσα, έκανα μικροβιωμα όλα καλά, έκανα ανοσολογικής και αιματολογικές για τα πάντα, δεν είχα τίποτα, κάναμε καρυοτυπο τίποτα κ εκεί. Και πάλι δύο μέτριες βλαστοκύστες με μηδέν χοριακή 🫠

Πλέον περάσαμε και επίσημα στο «ανεξήγητη υπογονιμότητα». 🤦‍♀️

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειαααα!!καλως ηρθες tatum,αφου την εχεις μακρια κ τον νατρα μαζι,αστην να κελαηδαει η καρακαξα!χααχαχχχααχ!!εμεις ειμαστε στην ιδια πολη κ ολο κ για οτι της κ@@@ χτυπαει κ το κουδουνι!

rbOEp3.png

Εμεις ειχαμε το τηλεφωνο καθημερινες μετα τις 10 το βραδυ και ΣΚ 8-9 το πρωι οταν ηταν μωρο η δικια μου! Μια μερα περνει και ενας νταλικερης τον αντρα μου (λογο δουλειας, αντι να παρουν καποιον της εταιριας ή οδικη βοηθια περναν αυτον γκρρρ) 4,30 το πρωι... πιαναμε δουλεια στις 6,30! Λεω στον αντρα μου "θα την πληρωσει αυτος τωρα" τρομαξε το ματι του και με αφησε! πρεπει να ξυπνισα οοολη τη γειτονια και του τα εσυρα χοντρα οποτε μετα λεω στον αντρα μου "Αυτα θα ακουσουν και οι δικοι σου αν ξαναπαρουν εν ωρα καινης ησιχιας" για καποιο λογο δεν ξαναπηραν ουτε νταλικιεριδες ουτε πεθερικα χαχαχα Δεν φταιω εγω ομως! 1 μηνα που δουλεψα με θηλασμους και την μικρη μες τα νευρα που της ελιπα ξεσπασα οχι και να με ξυπνανε!!! Και οι δικοι του ουτε καν σταθερο μετα μονο κηνιτο και νορμαλ ωρες!

Ue8pp3.pngI307p3.png

καλως ηρθες tatum,αφου την εχεις μακρια κ τον νατρα μαζι,αστην να κελαηδαει η καρακαξα

να σαι καλα για το καλοσορισμα και πιστεψε με τον αντρα μου δεν τον "εφερα" εγω στα νερα μου! Αυτη τα εκανε ΟΛΑ χαχαχα

Ue8pp3.pngI307p3.png

να σαι καλα για το καλοσορισμα και πιστεψε με τον αντρα μου δεν τον "εφερα" εγω στα νερα μου! Αυτη τα εκανε ΟΛΑ χαχαχα

να σου πω κ εγω αυτο πιστευω,με τα καμωματα της τον εκανε να μην θελει κ αυτος να ειναι μεσα στα ποδια μασ!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

χααα!τι εγινε σημερα!!λοιπον εχω πει στον αντρα μου,οτι οταν μου σπασουν τα νερα,να μην παρει κανεναν τηλ. να παμε οι δυο μας κ οταν με το καλο γεννηθει το μπεμπακι ασ παρει να ανακοινωσει οτι γεννησαμε!!δεν ξερω αν σας ακουγετε χαζο αλλα νομιζω οτι ειναι μια τελειως δικη μας στιγμη κ δεν χρειαζετε να ειναι ολο το σοι απο εξω στην κλινικη να σπερνει τον πανικο.ταχα κ να ειναι τι θα κανουν??τσαμπα χορο θα πιανουν.η πεθερα εντομεταξυ θα κανει κ τα χωριατικα της,θα θελει το μωρο,θα μιλαει κ δυνατα οπως κανει,θα ζαλισει τους γιατρους κ πολλα που κανει.αυτο εχει που το ειπαμε καιρο με τον αντρα μου κ συμφωνησε κ αυτος.τεσπα,με παιρνει η πεθερουμπα πριν λιγο κ ελεγε κατι δικα της κ μου λεει,κοιταξε να δεις,εγω κοιμαμαι διπλα με το τηλ,κανονισε να με παρεις οταν γεννησεις,εγωω θελω να ειμαι εκει!της λεω "αααα εμεις ειπαμε θα παμε οι δυο μας κ μετα θα σας παρουμε ολους,ταχα τι θα κανετε??"κ με αρχησε μια ζαλαδα"εγω ειμουν στης ανηψιας μου κ θελω να ειμαι κ περιμενω κ δεν θα μπω μεσα αλλα θελω να δω το μωρο που θα γεννηθει"μιλαμε με ζαλισε κανα 10 λεπτο,εγω ταχα γελουσα κ της λεω καλα θα κανονισω να σου στειλω προσκληση!αχαχαχα!!οχι λεει ενα τηλεφωνο μου φτανει.τωρα λεω ειναι που δεν θα σε πω με τιποτα!οταν με πιεζουν με το ζορι,πραγμα που κανει μονιμος εκει ειναι που κανω τα αναποδα!!

rbOEp3.png

@selestina Τι μου θημισες... Αν μπορει-πρεπει να μινει καποιος μαζι σου στο νοσοκομειο κανονησε απο πριν ποιος θα ειναι και σιγουρεψου 1000% οτι δεν θα υποχορησει κανεις αν πει να μινει αυτη! Ολοκληρο σχεδιασμο εχω κανει για να μη μου ξανασυμβει! Η δικια μου ηρθε αμεσος μολις γεννησα (εφτασε την επομενη μερα γιατι μενει σε αλλη πολη) κοιμηθηκε ενα βραδυ σπιτι μου(!) και απετισε το επομενο να μινει αυτη μαζι μου, εγω παραειμουν στην κοσμαρα μου για να ακουσω τι ελεγε και οι... στοκοι η μαμα μου και ο αντρας μου την αφησαν! Εκλαιγε η μικρη εκανα να σηκωθω να την παρω μηπος θελει γαλα ή μαμακα απλα (θηλαζα ή τουλαχιστον προσπαθουσα ακομα και ζοριζομασταν πολυ) και αυτη την επερνε και εφευγε πριν προλαβω να σηκωθω και εφευγε στους διαδρομους! Απο πισω εγω σαν την παπια (ειχα κυστη) να της λεω φερε εδω το παιδι μου και η καργια να φωναζει "πανε να ξεκουραστεις την προσεχω εγω" (λες και μπορουσε να τη θηλασει). Αν δεν ημουν τοσο χαρουμενη που το παιδι μου ηταν καλα (και τοσο κουρασμενη) θα την πλακωνα στο ξηλο μιλαμε... που επρεπε...

Ξεχασα να γραψω οτι την επομενη μερα 28-12 εφυγε γιατι... ειχε ρεβεγιον ο "καλος γιος" (ατεκνος τοτε) και δεν μπορουσε να μην ειναι εκει!!!

Ο δε κανακαρης της χαμπαρι δεν πηρε γιατι φυγαν και μηηηηνες μετα που του το ειπαμε με τη μαμα μου εφριξε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

σορρυ σελεστινακι μπες στο καφε ιουνιου γραφτηκα στο φατσομπουκι βρειτε με λεω εκει λεπτομερειες!τατουμ καλως ηρθες κ αυριο θα σχολιασω τα των πεθερων!φιλακια!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

δεν παιζει αν μινει αυτη εκτος τις ωρες επισκεπτηριου!ουτε καν να πιασει το μωρο παιζει γιατι εκει ειναι που θα ακουσει οτι μαζευω τοοοοσο καιρο!!!κ εμας εχει καλο κ αγαπημενο γιο παντως!!

rbOEp3.png

δεν παιζει αν μινει αυτη εκτος τις ωρες επισκεπτηριου!ουτε καν να πιασει το μωρο παιζει γιατι εκει ειναι που θα ακουσει οτι μαζευω τοοοοσο καιρο!!!κ εμας εχει καλο κ αγαπημενο γιο παντως!!

Εμας λεει οτι τους αγαπαει το ιδιο τρομαρα της χαχαχα λες και δεν μπορουσε κατσει να βοηθησει με τη μικρη οταν θα γυριζα... πιο συμαντικο ηταν το ρεβεγιον! και να σκευτεις οτι μεχρι τοτε δεν αντιδρουσα σοβαρα! Σαν να ηταν ολα καλα φερομουνα, δεν με ενιαζε καθολου τι λεει και τι κανει! Οταν για να επιβληθει αρχισε τις αιδιες με την μικρη αρχισε να με ενδιαφερει και να αντιδραω... ο αντρουλης μου αργισε λιγο αλλα τωρα ειναι... Οτι πω εγω ειναι νομος χαχα (καιρος ηταν!)

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Tατουμ εσυ δεν ελεγες οτι εμενες Καταρ? Η πεθερα σου που βρισκεται?

Ακομα Καταρ ειμαι! Για να μην σε μπερδευω...

το 2000 γνωρισα τον αντρα μου Ξανθη (αυτος απο Αρτα) οπου σπουδαζε και εγω ειμαι απο κει (τοτε σπουδαζα Κοζανη) ολο το 2007 Πυλο Μεσσηνιας (βρηκαμε δουλεια και πηγαμε) 25-12-2008 γεννηθικε η κορη μου στην Ξανθη (για να εχω κοντα τη μαμα) και 1 μηνα μετα επεστρεψα Πυλο μεχρι και ολο το 2010. 2 μηνες Ξανθη (εχουμε ενα σπιτακι που μας παραχορησε η μαμα μου) και μετα Καταρ! Ιστορια μου αμαρτια μου! Σε 1 μηνα ερχομαι ελλαδα να γεννησω το 2ο και αφου το εργο τελειωνει και δεν ξερουμε αν ο μπαμπας θα εχει δουλεια εδω μετα, θα μεινω με τα μικρα Ξανθη μεχρι νεοτερας! Ελπιζω να μην σε ζαλισα παραπανο!

Οσα γραφω ειναι αναμνησεις (με πολυ παραπονο) που ισως λογο ορμονων εκει που ελεγα παμε για αλλα και χ@#την μου βγενουν με πολυ θημο τωρα!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Τατουμ γιατι με θυμο? Μια χαρα ακουγεται, αλλαζεις πολεις, παραστασεις....

Παρεπιπτοντως λατρευω Ξανθη! Οταν πηγα ειχα ενα περιεργο συναισθημα σα να την ηξερα την πολη, σα να ειχα ζησει εκει χρονια..Μου εβγαζε κατι οικειο και το ιδιο ειχε παθει και ο πατερας μου οταν ειχε παει Ξανθη πριν απο μενα! Κανενας ομως απο τους δυο μας δεν εχει καμμια σχεση με Θρακη!

Αληθεια Καταρ πως βρεθηκατε? Αχ ποσο θα θελα να μενω Ξανθη..Μετα την Κρητη τη νιωθω σα δευτερη πατριδα!

Eleni

bd5c7983f7.png

Τατουμ γιατι με θυμο? Μια χαρα ακουγεται, αλλαζεις πολεις, παραστασεις....

Παρεπιπτοντως λατρευω Ξανθη! Οταν πηγα ειχα ενα περιεργο συναισθημα σα να την ηξερα την πολη, σα να ειχα ζησει εκει χρονια..Μου εβγαζε κατι οικειο και το ιδιο ειχε παθει και ο πατερας μου οταν ειχε παει Ξανθη πριν απο μενα! Κανενας ομως απο τους δυο μας δεν εχει καμμια σχεση με Θρακη!

Αληθεια Καταρ πως βρεθηκατε? Αχ ποσο θα θελα να μενω Ξανθη..Μετα την Κρητη τη νιωθω σα δευτερη πατριδα!

Θυμο για την πεθερα οχι για τα ταξιδια (αυτα τα λατρευω) δεν παμε που δεν παμε διακοπες τουλαχιστον ετσι βλεπουμε νεα πραγματα! Και ο αντρας μου τα ιδια λεει για την Ξανθη (ζεστοι ανθρωποι), μην πενεψω και το σπιτι μου μονη μου!

Ο... Tatone ειναι πολιτικος μηχανικος και εγω γεωτεχνολογος περιβαλλοντος, βρηκε πρωτα αυτος δουλεια στην Πυλο και μετα εγω και οι 2 στον ΑΚΤΩΡ (εγω σταματησα οταν ηταν η μικρη 3 μηνων) Τελος του 2010 τον απολυουν αφου τελειωσε το εργο και ενα μηνα μετα χτηπαει τηλ. παλι απο ΑΚΤΩΡ για Καταρ και ειπαμε δεν παμε για την εμπιρια? και να μαστε!

Ue8pp3.pngI307p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...