Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αποψυχουν μόνο αυτά που είναι να μεταφέρεις. Προφανώς στην φίλη σου τα είχαν καταψυξει 3 μέρα Κ θα της είπαν ότι θα αποψυξουν τα μισά για να δουν πια θα πάνε 5η μέρα για βλαστοκυστη για να της μεταφέρουν βλαστοκυστη . 

Αυτά βέβαια τα συμφωνείς από πριν με το γιατρό. 

Κατάλαβα. Αυτό βγάζει περισσότερο νοημα. Γιατί μου φάνηκε παραξενο αυτό που μου ειπε. Ευχαριστώ!

11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και σε σένα! Όσα έμβρυα βάλεις,τόσα θα βγάλουν από την κατάψυξη και γίνεται το πρωί της ίδιας μέρας.Κοιταζουν τις αξιολογήσεις των εμβρύων μερικές μέρες πρίν και σου λένε ποια είναι τα πιο κατάλληλα για να μεταφερθούν.Υπαρχει συνεχής ενημέρωση, τουλάχιστον στο κέντρο που ήμουν εγώ.Καλη επιτυχία 🥰 

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

καλα ρε κοριτσια πως ξεχασα να σας πω για εχθες!!αρχησε να λεει η γλυκια μου,η πεθερουλα ετσι?τεσπα,για το κρεβατι του μωρου κ τι θα παρω κ τι θα κανω.εγω εχω λικνο,τελη καλοκαιριου μετακομοιζουμαι,οπως ξερετε.λεω οτι δεν θα παρω κρεβατι εδω αλλα στη Θεσσαλονικη μια κ καλη.μεχρη τοτε θα κοιματε στο λικνο η μπεμπα διπλα μας κ οταν μετακομοισουμε θα το παρουμε εκει,να μην εχουμε να κουβαλαμε κ εξτρα πραγματα χωρις λογο.κ οχι να παρεις να λεει κ να επιμενει χωρις λογο.ηταν κ η γιαγια μου μαζι εχθες.ελεγα εγω να το κανω τι?να το βαλω που?να το παρω να το στυσω να μου πιανει χωρο,που δεν εχω και να σκονιζεται τσαμπα??μα δεν μπορουσα να καταλαβω τι θελει κ τη νοιαζει να παρω τωρα κρεβατακι.κ τελικα λεει,παρτο κ φερτο σ εμενα αν δεν εχεις χωρο!χαχαχααχχαχαχα!!καλο ε??μετα κατι λεει για το ριλαξ,εγω θελω να παρω κουνιστο ριλαξ,με το που ακουσε,λες και ξερει τι ειναι,θα πεσει το μωρο απο εκει!πεταγετε κ η γιαγια μου χωρς να ξερει,τισ παταω μια φωνη κ τισ δυο.αμαν τις λεω εσεις,ολα τα ξετερε,ουτε ξερετε τι ειναι κ τι κανει,ουτε για το κρεβατι ιδεα δεν εχετε,αποψη μονο για ολα.κ στην τελικη εγω κ ο αντρας μου θα παρουμε οτι θελουμε,θα μου πειτε κ που θα κοιμισω το παιδι μοΥ?αλλα κοριτσια φωναζα χωρις να καταλαβω!αχαχχααχα!μετα λειε,συζητηση κανουμε,δεν σου ειπαμε τιποτα.αχχααχα!αιντε απο εκει να φυγω κοριτσια να ησυχασω.λεει μετα η πεθερα,οτι θα παιρνει τη γιαγια μου απο το πρωι με το λεοφωριο κ θα ερχομαστε εκδρομη στη Θεσσαλονικη.κ λεω"ναι ορεξη σας εχω''!!

αχαχαχαχα!!Ακόμα γελάω!!

Κι εμένα τα ίδια μου έκανε τόσο καιρό.Και να με ρωτάει για τα κιλά.Συνηθίζω να την αποφεύγω γιατί ξέρω οτι χαίρεται που έβαλα τόσα και κοροϊδεύει απο μέσα της αλλά μια φορά μου ξέφυγε και της είπα.:mad:

Το μόνο που κάνω είναι πλέον να την αποφεύγω όσο μπορώ,όχι απο κακία αλλά για την ηρεμία μου αφού ΚΑΘΕ φορά π[ου τη βλέπω τα παίρνω.

Εσένα τουλάχιστον απλά χώνεται,δεν σου πετάει σπόντες για την ανικανότητά σου,ούτε δείχνει να μην σε συμπαθεί.Εμένα μου δείχνει και την αντιπάθειά της,με το ύφος το ξινισμένο,με όλα!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι ρε συ,δεν μου διχνει δεν με συμπαθει.ισα ισα.απλα εχει αποψη για ολα κ εμενα μου τη σπαει.δεν μπορω τωρα να αναλυω στον καθενα για κρεβατακια κ για ριλαξ.ελεος πια.δικο μου παιδι ειναι κ του αντρα μου.εμεις το φερνουμε στον κοσμο εμεις θα πουμε τι θα βαλει κ που θα κοιμιθει.κ εσυ μην την αφηνεις να λεει.και να την απαντας οπως εγω την ατιμη.

rbOEp3.png

Πωπωππω ενα θεματάκι (ή μάλλον θεματάρα...) που μόλις ανακάλυψα!!! Πρέπει να το διαβάσω όλο αλλά 84 σελίδες; Λίγες κάθε μέρα...Και μετά ν'αρχίσω να λέω κ εγώ τι τραβάω κάθε λίγο κ λιγάκι... :D

365di7jqttmk8pzn.pngwg46c8j2yz77h0v2.png

Πωπωππω ενα θεματάκι (ή μάλλον θεματάρα...) που μόλις ανακάλυψα!!! Πρέπει να το διαβάσω όλο αλλά 84 σελίδες; Λίγες κάθε μέρα...Και μετά ν'αρχίσω να λέω κ εγώ τι τραβάω κάθε λίγο κ λιγάκι... :D

ξεκηνα γρηγορα να διαβαζεις τοτε να μας πεις κ εσυ!!!;););)

rbOEp3.png

Αχουουου διάβασα 5 σελίδες κ απελπίστηκα!!! Μωρε έχει κ χειρότερα αλλά κ εμένα...χάλια μαύρα! Τώρα βέβαια είμαι καλύτερα, δε της πολυδίνω σημασία παρόλο που κάνει χοντρά σκηνικά αλλά πριν μερικά χρόνια δε παλευόταν η κατάσταση με τίποτα! Απο που ν'αρχίσω κ που να τελειώσω;;; Α, να πω οτι κατάφερε κ διάλεξε το φουστάνι που έβαλα για νυφικό; Επειδή θα το πλήρωνε αυτή, πήγε σ'ένα μαγαζι που είχε 3 όλα κ όλα απ'τα οποία μόνο 1 ήταν άσπρο, της άρεσε της κυρίας κ μετά μου ανακοίνωσε να παω να "διαλέξω", ενώ ήξερε οτι τα άλλα δεν έκαναν για γάμο. Μη τη στεναχωρίσουμε, έκανα μούγκα κ το πήρα...'Ασχετα που εγώ είχα εντελώς άλλο σχέδιο στο μυαλό μου...Να πω οτι μ'έχει πάρει τηλ στις 11 το βράδυ ουρλιάζοντας να πάμε να πάρουμε φαί να δώσω στα παιδιά γιατί της κυρίας της φάνηκαν λίγα τα φρούτα, τα γιαούρτια κ οι φέτες βούτυρο-μαρμελάδα που έφαγαν, λέγοντας μέσα στα ουρλιαχτά οτι δε ντρέπομαι που ταίζω σκατά τα παιδιά κ τ'αφήνω νηστικά;;; Κάτι παθαίνει μόλις δει υγειινή σωστή διατροφή, δε βλέπει που οι γιοι της απ'τα σκατά που τους ταίζε έχουν κ οι 2 πρόβλημα χοληστερίνης κτλ... Κ αυτά είνι μόνο η αρχή, έχω πολλά να σας πωωωω!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχουουου διάβασα 5 σελίδες κ απελπίστηκα!!! Μωρε έχει κ χειρότερα αλλά κ εμένα...χάλια μαύρα! Τώρα βέβαια είμαι καλύτερα, δε της πολυδίνω σημασία παρόλο που κάνει χοντρά σκηνικά αλλά πριν μερικά χρόνια δε παλευόταν η κατάσταση με τίποτα! Απο που ν'αρχίσω κ που να τελειώσω;;; Α, να πω οτι κατάφερε κ διάλεξε το φουστάνι που έβαλα για νυφικό; Επειδή θα το πλήρωνε αυτή, πήγε σ'ένα μαγαζι που είχε 3 όλα κ όλα απ'τα οποία μόνο 1 ήταν άσπρο, της άρεσε της κυρίας κ μετά μου ανακοίνωσε να παω να "διαλέξω", ενώ ήξερε οτι τα άλλα δεν έκαναν για γάμο. Μη τη στεναχωρίσουμε, έκανα μούγκα κ το πήρα...'Ασχετα που εγώ είχα εντελώς άλλο σχέδιο στο μυαλό μου...Να πω οτι μ'έχει πάρει τηλ στις 11 το βράδυ ουρλιάζοντας να πάμε να πάρουμε φαί να δώσω στα παιδιά γιατί της κυρίας της φάνηκαν λίγα τα φρούτα, τα γιαούρτια κ οι φέτες βούτυρο-μαρμελάδα που έφαγαν, λέγοντας μέσα στα ουρλιαχτά οτι δε ντρέπομαι που ταίζω σκατά τα παιδιά κ τ'αφήνω νηστικά;;; Κάτι παθαίνει μόλις δει υγειινή σωστή διατροφή, δε βλέπει που οι γιοι της απ'τα σκατά που τους ταίζε έχουν κ οι 2 πρόβλημα χοληστερίνης κτλ... Κ αυτά είνι μόνο η αρχή, έχω πολλά να σας πωωωω!!!!!!!!!

Πωπωωωωωωωωωωωω!! Εχει κ χειρότερες!! Αλλά τι λέω?Η κάθε μια έχει τη χάρη της!Αφού λέω να στείλουμε σενάριο στις "7 θανάσιμες"!!χαχαχαχα!!!

Καλά ρε συ,την αφήνεις να σου μιλάει έτσι για τα παιδιά?Να σου κάνει κουμάντο για το πώς τρώνε? (Τι μιλάω εγώ βέβαια!) Εδώ πάντως θα βρεις πολλή υποστήριξη!

y5yep3.png

Ax γλυκια μου με το νυφικο μια απο τα ιδια κ σε εμενα αλλα οπως εγραψα κ πιο πανω τωρα δεν λεμε ουτε καλημερα κ ζουμε σε επαρχια μικρη πολη δλδ.Εδω σε αυτο το καφε ειναι καλα διαβαζουμε η μια της αλλης κ ξεσπααμε.

Νικκκι απο οτι καταλαβα εσυ εισαι παλια πεθεροπληκτη!εμεις ειμαστε κ φρεσκειες κ δεν την παλευουμε.φαντασου!!εγω με το νυφηκο πηγα το διαλεξα,θα το πληρωνε μιας κ εμεις το εχουμε να πληρωνει ο ενας του αλλου κ ειχε φαγωθει να το δει.το δικο μου κοριτσια ηταν κοντο μπροστα κ μακρυ πισω κ το ειδε κρεμασμενο κ εβαζε το χερι κ ελεγε''αυτο δεν κλεινει??''κ της λεει η κοπελα,οχι αυτο ετσι φοριεται!!χααχχαχααχ!!

rbOEp3.png

Νικκκι απο οτι καταλαβα εσυ εισαι παλια πεθεροπληκτη!εμεις ειμαστε κ φρεσκειες κ δεν την παλευουμε.φαντασου!!εγω με το νυφηκο πηγα το διαλεξα,θα το πληρωνε μιας κ εμεις το εχουμε να πληρωνει ο ενας του αλλου κ ειχε φαγωθει να το δει.το δικο μου κοριτσια ηταν κοντο μπροστα κ μακρυ πισω κ το ειδε κρεμασμενο κ εβαζε το χερι κ ελεγε''αυτο δεν κλεινει??''κ της λεει η κοπελα,οχι αυτο ετσι φοριεται!!χααχχαχααχ!!

Χαχαχαααα!!! Μα δεν κλείνει;;; :D:D:D Ναι, καλά καταλάβατε, παλιά καραβάνα πεθερόπληκτη είμαι...Το έχω χωνέψει δηλαδή, έτσι είναι, δεν αλλάζει :rolleyes: Η πλάκα με τα πιτσιρίκια μου είναι οτι, λόγω χοληστερίνης του άντρα, δεν έκανα σχεδόν ποτέ τηγανητά κ δε τα έμαθαν. 'Οταν λοιπόν μια φορά είχαμε πάει σπίτι της κ τα ρώτησε αν πεινούν κ είπαν ναι, τους τηγάνησε πατάτες... Κ φυσικά δεν τις ακούμπησαν!!! Ακόμα το λέει όπου σταθεί κ όπου βρεθεί :D:D Να πω για όταν μπήκα να γεννήσω;; Ορε μάνα μου γλέντια!!! Ημουν προληπτικά μια βδομάδα πριν μέσα χωρίς να'χω κανένα πρόβλημα, επειδή είχα δίδυμα κ ήρθε κ έμεινε μαζί μου. Οκ, για καλό το έκανε αλλά βρε κορίτσια, μια βδομάδα, δεν έκλεισα μάτι...Μωρά δεν είχα ακόμα, τα βράδια έκλαιγαν τα μωρά των διπλανών που είχαν γεννήσει κ τα μεσημέρια....πάρλα η πεθερά με τις συγγενείς των δίπλα. Πάνω που έκλεινα βλέφαρο....μπουρουμπουρου δε μ'άφηνε! Ασε μετά που γέννησα...Το ένα μπήκε στα προωρα για να πάρει βάρος κ έμεινα με το άλλο. Τι έμεινα δηλαδή...Δε με άφηνε να το πιάσω!!! Το τάιζα κ μου το άρπαζε!!! Αστο να κοιμηθεί μου έλεγε κ το έπαιρνε!!! Αφου τη δεύτερη μέρα δεν άντεξα κ της την είπα, ασε με καλέ να το κρατήσω λίγο!!!! Κ μου κρατούσε μούτρα όλη την υπόλοιπη μέρα...Μα δεν άντεχα άλλο, έβλεπα το μωρό κ το λαχταρούσα κ δε με άφηνε να το πιάσω!!! Βέβαια μετά έβγαλα το άχτι μου γιατί...δεν τα έχω αφήσει σχεδόν ποτέ, τα έχω πάντα μαζί μου. Κ το έλεγε συνέχεια: να μου τα φέρεις να μου τ'αφήσεις καμια φορά αμα έχεις καμια δουλειά...'Οταν πήγαν 3 χρονών, έπιασα δουλειά για λίγο καιρό, βραδινή κ χρειάστηκα να της τ'αφήσω ένα απόγευμα, μόνο για μισή ώρα. 'Οταν πήγα να τα πάρω μου είπε: εγώ δε μπορώ να τα κυνηγάω, δε μπορώ να στα προσέχω!!! Κ μετά απο λίγο καιρό αναγκάστηκα κ άφησα τη δουλειά γιατί δεν είχα που να τ'αφήσω για μια ώρα μέχρι να σχολάσει ο άντρας μου...Κ τώρα λέει πάλι να της τα πάω, αμ δε!!!! :tongue:

Διαφημίσεις

Να ανακατευτει στο νυφικο????Χααχαχαχαχαχαχα.Σαββατο ηταν ο γαμος , Τριτη το ανακοινωσαμε.Δεν προλαβε να κουνηθει!!!!!!Σιγα μη της δωσω και λογαριασμο!!!Ετσι κι αλλιως το χερι στην τσεπη δεν υπηρχε περιπτωση να το βαλει.Οπως και στην βαφτιση , της εστειλα ενα προσκλητηριο με τον γιο της 2 βδομαδες πριν και αυτο ηταν.Βεβαια δεν μου μιλουσε ετσι κι αλλιως οποτε.......

Στον γαμο να δειτε γελιο.Μου πηρε εναν σταυρο ( το παιζει και πολυ της εκκλησιας) και λυσαξε να μου τον φορεσει.Της ειχα πει απο πριν οτι εγω δεν παιζει να βαλω σταυρο οποτε να μην πεταξει τα λεφτα της.Δε μ'ακουσε.Οποτε της το ειπα στα μουτρα.Δεν τον φοραω......δε θα βγαλω τα διαμαντακια που μου πηραν οι γονεις μου για να βαλω το σταυρο σου, εξαλλου εγω με τα Θεια δεν εχω καμια σχεση και σου ειχα πει να μη μου τον παρεις.......δεκα χρωματα αλλαξε.

Οσο αφορα το παιδι......οταν ακομα μιλουσαμε .....οταν πρωτογεννηθηκε δηλαδι, δεν τολμησε ποτε να πει κατι γιατι ηξερε πως δε τα σηκωνω αυτα.

Μεγαλωσε την εγγονη της (της κορης της ) και το παιδακι το εχει κανει καταρχην παχυσαρκο και δευτερον το πιο κακο παιδι που εχω δει ποτε.Δε μου φταιει το παιδακι βεβαια σε τιποτα αλλα της το ειχα πει απο τοτε.....το δικο μου το παιδι θα μεγαλωσει μαζι μου....δε θα το κανετε σαν τα μουτρα σας οπως κανατε την αλλη.6 χρονων παιδι και φοραει 10 νουμερο ρουχα απο τις αηδιες που το ταιζει.

Το μονο που μενει ειναι να στρωσω τον γιο της......αντε να δουμε!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Νικκκι καλα να μην τρωνε τα παιδια σου τηγανιτες πατατες???κ εμενα φακλανα ειναι η δικια μου κ πεντακαθαρη νομιζει οτι ειναι.απο διατροφη γνωσεις μηδεν,θελει να κραταει κ μωρο.να το κανει σαν της Ρενας το ανηψακι!

rbOEp3.png

Να ανακατευτει στο νυφικο????Χααχαχαχαχαχαχα.Σαββατο ηταν ο γαμος , Τριτη το ανακοινωσαμε.Δεν προλαβε να κουνηθει!!!!!!Σιγα μη της δωσω και λογαριασμο!!!Ετσι κι αλλιως το χερι στην τσεπη δεν υπηρχε περιπτωση να το βαλει.Οπως και στην βαφτιση , της εστειλα ενα προσκλητηριο με τον γιο της 2 βδομαδες πριν και αυτο ηταν.Βεβαια δεν μου μιλουσε ετσι κι αλλιως οποτε.......

Στον γαμο να δειτε γελιο.Μου πηρε εναν σταυρο ( το παιζει και πολυ της εκκλησιας) και λυσαξε να μου τον φορεσει.Της ειχα πει απο πριν οτι εγω δεν παιζει να βαλω σταυρο οποτε να μην πεταξει τα λεφτα της.Δε μ'ακουσε.Οποτε της το ειπα στα μουτρα.Δεν τον φοραω......δε θα βγαλω τα διαμαντακια που μου πηραν οι γονεις μου για να βαλω το σταυρο σου, εξαλλου εγω με τα Θεια δεν εχω καμια σχεση και σου ειχα πει να μη μου τον παρεις.......δεκα χρωματα αλλαξε.

Οσο αφορα το παιδι......οταν ακομα μιλουσαμε .....οταν πρωτογεννηθηκε δηλαδι, δεν τολμησε ποτε να πει κατι γιατι ηξερε πως δε τα σηκωνω αυτα.

Μεγαλωσε την εγγονη της (της κορης της ) και το παιδακι το εχει κανει καταρχην παχυσαρκο και δευτερον το πιο κακο παιδι που εχω δει ποτε.Δε μου φταιει το παιδακι βεβαια σε τιποτα αλλα της το ειχα πει απο τοτε.....το δικο μου το παιδι θα μεγαλωσει μαζι μου....δε θα το κανετε σαν τα μουτρα σας οπως κανατε την αλλη.6 χρονων παιδι και φοραει 10 νουμερο ρουχα απο τις αηδιες που το ταιζει.

Το μονο που μενει ειναι να στρωσω τον γιο της......αντε να δουμε!!!!!!

Ρενα μουουουου!!! Σαν να το έγραψα εγώ ρε παιδάκι μου όλο αυτό!!! Μπας κ έχει δίδυμη αδερφή η πεθερά μου κ δε το'ξερα;;; :D Κ εγώ 2 βδομάδες πριν έμαθαν για το γάμο αλλά πρόλαβε κ έβαλε χεράκι....:shock: Αμ δε πλήρωσαν φράγκο, μόνο το φόρεμα πλήρωσε, αμ ήθελε κ κουμάντα.

Είχα μεγάλη πλάκα με μια πλεκτή κουβέρτα που είχε πλέξει. 12 χρόνια ν'ακούω για αυτή τη κουβέρτα, οτι είναι για μενα κ να την έχω δει μια φορά μόνο. 'Ολο έλεγε οτι είναι η προίκα του γιού της κ ποτέ δεν την έδινε. Στην αρχή λεω, ε, αμα παντρευτούμε θα τη δώσει. Ε ρε παιδιά, 13 χρόνια είμαι με το γιο της, πόσο να περιμένω ακόμα τη κουβέρτα;;; χιχιχιχιχι!!! Μια μέρα λοιπόν άρχισε τη κουβέντα με τη κουβέρτα. Της λέω τι σχέδιο έχει; Λέει δεν την έχεις δει; Λεω δε τη θυμάμαι.. Κ την έφερε. Κ μετά λεει μα δε την παίρνεις... Λεω θα την πάρω. Κ μετά της είπα: ξέρεις πόσο τις πουλούν στο ιντερνετ;;; Κ ήθελε να την πάρει πίσω!!! Φοβήθηκε οτι θα την πουλήσω!!! Εννοείται οτι την πήρα κ έμεινε να με κοιτά σα χάνος...:tongue::tongue::tongue:

Νικκκι καλα να μην τρωνε τα παιδια σου τηγανιτες πατατες???κ εμενα φακλανα ειναι η δικια μου κ πεντακαθαρη νομιζει οτι ειναι.απο διατροφη γνωσεις μηδεν,θελει να κραταει κ μωρο.να το κανει σαν της Ρενας το ανηψακι!

Μα είδες έγκλημα που έχω κάνει με τις πατάτες;;; Κ που να τη δεις πως με κοιτάει όταν φωνάζει η κόρη μου να της φτιάξω φακές :D Εμείς όταν ήμασταν στις αρχές με τον άντρα μου κ πηγαίναμε καμιά φορά σπίτι της να φάμε, αν είχε μαγειρέψει π.χ. ρεβύθια, έβαζε σε όλους κ του άντρα μου του είχε μπριζολίτσα με τηγανητές πατάτες, να δείχνει οτι τον πρόσεχε. 'Οσπρια δεν τον τάιζε ποτέ, δε του αρέσουν λέει! Τώρα με τη χοληστερίνη κάνει την παλαβή κ λέει πίσω απ'τη πλάτη μας οτι φταίνε τα πιτόγυρα που τρώμε, ενώ τέτοια τρώμε 1 φορά στους 5 μήνες κ τις περισσότερες φορές τα φτιάχνω μόνη μου, όχι έτοιμα!!! Αυτά που κάνει αυτή τα φορτώνει εμένα! Μια φορά είχε φέρει την κατσαρόλα να σερβίρει κ μόλις βγήκε αυτή απ'το δωμάτιο ανοίγω το καπάκι κ τι να δω;;; Τα λάδια ήταν πάνω απ'το φαγητό, κολυμπούσαν! Κ λέω του δικού μου: έλα να δεις! Κ το είδε κ μετά της την είπε, χιχιχι!!!

Χαχαχαααα!!! Μα δεν κλείνει;;; :D:D:D Ναι, καλά καταλάβατε, παλιά καραβάνα πεθερόπληκτη είμαι...Το έχω χωνέψει δηλαδή, έτσι είναι, δεν αλλάζει :rolleyes: Η πλάκα με τα πιτσιρίκια μου είναι οτι, λόγω χοληστερίνης του άντρα, δεν έκανα σχεδόν ποτέ τηγανητά κ δε τα έμαθαν. 'Οταν λοιπόν μια φορά είχαμε πάει σπίτι της κ τα ρώτησε αν πεινούν κ είπαν ναι, τους τηγάνησε πατάτες... Κ φυσικά δεν τις ακούμπησαν!!! Ακόμα το λέει όπου σταθεί κ όπου βρεθεί :D:D Να πω για όταν μπήκα να γεννήσω;; Ορε μάνα μου γλέντια!!! Ημουν προληπτικά μια βδομάδα πριν μέσα χωρίς να'χω κανένα πρόβλημα, επειδή είχα δίδυμα κ ήρθε κ έμεινε μαζί μου. Οκ, για καλό το έκανε αλλά βρε κορίτσια, μια βδομάδα, δεν έκλεισα μάτι...Μωρά δεν είχα ακόμα, τα βράδια έκλαιγαν τα μωρά των διπλανών που είχαν γεννήσει κ τα μεσημέρια....πάρλα η πεθερά με τις συγγενείς των δίπλα. Πάνω που έκλεινα βλέφαρο....μπουρουμπουρου δε μ'άφηνε! Ασε μετά που γέννησα...Το ένα μπήκε στα προωρα για να πάρει βάρος κ έμεινα με το άλλο. Τι έμεινα δηλαδή...Δε με άφηνε να το πιάσω!!! Το τάιζα κ μου το άρπαζε!!! Αστο να κοιμηθεί μου έλεγε κ το έπαιρνε!!! Αφου τη δεύτερη μέρα δεν άντεξα κ της την είπα, ασε με καλέ να το κρατήσω λίγο!!!! Κ μου κρατούσε μούτρα όλη την υπόλοιπη μέρα...Μα δεν άντεχα άλλο, έβλεπα το μωρό κ το λαχταρούσα κ δε με άφηνε να το πιάσω!!! Βέβαια μετά έβγαλα το άχτι μου γιατί...δεν τα έχω αφήσει σχεδόν ποτέ, τα έχω πάντα μαζί μου. Κ το έλεγε συνέχεια: να μου τα φέρεις να μου τ'αφήσεις καμια φορά αμα έχεις καμια δουλειά...'Οταν πήγαν 3 χρονών, έπιασα δουλειά για λίγο καιρό, βραδινή κ χρειάστηκα να της τ'αφήσω ένα απόγευμα, μόνο για μισή ώρα. 'Οταν πήγα να τα πάρω μου είπε: εγώ δε μπορώ να τα κυνηγάω, δε μπορώ να στα προσέχω!!! Κ μετά απο λίγο καιρό αναγκάστηκα κ άφησα τη δουλειά γιατί δεν είχα που να τ'αφήσω για μια ώρα μέχρι να σχολάσει ο άντρας μου...Κ τώρα λέει πάλι να της τα πάω, αμ δε!!!! :tongue:

:shock::shock::shock::shock: Δεν σου έδινε το μωρό????!!!!Το μωρό σου???Θα πεθάνωωωωωωωωωωωω!!Εγώ τα έχω κόψει απο τώρα κ ξέρει τι να περιμένει.Αν νομίζει οτι θα μου κουβαλιέται εδώ και θα μου κάνει κουμάντο στο παιδί κ θα μου το παίρνει απο τα χέρια είναι γελασμένη!

'Ολοι μου λένε οτι θα πέσω στην ανάγκη της,κι οτι καλό είναι να έχω μια βοήθεια κι οτι στην αρχή είναι δύσκολο κ δεν την παλεύεις.Είμαι σίγουρη γι'αυτό,αλλά αν της δώσεις αέρα αυτής δεν κόβεται με τίποτα!Μετά θα έχει απαιτήσεις και δικαιώματα επειδή βοηθάει!Μπα..καλύτερα να σκάσω,να μην αντέχω,να καταρρεύσω (άλλες δηλαδή πώς τα κατάφεραν,είχαν όλες μάνες και πεθερές?) παρά αυτό το πράγμα!!

y5yep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...