Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

συγνώμη αλλα αυτό δεν το λες αδιαφορία το λες γαιδουρια. Μπορείς να μου πεις πως γίνεται και η δική μου κατά συμπτωση να έκανε τα ίδια?? νομίζειςοτι τα κάνουν κατά λαθος?? όχι!!! επίτηδες για να μας φέρνουν σε δύσκολη θέση και να χαίρονται κατά βάθος με τα πρόβληματα μας. Εγώ είμαι με τον άνδρα μου από πολύ μικρή είμαστε μαζί 15 χρόνια την ξέρω καλύτερα και από το χέρι μου παρόλου που προσπαθεί ο ανδρας μου συνέχεια να μου αποδείξει οτι είμαι υπερβολική.

etsi einai,esu thn exeis psuxologhsei thn palio saura.kserei kai autos kala ti einai alla den 8eloun na paradextoun gia na mhn mas dwsoun kai kala kai alo aera na leme gia tis manoules tous!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παλι...κοβω τον αλλο με την πρωτη ματια !απο την πρωτη στιγμη καταλαβα τι ειναι!!:rolleyes:

ειναι δυνατον οπως λεει το Τατακι, τυχαια και οι δυο να καναν ακριβως τα ιδια? επιτηδες! να σε σκασουν!!

etsi einai,esu thn exeis psuxologhsei thn palio saura.kserei kai autos kala ti einai alla den 8eloun na paradextoun gia na mhn mas dwsoun kai kala kai alo aera na leme gia tis manoules tous!

συμφωνώ!!!!!!!! κατά βάθος βλέπουν και αυτοί τα στραβά αλλά προσπαθούν να δικαιολογήσουν διοτι σου λεει μάνα μου είναι τι να κάνω?? για αυτό και εκείνος πότε δεν παραδέχεται τα στραβά της μόνο όταν τον στριμώχνω πολύ για να μην βρίσκω πάτημα και χώνω χωρίς σταματημό. ξέρει και βλέπει κυρίως βλέπει και τους δικούς μου που τον έχουν καλύτερα και από παιδί τους ενώ η δική του ούτε γεια δεν μου λεει όταν με βλέπει παρα απευθύνεται στην μικρή μονο λες και εγώ είμαι αόρατη

παντως ρε παιδια τι να πω το κάρμα, πραγματικα μολις ειδα τα γλυκα εχασα τη ψυχραιμια μου και ημουνα ετοιμη να τη σκυλοβρισω στον αντρα μου, στο τσακ ημασταν να τσακωθουμε ακομα δε μπηκε στο σπιτι. ε μολις ειδα τα καλτσακια γλυκανε η ψυχη μου, καταλαβα πως δεν εχει νοημα, οσοι μπορουν να μοιραστουν τη χαρα μου και το πονο μου οκ , οι υπολοιποι δεν εχουν κανενα νοημα για εμενα. απλα αυτη η γυναικα επιβεβαιωσε το αυτονοητο - δεν υπαρχει- και ετσι θα εξακολουθω να την αντιμετωπιζω σαν το απολυτο τιποτα. βεβαια για να πω την αληθεια πολυ θα ηθελα να τη παρω τηλεφωνο να την ευχριστησω για τα καλουδια της!!!!

kai egw otan pernw fora kai lew,den me stamataei tipota!twra arxhsa oti onoma den akouei me tipota apo emena tetia pou einai,to mwro 8a to blepei mono me thn parousia mou.o emena mou leei o antras mou,mono gia ton patera mou me noiazei,oxi giauthn!kaneis den th 8elei sas lew kai auth ta bazei mazi mou!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

παντως ρε παιδια τι να πω το κάρμα, πραγματικα μολις ειδα τα γλυκα εχασα τη ψυχραιμια μου και ημουνα ετοιμη να τη σκυλοβρισω στον αντρα μου, στο τσακ ημασταν να τσακωθουμε ακομα δε μπηκε στο σπιτι. ε μολις ειδα τα καλτσακια γλυκανε η ψυχη μου, καταλαβα πως δεν εχει νοημα, οσοι μπορουν να μοιραστουν τη χαρα μου και το πονο μου οκ , οι υπολοιποι δεν εχουν κανενα νοημα για εμενα. απλα αυτη η γυναικα επιβεβαιωσε το αυτονοητο - δεν υπαρχει- και ετσι θα εξακολουθω να την αντιμετωπιζω σαν το απολυτο τιποτα. βεβαια για να πω την αληθεια πολυ θα ηθελα να τη παρω τηλεφωνο να την ευχριστησω για τα καλουδια της!!!!

axaxaxxaxax!!!parthn plz kai meta pes mas kai emas!!ti blhma omws,na s kanei etsi twra pou eisai egguos kai eimaste kai paraponiares!emena to spastiko pou mou kanei einai oti kapoia faghta egw den ta trww xronia,den maresoun kai an ta kanei kai lew den trww.leei "aaaaaa den pas kala,fae apo to diko mou"lew den mporw den to exw faei pote"aaaaa kaneis la8os aaaaa den pame kala se parakalw dokimas"dld kai meta ti 8elei na thn kserasw sta moutra??

rbOEp3.png

axaxaxxaxax!!!parthn plz kai meta pes mas kai emas!!ti blhma omws,na s kanei etsi twra pou eisai egguos kai eimaste kai paraponiares!emena to spastiko pou mou kanei einai oti kapoia faghta egw den ta trww xronia,den maresoun kai an ta kanei kai lew den trww.leei "aaaaaa den pas kala,fae apo to diko mou"lew den mporw den to exw faei pote"aaaaa kaneis la8os aaaaa den pame kala se parakalw dokimas"dld kai meta ti 8elei na thn kserasw sta moutra??

και μετά πες της sorry αλλά μου ήρθε μια αναγούλα χαχαχαχα θα πεθάνει επιτόπου

egw eipa ton antra mou otan er8ei h wra me to kalo na gennhsw,se parakalw lew pame na gennsw oi duo mas,na mhn poume tipota se kanenan kai tous pernoume thn allh mera kai tous to leme.ayth 8a er8ei kai 8a 8elei na parei kai prwth to mwro kai den 8a to dinei se kanenan san na einai diko ths!

rbOEp3.png

εμένα αμφιβαλω σοβαρα για το εαν θα πατησουν το ποδι τους στο μαιευτηριο, η πεθερα μου ισως, ο πεθερος μου σιγουρα θα δει το μωρο το καλοκαιρι οταν θα τους το παμε. θα του παρει και το ονομα αλλα πολυ που χεστηκε!!

Διαφημίσεις

Για να μη θυμηθω οτι την ωρα που με περνανε μεσα με το φορειο να γεννησω αυτη ουρλιαζε στον αντρα μου οτι εκει που παρκαρε θα του κοψουν κληση και να κατεβει να τραβηξει το αυτοκινητο!!!!! ΘΕΑΑααααααα!!!!!

Κοριτσαρες μου τι κανετε? Χρονια πολλα , με υγεια, να χαιρεστε τις οικογενειες σας και αλλο κακο να μη μας βρει (βλεπε πεθερα)!!!!

Selestinaki συγχαρητηρια για την κοριτσαρα σου!!!! xristinaki πολυχρονη , epang, zouzounix kai zoitsa φιλια πολλα!!!! tataki βαστα γερα λεμεεεε!!!!!

Καλε σημεια και τερατα εγιναν μια εβδομαδα που ελειψα , δε σας προλαβαινω!!!!!

Στο θεμα μας τωρα......Χριστουγεννα και μεχρι σημερα πεθερα αφαντη!!!! Ουτε τηλεφωνο , ουτε να δει το παιδι , ουτε τιποτα .....Υeaaahhhhh!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Για να μη θυμηθω οτι την ωρα που με περνανε μεσα με το φορειο να γεννησω αυτη ουρλιαζε στον αντρα μου οτι εκει που παρκαρε θα του κοψουν κληση και να κατεβει να τραβηξει το αυτοκινητο!!!!! ΘΕΑΑααααααα!!!!!

Κοριτσαρες μου τι κανετε? Χρονια πολλα , με υγεια, να χαιρεστε τις οικογενειες σας και αλλο κακο να μη μας βρει (βλεπε πεθερα)!!!!

Selestinaki συγχαρητηρια για την κοριτσαρα σου!!!! xristinaki πολυχρονη , epang, zouzounix kai zoitsa φιλια πολλα!!!! tataki βαστα γερα λεμεεεε!!!!!

Καλε σημεια και τερατα εγιναν μια εβδομαδα που ελειψα , δε σας προλαβαινω!!!!!

Στο θεμα μας τωρα......Χριστουγεννα και μεχρι σημερα πεθερα αφαντη!!!! Ουτε τηλεφωνο , ουτε να δει το παιδι , ουτε τιποτα .....Υeaaahhhhh!!!!!!

καλημερα!!μας ελειψεσ???τι κανει η μικρη???τι καλα!!τυχερη!να μην πατησει ξανα και μενα!!

rbOEp3.png

Η μικρη εχει ξεσαλωσει!!!! Περπαταμε δειλα δειλα ....βγαλαμε και τα επανω δοντακια.....και ολη μερα τις 10 λεξουλες που λεει δεν σταματαει να τις λεει η γλωσσοκοπανα!!!!!

Αντε να κανεις της κορακλα σου με το καλο selestinaki να παιζουν !!!!!

Απο την μια ειναι καλο να μην βλεπω τα μουτρα της και να μην εχω την γρουσουζια της , απο την αλλη καλα θα ηταν να καταλαβαινε και ο συζηγος καποια πραγματα για να απαλαγομουν μια και καλη γιατι ετσι που την θεωρει Αγια ......ειδικα τις γιορτες μονο προβληματα δημιουργουνται .....

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Η μικρη εχει ξεσαλωσει!!!! Περπαταμε δειλα δειλα ....βγαλαμε και τα επανω δοντακια.....και ολη μερα τις 10 λεξουλες που λεει δεν σταματαει να τις λεει η γλωσσοκοπανα!!!!!

Αντε να κανεις της κορακλα σου με το καλο selestinaki να παιζουν !!!!!

Απο την μια ειναι καλο να μην βλεπω τα μουτρα της και να μην εχω την γρουσουζια της , απο την αλλη καλα θα ηταν να καταλαβαινε και ο συζηγος καποια πραγματα για να απαλαγομουν μια και καλη γιατι ετσι που την θεωρει Αγια ......ειδικα τις γιορτες μονο προβληματα δημιουργουνται .....

pw,asta na pane!!emena o dikos mou pou kati ton elega gia thn mana tou,mou eipe oti egw th mana mou tosa xronia telika den thn hksera ka8olou oti kanei tetia!kale toso nwris leei lekseis??oute 1 den einai,apisteuto!!nai 8a paizoun,outos h alos 8a metakomisoume 8essalonikh kai emeis me to pou gennh8ei to louloudaki mas!!

rbOEp3.png

Το ξερω κοριτσακι μου οτι ερχεστε εδω , γι αυτο στο λεω.

Ναι λεει μαμα, μπαμπα, παππου , γιαγια, παει (οταν κατι πεφτει) , καει (οταν πιανει το καλοριφερ), αντε (οταν νευριαζει) και τετοια.

Κανει το πιθηκακι οταν την ρωτας πως κανουν τα πιθηκακια ....λεει ου ου ου ου :lol::lol::lol: , πως κανουν τα σκυλακια? ουφ ουφ ουφ :lol::lol:

Δειχνει που ειναι τα μαλακια , τα δοντακια , τα χερακια, τα αυτακια, που βαζουμε παπουτσακια ( αυτη τα λεει παπα ).Μονο να γελας ειναι.

Και το κορυφαιο οταν της λεω ποσο την αγαπας την μαμα? Σηκωνει τα χερια στον ουρανο.Και στελνει και φιλακια και κανει και ντα και το λεει .....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Ολα αυτα η πεθερα μου δεν τα εχει δει ποτε !!!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...