Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   On 12/4/2025 at 6:26 ΜΜ, Anna Maria 1995 είπε:

Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Expand  

Εμένα προσωπικά δεν με ανχωνει καθόλου ίσα που με ξαλαφρώνει. Γιατί δεν έχω χειρότερο αυτήν την στιγμή από την λουμπα στην οποία έχω μπει. Το περιγράφω σαν να ζω την μέρα της μαρμότας. Θέλω να δω ένα φως στο τούνελ και με το να κάνω συνέχεια εξωσωματικές με κανένα αποτέλεσμα η ακόμα χειρότερα να βλέπω ότι μένω έγγυος και δεν προχωράνε (γιατί και τις τέσσερις φορές έμεινα έγγυος)δεν με βγάζει από το τούνελ. Κοίτα συμφωνώ ότι για το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και εγώ λέω πως νιώθω εγώ όχι τι θα έκανε ένα άλλο ζευγάρι. Είμαι ήδη 41 αν αποφασίσω να σταματήσω τωρα για διάλειμμα σε 1 δύο χρόνια που θα θέλω να πάρω μπρος γιατί τόσο θα ήθελα να μην ασχοληθώ θα έχω φτάσει 43 οπότε δύσκολα τα πράγματα. Αν ήμουν 35 ναι θα το έκανα  ένα διάλειμμα. Για να ηρεμήσω λίγο. Αλλά δεν είμαι. Επιπλέον αν τώρα με τον προεμφυτευτικο δεν βρεθεί λέω τώρα εγώ υγιές έμβρυο δεν νομίζω ότι αντέχω άλλο να μπαίνω σε ωολληψιες. Ναι θέλω πολύ ένα παιδί αλλά από την άλλη δεν αντέχω και άλλα ιατρικά. Δεν γνωρίζεις την ζωή μου οπότε δεν ξέρεις πολλά βασικά πράγματα που έχω περάσει. Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα καρδιάς με χαμηλά ποσοστά να επιβιώσω  οπότε μέχρι τα 18 μου ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έκανα δύο χειρουργεία όπου στο δεύτερο έπρεπε να ήμουν ξύπνια. Οπότε δεν την παλεύω καθόλου με τα χειρουργεία όποια μορφή και να έχουν. Δε αντέχω άλλες κρίσεις ανχους.  Στα 27 μου που παντρεύτηκα ξεκίνησα για παιδί και μέτρα πόσα χρόνια το προσπαθώ. Μπορεί όχι με εξωσωματική αποκλειστικά. Μιλώντας λοιπόν για μένα και με πλήρη συνείδηση, εγώ έχω την ανάγκη να βάλω μια τέλεια. Είπα ότι θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με την ελπίδα να είναι τυχερή και μετά θα βγω εκτός. Και όταν λέω εκτός εννοώ εκτός των εξωσωματικων. Γιατί ελεύθερες επαφές θα συνεχίσω να έχω. Χωρίς ελπίδα μέσα μου αλλά δεν έχω και λογο να μην έχω.Τα τελευταία τρία χρόνια εγώ δουλεύω μόνο για αυτό το παιδί. Ότι λεφτά βγάζουμε πάνε εκεί. Παλιότερα δεν είχαμε καν την δυνατότητα για εξωσωματική.Γιατί εμείς δεν είμαστε και οικονομικά άνετοι. Έκανα ότι περνάει από το χέρι μου για να το αλλάξω αυτό και εγώ και ο άντρας μου για να μπορούμε να υποστηρίξουμε οικονομικά το κόστος της εξωσωματικής.Τρία καλοκαίρια δεν έχουμε πάει διακοπές. Είμαστε πιο κουρασμένοι και οι δύο από ποτέ. Εξάλλου σαν άνθρωπος είμαι πολύ open και στην υιοθεσία.

• Δύναμη! 5
      • Λουλούδια 2

Πεθερές και όχι μόνο η συνεχεια....

selestina

Recommended Posts

peristeraki είπε:
Κήρυγμα περί παρθενίας καλέ...

Αλλά επειδή κωλυόταν να το πει αλλιώς το διατύπωσε ετσι ακριβως...

Επιστημονικά

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και τόσο νέα γυναίκα να πιστεύει στην παρθενιά στον γάμο!!!!

Εγώ κορίτσια και δεν ντρέπομαι να το πω, μόνη μου πήρα την παρθενιά μου, καταλάθος!!!!Επειδή δεν μου άρεσαν οι σερβιέτες, έβαζα ταμπόν από 15 χρονών και μια μέρα εκεί που έβαζα το super το έβαλα καταλάθος λίγο πιο βαθιά και αυτό ήταν....Οπότε κανένας άντρας δεν με διακόρευσε ;)!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χριστινάκι π. είπε:
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και τόσο νέα γυναίκα να πιστεύει στην παρθενιά στον γάμο!!!!

Εγώ κορίτσια και δεν ντρέπομαι να το πω, μόνη μου πήρα την παρθενιά μου, καταλάθος!!!!Επειδή δεν μου άρεσαν οι σερβιέτες, έβαζα ταμπόν από 15 χρονών και μια μέρα εκεί που έβαζα το super το έβαλα καταλάθος λίγο πιο βαθιά και αυτό ήταν....Οπότε κανένας άντρας δεν με διακόρευσε ;)!

Κανόνισε να μας στείλεις αδιάβαστες εσύ σήμερα...

Και για να επανέλθω στο θέμα: ατάκα γλυκιάς μανούλας!

Άμα κάνετε τρία κουτσούβελα και σε παρατήσει, μην έρθεις σε μας να σε βοηθήσουμε γιατί δεν πρόκειται. Έτσι την πάτησε και ο συνάδελφος ο τάδε, και παντρεύτηκε η κόρη του έναν και έκαναν και παιδί και αυτός τη χτυπούσε και τώρα αυτή πήρε διαζύγιο κι την έχει φορτωθεί ο πατέρας της και είναι να σκάσει...Άσε πόσα λεφτά του φεύγουν!!!

Καλά της λέω: αντί να πει που γλίτωσε η κόρη του από τον παλιάνθρωπο, κλαίει τα λεφτά του;;;Και μου λέει: Άντε καλέ, τη φορτώθηκε ξανά μετά από τόσα χρόνια, γι'αυτό στεναχωριέται!Α παπα, μακριά από μας!

Να πω και εγω τον καημο μου....

Πρωτον...ο μ@@@@ ο κουνιαδος μου δεν εχει παρει ουτε ενα δωρο στο παιδι μας !καλε ουτε ενα καλτσακι!!

Ενω εμεις στα δικα τους ενα σωρο!! και το καλοκαιρι που γεννησα ...και μετα απο λιγο καιρο ηταν τα γεννεθλια του γιου του, πηγε ο ανδρας μου και πηρε και στα 2 παιδια τους!Και απο λεφτα εμεις και οι δυο ανεργοι!

Αυτοι δουλευουν...Και περνουν καλα...

Τιποτα ρε γαμωτο δεν πηραν! Τωρα γιορταζει η μικρη τους αλλα τιποτα δεν παιρνω! τοσο γαιδουρια δεν εχω ξαναδει!

Ολος ο κοσμος εχει φερει στο παιδι αυτοι τιποτα!

Περιμενω να πεταξει καμμια μ@@@ η πεθερα να της το κοπανησω για την αγαπημενη της νυφουλα!

Και για να μην λεω μονο για τα πεθερικα..εχω ενα μπαμπα που με γκρινιαζει συνεχως για τα λεφτα! Ας ειναι γερος, δουλευει, του κοψανε βεβαια....θα μπει μαλλον και σε εφεδρεια αλλα και παλι καλα ειναι, παιρνει και τη συνταξη της μανας μου....και κλαιγεται σε εμενα!

Καθε μερα μαλωνουμε!

Εχω βαρεθει! Τον λεει η αδερφη μου να μην με παιρνει τηλ και με φορτωνει με τα δικα του, γιατι εμεις ειμαστε χαλια οικονομικα και μ'ενα μωρο...αλλα μπαινακις βγαινακις!

Περιμενω να δω τα χριστουγεννα τι θα παρει στο μωρο! Το αγαπαει το βλεπω....αλλα αφου με βλεπει με ενα επιδομα ζουμε...και ευτυχως βοηθανε τα πεθερικα κανε ρε γαμωτο κατι!Και τον εχω βοηθησει οταν χρειαστηκε και λεφτα του δανεισα πριν παντρευτω αλλα δανεικα και αγυριστα...

Τι να πω.....αμα ζουσε η μαμα μου, ολα θα ηταν αλλιως.:-(

Διαφημίσεις

zoitsa! είπε:
Να πω και εγω τον καημο μου....

Πρωτον...ο μ@@@@ ο κουνιαδος μου δεν εχει παρει ουτε ενα δωρο στο παιδι μας !καλε ουτε ενα καλτσακι!!

Ενω εμεις στα δικα τους ενα σωρο!! και το καλοκαιρι που γεννησα ...και μετα απο λιγο καιρο ηταν τα γεννεθλια του γιου του, πηγε ο ανδρας μου και πηρε και στα 2 παιδια τους!Και απο λεφτα εμεις και οι δυο ανεργοι!

Αυτοι δουλευουν...Και περνουν καλα...

Τιποτα ρε γαμωτο δεν πηραν! Τωρα γιορταζει η μικρη τους αλλα τιποτα δεν παιρνω! τοσο γαιδουρια δεν εχω ξαναδει!

Ολος ο κοσμος εχει φερει στο παιδι αυτοι τιποτα!

Περιμενω να πεταξει καμμια μ@@@ η πεθερα να της το κοπανησω για την αγαπημενη της νυφουλα!

Και για να μην λεω μονο για τα πεθερικα..εχω ενα μπαμπα που με γκρινιαζει συνεχως για τα λεφτα! Ας ειναι γερος, δουλευει, του κοψανε βεβαια....θα μπει μαλλον και σε εφεδρεια αλλα και παλι καλα ειναι, παιρνει και τη συνταξη της μανας μου....και κλαιγεται σε εμενα!

Καθε μερα μαλωνουμε!

Εχω βαρεθει! Τον λεει η αδερφη μου να μην με παιρνει τηλ και με φορτωνει με τα δικα του, γιατι εμεις ειμαστε χαλια οικονομικα και μ'ενα μωρο...αλλα μπαινακις βγαινακις!

Περιμενω να δω τα χριστουγεννα τι θα παρει στο μωρο! Το αγαπαει το βλεπω....αλλα αφου με βλεπει με ενα επιδομα ζουμε...και ευτυχως βοηθανε τα πεθερικα κανε ρε γαμωτο κατι!Και τον εχω βοηθησει οταν χρειαστηκε και λεφτα του δανεισα πριν παντρευτω αλλα δανεικα και αγυριστα...

Τι να πω.....αμα ζουσε η μαμα μου, ολα θα ηταν αλλιως.:-(

Τον μπαμπάκα σου μην τον παρεξηγείς όσο μπορείς, μάλλον νιώθει μεγάλη μοναξιά και δεν έχει πού να τα πει...Ειδικά αν η μαμά σου ήταν αυτή που κρατούσε πάντα τις ισορροπίες, δεν ξέρει πως να λειτουργήσει μόνος του....Επίσης, βλέπω και από τη μάνα μου, οι δημόσιοι υπάλληλοι καμιά φορά είναι και οι πιο γκρινιάρηδες, μάλλον γιατί πίστευαν ότι θα είχαν πάντα καλά οικονομικά, ενώ όσο να πεις στον ιδιωτικό τομέα το περιμένεις να κάτσει η στραβή....Στους δημόσιους όμως ήρθε κανονική κεραμίδα!!!!

Καλά ο κουνιάδος, τι γαϊδούρι!!!!Ο άντρας σου τι λέει για τον αδερφό του;;;;

Εμένα δεν με πολυενδιαφέρουν τα δώρα που θα σου κάνει κάποιος όσο ο καλός του ο λόγος

Ο κουνιάδος μου είναι πολύ κουβαρντάς με το παιδί μου και να είναι καλά, σαν θείος του έχει κάνει πολλά δώρα.Είναι άνθρωπος φιλόξενος κι άμα του πεις, θα γίνει χαλί να τον πατήσεις

Αυτό που με ενοχλεί είναι η υπερπροστατευτικότητά του, η τάση του να πιστεύει ότι το σωστό το κάνει μόνο αυτος κι όλοι οι άλλοι είμαστε βλάκες, οι υποδείξεις τι να κάνουμε και τι να μην κάνουμε, η ατέλειωτη φλυαρία του για το εγώ του, ο απαίσιος τρόπος που φέρεται στη γυναίκα του μπροστά σε όλο τον κόσμο...Τι άλλο να θυμηθώ..

Αρε Χριστινακι, να μην τον παρεξηγω...μας βλεπει...τι γκρινιαζει!

Δε βοηθαει! ξερεις πως με πειραζει? εγω στα δυσκολα τον στηριξα! Του εδωσα οτι λεφτα ειχα μαζεμενα!

Και πιστεψε με δεν ειναι η μοναξια...δεν ειναι μονος του πλεον, μετα απο 2μιση χρονια!

Γκρινιαζει για να μην του ζητησω λεφτα!

Καλα ο ανδρας μου, πραγματικα ωρες ωρες με βγαζει απο τα ρουχα μου!

Επειδη εχουν 15 χρονια διαφορα τον εχει μεγαλο αδερφο και καλα....αλλα επειδη εγω το ρημαδι το ματι μου κοβει ξερω τι παρτακιας ειναι!!!

Με φοβαται!!(ο κουνιαδος)

Τον εχω πει οτι ειναι ενας μαλακας και μισος!

Και ευτυχως το καταλαβε! Τι να με πει...λεει αμα αυτοι ειναι ζωα δεν θα γινουμε και εμεις ετσι!

μετα απο καυγα καταλαβε οτι δεν πρεπει να παρουμε τιποτα στα ανηψια του! Τα αγαπαει πολυ το ξερω αλλα το παιδι μας ειναι πανω απο ολα!

peristeraki είπε:
Εμένα δεν με πολυενδιαφέρουν τα δώρα που θα σου κάνει κάποιος όσο ο καλός του ο λόγος

Ο κουνιάδος μου είναι πολύ κουβαρντάς με το παιδί μου και να είναι καλά, σαν θείος του έχει κάνει πολλά δώρα.Είναι άνθρωπος φιλόξενος κι άμα του πεις, θα γίνει χαλί να τον πατήσεις

Αυτό που με ενοχλεί είναι η υπερπροστατευτικότητά του, η τάση του να πιστεύει ότι το σωστό το κάνει μόνο αυτος κι όλοι οι άλλοι είμαστε βλάκες, οι υποδείξεις τι να κάνουμε και τι να μην κάνουμε, η ατέλειωτη φλυαρία του για το εγώ του, ο απαίσιος τρόπος που φέρεται στη γυναίκα του μπροστά σε όλο τον κόσμο...Τι άλλο να θυμηθώ..

Τι εννοείς;;;Πώς της φέρεται;;Κι αυτή πώς αντιδρά;;;

zoitsa! είπε:
Αρε Χριστινακι, να μην τον παρεξηγω...μας βλεπει...τι γκρινιαζει!

Δε βοηθαει! ξερεις πως με πειραζει? εγω στα δυσκολα τον στηριξα! Του εδωσα οτι λεφτα ειχα μαζεμενα!

Και πιστεψε με δεν ειναι η μοναξια...δεν ειναι μονος του πλεον, μετα απο 2μιση χρονια!

Γκρινιαζει για να μην του ζητησω λεφτα!

Καλα ο ανδρας μου, πραγματικα ωρες ωρες με βγαζει απο τα ρουχα μου!

Επειδη εχουν 15 χρονια διαφορα τον εχει μεγαλο αδερφο και καλα....αλλα επειδη εγω το ρημαδι το ματι μου κοβει ξερω τι παρτακιας ειναι!!!

Τον εχω πει οτι ειναι ενας μαλακας και μισος!

Και ευτυχως το καταλαβε! Τι να με πει...λεει αμα αυτοι ειναι ζωα δεν θα γινουμε και εμεις ετσι!

μετα απο καυγα καταλαβε οτι δεν πρεπει να παρουμε τιποτα στα ανηψια του! Τα αγαπαει πολυ το ξερω αλλα το παιδι μας ειναι πανω απο ολα!

Μα είναι δυνατόν ενώ έχει να μην σας βοηθάει;;;Αλλά μη νομίζεις και η μάνα μου μπορούσε να με έχει βοηθήσει χρόνια τώρα και με λεφτά και με σπίτι, αλλά επειδή διαφωνεί προτιμάει να με βλέπει να ταλαιπωρούμαι!

Μπράβο στον άντρα σου που το κατάλαβε!Άσε που ο αδερφός του θα έπρεπε να σας βοηθήσει λίγο οικονομικά αφού έχει, όχι τέτοια γαϊδουριά ρε γμτ!

Διαφημίσεις

peristeraki είπε:

Οχι ουτε και εμενα με νοιαζουν τα δωρα πραγματικα...απλα μην λες μπροστα μου οτι ξερεις πρεπει να παρω δωρο σε εκεινο το παιδι, το αλλο και παει λεγοντας!και ξερεις πως ο αδερφος σου τα παιδια σου τα εχει παρει ενα σωρο !

παρε και εσυ κατι για το καλο!Στη βαπτιση ολοι με κατι ερχονται ε αυτοι..μια ζωη τελευταιοι και με τιποτα!

Α καλα αυτο με την πολυξερια...την εχει και ο δικος μου!! ολα τ α ξερει!

Σκατουλες ξερει! Επειδη τον ανδρα μου τον ειχαν για βλακα...νομιζουν οτι ειμαι και εγω!

Αλλα δεν θα τους κανω το χατηρι! Εδω δεν πηρα στο βαπτιστηρι μου δωρο για τη γιορτη της, θα την παρω τα Χριστουγεννα, σιγα να μην παρω στα ανηψια! ειναι και 2! παει το 50ε!Ε οχι!

χριστινάκι π. είπε:
Τι εννοείς;;;Πώς της φέρεται;;Κι αυτή πώς αντιδρά;;;

Της μιλάει απότομα, την κατηγορεί ότι δεν προσέχει το παιδί τους όσο πρέπει, αμα του φταίει κάτι τα χώνει σε αυτήν

Κι η κοπέλα είναι πολύ καλή και τον αγαπάει κιόλας

Απορώ πώς δεν τον έχει σουτάρει

peristeraki είπε:
Της μιλάει απότομα, την κατηγορεί ότι δεν προσέχει το παιδί τους όσο πρέπει, αμα του φταίει κάτι τα χώνει σε αυτήν

Κι η κοπέλα είναι πολύ καλή και τον αγαπάει κιόλας

Απορώ πώς δεν τον έχει σουτάρει

Από τέτοια χάπατα, βρωμάει ο τόπος...Αυτόν τον αγαπάει, τον εαυτό της όμως μάλλον όχι!!!!!

zoitsa! είπε:
...

..

Πρόσεχε, μην βάζει ο κουνιάδος σου λόγια στον άντρα σου, ότι και καλά τον έχεις βάλει στο βρ.@...ί σου και τον σέρνεις, αφού ξέρει ότι τον έχεις μάθει και δεν τα βγάζει πέρα μαζί σου, και μήπως ο δικός σου από "σεβασμό" στο μεγάλο του αδερφό, μην αρχίσει και κλονίζεται η πίστη του σε εσένα..

Αυτοί οι τζάμπα μάγκες που κάνουν στις γυναίκες τους σκηνικά, κάτι τέτοια προβλήματα δημιουργούν στους άλλους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...