Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Ακριβως κ εγω αυτο σκεφτηκα! Προσωπικα εγω εψαξα κ διαβασα εδω μεσα  για μωρα που γεννήθηκαν απο ΒΒ και 3ΒΒ βλαστοκυστες για τον ιδιο ακριβως λογο, αν αξιζει να κρατησω τετοιες βλατοκυστες.. και επισης θεωρω οπως λετε κ εσεις οτι για να δίνουν ευκαιρια οι εμβρυολογοι κατι σημαινει αυτο.. 

Σας ευχαριστουμε που το επισημαινετε κ εσεις, καλο ειναι να διαβαζουμε τετοια σχολια για να μην απογοητευομαστε αδικα!!!

16 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

το σπέρμα έχει ελέγχει από πολλούς και πολλές φορές. Μάλιστα πήγαμε και πριν τις εξωσωματικες και στο Λυμπερ.... Είναι πολύ καλό και έχει φανεί και στις γονιμοποιησεις. Ο άντρας μου είναι νεότερος ηλικιακά από εμένα, ίσως παίζει κάποιο ρόλο. 

Επειδή είμαι κι εγώ ορθολογιστρια και επειδή έχουμε γονατίσει οικονομικά δε βλέπω το λόγο να φορτωθώ και τόσα φάρμακα και στην καλύτερη να πάρω αρνητικη χοριακη, στη χειρότερη να βιώσω κι άλλη αποβολή... Θα μιλήσω με την εμβρυολογο που τη γνωρίζω για να δω τι εγκυμοσύνες εννοεί. ότι έχουν δώσει, 1 στις 100 και με τι ηλικία γυναίκας? Γιατί τελικά και η βαθμολογία της βλαστοκυστης συνδέεται και με την ηλικία. 

Και τα δύο... και εμένα είναι και 2ΒΒ....διαφορετικά αν ήταν 5ης ημέρας και έστω 3ΒΒ.

Προφανως και εχετε ταλαιπωρηθει παρα πολυ.. δηλαδη ανεξαρτητως ποιοτητας ειναι λογικο να φοβαστε... Ποσο μαλλον..  εννοείται οτι πρεπει να μιλησετε και με τους εμβρυολογους..  γιατι δεν κανατε ποτέ προεμφυτευτικο; 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Εβαλα κ εγω τικερακι επιτελους κ κανω τεστ τεστ τεστ...φαινεται?

Ελενη μην εισαι αυστηρη με την Κατερινα, ειναι πολυ κουρασμενη το εγραψε κιολας;).

Καλα εγω για τεστ ηθελα να γραψω βραδιατικα να δω αν φαινεται το παλιοτικερ με παιδεψε.

Καληνυχτα κοπελες, c u 2morrow:tongue:!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εβαλα κ εγω τικερακι επιτελους κ κανω τεστ τεστ τεστ...φαινεται?

Ελενη μην εισαι αυστηρη με την Κατερινα, ειναι πολυ κουρασμενη το εγραψε κιολας;).

Καλα εγω για τεστ ηθελα να γραψω βραδιατικα να δω αν φαινεται το παλιοτικερ με παιδεψε.

Καληνυχτα κοπελες, c u 2morrow:tongue:!

Φαίνεται και είναι πολύ όμορφο Σοφάκι 2! Με γειες!! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερεεεεεεεεεεες!!!

συμπεθερουλες (κατερινα και ελενη) δεν θα ηθελα να σταθω αφορμη για παρεξηγησεις μεταξυ σας:D γιατι θα επηρεασει και το γαμο των παιδιων χα χα και τοσο πολυ εγκρινουμε το πανεμορφο ζευγαρακι που γινομαστε και κουμπαρες αμα θελετε χα χα χα....μαλλον δεν εκανα σωστα την παραθεση και γιαυτο μπερδευτηκε η κατερινα και εσυ βρε συμπεθερα ελενη τιποτα δε σου ξεφευγει χα χα...τι πλακα που εχετε!!!!

πω κοριτσια χτες το λουλουδακι μου, μετα το σουπερ μαρκετ, το επιασε μια γκρινια,εκλαιγε και δεν ηρεμουσε. ολα αυτα κατα τη διαρκεια του βραδινου μαλλον την ειχε πιασει υπερενταση γιατι δεν ειχε κοιμηθει καλα ολη μερα...και κοιμηθηκε απο τις 9:30 εως τις 8:30 σημερα.... ετσι εκανα και εγω λιγες δουλιτσες...το σιδερο το μισωωωωωωωωωωω....

ελενη τι θα φατε σημερα;αχλαδι η θα προσθεσετε κι αλλο;

Σοφια 2 με γεια το τικερακι τελειοοοο!!!

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

καλημερεεεεεεεεεεες!!!

συμπεθερουλες (κατερινα και ελενη) δεν θα ηθελα να σταθω αφορμη για παρεξηγησεις μεταξυ σας:D γιατι θα επηρεασει και το γαμο των παιδιων χα χα και τοσο πολυ εγκρινουμε το πανεμορφο ζευγαρακι που γινομαστε και κουμπαρες αμα θελετε χα χα χα....μαλλον δεν εκανα σωστα την παραθεση και γιαυτο μπερδευτηκε η κατερινα και εσυ βρε συμπεθερα ελενη τιποτα δε σου ξεφευγει χα χα...τι πλακα που εχετε!!!!

πω κοριτσια χτες το λουλουδακι μου, μετα το σουπερ μαρκετ, το επιασε μια γκρινια,εκλαιγε και δεν ηρεμουσε. ολα αυτα κατα τη διαρκεια του βραδινου μαλλον την ειχε πιασει υπερενταση γιατι δεν ειχε κοιμηθει καλα ολη μερα...και κοιμηθηκε απο τις 9:30 εως τις 8:30 σημερα.... ετσι εκανα και εγω λιγες δουλιτσες...το σιδερο το μισωωωωωωωωωωω....

ελενη τι θα φατε σημερα;αχλαδι η θα προσθεσετε κι αλλο;

Σοφια 2 με γεια το τικερακι τελειοοοο!!!

Καλημέρα κοριτσάκι!! ;)

Οχι, βρε στην πλάκα έκανα παρατήρηση στη συμπεθερούλα μου! Σιγά, τι πειράζει που τα μπέρδεψε... Κι εγώ ίσως το έχω κάνει στο παρελθόν! Ήταν και κουρασμένη η δόλια.....

Συμπεθέρα δεν πιστεύω να το πήρες σοβαρά και να θύμωσες,ε!?! ;)

Τώρα σε λίγο που θα σηκωθεί η πριγκιπέσσα μου θα της κάνω και σήμερα 1 αχλάδι να δω πάλι αντιδράσεις, αλλά μάλλον τα ίδια θα κάνει το καημένο.. :? Από αύριο θα αρχίσω τους συνδιασμούς κι εγώ μπας και βρω γεύση που να της αρέσει. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί η γιατρός μας είπε ΌΤΑΝ φάει όλο το αχλάδι να βάλω μισή μπανάνα και όχι νωρίτερα σε περιπτωση που δεν της αρεσει η γευση;;; :confused: Γιατί να την ταλαιπωρώ μέρες μέχρι να φάει το αχλάδι, όλο;; Αν η μπανάνα της αρέσει περισσότερο ή ο συνδυασμός τους; Εσενα τι σου είπε να κάνεις;; Δικούς σου συνδιασμούς; Γιατί θυμάμαι από εκεί που δεν έτρωγε σχεδόν καθολου το αχλάδι, την άλλη μερα έβαλες και μήλο και μπανάνα και μια χαρά το έφαγε!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, για το βιντεάκι μου...και για τα παιδάκια μου...να είστε καλά...και εδώ όλες μαζί, να κάνουμε ωραίο παρεάκι και να μοιραζόμαστε τις χαρές μας!!! Και που ξέρετε μπορεί κάποια στιγμή να καταφέρουμε να γνωριστούμε κιόλας... Αλήθεια Σοφία (Sisi24) κάποια στιγμή που θα χαλαρώσουμε και θα ξεπεταχτούνε λίγο ακόμη τα ζουζουνάκια μας...να κανονίσουμε να βρεθούμε οικογενειακά...θα παίξουν και τα μεγάλα μας...θα έχει πολύ πλάκα!!!!!!!! Σοφία εσείς πότε θα ξεκινήσετε τα διάφορα φαγάκια σας? Φαντάζομαι κι εσύ σαν κι εμένα...δεν έχεις και πολύ άγχος και αγωνία για το ξεκίνημα, μια που έχουμε ξαναδεί το έργο!!!

Κορίτσια την αποστείρωση την κόψατε όλες? Γιατί εγώ δεν αγωνιώ για τίποτα όσο γι΄αυτό....την βαρέθηκα την ρημάδα την αποστείρωση...και λέω να την κόψω...δεν θέλω να ρωτήσω την παιδίατρο αλλά θυμάμαι και στον Χρήστος από τον 5ο και μετά ήταν χαλαρή...άσχετα ότι εγώ του την έκοψα στον 6ο.

Τι λες βρε Αγγελική ...μα να θηλάζει το παιδί τριών χρονών ακόμη? Δηλαδή αν δεν έμενε έγκυος ήταν ικανή το παιδί να πάει πανεπιστήμιο....και στην επιστροφή θα του έλεγε...έλα παιδί μου τώρα να φάς το γαλατάκι σου....χεχεχε. Χαράς το κουράγιο της...

Σόνια μπράβο που θα το αγοράσετε το σπίτι, και δεν θα έχεις μετακομίσεις με μωρό παιδί στην πορεία....το μόνο κακό..είναι ότι θα κληρονομήσετε και τους παπαδο-γείτονες...Άντε Ευτυχισμένοι Μαζί!!!

Είδες βρε Ελένη πως μεγαλώνουν...σαν κολοκυθάκια!!!

Πω πω σήμερα τα έχω παίξει...πολύ κούραση...ο Χρήστος ήταν μέσα στην γκρίνια από την ώρα που ήρθε από τον παιδικό...και ο Γιώργος επίσης ήταν σχετικά ανήσυχος...όλη μέρα κοιμήθηκε ελάχιστα....τώρα κοιμήθηκε...και πιστεύω να το πάει μέχρι το πρωι γιατί δεν την παλεύω!!! Μάλλον θα πάω να κοιμηθώ κι εγώ από τώρα!!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι, εμείς κόψαμε την αποστείρωση μόλις κλείσαμε τον πέμπτο! Δεν σουτάρεις τον αποστειρωτή σιγά σιγά κι εσύ; Για ρώτα τη γιατρό... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

ναι το ξερω οτι εκανες πλακα και ειπα να σας πειραξω και εγω λιγο,αλοιμονο να περεξηγιομαστε με τετοια :D

λοιπον εμενα μου ειπε "κανονικα παει μηλο-αχλαδι-μπανανα αλλα εσυ ξεκινα αναποδα γιατι η μπανανα ειναι πιο γλυκια καιι ισως της αρεσει περισσοτερο.δινουμε ενα διαφορετικο φρουτο τη μερα για να δουμε αντιδρασεις για πρωτη φορα(καμια αλλεργεια μαλλον)...τη τριτη μερα θα αρχισεις συνδυασμους".

εγω της εδινα πριν τα ανακατεψω λιγο απο καθε φρουτο για να δω ποιο της αρεσει καλυτερα και κατεληξα οτι δεν της αρεσει κανενα μονο του αλλα ολα μαζι κατι γινεται:rolleyes:

επειδη ρωταγες ποσο να την παιδεψεις αν δεν της αρεσει, εμενα στην τριτη κουταλια εκλαιγε επειδη δεν της αρεσε οποτε και σταματουσα,αφου δεν διαμαρτυρηθηκε το ζουζουνακι σου οκ,αλλα μην την πιεσεις και μετα αντιδρασει αλλιως, ειναι βασικο να το παρουν με θετικο ματι την ολη διαδικασια...

Αποστειρωση και εμεις απο οταν αρχισαμε το κουταλι 5 μηνων.ασε που απο πριν οτι βρισκει το βαζει στο στομα...μια φορα στο τοσο τα βραζω ετσι για "βαθυ καθαρισμο".καθημερινα τα πλενω με ζεστο νερο και υγρο για τα πιατα.

ναι το ξερω οτι εκανες πλακα και ειπα να σας πειραξω και εγω λιγο,αλοιμονο να περεξηγιομαστε με τετοια :D

λοιπον εμενα μου ειπε "κανονικα παει μηλο-αχλαδι-μπανανα αλλα εσυ ξεκινα αναποδα γιατι η μπανανα ειναι πιο γλυκια καιι ισως της αρεσει περισσοτερο.δινουμε ενα διαφορετικο φρουτο τη μερα για να δουμε αντιδρασεις για πρωτη φορα(καμια αλλεργεια μαλλον)...τη τριτη μερα θα αρχισεις συνδυασμους".

εγω της εδινα πριν τα ανακατεψω λιγο απο καθε φρουτο για να δω ποιο της αρεσει καλυτερα και κατεληξα οτι δεν της αρεσει κανενα μονο του αλλα ολα μαζι κατι γινεται:rolleyes:

επειδη ρωταγες ποσο να την παιδεψεις αν δεν της αρεσει, εμενα στην τριτη κουταλια εκλαιγε επειδη δεν της αρεσε οποτε και σταματουσα,αφου δεν διαμαρτυρηθηκε το ζουζουνακι σου οκ,αλλα μην την πιεσεις και μετα αντιδρασει αλλιως, ειναι βασικο να το παρουν με θετικο ματι την ολη διαδικασια...

Αποστειρωση και εμεις απο οταν αρχισαμε το κουταλι 5 μηνων.ασε που απο πριν οτι βρισκει το βαζει στο στομα...μια φορα στο τοσο τα βραζω ετσι για "βαθυ καθαρισμο".καθημερινα τα πλενω με ζεστο νερο και υγρο για τα πιατα.

Α, μάλιστα κατάλαβα. Εμάς μας τα είπε λίγο διαφορετικά... Δεν μου είπε να δοκιμάσω το κάθε φρούτο μόνο του. Πριν λίγο της έδωσα αχλαδάκι και....το φάγαμε όλο! :shock: :shock: :shock::P :p :P Τι χαρά! Απλά το θέμα μας είναι ότι δεν νιωθει να ανοίξει το στόμα! Βγάζει τη γλώσσα και γλειφει! χαχαχα Οπότε με αρκετη προσπάθεια της το έδινα και καποιες λιγες φορες ανοιγε το στοματακι λιγο.... :rolleyes: Το καλό είναι πως δεν αηδιαζε σήμερα, αντιθετα γλειφόταν! Αφού το έφαγε όλο αυριο θα βαλω και μιση μπανανα... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Ελένη μου, και εμάς η παιδίατος μας είπε προσθέτουμε φρούτο κάθε 4η ημέρα για να ελέγξουμε αν κάτι τον πειράξει ή είναι αλλεργικός, ισως δεν πρέπει να τα ανακατέψεις αμέσως γιατί αν έχει αντίδραση δεν θα ξέρεις τι φταίει...

Κατερίνα και εμάς μόλις κλείσαμε τον 5ο μας είπε τέλος η αποστείρωση, αλλά έτσι κ αλλιώς δεν αποστέίρωνα κ τίποτα...ούτε πιπίλα παίρνουμε ούτε μπιμπερό πίναμε...όπως είπε κ η Αγγελική ουτως ή άλλως από τον 4ο όλα στο στομα του κατέληγαν...δεν είχε και νόημα πια..

Κορίτσια από σήμερα έχω ξεκινήσει εκπαίδευση ύπνου;)λίγο αργά βέβαια, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ...

έχει φτάσει τα 8μιση κιλά ο μάγκας μου και δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα η μέση μου...

ξεκινησα με την μέθοδο put up-put down...

είναι λίγο καλύτερη από άλλες που έχω διαβάσει, δηλ. νανουρίζεις το μωρό αγκαλ΄΄ιτσα κ όταν νυστάξει το αφήνεις στο κρεβάτι πριν κοιμηθεί..η αντίδραση είναι να αρχίσει να κλαίει, του μιλάς λίγο και το παίρνεις αγκαλιά να ηρεμήσει..μόλις ηρεμήσει ξανά στο κρεβάτι και ξανά από την αρχή...αυτό μέχρι να αποκοιμηθεί μόνος του στο κρεβάτι...είναι ζόρι αλλά πρέπει να γίνει...

σήμερα ξεκίνησα την διαδικασία στις 9 και μόλις τώρα κοιμήθηκε:shock::shock::shock:καλά είναι για αρχή, 2ωρίτσες παίδεμα...ελπίζω να πιάσει κορίτσια γιατί δεν πάει άλλο!

HDfQp3.png

ελενη μπραβοοοοοοο τα πατε πολυ καλα,α μην αγχωνεσαι για το στοματακι που δεν ανοιγει και εμενα μετα απο καποιες μερες το ανοιγε και της εκανα σε καθε κουταλια "αμ" και ανοιγα το στομα μου...

εμενα κοιμαται ακομη στις 12 θα της δωσω φρουτακι και μετα θα παμε βολτουλα με ενα απο τα πολλα boyfriend:D

λιακι καλη επιτυχια με την εκπαιδευση,εγω την κοιμιζω αγκαλια και οταν ψιλοκοιμηθει τη βαζω στο κρεββατι μου καθομαι λιγο διπλα της και οταν κοιμηθει καλα(πεταει την πιπιλα) την βαζω στην κουνια της.αυτο το βαλε βγαλε απο την κουνια κανει τα κοκκαλα μου να τριζουν σαν χαλασμενη πορτα...γι αυτο και το σταματησα να την αφηνω μονη της για να κοιμηθει γιατι αφου καθοταν και χαζευε το περιστρεφομενο μετα αρχιζε τα ουρλιαχτα...

τι πλακα που ειχε που επιανε μονος του το κουταλι χα χα ειναι γλυκας!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Ελενη και Αγγελικη μεγεια το Avatar

Βλεπω κοριτσια πηρατε φορα και ποιος σας πιανει με τις κρεμουλες... Εμεινε καμια μανουλα που δεν εδωσε ακομα κρεμα ή μονο εγω εμεινα???:confused: Αν δεν κανω λαθος Κατερινα ουτε εσυ εδωσες ακομα στο Γιωργακη ε? Εμας ο γιατρος μας ειπε μολις γινει 6 μηνων (9/11) ξεκιναμε με το φρουτο περιμενω με αγωνια:P. Στις 29/10 που θα παμε για εμβολιο θα μου πει λεπτομερειες.... για να δουμε τι θα δουμε;)

Σονια αχ μωρε κριμα που μπηκαν σκονες στο δωματιο της μικρης... επρεπε να βαλεις κατω απο τις πορτες ενα βρεγμενο πανι για να μην περναει τιποτα!!! Καλη δυναμη με την καθαριοτητα, τουλαχιστον εδειξε ωραιο το ξυλο?!!! Το αποτελεσμα μετραει!!!;)

Αποστειρωση και εγω δεν ειχα μονο τις πιπιλες εκανα αλλα τζαμπα τις εβραζα αφου δεν την επερνε σχεδον ποτε, τωρα και εγω σταματησα να επιμενω ευτυχως τουλαχιστον δεν πιπιλαει το δαχτυλο γιατι αυτο ειναι ζορι να το κοψει...

Λια δεν κοιμοταν μονος του??? Τον κοιμιζες αγγαλια και μετα τον εβαζες στην κουνια? Εμενα λαγοκοιμαται στο στηθος και οταν τον βαζω στην κουνια ανοιγει τα ματακια του αλλα δεν κλαιει συνηθως, απλα του χαιδευω τα μαλλακια και το μετωπο αναμεσα στα ματακια και κοιμαται (ολα αυτα το βραδυ), την ημερα τον κουναω και κοιμαται στο ριλαξ με τραγουδακια.

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

Λιάκι, καλή δύναμη και υπομονή με τη μεθοδο εκπαίδευσης ύπνου, δυσκολούτσικη μου ακούγεται αλλά όντως κάτι πρεπει να κανεις γιατι παραεμαθε ο Δημητρακης να κοιμαται στην αγκαλιτσα και οσο περναει ο καιρος δε θα το κοβει με τιποτα! Φαντασου να κανεις και αλλο μωρακι και να χρειαζεται να κοιμιζεις αγκαλια και τα 2!!! :shock: :shock: :shock: Καλα και γρηγορα αποτελεσματα εύχομαι!!! ;)

Τι εκανες με την κρεμα τελικα; Εδωσες χθες 2 κουταλιες; Το βραδυ πώς πήγε; Πήρες τηλ τη γιατρο;

Κορίτσια μου πώς ακριβώς βράζετε τις πιπίλες; Σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό να επιπλέουν; Για πόση ώρα; Φοβαμαι επειδη εχουν πλαστικο μη μου κολλησουν στον πατο και καουν! :shock: Κοτσάνα λεω; Δεν το έχω κανει αυτο ακομη,απλά τις πλενω με ζεστο νερό και υγρο πιατων προδερμ που ειναι για μωρουδιακα σκευη...:rolleyes:

Τι να πω για τα φρουτα πια! Και εδω ο καθε γιατρος τα δικα του λεει! Εμας που δεν μας ειπε να τσεκαρουμε το καθε φρουτο ξεχωριστα δε θα το κανω. Αλλωστε τα φρουτα αχλαδι-μηλο-μπανανα είναι τα πιο ηπια, τι στο καλο; Να προκαλεσουν αλλεργια δυσκολο νομιζω είναι... :confused: Αύριο λεω να βαλω στο αχλάδι και μιση μπανανα όπως μας είπε, για να είναι και μεγαλύτερη η ποσοτητα και να αλεστουν καλυτερα. Αν βαλω μια μπανανα μονη της παλι μικρη θα ειναι η ποσοτητα και θα εχω κομματακια! Αχ, αγχωνομαι με τα ξεμπαρκα κομματακια μη μου ξεφυγουν και πνιγει το μωρο! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Έλα Μαρία, εμείς οι δύο μείναμε για τις κρεμούλες....που θα πάει θα έρθει και η σειρά μας. Πάντως άρχισα να προτειμάζομαι...παρείγγειλα αυτό το σετάκι στον Γιωργάκη...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008DCYHPG/ref=oh_details_o01_s00_i00

Η Tommee Tippee έχει ωραία πραγματάκια, έχω και μια έξυπνη σαλιάρα της, (ότι πεύτει από το μωρό μαζεύεται κάτω στην θηκούλα που έχει... ) αυτήν εδώ: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000HZ9LF8/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=baby η οποία είναι ιδανική για την φρουτόκρεμα που στίβει τα πάντα ...και δεν καθαρίζουν με τίποτα, με κανένα απορυπαντικο λεκέδων παρά μόνο με χλωρίνη...(όταν είναι πολύ μιλάμε!!! - συμβουλή: σε ρουχαλάκια ανοιχτόχρωμα έβαζα χλωρίνη με τον εξής τρόπο...σε ένα μπουκάλι απο σπρέυ αραίωνα χλωρίνη με πολύ νερό, το ψέκαζα, το άφηνα λίγη ώρα και μετά το ξέπλενα καλά μην χαλάσω τα υπόλοιπα ρούχα και το έβαζα στο πλυντήριο με τα υπόλοιπα ρούχα...έτσι καθάριζα και τις υφασμάτινες ποδιές...κάποιες άντεχαν, κάποιες ξάσπριζαν...αλλά προκειμένου να τις βλέπεις με στην βρώμα, καλύτερα ξέξασπρες!!!)

Δεν θέλω να του δώσω του Χρήστου τα πιατάκια...1ον γιατί τα χρησιμοποιώ ακόμα στον Χρήστο, και 2ον γιατί δεν θέλω να τον κάνω να ζηλέψει...του έχω εξηγήσει μεν ότι όλα θα τα μοιράζεται με τον αδερφούλη του...αλλά δεν θέλω να τον "κεντρίζω" κιόλας!!! Αυτό που έχει καταλάβει και δεν τον ενοχλεί ότι τα δικά του ρούχα, όταν μικραίνουν θα τα παίρνει ο Γιώργος...και μέχρι εκεί καλά τα πάμε...

Βρε συμπεθέρα, από τώρα θα μπούμε "στην παράδοση.." και θα αρχίσουμε να πλακωνόμαστε λες? (χαχαχα, πλάκα κάνω, είσαι ωραίος τύπος κι εσύ...μου φαίνεται!!!!) Σιγά μην παραξηγηθώ βρε,,,εδώ πλάκα κάνουμε και μοιραζόμαστε τόσα πράγματα για να περνάμε ωραία... Απλά με μπέρδεψε η Αγγελική, γιατί είχε ποστάρει πάνω από το μύνημα της το δικό σου, και ήμουν και κουρασμένη και μπερδεύτηκα!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Ελένη, τις πιπίλες θα τις βάζεις στον βραστήρα, με μπόλικο νερό, και θα βράζουν εκεί...δεν παθαίνουν τίποτα....εγώ τις βάζω στον βραστήρα ή στον αποστειρωτή μαζί με τα υπόλοιπα μπουκάλια...μάλιστα οι πιπίλες της μαμ, αποστειρώνεται και το κουτάκι της...τις βάζω μαζί με το κουτί μεσα ... Το υλικο τους είναι ίδιο με τον μπουκαλιών, δεν καίγονται!!!

Τα φρουτάκια, Ελένη μην της τα ανακατέψεις σε καμία περίπτωση άν δεν τα φάει πρώτα μεμωνομένα...Δηλαδή, τώρα φάγατε αχλάδι...είναι οκ δεν την πείραξε...μετά θα βάλεις αχλάδι και μήλο...αν την πειράξει κάτι, θα είναι το μήλο λέμε...εφόσον το αχλάδι το έχει ξαναφάει και δεν την πείραξε...αν βάλεις όμως 2 - 3 καινουργια φρούτα μαζί...δεν θα ξέρεις τι την έχει πειράξει..μετά αν δεν την πειράξει λέμε αχλάδι και μήλο, θα βάλεις αχλάδι μήλο και μπανάνα... έτσι με αυτόν τον τρόπο τσεκάρεις το κάθε φρουτο, τι αντίδραση έχει στο παιδί....Αυτή είναι η συμβουλή μου, όπως τα ξέρω απο την παιδίατρο μας, και το θεωρώ σωστό....

Επίσης θα σε συμβούλευα να τα αλέθεις στο μπλέντερ...εγώ δεν είχα βρει ποτέ κομματάκια...γινόταν αλοιφή!!!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Αγγελική και Μαρία, μόνο αγκαλίτσα κοιμάται ο δικός μου...δε φταίει το αγορι μου, εμείς φταίμε που επειδή δε κοιμόταν από νεογέννητο, προκειμένου να τον καταφέρουμε ξεκινήσαμε τις αγκαλιές και συνεχίσαμε με τους κολικούς...άντε τώρα να τις κόψεις..

Ελένη μου, πολύ δυσκο΄λη μέθοδος, κουραστική, αλλά τουλάχιστον δεν αφήνω το μωρό μου να πλαντάζει στο κλάμα όπως γίνεται με πιό δραστικές μεθοδους...είδωμεν...

Η γιατρός μου είπε πως αν ήταν δυσανεξία ή αλλεργία θα είχαμε εξάνθημα, οπότε συνεχίζουμεκανονικά τις κρεμούλες..χθες του έδωσα 25 γρ. και σήμερα θα φάει 50!!!

Μαρία για την κοιλίτσα του μου είπε χαμομηλάκι όσο μπορώ να του δίνω...προσπαθώ αλλά το χαζοπίνει..δεν είναι και το καλύτερό του;)

χαρακτηριστικά μου είπε πως όταν πετυχαίνει ο θηλασμός, αποτυγχάνουν όλα τα άλλα.δηλ. πιπίλες, μπιμπερό και ύπνος;)

HDfQp3.png

Συμπεθέρα έτσι έτσι! Σαν παραδοσιακές που είμαστε εμείς αρχίσαμε κιόλας τα πλακώματα!!! χαχαχα! :tongue:

Ωραία τα πραματσέλια (!) που του παρήγγειλες του αγορίνα σου καλέ! Και η σαλιάρα τρέλα! χιχι

Εμένα μου ήρθαν κιόλας αυτά που παρήγγειλα από το healthzone χθες! Όλα τέλεια και οι τιμές ακόμη τελειότερες! ;)

Έτσι θα βράζω λοιπόν τις πιπίλες πού και πού ( μπορώ και τις θηλές των μπιμπερό; ) στο βραστήρα όπως μου είπες! Εύκολο ακούγεται... και αφού δεν έχουν φόβο να λιώσουν μια χαρά! Τα κουτάκια από τις πιπίλες μαμ τα έχω πετάξει ρε γμτ! :? Οπότε θα τις πετάξω μέσα χύμα. :oops:

Ναι καλε, αυτό μας είπε και η γιατρός μας. Μερικές μέρες αχλάδι μέχρι να το φάει όλο και μετα μισή μπανάνα. όταν το φαει και αυτό πέτα και μισό μήλο.. Όλα καλα λοιπόν, αν και ρε κορίτσια τι έχουν τα φρουτάκια για να προκαλέσουν αλλεργία; Συνήθως από τα ζωικά παράγωγα φοβάσαι, όχι τώρα μπανανούλα και μήλο....

Στο μπλέντερ τα λιώνω Κατερινάκι απλά είναι χειρός και το κατευθύνεις εσύ. Σαν βατ είναι 2000 όπως το σταθερό. Έχω και από αυτό (σταθερό) και αύριο θα τα λιώσω εκεί να δω αν θα έχει διαφορά...

Η μπανάνα να είναι μέτρια,ε; Ούτε πρασινωπή, αλλά ούτε και παραώριμη,ε;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...