Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Ακριβως κ εγω αυτο σκεφτηκα! Προσωπικα εγω εψαξα κ διαβασα εδω μεσα  για μωρα που γεννήθηκαν απο ΒΒ και 3ΒΒ βλαστοκυστες για τον ιδιο ακριβως λογο, αν αξιζει να κρατησω τετοιες βλατοκυστες.. και επισης θεωρω οπως λετε κ εσεις οτι για να δίνουν ευκαιρια οι εμβρυολογοι κατι σημαινει αυτο.. 

Σας ευχαριστουμε που το επισημαινετε κ εσεις, καλο ειναι να διαβαζουμε τετοια σχολια για να μην απογοητευομαστε αδικα!!!

16 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

το σπέρμα έχει ελέγχει από πολλούς και πολλές φορές. Μάλιστα πήγαμε και πριν τις εξωσωματικες και στο Λυμπερ.... Είναι πολύ καλό και έχει φανεί και στις γονιμοποιησεις. Ο άντρας μου είναι νεότερος ηλικιακά από εμένα, ίσως παίζει κάποιο ρόλο. 

Επειδή είμαι κι εγώ ορθολογιστρια και επειδή έχουμε γονατίσει οικονομικά δε βλέπω το λόγο να φορτωθώ και τόσα φάρμακα και στην καλύτερη να πάρω αρνητικη χοριακη, στη χειρότερη να βιώσω κι άλλη αποβολή... Θα μιλήσω με την εμβρυολογο που τη γνωρίζω για να δω τι εγκυμοσύνες εννοεί. ότι έχουν δώσει, 1 στις 100 και με τι ηλικία γυναίκας? Γιατί τελικά και η βαθμολογία της βλαστοκυστης συνδέεται και με την ηλικία. 

Και τα δύο... και εμένα είναι και 2ΒΒ....διαφορετικά αν ήταν 5ης ημέρας και έστω 3ΒΒ.

Προφανως και εχετε ταλαιπωρηθει παρα πολυ.. δηλαδη ανεξαρτητως ποιοτητας ειναι λογικο να φοβαστε... Ποσο μαλλον..  εννοείται οτι πρεπει να μιλησετε και με τους εμβρυολογους..  γιατι δεν κανατε ποτέ προεμφυτευτικο; 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Λια μια χαρά τα πήγε ο Δημητράκης...την άλλη φορά μπορεί και να φάει μόνος του!!!! Είχε πλάκα στο τέλος που έπιασε το κουτάλι...πολύ γέλιο...

Άντε σου έυχομαι καλή αρχή και να τρώτε πάντα όλο το φαί σας..να μην κουράζει την μαμά!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη, ειδικά για σενα!!!! Ο γαμπρουλης σου στα γεννεθλια του!!!

(πιστευω να παιζει...)

ΑΑΑααααχ, θα τρελαθωωωω!!!!!!!!!!!! :P :p :P :p

Τι χαρούλες έκανε η ψυχούλα μου, μωρέ!!!!! :D Το καταευχαριστήθηκε!!!! :P Τέλειο το βιντεάκι!!! Φατσάκι όμορφο! Το καλύτερο ήταν το τραγουδάκι στα κινέζικα!!! χαχαχαχαχ!!! :tongue:

Κατερινάκι, ευχαριστώ πολύ που έβαλες βιντεάκι!! :-P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λια γλυκας ο Δημητρακης με το φαγητο κ τη γλωσσα εξω, χαχα κ θελει αυτος να πιασει το κουταλι μονος του, κυριος:tongue:!! Like,Like που θα λεγαμε και στο fb;):D

Κατερινα να σου ζησει ο Χρηστακος τι κουκλι κ γελαστο παιδακι, το ειχα δει κ στις αλλες φωτο! Αντε Ελενη θα κανεις κουκλο γαμπρο, το αξιζει το Αθανασακι σου!:tongue:

bkPSp3.png

χαχαχαχα!!! Τρέλα είναι Λιάκι!!! Κόκκαλο έμεινε ο σκατούλης, παραξενέυτηκε!!!! χιχιχιχι Βρε πλάκα που έχουν τα μικρούλια μας!!! :tongue: Αυτός σε λίγο θα φάει μόνος του!!! :tongue: :tongue: :tongue:;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Aχ, κορίτσια επιτέλους ήρθε ο άντρας μου και πήρα μια ανάσα...με έχει τρελάνει σήμερα ο μικρός!με θέλει συνέχεια δίπλα του κ αν με χάσει σπαράζει...μου φαίνεται καλοέμαθε με τόσο κόσμο που είχε συνέχεια γύρω του και τώρα δε μπορεί να μείνει μόνος...ουφ, τι θα κάνω?

Ελένη και κατερίνα τέλεια τα βιντεάκια!!!Καλά Ελένη η μπουμπού σου με τα χειλάκια της τα υπέροχα είναι πραγματικά για τρελό ζούλιγμα!

Κατερίνα, δεν έχω λόγια, χιλιόχρονος και πάντα χαρούμενος ο Χρηστάκης σου!!!

Μαρία, είναι και ο δικός μου μπαμπάτσικος σαν τον δικό σου!φαγανά μωράκια βγάλαμε...η γιατρός μας όταν της είπα για την κοιλίτσα του παραξενεύτηκε, είπε μήπως πέρασε κανένα κρύωμα, αλλά τόσο καιρό που κρατάει της φάνηκε περίεργο...σήμερα πήρα στο ιατρείο αλλά έλειπε σε επειγο περιστατικό και είπα να μην ενοχλήσω, θα την πάρω το απόγευμα..

Αχ, Ελένη και εγώ συγκινούμαι...χθες που δεν κοιμόμουν σκεφτόμουν πότε πέρασε ο καιρός που ήμουν έγκυος και τώρα φτάσαμε να τρώμε κρεμούλες...αχ, να μεγαλώσουν καλά τα μωράκια μας και τα μωράκια όλου του κόσμου!

Ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας λόγια,

HDfQp3.png

γεια σας και απο μενα

τι εγινε βρε κοριτσια δεν σας προλαβαινω!!!:D

τι πλακα που εχουν τα ζουζουνακια σας,καλη αρχη ελενη και λια

κατερινα να σου ζησει και παλι,περιμενω ενα κομματι τουρτα απο κερκυρα μερια :D

χαθηκαμε γιατι βγηκε ο ηλιος και αρχισαμε τις βολτες μας ξανα....

σημερα το κοριτσι μου εφαγε μιση μπανανα ενα αχλαδι και μισο μηλο οποτε δεν της εδωσα συμπληρωμα...τελικα για να αλεθει χρειαζεται πιο πολυ ποσοτητα...ευχαριστω τα κοριτσια για τις συμβουλες ειχα βαλει νερακι ζεστο αλλα ηταν λιγο το αχλαδι και δεν το επιανε...

αχ κοριτσια ο απογαλακτισμος νομιζω οτι δυσκολευει πιο πολυ εμενα...μου φαινεται καπως που τωρα θα τη θηλαζω δυο φορες τη μερα..

ομολογω οτι δεν το περιμενα γιατι ελεγα ποτε θαερθει ο καιρος να σταματησω το θηλασμο αλλα τωρα να που μου κακοφαινεται...:(

η μπεμπα δεν φαινεται να ζοριζεται παντως....

μεγαλωνει το κοριτσι μου και εγω νομιζω οτι εχει περασει μια βδομαδα απο τοτε που γεννησα...δεν τη χορταινω,,,

μπανακι εμεις κανουμε καθε βραδυ πριν το γευμα,νινιδα δεν εχει της βαζω μπολικο αφρολουτρο και τριβω καλα μαλακα το κεφαλακι,αμα δω τιποτα υποπτο βαζω λιγο ελαιολαδο πριν το μπανιο και εξαφανιζονται τα παντα,βεβαια ειμαστε λιγο καραφλιτσες :tongue:

ρουχαλακια με προδερμ και εγω,οχι οτι βγαζει λεκεδες αλλα τελοσπαντων...

καλο μεσημερι σε ολες παμε για νανακια

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

γεια σας και απο μενα

τι εγινε βρε κοριτσια δεν σας προλαβαινω!!!:D

τι πλακα που εχουν τα ζουζουνακια σας,καλη αρχη ελενη και λια

κατερινα να σου ζησει και παλι,περιμενω ενα κομματι τουρτα απο κερκυρα μερια :D

χαθηκαμε γιατι βγηκε ο ηλιος και αρχισαμε τις βολτες μας ξανα....

σημερα το κοριτσι μου εφαγε μιση μπανανα ενα αχλαδι και μισο μηλο οποτε δεν της εδωσα συμπληρωμα...τελικα για να αλεθει χρειαζεται πιο πολυ ποσοτητα...ευχαριστω τα κοριτσια για τις συμβουλες ειχα βαλει νερακι ζεστο αλλα ηταν λιγο το αχλαδι και δεν το επιανε...

αχ κοριτσια ο απογαλακτισμος νομιζω οτι δυσκολευει πιο πολυ εμενα...μου φαινεται καπως που τωρα θα τη θηλαζω δυο φορες τη μερα..

ομολογω οτι δεν το περιμενα γιατι ελεγα ποτε θαερθει ο καιρος να σταματησω το θηλασμο αλλα τωρα να που μου κακοφαινεται...:(

η μπεμπα δεν φαινεται να ζοριζεται παντως....

μεγαλωνει το κοριτσι μου και εγω νομιζω οτι εχει περασει μια βδομαδα απο τοτε που γεννησα...δεν τη χορταινω,,,

μπανακι εμεις κανουμε καθε βραδυ πριν το γευμα,νινιδα δεν εχει της βαζω μπολικο αφρολουτρο και τριβω καλα μαλακα το κεφαλακι,αμα δω τιποτα υποπτο βαζω λιγο ελαιολαδο πριν το μπανιο και εξαφανιζονται τα παντα,βεβαια ειμαστε λιγο καραφλιτσες :tongue:

ρουχαλακια με προδερμ και εγω,οχι οτι βγαζει λεκεδες αλλα τελοσπαντων...

καλο μεσημερι σε ολες παμε για νανακια

Καλέ, πολύ έφαγε το κορίτσι σου!!! :P Μπράβο!

Όσο για τον αποθηλασμό, εδώ είχε πειράξει εμένα που θήλασα αποκλειστικά μόνο 2,5 μήνες, εσένα δεν θα σου κακοφανεί που θηλάζεις 5,5;;; :? Αν νομίζεις πως ήρθε η ώρα κάνε το σταδικά. Όποτε και να το κάνεις θα σου κακοφανεί δυστυχώς έτσι είναι... Και πιστεύω ότι όσο πιο πολύ θηλάζεις τόσο δυσκολότερο είναι να το κόψεις. Η κάθε μανούλα ξέρει πότε έρχεται η ώρα. Μια φίλη μου έχει ένα κοριτσάκι 2 χρονών και 4 μήνες και θηλάζει ακόμη!!! :shock: Αυτό μου ακούγεται λιγάκι ακραίο.... Και μια γνωστή μας ακούστε... έχει μια κορούλα 3 ετών και τη θήλαζε μέχρι που ξαναέμεινε έγκυος και σταμάτησε το θηλασμό στον 6 μήνα εγκυμοσύνης γιατί την έκραξε ο γυναικολόγος! :? Αυτό κιαν ακούγεται ακραίο, κι όμως η κάθε μανούλα ξέρει! ;)

Με γεια το avatar και το τικεράκι! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Καλέ δε μπήκα λίγες μέρες και γράψατε πολλά!

Βαλατε και ωραία βιντεάκια! Τέλεια τα μικρά!

Κατερινάκι να σου ζήσει το Χρηστάκι σου που γιόρταζε! Χιλιόχρονος να είναι!

Μπράβο χρυσοχέρα που ετοίμασες τόσο πράγματα για τα γενέθλιά του! Κουκλί το αγόρι σου, και το μικρό και το μεγάλο που είδα στο βιντεάκι, κι εσείς εννοείται, είστε πολύ όμορφη οικογένεια!

Ελενίτσα ξεκίνησε και η Αθανασία μας το φρουτάκι ε, καλή αρχή!

Καλά εσένα η κόρη σου στο έχουμε πει θα κάψει καρδιές, αυτά τα χειλάκια τα ζουμερά είναι τέλεια!

Λιάκι κι ο Δημητράκης έφαγε την πρώτη του κρεμούλα?

Μπράβο και σε εσάς! Καλή συνέχεια! Μεγάλωσε κι αυτός πολύ, έκανε και δύναμη και πιάνει το κουτάλι μόνος του καλέ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Σόνια μαστορέματα έχετε σπίτι ε?

Θα τη θες μια γενική μετά σίγουρα αλλά αξίζει τον κόπο αφού θα το αγοράσετε το σπίτι αργότερα.

Αγγελική λογικό να σου κακοφαίνεται που κόβετε θηλασμούς, κι εγώ θυμάμαι το λυπόμουν το γάλα όταν άρχισε τις στέρεες και λιγόστευαν οι θηλασμοί, γιατί θες να αποθηλάσετε όμως? Γιατί δεν το κρατάς μέχρι το χρόνο κάπου?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλέ, πολύ έφαγε το κορίτσι σου!!! :P Μπράβο!

Όσο για τον αποθηλασμό, εδώ είχε πειράξει εμένα που θήλασα αποκλειστικά μόνο 2,5 μήνες, εσένα δεν θα σου κακοφανεί που θηλάζεις 5,5;;; :? Αν νομίζεις πως ήρθε η ώρα κάνε το σταδικά. Όποτε και να το κάνεις θα σου κακοφανεί δυστυχώς έτσι είναι... Και πιστεύω ότι όσο πιο πολύ θηλάζεις τόσο δυσκολότερο είναι να το κόψεις. Η κάθε μανούλα ξέρει πότε έρχεται η ώρα. Μια φίλη μου έχει ένα κοριτσάκι 2 χρονών και 4 μήνες και θηλάζει ακόμη!!! :shock: Αυτό μου ακούγεται λιγάκι ακραίο.... Και μια γνωστή μας ακούστε... έχει μια κορούλα 3 ετών και τη θήλαζε μέχρι που ξαναέμεινε έγκυος και σταμάτησε το θηλασμό στον 6 μήνα εγκυμοσύνης γιατί την έκραξε ο γυναικολόγος! :? Αυτό κιαν ακούγεται ακραίο, κι όμως η κάθε μανούλα ξέρει! ;)

Με γεια το avatar και το τικεράκι! :P

ευχαριστουμεεεεεεεεε,εφαγε τα 3/4 απο την κρεμουλα πολυ καλα ταπηγε:P...ετσι ειμαστε εμεις δυσκολευομαστε στην αρχη αλλα μετα ποιοσ μας πιανει...

αυτα που λες ακουω και τρομαζω γιατι αμα μαθει ετσι ζητω που καηκαμε,ελα οπως λες η καθε μανουλα ξερει καλυτερα...

αν ολα πανε καλα και προσαρμοστουμε με τισ σουπες κτλ και εχω ακομη γαλα μπορει να το κρατησω λιγο ακολη...θα το συζητησω με τη παιδιατρο απο ολες τισ πλευρες στισ 7-11 που εχουμε ραντεβου και θα δουμε....

καλα η μπουμπου σου απιθανη ειχε πολυ πλακα και ειναι και πολυ ομορφη φτου φτου να τη χαιροσαστε....με το κουταλι σαν να ηταν φιλοι απο παλια χι χι

παμε σουπερ μαρκετ τα λεμε το βραδυ:D

Αγγελική λογικό να σου κακοφαίνεται που κόβετε θηλασμούς, κι εγώ θυμάμαι το λυπόμουν το γάλα όταν άρχισε τις στέρεες και λιγόστευαν οι θηλασμοί, γιατί θες να αποθηλάσετε όμως? Γιατί δεν το κρατάς μέχρι το χρόνο κάπου?

τι κανετε εσεισ?πως τα πατε?

κοιτα δεν ξερω αν θελω να αποθηλασω τελειως,αλλα ηδη κοψαμε 2 αφου τρωμε φρουτο και ρυζαλευρο και το βραδυ της δινω απο την αρχη ξενο γαλα που ειναι πιο βαρυ για να κοιμαται...οταν θα μπουμε σε μια σειρα με τις σουπες κτλπ και εχω ακομη γαλα θα δουμε τι θα γινει με το θηλασμο...απλα δεν θελω να καταληξουμε σαν τις περιπτωσεις που λεει η ελενη γιατι ως τωρα εχω καταφερει και της το δινω μονο για να πιει γαλα ουτε για πιπιλα ουτε για παρηγορια...οσο μεγαλωνουν πονηρευουν...

εσυ ποσο καιρο θηλασες;

τα λεμε το βραδυ...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, για το βιντεάκι μου...και για τα παιδάκια μου...να είστε καλά...και εδώ όλες μαζί, να κάνουμε ωραίο παρεάκι και να μοιραζόμαστε τις χαρές μας!!! Και που ξέρετε μπορεί κάποια στιγμή να καταφέρουμε να γνωριστούμε κιόλας... Αλήθεια Σοφία (Sisi24) κάποια στιγμή που θα χαλαρώσουμε και θα ξεπεταχτούνε λίγο ακόμη τα ζουζουνάκια μας...να κανονίσουμε να βρεθούμε οικογενειακά...θα παίξουν και τα μεγάλα μας...θα έχει πολύ πλάκα!!!!!!!! Σοφία εσείς πότε θα ξεκινήσετε τα διάφορα φαγάκια σας? Φαντάζομαι κι εσύ σαν κι εμένα...δεν έχεις και πολύ άγχος και αγωνία για το ξεκίνημα, μια που έχουμε ξαναδεί το έργο!!!

Κορίτσια την αποστείρωση την κόψατε όλες? Γιατί εγώ δεν αγωνιώ για τίποτα όσο γι΄αυτό....την βαρέθηκα την ρημάδα την αποστείρωση...και λέω να την κόψω...δεν θέλω να ρωτήσω την παιδίατρο αλλά θυμάμαι και στον Χρήστος από τον 5ο και μετά ήταν χαλαρή...άσχετα ότι εγώ του την έκοψα στον 6ο.

Τι λες βρε Αγγελική ...μα να θηλάζει το παιδί τριών χρονών ακόμη? Δηλαδή αν δεν έμενε έγκυος ήταν ικανή το παιδί να πάει πανεπιστήμιο....και στην επιστροφή θα του έλεγε...έλα παιδί μου τώρα να φάς το γαλατάκι σου....χεχεχε. Χαράς το κουράγιο της...

Σόνια μπράβο που θα το αγοράσετε το σπίτι, και δεν θα έχεις μετακομίσεις με μωρό παιδί στην πορεία....το μόνο κακό..είναι ότι θα κληρονομήσετε και τους παπαδο-γείτονες...Άντε Ευτυχισμένοι Μαζί!!!

Είδες βρε Ελένη πως μεγαλώνουν...σαν κολοκυθάκια!!!

Πω πω σήμερα τα έχω παίξει...πολύ κούραση...ο Χρήστος ήταν μέσα στην γκρίνια από την ώρα που ήρθε από τον παιδικό...και ο Γιώργος επίσης ήταν σχετικά ανήσυχος...όλη μέρα κοιμήθηκε ελάχιστα....τώρα κοιμήθηκε...και πιστεύω να το πάει μέχρι το πρωι γιατί δεν την παλεύω!!! Μάλλον θα πάω να κοιμηθώ κι εγώ από τώρα!!!!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, για το βιντεάκι μου...και για τα παιδάκια μου...να είστε καλά...και εδώ όλες μαζί, να κάνουμε ωραίο παρεάκι και να μοιραζόμαστε τις χαρές μας!!! Και που ξέρετε μπορεί κάποια στιγμή να καταφέρουμε να γνωριστούμε κιόλας... Αλήθεια Σοφία (Sisi24) κάποια στιγμή που θα χαλαρώσουμε και θα ξεπεταχτούνε λίγο ακόμη τα ζουζουνάκια μας...να κανονίσουμε να βρεθούμε οικογενειακά...θα παίξουν και τα μεγάλα μας...θα έχει πολύ πλάκα!!!!!!!! Σοφία εσείς πότε θα ξεκινήσετε τα διάφορα φαγάκια σας? Φαντάζομαι κι εσύ σαν κι εμένα...δεν έχεις και πολύ άγχος και αγωνία για το ξεκίνημα, μια που έχουμε ξαναδεί το έργο!!!

Κορίτσια την αποστείρωση την κόψατε όλες? Γιατί εγώ δεν αγωνιώ για τίποτα όσο γι΄αυτό....την βαρέθηκα την ρημάδα την αποστείρωση...και λέω να την κόψω...δεν θέλω να ρωτήσω την παιδίατρο αλλά θυμάμαι και στον Χρήστος από τον 5ο και μετά ήταν χαλαρή...άσχετα ότι εγώ του την έκοψα στον 6ο.

Τι λες βρε Αγγελική ...μα να θηλάζει το παιδί τριών χρονών ακόμη? Δηλαδή αν δεν έμενε έγκυος ήταν ικανή το παιδί να πάει πανεπιστήμιο....και στην επιστροφή θα του έλεγε...έλα παιδί μου τώρα να φάς το γαλατάκι σου....χεχεχε. Χαράς το κουράγιο της...

Σόνια μπράβο που θα το αγοράσετε το σπίτι, και δεν θα έχεις μετακομίσεις με μωρό παιδί στην πορεία....το μόνο κακό..είναι ότι θα κληρονομήσετε και τους παπαδο-γείτονες...Άντε Ευτυχισμένοι Μαζί!!!

Είδες βρε Ελένη πως μεγαλώνουν...σαν κολοκυθάκια!!!

Πω πω σήμερα τα έχω παίξει...πολύ κούραση...ο Χρήστος ήταν μέσα στην γκρίνια από την ώρα που ήρθε από τον παιδικό...και ο Γιώργος επίσης ήταν σχετικά ανήσυχος...όλη μέρα κοιμήθηκε ελάχιστα....τώρα κοιμήθηκε...και πιστεύω να το πάει μέχρι το πρωι γιατί δεν την παλεύω!!! Μάλλον θα πάω να κοιμηθώ κι εγώ από τώρα!!!!!!!!!!!!

Συμπεθέρα, θα σε μαλωσω.... Δική μου γνωστή είναι η κοπέλα που θήλαζε μέχρι που ξαναέμεινε έγκυος, εγώ το έγραψα, όχι η Αγγελική! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...