Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίτσες!

Σόνια, καλές βολτούλες σήμερα! Γυριστρούλες! χιχιιχ Τέλεια!! Δε μου είπες, πώς και αλλάζετε πάτωμα σε σπίτι που νοικιάζετε; :shock:

Λία μου, ρώτα το γιατρό για την κρέμα βανίλια, ίσως κάτι να παίζει τελικά με το αγοράκι σου, κάποια δυσανεξία ή αλλεργία και χθες που έφαγε την κρέμα να τον τάραξε! Περιμένουμε νέα αν τον ρωτήσεις, για να δούμε... Μη φάει και σήμερα και μάλιστα 2 κουταλιές κι έχετε τα ίδια το βράδυ αν είναι κάτι τέτοιο... :?

Το βιντεάκι φόρτωσέ το πρώτα στο youtube και μετά δώσε μας το λινκ! Έτσι θα κάνω κι εγώ τώρα! :P

Σοφία 2 κι εγώ με το αρκάδι το υποαλλεργικό της πλένω τα ρουχάκια από την αρχή. Απλά βάζω και μαλακτικό πάλι αρκάδι. Λες να φταίει το μαλακτικό για τα σπιθουράκια; :confused:

Μαρία μου, εγώ ποτέ μα ποτέ δεν έκανα μπάνιο την Αθανασία κάθε μέρα συνεχόμενα! :rolleyes: Μέρα πΑρά μέρα τις περισσότερες φορές. Και αυτό γιατί φοβάμαι μην μου κρυώσει! Ειδικά τώρα που θα χειμωνιάσει θα την κάνω 2 με 3 φορές το πολύ τη βδομάδα, όχι περισσότερο γιατί έτσι ο ανιψάκος μας έπαθε βρογχιολιτιδα με τα κάθε μέρα μπάνιο καταχείμωνο και τρέχανε! :shock: Δεν ιδρώνει σχεδόν καθόλου με το κρύο, γιατί να τη λούζω συνέχεια και κάθε φορά να ρισκάρω; Όσο για τη χαλάρωση σε εμάς δεν πάιζει αυτό, ήταν και είναι σχετικά ήρεμο μωρό και δεν εξαρτάται από το μπανάκι το αν θα γκρινιάξει ή οχι. Δεν το έχει μάθει έτσι και αν είναι να την πιάσει υπερένταση, θα την πιάσει και με μπανάκι. Πιο πολύ η βόλτα την ωφελεί το βραδάκι παρά το μπάνιο... Είναι στο μωρό βέβαια, εμείς έτσι λειτουργούμε... :rolleyes:

Κορίτσια μου, και ναι φάγαμε τις πρώτες μας κουταλίτσες!!! Το μίξερ χειρός, χωρίς καθόλου νεράκι έλιωσε σχεδόν τέλεια το αχλάδι εκτός από 2-3 κομμάτια που τα έβγαλα. Αν επέμενα θα τα έλιωνε και αυτά.. :rolleyes: Λοιπόν, δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκε κιόλας, δεν άνοιγε αρκετά το στοματάκι και δεν της άρεσε πολύ η γεύση! Έφαγε όμως σίγουρα το μισό και λίγο παραπάνω! Γιούπι! Για πρώτη φορά δεν τα πήγαμε άσχημα. Ξινιζότανε βέβαια και αηδίαζε, την επέμεινα λιγάκι και τελικά φάγαμε το μισό και πλεόν αχλάδακι! ;) Το βιντεάκι που σας βάζω το τραβήξαμε στην αρχή τις πρώτες κουταλίτσες και τα πάει αρκετά καλά. Μετά προς το τέλος αηδίαζε λίγο παραπάνω και είχε γελιο! Δεν τραβήξαμε όλο το γεύμα μόνο όσο θα δείτε. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=fwJGMEyGX2o&feature=plcp

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κι εμείς εδώ!!!!!!!!!!!! Καλημέρα!!!!!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια...άντε Ελένη είδες τι πεθερά θα κάνει η κόρη σου ? χεχεχε!!!

Με το θέμα της νινίδας, έχει η Frezyderm ένα λαδάκι ειδικό για νινίδα και κάνει θαύματα...το έχω πάρει κι εγώ και στα δύο παιδιά...το μόνο που λέει να το αφησετε για κανένα 10λεπτο...εγώ το αφήνω καμιά ωρίτσα...κι επειδή έχουμε πολλά μαλλάκια για να περάσει το λαδάκι μέχρι το κεφαλάκι του, κάθομαι και τον χτενίζω αρκετή ώρα...μετά στο λόυσιμο, επειδή είναι σαν λαδοποντικάκι, και δεν ξελαδώνει, παίρνω την μαλακιά βουρτσίτσα των μωρών και αρχίζω να του σαπουνίζω τα μαλλάκια του με την βούρτσα...του κάνω δυο τρια χέρια σαπούνι...και αυτό ήταν η νινίδα έχει φύγει...εκτός και άν μείνουν ίχνη, ή αν έχει πάρα πολύ και χρειαστεί και 2η φορά....

Μαρία άντε με το καλό το διαβατήριο σας, να το χαρείται και να κάνετε πολλά πολλά ταξίδια!!!!!!!!!!!! Κι εγώ μπανάκι τον κάνω κάθε μέρα γιατί βοηθάει να χαλαρώσει...απλά εγώ δεν βολεύομαι να τον κάνω πάντα βράδυ γιατί έχω και τον μεγάλο μαζί και είναι ζόρικα...γιατί εντω μεταξύ ο μπαμπάς μας μέχρι να έρθει από το γραφείο πάει 10και...Έτσι κάνω νωρίς τον Γιώργο και αργά πριν πάει για ύπνο τον Χρήστο...μια που το αναφέραμε σκέφτομαι σε λίγο καιρό που θα κάθεται καλά ο Γιώργος, να τον κρατάει η μεσούλα του δηλαδή, θα τους βάζω και τους δύο στην μπανιέρα...να ξεμπερδεύω...κι επίσης σε λίγο μεγαλώνουν τα μωρά μας και δεν θα χωράνε στο ξαπλωστράκι που τα πλένουμε τώρα...Εγώ τον Χρήστο είχα δανειστεί από μια φίλη αυτό...(τώρα αν δεν μπορεί να μου το ξαναδώσει θα το αγοράσω) http://www.ebaby.gr/okbaby/flipper-evolution-flash-okbaby.html και στον Χρήστο χρησιμοποιώ αυτό:

http://www.ebaby.gr/okbaby/pouf-baby-bath-okbaby.html και με έχει βολέψει αφάνταστα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σόνια με το καλό το καινούργιο πάτωμα!!!!!! Άντε έχετε να πέυτετε στα πατώματα μαλακά χεχεεε!!!!!!!!! Ωραία θα είναι, θα είναι πιο ζεστό για το παιδί...θα το χαρείται περισσότερο με την μικρή...

Σόνια θα βάζεις λίγο νεράκι στο μπλέντερ, και θα γίνεται μια χαρά η κρεμούλα...μέχρι να έρθει η ώρα να φάτε πορτοκάλι...μετά εγώ έβαζα τόσο πορτοκάλι ώστε να χτυπιέτα - αλέθεται η κρέμα χωρίς νερό...

Πωπω Σοφία.Φο , χαράς το κουράγιο σου...άκου 10 - 12 φορές...την νύχτα!! Εμένα ο καημένος ξυπνά μία φορά στις 5 γιατί πεινάει (από τις 11 το βράδυ περίπου) και αγανακτώ...πάνω στο καλύτερο του ύπνου...και μετά που θα τον ταίσω από τις 5:30 πες για κανένα μισάωρο ίσως μου κάνει μερικά σπαστικά με την πιπίλα που του πεύτει...

Όσον αφορά το πλύσιμο, έχω κοψει το χωριστό πλύσιμο με προδερμ που του έκανα εδώ και πολύ καιρό...μπορέι να ήταν και 2,5 μηνών...γιατί παιδευόμουν πολύ...χωριστά τα δικά μου με του άντρα μου....χωριστά του Χρήστου, γιατί στου Χρήστου δεν μπορώ να βάλω σκέτη προδέρμ δεν θα καθαρίσει τίποτα...του βάζω σκιπ, ενισχυτικά λεκέδων τοπικά...και ότι άλλο μπορώ, για να του τα καθαρίσω...οπότε μια μέρα έβαλα δοκιμαστικα του μωρού μαζί με του Χρήστου, και αφού έίδα ότι δεν έπαθε τίποτα...συνέχισα έτσι...(του μωρού με του Χρήστου μαζί πλέον...)

Λία τι έγινε τελικά, μίλησες με την παιδίαρο? Γιατί πέρασε ζόρικα ο μικρός πάλι? τον πείραξε λές η κρέμα τελικά?

Ελένη το έφτιαξες το αχλαδάκι στη μικρή Αθανασία? Είμαι σίγουρη πως δεν θα έχεις πρόβλημα, γιατί είναι καλόβολη σε όλα μέχρι τώρα. Άντε καλή επιτυχία!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Κορίτσια μου, και ναι φάγαμε τις πρώτες μας κουταλίτσες!!! Το μίξερ χειρός, χωρίς καθόλου νεράκι έλιωσε σχεδόν τέλεια το αχλάδι εκτός από 2-3 κομμάτια που τα έβγαλα. Αν επέμενα θα τα έλιωνε και αυτά.. :rolleyes: Λοιπόν, δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκε κιόλας, δεν άνοιγε αρκετά το στοματάκι και δεν της άρεσε πολύ η γεύση! Έφαγε όμως σίγουρα το μισό και λίγο παραπάνω! Γιούπι! Για πρώτη φορά δεν τα πήγαμε άσχημα. Ξινιζότανε βέβαια και αηδίαζε, την επέμεινα λιγάκι και τελικά φάγαμε το μισό και πλεόν αχλάδακι! ;) Το βιντεάκι που σας βάζω το τραβήξαμε στην αρχή τις πρώτες κουταλίτσες και τα πάει αρκετά καλά. Μετά προς το τέλος αηδίαζε λίγο παραπάνω και είχε γελιο! Δεν τραβήξαμε όλο το γεύμα μόνο όσο θα δείτε. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=fwJGMEyGX2o&feature=plcp

"αχλαδακι νοστιμο!"... Χαχα η Αθανασια (ξεχαστηκα ειχα γραψει μπεμπα!) ολα τα λεφτα που προσπαθει να καταλαβει τι συμβαινει, τι ειναι αυτη η νεα γευση κ ο τροπος που το τρωει!:tongue::D. Ειναι σκεφτικη, "τι κανω τωρα μ' αυτο το πραγμα μες στο στομα μου?":tongue::tongue:. Να σας ζησει παντα καλοφαγη να ειναι!! Αντε κ οταν ξεκινησουμε κ εμεις θα της βαζω τα βιντεακια σας να της κανω tutorial "μπεμπα να, κοιτα πως τρωνε τα αλλα μωρακια!" χαχαχα:tongue:

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε, Κατερινάκι! ;) Πλάκα είχε, ναι! :tongue: Ανυπομονώ να δω και τα καμώματα του μικρού σου με την κρεμούλα, άντε με το καλό! Αχ, ανέβασέ μας κανένα βιντεάκι με το Χρηστάκο!!!! :P Θέλω να τον δω να ζουζουνίζει! χιχιχι ;)

Ωραία αυτή η σελίδα που μας είχες δώσει της εταιρίας healthzone. Έχει όντως καλές τιμές στα περισσότερα! Συμφέρει πολύ να παραγγείλεις 2,3 ή και 4 πράγματα γιατί έχει μόνο 2 ευρώ μεταφορικά, τίποτα δηλαδή! Μόλις παρήγγειλα ένα κουτί με 30 αμπούλες φυσ. ορού, ένα σαμπουάν frezyderm με 9 ευρώ ενώ στα φαρμακεία έχει 14 και γι αυτό δεν είχα πάρει μέχρι τώρα. Προδέρμ και fissan έχω πάρει. Και μια κρέμα προσώπου κορέ για μένα με δώρο τσαντάκι τέλειο που έχει μέσα και λιποζαν και σαπουνάκι μονο με 11.90 ενώ στα φαρμακεία το έχω δει 18 στάνταρ! :shock: Όλα μαζί 26 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά! Ευχαριστούμε πολύ για την ιδέα! :D

Επίσης κορίτσια έβγαλα κάρτα μέλους κλαμπ στα καταστήματα orchestra με παιδικά ρουχάκια, που κοστίζει 30 ευρώ το χρόνο και έχεις έκπτωση 50% όλο το χρόνο σε όλη την κολεξιόν! Και στα καινούρια δηλαδή, σε όλα! Μια φίλη μου το είπε που είναι και η ίδια μέλος και όντως συμφέρει γιατί είναι τέλεια λύση για δωράκια σε παιδάκια και για μας που θα χρειάζεται πολύ συχνά να αγοράζουμε ρούχα καθώς μικραίνουν πολύ γρήγορα. Είναι πολύ καλή έκπτωση, αξίζει και στις περιόδους γενικών εκπτώσεων με αυτή την κάρτα έχεις και 70%! Και πολύ καλή ποιότητα,ε; Πήγα και τα είδα. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κατερινα εξυπνα προϊοντα εχει η okbaby αλλα εμεις εχουμε ντουζιερα κ προς το παρον δεν μπορω παρα μονο στη κλασσικη πλαστικη μπανιερα κ πρεπει ενας να την κρατα να μην γλιστρησει κ ο αλλος να λουζει. Εγω την κανω μπανιο 2-3 φορες την εβδομ. αλλα δεν το εχω ενταξει στη "ρουτινα" του υπνου της. Εσυ Μαρια αν του εχεις μαθει αυτη την σειρα ωστε να κοιμαται μετα, μην του τη χαλασεις γιατι μπορει κ να εχεις προβλημα, να περιμενει με την συγκεκριμενη σειρα για να κανει "νανι".

Ελενη αν δεν την ενοχλουν μην αλλαξεις τιποτα, μπορει να ειναι απο κατι που τριβεται οταν ειναι μπρουμητα π.χ. γιατι να καθεσαι να σκεφτεσαι κ τετοια? Εγω ουτε καν μπηκα στο σκεπτικο να αλλαξω κατι γιατι μπορει να ειναι το οτιδηποτε κ σε κανα μηνα να μην τη πειραζει καθολου στο δερματακι, θα τους περασει. Οσο για τη νινιδα θα δοκιμασω τη frezyderm που λεει η Κατερινα αν κ τωρα με την πληρη αποχη (επειδη ηταν συμπτωμα σε μας) βλεπω εχει περιοριστει στο ελαχιστο απο μονη της.

Αα, κ ωραιο αυτο με τα ορκεστρα, ετσι να λεμε οτι προσφορα-καλυτερη τιμη-εκπτωση βρισκουμε ειτε σχετικη ή ασχετη με τα μωρα μας, για να παταξουμε την κριση-ακριβεια!

Ασχετο τωρα που ειπα ακριβεια, πολυ φιλικη τιμη 20ευρα/ατομο(απλη ταβερνα οχι θεα στη θαλασσα) για τραπεζι μετα την βαφτιση, χωρις ποτα-αναψυκτικα με ποικιλια κρεατικα πιατελα ανα 5 ατομα (ορεκτ,κρεατικα,σαλατες,γλυκο) πως σας φαινεται?:|. ή μονο εμενα μου φαινεται ακριβο :confused::confused:

Ναι Λια απορρητο βγαζει, αλλαξε τις ρυθμισεις, να δουμε τον ζουζουνι!!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη, ειδικά για σενα!!!! Ο γαμπρουλης σου στα γεννεθλια του!!!

(πιστευω να παιζει...)

Κουκλι ειναι Κατερινα μου!!! να τα εκατοστησει και να ειναι σε ολη του τη ζωη ετσι χαρουμενος οπως την ημερα των γενεθλιων του:P

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Αχ να χαρω εγω μια κοπελαρα!!! Πολυ γελασα Ελενη μου που ξινιζοταν με τη γευση.... καλε τι μαγουλα στρουμπουλα ειναι αυτα? φτου φτου!!!!:P

Tισ αλλαξα τις ρυθμίσεις, νομίζω είναι οκ!κορίτσια μου κάνει καψόνια σήμερα ο μπέμπης κ όποτε με χανει από τα μάτια του κλαιει!!!!!!!!!

καινούριο τώρα αυτό!!!!!!!!!

Αχ φατσουλα μου!!!! Μια χαρα τα καταφερε το αστερακι σου, πηρε και του κουταλακι να φαει μονος του ε??? Γλυκας ειναι Λια μου, πολυ μοιαζει με τον δικο μου!!!:P

Πω πω κάτι μωρα όμορφα που τρωνεεεεε

Λιακι μεγάλωσε πολυ καλέ ο μικρός μα σου ζήσει κορίτσι μου,α τρώμε με το ίδιο κουτάλακι πολυ μας βόλεψε.

Ελένη μου τι ομορφη ζουζουνα,μια χαρά τα πήγε καλέ.

Λοιπόν τα πατωματα θα τα πληρώσουμε εμείς μια που το διαμέρισμα θα το αγοράσουμε τελικα,θα πουλήσουμε αυτο που εχει ο άντρας μου πάνω απο την πεθερα μου και θα πάρουμε αυτο που μένουμε ήδη.

Κατερίνα να σου ζήσει το αγοράκι σου ένας κούκλος ειναι.

Σήμερα θα κοιμηθούμε σε ξενοδοχείο τελικα επειδη το Σπιτι εχει γεμίσει σκόνη.ωραιο γίνεται όμως εμένα με έπιασε η καρδιά επειδη εχει μπει η σκόνη και στο δωμάτιο του μωρου, τι θα κάνω τωρα που θέλουν όλα πλύσιμο,κουρτίνες,πάντα,κουνουπιερα ολαααααα!!!δεν φανταστικα οτι με κλειστή πόρτα θα μπει σκόνη!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...