Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Τι κάνουν τα κορίτσια;;; Βλέπω έχετε γράψει πολλα και κρίμα δεν προλαβαίνω μα τα διαβάσω επειδη αύριο ξεκινάμε εργασίες Σπιτι και σημερα μαζεύουμε τα πάντα.

Να σας πω εγω της έκανα όλο το αχλαδι επειδη το μισο που μασ ειπε η παιδιατροσ το μουλτι δεν το αλεθει,το έφαγε σχεδόν όλο το αχλαδι, και να φανταστείτε επειδη πήρα βιολογικά φρούτα δεν ηταν γλυκό το αχλαδι παρόλο αυτα το έφαγε και της αρέσει πολυ,αφού άνοιγε το στόμα αμέσως δεν την προλαβαίναμε χαχαχαα,εχει πάρει απο τη μαμα και σ'αυτο,εγω μπορω να ζήσω με φρούτα και γλυκά μόνο,μέχρι τωρα καλα τα πάμε το θέμα ειναι τι θα γίνει όταν σε λίγο θα φάει και σούπες;;; Θα τις αρέσουν η μόνο οι γλυκιες γεύσεις της αρέσουν;;;

Λια μου το ωραία επιτέλους Σπιτι εεεε,το μωρακι σου έγινε αντρακι καλέ!!

Ελένη είσαι πολυ ανυπομονη χαχαχχα κι εγω έτσι έκανα μετρούσα τις μέρες!την κρέμα μας την έδωσε γιατι ειναι πιο εύκολο για πρώτη φορα για να φάει με το κουταλι,τα κιλα του μωρού ειναι μια χαρά,αφού μας είπε πως το άλλο μήνα θα φάει γιαουρτακι επειδη δεν εχει ανάγκη απο κρέμα.

μπραβοοοοο στο κοριτσι σου,δεν σε παιδεψε καθολου,τι καλααααα εισαι πολυ τυχερη....:D

και εγω βρε σονια ενα ολοκληρο βιολογικο εβαλα και παλι δεν το αλεθε:confused:

φοβαμαι μη μεινει κανενα κομματακι και πνιγει...

κοριτσια και κατι ασχετο σχετικο μη σκουπισετε με πανακι το φρουτο γιατι δεν βγαινει μετα καθολου ευκολα και να μην σας πεσει στα ρουχα του μωρου...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι και εγώ...!

πήγαμε μια βολτούλα απογευματινη...άδειο το νησί κορίτσια, με έπιασε μια μελαγχολία...όταν έφυγα γινόταν χαμός ακόμα...

Λοιπόν φάγαμε την πρώτη μας κουταλιά κρέμα!!!!!!!!

χαχα, κορίτσια είχε πολύ πλάκα..κάναμε ολόκληρη προετοιμασία, τον καθίσαμε στο καρεκλάκι, ετοιμασαμε το βίντεο του φορέσαμε σαλιάρα...και όλα αυτά για να φάει μία κουταλιά και μετά τέλος!!!την έφαγε ο μπαμπάς ην υπόλοιπη χαχαχα!!!

του ήρθε κάπως η γεύση, μόλις την έβαλα στο στόμα του σαν να αηδίασε, πήγε να τη φτύσει την ξαναέβαλα 2-3 φορές και τέλος την κατάπιε!!αύριο 2 κουταλιές!!!ε ρε γλέντια!

εσείς τι κρέμες παίρνετε(όσες δίνετε κρέμα)? εγώ πήρα φρεζυλακ βανιλια, δοκίμασα και μου φάνηκε νόστιμη, είναι και βιολογική, 5 φαρμακεία γύρισε ο άντρας μου για να την βρει...έχουν έλλειψη:shock::shock::shock:

Κορίτσια από ότι έχω καταλάβει κάθε παιδίατρος ακολουθεί διαφορετική γραμμη, πάντως κακό αποκλείεται να πάθου τα μπεμπίνια μας, αυτό είναι σίγουρο!!!

HDfQp3.png

Γεια σας μανουλίτσες!! :P

Κι εμείς πήγαμε βόλτα σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ και ήπιαμε και το καφεδάκι μας, φάγαμε και κάτι τέλειους λουκουμάδες που φτιάχνει και γυρίσαμε. Κορίτσια τώρα τελευταία βάζω την Αθανασία στο μάρσιπο και τρελάθηκα! Μέχρι τώρα δεν την είχα βάλει καθόλου, μόνο ο Τάσος την έχει φορέσει. Είναι τέλεια, δεν θέλω να τη βγάλω από πάνω μου! Και το καλό είναι ότι αν και σχεδόν 9 κιλά δεν με κουράζει σχεδόν καθόλου για αρκετή ώρα, ενώ ο άντρας μου μετά από λίγο παραπονιόταν! Θα τη βάζω πιο συχνά, αρέσει και σε εκείνη πολύ! :P

Αγγελική μου, η γιατρός μας είπε πως αν το αχλάδι δε λιώνει να προσθέσουμε λίγο ζεστό νεράκι! Για δοκίμασέ το... Κι εγώ αυτό θα κάνω αύριο. Εντοματαξύ ίσως το μούλτι (έχω κι εγώ) να μην είναι τόσο καλό όσο το μπλέντερ. Εγώ έχω και μπλέντερ σαν κι αυτό είναι http://www.apothema.gr/bomann-um-360-73652p και μίξερ χειρός σαν κι αυτό http://www.apothema.gr/Product/5-1-105-72409/Clatronics_Zaz/SM_3044.html και νομίζω αυτά είναι καλύτερα για κρέμες. Το μούλτι κι εμένα με εκνευρίζει και στο κρεμμύδι και σε άλλα που δεν μου τα λιώνει καλά πολλές φορές. Δοκίμασε αυτό το κόλπο με το ζεστό νεράκι στο μούλτι και αν πάλι δυσκολευτεί να το αλέσει πάρε μπλέντερ είτε χειρός, είτε σταθερό. Τόσες κρέμες που θα φτιάξουμε στο εξής θα τα βγάλει τα λεφτά του. Δεν γίνεται να βάζεις συνέχεια ρυζάλευρο για να γίνεται κρέμα... :rolleyes:

Σόνια η μικρή σου δε σε δυσκόλεψε καθόλου στο κουτάλι,ε; Μια χαρά μπράβο στη ζουζουνίτσα!

Λία να μας βάλεις να δούμε το βίντεο που τραβήξατε! :P Έστω τη μία κουταλίτσα, δεν πειράζει! Κι εμείς θα τραβήξουμε αύριο και θα σας το βάλω να μας καμαρώσετε!! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ηi, κοριτσια βλεπω πολλα μηνυματα, τι ωραια! ζωντανο το καφε μας, χαχαχα!

Λια καλως γυρισατε στο σπιτι σας, να σου ζησει ο μπεμπης, σωστο αντρακι! Οσο γι΄αυτο που σου εκανε ο αντρα σου με το γαμο κατι αντιστοιχο ειχε γινει κ σε μενα με τον δικο μου την πρωτη φορα που βγηκαμε μετα την γεννηση της μπεμπας για καφε! Καπως ετσι κατεληξα κ εγω να νταντευω στο αυτοκιν κ ο δικος μου ελεγε 50λεπτα τα νεα του:shock::rolleyes:. Αλλα μωρε ολα αυτα δεν τα κανουν επιτηδες κ συμφωνω με τις προλαλησασες απλα δεν βαζουν το μυαλο τους να τα σκεφτουν οπως εμεις;).

Μαρια ευχομαι καλα αποτελεσματα με την αποχη να εχεις κ μπορει να ειναι μονο δυσανεξια κ οχι απαραιτητα αλλεργια. Εμενα ειχε ξεκινησει με ΓΟΠ (δεν το συνεδεσα με αλλεργια, παρ'ολα αυτα δεν ετρωγα φανερα γαλακτοκομικα απο τοτε), εκανε νινιδα (αλλο συμπτωμα δερματικο) κ μικρα διασπαρτα σπυρακια σαν τσιμπημα απο κουνουπια που εφευγαν μονα τους μετα απο 2-3μερες. Αφου εφτιαξε η ΓΟΠ (τουλαχιστον οι εξαγωγες, γιατι ακομα ακουω που ανεβαινει το γαλα μεχρι το λαιμο) ξεγελαστηκα κ εφαγα κρεμα γαλακτος, πολλα πολλα μπισκοτα με σοκ. γαλακτος κ σοκολατακια υγειας. Τελικα εκανε κ την "χειροτερη" αντιδραση ο οργανισμος της κ ειδα βλενες αρχικα στα κ@@κια της κ τελικα πρασινα με αιμα οπου εκοψα κρυφα-φανερα, σογια, σοκολατα, ξηρ. καρπους κ ολα τα παραγωγα τους. Ααα κ σημαντικο εμενα ο αντρας μου ειχε μικρος αλλεργικο ασθμα που δυστυχως αποτελει κληρονομικη προδιαθεση για το μωρο!! Προχθες δοκιμασα ρυζογαλο απο προβειο γαλα αλλα δυστυχως ειδα παλι βλενη οποτε γιοκ ολων των ειδων γαλακτοκομικα. Εγω αποφευγω ολα τα συσκευασμενα περιεχουν ορο γαλακτος ή κ λεκιθυνη σογιας (διασταυρουμενη αλλεργια). Απο γλυκα μπορεις να τρως σοκ. υγειας (εγω οχι), μουστοκουλουρα, λουκουμα, μαρμελαδες σπιτικες κ γλυκα του κουταλιου, κομποστες,ζελε,παστελι, χαλβα σιμιγδαλενιο ή του εμποριου κ οσα γλυκα ταψιου ειναι ομως φτιαγμενα με ελαιολαδο κ οχι βουτηρο. Αλμυρα σνακ ποπ κορν, καστανα,καλαμποκι ψητο κ ξηρους καρπους αν δεν υπαρχει προβλημα.

Κατερινα γεια στα χερια σου! Ολα αυτα ουτε μονη μου που ημουνα δεν τα ειχα κανει για γιορτη. Εγω τους ξεβγαζω (τους καλεσμενους) με πιτσες, σουβλακια, τυροπιτακια κ.τλ. κατεψυγμενα αντε κ κανα δυο σαλατες απο τα χερακια μου:tongue:! Περηφανοι οι γιοι για τη μαμα τους:D!

Αγγελικη αν εκανες αλεσμα με ελαχιστο νερο λες θα κανει κατι? Εχω ακουσει επισης οτι αν δεν τρωνε φρουτο ωμο τοτε για λιγο στον ατμο το τρωνε καλυτερα. Βεβαια δεν θα εχει ολες τις βιταμινες του ωμου αλλα αν ειναι να το φαει δεν το δοκιμαζεις μηπως..?

Κατα τ αλλα εμεις ακομα παιδευομαστε με τον υπνο, τι στο καλο, καποια στιγμη θα ευχαριστηθω 7ωρο συνεχομενο, λετε να παει μεχρι το λυκειο ετσι? χαχχα:tongue::rolleyes:. Καληνυχταααα!

ΑΑα τωρα ειδα το μηνυμα σου Ελενη, το ιδιο προτεινουμε στην Αγγελικη. Ταμα σου λεω στον Αι-Μαρσιπο, μεγαλη η χαρη του,χαχα. Καλη αρχη λοιπον κ σε σας με την πρωτη σας δοκιμη αφου το αποφασισες!!

bkPSp3.png

ααααααααααααχχχχχχχ δεν το πιστέυω...έχασα ότι έγραφα

ωωχ...έκλεισε ξαφνικά μόνο του..........θα πεθάνω....σκύλιασα τώρα....

και νυστάζω για να ξαναγράφω..πάνω που τέλειωνα το "σεντόνι"!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Σοφία 2, νινίδα στο κεφαλάκι έχει βγάλει και η μικρή μου όπως και αυτά τα ψιλά κόκκινα σπυράκια που φεύγουν μόνα τους. Τα έβγαζε από την αρχή και τα βγάζει ακόμη ποτε ποτε σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Σημαίνουν κάτι αυτά; Η γιατρός δεν τα συνέδεσε με κάτι, ούτε αυτά ούτε τη νινίδα. Είναι φυσιολογικά μας είπε. Θα την ξαναρωτήσω γιατί έχει 2-3 μήνες που τα είχα δείξει. Εγώ έχω σκοπό να κάνω στην Αθανασία μια εξέταση για ιοζινόφιλα που δείχνει αν το μωρό έχει γενικά αλλεργία/ες. Είναι εξέταση αίματος και θα της την κάνω μάλλον πριν αρχίσουμε αυγό έτσι ώστε αν έχει υψηλό αριθμό ιοζονίφιλων που σημαίνει αλλεργίες να το προσέξω γιατί είναι πολύ επικίνδυνο (το αυγό). Πιο ειδική εξέταση που σου δείχνει πού ακριβώς υπάρχει η αλλεργία γίνεται δυστυχώς στα 4 έτη κι όχι νωρίτερα γιατί δεν δείχνει τίποτα... :? Εγώ δεν είμαι αλλεργική σε κάτι, ο άντρας μου όμως είναι σε γύρη ειδικά οπότε έχω το νου μου για κληρονομικότητα.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Δεν σας προλαβαίνω σήμερα φωτιά εχει πάρει το καφέ μας.

Κορίτσια εγω σε μπλεντερ το έκανα,μου είχε πάρει η πεθερα μου πριν γεννησω,ειναι αυτο που χρησιμοποιούν για τις βρεφικες κρεμουλες σχεδόν όλες οι μανουλες (απ'οτι μου έχουν πει) είπα μουλτι σε ένα προηγούμενο μήνυμα κόλλησε το μυαλό μου!!

Λια το βίντεο θελουμεεεε να δούμε!

Ελένη τελικά αύριο θα φάτε κι εσείς;;; Τι ωραία,φρούτο έτσι;; Καλή αρχή!

Κατερίνα το έχω πάθει κι εγω αυτο,έγραφα 1 ώρα και μετα χάθηκαν όλα,βέβαια εγω απο τα νεύρα μου δεν τα ξανα έγραψα...εσείς αρχισατε κρεμουλα;;

Λια κι εγω φρεζυλακ της δίνω,τρώει περίπου 100-120 μλ. Έδωσα χθες γιωτης έφαγε 200 ειναι πιο νόστιμη κρέμα όμως με πολυ ζάχαρη και δεν της ξανα δίνω.αυτα και απο μας.

Καληνύχτα κορίτσια!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

ααααααααααααχχχχχχχ δεν το πιστέυω...έχασα ότι έγραφα

ωωχ...έκλεισε ξαφνικά μόνο του..........θα πεθάνω....σκύλιασα τώρα....

και νυστάζω για να ξαναγράφω..πάνω που τέλειωνα το "σεντόνι"!!!!!!!

Κρίμα!!! :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Δεν σας προλαβαίνω σήμερα φωτιά εχει πάρει το καφέ μας.

Κορίτσια εγω σε μπλεντερ το έκανα,μου είχε πάρει η πεθερα μου πριν γεννησω,ειναι αυτο που χρησιμοποιούν για τις βρεφικες κρεμουλες σχεδόν όλες οι μανουλες (απ'οτι μου έχουν πει) είπα μουλτι σε ένα προηγούμενο μήνυμα κόλλησε το μυαλό μου!!

Λια το βίντεο θελουμεεεε να δούμε!

Ελένη τελικά αύριο θα φάτε κι εσείς;;; Τι ωραία,φρούτο έτσι;; Καλή αρχή!

Κατερίνα το έχω πάθει κι εγω αυτο,έγραφα 1 ώρα και μετα χάθηκαν όλα,βέβαια εγω απο τα νεύρα μου δεν τα ξανα έγραψα...εσείς αρχισατε κρεμουλα;;

Λια κι εγω φρεζυλακ της δίνω,τρώει περίπου 100-120 μλ. Έδωσα χθες γιωτης έφαγε 200 ειναι πιο νόστιμη κρέμα όμως με πολυ ζάχαρη και δεν της ξανα δίνω.αυτα και απο μας.

Καληνύχτα κορίτσια!

Ναι, Σόνια μου κι εμείς αύριο θα φάμε αχλαδάκι! :P Δεν ελπίζω σε πολλά, αλλά θα έχει πλάκα. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μου αηδιάζει πόσο να την επιμείνω;;; :shock: Μην την ταλαιπωρώ!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα κοριτσακια,πως είστε; Εμεισ ξυπνησαμε πρωι πρωι,αλλάζουμε το πάτωμα στο σπιτι και έπρεπε να φύγουμε,όλη μέρα βόλτες σήμερα μέχρι της 3.

Ελένη θα φάει μην αγχωνεσαι,αλλα και να μη φάει απο την πρώτη φορα δεν σημαίνει κάτι,εμάς η παιδιατρος μας είχε πει πριν ξεκινήσουμε να μην επιμένω αν σε περίπτωση που δεν θέλει,όταν θα ειναι έτοιμη εκείνη να φάει,θα φάει.

Περιμένουμε να μας πεις τα νέα!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

τι καλημέρα δηλ. που δεν έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα...

ο μικρός μου ξυπνούσε κάθε μισή ώρα από τις 8 που κοιμήθηκε μέχρι τις 8 το πρωί:shock::shock::shock:τα έχω παίξει...μάλλον ήταν η κοιλίτσα του πάλι...φοβάμαι μήπως τελικά τον πείραξε η κρέμα και αποδειχθεί αλλερικός:?:?:?

θα πάρω την παιδίατρο μετά, να δούμε τι θα κάνουμε:|

Σόνια, με γειά τα πατώματα!!!όλο βόλτες σήμερα ε? τυχερούλες!

Σοφια2 ομοιοπαθούσα και εγώ, κάθε μέρα αναρωτιέμαι πότε θα κοιμηθώ έστω 5 ώρες μαζεμένες να φύγουν και αυτοί οι μαύροι κυκλοι που έφτασαν στο πάτωμα...σαν 50 χρονών έχω γίνει:oops::oops::oops:

Ελένη καλή επιτυχία με το αχλαδάκι, καλέ εσύ έχεις βολικό μωρό, είμαι σίγουρη θα της αρέσει;)αχ, δεν ξέρω πως να βάλω το βιντεάκι...καμιά βοήθεια????

HDfQp3.png

Σοφία 2, νινίδα στο κεφαλάκι έχει βγάλει και η μικρή μου όπως και αυτά τα ψιλά κόκκινα σπυράκια που φεύγουν μόνα τους. Τα έβγαζε από την αρχή και τα βγάζει ακόμη ποτε ποτε σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Σημαίνουν κάτι αυτά; Η γιατρός δεν τα συνέδεσε με κάτι, ούτε αυτά ούτε τη νινίδα. Είναι φυσιολογικά μας είπε. Θα την ξαναρωτήσω γιατί έχει 2-3 μήνες που τα είχα δείξει. Εγώ έχω σκοπό να κάνω στην Αθανασία μια εξέταση για ιοζινόφιλα που δείχνει αν το μωρό έχει γενικά αλλεργία/ες. Είναι εξέταση αίματος και θα της την κάνω μάλλον πριν αρχίσουμε αυγό έτσι ώστε αν έχει υψηλό αριθμό ιοζονίφιλων που σημαίνει αλλεργίες να το προσέξω γιατί είναι πολύ επικίνδυνο (το αυγό). Πιο ειδική εξέταση που σου δείχνει πού ακριβώς υπάρχει η αλλεργία γίνεται δυστυχώς στα 4 έτη κι όχι νωρίτερα γιατί δεν δείχνει τίποτα... :? Εγώ δεν είμαι αλλεργική σε κάτι, ο άντρας μου όμως είναι σε γύρη ειδικά οπότε έχω το νου μου για κληρονομικότητα.

Καλημερα κοπελες,

Ελενη τωρα το ειδα το μην. οχι απο μονη της η νινιδα δεν δειχνει τιποτα. Οπως κ τα σπυρακια, μπορει να την πειραζει το απορρυπαντικο που της πλενεις τα ρουχαλακια (χρησιμοποιω αρκαδι πρασινο σαπουνι σε νιφαδες,εχει το σ.μαρκετ) ή κ το δικο σας απορρυπαντικο επειδη ακουμπα στα ρουχα σας ή αντιδραση σε καποιο ειδος υφασματος. Εχει σχεση ΜΟΝΟ κ ΜΟΝΟ οταν διαγνωσθει αλλεργια απο rast / patch τεστ (που για πολυ μωρα δεν ειναι κ αξιοπιστα) κ ειναι απορροια των συμπτωματων της αλλεργιας. Π.χ. πυρετο προκαλει τοσο το κρυωμα,καποια ιωση οπως κ ο Η1Ν1 (μακρυα απο μας) αλλα δεν κανουμε το εμβολιο του Η1Ν1 σε καθε περιπτωση. Οσο για την αλλεργια του μπαμπα σας ειναι ηπιας μορφης (ειχα κ εγω για 5 χρονια στη γυρη της μαργαριτας κ ο μπαμπας μου χρονια αλλεργια στη γυρη). Δεν ειναι κληρονομικη γιατι προκειται για ηπια μορφη αντιδρασης του οργανισμου. Αν ομως καποιος (οπως ο δικος μας μπαμπας) εχει υπερευαισθητο οργανισμο κ κανει υπερ-αντιδραση σε αλλεργιογ. ουσιες (π.χ. αλλεργ. ασθμα, χρονια πολλαπλα αλλεργ. σοκ ή κ αλλεργ. παρελαση) τοτε ναι υπαρχει κληρονομικη προδιαθεση (οπως δυστυχως σε μας). Αλλα κ παλι το πιο πιθανον στα δυο πρωτα χρονια θα το ξεπερασει η μπεμπα οποτε ουτε κ εγω αγχωνομαι ;);).

bkPSp3.png

Σοφια2 ομοιοπαθούσα και εγώ, κάθε μέρα αναρωτιέμαι πότε θα κοιμηθώ έστω 5 ώρες μαζεμένες να φύγουν και αυτοί οι μαύροι κυκλοι που έφτασαν στο πάτωμα...σαν 50 χρονών έχω γίνει:oops::oops::oops:

Καλα τμηματικα τα βλεπω τα μηνυματα. Δεν ξερω αν το ξαναεγραψα αυτες τις 4 μερες ξυπνουσαμε 10-12 φορες εκτος απο χθες το βραδυ που ηταν μονο 5 κ κανω παρτυ. Σκωτσεζικο ντουζ μας κανουν τα κουκλακια μας χαχα. Τωρα το 2-3 φορες μου μοιαζει παραδεισος. Εγω απο την ημερα της αλλαξα σεντονια μου το κανει αυτο. Κ δεν εχω αλλαξει απορρυπαντ. ρε γμτ τι να φταιει? Της εβαλα κ μια πικε που ειχα πλυνει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι με τι, παρολο που της την εβγαλα συνεχισε να ξυπναει προχθες κ χθες. Εν τω μεταξυ λιγο πιπιλιζε κ την επαιρνε ο υπνος, σε σενα τι εκανε? Μου εδειξε η γιατρος τα ουλα της που απο μπροστα δειχνουν ξασπρισμενα αλλα μου ειπε οτι δεν σημαινει οτι θα βγουν απο τωρα δοντια.Μπορει να τα ενοχλουν απο τωρα κ θελουν ανακουφιση-παρηγορια. Δεν πιανει με τιποτα πιπιλα κιολας η δικια μου, λαγοκοιμαται στους ημερισιους υπνους της οποτε δεν μπορω ουτε στην κουνια να την αφησω κατα τη διαρκεια της ημερας κ να μην ξυπνησει στο 10λεπτο. Οτι εχω να κανω στο σπιτι ή την απασχολω με περιστρεφομενο ή στο μαρσιπο.:tongue:

bkPSp3.png

Καλημέρα κοριτσακια,πως είστε; Εμεισ ξυπνησαμε πρωι πρωι,αλλάζουμε το πάτωμα στο σπιτι και έπρεπε να φύγουμε,όλη μέρα βόλτες σήμερα μέχρι της 3.

Σονια με γεια το καινουριο πατωμα, τι ωραια το ξυλο ειναι ζεστο το χειμωνα κ δειχνει πιο λουξ το σπιτι! Μεχρι το μεσημερι εε? Θα χορτασει βολτα η μπεμπουλα, αλλα που θα την κοιμισετε αν νυσταξει? Κ με το γευμα της πως το κανονισες? ή πηρες συμπρακαλα μαζι στο καφε του μπαμπα σας? Αληθεια που εχετε το καφε αν κανονισουμε οσες μπορουμε Αθηνα να γνωριστουμε να ερθουμε εκει, τι λετε οι υπολοιπες?

bkPSp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Δεν σας προλαβαινω σημερα!!!:D

Λια Σοφια2 και εγω στο κλαμπ με τα ζομπι απο τη νυστα... Ευτυχως δεν ξαγρυπναει ο δικος μου τη νυχτα... Οσες φορες ξυπνησει (που ειναι περιπου 5-6 φορες) τον βαζω στο στηθος και ξανακοιμαται. Σπανια να ξαγρυπνησει, μονο οταν οι ενοχλησεις στη κοιλιτσα γινονται πιο εντονες... Αλλα μονο που σηκωνομαι την ωρα που ειμαι στον βαθυ και γλυκο υπνο, φτανει!!!:( Λια τι σας ειπε ο γιατρος για την κοιλιτσα??? Εσας κοριτσια την ημερα πως ειναι τα βλασταρια σας? Εμας ευτυχως αυτην την ανησυχεια την εχει το βραδυ μονο... ειδικα τα απογευματα που τον βαζω στο καροτσι και παμε βολτα, λες και δεν εχω μωρο, ουτε αχνα δεν βγαζει, μαλλον θελουν και αυτα να αλλαζουν παραστασεις.... Τι να πω ρε κοριτσια υπομονη θα ερθει και για μας η μεγαλη μερα που θα κοιμηθουμε σερι!!!

Ελενη δωσατε φρουτο? Περιμενουμε εντυπωσεις...

Σονια με το καλο και μεγεια το καινουργιο πατωμα, ααα και καλο κουραγιο μετα στο καθαρισμα!!!;)

Κατερινιω χρυσοχερα ευγε!!!:D Με τετοια μαμα τυχερα τα παιδακια σου και ο συζυγος... Που τα προλαβες ολα αυτα βρε θηριο? εργαζομενη γυναικα με δυο παιδια? και παλι μπραβο!!!:D

Κοριτσια εμεις εχθες ημασταν το απογευμα βολτουλα και πηγαμε και στα λημερια του μπαμπα μας στο αστυνομικο μεγαρο να βγαλουμε το διαβατηριο για τον μικρουλη... Βγαλαμε και την ευρωπαικη καρτα ασφαλισης σε περιπτωση που χρειαστει να παμε σε γιατρο εκει ( αχρειαστει να ειναι δηλαδη).... Γιουπιιιιιιιιιιιιιιι ολα ετοιμα για αναχωρηση, εχω κατι να περιμενω και ξεχναω λιγο το θεμα με την κοιλιτσα του, βεβαια αν δω τα ζορια θα τον παω στο Μοναχο σε μια πολυ καλη παιδιατρικη κλινικη να τον δουν, να παρω και μια αλλη γνωμη μπας και μου φυγουν οι αρνητικες σκεψεις.

Το θεμα τις νινιδας και εμεις εχουμε. Το βραδυ πριν το μπανακι του βαζω babyoil και με ενα χτενακι την αφαιρω, τωρα δεν εχει και πολυ σιγα σιγα εξαφανιζεται.

Αληθεια κοριτσια εχω ερωτηση. Εσεις κανετε καθε βραδυ τα μωρακια σας μπανακι??? Εμεις απο την ημερα που ηρθαμε απο την κλινικη δεν τον αφησα ουτε ενα βραδυ χωρις μπανιο και οταν ο αντρας μου ειναι απογευματινος και σχολαει 10 το βραδυ τον κανω μονη μου... νομιζω πως αν δεν τον μπανιαρισω ενα βραδυ θα χαλασουμε την σειρα μας και δεν θα κοιμηθει στην ωρα του μιας και το εχει συνηθισει και καταλαβαινει οτι μετα το μπανακι εχει μαμ και νανι.

Αυτα προς το παρον!!!

Φιλακια

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...