Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

καλημεραααααααα,

λια επιτελους σπιτι ε;σιγα σιγα θα τα τακτοποιησεις μη αγχωνεσαι...

οσο για τον αντρα σου και εγω θα νευριαζα,και μενα ωρες ωρες μου σπαει τα νευρα τοσο πολυ:evil::evil::evil:...νομιζει οτι δεν κουραζομαι ολη μερα με το παιδι...οτι καθομαι....τελοσπαντων...πρεπει ομως να τα κανετε καλα μην υπαρχει ψυχρη ατμοσφαιρα σπιτι και το καταλαβαινει και το ζουζουνακι...

ελενιτσα κοιτα εμεις μονο ελλιποβαρης δεν ειμαστε :tongue: αφου ειμαστε στην 90 καμπυλη,απλα νομιζω οτι η κρεμα ειναι πιο κοντα στη γευση του γαλακτος οποτε προσαρμοζεται πιο ευκολα στο πρωτο του γευματακι.το φρουτο ειναι εντελως διαφορετικο σε γευση...δεν νομιζω οτι ειναι κακο να δοκιμασεισ πως τα παει και να συνηθισει και το κουταλι ουτως η αλλως θα πινει το γαλατακι της μετα...αλλα καλυτερα να παρεισ την παιδιατρο να τη ρωτησεις...το φρουτο που περισσευει δεν παει στα σκουπιδια αλλα στην κοιλια μου χα χα χα το λυπαμαι να το πεταξω:D

απο τον αλλο μηνα νομιζω οτι κατι ειπε η παιδιατροσ για γιαουρτακι εναλλαξ με ρυζαλευρο αλλα δεν εδωσα βαση,προσεξα αυτα που μου ειπε για αυτο το μηνα...

το φρουτο θα το φαμε στισ 12 γιατι ξυπνησαμε στισ 9 σημερα και θα σας πω....να ρωτησω το φρουτο αμα ειναι το μισο κομμενο στο ψυγειο χαλαει?η μαζευει τιποτα μικροοργανισμους?

τα λεμε το μεσημερι φιλια

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααααα,

λια επιτελους σπιτι ε;σιγα σιγα θα τα τακτοποιησεις μη αγχωνεσαι...

οσο για τον αντρα σου και εγω θα νευριαζα,και μενα ωρες ωρες μου σπαει τα νευρα τοσο πολυ:evil::evil::evil:...νομιζει οτι δεν κουραζομαι ολη μερα με το παιδι...οτι καθομαι....τελοσπαντων...πρεπει ομως να τα κανετε καλα μην υπαρχει ψυχρη ατμοσφαιρα σπιτι και το καταλαβαινει και το ζουζουνακι...

ελενιτσα κοιτα εμεις μονο ελλιποβαρης δεν ειμαστε :tongue: αφου ειμαστε στην 90 καμπυλη,απλα νομιζω οτι η κρεμα ειναι πιο κοντα στη γευση του γαλακτος οποτε προσαρμοζεται πιο ευκολα στο πρωτο του γευματακι.το φρουτο ειναι εντελως διαφορετικο σε γευση...δεν νομιζω οτι ειναι κακο να δοκιμασεισ πως τα παει και να συνηθισει και το κουταλι ουτως η αλλως θα πινει το γαλατακι της μετα...αλλα καλυτερα να παρεισ την παιδιατρο να τη ρωτησεις...το φρουτο που περισσευει δεν παει στα σκουπιδια αλλα στην κοιλια μου χα χα χα το λυπαμαι να το πεταξω:D

απο τον αλλο μηνα νομιζω οτι κατι ειπε η παιδιατροσ για γιαουρτακι εναλλαξ με ρυζαλευρο αλλα δεν εδωσα βαση,προσεξα αυτα που μου ειπε για αυτο το μηνα...

το φρουτο θα το φαμε στισ 12 γιατι ξυπνησαμε στισ 9 σημερα και θα σας πω....να ρωτησω το φρουτο αμα ειναι το μισο κομμενο στο ψυγειο χαλαει?η μαζευει τιποτα μικροοργανισμους?

τα λεμε το μεσημερι φιλια

Καλημέρα Αγγελικούλα! Οχι, δεν παθαίνει κάτι το φρούτο κομμένο μισό στο ψυγείο από όσο ξέρω. Τύληξέ το καλά με μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο όμως. Μισό αχλάδι θα της κάνεις;

Ναι, κι εγώ αυτό είπα για το ρυζάλευρο. Είναι η εύκολη μύηση στο κουτάλι νομίζω...

Αχ, ντρέπομαι να πάρω τηλ. την παιδίατρο, θα μου πει γιατί βιάζεσαι και θα έχει και δίκιο! Πού να της εξηγώ οτι είμαι ανυπόμονη και πως αγχώνομαι μην αργίσει να συνηθίσει το κουτάλι! :? Θα με κράξει! :? Αν το κάνω θα το κάνω με δική μου ευθύνη...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα Αγγελικούλα! Οχι, δεν παθαίνει κάτι το φρούτο κομμένο μισό στο ψυγείο από όσο ξέρω. Τύληξέ το καλά με μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο όμως. Μισό αχλάδι θα της κάνεις;

Ναι, κι εγώ αυτό είπα για το ρυζάλευρο. Είναι η εύκολη μύηση στο κουτάλι νομίζω...

Αχ, ντρέπομαι να πάρω τηλ. την παιδίατρο, θα μου πει γιατί βιάζεσαι και θα έχει και δίκιο! Πού να της εξηγώ οτι είμαι ανυπόμονη και πως αγχώνομαι μην αργίσει να συνηθίσει το κουτάλι! :? Θα με κράξει! :? Αν το κάνω θα το κάνω με δική μου ευθύνη...

λεω να της κανω μισο να δω πως θα αντιδρασει στη γευση ή ολο και κλασικα θα το φαω εγω χι χι θα δειξει...

κανε αυτο που εκανε καποια αλλη κοπελα δεν θυμαμαι ποια δινε λιγο γαλα με το κουταλι:D για να μαθαινει αλλα και φρουτο να της δωσεις δεν παθαινει τιποτα αφου της δινω και εγω που γεννηθηκαμε ιδια μερα,καταλαβαινω την ανυπομονησια σου και εγω ετσι ειμαι...χα χα τρελα παρθενακια ανυπομονα και αγχωδη...χι χι

σκεψου το και βλεπεις...

θα σας πω μετα νεοτερα...

Καλημερα μανουλες

Λιακι καλως ορισατε στο σπιτι σας και με το καλο να βρειτε τη σειρα σας και να μπειτε στο ρυθμο σας... Μπραβο στο αστερακι σου που γυρισε ολη τη Ελλαδα και τα πηγε μια χαρα... Οσο για τους αντρες δεν ειναι ο μονος. Οι περισσοτεροι κανουν κατι ακυρες κινησεις ωρες ωρες. Πες τους αφελεις πες τους οπως θες παντως δεν το κανουν απο κακια απλα δεν στρωφαρει το μυαλο τους. Εμεις οι γυναικες πριν κανουμε οτιδηποτε το χιλιομελεταμε και σκεφτομαστε τους παντες και τα παντα (ειναι και θεμα χαρακτηρα). Οι αντρες τελικα θα επρεπε να ειναι το ασθενες φυλλο.... Ακομα βρε κοριτσι μου παιδευεστε και εσεις με την κοιλιτσα? οταν πατε στον παιδιατρο περιμενω να μου πεις τι σας ειπε.

Αγγελικη το σκεφτηκα μηπως τρωω κατι που τον ενοχλει. Εχω μια βδομαδα εκοψα το γαλα που πινω το πρωι και εχθες ο γιατρος μου ειπε για 10 μερες να κοψω οοοοολα τα γαλακτοκομικα :oνα δουμε αν πως θα παει.

Σοφια2 σε θυμηθηκα. Και τι τρωμε τωρα που τα περισσοτερα εχουν ορο γαλακτος? Βεβαια δεν ξερω αν ειναι αλλεργια πειραματα κανουμε μπας και ηρεμησει. Εσεις πως το καταλαβατε οτι εχει αλλεργια? Αυτο με τη δοσολογια του ντεπον το ξερω αλλα επειδη εδωσα πρωτη φορα φοβηθηκα κα ειπα να δωσω λιγοτερο να δω αντιδρασεις, καλυτερα να μην εδινα καθολου.

Ελενη βιαστικη βιαστικη με τα φρουτα ε? Η γνωμη μου ειναι να περιμενεις αφου τα μικρακια μας δεν το εχουν ακομα αναγκη. Οι κρεμες προς το παρον ειναι συπληρωμα, το κυριως πιατο τους ειναι ακομα το γαλατακι;). Σε λιγο καιρο θα βαρεθουμε να αλεθουμε φρουτα και φαγακι.

Εμεις κοριτσια εχθες ειμασταν λιγο καλυτερα. Απο σημερα που θα κοψω τελειως τα γαλοκτοκομικα να δουμε!!! Αν και κατι μου λεει οτι τζαμπα θα τα κοψω (ενστικτο)... Τι να πω ο Θεος βοηθος!!!

Αλλαξα το τικερακι μου γιατι το αλλο κολουσε. Βεβαια απο οτι βλεπω και αυτο κολαει μαλλον κατι δεν κανω σωστα. Ελενη εσυ που παιζεις τα τικερακια στα δαχτυλα ποια διευθυνση code πρεπει να κανω αντιγραφη και επικολληση στην επεξεργασια υπογραφης? Ο,τι θυμαμαι χαιρομαι πρωι πρωι!!!:P

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!

Λία καλώς ορίσατε στο σπιτάκι σας...τώρα σου εύχομαι καλό κουράγιο μέχρι να μαζεψεις και να τακτοποιήσεις τα διάφορα.....Όσο για τον άντρα σου, όπως λένε και τα άλλα κορίτσια είμαι σίγουρη πως δεν θα το σκέφτηκε κάν, για να πας κι εσύ λίγο...έτσι είναι όλοι οι άντρες δεν σκεφτονται όλα όσα σκεφτόμαστε εμείς...Τώρα για την τιμωρία...ε, τιμώρισέ τον λιγάκι...και μετά καλύτερα ξέχνα το...όπως λέει και η Αγγελικούλα μην έχετε βαρύ κλίμα στο σπίτι...γιατί ο Δημητράκης πια όλα θα τα καταλαβαίνει...

Ελενίτσα, μεγάλη ανυπομονυσία για το 1ο γεύμα της Αθανασίας ε? Δεν κρατιέσαι με τίποτα...Νομίζω μοιάζουμε σε αυτό...άν μου μπει μια ιδέα κι εμένα...πρέπει να γίνει....ΧΘΕΣ που λένε... Τι ζώδιο είσαι? Εγώ υδροχόος 23 Ιανουαρίου....(έτος μάλλον καλύτερα να μην γράψω...είμαι η μεγαλύτερη εδώ μέσα...κλαψ κλαψ...) Ελένη με το ντεπόν τα 5μλ είναι πολύ...το σωστό είναι το μισό του βάρους τους....εγω τους δίνω και καμια γραμμούλα λιγότερο καμιά φορά....όχι περισσότερο ποτέ....

Μαρία, πως πάει ο μικρός? Μην στενοχωριέσαι και μην πηγαίνει το μυαλό σου στο κακό....έλα τώρα!!! Απλά θέλει υπομονή και θα το ξεπεράσει ο μικρούλης....το ντεπόν πάντως που του έδωσες ήταν λίγο...το μισό από το βάρος σας θα του βάζεις. Εγώ πιστεύω ότι επειδή θηλάζετε αποκλειστικά κι εσύ και η Λία κάτι γίνεται με το μητρικό γάλα...(βέβαια αυτό που κάνετε εσείς είναι το καλύτερο...δεν το συζητώ!!!) Απλά τα δικά μας με το ξένο γάλα, παίρνούν σταθερές ουσίες κάθε μέρα...είναι τσεκαρισμένο, ακόμα κι αν κάτι μπορεί να τα πείραζε τώρα πια το έχουν συνηθίσει.

Αγγελική...πως τα πήγατε με το φρουτάκι το φάγατε? Αυτό που είπες για το κομένο φρούτο, κι εγώ δεν ξέρω τίποτα να παθαίνει...απλά κι εγώ στο Χρήστο, όταν του έδινα,, του έδινα πάντα φρέσκο γιατί το άλλο μισό το "καθάριζα" εγώ....χεχεχε!!! Αυτό με το γάλα και το κουτάλι το έκανα εγώ, και ναι, μια χαρά δείχνει να τα πηγαίνει...Μάλλον πιάνει το νόημα...χεχεχε!!!

Άντε Σόνια κάνατε την αρχή εσείς εδώ...μέχρι εμείς να ξεκινήσουμε να τρώμε κρέμα, εσείς θα τρώτε παιδάκια....χεχεχε!!! Τι έγινε με το αχλαδάκι το φάγατε? Η κόρη μάλλον διαλέγει επιστήμη...ίσως να θέλει να γίνει γιατρός... Νευρίαζες με τα άλλα παιδάκια ε?

Τώρα θα δεις τι θα πάθεις!!!... (χαριτολογώντας το λέω ε? μην με παρεξηγήσεις....χεχε) Βλεπεις μερικά πράγματα δεν είναι θέμα γονέα...και ανατροφής...πολλά είνια θέμα παιδιού...γι' αυτό βλέπεις και πολλά αδερφάκια και δεν μοιάζουν καθόλου!!!! Με τα εμβόλια μην αγχώνεσαι....δεν είναι τίποτα...ούτε είναι τόσο βαριά...και αφού στα προηγούμενα δεν είχατε πρόβλημα με πυρετούς και τετοια, ούτε στα επόμενα θα έχετε...εγώ θα σε συμβούλευα να της τα κάνεις να ξεμπερδεύεις σιγά σιγά...κι επειδή και ο αντρας έχει την καφετέρια (δεν σε μπερδεύω με καμιά αλλη ε?) κι έχει επαφή με πολύ κόσμο που δεν ξέρεις τι κουβαλάει καλύτερα να τα κάνετε να ξεμπερδεύτε...γιατί αν τα διπλά εμβόλια (που αν θυμάμαι είναι αρκετά) τα κάνεις μονά θα τραβιέσται πολύ καιρό μετά...και πάλι συγνώμη έ, την γνώμη μου σου λέω....

Λοιπόν τώρα θα σας πω για τα γεννέθλια του μεγάλου....του κάναμε 1η φορά γεννέθλια με κόσμο - καλεσμένους...τις άλλες χρονιές θεωρούσα ότι ήταν πολύ μικρός και κάναμε μόνο μια τούρτα μεταξύ μας.... (και πέρυσι που του είχα κόψει τούρτα στον παιδικό που ήταν πολλά παιδάκια για να χαρεί...) Μαζευτήκαμε λοιπόν 13μεγαλοι και 7 μικροί στο σπίτι... (οι οποίοι 7 μικροί έκαναν για 70 και!!!!) Κατάλαβε πολύ καλά την γιορτουλα του, του κρατησα και τα δώρα και τα ανοίξαμε την άλλη μερά μαζί, που ήταν ξεκούραστος και του έλεγα και απο ποιον είναι τι, κι έκανε μεγάλη χαρά...άξιζε το κόπο η ολη ιστορία... Μόνο στον παιδικό ήταν αποτυχία, γιατί πήγα κι εγώ μαζί, και ήρθε και προσκολήθηκε μαζί μου, και ούτε χόρεψε ούτε τίποτα...δεν το χάρηκε... μολις μοίρασε στα παιδάκια τα μουζικάκια, και τα καπελάκια μετά ήρθε πάνω μου και δεν ξεκόλαγε ...ούτε χόρεψε ούτε τίποτα.... και μετά που το είπα στην δασκάλα μου εξήγησε ότι έτσι κάνουν όλα...άρα την επόμενη χρονιά στο παιδικό θα κάνει την γιορτή του μόνος του.

αυτά....μην σας πρίζω άλλο....ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες

Λιακι καλως ορισατε στο σπιτι σας και με το καλο να βρειτε τη σειρα σας και να μπειτε στο ρυθμο σας... Μπραβο στο αστερακι σου που γυρισε ολη τη Ελλαδα και τα πηγε μια χαρα... Οσο για τους αντρες δεν ειναι ο μονος. Οι περισσοτεροι κανουν κατι ακυρες κινησεις ωρες ωρες. Πες τους αφελεις πες τους οπως θες παντως δεν το κανουν απο κακια απλα δεν στρωφαρει το μυαλο τους. Εμεις οι γυναικες πριν κανουμε οτιδηποτε το χιλιομελεταμε και σκεφτομαστε τους παντες και τα παντα (ειναι και θεμα χαρακτηρα). Οι αντρες τελικα θα επρεπε να ειναι το ασθενες φυλλο.... Ακομα βρε κοριτσι μου παιδευεστε και εσεις με την κοιλιτσα? οταν πατε στον παιδιατρο περιμενω να μου πεις τι σας ειπε.

Αγγελικη το σκεφτηκα μηπως τρωω κατι που τον ενοχλει. Εχω μια βδομαδα εκοψα το γαλα που πινω το πρωι και εχθες ο γιατρος μου ειπε για 10 μερες να κοψω οοοοολα τα γαλακτοκομικα :oνα δουμε αν πως θα παει.

Σοφια2 σε θυμηθηκα. Και τι τρωμε τωρα που τα περισσοτερα εχουν ορο γαλακτος? Βεβαια δεν ξερω αν ειναι αλλεργια πειραματα κανουμε μπας και ηρεμησει. Εσεις πως το καταλαβατε οτι εχει αλλεργια? Αυτο με τη δοσολογια του ντεπον το ξερω αλλα επειδη εδωσα πρωτη φορα φοβηθηκα κα ειπα να δωσω λιγοτερο να δω αντιδρασεις, καλυτερα να μην εδινα καθολου.

Ελενη βιαστικη βιαστικη με τα φρουτα ε? Η γνωμη μου ειναι να περιμενεις αφου τα μικρακια μας δεν το εχουν ακομα αναγκη. Οι κρεμες προς το παρον ειναι συπληρωμα, το κυριως πιατο τους ειναι ακομα το γαλατακι;). Σε λιγο καιρο θα βαρεθουμε να αλεθουμε φρουτα και φαγακι.

Εμεις κοριτσια εχθες ειμασταν λιγο καλυτερα. Απο σημερα που θα κοψω τελειως τα γαλοκτοκομικα να δουμε!!! Αν και κατι μου λεει οτι τζαμπα θα τα κοψω (ενστικτο)... Τι να πω ο Θεος βοηθος!!!

Αλλαξα το τικερακι μου γιατι το αλλο κολουσε. Βεβαια απο οτι βλεπω και αυτο κολαει μαλλον κατι δεν κανω σωστα. Ελενη εσυ που παιζεις τα τικερακια στα δαχτυλα ποια διευθυνση code πρεπει να κανω αντιγραφη και επικολληση στην επεξεργασια υπογραφης? Ο,τι θυμαμαι χαιρομαι πρωι πρωι!!!:P

Εσύ Μαρία μου, λες να περιμένω άλλη μια βδομαδα για το φρούτο,εε;; :? Αχ, γιατι;;;;!!! :cry: Πες μου κι εσύ να της δώσω, σιγά τι θα πάθει, να μην έχω και τύψεις! χιχιχι :tongue: Για γέλια είμαι με κάτι τέτοια ανυπόμονα!!! :shock:

Στα τικεράκια κάνεις αντιγραφή το ΒΒ Code στην επεξεργασία υπογραφής.

Καλή υπομονή με το κόψιμο όλων των γαλακτοκομικών... :? Τουλάχιστον ελπίζω να βοηθήσει το βλαστάρι σου! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

λεω να της κανω μισο να δω πως θα αντιδρασει στη γευση ή ολο και κλασικα θα το φαω εγω χι χι θα δειξει...

κανε αυτο που εκανε καποια αλλη κοπελα δεν θυμαμαι ποια δινε λιγο γαλα με το κουταλι:D για να μαθαινει αλλα και φρουτο να της δωσεις δεν παθαινει τιποτα αφου της δινω και εγω που γεννηθηκαμε ιδια μερα,καταλαβαινω την ανυπομονησια σου και εγω ετσι ειμαι...χα χα τρελα παρθενακια ανυπομονα και αγχωδη...χι χι

σκεψου το και βλεπεις...

θα σας πω μετα νεοτερα...

Τι έγινε κοριτσάκι μου με το αχλαδάκι; Θα της το έχεις δώσει τώρα... :rolleyes:

Αχ, εμείς οι Παρθένοι.... φουλ άγχος και ανυπομονησία!! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τώρα που βλέπω το κειμενο μου σκέφτηκα....ότι....

...τελικά άμα γράφω... γράφω....για να διαβάζετε΄όλη σας την μέρα.... !!!

Συμπεθερούλα, μπράβο που φέτος του έκανες γενέθλια κανονικά με παρέα, σίγουρα το χάρηκε το ζουζούνι μας! Θα πρέπει να κουράστηκες, μπράβο σου! :P ΔΕ μου λες, τόσα άτομα τι τους τάισες - κέρασες; Δικά σου μεζεδάκια ή παρήγγειλες catering ; Το έχω απορία αυτό και για μένα αργότερα που θα της κάνω γενέθλια τι θα κάνω! Το σπίτι έγινε χάλια; Πόσες μέρες σου πήρε να το συμμαζέψεις; Ρωτάω γιατί δουλεύεις κιόλας παράλληλα και καταλαβαίνω τη δυσκολία!

Παρθένος είμαι εγώ Κατερινάκι μου. Πολύ αγχώδης, ανυπόμονη και τελειομανής! Κι εμένα αν μου μπει κάτι στο μυαλό.... όχι χθες, πέρσι έπρεπε να γίνει!! χαχαχαχ :tongue: Αφού ο άντρας μου μού τη λέει και με μαλώνει γι αυτό στο τέλος όμως τον τουμπάρω!!! :tongue: :tongue: ;)

Έτσι μπράβοο, έτσι σε θέλω! Σεντόνια να μας γράφεις να διαβάζουμε με τις ώρες!!! :)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λοιπόν Ελένη θα σου πω...ανάψαμε ψησταριά στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού, και ψήσαμε μπριζόλες και λουκάνικα και ψωμί...και μετά εγώ έφτιαξα, βραστό κρέας....ζυγούρι και κοτόπουλο, με το ζωμό έφτιαξα το κρητικό πιλάφι που έχουμε εμείς εδώ και το τρώνε όλα τα παιδάκια....έφτιαξα ένα ταψί σουφλέ τυριών με τορτελίνια και βιδούλες ανάμικτα και με γαλοπούλα, όχι μανιτάρια και τέτοια για να μπορούν να φάνε οι μικροί μπόμπιρες...3 σαλάτες διαφορετικές...μία σπέσιαλ με λίγο μαγιονέζα και πολύ γιαούρτι δικής μου έμπνευσης...ένα ταψί πατάτες στο φουρνο γιατί που να τηγανίζεις την τελευταία στιγμή...ένα ταψί μελιτζάνες παπουτσάκια με τυριά, πολλά μυρωδικά και κιμά, τζατζίκι, χόρτα.....α, και έκανα και μία σπανακόπιτα αυτά....η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα λίγο αλλά άξιζε τον κόπο για το καμάρι μου...όλα τα έκανα μόνη μου..καθώς βοήθεια 0 :(...απλά τα προετοίμασα σχεδόν όλα από την προηγούμενη και την επόμενη κατά τις 12 και μετά άρχισα να ψήνω...στα βραστά βοήθησε η χύτρα... αυτά απο θέμα φαγητών...το βράδυ αφού φάγαμε...με βοηθησαν τα κορίτσια και μαζέψαμε τα πιάτα...τα καθαρίσαμε, τα στοιβάσαμε σε μια γωνία...οπότε όταν έφυγαν με βοήθησε ο άντρας μου...μου τα έφερνε λίγα λίγα στο νεροχύτη όπου τα ξέπλενα και τα έβαζα στο πλυντήριο πιάτων...μέχρι να πλύνω εγώ τα πιάτα - ποτήρια...εκείνος μάζεψε ότι φαγητό καλό είχε μείνει στις πιατέλες...τα φύλαξε στο ψυγείο...και για την άλλη μέρα μου έμεινε μόνο να τακτοποιήσω στο σαλόνι καρέκλες...σκουπισμα - σφουγκάρισμα φυσικά...και τέλος...όσο για τα παιχνίδια που το σπίτι είχε βομβαρδιστεί...επίσης το μαζέψαμε μαζί με τα κορίτσια...πριν φύγουν οπότε όλα καλά....την παρασκευή θα μου έρθει και η γυναίκα που φέρνω μια φορά την εβδομάδα, οπότε αν κάτι μου έχει ξεφύγει θα το ανακαλύψει εκείνη...χεχεχε....

Παρθένος ε? ήταν η μαμά μου...πωπω...πολύ αγχος...πολύ τακτοποίηση...πολύ της καθαριότητας...όλα τα ήθελε συνεντέλεια...εγώ δεν είμαι τόσο...της καθαριότητας ναι πολύ...της τάξης...? ε? έτσι κι έτσι...δεν θα πεθάνο κιόλας...χεχεχε...η ζωή είναι μικρή!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

:PΚοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!

Πήγαμε και εμείς παιδίατρο σήμερα, 8200 και 68 πόντους έφτασε το αγόρι μου!έχει γίνει γομαράκι;););)κάναμε τα εμβόλια μας, έκλαψε λιγάκι αλλά στο καπάκι κοιμήθηκε γιατί πήγαμε την ώρα που θα έπρεπε να παίρνει τον υπνάκο του τον πρωινό..το θέμα είναι πως όταν γυρίσαμε ξύπνησε και από τότε τώρα κατάφερα και τον ξανακοίμησα!ευτυχώς ήταν καλοδιάθετος και δεν είχαμε γκρίνια, αλλά εγώ δεν πρόλαβα να κάνω τις δουλειές μου:rolleyes:

Ξεκινάμε και εμείς φαγητό από σήμερα!!!:D:D:D

αρχίζουμε με κρέμα βανίλια στο απογευματινό, ελάχιστη ποσότητα είπε η παιδίατρος για να τσεκάρουμε μήπως έχει αλεργία στο αγελαδινό γάλα, αφού δεν έχει πιεί ακόμα ξένο..δηλ. μισό κουταλάκι θα φάει σήμερα:o:o:o

μετά σε 5 ημέρες ξεκινάμε με μήλο το πρωί και μετά αχλάδι και στο τέλος χυμό πορτοκάλι και μ'ολις τελειώσουμε με τα φρούτα βάζουμε μεσημεριανό κρεατόσουπα με πατατούλα, καροτάκι και σέλινο:Dαπίστευτο μου φαίνεται, μέχρι το τέλος του μήνα θα τρώει φαγητό το αστέρι μου!

ΑΧ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΤΟΝ ΞΎΠΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΜΗΧΑΝΆΚΙ!!!!!!!!!ΠΑΩ ΚΟΡΊΤΣΙΑ...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...

Τα ξαναλέμε μετά..

HDfQp3.png

Ουφ, ευτυχώς ξανακοιμήθηκε...τα έχω πάρει με τα κολομηχανάκια τους, θα βγω καμια ώρα στο δρόμο και θα ουρλιάζω σαν τη τρελλή!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερίνα μπράβο βρε θηρίο, όλα μόνη σου τα έκανες!!!

ωραία τα γενέθλια, ωραία και τα φαγητά σου, έτσι άξια να είσαι πάντα και να φροντίζεις τα αγόρια σου...αχ, οι νύφες σου θα έχουν σκληρό ανταγωνισμό...θα λένε τα παιδιά σου:ωραίο το φαγητό γυναίκα αλλά σαν της μάνας μου δεν είναι:D:D:D

Ελένη, βιάζεσαι για κρεμούλες ε?πάρε την παιδίτρο και ρώτα την αν μπορείς να της δίνεις ένα κουταλάκι την ημέρα, έτσι για να μαθαίνει...

Ο Μαργέλης για την γέννα μας είπε να του δώσουμε όσα θέλουμε, άσε που τον κυνηγούσαμε ένα μήνα για να τον πληρώσουμε...τις επισκέψεις τις πλήρωνα κανονικά 60 ευρώ, αλλά αν έχεις καλή εγκυμοσύνη δε θέλει να σε βλέπει κάθε μήνα υποχρεωτικά, εκτός αν θέλεις εσύ...

αχ, πάλι ξύπνησε...

HDfQp3.png

Κατερίνα έχω πάθει σοκ με τα όσα έφτιαξες!!!! :shock: Μόνο που τα διάβασα αγχώθηκα λεμεεε! (και φυσικά μου τρέξανε και τα σάλια!) Και όλα αυτά τα έκανες είπες μία μέρα πριν, διάβασα καλά;;; :confused: Τσακάλι μου εσύ!!! Εγώ ένα φαγητό έχω να φτιάξω για να φάμε καθημερινά ή κάθε 2 μέρες ανάλογα τι περισσεύει κάθε φορά και το έχω έγνοια! Αχ, τι θα κάνω στα γενέθλια και στις γιορτές! Τώρα καλά την έχω εδώ είμαστε μόνοι μας και άντε ένα φιλικό ζευγάρι να έρθει αν βολέψει οπότε δε χρειάζεται να ετοιμάζω τραπέζια... Όταν με το καλό ανεβούμε στα μέρη μας αναγκαστικά στις γιορτές μας και στα γενέθλια της Αθανασίας θα πρέπει να ετοιμάζω για αρκετά άτομα.... :? Δεν είναι ότι βαριέμαι, φοβάμαι και δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα! Θέλω το χρόνο μου στη μαγειρική δεν τα παίζω στα δάχτυλα τα κατσαρόλια, βέβαια στο τέλος το αποτέλεσμα είναι αρκετά γευστικό, με ζορίζει όμως η ποικιλία αν έχω να κάνω πολλά! Τέλοσπάντων, έχουμε ακόμη για τέτοια άγχη! :tongue: Μπράβο σου και πάλι μπράβο σου πάντως! :P Θα ήταν όλα υπέροχα! Delivery κάνεις;;; :tongue: :tongue: :tongue:

Μπράβο και στα κορίτσια που σε βοήθησαν στο συμμάζεμα και στον αντρούλη σου φυσικά που έβαλε και αυτός το χεράκι του!

Λία μου, γομαράκι το αγοράκι σου, τέλεια! ;) Με τις υγείες σας και το εμβόλιο! :rolleyes: Ορίστε κι εσείς νωρίτερα θα ξεκινήσετε φρούτο από μας με βάση αυτό που μας είπε η γιατρός μας! :evil::mad::evil::mad: Τελείωσε, το πήρα απόφαση (τόσο ήθελα! :tongue: ) αύριο πρωί τρώμε αχλαδάκι!!! :P Εμάς δε θυμάμαι αν μας είπε κάτι για χυμό πορτοκάλι.... Αν έχει φάει αχλάδι, μήλο και μπανάνα μέχρι να ξαναέρθει η γιατρός θα την πάρω τηλ και θα την ρωτήσω για το πορτοκάλι, ίσως να είπε και να μην το συγκράτησα.... Κι εμείς μετά το φρούτο θα φάμε χορτόσουπα νομίζω είπε, δε θυμάμαι για κρέας και αυτό θα το ρωτήσω.

Βρε το παλιομήχανο!! Αχ, πώς τσατίζομαι!!!!!! :evil:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλο μεσημερι μανουλες...

λοιπον ακουστε η μαλλον διαβαστε:αλεθω το αχλαδακι στο μουλτι σωστα,ε δεν το αλεθε με τιποτα γιατιιιιιιιιιι???:evil:

της βαζω λιγο στο στομα παλι τα ιδια το φτυνε και εκανε να ξερασει

αρχιζω να νευριαζω....:evil:

βαζω παλι το αχλαδι στο μουλτι βαζω και μιση μπανανα ευτυχως γινεται κρεμα της το δινω και.......παλι τα ιδια :evil:

παιρνω μια κουταλια ρυζαλευρο το λιωνω σε 20μλ νερο και το ανακατευω στη φρουτοκρεμα και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

εφαγε το μισο οχι με κεφι αλλα αφου εκανα τις φωνες απο ολο το ζωικο βασιλειο και γελουσε ολη η γειτονια τα καταφερα....

γιατι δεν ελιωνε το παλιοαχλαδι:confused:

εσεις πως το κανετε???

λιακι μια χαρα ο μπεμπουλης αφρατουλης:P,καλη επιτυχια στο φαγακι περιμενουμε νεα σας.....ολα δλδ αυτο το μηνα τα ξεκινατε και σουπες?

προσεξε το στηθος σου οταν θα κοβεις γευματα να τα κοβεις ενα ενα για να συνηθιζεις,μεχρι ποτε λες να τον θηλαζεις?

εγω σκεφτομαι να κανουμε φυσικο απογαλακτισμο απο τον επομενο μηνα...:confused:

κατερινα νηστικους τους αφησες τους καλεσμενους σου:tongue:

Μπραβο χρυσοχερα επαθα σοκ που τα διαβαζα που να τα εφτιαχνα κιολας...ειδες οι μαναδες για τους γιους τι κανουν για να εχουν προβλημα μετα οι νυφες χα χα

εσυ που εισαι δευτερομανουλα πες μου για το αχλαδι?σε μουλτι και εσυ δεν εκανες τη κρεμα?

Και εγω παρθενος ειμαι αλλα με την ταξη εχω τσακωθει,μονο στα συρταρια μου ειναι για φωτογραφηση...με χαλασε ο τοξοτης που εχω ωροσκοπο μαλλον...

λατρευω υδροχοους ζουν στο τωρα,στο παρον...ενω εμεις ελενη αν ειχα κανει εκεινο τοτε...και ποτε θα γινει το ενα ποτε το αλλο...:D

Ελενη ουτε εμας μας εδωσε αλλο φρουτο περα απο τα βασικα..καποιοι παιδιατροι το δινουν πιο μετα γιατι ειναι αλλεργιογονο καποιοι απο την αρχη για να δουν αντιδρασεις...τωρα πιο ειναι το σωστο δεν ξερω...

δεν κρατιεσαι ε?να της δινεις ενα κουταλακι τη μερα ετσι για τη γευση...

εγω οταν ηταν 4 μηνων οτι φρουτο ετρωγα της εδινα λιγο απο το ζουμακι η ενα κομματακι να γλυφει και φαινοταν οτι της αρεσαν ειδικα το σταφυλι και το αχλαδι...αλλα ομως αποδειχτηκαν στην πορεια...

σονια τι εγινε πως τα πηγατε?δωσ μου τα φωτα σου γιατι θα πεταξω το μουλτι απο το παραθυροοοοοοοοοοο...

Μαρακι τα γαλακτομικα θα ειναι θα δεις...και τη δικη μου την πειραζανε δεν σημαινει οτι εχει αλλεργια απλως τους πεφτει βαρυ στο στομαχακι...

επειδη τα εχω περασει και εγω με τη μπεμπα,ευτυχως το πηρα αμεσως χαμπαρι τους τρεις πρωτους μηνες ετρωγα μονο μακαρονια σκετα,σουπες με καροτα κρεας η κοτοπουλο,αυγα βραστα και μονο ενα φρουτο τη μερα μηλο η μπανανα ...και επειδη δεν χορταινα ετρωγα και πολυ ψωμι...αυτα τι-πο-τα αλλο...Κανε διατροφη δυο τρεις μερες να δεις μηπως ενοχλειται απο αυτο...

μετα απο τους τρεις μηνες τρωω τα παντα αλλα το πρωτο τριμηνο η παιδιατρος με ειχε ταραξει στα ξενερωτα φαγητα ολοι να τρωνε και εγω να ξενερωνω...

Τι κάνουν τα κορίτσια;;; Βλέπω έχετε γράψει πολλα και κρίμα δεν προλαβαίνω μα τα διαβάσω επειδη αύριο ξεκινάμε εργασίες Σπιτι και σημερα μαζεύουμε τα πάντα.

Να σας πω εγω της έκανα όλο το αχλαδι επειδη το μισο που μασ ειπε η παιδιατροσ το μουλτι δεν το αλεθει,το έφαγε σχεδόν όλο το αχλαδι, και να φανταστείτε επειδη πήρα βιολογικά φρούτα δεν ηταν γλυκό το αχλαδι παρόλο αυτα το έφαγε και της αρέσει πολυ,αφού άνοιγε το στόμα αμέσως δεν την προλαβαίναμε χαχαχαα,εχει πάρει απο τη μαμα και σ'αυτο,εγω μπορω να ζήσω με φρούτα και γλυκά μόνο,μέχρι τωρα καλα τα πάμε το θέμα ειναι τι θα γίνει όταν σε λίγο θα φάει και σούπες;;; Θα τις αρέσουν η μόνο οι γλυκιες γεύσεις της αρέσουν;;;

Λια μου το ωραία επιτέλους Σπιτι εεεε,το μωρακι σου έγινε αντρακι καλέ!!

Ελένη είσαι πολυ ανυπομονη χαχαχχα κι εγω έτσι έκανα μετρούσα τις μέρες!την κρέμα μας την έδωσε γιατι ειναι πιο εύκολο για πρώτη φορα για να φάει με το κουταλι,τα κιλα του μωρού ειναι μια χαρά,αφού μας είπε πως το άλλο μήνα θα φάει γιαουρτακι επειδη δεν εχει ανάγκη απο κρέμα.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...