Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Εμάς η παιδίατρος μας είπε να αρχίσουμε με φρούτο, όπως σας είχα πει για την ακρίβεια ένα αχλάδι. ΟΤΑΝ το φάει όλο να προσθέσω μισή μπανάνα και ΌΤΑΝ πάλι το φάει και αυτό να βάλω και μισό μήλο. Εσάς Αγγελική τι σας είπε; Ξεκινήσατε κιόλας φρούτο; Νωρίς νωρίς! Γύρω στον 6 ξέρω ότι αρχίζουν. Και πώς σου είπε να προσθέτεις φρούτα; Με ποια σειρά;

Εγώ έχω οργανική θέση στην Κομοτηνή. Εδώ Πειραιά είμαι με απόσπαση την οποία ανανεώνω κάθε σχολική χρονιά. Θεσσαλονίκη όταν με το καλό πάρει μετάθεση ο άντρας μου θα πάω κι εγώ με απόσπαση πάλι. Μετάθεση δεν πάιζει, δεν έχω τόσα μόρια. Ενώ απόσπαση παίρνω εύκολα εδώ για Πειραιά, δεν έχει πολλή ζήτηση έχει και μπόλικα κενά ενώ θεσσαλονίκη αν δεν είχαμε συνυπηρέτηση λόγω επαγγέλματος του συζύγου που είναι ένστολος δε θα έπαιρνα ούτε με σφαίρες! :?

Σόνια καλά κάνεις και έχεις το νου σου για τις ιώσεις. Κυκλοφορούν στο φουλ αυτό τον καιρό. Μακριά από κλειστούς χώρους! Τι γέλιο με τον αδερφό σου!! :P Λογικό, πού να ξέρει ο άνθρωπος πως τα μωρά ρεύονται σα μοσχαράκια!! χαχαχα! :tongue:

Μαρία, τι ωραία που σας γεμίζουν δώρα γονείς και πεθερικά! Και ρουχάκια από Γερμανία, τέλεια! Θέλω κι εγω! ;)

Εμείς την Παρασκευή έχουμε συνέλευση στην πολυκατοικία για το αν θα βάλουμε πετρέλαιο!!! :shock: Και δεν το κόβω να βάζουν οι υπόλοιποι (4 οροφοδιαμερίσματα είμαστε όλοι κι όλοι) και θα έχουμε θέμα. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη οικογένεια, ούτε καν ζευγάρι από ότι τους έχω κόψει και λογικά δε θα θέλουν να βάλουν.... Τώρα εμείς που θέλουμε οπωσδήποτε λόγω του μωρού μάλλον θα αναγκαστούμε να βάλουμε μόνοι μας και να το πληρώσουμε φυσικά. Ελπίζω να μην επιβαρυνθούμε παραπάνω χρήματα... :confused:

Αυτά! Καληνύχτα σας! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σονια εμεις τρωμε 150μλ νερο με 5 κουταλιες κρεμα,οποτε βγαινει γυρω στα 200 και ειναι μεριδα οποτε δεν αυξανω αλλο.το τρωει ολο και θελει κιαλλο αλλα της δινω νερακι και ξεγελιεται:P

ελενη ναι ξεκινησαμε αλλα σημερα βεβαια δεν της αρεσε...μου ειπε οτι ξεκινανε μηλο-αχλαδι-μπανανα...ξεκινας με μηλο και προσθετεις...αλλα μου προτεινε να ξεκινησουμε αναποδα δηλαδη απο τη μπανανα επειδη ειναι πιο γλυκια...ποσοτητα δεν μου ειπε απλως μου ειπε οταν κανω συνδυασμο 3 φρουτων και το τρωει τοτε να σταματησω να τη θηλαζω...απο οτι καταλαβα απο τον 6ο θα ξεκινησουμε σουπιτσες:rolleyes:εχω ξαναγραψει και για μια γνωστη μου που ξεκινησε με χυμο πορτοκαλι:shock:

με αποσπασεις λοιπον,ναι ξερω η θεσσαλονικη και γενικα η μακεδονια αποτελει προβλημα με τις μεταθεσεις και τα κενα κλπ,αφου βολευεσαι ετσι μια χαρα:D

το πετρελαιο ειναι το φλεγον θεμα των ημερων,αστα βραστα και εμεις που χρειαζομαστε ζεστη με τα μικρουλια θα μας παει ο κουκος αηδονι,εμεις εδω εχουμε αυτονομη αλλα βλεπω μικρα τα σωματα εχει και πολυ υγρασια και δεν ξερω αν επαρκει η θερμανση:confused:.

και σε μας η παιδιατροσ ειπε οχι κλειστοι χωροι και οχι επισκεψεις ειναι πολυ επικινδυνη εποχη...

καλο βραδυ σε ολες

καλο βραδυ σε ολες

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα!!!!!!!!!!! Να ΄μαι κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε μανούλες δεν σας προλαβαινω...έλειψα από εδώ κανα δυο μέρες με το συναχάκι του μικρούλη μου, και μετά...γράφατε τόσα που δεν σας προλάβαινα...πάνω που τα διάβαζα όλα κουραζόμουν...έλεγα άντε αύριο θα γράψω...και αύριο...εβρισκα άλλα τόσα....χεχεχε!!! Αυτό βέβαια ευχάριστο είναι, σημαίνει ότι περνάμε καλά όλες εδώ μέσα...και είναι ωραίο που ανταλάσουμε ιδέες, βιώματα - εμπειρίες...

Λοιπόν άντε να σας πω κι εγώ τα δικά μας...και να απαντήσω κι εγώ στα διάφορα...γενικά...ερωτήματα σας...μόνο που συγνώμη, δεν θα μπορώ να απευθύνομαι στην καθε μία προσωπικά, γιατί ήταν πολλά τα νέα που διάβασα, και δεν θυμάμαι πια ρωτάει τι....!!!

Κατ αρχήν περάσαμε ένα ψιλοκρυωματάκι μόνο ο μικρούλης μου, που θα πάρει ο όνομα Γιώργος...(νομίζω ρώτησε ονόματα η Αγγελικούλα μας εδώ...) από τον πεθερό μου...μια που ο μεγάλος μου γιος, εν ονόματι Χρήστος πήρε το όνομα του μπαμπά μου...(το κάναμε ανάποδα εμείς...χεχε). Έχουμε ακόμα λίγο βραχαλάκι, και βάζουμε πολλούς ορούς, πριν από κάθε γεύμα, και επίσης νερό θαλασσινό...(σπρευ) που κάνει πολύ καλό...(Παρένθεση επι του θέματος...βρήκα μια διεύθυνση στον ίντερνετ για φυσιολογικούς ορούς, και θαλασσινό νερό...με τουλάχιστον 2 ευρώ λιγότερο τουλάχιστον απ' ότι τα παίρνω εγώ εδώ στην Κρήτη - παραγγειλα κι εγώ μαζεμένα πραγμάτα και μου ήρθαν άμεσα μέσα σε δυο μέερες, μια χαρά... http://www.healthzone.gr/gr/brefika-eidi-bebe/riniki-apofraxi.html ) Επίσης κάναμε το εμβολιο μας, κλάψαμε λιγάκι, αλλά μετα ο σκατούλης της γελούσε της παιδιάτρου μας. Το πόσιμο εμβόλιο δεν το κάναμε ούτε εμείς...το βάρος - ύψος μας....ήταν 8030 - 68εκ. αντίστοιχα. και φυσικά δεν θα φάμε κρέμα γιατί ...τα έχουμε τα κιλάκια μας. Μόλις μπούμε στον 6, θα ξεκινήσουμε με το φρούτο...αλλα δεν μου είπε την σειρά,,,κι εγώ δεν την θυμάμαι από τον Χρήστο. Όσον αφορά τις κρεμες, κι εγώ όπως είπε και η Σοφία νομίζω, έπαιρνα την Γιώτης...μύριζε πολύ ωραία, και είναι και ελληνική εταιρεία....Νουτρίτσια είχα δοκιμάσει αλλά μου έβγαζε μια μποχα, οπότε δεν ξαναπήρα...η Μιλούπα μου είχαν στείλει δείγματα που φυσικά δεν τα έδωσα στο παιδί μου, αλλά είδα λίγο την σύσταση της κρέμας και θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε....επίσης την Νεστλέ την θεωρώ απαγορευμένη για μας....έχω διαβάσει κατά καιρούς τα όσα...χειρότερα...για διαφορα στοιχεία που υπάρχουν στην σύσταση της...οπότε δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτα και ούτε πρόκειται...μόνο με την Νουνού τα είχα καλά...που την είχα ως δεύτερη επιλογή...όσο για βιολογικές κρέμες...είχα αγοράσει 2 φορες οι οποίες ήταν σαν πίτουρα...εντελώς άγευστες...και φυσικά μου τις έφτυσε...και τις πέταξα και τις 2 φορές...(που γενικά ο Χρήστος ήταν πολύ καλόφαγο μωρό...) α, δεν σας είπα τι έκανα στον Γιωργάκη προχθές...έβλεπε τον Χρήστο που έτρωγε και γλειφ΄ταν ο καημένος...οπότε πήρα κι εγώ το παιδικό κουταλάκι του Χρήστου το έπλυνα καλά καλά...και του έβαζα το γάλα του και του το έδινα με το κουτάλι...εντυπωσιάστηκα...το έτρωγε κανονικά...σαν να είχε φάει κι εχθές που λένε...ενώ ο Χρήστος την πρωτη φορά που του έβαλα το κουτάλι στο στόμα το πιπίλαγε...δεν ένιωθε να φάει...

Όσον αφορά το θέμα καθισματάκι φαγητου...κορίτσια είναι από τα σπουδαιότερα...κι εμένα ο Χρήστος καθόταν μέχρι 2 χρονών και...Για μένα η χρήση στα διάφορα που χρησιμοποιούμε...το Νο1 είναι η αλλαξιέρα, που δεν σκύβεις να τα πάιξει η μέση σου....Νο2 το κάθισμα φαγητού...όλα τ'αλλα σε βοηθούν για λίγο χρονικό διάστημα...ρηλάξ, πάρκο, μάρσιπο...α, τώρα που έιπα πάρκο...το κλασσικό πάρκο μας βοήθησε ελάχιστα..γιατί μόλις άρχισε να καταλαβαίνει και να σηκώνεται δεν το ήθελε...ένιωθε πολύ περιορισμένος...ευχαριστηθήκαμε όμως πολύ...και θα το έβαζα στο Νο3 το πάρκο που έχει το mothercare με τα κάγκελα...που γίνεται όσο μεγάλο θες, και ότι σχήμα θες...εγώ το είχα κανει Π μπροστά σε ένα τόιχο...είχα στρώσει κάτω 2 παπλώματα, και ήταν απίστευτα μαλακό...δεν είχε φόβο να χτυπήσει αν έπεφτε κάτω...και επίσης δεν ένιωθε περιορισμένο γιατί ήταν αρκετα μεγάλος χώρος...ήταν περίπου 1,20 Χ 2,00...μερικές φορές (μάλλον πολλές φορές...) έμπαινα κι εγώ μέσα και παίζαμε..ή σε φάσεις απόγνωσης που ήθελα απίστευτα να κοιμήθώ γιατί ήμουν κουρασμένη και δεν είχα κανένα να με βοηθήσει, και ο μικρός δεν κοιμόταν...και δεν μπορούσα να φύγω από κοντά του...ψιλοκοιμόμουν εκει μέσα (αυτό δεν μπορούσε να πάει πουθενά...για να χτυπήσει) ...κι αυτό έπαιζε...δίπλα μου...πάνω μου...όπου μπορούσε...επίσης αργότερα που άρχισε να νιώθει περισσότερα του άφηνα το πορτάκι ανοιχτό, για να καταλάβει ότι εκεί μπαίνουμε και παίζουμε, και να μπαίνει ευχάριστα...κι έμπαινα κι εγώ, και αφήναμε ανοιχτή την πόρτα...το είχαμε κάνει μέρος για παιχνίδι...και σε φάση βέβαια που ήθελα κάτι να κάνω και δεν τον ήθελα δίπλα μου...για παράδειγμα αν ήθελα να τηγανίσω κάτι...και δεν έπρεπε να είναι κοντά μου για να μην καεί...τσουπ...του έκλεινα το πορτάκι για ελάχιστο χρόνο....και όλα μια χαρά...και μετά του άνοιγα πάλι....

Στο θέμα του καροτσιόυ κι εγώ έχω από την αρχή http://chicco.skroutzstore.gr/p.KAROTSI-CHICCO-FOR-ME-61663-79202.210917.html αυτό...και με έχει βολέψει αφάνταστα (και κάτι άσχετο στο θέμα της τιμής ρε παιδιά το βλέπω εδώ τώρα με Τιμή:?169,00 από ?245,00 κι εγώ πριν 3 χρόνια το πλήρωσα 300? ) Τουλάχιστον το ευχαριστηθήκαμε και δεν έχει πάθει τίποτα...είναι ελαφρύ και τσουλάει παντού με μεγάλη ευκολία. Τότε βλέπετε δεν είχα ανακαλύψει τις ευκαιρίες του ίντερνετ...

Όσον αφορά το ντύσιμο μας, κι εμείς φοράμε τουλάχιστον το επόμενο νουμερο από αυτό που είμαστε...δηλαδή τώρα που είμαστε 5κάτι, φοράμε το 12άρι...και κάποια δεν μας κάνουν ούτε αυτά...στα πάμπερ baby dry φοράμε το 4 εδώ και πολύ καιρό...όσο για δόντια μας είπε η παιδίατρος ακόμα δεν φαίνεται τίποτα...απο τζελ παυσίπονο στον Γιώργο δεν έχω βάλει ακόμη, αλλά στον Χρήστο του έβαζα κι εγώ το muntisal και ήταν πολύ καλό...όπως είπε και η συμπεθερούλα μου σωστά έχει βάση το ούζο...οπότε όπως καταλαβαίνεται μετά από λίγο...(Ελενίτσα μου....συμπεθέρα Νίτσα μου, τέζα ο "γαμπρός...")

Παιδιά μάλλον να σταμάτήσω να γραφω...γιατί θα σας κουράσω....άντε αύριο πάλι....

Θα σας γράψω και για τα γεννέθλια μας...

Ο Χρήστος μου έγινε τριών χρονών αντράκι....

Πολλά φιλάκια μέχρι αύριο....

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καήμερα κοριτσιαααα, τι κανετεεεεε?

χαχα επιτελους ξαναεχω πολιτισμο:tongue:, αλλαξαμε παροχο κ ειχαμε προβλημα με την καινουρια συνδεση αλλα τωρα ολα καλα!

Πωπω πολλα νεα!

Κατερινα, βλεπω το ξενυχταμε (02.18?):tongue:!Σιδερενιος ο Γιωργακης σου (8κιλ. τελεια -βεβαια οχι για τη μεση σου- κ ψηλος Κρητικαρος), καταλαβε το κουταλι κ ανοιγε το στομα στο γαλα χαχα μπηκε στο νοημα;)!

Ελενη η μπεμπουλα της βολτας εεε?Θελει τωρα να παρατηρει τον κοσμο τωρα που ειδε οτι το "εξω" εχει πολυ ενδιαφερον;)! Για την πιπιλα θα συμφωνησω κ μακαρι να την συνηθιζε κ η δικη μου (8 πιπιλες πεταμενα λεφτα!) γιατι εχει τωρα 2 μερες που ξυπναει πανω απο 10φορες μονο κ μονο για να πιπιλισει λιγο κ μετα την παιρνει υπνος. Αφου εχω σκεφτει μεχρι κ τα λαστιχενια στηθη για τις αποκριες που εχουν κ να τα κρεμασω στο πλαϊ της κουνιας, χαχαχαχα:D:tongue:! Οσο για το πετρελαιο που λες αν παραγγειλλετε μονοι σας μηπως σας χρεωσουν κ το βυτιο κ σας βγουν πολλα? Αν εχετε κλιματιστικο μηπως συμφερει, το εχετε κοιταξει καθολου?

Μαρια, ο μπεμπης 9κιλα? Ολοκληρος αντρας κ εσενα, θα τον δουν οι γονεις σου στη Γερμανια θα νομιζουν οτι τους πηγες αλλο μωρακι:D! Αχ τι ωραια που θα ξεκουραστεις κ εσυ λιγο,θα δεις τους δικους σου κ θα αλλαξετε παραστασεις! Ααα κ 150τμ το φερνεις ολο βολτα μονη σου? Εγω για τα τζαμια-πατζουρια-βεραντες-αυλη παιρνω εναν αλλοδαπο (πολυ καλος κ προσεκτικος τον εχει κ ο αντρας μου για την ιδια δουλεια στο μαγαζι), γιατι δεν προφταινα να τα κανω! Για τα σκυλια που με ειχες ρωτησει, οντως σε Αγγλια-ΗΠΑ-Κυπρο απαγορευονται μαζι με αλλες ρατσες (π.χ.πιτ μπουλ).

Σονια πολυ πλακα ο αδερφος σου, γι αυτο χαιρεται η μπεμπα οταν την κραταει! Οσο για τον πεθερο σου αν του εξηγουσες οτι σας ειπε ο παιδιατρος να μην της ακουμπουν τα χερακια για να μην κολλησει τιποτα δεν θα καταλαβαινε? κ ξερω γιατι κλαιει οταν την παιρνει, μαλλον φωναζει "αχου" κ διαφορα τετοια κ η μικρη τρομαζει εε?κ η δικια μου ετσι κανει!

Αγγελικη, περαστικα με το πρηξιμο κ να βγαζεις ελαχιστο με το χερι οπως ειπε πριν καποια κοπελα, αν κ φανταζομαι οτι ηδη θα εχεις λιγοτερο προβλημα. Πωπω βρε κοριτσι τι περασες κ εσυ με την εγκυμοσυνη σου κ τα μπλεξιματα με τους γιατρους, τεσπα τελος καλο ολα καλα, εχεις την μπεμπουλα σου κ την χαιρεσαι! Εσεις βαφτιση στην Κερκυρα την Δευτερα του Πασχα? Πολυ ωραια θα ειναι! Εσενα ο αντρας σου (δεν θυμαμαι αν μας ειχες πει) ειναι συντοπιτης σου?

Σοφια πεθεροπληκτη, ανοιξε σαμπανιες τωρα που εφυγαν! οταν ειναι να ξαναρθουν παιξ' το αρρωστη με γαστρεντεριτιδα, θα θελουν τοτε να πλησιασουν?:tongue:;)

Εμεις χθες καναμε την 1η δοση του πνευμονιοκοκκου (ευτυχως ελαφρυ εμβ.) ελαχιστα γκρινιαξε. Ειμαστε 6600κιλ. , 65εκ παρ'ολη την ταλαιπωρια με την αλλεργια μια χαρα στην καμπυλη μας!:D

Αυτα τα λιγα, φιλια!!

bkPSp3.png

Κορίτσια μου γεια σας! :P

Σοφία 2 λές να επιβαρυνθούμε χρέωση του βυτίου;; :? Δεν ξέρω καθόλου πώς πάνε αυτά, θα ρωτήσουμε. Πάντως όπως και να'χει το σίγουρο είναι πως δεν γίνεται να μείνουμε χωρις πετρέλαιο με το μωρό. Κλιματιστικό βάλαμε πρόσφατα ένα καλό 18άρι inverter φυσικά, αλλά τι να σου κάνει 1 για όλο το σπίτι; Να πάρουμε κι άλλο αποκλειεται μας βγήκε 800 ευρώ... Για να δούμε...

Σιδερένιοι με το εμβόλιο! Λίγο πόνεσε,ε; Μια χαρά! Εσείς δε θυμάμαι, ρυζάλευρο τρώτε; Πώς τα πάτε;

Κατερινάκι πού είσαι βρε ψυχή!! Γράφε εσύ πού και πού και δεν πειράζει, μην σχολιάζεις όλα όσα γράφουμε... Λέγε μας τα νέα σας! :rolleyes:

Καρότσι έχουμε σχεδόν ολόιδιο! Ρε συ, εμάς δεν μας φαίνεται και πολύ καλό... Πρώτον είναι αρκετά βαρύ αν και δεν του φαίνεται και η αίσθηση που έχει στο δρόμο είναι λίγο σαν καρυδότσουφλο! :shock: Άσε που κολλάει εύκολα σε λακουδίτσες και τέτοια... Γενικά δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι χωρίς να ξέρω πώς "συμπεριφέρονται" άλλα καρότσια τέτοιου τύπου... Να αυτό έχουμε απλά σε άλλο χρώμα http://www.skroutz.gr/s/267875/Chicco-Living.html . Ίδια δεν είναι περίπου;

Περαστικά στο μικρούλι σου το αγοράκι!!! Κρύωσε ή κόλλησε τίποτα από το Χρηστάκο; Αχ, είχε γενέθλια ο γαμπρούλης μας ο γλυκός;;; Να σας ζήσει το γιαβρί μου, να είναι γερό και δυνατό, λεβέντης ολόκληρος να γίνει!!! Χρόνια του πολλάααα! Αχ, πες μας για τα γενεθλιάκια του!! Τι του κάνατε; Πώς περάσατε;;;; Να μου τον φιλήσεις στο μαγουλάκι για χρόνια πολλά, χρόνια αμέτρητα!!! :P;) ;) :P

Αγγελική κι εμείς αυτόνομη θέρμανση έχουμε, το ανάβουμε όποτε θέλουμε, για να γεμίζει όμως η δεξαμενή πετρέλαιο θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι και να πληρώσει ο καθένας το μερίδιό του. Αν όμως οι άλλοι δεν συμμετέχουν σημαίνει ότι πρέπει μόνοι μας να βάλουμε πετρέλαιο στη δεξαμενη (μία είναι για όλα τα διαμερίσματα ασχέτως που έχεις αυτόνομη θέρμανση) και να το πληρώσουμε. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει.

Λιάκι μου φτάσατε; Τακτοποιηθήκατε; Περιμένουμε νέα σας!! :P Εγώ σήμερα πήγα στο Μαργέλη για ΠΑΠ, όλα καλά στον υπέρηχο και τα αποτελέσματα μέχρι παρασκευή θα μου τα στείλει με μειλ. Έχεις χαιρετισμούς! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλο μεσημερι μανουλες,

κατερινα να χαιρεσαι το αγορι σου,χιλιοχρονος να ναι γεροσ και ευτυχισμενος,να ειστε και εσεις καλα να καμαρωνετε τα παληκαρια σας...

σοφακι σε ευχαριστω,ειμαι ηδη μια χαρα,προσαρμοστηκε η ροη αλλα μειωθηκε καιι το γαλα...ναι και ο συζυγος απο κερκυρα ειναι,ειμαστε μαζι 11 χρονια και δουλευει στο αεροδρομιο της κερκυρας εποχικος...

τωρα θα κανετε την πρωτη δοση,ε? και εμας δεν μας εκανε τιποτα αυτο το εμβολιο,το πενταπλο μας εκανε λιγο γκρινια και λιγο αναστωση.

Γενικα τι εμβολια εχετε κανει?εμεις εχουμε κανει 2 δοσεις πενταπλο και 2 δοσεις πνευμονιοκοκου...

απετυχε και σημερα η επιχειτηση φρουτο,αυριο θα δοκιμασω αχλαδι να δουμε...θελουν χρονο να συνηθισουν τη γευση μαλλον...Κοριτσια προσοχη στο μηλο θελει αρκετη ωρα για να λιωσει καλα...

φιλια σε ολες με φωναζει το κοριτσι μου...:P

καναμε το εμβολιο,δεν κλαψαμε καθολου,ειναι 7600 αλλα απ'οτι μου ειπε και πολυ ειναι τοσο,επειδη δεν σταματαει ολη μερα ποδια χερια,ουτε εκει καθοταν.απο αυριο φρουταααααα,αρχιζουμε με 1 φρουτο και προσθετουμε καθε φορα απο ενα,μεχρι τελος της εβδομαδας θα φαει,μηλο,αχλαδι,μπανανα και χυμο πορτοκαλι.σταδιακα αντικαθιστουμε και με αλλα φρουτα οπως ροδακινο,σταφυλι,ακτινιδιο κλπ,εκτος φραυολα.

και το αλλο μηνα φαγακι μας ειπε,θα μας πει τι την επομενη φορα θα παμε.

Αγγελικη εσυ της δινεις 150 μλ.με 5 κρεμα ενω εγω της βαζω 5 κρεμα με 100 μλ.οποτε στην ουσια το ιδιο τρωνε,μονο που εσυ βαζεις νερακι παραπανω στην κρεμα.

εγω βεβαια της ειπα μηπως να μη της δωσω καθολου κρεμα ομως μου ειπε πως λογο ΓΟΠ που ειχε θα της κανει καλο,μονο γι'αυτο το μηνα,μετα θα μας δωσει γιαουρτακι.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Γεια σας μανουλες

Κατερινα να χαιρεσαι το παληκαρι σου να τα εκατοστησει, οι επιθυμιες σας ευχες μου!!!! Ελενακι και εσυ να χαιρεσαι τον γαμπρουλη σου βρε χαχαχαχαχα:P

Αντε βρε Κατερινιω σε χασαμε...

Αγγελικη και εμεις αυτα τα εμβολια καναμε προς το παρον... Τωρα τελους του μηνα ξανα θα κανουμε...δεν ειδα τι εμβολιο μας εγραψε.

Σοφια2 μοντελακι η δικια σου ε???? παιδι μου απο τωρα αυτη κραταει σιλουετα χιχιχιχι;) ξερει τι κανει, γερη να ειναι!!!

Σονια μπραβο στο αστερακι σου, ξεπεταχτηκε ε? αντε να ερθει και η σειρα μας με τις κρεμουλες!!!

Εμεις κοριτσια ακομα παιδευομαστε με την κοιλιτσα:(:(:( Εχω απογοητευτει εντελως... εχθες το βραδυ εδωσα πρωτη φορα 3 μλ ντεπον αλλα δεν εκανε και τιποτα... Τα αερια συνεχιζονται και τα γουργουριτα επισης, τον ποναει η κοιλιτσα, τον ακουω σφιγγεται και κλαιει, αλλα δεν το κανει συνεχεια, συνηθως το βραδυ. Εχω αρχισει να ανυσηχω και να σας πω την αληθεια φοβαμαι λιγο... το μυαλο μου πηγαινει στο κακο!!! τι μπορει να ειναι???? Θα σκασω ουφφφφφφφφφφφφ!!!! Ο γιατρος δεν δειχνει να ανησυχει, λεει οτι θα το ξεπερασει μονος του. Τωρα τελος του μηνα που θα τον ξαναδει να δουμε τι θα μας πει.

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Μαρια, η δικια μας ειναι καλυτερα τωρα κ θα σου πω πως το αντιλαμβανομαι εγω: ενω ακουω ακομα τα γουργουριτα κ κυριως το βραδυ κ εμεις, δειχνει σαν να το συνηθιζει. Δηλ οπως σε εμας αν λιγο σε στριβει το στομαχι (απο πεινα) ή το εντερο (απο αερια ή επειδη κινειται) δεν βαζεις τα κλαματα :tongue:, δεν ποναει τοσο πολυ ή το εχεις συνηθισει. Ετσι πιστευω οτι συμβαινει κ με τα μωρακια,στην αρχη ειναι κατι καινουριο γι αυτα κ κλαινε για καποιο διαστημα (εντωμεταξυ οσο κλαινε παλι παιρνουν αερα στο στομαχακι-εντερακι τους αρα περισσοτερη κινητικοτητα-αερια-περισσοτερο κλαμα), Το βραδυ ισως αντιδρουν πιο εντονα επειδη θελουν να κοιμηθουν κ τα γουργουριτα δεν τα αφηνουν. Για το ντεπον που λες 3μλ δοσολογια ο γιατρος σας το ειπε? Γιατι σε μας ειπε τα μισα μλ απο τα κιλα του μωρου (δηλ. 3,2μλ στα 6,6κιλα) μηπως ειναι λιγα για τα κιλα σας?

Αγγελικη, εμεις απο εμβ. εχουμε κανει την 1η δοση στο 5πλο, 1η δ. της γαστρεντεριτιδας κ το ιδιο για τον πνευμονιοκοκκο.

Ελενη εμεις θα αργησουμε αρκετα τις στερεες λογω αλλεργιας. Η γιατρος μας ειπε αφου κλεισουμε τον 6ο κ βλεπουμε (δηλ. > 26 Νοεμβ)

Ααα, Κατερινα -ξεχασα να το γραψω πιο πανω- χρονια πολλα για τον Χρηστο σας, να τον χαιρεστε παντα γερος κ ευτυχισμενος να ειναι!:D

bkPSp3.png

Αχ ναι δεν ευχήθηκα ουτε εγω στη Κατερίνα επειδη μπήκα βιαστικά και δεν διάβασα,να τον χερεσαι γέρος και τυχερός να'ναι το παιδάκι σου.

Ελενιτσα να χερεσαι τον γαμπρουλη σου κι εσύ.

Μας έδωσε η παιδιατρος κάτι δείγματα απο γιωτης κρέμα,έφαγε 200μλ και ήπιε 50μλ.νερο που δεν είχε πιει ποτέ,φανταστείτε πόσο γλυκιά κρέμα ειναι,πολυ νόστιμη και την τρώει εύκολα το θέμα όμως ειναι οτι δεν ειναι και οτι καλύτερο,με τόσο πολυ ζάχαρη;;;ναι μεν η φρυζολακ δεν τρώει πάνω απο 100μλ ειναι όμως χωρίς ζάχαρη,βιολογική κρέμα.

Θα σας πω αύριο εντυπώσεις για το αχλαδι.εσυ Αγγελική έδωσες αν δεν κάνω λάθος,το έφαγε;;

Προσπάθησε να την ακούσει στον θώρακα η γιατρός αλλα που,της άρπαξε τα ακουστικά.αρχιζει και γίνεται σαν τα παιδιά που πειράζουν τα πάντα,αυτα που παλιά τα έβλεπα και νευριαζα έλεγα καλα αυτοί οι γονείς πως τα έχουν μάθει έτσι,τωρα πια τους καταλαβαίνω!!

Την επόμενη φορα μας είπε να κάνουμε 2 εμβόλια,της είπαμε όχι πιο καλα να πάμε 2 φορές γιατι το λυπάμαι το μωρο θα της πέσουν πολυ μη κάνουμε και κανένα πυρετο. Μέχρι τωρα πάντως που έχουμε κάνει 4 φορές εμβόλια δεν είδαμε καμια παρενεργια,μακάρι να τα πάμε έτσι και στη συνέχεια γιατι έχουμε δρόμο μπροστά!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Αχ ναι δεν ευχήθηκα ουτε εγω στη Κατερίνα επειδη μπήκα βιαστικά και δεν διάβασα,να τον χερεσαι γέρος και τυχερός να'ναι το παιδάκι σου.

Ελενιτσα να χερεσαι τον γαμπρουλη σου κι εσύ.

Μας έδωσε η παιδιατρος κάτι δείγματα απο γιωτης κρέμα,έφαγε 200μλ και ήπιε 50μλ.νερο που δεν είχε πιει ποτέ,φανταστείτε πόσο γλυκιά κρέμα ειναι,πολυ νόστιμη και την τρώει εύκολα το θέμα όμως ειναι οτι δεν ειναι και οτι καλύτερο,με τόσο πολυ ζάχαρη;;;ναι μεν η φρυζολακ δεν τρώει πάνω απο 100μλ ειναι όμως χωρίς ζάχαρη,βιολογική κρέμα.

Θα σας πω αύριο εντυπώσεις για το αχλαδι.εσυ Αγγελική έδωσες αν δεν κάνω λάθος,το έφαγε;;

Προσπάθησε να την ακούσει στον θώρακα η γιατρός αλλα που,της άρπαξε τα ακουστικά.αρχιζει και γίνεται σαν τα παιδιά που πειράζουν τα πάντα,αυτα που παλιά τα έβλεπα και νευριαζα έλεγα καλα αυτοί οι γονείς πως τα έχουν μάθει έτσι,τωρα πια τους καταλαβαίνω!!

Την επόμενη φορα μας είπε να κάνουμε 2 εμβόλια,της είπαμε όχι πιο καλα να πάμε 2 φορές γιατι το λυπάμαι το μωρο θα της πέσουν πολυ μη κάνουμε και κανένα πυρετο. Μέχρι τωρα πάντως που έχουμε κάνει 4 φορές εμβόλια δεν είδαμε καμια παρενεργια,μακάρι να τα πάμε έτσι και στη συνέχεια γιατι έχουμε δρόμο μπροστά![/QUOT

σονια και εμενα με προβληματιζει αυτο που λες με τη ζαχαρη και κατεβαζει το νερο λες και εφαγε σε μεξικανικο εστιατοριο:P αλλα και εμεις τετοια δεν τρωγαμε παλιαα και ποσα ακομη παιδια...στα 200μλ ποσες κουταλιες εβαλες?εγω δεν της δινω παραπανω για αυτο το μηνα...τον επομενο θα μας πει η γιατρος

για το φρουτο τωρα της εδωσα μπανανα εφαγε 2 κουταλιες και αυτες καταλαθος κοντεψε να ξερασει,σημερα εβαλα μπανανα και μηλο και εφαγε 3-4 κουταλιτσες επισης με το ζορι...αυριο θα της δωσω σκετο αχλαδι να δουμε...σε οποιο δω οτι της αρεσει θα προσθετω και τα υπολοιπα...

μια χαρα η μπεμπουλα που δεν εκλαψε μακαρι και η δικια μου...οσο για το στηθοσκοπιο ειναι απολυτως φυσιολογικο αφου ανακαλυπτει τον κοσμο,μην την αποθαρρυνεις να το κανει...στα ιδια κιλακια ημασταν και εμεισ οταν πηγαμε παιδιατρο...

περιμενω νεοτερα απο το φρουτακι αυριο καλη επιτυχιααααααα!!!

μαρια δεν εχω παρακολουθησει το θεμα τησ κοιλιτσας του μπεμπουλη,αλλα επειδη θηλαζεις μηπως τον ενοχλει κατι που τρως,για παραδειγμα τη δικια μου την πειραζε το γαλα και τα κολοκυθια,αυτα στο τριμηνο γιατι μετα τρωω τα παντα και οσπρια και λαδερα και δεν εχει προβλημα....περαστικα σας βρε κοριτσι μου και μη σκεφτεσαι το κακο θα δυναμωσει το εντερακι και θα περασει...

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Επιτέλους μαζευτηκαμε και εμείς στο σπιτάκι μας!!!καλά κορίτσια, είχα ξεχάσει πως είναι το σπίτι...αλήθεια σας λέω!

Σήμερα έχω πήξει από το πρωί προσπαθώ να μαζέψω τα ασημάζευτα, ένα σωρό δουλειές έχω, και όλη τη προίκα του μπέμπη μου για πλύσιμο...δεν τελειώνουν τα πλυντήρια λέμε!

Λοιπόν, εμεις γτάσαμε χθες το βράδυ στις 11 στο νησί, ήταν η πιό κουραστική ημέρα από όλα τα ταξίδια μας, γιατί ξεκινησαμε πρωί από Καλαμάτα, στον Πειραιά πήγαμε κάτι επισκέψεις και φτάσαμε αργά το βράδυ στο απίτι..ο μικρός μου είχε μάτια κατακόκκινα(συνήθως κοιμάται στις 9-9μιση) και κοιμήθηκε αμέσως και ροχάλιζε ο καημενούλης μου!!!

Κατα τα άλλα, γάμο εγώ δεν είδα, ήμουν η νταντά που έμενε στο δωμάτιο του ξενοδοχειου με τον μπέμπη ο οποίος μόλις γυρίσαμε από την εκκλησία κοιμήθηκε και τον λυπήθηκα να τον πάρω στο κέντρο, :evil::evil::evil:τσατίστηκα απίστευτα με τον άντρα μου γιατί δεν κάθησε με το μωρό για να πάω και εγώ λίγο στο γλέντι:evil::evil: η δικαιολογία του ήταν πως δεν το σκέφτηκε...το μονο που σκέφτηκε ήταν νε με ρωτησει αν θέλω να μου φέρει φαγητό:evil::evil:λες και είμαι το σκυλί που περιμένει τροφή στο μπολάκι...αφήστε που το ξενοδοχείο ήταν δίπλα στο κέντρο και άκουγα όλο το γλέντι και δεν κοιμήθηκα από τα νεύρα μου:evil:ακόμα είμαι θυμωμένη μαζί του...έχω αποφασίσει και την τιμωρία του..no S@x;);)θα χτυπήσω εκεί που πονάει;)

Τώρα στα δικά μας...

διάβασα τα νέα σας, δεν τα θυμάμαι όλα με λεπτομερειες, θα γράψω όσα θυμάμαι...

Κατερίνα μου να σου ζήσει ο Χρησταρος ο κρητικός μας, ο γαλανομάτης!τυχερός και γερός σαν τα ψηλά βουνά της Κρήτης!!!

Μαρία μου, σε καταλαβαίνω με τη κοιλίτσα του μικρού που αγχώνεσαι..και εγώ ανησυχώ πολύ, τώρα που ειμασταν στο ξενοδοχείο είχε ηρεμήσει πολύ, κοιμόταν καλά τα βράδια, χωρίς πονάκια, μόνο το τελευταίο βράδυ από τις 2 μέχρι τις 7 είχαμε πάλι ιστορίες...δεν ξέρω τι να πω, και εγώ τον παιδίατρο στην έδεσσα τον είδα χαλαρό, αύριο θα πάμε στην δικιά μας παιδίατρο εδώ στη Σύρο, να δούμε τι θα μας πει και αυτή...

Ελένη μου, πήγες στον Μαργέλη ε?πως σου φάνηκε?τελικά πλήρωσες ή είναι συμβεβλημένος? εγώ πληρώνω κανονικά οπότε δεν έχω ρωτήσει ποτέ..

Σόφία2, καλέ τι κουμπάρους έχετε και εσείς?παναγία μου, τι άνθρωποι υπάρχουν, είναι να τρελαίνεσαι τελικά, και τους έχετε και γείτονες...ουφ, υπομονή και κουράγιο βρε κορίτσι μου!

δεν ξέρω αν ξεχνάω τίποτα τωρα, είμαι και ψόφια από κούραση, θα τα ξαναπούμε αύριο με το καλό!

Καληνύχτα φιλενάδες;)

HDfQp3.png

Καλησπέρα, μανουλίτσες μου!

Μόλις έκατσα.....ουφ! Έχω φασολάκια και βράζουν, είναι στο τελείωμα, άπλωσα και ένα πλυντήριο και όλα αυτά τέτοια ώρα γιατί αύριο ο μπαμπάς μας είναι πρωινός και δε θέλω να έχω βασικές δουλειές, να μπορώ να ταχταρίζω το μωρό μου, που αν δεν κοιμάται θέλει συνεχώς παρεούλα! :shock: Αλλιώς αρχίζει τα "γκακ, γκακ" μέχρι που κλαίει.... :?

Λιάκι μου! Καλωσφτάσατεεεε! :P Καλή υπομονή τώρα με τις δουλειές και τα συμμαζέματα όλα θα τα φτιάξεις σιγά σιγά μην πλακώνεσαι.... :rolleyes: Πολύ καιρό έλειπες, λογικό να ξέχασες πώς είναι το σπίτι!! :shock: Τώρα πότε έχετε στο πρόγραμμα να ξαναφύγετε; Είμαι σίγουρη πως σχετικά σύντομα θα ανεβείτε πάλι, είναι να μη γίνει η αρχή.... Εμείς μάλλον Χριστούγεννα για 14-15 μερούλες... :rolleyes:

Πήγα στο Μαργέλη, πολύ καλός μου φάνηκε!! :P Όλο "ψυχή μου" και "μάτια μου" έλεγε, πολύ φιλικός! Με έκανε και αισθάνθηκα άνετα, αυτό είναι το βασικό! Πλήρωσα κανονικά... 80 ευρώ όλα μαζί. Και όταν λέω όλα εννοώ τον υπέρηχο, το τεστ ΠΑΠ και την ψηλάφηση. Τον ρώτησα και δεν είναι συμβεβλημένος δυστυχώς. Μπορεί βέβαια να γράψει φάρμακα στο βιβλιάριο, αλλά μέχρι εκεί. Εσύ όταν ήσουν έγκυος πόσο έδινες σε κάθε επίσκεψη; Πόσο σου πήρε στη γέννα;

Τελικά το αποφάσισες; Θα βάλεις μπρος με τη νέα χρονιά για δεύτερο νινάκι;; ;)

Σχετικά με το γλέντι, πιστεύω πως όντως ο άντρας σου δεν το σκέφτηκε να κρατήσει το μωρό και να πας κι εσύ στο γλέντι, δεν σκέφτονται όσο και όπως εμείς... Το έχω τσεκάρει αυτό! Δεν το έκανε με πονηριά δηλαδή και έχει συνδέσει εσένα να κρατάς το μωρό και να το φροντίζεις. Ίσως κιόλας αγχώνεται στην ιδέα να είναι μόνος μαζί του ειδικά το βράδυ που τον πιάνουν πονάκια και κλαίει. Εσύ πάντως καλά έκανες και του είπες πως σε πέιραξε, αφού έτσι είναι για να το σκεφτεί σε άλλη παρόμοια περίσταση αν τύχει. Ωραία τιμωρία διάλεξες χαχα, όντως τους τσούζει το no s@@@x! :tongue: Αν και σου λέω, δεν το έκανε επίτηδες το πιθανότερο οπότε κι εσύ κράτα την τιμωρία για λίγο! ;)

Αγγελική, δεν το πολυθέλει η μικρή σου το φρούτο,ε; Χμμμ.. Ελπίζω το αχλαδάκι που θα της δώσεις αύριο να έχει καλύτερη τύχη και να καταλήξει στο στομαχάκι της και όχι στα σκουπίδια! :rolleyes:

Το ρυζάλευρο είναι όντως ψιλοάχριστη τροφή, όχι ότι θα πάθει κάτι το μωρό, ίσως η ζάχαρη που έχουν είναι κάπως επιβαρυντική, αλλά από αυτά που διάβασα δεν έχει να του προσφέρει και τίποτα... Η παιδίατρός μας μάς είπε πως το δίνει σε μωρά που είναι ελαφρώς ελλιποβαρή και χρειάζονται θερμίδες. Δεν είναι καθόλου απαραίτητο στη διατροφή ενός μωρού. Και όταν μας είπε εμείς κατευθείαν στο φρούτο θα πάμε της είπα "στα διαίτης εμείς,ε;" και απάντησε "όχι διαίτης, στα υγιεινά". ΄Άρα το ρυζάλευρο δεν είναι και 'ο,τι πιο υγιεινό. Ίσως είναι καλό για λίγες μέρες να τη δίνεις στην αρχή για να συνηθίσει το μωρό την έννοια της κρέμας πιο εύκολα γιατί είναι γλυκιά. Ίσως κατευθείαν στο φρούτο να δυσκολεύεται περισσότερο το μωρό γιατί αρέσκεται λιγότερο, δεν ξέρω... :rolleyes:

Σόνια δεν ξεφεύγει τίποτα από την τσαούσα σου,ε;;;; Ούτε το στηθοσκόπιο της γιατρού! χιχιχι :tongue: Σε εγρήγορση μονίμως πρέπει να είναι η σκατουλίτσα!! :D Τι καλή!! :P

Καλή επιτυχία και σε σας αύριο με το αχλαδάκι! Θα έχουμε αγωνία για τις εντυπώσεις σας αύριο, να μπείτε να μας πείτε!

Με γεια το νέο τικεράκι, πανέμορφο!

Και η Αθανασία μας δεν έχει κάνει κάποια παρενέργεια με τα εμβόλια.

Εμείς έχουμε κάνει 2 δόσεις του πενταπλού, τις 2 δόσεις της γαστρεντερίτιδας και τις 2 δόσεις πνευμονιόκοκκου που πάει πακέτο με τις γαστρεντερίτιδας. Αρχές Νοεμβρίου θα κάνουμε την 3 δόση του πενταπλού.

Μαρία, με γεια και το δικό σας τικεράκι! :P

Μην πάει ο νους σου στο κακό για το εντεράκι του μπεμπούλη. Ευαισθησία είναι λογικά ή τον ενοχλεί κάτι που τρως, δεν ξέρω. Και της Λίας έχει πάνω κάτω τα ίδια δεν είναι τυχαίο. Μεγαλώνοντας θα στρώσει θα δεις. Συζήτησέ το βέβαια πάλι με τον παιδίατρο να σε καθυσηχάσει κι εκείνος. Πάντως τα 3 ml depon είναι όντως λίγο για τα μωρά μας πλέον. Εμάς σε περίπτωση πυρετού μας είπε πως πλέον δίνουμε 5 ml. Ίσως γιαυτό δεν έκανε τίποτα. Δεν ξέρω βέβαια αν βοηθάει κιόλας σε αέρια και τέτοιου είδους πόνο το depon. Υπομονή, θα στρώσει το αγοράκι σου!:rolleyes:

Εμείς σήμερα ήμασταν και πρωί και απόγευμα βόλτα στον Πειραιά, πολύ μας αρέσει η αγορά του! Σουλατσάρουμε με τις ώρες και όσο η Αθανασία μας το επιτρέπει φυσικά! :tongue: Συνήθως είναι πολύ καλή και κοιμάται αρκετά. Πήγαμε και της αγοράσαμε και βιολογικά αχλάδια και μήλα από ένα μαγαζί με τέτοια προϊόντα. Κορίτσια σκέφτομαι σοβαρά να της αρχίζω ή έστω να δοκιμάσω να της δώσω αχλάδι μεθαύριο δηλαδή μια βδομάδα πριν τη μέρα που μας είπε η παιδίατρος. Θα είμαστε ακριβώς 5μιση μηνών και ακούγοντας και τα δικά σας ήδη να τρώνε κάποια φρούτο λέω να της δώσω λίγο νωρίτερα να το συνηθίζει λίγο λίγο γιατί την κόβω να ζορίζεται και θα καθυστερήσουμε να φάμε ολόκληρο γεύμα φρουτόκρεμα... :rolleyes: Δε νομίζω να πάθει κάτι,ε; Είναι τόσο νωρίς πια; :?

Αυτά για τώρα, τα λέμε αύριο με υγεία πάλι!

Καληνύχτα, ζουζούνες μου! Φιλάκια πολλά!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...