Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

πωπω, μεγάλη παρασκευη τα γενέθλιά μας,ε;;; 3/5 κι εμείς... θα αφήσουμε το κοψιμο τουρτίτσας για κυριακη μαλλον!

Ωραία η δευτερα του πασχα για βαφτιση αγγελικη!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πόυ ειστε ολες εξαφανισμενες???

καλο σαββατοβραδο σε ολες

φιλακια σττα ζουζουνακια σας

Εγώ εδώ, Αγγελική μου....αράζω λίγο στο λάπτοπ πριν πάω για ύπνο! Η Αθανασία έχει ήδη ταβλιαστεί! :tongue:

Σήμερα το απόγευμα που ήμασταν μόνες την έβγαλα βόλτα με το καρότσι και πήγαμε πρώτα τζάμπο για κάτι ψηλά και μετά γυρίσαμε όλη την γύρω περιοχή! Μιλάμε για πολλά χιλιόμετρα από τις 5 παρά έως τις 8 παρά... Τρεις ώρες! Ήταν αρνί και σχεδόν συνέχεια κοιμοταν η ζουζούνα. Με το που μπήκαμε στο ασανσέρ όμως ξύπνησε πολύ κακόκεφη και μέχρι να φάει και να ξανακοιμηθεί στο κρεβάτι της πλέον μια σταματούσε και μια την παίρναν τα ζουμια και οι τσιρίδες. Ειδικά όταν με έχανε από το οπτικό της πεδίο... Δεν ξέρω τι την είχε πιάσει, μερικές φορές δεν την καταλαβαίνω καθόλου την γκρίνια της...

Έχουν αρχίσει και τα καταλαβαίνουν όλα σιγά σιγά και μαθαίνουν και συνηθίζουν καταστάσεις και πρέπει να προσέχουμε σε αυτή τη φάση μην κακομάθουν και τρέχουμε μετά! :?

Εμείς ακόμη έχουμε την κούνια στο υπνοδωμάτιο μαζί μας και κοιμόμαστε όλοι μαζί. Εσείς; Σκέφτομαι το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα να τη βάλω στο δωμάτιό της. Αυτό που με προβληματίζει και σας το έχω ξαναπεί είναι που ζητάει πιπίλα μέσα στη νύχτα αρκετές φορές ειδικά τα ξημερώματα από τις 4 που αρχίζει να πεινάει έως τις 6 που τελικά ξυπνάει και τρώει, αλλά και μετά το φαγητό μέχρι να την πάρει βαθιά ο ύπνος 7-8 το πρωι και θα τρέχω!! :shock: Ενώ τώρα την έχω ακριβώς δίπλα μου και ούτε σηκώνομαι. Αν αργήσω να της τη βάλω ξυπνάει και κλαίει πιο δυνατά.... Ουφ, δεν ξέρω πότε να την αλλάξω δωμάτιο γιαυτό το λόγο κυρίως... :?

Αύριο πάμε να κοινωνήσουμε πάλι! :D Αυτή τη φορά μαζί με το μπαμπά μας και θα πάρουμε και τη λαμπάδα μας μαζί! :P

Αυτά για απόψε... Φιλάκια πολλά και μια γλυκια καληνύχτα σε όλες!!! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα μανουλες!!!:P

Χαθηκαμε βρε... Εγω ειχα την πεθερα μου 2 μερες, ηρθε απο το χωριο να δει τον εγγονο και μπορεσα και εκανα γενικη καθαριοτητα το σπιτι, μιας και μου κρατουσε το παιδι... Ξεπατωθηκα κοριτσια, το μονο διαλειμμα που εκανα ηταν για να θηλασω και να τσιμπησω κατι, αλλα χαλαλι το σπιτι μου λαμπει:D :D. Τον αντρα μου δεν θελω να τον κουραζω μιας και η δουλεια που κανει ειναι για γερα νευρα (ξερει η Ελενη). Ενταξη ενοειται οτι θα το κρατησει το παιδι για να κανω καμια δουλεια αλλα οταν ξεσηκωνω το σπιτι δεν μου φτανουν 2 μερες, οποτε εκμεταλλευτηκα την παρουσια της πεθερας;)

Μανουλες μου γλυκιες σε 1 μηνα φευγωωωωωωω:P:p:p!!!!!! Δεν φανταζεστε πως την περιμενω αυτη τη μερα (μετραω σαν τους φανταρους χιχιχιχι) ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!:D. Το μονο που με στεναχωρει ειναι που θα αφησουμε τον μπαμπα μας μονο αλλα να ειναι καλα το SKYPE, μεχρι να ερθει και εκεινος... Εχω αρχισει απο τωρα να αποθηκευω φαγητα στη καταψυξη (μην τον αφησω και νυστικο τον καημενο)!!!

Και το αλλο που σκεφτομαι ειναι οτι τελος του μηνα θα πρεπει να κανουμε 2 εμβολια μαζι (αφου θα επιστρεψουμε Ιανουαριο, και μας το προτεινε ο παιδιατρος), και δεν ξερω πως θα αντιδρασει το γιαβρακι μου:(

Και εμεις τη κουνια την εχουμε ακομα στην κρεββατοκαμαρα και δεν προβλεπεται να τον παω στο δωματιο του αν δεν σταματησει να ξυπναει τοσο συχνα... Ακομα καθε 2 το πολυ 3 ωρες ξυπναει ευτυχως τρωει και ξανακοιμαται, μονο οταν εχει πολυ ζορι (κοιλια- δοντια) ξαγρυπναει λιγο.. εμας δεν θελει ευτυχως ή δυστυχως:? την πιπιλα με τιποτα... καθε φορα που του τη βαζω αναγουλιαζει (δεν του αρεσει η σιλικονη προτιμαει το φυσικο χιχιχιχιχι)

Αυτα και απο μας, λογοδιαρροια πρωι πρωι!!!!

Σας φιλω:)

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

καλημερα και καλη κυριακη σε ολους...:D

ελενη κοινωνησατε;ολα καλα;κλαιει η μικρουλα η οχι;

αυτοι οι προβληματισμοι σου νομιζω οτι ολες μας λιγο πολυ μας αγχωνουν.και εμεις στο δωματιο μας την εχουμε και δεν προβλεπεται να τη βγαλω αμεσα γιατι εχουμε πολυ μικρο σπιτι.σκεφτομαστε οταν τελειωσουν τα κρυα κατα τον απριλη δηλαδη να μετακομισουμε,οποτε τοτε και θα τη βαλω σε δικο της δωματιο.και μενα ετσι κανει με την πιπιλα φανταζομαι μεγαλωνοντας θα την παιρνουν μονες τους,λεω εγω τωρα...

εγω παλι πολυ κακως αλλα καμια φορα τη βαζω στο κρεββατι μου κατα τις 5 που κλαιει και εγω δεν εχω κουραγιο να της βαζω καθε ενα λεπτο την πιπιλα....

ποσο δικιο εχεις οτι τωρα μεγαλωνουν καταλαβαινουν και πονηρευουν...

επισης αρχιζουν να προσκολλουνται πολυ μαζι μας,εγω μερα με τη μερα το βλεπω πιο εντονα,και αν λογω ωραριου μπορει να μην δει πολλες ωρες το μπαμπα της δεν τον πολυθελει..

οι κορες μας οι πονηρουλες νομιζω οτιι εχουν πολλα κοινα,η δικη μου αν δεν τη βγαλω βολτα μας γκρινιαζει πολυ και αν κοιμαται στη βολτα και γυρισουμε σπιτι παλι κλαιει...

διαβασα καπου που ελεγε για το αγχος των μαμαδων να κοψουν την πιπιλα και στο τελος εγραφε "χαλαρωστε εχετε δει κανενα ενηλικα ναα εχει πιπιλα?"...οποτε οτι με αγχωνει λεω"χαλαρωσε εχεις δει κανενα ενηλικα να κοιμαται στο κρεββατι των γονιων του? χαχα

εμεις εχουμε αλλα προβληματα τωρα,επειδη εκοψα τον απογευματινο θηλασμο λογω της κρεμας μου πρηζεται το στηθος και ποναω το πρωι πολυ...εδω χρειαζοταν το θηλαστρο που δεν εχω...λογικα θα παρει το μηνυμα και σε λιγες μερες θα μειωθει το γαλα,ε σιγα σιγα λεω να απογαλακτηστουμε κιολας,μεγαλωνει και με ψαχνει για να φαει κοντευει να με γδυσει...αλλωστε ο εξαμηνος θηλασμος ειναι και ο προτεινομενος...:rolleyes::confused:

το αλλο προβλημα ειναι οτι τωρα τελευταια οταν κανει κακα γεμιζεται απο πανω ως κατω,μηπως να της παρω μεγαλυτερο νουμερο πανας,φοραμε το baby dry το 3,ηταν 7600 πριν μια βδομαδα που πηγαμε παιδιατρο.εσεις τι φορατε;σας λερωνονται;

να εχετε μια υπεροχη μερα...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

θηλασμο λογω της κρεμας μου πρηζεται το στηθος και ποναω το πρωι πολυ...εδω χρειαζοταν το θηλαστρο που δεν εχω...λογικα θα παρει το μηνυμα και σε λιγες μερες θα μειωθει το γαλα,ε σιγα σιγα λεω να απογαλακτηστουμε κιολας,μεγαλωνει και με ψαχνει για να φαει κοντευει νεμεις εχουμε αλλα προβληματα τωρα,επειδη εκοψα τον απογευματινο α με γδυσει...αλλωστε ο εξαμηνος θηλασμος ειναι και ο προτεινομενος...:rolleyes::confused:

το αλλο προβλημα ειναι οτι τωρα τελευταια οταν κανει κακα γεμιζεται απο πανω ως κατω,μηπως να της παρω μεγαλυτερο νουμερο πανας,φοραμε το baby dry το 3,ηταν 7600 πριν μια βδομαδα που πηγαμε παιδιατρο.εσεις τι φορατε;σας λερωνονται;

να εχετε μια υπεροχη μερα...

Αγγελικη μου καλημερα!!!

Το προβλημμα με το πρησμενο στηθος το ειχα για καμια βδομαδα τον Αυγουστου που κοιμοταν την νυχτα σερι και ξυπνουσε μονο στις 4 τα ξημερωματα για να φαει ( τωρα πλεον χαλασε το ωραριο αυτο και ξυπναει καθε 2-3 ωρες). Εμενα βεβαια ετρεχε το γαλα και ξυπνουσα μουσκεμα, αυτο απο τη μια ειναι καλο γιατι δεν μενει το γαλα μεσα και δεν κανεις μαστιτιδα... Τωρα δεν προλαβαινει να αποθηκευτει το γαλα αφου συνεχεια ζηταει!!!

Ο θηλασμος ειναι προσφορα και ζητηση οποτε πιστευω σε 3 μερες το πριξημο θα αποχωρησει...

Εμεις περνουμε babylino 4+ και libero 4 (ειμαστε περιπου 9 κιλα τωρα)... Ειμαι πολυ ευχαριστημενη εκτως απο κανα 2 φορες που εκανε εκρηκτικες κενωσεις και λερωθηκε μεχρι την πλατη χιχιχιχι.... Το νουμερο 4 αρχισα να το περνω οταν ηταν 7 κιλα γιατι και εμενα λερωνοταν με το 3. Βεβαια τα νουμερα λενε δεν εχουν να κανουν μονο με τα κιλα αλλα και με το σωματοτυπο του παιδιου... Δοκιμασε να αλλαξεις νουμερο, πιστευω αυτο φταιει που λερωνεται η μπουμπου σου!!!

Καλημέρες πολλές μανούλες μου!

Μαράκι, χαρά στο κουράγιο σου που καθαρίζεις μεζονέτα 4 πατωμάτων!!! :shock: Και ήθελα να σε ρωτήσω αν πάιρνεις γυναίκα να σε βοηθάει, αλλά το ξεχνούσα. Μάλλον δεν παίρνεις από ότι κατάλαβα και ξεπατώνεσαι.... Λογικό να μη σου φτάσουν δύο μέρες για να το φέρεις βόλτα.... Εδώ εμείς είμαστε σε 95 τ.μ. διαμέρισμα και όταν κάνω γενική καθαριότητα θέλω σίγουρα μία μέρα για να τελειώσω ειδικά τώρα με το μωρό που τα κάνω με διαλείμματα... Είναι ακόμη και οι πεθερές χρήσιμες μερικές φορές!! :tongue: Κι εγώ δεν τον κουράζω τον μπαμπά μας γιατί όπως λες έχει και τη δουλειά του. Αν και ευτυχώς το "πόστο" του εδώ Αθήνα είναι καλό, δεν έχει σε γενικές γραμμές επικινδυνότητα και δεν έρχεται σε επαφή με το κοινό να τον ζαλίζουν, αλλά όπως και να'χει δουλεύει και θέλω να μην τον φορτίζω κι εγώ... Βέβαια όταν την πιάνει γκρίνια αναλαμβάνει κανονικά και με βοηθάει γιατί δεν την παλεύω ώρες ώρες κι εγώ.... :?

Φεύγεις σε 1 μήνα,ε; Και γυρίζεις Ιανουάριο; Αρχές ή τέλος; Εκεί θα έχεις ίντερνετ να τα λέμε; Ο άντρας σου πότε θα έρθει; (Χαμός από ερωτήσεις, σορρυ! :oops: ) Θα ξεκουραστείς όμως για τα καλά! Οι γονείς σου είναι εκεί,ε;

Κι εσείς έχετε παρεούλα σας την κούνια και το μπέμπη,ε; χεχε Να δω πώς θα τα αποχωριστούμε όταν έρθει η ώρα! Τώρα βολευόμαστε, αλλά θα έρθει μια μέρα που θα πρέπει να τα αλλάξουμε χώρο και θα είναι πολύ δύσκολο για αυτά αλλά και για μας.... :? Άντε να δούμε! Την πιπίλα μάλλον κακώς δεν την πιάνει ο δικός σου γιατί μπορεί να είναι ζόρι τη νύχτα που τη θέλει, αλλά μας έχει σώσει από πολλές ώρες γκρίνιας και το βασικο; Κοιμάται μόνη της στο κρεβάτι, σχεδόν ποτέ δεν νανουρίσαμε. Σωτήρια πιπίλα!!! :D

Όσο για τα δύο εμβόλια μαζί, αφού ο παιδίατρος το πρότεινε μην αγχώνεσαι. Λογικά δε θα έχει φόβο για παρενέργειες. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις εμβόλιο,ε;

Αγγελικούλα μου, κοινωνήσαμε, ναι! :P Είναι πάρα πολύ ήσυχη στην εκκλησία όσες φορές έχουμε πάει και στην κοινωνία επίσης! Δεν καταλαβαίνει ακόμη να αντιδράσει. Την έχουμε αγκαλιά που της αρέσει και της δίνει το κουταλάκι στα χειλάκια που επίσης της αρέσει και ξερογλείφεται! :tongue: Τώρα όσο μεγαλώνει δεν ξέρω, θα δείξει αν αγριεύεται! Άλλη μια Κυριακή θα κοινωνήσουμε στη σειρά και θα αφήσουμε και τη λαμπάδα μας να καεί. Από εκεί και πέρα πάλι θα την πηγαίνω συχνά να κοινωνάει, όχι ΚΑΘΕ Κυριακή, αλλά 1-2 φορές το μήνα σίγουρα. Ανάλογα και με τη δουλειά του μπαμπά μας να έρχεται κι εκείνος όσο γίνεται.

Κι εσείς όλοι παρεούλα κοιμάστε...... χιχιχι Ελπίζω να μας βγει σε καλό! ;) Αυτό με την πιπίλα στον ύπνο είναι ένα θέμα, αλλά γενικά μας έχει ωφελήσει (η πιπίλα) οπότε κάνω τα στραβά μάτια! :tongue: Αυτό όμως με το κρεβάτι σου, που τη βάζεις και κοιμάται πρόσεξέ το! Έχω ακούσει για παιδάκια που μεγαλούτσικα δεν ξεκολλάνε από το κρεβάτι των γονιών και υπάρχει πρόβλημα. Είναι μικρούλα ακόμη, αλλά νομίζω πως πρέπει να μην το κάνεις από δω και στο εξής για να μην το μάθει και το ζητάει αργότερα! Εγώ πολύ το φοβάμαι και ποτέ δεν τη έχω βάλει να κοιμηθεί μαζί μας. Όσο για αυτό με την πιπίλα που είπες πως κανένας ενήλικας δεν έχει πιπίλα, άρα θα κοπεί άκου αυτό: Πριν μερικούς μήνες που γυρνούσαμε από το σούπερ μάρκετ, βλέπουμε σε ένα φανάρι έναν μπαμπά με την κόρη του πάνω σε μηχανάκι, η κόρη καθόταν μπροστά του και έπιανε και αυτή το τιμόνι και είχε στο στόμα πιπίλα! Τουλάχιστον 8 ετών!!!!!! Κι όμως!! Έφριξα μιλάμε.... Επίσης ένα κοριτσάκι στο νηπιαγωγείο έπαιρνε μαζί του πιπίλα και έσκυβε κάτω από το θρανίο και έστω για λίγα δευτερόλεπτα την ρουφούσε..... :shock: Μιλάμε για εθισμό, όχι αστεία! Δεν ξέρω από αυτά που ακούω (και βλέπω) τα φοβάμαι αυτά μην παγιωθούν και χρειαστεί αγώνα για να τα κόψουμε. Η πιπίλα πρέπει να κοπεί γύρω στα 2,5 έτη το ίδιο και η πάνα. Ο ύπνος στο κρεβάτι των γονιών δεν πρέπει να γίνει εξαρχής συνήθεια.... Και πρόπερσι στην Πάρο!! Μια κοπέλα γερμανίδα ή αγγλίδα δεν ξέρω τι, μια τουρίστρια τελοσπάντων, ήρθε κι έκατσε στο la pasteria με την παρέα της για φαγητό, εκεί ήμασταν κι εμείς και βύζαινε τον αντίχειρά της!!!!!! Ναι, καλά διαβάσατε.... Θα μου πέιτε όλο στις περιπτώσεις πέφτω..Τι να κάνω που τα έχω δει; Να μην αγχωθώ; Και αυτό με την τουρίστρια το θυμηθήκαμε με τον άντρα μου τις προάλλες που μας είπε η παιδίατρος να μην την αφήνουμε να πιπιλάει τον αντίχειρα γιατί όσο μεγαλώνει δεν κόβεται... Καλά δεν είπαμε ότι θα το κάνει στα 20 που ήταν αυτή, αλλά και μέχρι τα νήπια να το κάνει πολύ χάλι είναι και πάλι! Μανούλες το νου μας! Εντάξει, δεν είπαμε να αγχωθούμε και να μας πιάσει πανικός, αλλά και να μη λέμε "δε βαριέσαι θα κοπεί μόνο του κάποια στιγμή"...

Αχ, αυτό που γυρνάς από τη βόλτα και κλαίνε τι σπαστικό! Ούτε τα ρούχα μας καλέ δε μας αφήνει η τσούπρα να βγάλουμε πολλές φορές και να πλυθούμε! :shock: Τρέχουμε δύο άτομα σαν το Βέγγο! :mad:

Πρόσεξε το στήθος σου γιατί εγώ δύο φορές πήγα για μαστίτιδα έτσι. Το θήλαστρο με έσωσε εμένα, τώρα που δεν έχεις δεν ξέρω. Θα μειωθεί και μόνο του το γάλα, απλά αν μαζευτεί και πετρώσει θα χρειαστείς θήλαστρο οπωσδήποτε. Βγαζε για την ώρα με το χέρι σου όσο μπορείς όταν σε πονάει και κάνε και καμια ζεστή κομπρέσα για να μην πετρώσει.

Εμείς χρησιμοποιούμε το νούμερο 4 στα pampers, αλλά είμαστε 8500 γρ. και τα άλλαξα πριν 1 βδομάδα. Μέχρι τώρα κι εγώ το 3άρι της έβαζα και ήταν έτσι κι έτσι. Πήγαιναν τα κακάκια μέχρι την πλάτη αλλά έξω δεν έβγαιναν συνήθως. Μπορείς σιγά σιγά να πας κι εσύ στο 4άρι να τσεκάρεις αν φταίει το νούμερο για τα λερώματα... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα μανουλιτσες!

Εμείς είχαμε παει σε κάτι βαφτίσια,σε έναν απο τους υποψήφιους γαμπρούς δλδ τωρα γυρίσαμε και κοιμάται!

Εμείς την έχουμε στο δωμάτιο της και κοιμάται απο την αρχή,πιπιλα δεν μας ζητάει ποτέ τη νύχτα,ναι μεν την ήρεμει η πιπιλα όμως εθισμος δεν της εχει γίνει ευτυχώς,αυτο που λέει η Ελένη για τις διάφορες περιπτώσεις εχει δίκιο έχω ακούσει κι εγω πολλές ιστορίες για την πιπιλα σε μεγάλη ηλικία επίσης και για τον ύπνο στο κρεβάτι με τους γονείς,γι'αυτο να προσέχουμε και απο δω και πέρα επειδη καταλαβαίνουν τα πάντα θα πρέπει να σκεφτούμε 2 φορές τι κάνουμε.

Εμείς την περνουμε στο κρεβάτι μας το πρωι όταν κοιμάται 8 με 9 αρέσει πολυ στον άντρα μου να την βάλουμε στη μέση και να την κοιτάμε.

Εγω είχα τον αδερφό μου χθες,την κράτησε 3 ώρες και έτσι εκανα και δουλειες και

κοιμήθηκα το μεσημέρι.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλημερα κοριτσια!!!!

Που χαθηκατε ολες καλε???

Ελενη δεν περνω γυναικα γιατι ειμαι πολυ αναποδη με την καθαριοτητα και προκειμενου να σπασω τα νευρα της γυναικας αλλα και τα δικα μου καθαριζω μονη μου (να σου πω την αληθεια το ευχαριστιεμαι κιολας)... Μην φανταστεις δεν ειναι και τοσο μεγαλο το σπιτι μας 150 τμ απλα εχω πολλες σκαλες.

Απο Γερμανια θα γυρισουμε 11 Ιανουαριου. Θα ερθει μεσα στις γιορτες και ο μπαμπας μας και θα γυρισουμε μαζι... Θα εχω internet και θα μπαινω να σας διαβαζω και να τα λεμε!!! Μου εχετε γινει συνηθεια... φανταζομαι εσεις που εχετε απο την αρχη στο φορουμ!!! Για το θεμα της πιπιλας, προσπαθησα πολλες φορες να του τη δωσω. Κανα δυο φορες την πηρε αλλα τωρα τελευταια την φτυνει και την πεταει μακρυα ο σκατουλης μου...

Αχ κοριτσια απο τοτε που εμαθε και πιανει καλα τα παιχνιδια του βαρεθηκα να τα μαζευω... Αρχισε καινουργια κολπα τωρα, ο,τι του δωσεις το περνει και το πεταει στο πατωμα και καμια φορα τα πεταει μακρυα και διχνει να το ευχαριστιεται!!! καθε μερα και κατι ανακαλυπτουν οι ψυχουλες μου!!!:P Αλλα αυτο με τα ποδαρακια στο στομα ακομα δεν μπορει να το κανει ισως επειδη ειναι λιγο χοντρουλης χιχιχιχιχι

Τα αλλα κοριτσια που ειναιιιιιιιιιιιιιιιιι?????????

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Έφυγαν οι επισκέψεις μας προχτές, σε κανένα μήνα τους κόβω να ξανάρχονται όμως, παίρνει η πεθερά τη σύνταξη, βρε τι έχω πάθει, αυτή τη φορά μου έπαιξε τα νεύρα μου τελείως!

Πήγαμε σε βάφτιση το Σάββατο, βάφτιζε μια φίλη μου το κοριτσάκι της, καλά περάσαμε, είχε δραστηριότητες για τα παιδιά και έπαιξε ο Γιάννης, η μικρή μια φορά έφαγε μόνο και μετά κοιμήθηκε το πουλάκι μου.

Ελενίτσα μετάλαβε το κορίτσι σου πάλι εχτές ε?

Μια χαρούλα, και είναι και ήσυχη στην εκκλησία, μπράβο!

Καλέ πήγατε 8,5 κιλά φτου φτου!

Μαρία κι ο γιος σου 9 κοντά? φτου φτου και σε εσάς! Αυτός θα φοράει ρουχαλάκια 12 μηνών τώρα, εδώ στη δικιά μου κάνουν κάποια 12άρια!

Θα πάτε Γερμανία να δείτε τους δικούς σου?

Ωραία θα είναι! Θα πρέπει να πάρετε χοντρά ρουχαλάκια για το κρύο εκεί ε?

Θα είναι και χειμώνας, αφού θα κάτσετε μέχρι Γενάρη.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Σόνια έκανες δουλίτσες μιας που κράτησε ο αδερφός σου τη μικρή ε, χρειάζεται μια βοήθεια που και που, μόνη δε μπορέις να τα κάνεις όλα όταν έχεις ειδικά το μωρό.

Λιάκι επιστρέψατε στα πάτρια εδάφη ή ακόμα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας, κουκλίτσες μου! :P

Εχω την κορούλα μου αγκαλιά και γράφω γι αυτό θα ειμαι λακωνική θέλοντας και μη!! :tongue:

Σόνια, να μου φιλήσεις την εξυπνούλα μπεμπούλα σου! Ο αδερφός σου μπορεί να την κάνει κουμάντο και την κρατάει,ε; Μια χαρά! Έκανες κι εσύ τις δουλίτσες σου...

Μρία, μπόλικες μέρες θα κάτσετε στη Γερμανία, τέλεια!! :P Θ α ξεσκ'ασεις και θα ξεκουραστείς, δεν το συζητώ! :P Θα πάρετε και άλλον αέρα! Όσο για τις δουλειές κι εγώ είμαι περίεργη και νομίζω δεν θα μπορούσα να βλέπω ξένη γυναίκα να βάζει χέρι στο νοικοκυριό μου... :? Οπότε καλύτερα έτσι αφού έχεις συνηθίσει και το φέρνεις βόλτα.

Σοφάκι ναι, είναι θεοσεβούμενο το γιαβράκι μας! χιχι :tongue: Αμάν η πεθερά σου σε έσκασε.... :mad: Δεν καταλαβαίνει ότι σε ενοχλεί άραγε;; Τι να πω ρε παιδί μου....

Λιάκι με το καλό να φτάσετε απόψε στη φωλίτσα σας!!! :P

Πω πω πεινασε και με εσκασε...παωωωωω!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα και απο εμενα,βλεπω επιστρεψατε στο γνωστο καφε:D

εμεις σημερα φαγαμε μπανανα,δεν της αρεσε καθολου,πολυ λιγο εφαγε θα τη συνηθισει και αυτη.αυριο θα φαμε μηλαρακι.απο το πρηξιμο στο στηθος παω καλυτερα,ευχαριστω για τις συμβουλες.

Της πηραμε ενα βιβλιαρακι με ηχους ζωων και εικονες μιλαμε ξετρελαθηκε,καθομασταν μια ωρα και το "διαβαζαμε" λες και ηταν μεγαλο παιδι και γελια που εκανε...:D α επιτελους ανακαλυψαμε και τα πατουσακια μας εδω και δυο μερες προσπαθει να τα φαει και νευριαζει που δεν τα καταφερνει χα χα πολυ γελιο...

οι δουλειες κοριτσια δεν παλευονται με τιποτα,οσο εχω τη μπεμπα κανω μονο τα βασικα και αν,και το βραδυ αν κοιμηθει νωρις ποσο κουραγιο να χω...περιμενω πως και πως να τελειωσει ο αντρας μου τη δουλεια τον νοεμβρη να με βοηθαει λιγο με τη μικρη.

Μαρια θηριο ο μπεμπης φτου φτου,ακομη δεν βγηκε απο το αυγο και θα παει και ταξιδακι ο μικρουλης θελω και εγωωωωωωωωωωωωωω:tongue:

σονια πως τα πατε με τη κρεμουλα,φτασατε τη μεριδα η ακομη της δινεις συμπληρωμα;αχ δικιο εχει ο αντρας σου και εγω τρελενομαι να κοιμαμαι μαζι της,η μυρωδια της, τα χερακια της που με ακουμπανε για να ξυπνησω γενικα η αισθηση που εχεις ενα τετοιο πλασματακι διπλα ειναι τελεια....ομως δεν κανει πια απο δω και περα θελει προσοχη...

τερμα το συναισθημα ζητω η λογικη

σοφια λενε οτι αν ριξεις αλατι πισω απο καποιον που φευγει δεν σε ξαναεπισκεπτεται....χα χα το δοκιμασες;

αντε να ηρεμησετε και εσεις

ελενη τα ξερω αυτα που λες τα εχω ζησει και εγω στο νηπιαγωγειο με το κουταλι.Μια λογοθεραπευτρια μας ειχε πει σε μια συναντησει που ειχαμε με τους γονεις οτι με το πρωτο κερακι που σβηνουμε κοβουμε και την πιπιλα...εχει τελειωσει με τα πολλα βασανα των δοντιων και δεν εχει πονηρεψει πολυ,ειναι πιο ευκολο...εδω θα ειμαστε και θα λεμε τις περιπετειες μας...εσυ που εισαι διορισμενη πειραια;και μετα θα παρεις μεταθεση για θεσσαλονικη;

φιλια σε ολες

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;; Τι ακούω καλέ;;; Τα μωρακια σας 9 κιλα;;; Φτου φτου,αααα εμείς είμαστε πολυ πιο πίσω δεν ξέρω βέβαια πόσο θα σας πω αύριο που θα πάμε γιατρό για εμβόλιο,δεν μπορω πια να την ζυγισω σπιτι επειδη κουνιέται και βγάζει έξω πόδια χέρια.

Ελένη ο αδερφός μου την κράτησε 3 ώρες και την σήκωνε σαν τον σουπερμάν ψηλά επειδη αρέσει στο μωρο και μου λέει σιγά 'βρε Σονια όλο παραπονιεσαι το μωρο ειναι πουπουλο πως κανεις έτσι εγω την κρατάω έτσι ψηλά όλη μέρα'ακους εκει;;; Για έλα του λέω μα την κρατήσεις 5 μήνες και μετα βγάλε συμπέρασμα,μιλάμε η μέση μου όσο παει και με πεθαίνει.

Το πιο ωραίο ηταν όταν την ταισα και μετα την έκανα να ρευτει,ο αδερφός μου έμεινε κόκαλο και μου λέει,καλα τι τησ εδωσεσ coca cola?? ουτε εγω δεν ρευομαι ετσι,γιατι της μαθαίνεις να το κάνει αυτο;; Δεν ειναι ωραίο να ρευοντε τα κοριταια!!τον δικαιολογω όμως γιατι κι εγω πριν γεννησω έτσι άσχετη ήμουν,καμια επαφή με μωρα.

Σοφακι σε άφησαν τα πεθερικά σου επιτέλους στην ησυχία σου;; Καλα εγω θα είχα τρελαθεί,δεν μπορω ουτε την ίδια μου την μάνα για πολυ,χαχχααχ,το ξέρει και ολας κι ολασ και η ίδια.

χθες πήγα το βράδυ απο το καφέ του άντρα μου και είδα οτι είχε παει ο πεθερος μου,και επειδη ο άνθρωπος ειναι νεφροπαθείς και μπενοβγαινει μέρα παρά μέρα σε νοσοκομείο φοβάμαι να έρθει σε επαφή με το μωρο,μας είπε και η παιδιατρος βέβαια οτι τωρα ειναι η χειρότερη εποχή και μακριά το μωρο απο μεγάλους ανθρώπους και παιδιά για να αποφύγουμε ιωσεις που κυκλοφορούν,του το έχω πει βέβαια οτι αυτο μας είπε η παιδιατρος αλλα αυτός κάνει το δικό του,την περνει αγκαλια της πιάνει τα χεράκια και μετα το μωρο τα βάζει στο στόμα,χθες μόλις τον βλέπω έπαθα,αλλα σαν να με κατάλαβε το μωρο και μόλις πήγε να την πάρει έβαλε κάτι κλάματα,ουτε όταν είχε κολικους δεν εκλαιγε έτσι,την ηρεμισα και μετα ξανα επιχείρησε να την ξανα πάρει,το μωρο με το που τον έβλεπε εκλαιγε ενώ με όλο το μαγαζί γελούσε που της μιλούσαν όλοι,μπορείτε να μου το εξηγησετε;;

Αγγελική δυστυχώς δεν τη τρώει όλη την κρέμα δλδ 200 μλ έπρεπε να είχαμε φτάσει,τρώει τη μισή,και μετα χορταινει και δεν ξανα ανοίγει το στόμα,δεν με νοιάζει να σου πω την αλήθεια επειδη λένε οτι έχουν ζάχαρη όλες οι κρέμες,και αύριο θα της πω της παιδιατρου να της κόψουμε και να φάει φρούτο καλύτερα. Εσείς πόσο τρώτε;;

Αχ σορυ κορίτσια έγραψα σεντόνι.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Γεια σας μανουλες!!!

Σοφια του φοραω νουμερο 80, νομιζω ειναι για 12 μηνων... Ειμαστε μεγαλα μωρα:P. Ο γιατρος της προαλλες μας ειπε οτι στα 100 μεγαλυτερα παιδια ειμαστε στη 15η θεση... Γι'αυτο υποφερω και εγω απο τη μεση μου. Βεβαια λενε οτι απο εδω και περα δεν θα ειναι καθε μηνα και κιλο, για να δουμε!!!!;)

Εφυγαν τα πεθερικα σου ε? Αντε θα ησυχασεις τωρα μεχρι να σας ξαναρθουν:|

Ρουχα δεν θα παρω πολλα μαζι μου γιατι θα του ψωνισω απο τη Γερμανια, αλλωστε ο,τι εχει και δεν εχει απο ρουχα μεχρι τωρα ολα απο εκει ειναι μου τα στελνει η μανα μου, εγω δεν εχω προλαβει να αγορασω ουτε καλτσα. Ειναι το πρωτο εγγονι και απο τις δυο μεριες και καταλαβαινετε, εχουν πεσει ολοι πανω και μας εχουν γεμισει στα δωρα!!!:D

Σονια πολυ γελασα με τον αδερφο σου!!! ολα τα λεφτα οι ατακες του!!! Να σου πω την αληθεια και εγω φοβαμαι με τις ιωσεις και αποφευγω αυτη την περιοδο τους κλειστους χωρους. Στον παιδιατρο κλεινω το πρωτο ραντεβου για να μην εχει αλλα παιδακια... ποτε δεν ξερεις, φυλαγε τα ρουχα σου για να τα εχεις ολα:P χιχιχιχι!!

Καλο βραδυ κοριτσια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...