Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Τι άλλο έχουμε ευχαριστηθεί?

Και το καρότσι πολύ, το γυμναστήριο, το μπανάκι-αλλαξιέρα, το ριλάξ τελευταία δεν την ενθουσιάζει, θα ρωτήσω τη γιατρό κι εγώ μήπως της ανοίξω το πάρκο να έχει πιο πολύ άπλα γιατί της αρέσει να είναι ψιλοκαθιστή τελαυταία και να παίζει τα παιχνιδάκια της.

Αφήστε που λέτε, και άρρωστοι εδώ κάθονται ακόμα, πιστεύω αν τους έπιανε πιο άσχημα με πυρετό κ.τ.λ να σκεφτόντουσαν να πήγαιναν κάπου αλλού για λίγες μέρες. Προς το παρόν κάνουν τους κινέζους! Ο ΆΡΗς σιγά μην τους έλεγε να φύγουν, δεν υπάρχει περίπτωση! Ευτυχώς τελειώνουν οι μέρες της συγκατοίκησης, αύριο λογικά θα πάνε στον αδερφό του Άρη και Σάββατο ταξιδεύουν.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσιααααα...

κατι επαθαν χτες ολα τα ζουζουνακια μας,εμεις δεν ειχαμε γκρινια απλως με ηθελε συνεχεια διπλα της και δεν μπορουσα να κανω καμια δουλεια ετσι το βραδυ οταν κοιμηθηκε επεσα με τα μουτρα στις δουλειες και μετα με τα μουτρα στο κρεββατι χα χα...

εξοργιζομαι με καποιους που το παιζουν φιλοζωοι και εχουν τα σκυλια κλεισμενα και ουτε που ασχολουνται,εμεις εχουμε μια στη γειτονια που εχει 3 παρακαλω ολη μερα μας ζαλιζουν και αν της πεις τιποτα σου λεει να πας στα νεκροταφεια (μακρυα απο μας)που εχει ησυχια.εναμιση χρονο που μενω εδω δεν τα εχει παρει ουτε ενα λεπτο βολτα δεμενα τα εχει στην αυλη ελεος.

ευτυχως η μπεμπουλα δεν φαινεται να ενοχλειται τα εχει συνηθισει...

πριν περιπου 2 εβδομαδες ειχε φοβερη γκρινια και σαλια και τις πρηστηκαν τα ουλα αλλα δοντι τιποτα,οταν πηγαμε παιδιατρο μου ειπε οτι εχει γινει η προεργασια εχει σχιστει και λιγο το κατω ουλακι αλλα δεν ξερει ποτε θα εμφανιστει το δοντακι,η κρεμα μου ειπε οτι δεν μας χρειαζεται προς το παρον.πρεπει παντως να υποφερουν τα καημενουλια μου...

για τα πραγματα τωρα ευτυχως δεν πηρα θηλαστρο γιατι τα καταφερνουμε μια χαρα,ουτε και αποστειρωτη πηρα γιατι χρησιμοποιουμε μονο ενα μπιμπερο την ημερα οποτε και το εβραζα τωρα σταματησαμε την αποστειρωση.καροτσι εχουμε το ιδιο με τη μαρια Avio της Inglesina σε λαχανι,ελαφρυ κλεινει ευκολα και το εχουμε καταευχαριστηθει,το ριλαξ μας αρεσει πολυ αλλα σε λιγο δεν θα χωραμε(ως 9 κιλα ειναι).εχουμε και ενα γυμναστηριακι της fisher price που καθεται και παιζει,μαρσιπο δεν πhραμε.τωρα θα παρουμε καρεκλακι γιατι μας ειπε η παιδιατρος απο τον αλλο μηνα,και παρκο θα δω αν της παρω γιατι εχουμε ελλειψη χωρου στο σπιτι :(.ημουν συγκρατημενη στα ψωνια και ετσι τα πηγαμε καλα...

κοριτσια εγω θα απαγορευσω τις επισκεψεις στο σπιτι και θα τους συνανταμε εξω τωρα που θα χειμωνιασει,δεν γινεται σε κλειστο χωρο,κυκλοφορουν ενα καρο ιωσεις,οποιος παρεξηγηθει παρεξηγηθηκε πανω απο ολα η υγεια του παιδιου μου...

ελενη και σοφια εχω παθει σοκ με τους κουμπαρους σας ,αμα ειναι τετοιοι μακρυα απαπαπαπα, ευτυχως ειμαι τυχερη σε αυτο το θεμα,τωρα βεβαια τη νονα της μπεμπουλιτας μου την ψαχνω ακομη γιατι η κουμπαρα που μας παντρεψε ειναι απο αλλο μερος και θελω η νονα της να ειναι οσο γινεται πιο κοντα μας γιατι ουτε εγω ουτε ο αντρας μου εχουμε αδερφια και θα ηθελα να εχει και εναν αλλον κοντινο περα απο εμας.

καλο μεσημερι και συγνωμη για την εκθεση ιδεων αλλα ειχα να πω πολλα

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Ελενη μου κ μας ετσι αρχισαν να προσπαθουν να μας τη "μπουν". Ηθελαν σωνει κ καλα να μας παντρεψουν κ να βαφτισουν κ το παιδι κ ειπαμε ο.κ. για τον γαμο, αν κ υπαρχει μεγαλη διαφορα ηλικιας (41 κ 47) γιατι δεν ειχαμε αλλες προτασεις κ τους ξεραμε πολυ λιγο (2 μηνες) την πατησαμε. Ενας παιδικος φιλος του Τασου ηθελε να βαφτισει την μπεμπουλα απο πριν γεννηθει. Το ειπαμε στους"κουμπαρογειτονες" οχι οτι τους το ειχαμε ταξει αλλα να το ξερουν, εεε απο τοτε εκαναν οτι περνα απο το χερι τους να χαλασουν την ηρεμια μας, με διαφορους τροπους δεν αναλυω αλλο. Αα κ οσο για τα παιδια απο το τμημα ειμαι υπερευχαριστημενη. Ηρθαν γρηγορα ειπαν αυτα που επρεπε να πουν (κ τα ξεραμε ουτως ή αλλως) κ τους ζητησα συγγνωμη γιατι κατι τετοιοι λογοι ειναι μ@@κια να καλεις την αστυνομια (τα ξερω κ απο μας) αλλα ειχα φτασει στα ορια μου!

Σονια κ εσας δεν σεβονται καθολου, τι να πω κ παπαδο-οικογενεια που θα ειχαν μωρα κ ειδικα η παπαδια να σου μιλησει ετσι:shock:. Κ 1 το βραδυ μπορεις να κανεις μηνυση για διαταραξη κοινης ησυχιας:cool:;)

Μαρια εχουμε 2 dogo argentino, εντονο prey drive κ σχεδον καθολου φυλαξη: δεν γαβγιζουν προειδοποιητικα, αρπαζουν κατευθειαν τη λεια-θυμα-κλεφτη οπως θες πες το, ή κ την κυνηγουν μεχρι να την πιασουν. Δηλ. πηδανε μαντρες κ τρεχουν μεχρι να ακινητοποιησουν τη λεια, αρα δεν ειναι κ τα καταλληλα σκυλια για φυλαξη αλλα ελπιζω οτι κ μονο που τα βλεπουν δεν θα κανουν τη "χαζομαρα". Βεβαια θα μου πεις υπαρχει κ η φωλα. Θα ηθελα να τους ειχαμε κανει εκπαιδευση για αρνηση τροφης, προς το παρον μονο βασικη πολυ καλα εχουμε παει, κ κοινωνικοποιηση φουλ.

Σοφια στο καρεκλακι δηλ. χωρανε μεχρι τοσο μεγαλα εε? Αρα ειτε τωρα ή πιο μετα θα το χρειαστω! Κ μαλλον αυτο με τον περιορισμο στο καρεκλακι για να μην τρεχω σαν τη τρελη απο πισω με το πιατακι, δεν το ειχα σκεφτει:D.

Μαμαδες σας στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους, φιλια!:tongue:

bkPSp3.png

Αχ ξέχασα Αγγελική εμένα η γιατρός μου είπε να μη πάρω ΝουΝου νεστλε μιλουπα επειδη έχουν φουλ ζάχαρη και πρώτον δεν τους κάνει καλο και δεύτερον θα συνηθησει με γλυκιες γεύσεις και δύσκολα θα φάει τις σούπες όταν έρθει η ώρα,ενώ τωρα που δεν ξέρει απο γεύσεις θα φάει την κρέμα ριζαλευρο βιολογική που ειναι χωρίς ζάχαρη,εμένα μου είπε για την fryzolac με βανιλια την πήρα απο φαρμακείο.υπαρχει και μια ΗΟLLE απο κατάστημα με βιολογικά προϊόντα.[/quote

τισ ξερω αυτες τισ κρεμες, το γαλα της frezylac της δινω και το βραδυ που δεν τη θηλαζω,μαλλον θα πρεπει να παρω αυτες δεν μας λειπουν αλλωστε τα κιλακια,θα ρωτησω την παιδιατρο μην κανω του κεφαλιου μου.:rolleyes:

τα παμε καλυτερα παντως απλα νευριαζει οταν της βγαζω το κουταλι απο το στομα θελει γρηγορα γρηγορα,χτες που την εκανα πιο πηχτη κανα δυο φορες πηγε να πνιγει οπως καταπινε...ποτε θα της αρχισεις το φρουτο?

Αγγελικούλα, ξέρω τι Σόνια ρώτησες, αλλά θα σου απαντήσω κι εγώ! :tongue: Φρούτο εμείς θα ξεκινήσουμε μια βδομάδα πριν κλείσουμε τον έκτο μήνα δηλ. 27 του μηνός, αλλά θα το κάνουμε 26 γιατί στις 27 ο Τάσος είναι πρωινός και θα λείπει. Θέλω να είμαστε και οι δύο στο πρώτο γεύμα και να τραβήξουμε και βίντεο! ;)

Μπράβο που ήσουν συγκρατημένη στα ψώνια, την καλύτερη δουλειά έκανες. Συνήθως το παρακάνουμε οι πρωτομανούλες γιατί βομβαρδιζόμαστε από 1002 αντικείμενα μωρουδιακά που μας τα παρουσιάζουν λες και όλα θα χρειαστούν κάπου! Αν τα καλοσκεφτείς όμως και τα βάλεις κάτω και ρωτήσεις και καμιά μανούλα έμπειρη θα δεις ότι τα μισά και ΑΝ θα χρειαστούν όντως! Εμένα και τη Λία που είμασταν από τις πρώτες αυτού του τόπικ μας βοήθησε πολύ η Κατερινούλα (η συμπεθέρα μου καθώς μου έχει τάξει για γαμπρό το μεγάλο γιό της ! :tongue: )που το δημιούργησε κιόλας το τόπικ. (Πού είσαι καλέ!!!) Κι εμάς ευτυχώς μας δάνεισε η κουνιάδα μου το ριλάξ και το λίκνο που την κοίμιζα μέχρι και πριν ένα μήνα. Τον αποστειρωτη τον αγόρασα εγώ και τον καταχρησιμοποίησα μέχρι πριν 5 μέρες που κόψαμε την αποστείρωση. Θηλάσαμε μόνο μέχρι 2,5 μηνών αποκλειστικά και μέχρι 3 μηνών σε συνδοιασμό με συμπλήρωμα, αλλά από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε τον χρησιμοποιούσα για τις πιπίλες και για μπιμπερό γιατί όταν ήθελα να πάω κάπου έβγαζα με το θήλαστρο (και αυτό το χρησιμοποιησα πάρα πολύ, ειδικά 2 φορές που πήγα να πάθω μαστίτιδα) και την τάιζε άλλος. Και το καρότσι, ένα της chicco το living μας βγήκε καλό και το βασικό η μικρή κάθεται από την αρχή. Σε γενικές γραμμές, όπως είπα και πριν όλα όσα πήραμε μας φάνηκαν αρκετά χρήσιμα. Αχ, τι θυμήθηκα.... Κάτι που μας βγήκε εντελώς άχρηστο.... Θερμαντήρας μπιμπερό! Τον ήθελα για τις φορές που έπρεπε να ζεστάνω το μητρικό γάλα από το ψυγείο.... Πήραμε, τρομάρα μας, έναν ακριβό γύρω στα 45 της chicco με ψηφιακή οθόνη για καλύτερο και τον βάζαμε που λέτε σε λειτουργία και έκανε 800 ώρες να ζεστάνει λιγάκι το μπιμπερό και μέσα το γάλα κρύο... Αγανάκτησα που αργούσε τόσο και τον έβγαλα άχρηστο.. Φυσικά δεν έφταιγε αυτός αλλά εμείς οι Πόντιοι! Δεν βάζαμε νερό μέσα στον θερμαντήρα αλλά κατευθείαν το μπιμπερό!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Γιαυτο και δν έκανε δουλεια!!! Και χαμπάρι δεν είχαμε! Μέχρι τον Ιούνιο το πάλεψα και τον έβαλα στη άκρη και λυπήθηκα τα λεφτά που δώσαμε. Πριν κανα 2-3 βδομάδες που ήμασταν Θεσσαλονίκη ακόμη και είχαμε πάει βόλτα στο cosmos, πήγαμε τουαλέτα να αλλάξουμε την Αθανασία σε ειδικό χώρο που έχει και τι να δούμε! Είχε και θερμαντήρα μπιμπερό, όλα τα κομφόρ, και μου λέει ο Τάσος: Καλέ αυτός έχει μέσα νερό!!!!!!!!!!!!!! :shock: Α, καλααααα, λέμε! μόλις τότε καταλάβαμε ότι εμείς φταίγαμε που δεν έκανε δουλειά ο δόλιος! :?

Αγγελικούλα εύχομαι να βρείτε την καλύτερη νονά για τη μικρούλα σας! Όνομα αποφασίσατε;; :rolleyes:

Τι γέλιο που η μπέμπα σου βιάζεται και θέλει να κάνεις γρήγορα με το κουτάλι! χιχιχι :P

Μαρία κι εσείς έχετε σκύλο,ε; Τέλεια και τα μπόξερ!!! :D Αχ, να μην έχουμε αυλίτσα να πάρουμε κι εμείς ένα! :cry: Όταν με το καλό φύγουμε από δω θα πάρουμε κι εμείς! ;)

Το πάρκο εμάς η παιδίατρος μας είπε πως το ανοίγουμε στα μωρά μόλις κλείσουνε τον έκτο σε γενικές γραμμές, οπότε το Νοέμβριο θα της πάρουμε.

Άντε Σοφία 1 κουράγιο λίγο έμεινε με τα πεθερικά! :rolleyes: Υπομονή κι ελπίζω να μη σας κολλήσουν τίποτα!

Σοφία 2 μόλις μπορέσετε να τα εκπαιδεύσετε και σε άρνηση τροφής. Είναι πολύ βασικό, οι φώλες πάνε και έρχονται από κάτι καθάρματα.... Όσο για το καρεκλάκι φαγητού, δίκιο έχει η Σοφία 1 νομίζω. Θα σου φανεί πολύ χρησιμο γενικά μέχρι και 2 ετών περίπου ίσως και λίγο παραπάνω αναλόγως το παιδί. Και ναι το ριλάξ δεν υποστηρίζει πολλά κιλά και σε λίγο θα το βάλουμε όλες στην κούτα και εγώ θα το επιστρέψω στην κουνιάδα! :rolleyes:

Αχ, κι εσείς παρόμοια ιστορία με τα κουμπαριά... Μόνο που τον κουμπάρο μας ο Τάσος τον είχε παιδικό φίλο, δεν τον ήξερε 2 μήνες όπως εσείς, αλλά ο βλάκας κάνει ότι πει η κυρά του! :evil: Ο βασικός κουμπάρος ήταν αυτός και η χαζή μπήκε σφήνα μιας και "τα είχανε". Είχε και βλέψεις να βαφτίσει και τη μικρή... Και σημειωτέον πως ήταν άκυροι κουμπάροι μιας και τους κυνηγούσαμε να κάνουν αυτά που έπρεπε..... :evil: Αδιάφοροι! :evil: Να χαθούν απο δω...

Καλά, Σόνια, βόθρος η παπαδιά! χαχαχαχα! Φτου της! :tongue: Άκου ΜΩΡΗ!!! Αλήθεια θα μετακομίσετε τελικά ή το αφήσατε;

Αχ, συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.... :oops:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Μαρια εχουμε 2 dogo argentino, εντονο prey drive κ σχεδον καθολου φυλαξη: δεν γαβγιζουν προειδοποιητικα, αρπαζουν κατευθειαν τη λεια-θυμα-κλεφτη οπως θες πες το, ή κ την κυνηγουν μεχρι να την πιασουν. Δηλ. πηδανε μαντρες κ τρεχουν μεχρι να ακινητοποιησουν τη λεια, αρα δεν ειναι κ τα καταλληλα σκυλια για φυλαξη αλλα ελπιζω οτι κ μονο που τα βλεπουν δεν θα κανουν τη "χαζομαρα". Βεβαια θα μου πεις υπαρχει κ η φωλα. Θα ηθελα να τους ειχαμε κανει εκπαιδευση για αρνηση τροφης, προς το παρον μονο βασικη πολυ καλα εχουμε παει, κ κοινωνικοποιηση φουλ.

Την ξερω αυτη τη ρατσα, εχει και ενας γειτονας ο οποιος μας ειπε οτι στην Αγγλια εχουν απαγορευτει γιατι τα λενε σκυλια Killers, ισχυει η μας λεει μπαρουφες??? παντως ειναι τεραστια ρατσα σαν αλογα χιιχιχιχιχι

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

:DΕλενη αντε βρε να ερθετε Θεσσαλονικη να παρετε και εσεις σκυλο και το κυριοτερο να γνωριστουμε και να κανουμε παρεα:D:D:D

Αγγελικη εχουμε το ιδιο καροτσι ε??? δεν ειναι τελειο??? εμεις το πηραμε σε μαυρο!!!! Επισης εχουμε και εμεις το γυμναστηριο της fisher price και το ευχαριστηθηκε πολυ ο μικρος...

Μπά Ελένη δεν το βλέπω να μετακομίζουμε ακόμη,ο Κώστας δεν εχει χρόνο καθόλου,απο την άλλη ο φίλος του που εχει και το σπιτι έκανε παρατήρηση στον παπά,βασικά του πήγε τον πρωτόκολλο που έχουν οι πολυκατοικίες και του είπε πως ειναι υποχρεωμένος να το σεβαστεί αν δεν θέλει να εχει πρόβλημα,του το πήγε στην εκκλησία δλδ ε και έγινε ρεζίλι ο παπας,όμως την εβδαμαδα που μας έρχεται θα αλλάξουμε τα πατωματα θα βάλουμε ξύλινα πατωματα για να ειναι πιο ζεστό το Σπιτι το χειμώνα όταν θα αρχίσει να μπουσουλησει το μωρο,θα το βάψουμε κι ολας οπότε με περιμένουν πολλές δουλειές όπως καταλαβαίνεις.

Αλήθεια τωρα που μεγαλώνουν τα μωρα μας θα πρέπει να κάνουμε μια συνάντηση όσες μένουμε Αθήνα για να έχουν να παίξουν τα μωρα μας,χαχαχχα η δόλια η μάνα σκέφτεται για την παρέα του παιδιού της απο τωρα...

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Μπά Ελένη δεν το βλέπω να μετακομίζουμε ακόμη,ο Κώστας δεν εχει χρόνο καθόλου,απο την άλλη ο φίλος του που εχει και το σπιτι έκανε παρατήρηση στον παπά,βασικά του πήγε τον πρωτόκολλο που έχουν οι πολυκατοικίες και του είπε πως ειναι υποχρεωμένος να το σεβαστεί αν δεν θέλει να εχει πρόβλημα,του το πήγε στην εκκλησία δλδ ε και έγινε ρεζίλι ο παπας,όμως την εβδαμαδα που μας έρχεται θα αλλάξουμε τα πατωματα θα βάλουμε ξύλινα πατωματα για να ειναι πιο ζεστό το Σπιτι το χειμώνα όταν θα αρχίσει να μπουσουλησει το μωρο,θα το βάψουμε κι ολας οπότε με περιμένουν πολλές δουλειές όπως καταλαβαίνεις.

Αλήθεια τωρα που μεγαλώνουν τα μωρα μας θα πρέπει να κάνουμε μια συνάντηση όσες μένουμε Αθήνα για να έχουν να παίξουν τα μωρα μας,χαχαχχα η δόλια η μάνα σκέφτεται για την παρέα του παιδιού της απο τωρα...

Α, κατάλαβα. Μακάρι να συμμορφωθεί ο παπάς και να ηρεμήσετε! :confused: Θα αλλάξετε πατώματα σε σπίτι που νοικιάζετε; Πώς κι έτσι; Τα λεφτά που θα δώσετε όταν φύγετε θα τα χάσετε ή κάνατε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη; Αν βέβαια έχετε σκοπό να μείνετε εκεί πολλά χρόνια αλλάζει το πράγμα! :rolleyes:

Ναι, γιατί όχι; Να κανονίσουμε μια συνάντηση να γνωριστούμε, πλάκα θα έχει! Να βολέψει αν γίνετε να το κανονίσουμε κάποια φορά που θα είναι και η Λία αθήνα να έρθει κι εκείνη με την ευκαιρία! ;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

:DΕλενη αντε βρε να ερθετε Θεσσαλονικη να παρετε και εσεις σκυλο και το κυριοτερο να γνωριστουμε και να κανουμε παρεα:D:D:D

Αγγελικη εχουμε το ιδιο καροτσι ε??? δεν ειναι τελειο??? εμεις το πηραμε σε μαυρο!!!! Επισης εχουμε και εμεις το γυμναστηριο της fisher price και το ευχαριστηθηκε πολυ ο μικρος...

Ναι, ναι! Ας έρθουμε με το καλό και θα κάνουμε καλή παρεούλα! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις μανουλες

ελενη καλα μην φανταστεις οτι ειμαι καμια λογικη και μετρημενη στα ψωνια,αλλα απο την 29εβδομαδα ειχα συσπασεις :(και ημουν ξαπλα οποτε δεν επιτρεποταν να παω για ψωνια,επαιρνα καταλογους λοιπον μελετουσα και εγραφα τη λιστα μου...πηγα δυο φορες για ψωνια και τα πηρα ολα (καλα μη φανταστεις οτι εχουμε και επιλογες ΗΡΑ και mothercare)...που καιρος για περιττες αγορες,το μονο που σκεφτομουν ειναι να μη γεννησω προωρα...τελικα αυτη η συγκρατηση μου βγηκε σε καλο τελικα...στο επομενο παιδι δεν ξερω μη μου βγουν ολα τα απωθημενα και αγοραζω καθε μερα και απο κατι :D

με το καλο το πρωτο σας γευματακι εννοειται να ειστε και οι δυο σωστα το σκεφτηκατε...η μπεμπουλα μου δεν εχει καταλαβει ακομη τι γινεται και κανει σαν να τρωει απο μπιμπερο(πιπιλαει) το κουταλι γιαυτο θελει γρηγορα,τρελο γελιο...ανυπομωνουμε για τα δικα σας καμωματα...

Οσο για τη νονα σε ευχαριστω ελπιζω να τη βρουμε συντομα,λεμε για 6 μαιου να τη βαφτισουμε και να κανουμε και παρτυ γενεθλιων αφου φετος πεφτουν μεγαλη παρασκευη γμτ...το ονομα το ειχαμε αποφασισει πριν καν μεινω εγκυος..θα τη βγαλουμε Μαρια(λεγανε την πεθερα μου που εχει φυγει απο κοντα μας και δεν προλαβε να γνωρισει το πρωτο εγγονακι)

θα τη φωναζουμε Μάιρα ομως που ειναι αναγραμματισμος αλλα και μαρια.

Τι καλα που τη βαφτισατε και ξενοιασατε,οσο μικροτερα τοσο καλυτερα για το κλαμα εννοω

Να σας ζησει...να ναι φωτισμενη σε ολη της τη ζωη

Μαρια τελειο το καροτσι ελαφρυ κλεινει ευκολα το συστηνω και σε φιλες μου

Μαρια τελειο το καροτσι

καλημερα σε ολες τις μανουλες

ελενη καλα μην φανταστεις οτι ειμαι καμια λογικη και μετρημενη στα ψωνια,αλλα απο την 29εβδομαδα ειχα συσπασεις :(και ημουν ξαπλα οποτε δεν επιτρεποταν να παω για ψωνια,επαιρνα καταλογους λοιπον μελετουσα και εγραφα τη λιστα μου...πηγα δυο φορες για ψωνια και τα πηρα ολα (καλα μη φανταστεις οτι εχουμε και επιλογες ΗΡΑ και mothercare)...που καιρος για περιττες αγορες,το μονο που σκεφτομουν ειναι να μη γεννησω προωρα...τελικα αυτη η συγκρατηση μου βγηκε σε καλο τελικα...στο επομενο παιδι δεν ξερω μη μου βγουν ολα τα απωθημενα και αγοραζω καθε μερα και απο κατι :D

με το καλο το πρωτο σας γευματακι εννοειται να ειστε και οι δυο σωστα το σκεφτηκατε...η μπεμπουλα μου δεν εχει καταλαβει ακομη τι γινεται και κανει σαν να τρωει απο μπιμπερο(πιπιλαει) το κουταλι γιαυτο θελει γρηγορα,τρελο γελιο...ανυπομωνουμε για τα δικα σας καμωματα...

Οσο για τη νονα σε ευχαριστω ελπιζω να τη βρουμε συντομα,λεμε για 6 μαιου να τη βαφτισουμε και να κανουμε και παρτυ γενεθλιων αφου φετος πεφτουν μεγαλη παρασκευη γμτ...το ονομα το ειχαμε αποφασισει πριν καν μεινω εγκυος..θα τη βγαλουμε Μαρια(λεγανε την πεθερα μου που εχει φυγει απο κοντα μας και δεν προλαβε να γνωρισει το πρωτο εγγονακι)

θα τη φωναζουμε Μάιρα ομως που ειναι αναγραμματισμος αλλα και μαρια.

Τι καλα που τη βαφτισατε και ξενοιασατε,οσο μικροτερα τοσο καλυτερα για το κλαμα εννοω

Να σας ζησει...να ναι φωτισμενη σε ολη της τη ζωη

Μαρια τελειο το καροτσι ελαφρυ κλεινει ευκολα το συστηνω και σε φιλες μου

Μαρια τελειο το καροτσι

Αχ, Αγγελική μου πολλές κοπέλες έχω ακούσει πως είχαν συσπάσεις από νωρίς, πρέπει να είναι πολύ δύσκολο τόσο καιρό ξάπλα, αλλά ακόμη χειρότερη θα πρέπει να είναι η αγωνία που θα έχεις! Ο πρόωρος τοκετός ήταν και δικός μου φόβος! Γενικά είχα μια φοβία με την έκβαση της εγκυμοσύνης, είμαι φοβιτσιάρα και όλο το κακό σκέφτομαι προκαταβολικά, αλλά ο καλός Θεούλης μου χάρισε μια τέλεια εγκυμοσύνη και του είμαι ευγνώμων! Για να δούμε στο δεύτερο με το καλό πώς θα είμαι! :shock: Από τώρα το σκέφτομαι και δεν σου κρύβω πως φοβάμαι!! :? (Αν και κομματάκι νωρίς γιατί όσο είμαστε μόνοι μας Αθήνα δεν πρόκειται να επιδιώξουμε δεύτερο παιδί, θα τα παίξουμε από την κούραση! :? Που σημαίνει μέχρι το τέλος του 2015.... Βέβαια εμείς κάνουμε σχέδια και ο Θεός γελάει καμια φορά! :tongue: )

Καλά θα κάνετε που θα βγάλετε την πεθερά σου αφού έχει φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο! Θα είναι ένας φόρος τιμής! ;) Να ζήσετε και μέσα από τα ματάκια της μικρής Μαρίας σας να τη θυμάστε! :rolleyes:

Όντως ξεγνοιάσαμε από το θέμα της βάφτισης... Μέχρι να καταλάβει η Αθανασία τι γίνεται τελείωσε κιόλας το μυστήριο! χιχι Το μόνο μελανό σημείο ήταν ότι έκλαιγε όταν ο νονός την έπαιρνε αγκαλιά! :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα!

Πήγαμε παιδίατρο το πρωί, κάναμε τα εμβόλια μας, έκλαψε το παιδάκι μου όμως γιατί πόνεσε το ψυχάκι μου, μια χαρά μας βρήκε η γιατρός, 7.660 είναι τώρα. Όταν γίνουμε 6 μηνών ξεκινάμε φρούτο κι εμείς!

Αγγελική πότε πέφτει το Πάσχα φέτος?

Ωραία θα είναι να κάνετε τη βάφτιση και τα γενέθλια μαζί!

Εμείς λέμε για καλοκαιράκι αλλά επίσης δεν έχουμε βρει νονό ακόμα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Σοφια1 μπραβο στην μπεμπουλα σου μια χαρα ειναι τα κιλακια της για κοριτσι!!! Κριμα μωρε οταν κλαινε με το εμβολιο:( και εγω οταν βλεπω τον δικο μου να του φευγουν τα δακρυα με ποναει η ψυχη... τι να κανουμε ολοι τα περαμε, αναγκαιο κακο!!!! Εσεις λετε τη βαπτιση για καλοκαιρι ε??? Εγω προσωπικα το βρισκω λιγο αργα γι'αυτο και εμεις λεμε μετα το Πασχα (αν δεν κανω λαθος πεφτει 5 Μαιου)... λεμε για την Κυριακη του Θωμα 12 Μαιου, πρωτα ο Θεος!!!

Αγγελικη στις 6 Μαιου εσεις??? πως και θα κανετε βαπτιση καθημερινη?.... Και εμεις μαλλον θα κανουμε γενεθλια και βαπτιση μαζι (9Μαιου Γενεθλια και 12Μαιου Βαπτιση) 3 μερες διαφορα!!! Θα δειξει δεν ειναι σιγουρο!!!

Ουτε εμεις κοριτσια δεν βρηκαμε νονο. Ο κουμπαρος που μας στεφανωσε δεν μπορει λεει να το βαπτισει το παιδι γιατι την βαπτιση θα την κανουμε στην Λιμνη Πλαστηρα, οπου ειναι και η καταγωγη του αντρα μου, και του πεφτει μακρυα:|:?... φθηνες δικαιολογιες εχω να πω εγω!!!

Μπορει να μην ξερουμε ποιος θα ειναι ο νονος μας... το ονομα ομως το ξερουμε... ΙΩΑΝΝΗΣ στον πεθερο μου.

Εσεις μανουλες τι ονομα θα δωσει ο νονος στα ζουζουνακια σας?:P

αχ ελενη μου,δεν προλαβαινω να χαρω που ειμαι εγκυος και φευγω φωκιδα αναπληρωτρια,μετα ειχαμε εμετους,μια πιθανη αποκολληση,αλλαξα τρεις γυναικολογους(οπρωτος ελεγε οτι πρεπει να κανω αμνιοπαρακεντηση-ειχε βαλει στις εξετασεις οτι ειμαι 10 χρονια μεγαλυτερη,φυσικα δεν εκανα και εφυγα γιατι οταν εντοπιστηκε το λαθος παλι επεμενε,αχ ατιμα ευρω).να σκεφτεις το γιατρο που γεννησα τον γνωρισα τα χριστουγεννα,μεχρι τον εβδομο με παρακολουθουσε γιατρος στην πατρα.και οταν επιτελους επαιρνα την αδεια ειχα τις συσπασεις οποτε και κρεββατωθηκα...αγχος τους πρωτους 4 μηνες μην γινει κατι και αποβαλλω και μετα μη γεννησω

ουφ τι τα θυμηθηκα νυχτιατικα...ολα αυτα ανηκουν στο παρελθον τωρα εχω διπλα μου τα αγγελουδι μου και τα εχω ξεχασει ολα.

η δευτερη εγκυμοσυνη λοιπον δεν νομιζω να ειναι χειροτερη.αλλα ουτε και απο εμας δεν το βλεπω συντομα...θα ρωτησουμε την κυρια μερκελ και μετα θα το σκεφτουμε χα χα

σου ευχομαι να εχεις παντα ευκολες και τελειομηνες εγκυμοσυνες οπως στην αθανασια σου

σοφια τα ιδια κιλα ειχαν τα παιδακια μας,ζουμπουρλουδικα:tongue: οταν πηγαμε παιδιατρο,για καμια ωριτσα το θυμοταν και ξανακλαιγε η μπεμπουλα μου,κριμα μωρε...εμας μας το ξεκινησε κρεμουλα απο τωρα.το πασχα φετος πεφτει 5 μαιου,οποτε δευτερα του πασχα λεμε να τη βαφτισουμε...

Καλοκαιρι ειναι πολυ ωραια και μεις στην αρχη λεγαμε για 15αυγουστο αλλα μετα ειπαμε μαιο να ειναι πιο μικρη.θα δουμε...

Μαρια 6 μαιου ειναι η δευτερα του πασχα και ειναι παλι αργια,ετσι σκεφτηκα,ωραια θα ειναι να σβησουν το πρωτο κερακι στη βαφτιση.μαρεσει να τον φωναζεις και ιωαννη,ε αφου δεν μπορει να τον βαφτισει αργοτερα δεν θα μπορουσε να του φερει και λαμπαδα οποτε θα βρεις καλυτερο νονο...που να αγαπαει το παιδακι σου...

Κοριτσια σημερα η μικρη μαλλον φοβοταν τη βροχη και δεν καθοταν μονη της καθολου ειχε φρικαρει που δεν την πηρα και βολτουλα,παλι δεν μπορεσα ουτε να μαγειρεψω...

εφαγε ολο το μπωλ τη κρεμα και εκλαιγε ηθελε κι' αλλο,της εκανα και εφαγε κανονικη μεριδα οποτε δεν της εδωσα συμπληρωμα,πηραμε μπρος:P

οταν γυρισε ο μπαμπασ μας απο τη δουλεια πηγαμε βασιλοπουλο να παρουμε φρουτα για τη μικρη βιολογικα,(δευτερα ξεκιναμε)και ηταν εξαφανισμενα μου ειπαν να παω στις 9 το πρωι:shock:δεν το ηξερα τετοια καταναλωση τα βιολογικα μπραβο

Και το αλλο πουακουσα και μου εκανε φοβερη εντυπωση ειναι οτι σε καποιους γνωστους μας ο παιδιατρος τους ειπε να ξεκινησουν με χυμο πορτοκαλι και μετα απο 10 μερες με κρεμουλα.το εχετε ακουσει ποτε αυτο;εμας δεν μας ειπε να δινουμε ουτε στη φρουτοκρεμα,μονο μπανανα αχλαδι και μηλο:confused:

λογοδιαροιαμε επιασε παλι καλο βραδυ σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...