Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Αγγελικη καλώς όρισες στην παρέα μας!

Να σου ζήσει η μπουμπούκα σου!

Η δικιά μου η μπουμπού γεννήθηκε 6 Μαϊου και είναι καλό κοριτσάκι, αρκετά ήσυχο μωρό το λες, έχω και ένα θηριακι το Γιάννη που είναι 3 χρονών τώρα, αλλά η μικρή μπροστά του είναι αγγελούδι, τώρα λίγο άρχισε να πατάει κι αυτή πόδι βέβαια και να θέλει παρέα κουβεντούλα και αγκαλίτσες αλλά δικαιολογείται πιστεύω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μαμαδες,

Χαχα πολλα μηνυματα κ ολο τα ξανακοιταω για να μπορεσω να γραψω, παμε λοιπον αναποδα:

Σοφακι ωραιους κωδ. διαλεξατε! Κ εμεις πρεπει καποια στιγμη (μαλλον του χρονου) να βαψουμε εξωτ. γιατι εχει μονο χρωματισμενο σοβατεπι τωρα κ τη χρειαζεται τη μονωση. Οσο για τα πεθερικα, τι να πω, (εγω ευτυχως ειμαι τυχερη σ' αυτο) υπομονη... ή θα μπορουσες να τους στελεις για λιγο τον Γιαννη σου (αν δεν εχεις θεμα), να ξεκουραστεις κ να τον χορτασουν, αφου δεν ξεκολλανε απο κει;)!

Λια, με το καλο να γυρισετε σπιτι σας, να δεις γρηγορα που θα αλλαξει κ ο μπεμπακος σου. Εμεις ειναι 2 μερες που ειμαστε πολυ καλυτερα χωρις πονακια, (βεβαια απο ξυπνηματα καλα παμε) ευχομαι κ σε σας το ιδιο πολυ συντομα κ περαστικα με τη μυτουλα.

Σονια η μπεμπα φοβερη, βιαζεται το παιδι να φαει το φαγητο του γρηγορα κ θελει να πιασει κ κουταλι μονη της,χαχα ολα τα λεφτα!Ααα κ για τον ατμομαγειρα υπαρχει θεμα στο παρεντς (http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23339&page=8) λενε πολυ καλα σχολια!

Αγγελικη ωραια ιδεα με τα μωρομαντηλα, αλλα δεν σου στεγνωνουν ευκολα? κ ναι, με το σαπουνι πουεχουν μετα δεν θελει ξεπλυμα? Θα μου πεις τα ετοιμα παλι το ιδιο δεν ειναι?! Εγω πηρα 14 κιλ (+2 προ εγκυμοσ) κ τωρα αν χασω αλλα 5 θα ειμαι οκ, αλλα δεν χανονται, τα ατιμα! Ουτε εγω εχω αδιαθετησει.

Ελενη1 ειδα τα αρθρα κ λεει για 6μηνων μωρα! Εμεις ειμαστε μικροτερες! Τεσπα οτι ειναι να γινει, εχει γινει... Τα μισω τα κ@λο-εμβολια κ τα φαρμακα γενικα:evil::evil::evil:!

Ελενη2 δυο σχολες βρε θηριο? Μπραβο!! Οσο για τα κιλα του μπεμπη μια χαρα ειναι στη καμπυλη ποσο ειστε? Εναι κ ψηλος. Αφου εμεις ειμαστε στην 50 που ειναι κ λιγοτερο η δικια μου κ μετα τον 3ο μηνα παιρνουν λιγοτερα γραμμ. μας το ειχε πει κ εμας η γιατρος, οποτε μια χαρα θα ειστε ;)!

Ααα κ οσες ξεκινησετε στερεες γραψτε εντυπωσεις ή ανεβαστε βιντεακι οπως η Σονια να δουμε αντιδρασεις:tongue:!!

bkPSp3.png

Γεια σααααας! :P

Αγγελική, πάνω που είπες ότι στην κορούλα σου αρέσει η πεταλούδα μου, είπα να αλλάξω τα τικεράκια μου! :tongue: Τα βαρέθηκα λίγο και είπα να αλλάξω μέχρι να τα βαρεθώ και αυτά! :tongue:

Μπράβο στη μπεμπούλα σου για την πρόοδο που κάνει με την κρέμα! Μέρα με τη μέρα θα το μάθουν πού θα πάει....

Καλή η ιδέα με τα σπιτικά μωρομάντηλα, σου την είπε κάποιος ή την εμπνεύστηκες; Εγώ δύσκολα να μπω στον κόπο, δεν πειραματίζομαι με τέτοια, άλλωστε δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου συχνά. Μόνο σε καμια βόλτα αν χρειαστεί να την αλλάξω και αν δεν εχει κανει κακάκια! Συνήθως με βαμβάκι και νερό την καθαρίζω.

Μαράκι, χαρούμενα μηνογενέθλιαααα! :P Εύχομαι να γίνει παππούκας το αγοράκι σου! Ούτε εσύ έκανες το εμβόλιο,ε; :rolleyes: Προστατεύει τα μωρά και τα μικρά παιδιά μέχρι 6 ετών από τα δύσκολα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας. Νομίζω πως δεν είναι υποχρεωτικό όμως.

Σοσαντάκι, καλό ταξίδι εύχομαι να έχετε αύριο! Ζόρικα σας έτυχε που είναι μπουκωμένος ο μπέμπης είναι η αλήθεια... Κάνε του πριν ξεκινήσετε ορό να ξεμπουκώσει όσο γίνεται! Για τη διαδρομή δεν στο συνιστώ να του κάνεις αν εκνευρίζεται μετά! :? Καλά να περάσετε στο γάμο και με το καλό να επιστρέψετε στη φωλίτσα σας!!! Καλή η παρέα, αλλά καλύτερα είναι το σπιτάκι νομίζω... Ειδικά αν λείπεις τόσο καιρό! :shock: Τα λέμε από Τρίτη λοιπόν με το καλό, να μας πεις και εντυπώσεις από το γάμο και τα ταξίδια σας! Όλη την Ελλάδα θα διασχίσετε πάλι!!! :tongue:

Σοφάκι 1, πλάκα μας κάνει η πεθερούκλα;; Άκου κάνει και παρατηρήσεις για το κολατσιο! Έλεος.... :evil: Με δύο παιδάκια, τόσο μικρή μανούλα μόνο ανεπρόκοπη δεν είσαι κορίτσι μου, μη δίνεις σημασία αν είναι τέτοια και πετάει παρατηρήσεις.... Υπομονή μέχρι να φύγουν!!!! :evil: Αχ, αυτά τα πεθερικααα!!! Ουφ! Και ειδικά οι πεθερές!!! :shock:

Πολύ γλυκό το χρώμα που διάλεξες! Μου άρεσε πολύ!

Σόνια στα είπα και χθες για τη φοβερή κορούλα σου! Τρέλα είναι η άτιμη! :P

Σοφία 2 το εμβόλιο είναι μέχρι 6 μηνών να γίνει η 2η δόση. Από τη μια έχεις δίκιο που μισείς τα εμβόλια - φάρμακα, από την άλλη όμως και αυτά χρειάζονται! Για φαντάσου να κολλήσει κάτι ένα μωράκι και να μην έχει κανει το αντιστοιχο εμβολιο... Φαντάζεσαι πόσο πιο επικίνδυνο θα είναι για την υγεία του; Στα λόγια καλά είναι, στην πράξη όμως ρισκάρεις να αφήσεις το παιδί ανεμβολίαστο;;;

Κατερινιώ, πού είσαι κοριτσάρα;;; Αναρρώσατεεε;;;

Εμείς μόνες σπίτι σήμερα, άντε να δούμε πότε θα λήξει η επιφυλακή... :evil: Θα την πάω στο Βερόπουλο πιο μετά να περάσει καμια ωρίτσα να πάρουμε και λίγο αέρα. Ο καιρός είναι έτσι κι έτσι βέβαια, θέλει προσοχή! Και χθες εντομεταξύ ήμασταν μόνες γιατί ο μπαμπάς μας ήταν πρωινός και μόλις γύρισε το μεσημέρι ξαναέφυγε γιατί έπρεπε να πάει σε μια κηδεία (μακριά από μας) ενός συναδέλφου του......22 χρονών κορίτσια, ένα παλικάρι σαν τα κρύα νερά! :cry: :cry: :cry: Έπαθε ανακοπή στο ποδόσφαιρο ο καημένος! :cry: Πολλη στεναχώρια, πολλή πίκρα... Πριν ένα μήνα τον είχαμε πετύχει στο Φλοίσβο και του δείξαμε και τη μπέμπα! Έπινε το καφεδάκι του..... Ουφ! Η κηδεία του ήταν στη Νεμέα 1 ώρα και 20 λεπτά η απόσταση οπότε γύρισε στις 9μιση... Και όλο δίπλα της με ήθελε χθες η Αθανασία και κοιμήθηκε ελάχιστα! Σήμερα είναι καλύτερο κορίτσι! :tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα μανουλιτσες.

Σας ευχαριστω όλες για τα καλα σας λόγια.

Ελενη με γεια τα και καινούργια τικερακια!

Λια αχ αυτο το νινι σου να μη μπορει να ηρεμήσει η ψυχούλα μου,Λια θυμάμαι ναι τι έλεγα πριν 2 μήνες, τωρα λες και έχω άλλο μωρο,ζωηρό πολυ ναι μεν αλλα και πολυ καλό μωρακι πια και πανέξυπνο.καλο ταξίδι να έχετε και με το καλο να γυρίσετε και στη Σύρο.

Μαρια δεν με ζοριζει πια μωρε,εχει γίνει το καλύτερο μωρο εκει που ηταν γκρίνια γκρίνια και μόνο γκρίνια και αγκαλια.αααα χαρούμενα μηνογενέθλια και απο μενα

Αγγελικη εχει έρωτα με την κάμερα χαχαχ οπότε την τραβάμε βίντεο η φωτο πάντα μας κοιτάει το ψώνιο απο τωρα.τι κρέμα της δίνεις εσυ;;πάντως σήμερα 3 μέρα έφαγε πριν λίγο 60 μλ. Με πολυ όρεξη πάλι,κάθε μέρα και καλύτερα δλδ κάνει πολλές χαρές όσο τρώει.

Σοφια 1 ασε όταν πιάνει τα μαλλιά μου δεν τα αφήνει με τπτ μέχρι που τραβάω το κεφάλι στο τέλος και της μένουν οι τρίχες μου στο χέρι, σημερα 3 μέρα έπιανε συνέχεια το κουταλι θέλει να το κάνει μονη της πια.αχ πολυ ωραία χρώματα διαλεξες μπράβο σου.

Ούτε εμείς κάναμε αυτο το πόσιμο εμβόλιο που λέτε. Ειναι κατα η παιδιατρος μας,και της έχω εμπιστοσύνη.

Ούτε εγω έχω αδιαθετισει και δεν θηλαζω αποκλειστικά,τι να πω;;;

Εγω κορίτσια πήρα 15 κιλά τα έχασα όλα δλδ ειμαι 53 κιλα πια και έτσι όπως πάω θα μείνω μάλλον 33!! Πολυ κούραση βρε κορίτσια,απορώ δλδ μόνο εγω κουράζομαι τόσο,η και εσείς το ίδιο;;;

Σοφια 2 ευχαριστω πολυ,εγω λεω να μη περιμενετε να ξεκινησετε στερεες για να ανεβασετε φωτο,ανεβαστε με τα καμωματα τους...

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

λιγο πριν πεσω για υπνο ειπα να δω λιγο τι κανετε

σχετικα με το εμβολιο πιστευω οτι ο καθε παιδιατρος λεει τα δικα του,σε κανεναν δεν αρεσουν αλλα τι να κανουμε που ειναι απαραιτητα...ακομη θυμαμαι τις φορες που πηγαινα και εκανα εμβολιο οταν ημουν μικρη,πιο πολυ φοβομουν απο οτι πονουσα:shock:...κι αν δεν εχει μπει φετος σον εμβολιασμο του χρονου θα μπει και θα το κανουν ολοι

εμεις που δεν το καναμε ελπιζω να μην αρρωστησουμε....

για τα μωρομαντηλα τωρα το ειδα σε ενα φορουμ και μου αρεσε σαν ιδεα, γιατι παντα σκεφτομουν τι εχουν μεσα τα ετοιμα,ως τωρα δεν εχουν στεγνωσει γιατι τα εχω σε ενα κουτι απο μωρομαντηλα πλαστικο,δεν την ξεπλενω τη σκουπιζω με ενα πανακι,το καλυτερο παντως ειναι αυτο που κανει η ελενη βαμβακι νερακι ή στη βρυση,καμια φορα ομως δεν γινεται...

Μαρια να τα 100στησετε σε χρονια...να στε καλα να τον καμαρωνετε...

Λια καλα να περασετε στην ομορφη καλαματα και καλη επιστροφη να εχετε..

Σισι καλως σας βρηκα,μαλλον σε λενε σοφια ,να σου ζησουν τα παιδακια σου,οσο για την πεθερα παιρνε ιδεες γιατι θα γινεις και εσυ πεθερα χα χα

ελενη δεν πειραζει πολυ ωραια τα τικερακια σου,θα μας λειψει η πεταλουδα αλλα τι να κανουμε:D κριμα γιατο παιδι αυτο που μας λες,την υγεια μας να χουμε και ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια...

σονια θα γινει σταρ και θα την κυνηγαμε για αυτογραφα :D

της δινω της νουνου ρυζαλευρο βανιλια,τις πρωτες μερες της εβαζα 50μλ νερο και 1 και λιγο κουταλιες σκονη και εφαγε 4 κουταλιες την αλλη μερα 8 και μετα 16. χτες και σημερα της εβαλα σε 75 μλ 2 κουταλιες σκονη,το τρωει σχεδον ολο οχι με πολυ κεφι αλλα το τρωει και αυριο θα της βαλω 2,5 κουταλιες σε 75 παλι...βεβαια τη θηλαζω μετα ως συμπληρωμα.τη δευτερα ξεκιναμε και φρουτο μπανανα με λιγο νερακι μετα απο δυο μερες μηλο και μετα αχλαδι.καθε παιδιατρος εχει αλλη σειρα αυτο εχω προσεξει...οσο για την κουραση μην το ξαναπεις εγω προσωπικα δεν κουραζομαι καθολου,απλως εχω καμπουριασει εχω μαυρους κυκλους και καμια φορα με ποναει το σωμα απο την κορυφη μεχρι τα νυχια χα χα

καλο βραδυ και ονειρα γλυκα σε σας και τα αγγελουδια σας...

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Εχουμε ξυπνήσει απο της 7 σήμερα, επειδη κοιμήθηκε πάλι απο της 5 το απόγευμα 14 ώρες ύπνο δλδ!!

Αγγελική μήπως να της αλλάξεις κρέμα ίσως να μη της αρέσει... Και το κανείς πολυ νερουλο εσύ, γω βάζω 1 μεζουρα ανα 20μλ νερό.ξεκινησαμε με 20 μλ,και κάθε μέρα αυξάνουμε την ποσότητα ανα 20 μέχρι να φάμε 200μλ.και εννοείται μετά απο μιση ώρα συμπλήρωμα με γάλα.

Μια φίλη μου που το μωρο της ειναι 2 μήνες μεγαλύτερο δεν εχει καταφέρει ακόμα να του δώσει τπτ με το κουταλι, επειδη το διώχνει το κουταλι με την γλώσσα του και αναγκαστικά του τα βάζει στο μπιμπερο αλλα πολυ νερουλα όλα.

Αχ ξέχασα Αγγελική εμένα η γιατρός μου είπε να μη πάρω ΝουΝου νεστλε μιλουπα επειδη έχουν φουλ ζάχαρη και πρώτον δεν τους κάνει καλο και δεύτερον θα συνηθησει με γλυκιες γεύσεις και δύσκολα θα φάει τις σούπες όταν έρθει η ώρα,ενώ τωρα που δεν ξέρει απο γεύσεις θα φάει την κρέμα ριζαλευρο βιολογική που ειναι χωρίς ζάχαρη,εμένα μου είπε για την fryzolac με βανιλια την πήρα απο φαρμακείο.υπαρχει και μια ΗΟLLE απο κατάστημα με βιολογικά προϊόντα.

Καλημέρα!

Ωραίο έγινε το χρώμα πράγματι κοριτσάκια, έδειξε και το σπίτι τώρα!

Σοφάκι είναι μακριά για να τους τον στείλω το Γιάννη να τον έχουν μέρες, Αθήνα είναι εκείνοι κι εμείς Κρήτη !Βγήκε ο πεθερός σήμερα για δουλειές, είπα και στην πεθερά να πάει μαζί με το Γιάννη να ξεσκάσει κι αυτή, να μην κάθεται μέσα να κάνει και δουλειές...σσσ να ηρεμήσω κι εγώ!

Ωστόσο είναι και οι δύο κρυωμένοι, ο πεθερος συναχωμένος και η πεθερά με κλειστό λαιμό, φαρυγγίτιδα μάλλον, θα μου κολλήσουν και τα παιδιά ρε γμτ πάνω που είναι καλύτερα ο Γιάννης με τις μύξες. ουφ..

Την Παρασκευή έχουμε παιδίατρο εμείς για εμβόλια, πνευμονιόκκοκο, μηνιγγιτιδόκκοκο. Να μας πει και για στέρεες πότε ξεκιναμε και με τι.

Στο γιάννη κι εγώ ρυζάλευρο-βανίλια είχα ξεκινήσει, Γιώτης έπαιρνα που είναι και ελληνικές.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Που ειστε βρε κοριτσιαααααααα!!!!!

Ολες εξαφανισμενες ειστε σημερα???? Ευχαριστουμε για τις ευχες για τα μηνογενεθλια μας:D:D:D

Σοφια1 πολυ ωραια επιλογη χρωματων... Μια ανανεωση ποτε δεν εβλαψε κανεναν;).... Καλα τα πεθερικα σου αρρωστησαν και καθονται ακομα εκει???:mad::mad: ελεος. Θα τους ειχα κυριολεκτικα ξαποστειλει.... Βασικα τον αντρα μου θα εβαζα να το κανει, μην φανω και τελειος στριγγλα!!!!;)

Ελενη αστα να πανε... Κριμα το παλικαρι και εμεις το ακουσαμε. Την δολια τη μανουλα του λυπαμαι που θα ειναι απαρηγορητη.:(:(:(

Εμεις κοριτσια σημερα το απογευμα πολυυυυυυ γκρινια :( εχουν αρχισει να τον φαγουριζουν τα ουλα τον καημενο. Μπορει και απο τα δοντακια τοσο καιρο να εχει ζορι στην κοιλιτσα. Η μανα μου μου ειπε πως κατα την διαρκεια τις οδοντοφυιας καποια παιδια ανεβαζουν πυρετο καποια εχουν δοιαρια, ανυσηχια κλπ... αληθεια ή μυθος, δεν ξερω!!!:confused: Του εδωσα μασητικα που ειχα βαλει στο ψυγειο και του πηρα και μια οδοντοβουρτσα της Nuk για μασαζ και αργοτερα για να καθαριζει τα δοντακια... ψιλοανακουφιστηκε το πουλακι μου.... Ο γιατρος μου ειπε να παρω και ενα τζελ απο το φαρμακειο. Δευτερομανουλες ξερετε αν κανει δουλεια η τζαμπα θα το παρω???? Ευτυχως καναμε το μπανακι μας και τωρα κοιμαται το αγγελουδι μου...

Εσεις κοριτσια απο δοντακια πως πατε???? Εχετε τιποτα συμπτωματα???

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Κοριτσια γραφω κ εγω μες στα σκοταδια γιατι κοιμιζω την μπεμπα (κ την βλεπω ορεξατη για αρκετα "ξυπνηματα", γκρρρ...)

Σοφια, εχω φρικαρει με την απερισκεψια των πεθερικων σου, ελεος δεν σκεφτονται μηπως κολλησουν τα παιδια,μονο να περνανε καλα! Επρεπε να τους εχω γειτονες, χαχα, μολις τωρα ετριξα τα δοντια στους διπλα, μα τι συμπεριφορα "εαυτουλη" που εχουν ορισμενοι ανθρωποι:evil::rolleyes:!

Κοριτσια το ξερω με υα εμβολια οτι ειναι απαραιτητο να γινουν αλλα ο τροπος με τον οποιο τα προωθουν-επιβαλλουν τους εμβολιασμους κ τα ανθρωπινα "πειραματοζωα" που χρησιμοποιουν στις υποαναπτυκτες χωρες με εξοργιζει! Συν το οτι προσπαθουν να υποβιβασουν τις οποιες παρενεργειες που εχουν χωρις να βελτιωνουν τη συσταση του εμβ. ή φαρμακου (γιατι κ αλλα ερευνα κοστιζει κ εχουν πληρωσει κ την πατεντα οι "κακομοιρες" φαρμακοβιομηχανιες).

Εγω σκεφτομαι να μην της παρω καρεκλακι φαγητου αλλα να την εχω στην κουνια-ριλαξ, που δεν το τιμησε καθολου, κ να την ταϊζω εκει ή λετε ειναι πολυ ξαπλωτα κ δεν κανει? Την βλεπω εκει στην ακρη κ λυπαμαι τα χαμενα λεφτα!:confused:

Παρεπιπτοντως αλλη δημοσκοπικοερωτηση, εσεις τι εχετε μεχρι στιγμης ευχαριστηθει πολυ κ ειδικα οι δευτερομανες που ξερουν ηδη απο το πρωτο παιδακι? Εμεις κανουμε ταματα στον Αϊ- Μαρσιπο :tongue:, κουνιστη πολυθρ ικεα την εχουμε "λιωσει" οπως κ το περιστρεφομενο, σχεδον απειραχτα η κουνια-ριλαξ που ειπα πριν, κατι μασητικα μεχρι στιγμης, κ ολες οι πιπιλες. Το καροτσι ομορφαινει το πορτ-μπαγκαζ (πιστευω οταν δεν θα αντεχεται σε βαρος αναγκαστικα θα κατσει). Ο αποστειρωτης βοηθησε οσο λιγο τον χρειστηκα με το θηλαστρο πολυ περιστασιακα κ αυτο μεχρι τωρα. Την αλλαξιερα-μπανακι την χρησιμοποιω πολυ γιατι ειναι ψηλα κ δεν επιβαρυνω μεση κ εχει κ ραφακια κατω βαζω ολα τα απαραιτητα. Αυτα τα λιγα, σας αφηνω παω να την πεσω, Καληνυχταααααα...

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

ξαναγραφω σημερα γιατι ξυπνησα νωρις απο τι λετε? Απο τα σκυλια του γειτονα που ερχονται ακριβως απο κατω απο την δικια μας μεζονεττα στον κοινοχρηστο χωρο κ πεφτουν κ με δυναμη πανω στη σιδερενια γκαραζοπορτα :evil::evil::evil:

Σορρυ ρε κοριτσια αλλα ειμαι σε τετοια υπερενταση που ηθελα εστω καπου να τα γραψω!! Κ τα δικα μας τα κακομοιρα δεν γαβγιζουν σχεδον ποτε (βοηθαει κ η φυλη -ξερει η Ελενη-) συν οτι τα εχουμε μες στον χωρο μας.

Κ ενω το ηξεραν το εκαναν επιτηδες, εε λοιπον βγαινω κ εγω κ τους χτυπαω το κουδουνι τους το λεω, ενταξει ενταξει μου λεει ο συζυγος. Κ μετα ερχεται η τσουραπω η γυναικα κ μου κοπαναει την πορτα και τι μου λεει?..."Εχεις προβλημα? Εγω θα τα βγαζω τα σκυλια οποτε γουσταρω!" Παιρνω κ εγω την αστυνομια, ηρθαν τα παιδια μετα απο λιγα λεπτα. Σας τα λεω συνοπτικα αλλα τρεμω απο τα νευρα!!!

Κ το πιο τραγικο, Ελενη εσυ που ελεγες για τους κουμπαρους του γαμου σου δες ΕΜΕΝΑ... Αυτοι μας παντρεψαν:shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil: Αυτος ειναι κ κτηνιατρος τρομαρα του κ τα σκυλια ουτε βολτα ουτε ξερουν τι θα πει εξω τελειως ακοινωνικοποιητα!!!! Γι' αυτο γαβγιζουν κ στις μυγες μολις τα αφηνουν λυτα απο το συρματοπλεγμα κ πεταγονται στον ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ κ χτυπανε στην γκαραζοπορτα! Κ μεσα σ' ολα αυτα μου λεει "Αν αφηνεις την πορτα ανοιχτη θα σε μηνυσω για φθορα ξενης περιουσιας (εννοωντας τα σκυλια!:evil::evil::evil::evil::evil::shock::shock::shock::shock:) ΕΛΕΟΣ...

Σορρυ για το ασχετο ποστ αλλα ηθελα οπωσδηποτε να τα πω καπου κ κοριτσια τωρα νοιωθω καλυτερα. Ελενη δεν ξερω τι σας εκαναν οι δικοι σας κουμπαροι αλλα να ξερεις σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

Κατα τα αλλα, πειτε κανενα νεο κοριτσια να ξεχαστω λιγο;):D

bkPSp3.png

Καλημέρααα!

Σοφάκι 2 τι είναι αυτά κορίτσι μου πρωι πρωι;;; Τι καυγάς;;; Η αστυνομία φαντάζομαι πέρα από απλή επίπληξη και ΑΝ δεν έκανε κάτι,ε;;; :tongue: Καλά σοβαρά κουμπάροι σας είναι αυτοί; Σας παντρεψαν; Και γιατί σου μίλησαν έτσι; Προηγήθηκε άλλο μαλωμα και γενικά είστε χ....ενοι;; :shock: Πω πω... Να ξέρει ότι έχεις μωράκι και να τα αφήνει τα αγρίμια να κουτουλάνε στην γκαραζόπορτα..... Υπάρχουν πολλά γαιδούρια τελικά! Τη επόμενη φορά αν σε προκαλέσει και σου πει μ@@@ιες περί μήνυσης κλπ να της πεις "κρίμα λένε ζώα τα σκυλιά σου, εσύ είσαι το μεγαλύτερο!"..... Λογικό να νευριάσεις...

Εμάς οι κουμπάροι μας μάς θύμωσαν γιατί την Αθανασία επιλέξαμε να τη βαφτίσει ένα άλλο παλικάρι, δικός μου φίλος και όχι αυτοί (φίλοι του Τάσου). Τους το εξηγήσαμε μεν με τον καλύτερο τρόπο και το δικαιολογήσαμε αλλά αυτοί και ειδικά η κουμπαρα (αρραβωνιαστικιά του κυρίως κουμπάρου) και η μάνα της το πήραν βαρέως και ούτε να μας ζήσει όταν γεννήθηκε δεν μας είπαν! :shock: Εκ τοτε ούτε να τους δω δε θέλω! :evil:

Τα όσα αγοράσαμε για τη μικρή φάνηκαν σχετικά χρήσιμα όλα και από λίγο! :tongue: Στο μάρσιπο δεν τη βάζουμε πολύ βέβαια γιατί βολευόμαστε με το καρότσι... Οι πιπίλες μας έχουν σώσει από γκρίνια, στο ριλάξ κάθεται μέτρια τώρα τη βάζω και στο καρεκλάκι φαγητού να το μαθαίνει! Ρώτα τον παιδίατρο καλύτερα για το αν κάνει να την ταιζεις στο ριλάξ, δεν ξέρω καθόλου!

Μαρία, κι εμείς πολύ κλάμα και γκρίνια είχαμε χθες το απόγευμα!!! :shock: Μας έσκασε μιλάμε μέχρι τις 10 που έφαγε και κοιμήθηκε! :? Κι εμείς έχουμε φαγούρα από τα ούλα, δεν ξέρω όμως αν η έντονη γκρίνια που κάνει μερικές μέρες είναι από αυτό... :| Δίκιο έχει η μαμά σου, όλα αυτά είναι συμπτώματα οδοντοφυΐας και είναι διαφορετικά από μωρό σε μωρό σίγουρα! Απλά για μας είναι νωρίς να σκάσει μύτη κάποιο δόντι οπότε είναι η ενόχληση γιατί αυτά αρκετό καιρό πριν βγουν "δουλεύουν" από μέσα... :rolleyes: Από τζελ έχω πάρει 2 διαφορετικά. Το πρωτο ήταν της frezyderm με βάση το γαρυφαλέλαιο και μάλλον δεν κάνει και πολλά και κοστίζει και 7-8 ευρώ. Το έβαλα και στη γλωσσα μου και ειναι πολύ ήπιο. Το δεύτερο το πήρα προχθες, είναι το mundisal και έχει 2 ευρώ. Έχει βάση το ούζο και σα να είναι λίγο πιο έντονο. Της το έβαλα χθες με την πολλή γκρίνια αλλά δεν έδειξε να ανακουφίζεται, βέβαια δεν ξέρω αν ήταν η γκρίνια από τα ούλα, δε νομίζω. Μάλλον ήταν υπερένταση λόγο αϋπνίας! Αν πάρεις πάρε το δεύτερο....

Εσείς Μαρία ρυζάλευρο θα φάτε τελικα; :rolleyes:

Βρε Σοφάκι 1, όντως κρυωμένοι και οι 2 και κάθονται ακόμη εκεί με 2 μικρά παιδιά και το ένα μωράκι;;; Γιατί δεν βάζεις τον Άρη να τους πει τίποτα με τρόπο; Αχ, τι να πω, μερικά πράγματα που τα θεωρούμε εμείς δεδομένα, άλλοι ούτε που τα σκέφτονται! Να δω αν τα κολλήσουν (χτύπα ξύλο) τι θα λένε μετά!

Με γεια το καινούριο χρωματάκι! Φαντάζομαι κουκλίστικο θα είναι!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σοφια ασε έχω εγω μεγάλο πρόβλημα με τους γείτονες επίσης,ειναι και παπας ο άνθρωπος,την τελευταία φορα που τους έκανα παρατήρηση στης 1 το βράδυ βγήκε η παπαδιά και μου είπε 'σπίτι μου θα κάνω οτι θέλω και οτι ώρα θέλω ΜΩΡΗ!!'παπαδια να σου τύχη, ο άντρας μου βέβαια την έβαλε στην θέση της χωρίς να πέσει στο επίπεδο της,έχουν και αυτή σκύλο που γαβγιζει μέρα νύχτα. Βέβαια τους είπαμε οτι την επόμενη φορα θα καλέσουμε την αστυνομία,και σαν να έχουν ηρεμήσει λίγο.

Εμείς τους πρώτους μήνες δεν είχαμε χρησιμοποιήσει τπτ,ήθελε μόνο αγκαλια,τωρα πια όλα μας ειναι χρήσιμα,εκτός απο 2 μαρσιπους,1 sling και ένα bebe comfort που όταν ήθελα δεν καθόταν τωρα που κάθεται δεν μπορω εγω να την κουβαλάω πλέον,με βολεύει πιο καλα το καρότσι. Πήραμε και ένα δεύτερο καρότσι πριν 2 μέρες Chico liteway πιο ελαφρύ τωρα που μεγάλωσε με βολεύει και στα πεζοδρόμια χωράει παντου.

Ασχετο... Χθεσ δεύτερη μέρα συνεχόμενα που το μωρο κοιμάται απο της 6 το απόγευμα μέχρι 7 το πρωί!!

Γειας και απο μενα!!!

Ελενη επειδη ειναι μεγαλουτσικος δεν θα ξεκινησουμε ριζαλευρο. Τον αλλο μηνα θα ξεκινησουμε με φρουτο.... Ο γιατρος μας ειπε τις ετοιμες κρεμες να τις αποφευγουμε γιατι εχουν ζαχαρη.

Σοφια1 κουμπαροι-γειτονες να σου πετυχουν:evil:... Ντροπη!!!!

Εχουμε και εμεις σκυλο στην αυλη, μποξερ, και ειμαι πολυ προσεκτικη μην ενοχλησει την γειτονια γι'αυτο αλλωστε το εκπαιδευσαμε και το κοινωνικοποιησαμε απο κουταβι μεχρι και τα παιδακια της γειτονιας παιζουν μαζι του... τι να πω φαινεται δεν σκεφτονται ολοι το ιδιο. Να δουμε τωρα που τους φερατε την αστυνομια τι θα κανουν!!?? Εσεις τι σκυλοι εχετε????

Εμεις αυτο που πηγε κυριολεκτικα χαμενο ειναι το μαρσιπο λογο εποχης... πολυ ζεστη εκανε και ο δικος μου ιδρωνε πολυ το καλοκαιρι εκει μεσα.. ουτε μια φορα δεν το χρησιμοποιησαμε.... (στο παταρι θα καταληξει για το δευτερο παιδι). Εμας ακομα και τωρα μας εσωσε το ριλαξ τις Chicco παιρνει και mp3 εχει και δονηση, αλλα ειναι μεχρι 9 κιλα.. επειδη τα φτασαμε σχεδον, σε λιγο θα ανοιξω το παρκοκρεβατο να δουμε αν θα μας βολεψει... Επισης το καροτσι μας βγηκε πολυ καλο και ελαφρυ, ειναι το Avio της Inglesina (καροτσι πολης) ο μικρος τρελεται καθε απογευμα που τον βγαζω βολτα... Χαμενα πηγαν οοολαααα τα μπουκαλια καθως θηλαζουμε αποκλειστηκα και οι πιπιλες που δεν τις θελει... Αυτα!:D

Καλο μεσημερι μανουλεεεεεεεεεεεεεεεες:D:D:D

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Τι κάνετε?

Σοφάκι τι έχεις πάθει βρε κορίτσι με τους κουμπάρους? απαπα αγένεια! λογικό που τσατίστηκες αν φέρονται έτσι! αν είναι δυνατόν!

Εγώ νομίζω θα σου χρειαστεί το καρεκλάκι του φαγητού, το ριλάξ πόσο καιρό ακόμα θα χωράει το μωρό? Για αρχή θα σε βολεύει δηλαδή αλλά αργότερα δε νομίζω, Στο καθισματάκι θα κάθεται αργότερα, θα του βάζεις τα παιχνιδάκια του επάνω να πάιζει, πιο μετά θα του βάζεις το πιατάκι του να τρώει μόνο του, εγώ το είχα του Γιάννη μέχρι 1,5-2 ετών, εκεί ησύχαζε λίγο μόνο γαιτί όλη μέρα δε μπορούσα να τον σταματήσω σε ένα μέρος να τον ταίσω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...