Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Kαλησπέρα κορίτσια μου!

Αγγελική καλως ήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει η μικρή σου!

Εγώ είμαι η Λία, είμαι από την Έδεσσα αλλά μένω στη Σύρο, έχω ένα αγοράκι που γεννήθηκε 12 Μαίου με φ.τ. και θηλάζουμε αποκλειστικά!

Εδώ τα λέμε κάθε μέρα με τα κορίτσια και περνάμε τις δυσκολίες μας και τις χαρές μας παρεούλα!;););)

Ελένη πήρες τ΄λ. στον γιατρό?έκλεισες ραντεβού?

εμείς μάλλον κρυώσαμε λίγο πάλι, έχθές είχε βουλώσει η μυτούλα του το βράδυ και πνιγόταν ο καημενούλης μου, τελικά με αρκετό ορό και πολύ κλάμα, την ξεβουλώσαμε και κοιμηθήκαμε:|:-|:|

Όσο για την ανάπτυξη, λέει πολλά λογάκια και ο δικός μας, αγκου, μαμ, ναι, μπου, επίσης απλώνει τα χερακια του και πιάνει τα πάντα αλλά δεν έχει πολύ δύναμη να τα κρατήσει, κάθεται με τη βοήθεια μας και του αρέσει, και πιάνει τα ποδαράκια του αλλά δεν τα βάζει στο στόμα ακόμα!

Λία μου γεια σουου! :P

Περαστικά στο μπομπηράκι σας! Αχ, αυτό τον ορό και η δικιά μου καθόλου δεν τον θέλει...λογικό! Και σε μένα να βάλεις θα τσιρίζω!! :shock: Απαίσιο πρέπει να είναι!

Πήρα τηλ το πρωί και έκλεισα ραντεβού για αύριο το μεσημεράκι, αλλά τελικά θα το αλλάξω γιατί δεν μπορεί ο Τάσος να με πάει! Τους άλλαξαν το πρόγραμμα γιατί έχει επιφυλακή για την παλιομέρκελ!! :evil: Θα είναι από το μεσημέρι μέχρι στο βράδυ στο τμήμα! :evil: Λία ο γιατρός δεν είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ, ε; Ρώτησα πόσο κοστίζει η επίσκεψη με το ΠΑΠ μαζί και είπε 80! :confused: Σε απλή επίσκεψη πόσο πάιρνει;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενη πεςμου οτι γεννηθηκες 19-09 οπως και εγω να τρελαθω τελειως...:P

μενω στα καναλια αν θυμασαι,5 λεπτα απο το κεντρο στη μπεμπουλα αρεσουν πολυ οι βολτες στον ανεμομυλο...οποτε ερθετε οπωσδηποτε θα βρεθουμε...

γεννησα εδω σε ιδιωτικο μαιευτηριο με εναν καταπληκτικο γιατρο...ολα πηγαν καλα!

Λια να σουζησει το αγορακι σου γερο και τυχερο να ειναι...

εσεις που θηλαζετε εχετε αδιαθετησει;εγω οχι ακομη

και εχετε επανελθει σε κιλα;

εγω ενω πηρα 11 μου εχουν μεινει 2 τα οποια δε φευγουν με τιποτα.βεβαια τιποτα δεν ειναι οπως πριν....ρωταω γιατι λενε οτι με το θηλασμο επανερχεσαι και εγω δεν το βλεπω:confused:

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

ελενη πεςμου οτι γεννηθηκες 19-09 οπως και εγω να τρελαθω τελειως...:P

μενω στα καναλια αν θυμασαι,5 λεπτα απο το κεντρο στη μπεμπουλα αρεσουν πολυ οι βολτες στον ανεμομυλο...οποτε ερθετε οπωσδηποτε θα βρεθουμε...

γεννησα εδω σε ιδιωτικο μαιευτηριο με εναν καταπληκτικο γιατρο...ολα πηγαν καλα!

Λια να σουζησει το αγορακι σου γερο και τυχερο να ειναι...

εγω ενω πηρα 11 μου εχουν μεινει 2 τα οποια δε φευγουν με τιποτα.βεβαια τιποτα δεν ειναι οπως πριν....ρωταω γιατι λενε οτι με το θηλασμο επανερχεσαι και εγω δεν το βλεπω:confused:

Ναι τα θυμάμαι τα κανάλια νομίζω! Άν με το καλο έρθουμε θα βρεθούμε ναι!

Στις 8/9 γεννήθηκα εγώ.... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα φιλες μου!!!!!!

Να καλωσορισω και εγω την νεα μας φιλη, να χαιρεσαι το μωρακι σου και με το καλο να σε καλεσουν για δουλεια.

Με λενε Ελενη, εχω τελειωσει ΤΕΦΑΑ και ΤΕΙ Λογιστικης, εχω δουλεψει σαν ωρομισθια σε σχολεια, αλλα τελικα τα παρατησα και εργαζομαι σε μια εταιρια(και απο οτι φαινεται καλα ακανα γιατι τωρα θα ημουν ανεργη). Ειμαι απο Αθηνα, εχω 2 παιδακια ταυρακια και εγω με τον καλο μου ειμαστε διδυμοι..........Για δουλεια θα παω 16 Φεβρουαριου.

Σοφια να εισαι καλα που με σκεφτηκες, δυστυχως με τρεχουν πολυ τα μικρα και δεν μπορω να συμμετεχω οπως θα ηθελα, αλλα σας διαβαζω και σας σκεφτομαι....

Μπραβο στην μικρη σου που ειναι καλυτερα, αντε να φυγουν τελειως τα πονακια να ηρεμησει το κοριτσακι σου.

Το εμβολιο για τη γαστρεντεριτιδα ουτε εμεις το καναμε(ουτε η προηγουμενη παιδιατρος στον μεγαλο το εκανε). Εγω εξαλλου εχω ζητησει μονο τα υποχρεωτικα εμβολια. Του πνευμονιοκοκκου το κανουμε ξεχωριστα.

Αυτες τις ημερες θα αρχισουμε και εμεις κρεμουλα γιατι εχει μεινει λιγο πισω ο μπεμπης σε κιλα(οχι οτι ειναι λιγα αλλα σε 2 μηνες πηρε μονο 800 γρ). Εμαστε 7 κιλα και 67 π.

Περαστικα στον μικρο σου Λια.

Απο αναπτυξη και ο δικος μου κανει πολυ ανετα βαρελακια, πιανει πολυ καλα τα παντα, σηκωνεται καθιστος(πεφτει μπροστα) και γυριζει μπρουμητα στο ριλαξ, σηκωνεται στα 4 και κουνιεται μπρος-πισω, το αγκου το εχει κοψει και βγαζει κραυγες και τσιριδες. Καθιστος δεν στεκεται, δεν τον βαζουμε καθολου και δεν εχει εξασκηθει.

Σε σχεση με τον Νικολα μου ειναι πιο γρηγορος (οχι οτι ο μεγαλος αργησε, 8 μηνων μπουσουλισε και 11 περπατησε) αλλα ο μικρος μου φαινεται οτι ειναι πιο αναπτυγμενος σε αυτη τη φαση. Καθε παιδακι εχει τον ρυθμο του.

Επισης αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ειναι πολυ-πολυ γελαστο παιδακι.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομη. Και στον μεγαλο μου αδιαθετησα σε 8 μηνες.

Απο κιλα μια χαρα εισαι, το σωμα θελει τον χρονο του.

Αυτο βεβαια ισχυει οταν εχει παρει κανονικα κιλα οχι 20 σαν και εμενα....... μου εχουν μεινει 5 και 2 απο την πρωτη εγκυμοσυνη.......αποτελεσμα πρεπει να μαζευτω γιατι αλλιως θα παγιωθουν και ανταε να τα ξεφορτωθω μετα.....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα μανουλες!!!!!

Καλα πολλες παρθενες μαζευτηκαμε ρε κοριτσια χιχιχιχιχιιιι. Και εγω παρθενος και καρακολλημενη με την καθαριοτητα:)...

Λια περαστικουλια σας... δοκιμασε να σταξεις λιγο μητρικο γαλα στη μυτουλα... πιστεψε με κανει θαυματα!!!! Ο ορος περιεχει 1% αλατα (αν θυμαμαι καλα) και το αποφευγω... βεβαια θελει λιγα ακροβατικα για να τα καταφερεις;) η βαζεις λιγο γαλα στη συριγγα που δινουμε το ντεπον. Η κοιλιτσα σας Πως παει???

Ο δικος μου δεν ηρεμησε με την κοιλιτσα του, ξυπναει καθε 2 ωρες και κλαει στον υπνο του με κλειστα τα ματακια και τον σηκωνω και τον βαζω στο στηθος, τις περισσοτερες φορες με εχει πιπιλα αλλα ευτυχως χθες δεν ξαγρυπνησε καθολου κοιμοταν αμεσως... αλλα ρε κοριτσια δεν προλαβαινει να κλεισει λιγο το ματι μου και τσουπ ξυπνιος ο μπεμπης μου....:( Σημερα πηρα τηλ τον γιατρο και μου ειπε να δοκιμασω να περιορισω λιγο τα γαλακτοκομικα και μου ειπε επισης οτι μπορει να ειναι τα δοντακια και να παρουμε το τζελ που θα ανακουφισει λιγο τα ουλα, εγω του ειπα οτι ακουω το εντερακι του να γουργουριζει και να ζοριζεται αλλα μου ειπε οτι θα περασει μονο του δεν μπορω να κανω κατι απλα το εντερακι του ειναι πολυ "ενεργω"...

Σονια μπραβο στην μικρη σου :D:D:D τυχερουλαααααααα παλι ευκολα την εβγαλες, δεν σε ζορισε καθολου η μπουμπου.... χεχεχεχεχε

Εμεις απο αναπτυξη πανω κατω τα ιδια με σας. Καθεται με υποστηριξη λεει μα και μπα, βηχει στα ψεματα κανει πρρρρρρρ ( μας γεμισε σαλια, φανταζομαι να το κανει αυτο οταν θα εχει φαγητο στο στομα :o) πιανει τα παντα και γενικως θελει την προσοχη μας, βαριεται μονος του!!!

Αγγελικη ουτε εγω εχω αδιαθετησει ακομη... εγω πηρα περιπου 18-20 κιλα και μου μεινανε 2.

Αυτα απο μας!!!!

Φιλακια

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Όποια ενδιαφέρεται ή έχει ενδοιασμό για το rotarix εμβόλιο ας διαβάσει. Σοφία 2 καλύτερα να κανεις και την αλλη δοση...

http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/05/rotarix.html

και εδώ:

http://www.sciam.gr/topics.asp?action_id=topic_analysis&issue_id=406&topic_id=764

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Απο κινητο τραβαω και δυστυχως δεν ειναι καλο το βιντεο.

παντωςσημερα ηταν πολυ καλυτερη,εφαγε περισσοτερο αλλα και παλι της φανηκε λιγο χχααχαα

χαχαχαχα! Μπραβο στη μπεμπουλα!!!!! Φαγανούλα γλυκια! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Σόνια μια γλύκα η μικρή φαγανούλα;););)μπράβο της, έτσι καλοβολη να είναι πάντα!καλέ θυμάσαι το πρώτο σου μήνυμα εδώ που μας έλεγες ότι έχεις πολύ δύσκολο μωρό?????είδες πόσο αλλάζουν τα πράγματα???:tongue::tongue::tongue:τώρα πια έχεις το καλύτερο ήσυχο μωρουλίνι!

Ελένη μου, αμάν αυτή η μέρκελ...ευτυχώς φύγαμε από τον πειραιά και γλιτώσαμε αυτές τις βλακείες με επιφυλακές για τον κάθε %$***$@ που θυμάται να έρθει Ελάδα..:evil::evil:

Αγγελική και εγώ νόμιζα πως αδιαθέτησα πριν μέρες γιατί είχα ροζ υγρά, αλλά εξαφανίστηκαν, οπότε υποθέτω πως δεν αδιαθέτησα:rolleyes:

όσο για τα κιλά, είχα βάλει 13 και έχω χάσει 15:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Με το δικό μου μωράκι κάνεις διατροφή και γυμναστική θέλεις δε θέλεις;););)

Σοφία 1, διάλεξες χρωματάκι για το σπίτι?αχ, πάλι μαστόρους θα έχετε ε?τα πεθερικά έφυγαν?

Μαρία, προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα με το γάλα στη μυτούλα:rolleyes:δυστυχώς ακόμα μπουκωμένος είναι ο καημενούλης μου, και αύριο έχουμε και ταξίδι...για να δω τι μας περιμένει...

Ελένη 77 εσείς τι κρεμούλες θα ξεκινήσετε?φρούτα ή ριζάλευρο? εμείς την άλλη βδομάδα που θα μαζευτούμε σπίτι μας θα πάμε παιδίατρο και θα μας πει!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

καλο μεσημερι σε ολες!

ελενη 77 σε ευχαριστω πολυ να χαιρεσαι και εσυ τα πιτσιρικια σου

σονια πολυ τελειο το κοριτσι σου πεθανα στα γελια καθε φορα που ανοιγε το στομα και κοιταζε και την καμερα χα χα να σου ζησει..

λια μου περαστικα σας και καλο ταξιδι,απο οτι καταλαβα γυρνατε στο σπιτι σας συρο ε;μια χαρα διαιτολογο τον βρισκω το γιο σου:D

ελενη η μπεμπα οποτε μου ξεφευγει και κοιταει το λαπτοπ γελααει στην πεταλουδα σου της αρεσει πολυ:D

εμεις χτες τα πηγαμε πολυ καλα με την κρεμα,την εκανα πιο πηχτη και της αρεσε καλυτερα,οπου να ναι θα μαθει που θα παει...στις 5:30 μου ξυπνησε με αναφιλητα κατι θα ειδε η γλυκια μου στον υπνο της, ε και αφου ξυπνησαμε μες τη νυχτα να μη πιουμε και λιγο γαλατακι,τη θηλασα λοιπον με το ενα ματι ανοιχτο και μετα ξυπνησαμε στις 10,ανεπροκοπες παιδι μου μανα και κορη..:Dτωρα γυρισαμε απο μια βολτουλα αν δεν μας τα χαλασει ο καιρος θα παμε παλι το απογευμα

επισης χτες της εκανα σπιτικα μωρομαντηλα με χαρτι κουζινας,νερακι αφρολουτα και λαδακι,βγηκαν καλουτσικα επρεπε να παρω μαλλον πιο χοντρο χαρτι,αλλα μου αρεσει σαν ιδεα γιατι ξερεις τι εχει μεσα... ειναι σαν να την πλενεις με σαπουνακι...

Γεια σας κοριτσια!!!!

Σονια η μικρη σου ειναι γλυκααααα:P και παλι μπραβο της που ειναι τοσο συνεργασιμο κοριτσι ;)!!!

Αγγελικη πολυ καλη η ιδεα σου με τα μωρομαντηλα αλλα δεν θελει μετα ξεβγαλμα με νερακι???? το λεω επειδη βαζεις και σαπουνι μεσα!!!

Λια ειναι λιγο ζορικο να σημαδεψεις τη μυτουλα γι'αυτο ειπα με τη συριγγα;). Ευχομαι να μην ζοριστει το αστερακι σου στο ταξιδι... Καλη επιστροφη να εχετε!!!!!!!!

Κατερινιωωωωω που χαθηκες καλεεε??? ελπιζω να αναρρωσατε!!!!!

Κοριτσια ουτε εμεις καναμε το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας. Ο γιατρος μου ειπε το κανουν συνηθως σε μωρακια που εχουν μεγαλυτερα αδερφακια και φερνουν ιωσουλες απο το σχολειο... νομιζω δεν ειναι υποχρεωτικο ε???:confused:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! σημερα γιναμε 5 μηνων αλλα το τικερακι μου ειναι γιουχουυυυυυ

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Aχ, Αγγελική μου, δυστυχώς ακόμα δε γυρίζουμε στο σπίτι μας στη Σύρο...

παντρεύεται ο κουμπάρος μας και πάμε Καλαμάτα για το γάμο του και μετά θα γυρίσουμε Σύρο:shock::shock::shock:

αναρωτιέμαι πως θα τη βγάλουμε 4 ημέρες στο ξενοδοχείο:rolleyes:ευτυχώς θηλάζω, τουλάχιστων δεν ανησυχώ για μπουκάλια και αποστειρώσεις...

Με το καλό τη Δευτέρα το βράδυ θα φτάσουμε στο σπίτι μας μετά από 1μιση μήνα απουσίας:shock:

κορίτσια δεν θα έχω υπολογιστή μέχρι τότε οπότε θα τα ξαναπούμε από Τρίτη με το καλό;)

HDfQp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Εδώ στα γρήγορα μπαίνω και σας διαβάζω, δε φεύγουν και από το σπίτι τα πεθερικά γιατί λένε δεν τους αφήνει ο Γιάννης ο οποίος εννοείται τους κάνει ότι θέλει το αλάνι! Ουφ πιστεύω Σαβ/κο να πάνε στο σπιτάκι τους! Δεν την παλεύω με τίποτα έτσι όλη μέρα μαζί, έχω και την πεθερά να σχολιάζει το καθετί, "έφτιαξα του παιδιού μου το πρωί κολατσιό, του Άρη δηλαδή, μα τίποτα δεν του είχες φτιάξει εσύ?" απαπα, ούτε να ξεχάσω κάτι δε μπορώ, με βγάζει ανεπρόκοπη!

Σόνια έπαθα πλάκα με τη μικρή σου!

Φοβερή! Καλά με τι δύναμη έπιανε το χέρι με το κουτάλι και το τράβαγε στο στόμα της! Πάντα έτσι καλόφαγη να είναι μακάρι! Ξεπεταγμένο μωρό καλέ, φτου φτου!

Λιάκι περαστικά με τις μυξούλες, ορό μπόλικο βάζε του και θα περάσει!

Ναι το βάψαμε το σπίτι από έξω εχτές, γρήγορα το έκαναν οι μπογιατζήδες γιατί ήταν τρία άτομα, θέλει άλλο ένα χέρι βέβαια αλλά θα δούμε αν θα έρθουν αύριο γιατί χάλασε ο καιρός και μας βρέχει τώρα. Ένα μπεζάκι το κάναμε με ροζ στα μπαλκόνια. Να αυτά τα χρώματα έβαλα που έχει στη σελ 4 στη μεζονέτα με την πισίνα, χαρούμενα είναι και μ' αρέσει.

http://www.vivechrom.gr/BIBEXROM_PROSTASIA/

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...