Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Petalouda 82 δεν εχω κανει φβ,αν κανω θα σας ενημερωσω.....τι ωρα γεννησες; εγω 14:45...τι ωραια ιδια μερα τα ζουζουνακια μας.η μπεμουλα μου ειναι τωρα 7600 και 65 ποντους. 2 μηνων κοψαμε τα ξενυχτια,ειναι πολυ ησυχη γενικα,οταν πειναει γινεται χαλασμος και κανει ολη μερα ζουζουνιες κλαει ψεμματα και βγαζει κατι τσιριδες και εμεις πεθαινουμε στα γελια..εχουμε ξετρελαθει οικογενειακως...η δικια σου πως ειναι; θα εχουν κοινα αραγε;

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Petalouda 82 δεν εχω κανει φβ,αν κανω θα σας ενημερωσω.....τι ωρα γεννησες; εγω 14:45...τι ωραια ιδια μερα τα ζουζουνακια μας.η μπεμουλα μου ειναι τωρα 7600 και 65 ποντους. 2 μηνων κοψαμε τα ξενυχτια,ειναι πολυ ησυχη γενικα,οταν πειναει γινεται χαλασμος και κανει ολη μερα ζουζουνιες κλαει ψεμματα και βγαζει κατι τσιριδες και εμεις πεθαινουμε στα γελια..εχουμε ξετρελαθει οικογενειακως...η δικια σου πως ειναι; θα εχουν κοινα αραγε;

Εγώ γέννησα στις 10 κ 10 το πρωί! :D Εμείς δεν είχαμε ποτέ ξενύχτια, δόξα το Θεό! Ούτε και όταν θηλάζαμε αποκλειστικά.... Ξυπνούσε, έτρωγε και ξανακοιμόταν η γιαβρίτσα μου!! ;) Κι εμάς είναι αρκετά ήσυχη η ψυχούλα μου... Αυτό που θέλει έιναι το γαλατάκι της και το κρεβατάκι της την ώρα που το θέλει όμως! χιχιχι :tongue: Μιλάει και πιάνει κουβέντα με τον εαυτό της ή με παιχνιδάκια, κάνει τσιριδούλες και ένα τελευταίο που κάνει εδώ και 2-3 μέρες είναι " πρρρρρ" με το στόμα και βγάζει ταυτόχρονα σαλάκια σα να φτύνει! Έχει πολύ πλάκα σα να μας κοροιδεύει είναι! χαχα Το έχει μάθει και κάνει φούσκες με το στόμα! Κι εμείς έχουμε τρελαθεί! Από πού είσαι και πώς σε λένε δε μας είπες... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα κορίτσια angel καλός ήρθες στην παρέα μας,εγω ειμαι η Σονια μένω Αθήνα απο Τήνο. Το μωρο μου γεννήθηκε 7μαιου.τωρα 7 μισή κιλά ειναι.ξενυχτια δεν έχουμε ούτε εμείς.

Λοιπόν κορίτσια η μπεμπα την έφαγε όλη την κρέμα και ήθελε και άλλο χαχαχχα ,γεννημένη για να φάει ειναι. Ο Μπαμπας την ταισε εγω τραβούσα βίντεο. Θα το ανέβασε το βίντεο για να το δείτε με τι λαχτάρα τρώει και πως ανοίγει το στόμα της,τραβάει και το κουτάλακι για να το βάλει μονη της στο στόμα.

Η κόρη μου θα με τρελαίνει λέμε!!!Μου είχε πει η παιδιατρος να την αφήσω πρώτα να βάλει το χερακι στην κρεμουλα μετα να το βάλει στο στόμα για να δει τι ειναι αλλιώς δεν πρόκειται να φάει, Τπτ απο αυτά δεν κάναμε κατευθείαν με το κουτάλακι στο στόμα.

το τικερακι ξανα κολλησε,χθες εφτιαξα αλλο απο την αρχη,ααα μου φαινεται καλα ημουν χωρις!!!Τι να φταιει εχετε καμια ιδεα???

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Λοιπόν κορίτσια η μπεμπα την έφαγε όλη την κρέμα και ήθελε και άλλο χαχαχχα ,γεννημένη για να φάει ειναι. Ο Μπαμπας της την ταισα εγω τραβούσα βίντεο. Θα το ανέβασε το βίντεο για να το δείτε με τι λαχτάρα τρώει και πως ανοίγει το στόμα της,τραβάει και το κουτάλακι για να το βάλει μονη της στο στόμα.

Η κόρη μου θα με τρελαίνει λέμε,μου είχε πει η παιδιατρος να την αφήσω πρώτα να βάλει το χερακι στην κρεμουλα να. το βάλει στο στόμα για να δει τι ειναι αλλιώς δεν πρόκειται να φάει Τπτ απο αυτά δεν κάναμε κατευθείαν με το κουτάλακι στο στόμα.

Καλημέρα! :P

Α, ρε Σόνια η κόρη σου όλες θα μας τρελάνει λεμεεεεε! χαχαχαχαχ! :tongue: :tongue: :tongue: Τι παιδί είναι αυτό; Γεννήθηκε έτοιμο να τα κάνει όλα;;; Το σούπερ μωρό! χιχι Ακου έφαγε όλη την κρέμα με την πρώτη! Και δε μου λες, από την πρώτη κουταλιά κατάπινε κανονικά;;;;;;!! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Σονια πως τα πηγατε με την κρεμουλα??? Καλε και μενα κολλησε το τικερακι μου:( πως το ξεμπλοκαρες????

Ελενη μου να σας βοηθαει, να ειναι ευλογημενη για ολη της τη ζωη!!!Μια χαρα τα πηγε η καινουργια χριστιανουλα ε??? μπραβο μπραβο :D !!!!

Καληνυχτα σε ολες τις μανουλες και καλη βδομαδα να εχουμε!!!!

σιγα μη το ξεμπλοκαρα εγω,απο την αρχη εφτιαξα αλλο!ξανα κολλησε ομως απ'οτι βλεπω,δεν πειραζει Μαρια μου αστο ετσι θα κρυβουμε χρονια απο τωρα:P...

καλα το μωρο οπως το φαντζομουν,ετοιμη ηταν να παρει και το μπολ να το γλυψει χαχααχχ,σημερα θα φαει περισσοτερο ευτυχως,γιατι χθες σε 3 λεπτα το ειχε φαει και ηθελε και αλλο.:rolleyes:

στην αρχη το κρατησε λιγο στο στομα να δει τι ειναι αυτο ε μετα το καταπιε αχαχαχα..ειπα στον αντρα μου να μου το ανεβασει απο την καφετερια,οποτε σε λιγο θα σας βαλω το λινκ,Ελενη ασε πολυ πλακα,θα το ζησεις συντομα να δεις,δεν το περιμενα παντως οτι θα ηταν τοσο ευκολη και σε αυτο.τωρα το πρωι που εβαλα να φαω δημητριακα,με εβλεπε στο στομα και περιμενε να της δωσω και μολις ειδε οτι δεν της εδινα εβαλε τα κλαματα,ασε θα φαω κρυφα απο δω και περα χαααχαχ...να τρωει η μανα και του παιδιου να μη δινει δλδ

Καλημερα κοριτσια, βλεπω πολλες προοδους, χαχα!

Κατ' αρχην καλωσηλθες angel83 να σου ζησει η κουκλιτσα σου, υγειης κ παντα ευτυχισμενη να τη χαιρεστε.Απ'οτι καταλαβαινω ειμαστε ιδια χρονια;).

Ειμαι η Σοφια απο Αθηνα η μπεμπα μου γεννηθηκε 26/05 (ειμαστε οι πιο μικρες εδω μεσα... καλα οχι η μαμα, η κορη:tongue::tongue:), τωρα γυρω στα 6400 τη βγαζω, εχουμε εμβολια στις 15/10 θα σας πω.

Σονια περιμενουμε φωτο απο την μπουμπου πασαλειμενη να ευχαριστιεται την καινουρια ανακαλυψη κρεμα-κουταλι χαχαχα:D! Την εφαγε ολη?!?!Σου ειπα θα εχει κ προτημησεις απο μικρη:tongue:!

Μαρια, Λια εσεις πως πατε απο πονακια? Εμεις λιγο καλυτερα χθες αν κ ξυπνησαμε παλι αρκετες φορες αλλα χωρις ζορισματα. Βεβαια ακομα να κανουμε κ@@κια, ξεχναω να μετραω κ τις μερες πια. Να σας ρωτησω κοριτσια εσεις εχετε κανει το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας? Εμενα χειροτερεψε 10 μερες μετα. Μαλλον θα πω στη γιατρο να μην της κανει την επομενη δοση, δεν ξερω μπορει κ να τα βλεπω πολυ καχυποπτα τα εμβολια, τι να πω...

Χασαμε την Κατερινα κ την Ελενη2 ελπιζω να ειναι οκ με τους μεγαλους τους γιατι οι παιδικοι σταθ. ειναι φουλ ιωσεις αυτον τον καιρο εμαθα.

bkPSp3.png

καλημερα και απο εμενα..τι ωραια να πινω το κεφεδακι μου και να τα λεμε:D

λοιπον χτες προσπαθησα να βαλω και εγω τικερακι και απο λιγο να κολλησουμε ιο,θα ξαναπροσπαθησω ομως...με λενε αγγελικη και ειμαι απο κερκυρα,τη μπεμπουλα δεν τη βαφτησαμε ακομη,μαλλον στις 6 μαιου τωρα θα δειξει,ειμαι νηπιαγωγος στο επαγγελμα αλλα περιμενω να με καλεσουν ακομη....αλλη στεναχωρια απο εκει πως θα αποχωριστω την μπεμπουλινα μου...

σονια να σου ζησει η κοριτσαρα σου...και εμενα στην αρχη φαινοταν οτι θα φαει ευκολα αλλα χτες στην τριτη μερα προσπαθειας δεν τα πηγε καλα...την κανεις πολυ νερουλη την κρεμα;

Καλημερα κοριτσια, βλεπω πολλες προοδους, χαχα!

Κατ' αρχην καλωσηλθες angel83 να σου ζησει η κουκλιτσα σου, υγειης κ παντα ευτυχισμενη να τη χαιρεστε.Απ'οτι καταλαβαινω ειμαστε ιδια χρονια;).

Ειμαι η Σοφια απο Αθηνα η μπεμπα μου γεννηθηκε 26/05 (ειμαστε οι πιο μικρες εδω μεσα... καλα οχι η μαμα, η κορη:tongue::tongue:), τωρα γυρω στα 6400 τη βγαζω, εχουμε εμβολια στις 15/10 θα σας πω.

Σονια περιμενουμε φωτο απο την μπουμπου πασαλειμενη να ευχαριστιεται την καινουρια ανακαλυψη κρεμα-κουταλι χαχαχα:D! Την εφαγε ολη?!?!Σου ειπα θα εχει κ προτημησεις απο μικρη:tongue:!

Μαρια, Λια εσεις πως πατε απο πονακια? Εμεις λιγο καλυτερα χθες αν κ ξυπνησαμε παλι αρκετες φορες αλλα χωρις ζορισματα. Βεβαια ακομα να κανουμε κ@@κια, ξεχναω να μετραω κ τις μερες πια. Να σας ρωτησω κοριτσια εσεις εχετε κανει το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας? Εμενα χειροτερεψε 10 μερες μετα. Μαλλον θα πω στη γιατρο να μην της κανει την επομενη δοση, δεν ξερω μπορει κ να τα βλεπω πολυ καχυποπτα τα εμβολια, τι να πω...

Χασαμε την Κατερινα κ την Ελενη2 ελπιζω να ειναι οκ με τους μεγαλους τους γιατι οι παιδικοι σταθ. ειναι φουλ ιωσεις αυτον τον καιρο εμαθα.

καλως σας βρηκαααααα! σοφια να σου ζησει και εσενα η κορουλα σου...καλα καταλαβες ειμαι το 83 αλλα παραμενω 23 ετων χα χα χα...αυτο το εμβολιο που λες μου ειπε η γιατρος οτι δεν εχει μπει στον εθνικο εμβολιασμο και οτι συνηθως το κανουν στα προωρα μωρακια που φοβουνται σε μια πιθανη λοιμωξη θα χασουν βαρος....εμεις δεν το καναμε.

Διαφημίσεις

καλως σας βρηκαααααα! σοφια να σου ζησει και εσενα η κορουλα σου...καλα καταλαβες ειμαι το 83 αλλα παραμενω 23 ετων χα χα χα...αυτο το εμβολιο που λες μου ειπε η γιατρος οτι δεν εχει μπει στον εθνικο εμβολιασμο και οτι συνηθως το κανουν στα προωρα μωρακια που φοβουνται σε μια πιθανη λοιμωξη θα χασουν βαρος....εμεις δεν το καναμε.

Εε τοτε σε περναω ενα χρονο, χαχαχα!:D

Χμμ, αυτο με το εμβολιο με προβληματιζει, τεσπα θα το συζητησω με τη γιατρο.

Ασχετο 1: Δεν εχουμε πει τι ζωδια ειμαστε, εγω Σκορπιος (το καλυτερο:tongue:), εσεις κοριτσια?

Ασχετο 2 (ή κ σχετικο): Εσας κινητικα τα μωρα τι εχουν καταφερει? Η μπεμπα, τη βλεπω κανει φιλοτιμες προσπαθειες να γυρισει μπρουμυτα, οταν τη βαζω στο χαλακι στηριζει τον θωρακα για αρκετη ωρα αλλα μετα γκρινιαζει. Το δυνατο μας σημειο ειναι που εστω κ ελαχιστα καθεται κ δεν παλατζαρει μονο μετα πεφτει μπροστα. Πιανει πολυ τα ποδια της αλλα ακομα δεν τα φερνει στο στομα! Λεει αρκετα αγκου κ κανει κ πφρρρ οπως λεει κ η Ελενη πιο πανω. Ααα κ πιανει πολυ γερα ό,τι βρεθει στο οπτικο της πεδιο (βλ. καλαμακια, ποτηρια, μπλουζες,καλωδια τηλεφωνου, μαλλια, χαχα:tongue:)

bkPSp3.png

ΑNGEL Οχι δεν το κάνω νερουλο δλδ το κάνω σύμφωνα με τις οδηγίες που μας έδωσε η παιδιατρος μας.

SOFIA Ειμαι ταυρος όπως τα μωρα μας,δλδ μάνα και κόρη ταυρακια.

Κινητικά όπως μας λέει η παιδιατρος μας δλδ είμαστε πολυ μπροστά δλδ 3 μηνών και 3 ημερών γύρισε μπρουμυτα και μετά απο καμία εβδομάδα απο μπρουμυτα ανάσκελα και τωρα κάνει βαρελακι όλη την ώρα. Κάθεται πάνω απο ώρα και φορα και παίζει μπρουμυτα στο παρκοκρεβατο,και εμείς καθόμαστε αρκετά καλα με στήριγμα δλδ μαξιλάρακια στο πλάι.τα πόδια επίσης τα πιάνει εδω και ένα μήνα και τα βάζει κανονικά στο στόμα και τα δυο μαζι συγχρονος.αγκου και τέτοια διάφορα τσιριγματα και στα ψέματα οτι βηχει κάνει πολλά και διάφορα όλη την ώρα. Πιάνει το μπιμπερο μονη της δλδ θέλει μονη της να το κρατήσει,αυτο θα το δείτε και στο βιντεακι που θα βάλω πως το πίνει το νερό.γενικα εχει αρχίσει απο πολυ νωρίς να τα κάνει όλα.γερα να ειναι και θα τα κάνουν όλα αργά η γρήγορα.

εγω ειμαι παρθενος,και η μπεμπουλα εχει ωροσκοπο παρθενο,νομιζω ταιριαζουμε :D

εμενα στον υπνο μοιαζει στο μπαμπα της,αστατη.... και απο πολυ μωρακι την εβρισκα στο τελος της κουνιας

γυριζει και εμενα σαν βαρελακι,στηριζεται ανετα στους αγκωνες,καθεται μονο με στηριξη και τα ποδια της την αφηνουν αδιαφορη ακομη...

γλωσσικα ενω στον δευτερο μηνα ελεγε αγκου και "μιλουσε" μετα σταματησε και αρχισε τις τσιριδες μιλαμε για σωστες αριες,για σωπρανο την κοβω χα χα

αυτο που με τρελαινει ειναι που αν κανει και γελασω μετα το ξανακανει και γελαει πονηρα:D

οσο για τα χερακια οτι μα το βρει το γραπωνει,προχτες εσκυψα να παρω κατι και αρπαζει τα μαλλια μου απο τις ριζες,ειδα και επαθα για να τα βγαλω..

οσο για την κρεμα μαλλον θα την κανω λιγο πιο πηχτη σημερα και θα σας πω καλο μεσημερι σε ολες

Σόνια, μπράβο στο μωράκι σου! Όντως τα κάνει όλα πιο νωρίς, είναι βιαστική!! :tongue: Τέλεια που δεν θα έχεις πρόβλημα με την κρέμα, είναι μεγάλη υπόθεση να είναι φαγανό το μωράκι, αλλιώς στεναχωριέσαι! :?

Σοφία 2, το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας (και του πνευμονιόκοκκου, μαζί πάνε) εμείς το κάναμε. Έχω ακούσει κι εγώ πως άλλοι γιατροί το κάνουν και άλλοι όχι. Εμάς το κάνει. Και τις δύο δόσεις κάναμε. Προχθές ήταν η δεύτερη. Στην πρώτη δόση αντέδρασε μια χαρά ο οργανισμός της Αθανασίας και στη δεύτερη μέχρι στιγμής είμαστε καλά δόξα το Θεό! Απλά κοκκίνισε το μπουτάκι της στο σημείο του τσιμπήματος, χθες. Της έβαλα κομπρέσες χαμομήλι και σήμερα είναι καλύτερα. Εσύ τι εννοείς χειροτέρεψε στις 10 μέρες; Τι σου έκανε δηλαδή; 10 μέρες μετά το εμβόλιο πολλές είναι για να έχει παρενέργεια. Μήπως είναι τίποτα άλλο; :confused: Κοίτα να μην είσαι τόσο καχύποπτη γενικά με τα εμβόλια γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη και δεν θα την παλέψεις από το άγχος! Όλα τα μωράκια τα κάνουν, δεν μπορούμε να πάρουμε απόφαση για κάποιο και να μην το κανουμε, είμαι αυτής της άποψης. Ή θα τα κάνεις όλα ή δε θα κάνεις κανένα (κομματάκι δύσκολο βέβαια)... Μόνο αυτό το MMR που γίνεται στο 16μηνο ίσως να μην κάνω. Έχουμε ακόμη γι αυτό, υγεία! :rolleyes:

Σοφάκι εγώ είμαι Παρθένος! ;)

Κινητικά, που ρώτησες, η Αθανασία από ότι μπορώ να κρίνω χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία, τα πάει καλά και αναπτύσει κινητικές δεξιότητες σταθερά. Δεν έχει κάνει κάτι θεαματικό, είναι στο μέσο όρο φαντάζομαι ίσως και λίγο προς τα κάτω. Συγκεκριμένα, πιάνει πλέον καλά τα αντικείμενα που της προσφέρεις και τα πηγαίνει προς το στόμα. Αν όμως βαριέται ή νυστάζει ίσως να μην κάνει την κίνηση να το πιάσει καν και απλά να το κοιτάει! Αν αυτό που θα πιάσει της πέσει κάπου δίπλα της δεν μπορεί ακόμη καλά να το ξαναπάρει μόνης της. Πρέπει να το πάρεις και να της το δώσεις πάλι. Τα ποδαράκια της τα πιάνει ελάχιστα και όχι πάντα, τις είναι ακόμη αδιάφορα που λέει και η Αγγελική! :tongue: Μπρούμυτα γυρίζει πλέον εδώ και 3 βδομάδες περίπου, αλλά ένα ζόρι κι ένα σφίξιμο το έχει, δεν γυρνάει πολύ εύκολα. Από φωνούλες καλά πάμε, κουτσομπολίτσα μου βγήκε! :tongue: Κάθεται καλούτσικα μέχρι να πέσει μπροστά και με υποστήριξη βέβαια. Α! Της αρέσει πολύ να την κρατάω και να πατάει στα ποδαράκια της! Τέντα είναι!! :D Ρώτησα και την παιδίατρο και είπε ότι κάνει, δεν υπάρχει πρόβλημα... :rolleyes: Αυτά σε γενικές γραμμές..

Αγγελική,εγώ είμαι δασκάλα και διορίστηκα στην Κέρκυρα το 2007! Έμενα και δούλευα στο Κοντόκαλι για μία σχολική χρονιά και πέρασα τέλεια! Μετά πήρα μετάθεση Ροδόπη (που ήταν ο νυν σύζυγος και τότε δεσμός για δουλειά). Εσύ πού μένεις; Στο κέντρο; Γέννησες στην Κέρκυρα; Πανέμορφη η πατρίδα σου, θα ήθελα να ξαναέρθω διακοπές με την πρώτη ευκαιρία.... :P Με το καλό να σε καλέσουν αναπληρώτρια και μια φίλη μου περιμένει ακόμη...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια μου!

Αγγελική καλως ήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει η μικρή σου!

Εγώ είμαι η Λία, είμαι από την Έδεσσα αλλά μένω στη Σύρο, έχω ένα αγοράκι που γεννήθηκε 12 Μαίου με φ.τ. και θηλάζουμε αποκλειστικά!

Εδώ τα λέμε κάθε μέρα με τα κορίτσια και περνάμε τις δυσκολίες μας και τις χαρές μας παρεούλα!;););)

Ελένη πήρες τ΄λ. στον γιατρό?έκλεισες ραντεβού?

εμείς μάλλον κρυώσαμε λίγο πάλι, έχθές είχε βουλώσει η μυτούλα του το βράδυ και πνιγόταν ο καημενούλης μου, τελικά με αρκετό ορό και πολύ κλάμα, την ξεβουλώσαμε και κοιμηθήκαμε:|:-|:|

Όσο για την ανάπτυξη, λέει πολλά λογάκια και ο δικός μας, αγκου, μαμ, ναι, μπου, επίσης απλώνει τα χερακια του και πιάνει τα πάντα αλλά δεν έχει πολύ δύναμη να τα κρατήσει, κάθεται με τη βοήθεια μας και του αρέσει, και πιάνει τα ποδαράκια του αλλά δεν τα βάζει στο στόμα ακόμα!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...