Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λία, οκ με το γιατρό σου, στο είπα και στο μήνυμα! :P Χαίρομαι που είναι καλός, θα πάω πιο άνετα! :rolleyes:

Σόνια, καλός φαίνεται ο ατμομάγειρας, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σου γίνει συνήθεια να τον χρησιμοποιείς. Είναι λίγο ακριβός, όπως και οι περισσότεροι ατμομάγειρες και δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά, τι να σου πω... Ας σου πει η Σοφία 2 που έχει αν τελικά τον χρησιμοποιεί. Εγώ τα τσιγκουνεύομαι τα 140 για να πω την αλήθεια! :?

Σοφία 2, κι εγώ με ξένο μεγάλωσα και πολλά πολλά μωράκια... Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος διατροφής του μωρού, όταν ο μητρικός θηλασμός βρίσκει κόλλημα για οποιονδήποτε λόγο. Προφανώς είναι υποδεέστερος του μητρικού καθώς η φύση ξέρει καλύτερα τη γάλα θα φτιάξει από τον άνθρωπο, αλλά δε θα πεθάνουμε κιόλας! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρεεεες! :P

Μόλις σηκώθηκα εγώ και σε λίγο ξυπνάω και την Αθανασία γιατί σήμερα και τις επόμενες 2 Κυριακές πρέπει να κοινωνήσει το μικρούλι μου! Έχω μια αγωνία δεν σας κρύβω για το πώς θα αντιδράσει με το κουτάλι, μην πνιγεί από το ψωμάκι και τέτοια....αν και δε θα πρεπε να φοβάμαι, δεν υπάρχει περίπτωση να πνιγεί από τη Θεία Κοινωνία!! :shock: Θα την πάω και μόνη μου γιατί ο μπαμπάς μας είναι πρωινός σήμερα...

Τα λέμε αργότερα! Φιλάκια... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Τι ωραία Ελένη, αχ θέλω κι εγωωω αλλα θα περιμένουμε μέχρι του χρόνου. κι εμένα δεν μου περισσεύουν καθόλου αλλα επειδη είμαι μονη και δεν έχω κάποιον να μου δείξει μήπως δεν τα κάνω σωστά είπα μήπως ειναι πιο εύκολα με τον ατμομαγειρα.

Συναρμολογησαμε και το καρέκλακι και είμαστε έτοιμοι για μασα το απόγευμα.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Ελενη σας ζηλευωωωω, πρωτον γιατι θα κοινωνησει η μικρη Αθανασια και δευτερον γιατι πηγε 9 και η υπναρου δεν ξυπνησε ακομη:D μακαρι να κοιμοταν και ο δικος μου αλλα που τετοια τυχη :( (την εχασε κανεις για να τη βρουμε εμεις??? χεχεχεχεχε). Ειπαμε υπομονηηηηηηη!!!!!!!!! Ααααα (απο τα λιγα μνμ που προλαβα να διαβασω που γραφατε στις αρχες) οι αντρες μας ειναι συναδελφοι!!! Ο δικος σου πρεπει να ειναι νεος στο σωμα για να ειστε ακομα με μεταθεση Αθηνα!!! Οπως και να χει, ειναι ζορικη δουλεια........

Σονια αντε με το καλο να αρχισετε τη μασα, περιμενουμε εντυπωσεις!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γυρίσαμε και έβαλα πάλι την Αθανασία για ύπνο! ;) Όλα πήγαν καλά και ο παπάς ίσα που της ακούμπησε το κουταλάκι στα χείλη με ελάχιστο κρασάκι μόνο. Δεν κατάλαβε τίποτα η μικρή! χιχι Απλά επειδή την πήγα μόνη μου δεν μπορούσα να παρω και τη λαμπαδα μαζι... Την επόμενη Κυριακή, δεν πειράζει!

Μαρία μου, μην ζηλέυεις, κι εσείς με το καλό θα πηγαίνετε να κοινωνάτε το μπεμπούλη, περνάει ο καιρός γρήγορα! :rolleyes: Όσο για τον ύπνο, είχε ξυπνήσει στις 7 (ε,χμμ δηλαδη εγώ την είχα ξυπνήσει πάλι) για μαμ... Συνηθως όμως ξυπνάει μονη της γυρω στις 6-7 γιατί πεινάει... :rolleyes: Αν ο άντρας σου είναι αστυνομικός τότε ναι, κάνουν την ίδια δουλειά τα αγόρια μας! Και ναι είναι νέος στο σώμα εξ' ού και είμαστε Αθήνα! :evil:

Σόνια, μη φοβάσαι, όλες μαζί θα μαγειρεύουμε για τα ζουζουνια μας και θα τα μαθουμε ολα! Μηπως εγω ξέρω τι να κανω; Λιγο οι παιδιατροι, λιγο μεταξυ μας και όλα θα τα κανουμε σωστα! Χαρούμενα μηνογενέθλια!!! Με γεια και το δικο σας καρεκλακι, τι θα φατε σημερα; Ξεκινατε κρεμα; Ρυζαλευρο; Και η αποστειρωση τερμα απο σημερα; :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

ναιιιιιιιιιιιιι σημερα θα φαμε,σε 3 ωρες θα σας πω.....ευχαριστω Ελενητσα μου.

θα φαμε ριζαλευρο βανιλια,μη φανταστεις πολυ ,20 μλ μονο,αυριο 40,μετα 60 με συμπληρωμα γαλα μετα απο μιση ωρα,μεχρι να φτασουμε 200 θα ειναι πληρες γευμα και δεν θα χρειαστει συμπληρωμα,

Λες ε,να μη βιαστω να δω αν τα καταφερω ετσι και αν δεν....τοτε θα το παρω τον ατμομαγειρα!

Μαρια μου ευχαριστω πολυυυυυ..........αχ μεγαλωνουν,σαν ψεμα μου φαινεται...........,θα φαει το μωρο μουυυυυυυυ το λεω και το ξαναλεω,μη με βριζετε τι να κανω,εχω ενθουσιαστει χααααχχχα........

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

ναιιιιιιιιιιιιι σημερα θα φαμε,σε 3 ωρες θα σας πω.....ευχαριστω Ελενητσα μου.

θα φαμε ριζαλευρο βανιλια,μη φανταστεις πολυ ,20 μλ μονο,αυριο 40,μετα 60 με συμπληρωμα γαλα μετα απο μιση ωρα,μεχρι να φτασουμε 200 θα ειναι πληρες γευμα και δεν θα χρειαστει συμπληρωμα,

Λες ε,να μη βιαστω να δω αν τα καταφερω ετσι και αν δεν....τοτε θα το παρω τον ατμομαγειρα!

Μαρια μου ευχαριστω πολυυυυυ..........αχ μεγαλωνουν,σαν ψεμα μου φαινεται...........,θα φαει το μωρο μουυυυυυυυ το λεω και το ξαναλεω,μη με βριζετε τι να κανω,εχω ενθουσιαστει χααααχχχα........

Βλέπω πήρε μπρος το τικεράκι σας!!! Εσύ το ξεμπλόκαρες; χιχι :tongue:

Άντε τέλειαα!! Κι εγώ είμαι ενθουσιασμένη, σε καταλαβαίνω.... Ανυπομονώ!! Περιμένω με αγωνία τις αντιδράσεις της μικρής και μην ξεχάσεις να το τραβήξεις σε βίντεο! :P Αυτά θα έχουμε να θυμόμαστε...μεγαλώνουν απίστευτα γρήγορα, ζωή να'χουν!!! :D Πόσο ζυγίζει η μπέμπα σας;

Εμείς με το φρούτο ξεκινάμε, όπως σας ξαναείπα, μια βδομάδα πριν τον 6ο μήνα. Θα της το δίνω για πρωινό στις 10 με 11. Κι εγώ θα δίνω συμπλήρωμα γάλα μέχρι να φάει γεύμα 200 ml ! Άντε να δούμεεεε!!! :P;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλησπερα σε ολες τις γλυκιες μανουλες! Επιτελους εγινα μελος στο φορουμ! τοσο καιρο σας παρακολουθουσα! εγινα και εγω μανουλα στις 03-05-2012! εχω μια υπεροχη κορη που μου αλλαξε τη ζωη...εδω και τρεις μερες αρχισαμε την κρεμα... προσπαθουμε δηλαδη...ανοιγει το στομα να φαει αλλα δεν το καταπινει το φτυνει σιγα σιγα και αν το καταπιει ειναι τυχαιο...εσεις πως τα πατε;

an1cMeTVM2J0000Mzc3bGR8Mjc1MDU0NjAzZGF8dG8gb25laXJvIG1vdSBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου Angel83 και καλως ηρθες στην παρεα!!!

Εγω ειμαι η Μαρια απο Θεσσαλονικη. Γεννησα τον γιοκα μου στις 9 Μαιου και θηλαζουμε ακομα, κρεμουλες ακομα δεν αρχισαμε, τον αλλο μηνα... εδω θα ειμαστε λοιπον να τα λεμε:D:D:D

Σονια πως τα πηγατε με την κρεμουλα??? Καλε και μενα κολλησε το τικερακι μου:( πως το ξεμπλοκαρες????

Ελενη μου να σας βοηθαει, να ειναι ευλογημενη για ολη της τη ζωη!!!Μια χαρα τα πηγε η καινουργια χριστιανουλα ε??? μπραβο μπραβο :D !!!!

Καληνυχτα σε ολες τις μανουλες και καλη βδομαδα να εχουμε!!!!

αχ τελεια και εμεις θηλαζουμε αποκλειστικα τη μερα και μονο το βραδυ 260 γαλα σε σκονη για να μας κραταει...φιλια απο κερκυρα να σου ζησει το αγγελουδι σου

Και εσυ να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!! :P:p:p

Γεια σας, μανούλες μου! :P

Καλωσορίζω την angel 83! Πολύ χάρηκα που ήρθες στην παρεούλα μας! Κι εγώ στις 3/5 έγινα μανούλα!!!! :D Έχω κι εγώ μια κορούλα σκέτη ζουζουνίτσα που ολοκλήρωσε την ευτυχία και γέμισε τη ζωή μας! Είμαι η Ελένη από Θεσσαλονίκη κι εγώ, αλλά λόγω δουλειάς του συζύγου βρισκόμαστε Πειραιά για την ώρα... :? Εμείς δε θα φάμε ρυζάλευρο οπότε πάμε κατευθείαν στο φρούτο λίγο πριν τον έκτο! Πόσο ζυγίζει η μπέμπα σου; Μια χαρά θα τα πάει με την κρεμούλα, είναι αρχή ακόμη και παλεύει να το μάθει η καημενούλα!! :rolleyes: Πες μας για σένα να σε γνωρίσουμε! ;)

Μαρία, γεια σου!! Ευχαριστούμε πολύ! Σκοπός της ζωής μου είναι από δω και πέρα να την προσέχουμε και να γίνει μια καλή χριστιανή η Αθανασία!

Σόνιαααα;;;;;;;;;; Πού είσαι καλέ!;! Τι έγινε με την κρεμούλα σας; Φάγατε καμιά κουταλίτσα;; Μήπως όλο το μπολ; χιχιχι

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...