Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλώς γυρίσατε στο σπιτάκι σας Ελενάκι μου!

είχατε καλό ταξίδι?

εμείς την Τετάρτη φεύγουμε για Αθήνα και Πέμπτη για καλαμάτα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

στο σπιτάκι μας θα γυρίσουμε την επόμενη Δευτέρα:shock::shock::shock:

ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα το μικρό μου μετά από 1μιση μήνα απουσίας!

Την Κυριακή τα ξημαρώματα έρχεται και ο μπαμπάς μας...επιτέλους! μετά από 3 εβδομάδες...!ο καημενούλης φοβάται μήπως ο γιός του δεν τον αναγνωρίσει...βέβαια κάθε μέρα μιλάμε στο skype αλλά δεν είναι το ίδιο:?

Σόνια με γειά το τίκερ!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς γυρίσατε στο σπιτάκι σας Ελενάκι μου!

είχατε καλό ταξίδι?

εμείς την Τετάρτη φεύγουμε για Αθήνα και Πέμπτη για καλαμάτα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

στο σπιτάκι μας θα γυρίσουμε την επόμενη Δευτέρα:shock::shock::shock:

ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα το μικρό μου μετά από 1μιση μήνα απουσίας!

Την Κυριακή τα ξημαρώματα έρχεται και ο μπαμπάς μας...επιτέλους! μετά από 3 εβδομάδες...!ο καημενούλης φοβάται μήπως ο γιός του δεν τον αναγνωρίσει...βέβαια κάθε μέρα μιλάμε στο skype αλλά δεν είναι το ίδιο:?

Σόνια με γειά το τίκερ!!!!!

Λιάκι μου, κοίτα να ξεκουραστείς αυτές τις μέρες που έμειναν δίπλα στη μαμά σου γιατί μετά πάλι τράβα κουπί... Κι εμένα η μικρή μου αν δεν κοιμάται με θέλει από δίπλα! :tongue:

Έχετε γάμο στην Καλαμάτα,ε; Πού θα μείνετε εκεί; Θα έχετε και το μωρό μαζι; Και στο γλέντι;

Με το καλό να έρθει ο μπαμπάς σας!

Το ταξίδι μας ήταν και πάλι πολύ καλό, η Αθανασία κοιμόταν την περισσότερη ώρα ευτυχώς. Λίγο προς το τέλος γκρίνιαζε σα να μην βολευόταν και ίσως γιατί την χτυπούσε λίγο και ο ήλιος. Έβαλα την ενσάρπα μου στο παράθυρο για να την σκιάσω κι έτσι κοιμήθηκε.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Εμείς σπίτι, λίγο ήσυχα σήμερα, πήγαν οι παππούδες δυο μέρες στον αδερφό του άντρα μου, επιτέλους κοιμήθηκε ο Γιάννης για μεσημέρι γιατί τόσες μέρες με την παρέα ξεμυαλιζόταν, ούτε καν έτρωγε φαγητό, μόνο βλακείες και σοκολάτες, αχ υπομονή κάνω να περάσουν οι μέρες γιατί όσο και να μιλάω δε με ακούει κανείς, θα με πουν γκρινιάρα στο τέλος!

Ελενίτσα επιστρέψατε στη βάση σας?

Καλά πέρασε η μικρή στο ταξίδι ε, τι καλό κορίτσι μωρέ!

Α δεν σχολίασα τις προάλλες για τους κουμπάρους σας, το ξέχασα, δεν ήρθαν στη βάφτιση ε, πήραν να ευχηθούν τουλάχιστον? κανένα δωράκι έστειλαν ή τίποτα?

Σοφάκι είδα τη μπουμπού σου στις φωτό ποπυ έβαλες, δεν έχω φεισμπουκ εγώ, κουκλάκι είναι, φτου του! Μπουλούκα κι αυτή καλέ, όλα ζουμπουρλούδικα τα μικρά μας να μην τα ματιάσω!

Και το κέντρο δραστηριοτήτων φαίνεται σούπερ, αφού κάθεται 2-3 δεκάλεπτα μέσα στη μέρα μια χαρά! να σε ξεκουράσει κι εσένα λιγάκι!

Λιάκι εσείς συνεχίζετε τις διακοπές σας ε?

Μπράβο! Θα γυρίσει την Ελλάδα ο μικρός σε δύο μήνες μέσα!

Καλύτερα είναι με τα πονάκια αυτές τις μέρες?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Εμείς σπίτι, λίγο ήσυχα σήμερα, πήγαν οι παππούδες δυο μέρες στον αδερφό του άντρα μου, επιτέλους κοιμήθηκε ο Γιάννης για μεσημέρι γιατί τόσες μέρες με την παρέα ξεμυαλιζόταν, ούτε καν έτρωγε φαγητό, μόνο βλακείες και σοκολάτες, αχ υπομονή κάνω να περάσουν οι μέρες γιατί όσο και να μιλάω δε με ακούει κανείς, θα με πουν γκρινιάρα στο τέλος!

Ελενίτσα επιστρέψατε στη βάση σας?

Καλά πέρασε η μικρή στο ταξίδι ε, τι καλό κορίτσι μωρέ!

Α δεν σχολίασα τις προάλλες για τους κουμπάρους σας, το ξέχασα, δεν ήρθαν στη βάφτιση ε, πήραν να ευχηθούν τουλάχιστον? κανένα δωράκι έστειλαν ή τίποτα?

Σοφάκι είδα τη μπουμπού σου στις φωτό ποπυ έβαλες, δεν έχω φεισμπουκ εγώ, κουκλάκι είναι, φτου του! Μπουλούκα κι αυτή καλέ, όλα ζουμπουρλούδικα τα μικρά μας να μην τα ματιάσω!

Και το κέντρο δραστηριοτήτων φαίνεται σούπερ, αφού κάθεται 2-3 δεκάλεπτα μέσα στη μέρα μια χαρά! να σε ξεκουράσει κι εσένα λιγάκι!

Λιάκι εσείς συνεχίζετε τις διακοπές σας ε?

Μπράβο! Θα γυρίσει την Ελλάδα ο μικρός σε δύο μήνες μέσα!

Καλύτερα είναι με τα πονάκια αυτές τις μέρες?

Πω, πω, Σοφία, έμπλεξες με τα πεθερικά....κουράγιο!

πόση υπομονή να κάνεις, άσει και εμένα όλο περίεργη και υπερβολική με έλεγε η πεθερά μου...αυτοί λέει, παλιά, κρεμούσαν τα μωρά σε πανιά από τα κλαδιά της ελιάς για να μαζέψουν ελιές και δεν παθαιναν τίποτα:shock::shock::shock:τώρα τι να απαντήσεις???:shock::shock::shock:

ξεμυαλίζεται και ο μικρός σου...λογικό, άμα τον ταίζουν σοκολάτες....αχ, αυτοί οι γιαγιοπαππούδες...αχ...!

εμείς τα ίδια με τα πονάκια, ειλικρινά έχω αρχίσει να αγανακτώ...πότε θα ηρεμίσει το αστέρι μου...κουράστηκα εγώ να τον βλέπω να υποφέρει...πόσο μάλλον ο ίδιος του...έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρα να αποθηλάσω, μήπως του δώσω κανένα ειδικό γάλα και ησυχάσει...τι να κάνω?δεν ξέρω πια...

HDfQp3.png

Πω, πω, Σοφία, έμπλεξες με τα πεθερικά....κουράγιο!

πόση υπομονή να κάνεις, άσει και εμένα όλο περίεργη και υπερβολική με έλεγε η πεθερά μου...αυτοί λέει, παλιά, κρεμούσαν τα μωρά σε πανιά από τα κλαδιά της ελιάς για να μαζέψουν ελιές και δεν παθαιναν τίποτα:shock::shock::shock:τώρα τι να απαντήσεις???:shock::shock::shock:

ξεμυαλίζεται και ο μικρός σου...λογικό, άμα τον ταίζουν σοκολάτες....αχ, αυτοί οι γιαγιοπαππούδες...αχ...!

εμείς τα ίδια με τα πονάκια, ειλικρινά έχω αρχίσει να αγανακτώ...πότε θα ηρεμίσει το αστέρι μου...κουράστηκα εγώ να τον βλέπω να υποφέρει...πόσο μάλλον ο ίδιος του...έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρα να αποθηλάσω, μήπως του δώσω κανένα ειδικό γάλα και ησυχάσει...τι να κάνω?δεν ξέρω πια..

.[

Soy exoyn pei oti yparxei idiko gala gia thn periptwsi toy??krima na apothilaseis,alla an einai na voithiseis to moro mi to skeftesai,omos vre Lia soy eipe o paidiatros oti ftaiei to gala sou??to kaimenouli more,den antexo na akoyo gia mora poy ponane,:(skeftomai ayta pou perasame poy moy erxotan na paro fora kai na peso apo to balkoni:cry:

Ase Lia ayta ta lene oles oi petheres kai kamaronoun apo pano,to exo varethei!!emena vre mou eixe pei vale meli stin pipila otan den tin epiane to moro,den les pali kala pou den tin akousa giati sto tsak imoun na to kano,kai apo periergia to epsaksa sto internet kai eida pos meli prin ginoun ta mora 12 minon den dinoyme epeidh borei na dilitiriastoyn,tis to eipa kai h kserola pali epemene sto diko tis,elege siga mi dilitiriastei yparxei pio agno pragma??ta dika mas ta paidia giati den dilitiriastikan???akous ekei???ta pira ki ego epeidi epemene kai tin esteila......

kalhnyxta manoylitses!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας, κορίτσια μου!

Σοφάκι 1, υπομονή με τα πεθερικά....σε καταλαβαίνω, πάντα αυτό γίνεται! Εμείς είμαστε οι γκρινιάρες και οι περιεργες, δεν είναι να δίνεις σημασία, αλλά να κάνεις αυτό που νομίζεις εσύ καλό για το παιδί σου.

Λία μου, καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου! Μη βιαστείς να αποθηλάσεις γνώμη μου είναι. Κάνε το εξής: Ρώτα τον παιδίατρο ποιο ξένο γάλα θα σου πρότεινε για το ευαίσθητο εντεράκι του Δημητράκη (ίσως κάποιο υποαλεργικό, δεν ξέρω) και ξεκίνα να του δίνεις. Το δικό σου το γάλα να το βγάζεις με το θήλαστρο και βάζε το κατάψυξη. Να του δίνεις για 3-4 μέρες ή και περισσότερο μόνο ξένο για να δούμε αν θα έχει βελτίωση. Αν ναι τότε σιγά σιγά αποθήλασε, αν όχι δοκιμάζεις κανένα ακόμη γάλα ή συνεχίζεις το θηλασμό κανονικά γιατί προφανώς δε θα του φταίει το γάλα σου αν κάνει τα ίδια και με το ξένο. Πάντως γνώμη μου είναι να το δοκιμάσεις. Δε θα πάθεί κακό αν πιεί λίγες μέρες ξένο γάλα αντιθέτως ίσως νιώσει και καλύτερα γιατί δεν είναι συνηθισμένο στον πέμπτο μήνα να έχει ακόμη εντερικά προβλήματα. Ψάξτο, μην το αφήνεις...

Ξέρεις τι θέλω; Τα στοιχεία του γυναικολόγου σου (αν είναι στον Πειραιά). Όνομα, τηλ. διεύθυνση και κάποιες λεπτομέρειες όπως τι ηλικίας είναι και τι ώρες να τον πάρω για να κλείσω ραντεβού. Θα τον αφήσω τον δικό μου γιατί είναι πολύ μακριά και τώρα με το μωρό είναι αδύνατον να τρέχω ως εκεί και να περιμένω και με τις ώρες στην αναμονή. Πήγα σήμερα για ΠΑΠ κι έφυγα άπραγη!! :?:evil: Θα πάω στον δικό σου μάλλον. Είναι καλός; :rolleyes: Αν διστάζεις να γράψεις τα στοιχεία του εδώ στείλε π.μ.

Εμείς σήμερα κάναμε άλλο ένα επαναληπτικό διπλό εμβόλιο. Είμαστε καλά, 8200, 67,5 εκ. και στις 27 Οκτωβρίου (μια βδομάδα πριν κλείσουμε τον έκτο δηλαδή) θα ξεκινήσουμε φρούτο!! Ένα αχλάδι στο πρωινό γεύμα θα της δώσω και όταν το φάει όλο θα βάλω και μισή μπανάνα. Επίσης από σήμερα σταματήσαμε την αποστείρωση! Γιούπι!! Πήραμε και το φουξ καθισματάκι φαγητού σήμερα:D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αχ και εμείς θα σταματήσουμε σε 2 μέρες την αποστηρωση ανυπομονω γιατι έχω βαρεθεί!

Ελένη σήμερα πήγα και της πήρα απο το φαρμακείο μια βιολογική κρεμουλα και λέω κάτσε να φτιάξω λίγο να δω πως θα ειναι, έφτιαξα 1 κουταλια ίσα ίσα για να δω και με έβλεπε το μωρο στο στόμα,και λέω κάτσε να της δώσω λίγο,όταν λέμε λίγο ίσα ίσα στη μύτη,της εδωσα και το έφαγε σαν να είχε φάει άλλες 100 φορές, ασε έμεινα εγω φανταζόμουν οτι θα ειναι δύσκολη διαδικασία αλλα καμία σχέση,μετά ήθελε και άλλο αλλα λέω ασε 2 μέρες μείνανε ακόμη.

Απ'οτι βλέπω πρώτες θα φάμε χιχχιιχχ....

Καλημερα μανουλες!!!!!!!!!

Λια μια απο τα ιδια εχω απογοητευτει εντελως... βεβαια δεν θελω να αποθηλασω το γαλατακι μας ειναι το καλυτερο φαρμακο!!!! Αλλα χθες Βραδυ τα ειδα ΟΛΑΑΑΑ!!!! κλαμα και γουργουριτα μεχρι που τωρα το πρωι επιτελους εκανε κακα (μεχρι την Πλατη) και ξελαφρωσε λιγο το γιαβρακι μου... ουφφφφφφ:( δυσκολη φαση περναμε μου φαινεται.. Κανεις καμια ειδικη διατροφη??? εμας ο παιδιατρος ειναι και συμβολος θηλασμου και γαλουχιας, να δω πως θα παει το ΣΚ και απο Δευτερα θα παρω τηλεφωνο να μου πει τι να κανω!!!!! Γνωμη μου ειναι να μην αποθηλασεις παντως, ειδικα τωρα που ερχεται και χειμωνας κριμα τοσα αντισωματα που εχει το μητρικο γαλα να πανε "χαμενα";)

Σοφια 2 εσεις πως τα πατε με την κοιλιτσα????? ελπιζω τουλαχιστον η δικια σου να εστρωσε!!!!!

Ελενη μπραβο η Αθανασια, μου φαινεται το κλιμα εδω στα βορεια της ανοιξε την ορεξη χιχιχιχιχχιι:D φτου φτου..... αντε με το καλο να αρχισετε και τα φρουτακια!!!

Σοφια1 υπομονη με τα πεθερικα.... συνηθιζεται οι πεθερες να ειναι "ξερολες"... Συμβουλη: απο το ενα αυτι να μπαινει και απο το αλλο να βγαινει.... δεν χαλαμε τις καρδιες μας για τιποτα και για κανεναν;)χιχιχιχι

Πολλα φιλια σε ολες και καλο ΣΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημερα μανουλες!!

Χαθηκα λιγο γιατι μου προεκυψαν κατι εξτρα δουλειες στο σπιτι κ γι' αυτο δεν προφταινα να γραψω.

Ελενη 1 ναι απο τα mothercare τα ζιπουνακια κ εσυ τα εχεις ειδα σε φωτο, πολυ ανθεκτικα;) κ τα ειχε προσφορα τον Απριλιο που τα ειχα παρει, (εμεις φοραμε ακομα το 0-3). Πατε φουλ για στερεες εε? στην τελικη ευθεια κ συ Σονια, τερμα η αποστειρωση:D!

Σονια εσενα θα ξεκινησει κ θα εχει κ προτιμησεις "οχι το αχλαδι φλαμπε, ναι γκουρμε μπανανα" χαχα!!

Σοφια, εμας μας προσθετει κιλα η καμερα που λενε :P!Υπομονη με τα πεθερικα, τι να κανεις, εχουν αδυναμια κ στα εγγονια κ θελουν κ οι ιδιοι να συμβαλλουν στο "μεγαλωμα";).

Λια κ Μαρια, θα σας πω μονο το χθεσινοβραδυνο-σημερινο προγραμμα μας:

21:30-22:10 προσπαθεια για υπνο με πολλα ανεπιτυχη αποτελεσματα, σφιξιματα, αερια πολλα, ηχοι γουργουρητου απο κοιλια κ γκρινια...

00:20 (περιπου) υπνος ανησυχος κ τελικα ξυπνημα, γαλα-αγκαλια

03:30 (περιπου, δεν θυμαμαι παντα τις ωρες που κοιταζω σαν ζομπυ που ξυπναω) ξυπνημα, γαλα-αγκαλια ευτυχως χωρις τα παρελκομενα!

05:20-07:40 ξυπνημα γαλα-αγκαλια με πολλα γουργουρητα, πονους στην κοιλιτσα, τραβαγε το στηθος, ετριβε τα μαλλακια, ρεψιμο, ξανα γαλα, αγκαλια ορθια,γαλα-ρεψιμο, αλλαγμα, λιγο παιχνιδι-περιστρεφομενο γιατι δεν ημουν κ σε φαση!, γαλα και μετα την πηρε ο υπνος!

08:45 μια απο τα ιδια μονο που εγινε πιο συντομα

09:30 ξυπνησε για τον οποιονδηποτε λογο, γαλα-αγκαλια λιγο σφιξιματα-γκρινια,υπνος κ τελικα...

11:00 ξυπνησε!:confused::confused: Κ εγω ολη αυτη την ωρα ΞΥΠΝΙΑ (τουλαχιστον εκανα κατι δουλειες:rolleyes:).

Υποθετω οτι ειναι η αλλαγη καιρου, συν (εμας αλλεργια που εχει πειραξει το εντερακι της -θα παραγγειλλω κατι προβιοτικα για μενα κ την μπεμπα που διαβασα πολυ αποτελεσματικα συν αυστηρη αποχη απο τα αλλεργ/να).

Λια μην αποθηλασεις γιατι σκεψου οτι τωρα με το ξενο μπορει να γινει λιγο οκ (αν κ ειναι ακριβα τα ειδικα γαλατα) αλλα μετα μολις μπει στερεες εισαι σιγουρη οτι δεν θα του κανουν προβλημα στο εντερο? Σε ολα τα φορουμ κ στο παρεντς λενε μην κοβετε το θηλασμο ειναι το καλυτερο φαρμακο. Πως θα τον κοιμιζεις μετα?;)

Εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες πονους στο δικο μου εντερο? Τι στο καλο, συμπασχω τοσο πολυ με το μπεμπακι μου που νομιζω οτι ποναω?:|

bkPSp3.png

Γεια σας τσούπρες!

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια!

Όλες τα ίδια κάνουν το ξέρω, απλά εμείς είμαστε και πολλές μέρες μαζί αφού κατεβαίνουν συχνά και μου κακοφαίνεται, άντε σε μια βδομάδα πιστεύω πως φεύγουν. Γυρίσανε κιόλας από τον αδερφό του άντρα μου, μια μέρα έκατσαν μόνο!!

Ελενίτσα φτου στου στη στρουμπούλω σου! Μεγάλωσε πολύ πάλι!!

Μεγεια το καθισματάκι σας το ροζ!! Καλές μάσες τώρα!!

Πάω γιατί ήρθε ο σύζυγος με τα ψώνια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! :P

Σοφία 1 γύρισαν κιόλας τα πεθερικά; :? Δύο μέρες δε θα κάθονταν;;

Σόνια είναι έτοιμη η κοράκλα σου για στερεές τροφές!! Και σε αυτό είναι πολύ μπροστά! χιχι Άντε με το καλό να σταματήσετε κι εσείς την αποστείρωση και να ξεκινήσουμε κρεμούλες! :D

Σοφία 2, Μαρία και Λία μου κάνει μεγάλη εντύπωση που τα μωράκια σας θηλάζουν κι έχουν προβλήματα εντερικά! Εμείς με το ξένο δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ισως να είναι τυχαίο βέβαια νομίζω και της Σοφίας 1 που θηλάζει αποκλειστικά είναι μια χαρά, αλλά δεν παύει να μου κάνει εντύπωση γιατί 3 στις 4 που θηλάζετε αποκλειστικά έχετε πρόβλημα... Το ότι είναι φάρμακο το μητρικό γάλα το πιστεύω κι εγώ, έτσι λένε. Είναι όμως άραγε φάρμακο για όλα και σε κάθε περίπτωση ή μήπως όχι; Σίγουρα παρέχει πολλά καλά και αντισώματα στο μωρό, αλλά αν είναι να μην μπορείς να φας σχεδόν τίποτα και να έχει και ζόρια το μωρό και ξενύχτια, ε τι να το κάνω! Το θηλασμό τον είχα πολύ ψηλά, είχα διαβάσει βιβλία και άρθρα και απορώ γιατί τα μωρά σας ζορίζονται τόσο. Διάβαζα πως μόνο καλό κάνει στο μωρό. Εύχομαι να είναι θέμα οργανισμού τους κι όχι φταίξιμο του μητρικού.

Είχα στεναχωρηθεί αρκετά όταν αποθήλασα, αλλά τέτοια ακούω και διαπιστώνω πως το νόμiσμα έχει 2 όψεις! Έχει και τα καλά του το ξένο δηλαδή, να τα λέμε όλα... Και έχει και πολλούς τύπους οπότε βρίσκεις κάποιο να ταιριάζει στο μωρό σου. Η Αθανασία πάντως είναι γενικά ήρεμη και κοιμάται καλά ειδικά το βράδυ! Αυτό με ενδιαφέρει, να τη βλέπω καλά και ευδιάθετη... :rolleyes:

Πάντως μην φοβάστε να δοκιμάσετε και για λίγες μέρες κάποιο ξένο εσείς που βλέπετε τα μωρά σας να υποφέρουν τις νύχτες για να δείτε αν είναι καλύτερα το μωρό. Μια δοκιμή θα κάνετε δε σημαίνει ότι αποθηλάζετε κιόλας. Και ρωτάω; Αν με το ξένο είναι καλύτερα το εντεράκι του μωρού και ηρεμήσει γιατί να συνεχίσει να θηλάζει; Για τα αντισώματα; Αρκετά πήραν έως τώρα και κάνουν και εμβόλια. Και ούτε σημαίνει πως αν σταματήσει ο θηλασμός πήγε τζάμπα ότι κάνατε εως τώρα. Τίποτα δεν πάει τζάμπα και τα μωρά με 5 μήνες θηλασμού έχουν πάρει ήδη πολλά! Πολύ φιλικά σας τα λέω να μην παρεξηγηθώ. Αλλωστε ξαναλέω για οποια δεν το ξερει πως κι εγώ μόνη μου αποφάσισα να αποθηλάσω στους 3 μήνες γιατί η μπέμπα μου έκλαιγε την ώρα που ετρωγε ενω είχα γάλα, βάρος έπαιρνε κανονικά, αλλάταλαιπωριόταν. Δεν μπόρεσα να μάθω γιατί, δεν μπορούσα όμως και να τη βλέπω έτσι... Απο τότε που πινει με μπιμπερο, είναι άλλο μωρό, έχει ηρεμήσει... Μάλλον είχε θέμα με την ποσότητα.

Τι να πω, η κάθε μανούλα ας αποφασίσει τι είναι καλύτερο για το μωράκι της! Εδώ απλά παραθέτουμε γνώμες κι εμπειρίες... :rolleyes:

Λία περιμένω απάντηση σε αυτο που σε ρωτησα για το γιατρο σου. :rolleyes: (Το ξαναλέω μην τυχόν δεν το δεις..) :tongue:

Ορίστε το καθισματάκι μας!

http://imageshack.us/photo/my-images/607/dsc02553d.jpg/

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενίτσα πολύ όμορφο το καθισματάκι!

Της πάει της Αθανασίτσας πολύ!

Θα το χαρείτε σίγουρα, εκεί κάθονται πολύ καιρό, και 1 έτους, και 1,5 ακόμα τρώνε εκεί!

Άσε δεν την παλεύουν όπου κι αν πάνε αν δεν είναι ο Γιάννης κοντά και γύρισαν γρήγορα, του έχουν μεγάλη αδυναμία, ωστόσο ο αδερφός του Άρη με τη γυναίκα του δεν έχουν ακόμα παιδιά και είναι και αυτό ένα μείον για μένα, περιμένω να κάνουν κι αυτοί μωρό μπας και πηγαίνουν λίγο πιο συχνά!!:P

Καλέ να υπάρχει ειδικό γάλα για πονάκια και κολικούς?

Δεν ξέρω, για ρωτήστε και τον παιδίατρο τι λέει, εγώ πάντως πιστεύω πως έτσι κάπως είναι όλα μας τα πρώτα μωράκια, όλο κάτι νομίζουμε πως έχουν, ο Γιάννης μου τουλάχιστον έτσι ήταν, δεν καθόταν πουθενά και τον είχα αγκαλίτσα όλη μέρα, μια νόμιζα είχε πονάκια, μια έβγαζε δόντια, μια έψαχνε στήθος για παρηγοριά, μια πεινούσε γιατί ήταν και φαγανούλης..

Τα δικά σας Λία και Σοφάκι και Μάρω έχουν και ένα παραπάνω με τα πονάκια τους και δεν ησυχάζουν πιστεύω.

Σόνια της άρεσε της μπουμπούς η κρεμούλα! χαχα! μπράβο!!

Έχουν πλάκα πάντως στην αρχή γιατί το γλύφουν, το αναμασούν, δεν ξέρουν να καταπίνουν ακόμα τροφή στέρεα, το κάνουν και πρρρρ και το πετάνε!! Τα πιο πολλά αργούν να μάθουν πάντως, για να δούμε τα δικά μας τα μπουμπούκια, αλλά δεν τα φοβάμαι είναι φαγανά όλα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελενη μια χαρα η Αθανασια στο καθισματακι της,το ιδιο πηρα αλλα σε κοκκινο,επειδη ο αντρας μου λεει οτι συντομα θα κανουμε και αγορι χαχαχαχ ονειρα κανει μαλλον.....δεν το εχουμε συναρμολογισει ακομα ,το εχουμε στο κουτι,αυριο θα την βαλουμε για να φαει,αχ εχει να πεσει πολυ γελιο.

Κοριτσια καλα τα λεει η Ελενη για το θεμα του θηλασμου,δοκιμαστε να δειτε μηπως ηρεμησουν τα μωρα σας και ξενο γαλα,ενταξει δεν θα δωσετε και δηλητηριο πια.γιατι να υποφερουν τοσο πολυ??5 μηνων ειναι πια...μπορει να μην τους ταιριαζει,οσο για τα αντισωματα εχουν παρει οτι ειναι να παρουν θεωρω εγω,αλλα εσεις ξερετε καλυτερα!

ΣΟΦΙΑ ασε εγλυφε τα χειλακια της μετα χαχαχαα....μα στο στομα μας κοιταει οποτε τρωμε και ανοιγει το στοματακι της,θα σας πω αυριο τι θα γινει!

Οχι καλε, τι δηλητηριο, κ εγω με ξενο μεγαλωσα κ εγινα μια κουκλα να (αντε με κανετε κ κοκκινιζω:tongue:)!! Για να μην παρεξηγηθω, εγραψα για την δικη μου περιπτωση, οπου ειδικα υποαλλεργ. γαλατα ειναι ακριβα, κ οτι μετα στις στερεες δεν ειναι σιγουρο οτι θα εξαλειφθει η αλλεργια μας αμεσα, μπορει να κρατησει συνηθως το πρωτο ετος.

Σονια ωραιος ο ατμομαγειρας, εχει κ να αλεθει το φαγητο? Δηλ επιτρεπεται να τους μαγειρευουμε στον ατμο π.χ. το κρεατακι μετα ή μονο για κολοκυθακι, πατατα, καροτο? Εχω κ εγω ατμομαγειρα τον απλο ομως, μπορω να κανω εκει για το μωρο? Εμεις θα αργησουμε βεβαια τις στερεες κατα τα τελη Νοεμβ. το βλεπω, θα δουμε τι θα πει κ η γιατρος.

Ελενη πολυ ωραιο το καθισματακι! Η Σοφι καμηλοπαρδαλη βλεπω απαραιτητο αξεσουαρ της Αθανασιας, σε καθε ποζα;)!

Σοφια αφου εχουν αδυναμια στον Γιαννη σου, στειλε τον στους παπουδες για να ξεκουραστεις λιγο;) ή ειναι μακρυα πολυ?

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...