Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Κοριτσακια μου δεν εχω διαβασει τιποτα.......

Ειχαμε φυγει σ/κ, ειχα και κατι γιατρους με τον μεγαλο (ευτυχως ολα καλα) και γενικα τρεχω.....

Εμεις ειμαστε καλα, ο μπεμπακος μας απο χθες στεκεται στα τεσσερα και κουνιεται μπρος-πισω και μετα απο 4-5 κουνηματα σκαει με το στηθος μπροστα (πολυ γελιο). Εχει ενθουσιαστει με το κατορθωμα του και ολο αυτο κανει.....

Αυριο εχουμε γιατρο.

Σας φιλω....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έυχαριστούμε πολύ Μαρία και Σοφία 1 και πάλι! Με το καλό κι εσείς να τα βουτήξετε!! :rolleyes:

Σοφία 1 εντελώς ολόκληρη τη βούτηξε, άστα. Βέβαια σε κάποια φάση την ώρα που την τσαλαβουτούσε για τα καλά ο ίδιος της έκλεινε με το χέρι του τα ματάκια και το στόμα όσο μπορούσε...

Μαρία κι εσένα ταλαιπωρείται τόσο το νινί σου με το εντεράκι του,ε; Είναι αλήθεια ότι τα αγοράκια το περνάνε πιο δύσκολο αυτό. Το έχω ξαναακούσει και μάλλον ισχύει τελικά... Η δικιά μας δεν είχε σχεδόν καθόλου πρόβλημα με το εντερο από την αρχή ευτυχώς. Τι να κάνεις..μωράκια είναι και έχουν τα ζόρια τους, μια το ένα, μια το άλλο! :?

Εντομεταξύ δε σας είπα ότι η Αθανασία τις τελευταίες μέρες δείχνει προτιμήσεις στο ποιος θα την πάρει αγκαλιά!! :shock: Ενώ μέχρι τώρα ήταν χαλαρή, από τη μέρα που ήρθαν επίσκεψη ο νονός της με την οικογένειά του (την προηγούμενη της βάφτισης) πάτησε κάτι κλάματα την ώρα που την πήραν αγκαλιά...γοερά! Και από τότε σχεδόν πάντα στην αγκαλιά του νονού ή θα κλαίει ή θα γκρινιάζει! Και στην αδερφή του το ίδιο...:? Και στον μπαμπά μου τις τελευταίες 2 φορές που την πήρε έκλαψε. Κρίμα γιατί ο νονός μας έχει ενθουσιαστεί πολύ με τη βαφτισιμιά του και τη λαχταράει! Εγώ δαγκώνομαι κάθε φορά που την πάιρνει αγκαλιά και κλαίει γιατί ξέρω το μωρό μου και καταλαβαίνω ότι δεν τον θέλει. Εκείνος ευτυχώς δεν το πήρε έτσι και νομίζει ότι απλά θέλει εμένα ή έχει κάποιο ζόρι όπως νύστα ή πείνα! :|

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα!!!!

Ελενηηηηη!!!!!!!

Να χαιρεστε την Αθανασια σας!!!!!!!!

Παντα τυχερη, γερη και ευτυχισμενη να ειναι!!!!!!

Ελενίτσα, ευχαριστούμε πολύ!!! Κι εσύ να χαίρεσαι τα αγοράκια σου και να τα καμαρώνεις! :P

Σε λίγο θα μπουσουλήσει καλέ ο μικρός σου!!! χιχιχι Τέλεια, φαντάζομαι τη χαρά σας!! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας, κ απο εμας!

Ελενη, μικρη ροζ πεταλουδιτσα η μπουμπου-Αθανασιτσα!Στη φωτο με τα χειλακια ειναι μουρλια:P. Ααα κ μη σκας, πες στο νονο σε 2-3 χρονακια θα περιμενει πως κ τι τον νονο στις γιορτες με τα δωρα, εχω βαφτιστηρι, τωρα φωναζει "ηρθε η Νονα-Σοφια!". Εμενα κλαιει καθε φορα στις γιαγιαδες κ στα σκυλια σκαει κατι χαμογελα, θα με τρελανει η δικια μου, καμια λογικη...:shock::rolleyes:.

Λια κ Μαρια, συμπασχουσες, σας λεω μονο οτι την τελευταια βδομαδα νυχτα παρα νυχτα σηκωνομαι απο τις 22.00- 7.30 (περιπου), 6-7φορες:evil:. Τις υπολοιπες νυχτες κλασσικα 2 με 3 κ κανω παρτυ υπνου:tongue:! Εντωμεταξυ κανει κ εναν θορυβο σαν να "ξεφουσκωνει μπαλονι" στην κοιλια της εσας το κανει?

Κατερινα, γμτ αρρωστησαν κ τα δυο? Πωπω εσυ θα εχεις κ αγχος περισσοτερο με τον παιδικο σταθ. τι θα σας φερνει ο μεγαλος! Πολλα περαστικα σας!!

Ελενη2 περαστικα κ σε σας με τον μεγαλο! Ο μπεμπης βιαζεται να γινει ανεξαρτητος, να μη σας εχει αναγκη οπου θελει να παει, χαχα:D!

Κοριτσια δοκιμασαμε το κεντρο δραστηριοτητων, μια χαρα καθισε εστω για 3 δεκαλεπτα για αρχη μια χαρα ειναι, να κ οι φωτο:

http://imageshack.us/g/1/9792001/

bkPSp3.png

Γεια σας, κ απο εμας!

Ελενη, μικρη ροζ πεταλουδιτσα η μπουμπου-Αθανασιτσα!Στη φωτο με τα χειλακια ειναι μουρλια:P. Ααα κ μη σκας, πες στο νονο σε 2-3 χρονακια θα περιμενει πως κ τι τον νονο στις γιορτες με τα δωρα, εχω βαφτιστηρι, τωρα φωναζει "ηρθε η Νονα-Σοφια!". Εμενα κλαιει καθε φορα στις γιαγιαδες κ στα σκυλια σκαει κατι χαμογελα, θα με τρελανει η δικια μου, καμια λογικη...:shock::rolleyes:.

Λια κ Μαρια, συμπασχουσες, σας λεω μονο οτι την τελευταια βδομαδα νυχτα παρα νυχτα σηκωνομαι απο τις 22.00- 7.30 (περιπου), 6-7φορες:evil:. Τις υπολοιπες νυχτες κλασσικα 2 με 3 κ κανω παρτυ υπνου:tongue:! Εντωμεταξυ κανει κ εναν θορυβο σαν να "ξεφουσκωνει μπαλονι" στην κοιλια της εσας το κανει?

Κατερινα, γμτ αρρωστησαν κ τα δυο? Πωπω εσυ θα εχεις κ αγχος περισσοτερο με τον παιδικο σταθ. τι θα σας φερνει ο μεγαλος! Πολλα περαστικα σας!!

Ελενη2 περαστικα κ σε σας με τον μεγαλο! Ο μπεμπης βιαζεται να γινει ανεξαρτητος, να μη σας εχει αναγκη οπου θελει να παει, χαχα:D!

Κοριτσια δοκιμασαμε το κεντρο δραστηριοτητων, μια χαρα καθισε εστω για 3 δεκαλεπτα για αρχη μια χαρα ειναι, να κ οι φωτο:

Τέλειο το κέντρο! Σάστισε η μικρή, δεν ξέρει πού να πρωτοκοιτάξει! χαχα Πόσο το πήρατε; Από που; Το ζιπουνάκι που φοράει είναι mothercare; Νομίζω έχουμε ίδιο!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ελένη πολυ όμορφη οικογένεια είστε.και πολυ ωραίες φωτογραφίες.

Κατερίνα περαστικά,ασε ακούω γύρο γύρο για άρρωστα παιδάκια και πολυ φοβάμαι και για μας,εσύ τωρα με τον μεγάλο ένα λόγο παραπάνω!!

Εμείς όσο είχαμε τους κολικους υποφεραμε πολυ αλλα εδώ και 2 μισή μήνες ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια θέματα,ίσως τα αγοράκια να ειναι πιο ευαίσθητα όντως!σας καταλαβαίνω όμως γιατι όταν σκέφτομαι τι τραβιξαμε τρεμω στην ιδέα.

Πήγαμε και πήραμε τα απαραίτητα για το πρώτο γεύμα του μωρού χαχαχχα ανυπομονω δεν το πιστεύω πως μεγαλώνουν τόσο γρήγορα.

Κοιμάται απο της 4 το απόγευμα και ακόμα να ξυπνήσει πάνω απο 4 ώρες,ελπίζω να μην ξενυχτισει μόνο. Ευτυχώς ειναι υπναρου και ακόμα κοιμάται 4φορες κατα τη διάρκεια της ημέρας.

Μαρία θα το δοκιμάσω αλλα αν δεν τα καταφέρω γιατι είμαι και λίγο ποντια εγω μπορείς να μου το φτιάξεις εσυ;;

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Σοφια2 τελειο το κεντρο θελω και εγω να μαθω λεπτομερειες.....

Σονια δεν μπορω να κανω επεξεργασια σε αλλο προφιλ... χρειαζεται το password... Ελα βρε προσπαθησε δεν θελει και πτυχιο χιχιχιχι:)

Ελενη2 μπραβο στο μπεμπακο σου με τα καινουργια του κολπακια:P

Ελενη καλη επιστροφη αυριο!!!! home sweet home;)

Καληνυχτα μανουλες και ονειρα γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Kαλημέρα μανούλες!

Ελένη, υπέροχες οι φωτογραφίες!!!είσαστε μοντελοοικογένεια παιδάκι μου!

αλλά το τοπμοντελ είναι η Αθανασία! καλέ τι σκέρτσο , τι νάζι, τι υπέροχα χειλάκια!!!θα τρελαθώ:D:D:D:D

Μην ανησυχείς για τον νονό, όταν μεγαλώσει θα τον θέλει και θα τον παραθέλει (δωρα, λαμπάδες, παπούτσια;)), γυναίκα δεν είναι???;);)

Σόνια, υπναρού η μικρή!!!!!4 ώρες?ούτε το βράδυ δεν κοιμάται το αγόρι μου τόσο!

Σοφία2 και εγώ θέλω να μάθω για αυτό το κέντρο δραστηριοτήτων...φαίνεται σωτήριο!!!

Μαρία τα ίδια ζόρια τραβάνε τα αγόρια μας μάλλον ε?ακριβώς όπως το περιέγραψες κάνει και ο δικός μου...άστα, τον λυπάμαι ώρες ώρες...θέλει να κοιμθεί και δεν μπορεί..:?

HDfQp3.png

Καλημέρα μαμαδες,

δεν προφταινω να σας τα πω αναλυτικά, το bounce a bout activity center της bright starts είναι. Μέσω σκρουτζ το βρήκα στο agora .net 116ευρω, όχι κ λίγα αλλά αν είναι να ξεκουρασω λίγο τη μεσουλα μου χαλαλι. Θέλει απλώς να στηρίζει έστω λίγο τη μέση του το μωρό. Σαν να κάθεται στο μαρσιπο, εγώ με το που γκρινιαζει τη βγάλω. 3 δεκαεπτά χθες, κ σήμερα 15 μέχρι τώρα.τολμω να πω γιουπι :)

bkPSp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

4 ώρες μόνο Λια νομίζεις;;; Κοιμήθηκε απο της 4 το απόγευμα και ξύπνησε 8 το πρωί!!να φανταστείτε την άλλαξα 2 φορές,την ταισα 1 φορά επειδη την δεύτερη φορά δεν άνοιγε το στόμα κοιμόταν πολυ βαριά!της έβαλα θερμόμετρο μήπως είχε τπτ πυρετό και γι'αυτο κοιμόταν τόσο πολυ μπααααα τπτ!!το πρωί έφαγε έπαιξε και ξανά ύπνο μέχρι τωρα ακόμα δεν εχει ξυπνήσει 3 ώρες κοιμάται!! Ισως ο καιρός να φταίει τι να πω;;; Πάντως όταν ξύπνησε ηταν ορεξατη χαρούμενη οπότε δεν ανησυχώ!!το εχει ξανα κάνει πάλι όταν πήγαμε στη Τήνο!ειναι υπναρου γενικά αλλα τωρα το παραεκανε.

Διαφημίσεις

Γεια σας, κ απο εμας!

kala einai telioooooooo....i dikia moy tha ksetrelathei eimai sigouriiii den tha thelei na bge apo kei.........mexri poso xronon einai?

Κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

Επιτελους τα καταφερα....:P:p:D Εχω απο εχθες παιδευομαι να ανεβασω το ticker, πιστευω να εμφανιζεται!!!

Πολλα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

στο προφιλ μου εμφανιζεται το τικερακι ενω εδω οχι...γιατι?

Σονια τα καταφερες καλεε!!!:P:p:D:D

Εμφανιζεται και ειναι σουπερ... δεν ξερω γιατι δεν το βλεπεις σε μενα παντως φαινεται!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γεια σας κορίτσια!

Φτάσαμε σπιτάκι μας στις 4 παρά, τάισα την Αθανασία, κοιμήθηκε, συμμάζεψα τα χοντρά χοντρά και είπα να μπω να σας διαβάσω! Μόλις ξυπνήσει θα κατεβούμε μια βόλτα στον Πειραιά να περάσουμε και από τη γιατρό μας να μας γράψει το εμβόλιο και να το πάρουμε γιατί αύριο θα έρθει να μας το κάνει! :rolleyes: Θα της ζητάω από αυτό το εμβόλιο να μας κολλάει και το αυτοκολλητάκι με τον αριθμό παρτίδας! χιχι

Μας έλειψε το σπιτάκι μας πάντως, δεν το περίμενα... Τόσες μέρες με γονείς και συγγενείς όλη μέρα "χαθήκαμε" με τον άντρα μου!!

Κι εμείς σιγά σιγά θα πάμε να αγοράσουμε καρεκλάκι φαγητού (αύριο ή μεθαύριο το πιθανότερο) και κανένα μπολάκι ακόμη. Έχω πάρει ήδη ένα της ΜΑΜ. Κι εγώ κορίτσια μου ανυπομονώ να αρχίσουμε κρεμούλες! Άραγε τη φρουτόκρεμα θα μας την αρχίσει από τώρα; Έχουμε μπει στον έκτο μήνα οπότε δεν αποκλείεται...

Το κέντρο δραστηριοτήτων καλό, το λιμπίστηκα κι εγώ, αλλά θα πάρω πάρκο και καρεκλάκι τώρα οπότε θα φύγουν πολλά λεφτά πάλι... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...