Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ελενίτσα να σας ζήσει η κοπελάρα σας!

Καλοφώτιστο να είναι το κορίτσι σας!

Η Παναγίτσα να το προσέχει πάντα!

Πολύ όμορφα όσα είδα στις φωτό, τα ρουχαλάκια της βάφτισης τέλεια, η πρόκληση με τα όμορφα στιχάκια, η μπομπονιέρα, όλα!

Να την καμαρώσετε και νυφούλα την Αθανασία σας!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς έχουμε παρέα από χτες τα πεθερικά μου, μας έκαναν και έκπληξη μάλιστα ότι θα μείνουν δύο βδομάδες τελικά, τι καλά! Δε μπορώ να κάθομαι στον υπολογιστή και πολύ, τώρα κοιμήθηκαν και μπήκα να ευχηθώ στην Ελενίτσα και να διαβάσω τα νέα σας!

Λιάκι εμένα μου ήρθε περίοδος πριν 3 βδομάδες κανονικά, και στο Γιάννη μου που θήλαζα πάλι αποκλειστικά 5 μηνών μου είχε έρθει.

Βγήκες βολτούλα με φιλενάδες, μπράβο καλά το έκανες, χρειάζεται που και πού να ξεσκάμε κι εμείς, καλά εγώ μια φορά έχω βγει με την κουμπάρα μου από όταν γέννησα το Γιάννη, μόνη χωρίς παιδιά ή σύζυγο δηλαδή!

Καλύτερα λίγο ο μικρός με το εντεράκι του ε, ευτυχώς!

Εμένα κρυώσαν τα μικρά ρε γμτ λίγο, ήταν ο γιάννης μπουκωμένος λίγες μέρες και εχτές ξεκίνησε και η μπέμπα μυξούλες, βάζω πολύ ορό και τη θηλάζω αρκετά, ελπίζω να περάσει γρήγορα!

Κοιτάζω χρώματα, θα βάψουμε το σπίτι εξωτερικά αυτές τις μέρες, να δείξει λίγο να ομορφύνει.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

Επιτελους τα καταφερα....:P:p:D Εχω απο εχθες παιδευομαι να ανεβασω το ticker, πιστευω να εμφανιζεται!!!

Πολλα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

Επιτελους τα καταφερα....:P:p:D Εχω απο εχθες παιδευομαι να ανεβασω το ticker, πιστευω να εμφανιζεται!!!

Πολλα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Θέλω κι εγωωω

Πως το έκανες;;; Δεν έχω χρόνο να κάτσω να το ψάξω επειδη συνήθως μπενω απο το κινητό μου.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλοφωτιστη η Αθανασία,να σας ζήσει να ειναι πάντα ευτυχισμένη και υγειεστατη,αχ τι συγκίνηση Ελένη μου, άντε και στα δικά μας κορίτσια.

Καλα έτσι και μου τύχει τέτοιος Πάπας δεν ξέρω αν θα κρατηθω επειδη με το μωρο μου βγαίνει συνέχεια το υπέρ προστατευτικό και μπορεί να του πω καμία κουβέντα 'παπά τι κανείς εκει πας καλα";;;;χιχιχιχιχ...πολυ ωραία όλα Ελένη μου μπράβο και στο νονο,άξιος!

Διαφημίσεις

Λια εγω ακόμα δεν έχω περίοδο και δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανησυχώ μια που εγω δεν θηλαζω αποκλειστικά;;απο την άλλη ο γυναικολογος μου είχε πει τεστ ΠΑπ θα κάνουμε όταν αδιαθετισω!!

Τα αλλα κορίτσια τι κάνουν όλα καλα;;;

Καλημέρα μανούλες!

τέλικά το εντεράκι μας δεν έχει περάσει...προχθές πάλι δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ και εχθές από τις 8 μέχρι τις 11 το βράδυ πολύυυυ κλάμα και ζόρι, τελικά με λίγο τσαγάκι και ντεπόν κατάφερα να τον κοιμήσω...ευτυχώς κοιμήθηκε καλά το βράδυ...ξαναζούμε εποχές κολικών...τι να πω...

η περίοδος τελικά δεν ήταν μάλλον περίοδος γιατί σταμάτησε από χθες...ίσως να το παλέυει να έρθει αλλά με το θηλασμό δεν την αφήνω:shock::shock::shock:ποιός ξέρει...

Σοφία εσένα σου ήρθε κανονικά?μπράβο...σύντομα σχετικά δεν είναι?

Σόνια, δεν ξέρω πραγματικά, αλλά ίσως επειδή δεν έχεις κόψει τελειως τον θηλασμό δε σου έρχεται ακόμα?

από τη μια καλό είναι , από την άλλη είσαι με την αγωνία...εγώ φοράω μονίμως σερβιετάκι μη τυχόν και μου έρθει και δεν το καταλάβω και έχουμε πλημμύρες;)

HDfQp3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Τι μου κάνετε;

Λία μου, αχ βρε κοριτσι μου, τι να πω... Πολύ έχετε ζοριστεί με τα εντερικά του μπεμπάκου! Εχει ευαισθησία... Υπομονή, θα ερθουν καλυτερες νυχτες!! Προσεχε τον να μην κρυωνει τουλαχιστον! Πότε φεύγεις από Έδεσσα;

Σόνια μου, ευχαριστούμε πολύ!! Και στα δικά σας με υγεια εύχομαι!! Όσο για τον παπά δεν είναι εύκολο να μιλησεις έτσι όσο υπερπροστατευτική κι αν είσαι! όλα τα μωρακια ετσι τα βαφτιζει και τα δικα του τα παιδακια ακομη κι εγω να μιλουσα ετσι; Δεν κανει... :rolleyes: Ειναι και γνωστος μας!

Σοφάκι 1 ευχαριστουμε!! Καλα να περασετε με τα πεθερικα που σας εκανα και εκπληξη! 2 βδομαδες,ε; Γιουπι! χαχαχα

Σας βάζω μερικες φωτο σε λίγη ώρα απο τη βαφτιση, οσες μπορω γιατι αργει το προγραμμα να τις φορτωσει....

Κατα τα άλλα εμείς αύριο φεύγουμε για Πειραιά και λέμε να ξεκινήσουμε κατά τις 8 στο περίπου, ανάλογα πάντα με το τι ώρα θα φάει η Αθανασία. Εχουμε να παμε να μας γραψει και το εμβολιο αυριο απογευμα, να το αγορασουμε και την Παρασκευη θα ερθει στις 15:00 να μας το κανει η γιατρος μας. Εχω σημειωσει και ερωτησουλες, θα σας πω νεοτερα. Γι αυτο αν και ο Τασος δουλευει την Κυριακη θα φυγουμε απο αύριο...

Α! Σήμερα γίναμε 5 μηνών!!:rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενίτσα να σας ζήσει η Αθανασία, να είναι γερή και τυχερή..............είναι μια κούκλα....δεν μπήκα να γράψω όλες αυτές τις ημέρες γιατί αρρωστήσαμε κι εμείς...λιγάκι...και περνούσαμε κάπως...αλλά παρακολουθούσα τα πάντα και έχω δει και όλες τις φωτογραφίες σας.....έιναι κουκλί για δάγκωμα...ειδικά οι φωτογραφέις μέσα στη κολυμπήθρα....τι να πω.....είναι καρτ ποστάλ....σαν ψεύτικο είνια το μωράκι εκεί μέσα....χεχεχε

Κι εσείς όμως στην φωτογραφία που είστε όλοι μαζί...είστε υπέροχοι...Πάντα ομορφιές και χαρές στην ζωή σας!!!!

Θα τα πουμε τώρα σε άλλη φάση...γιατί με το να αρρωστήσει ο μικρούλης μου, έχω μέινει λίγο πίσω σε όλα....

Φιλιά........

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενίτσα να σας ζήσει η Αθανασία, να είναι γερή και τυχερή..............είναι μια κούκλα....δεν μπήκα να γράψω όλες αυτές τις ημέρες γιατί αρρωστήσαμε κι εμείς...λιγάκι...και περνούσαμε κάπως...αλλά παρακολουθούσα τα πάντα και έχω δει και όλες τις φωτογραφίες σας.....έιναι κουκλί για δάγκωμα...ειδικά οι φωτογραφέις μέσα στη κολυμπήθρα....τι να πω.....είναι καρτ ποστάλ....σαν ψεύτικο είνια το μωράκι εκεί μέσα....χεχεχε

Κι εσείς όμως στην φωτογραφία που είστε όλοι μαζί...είστε υπέροχοι...Πάντα ομορφιές και χαρές στην ζωή σας!!!!

Θα τα πουμε τώρα σε άλλη φάση...γιατί με το να αρρωστήσει ο μικρούλης μου, έχω μέινει λίγο πίσω σε όλα....

Φιλιά........

Ευχαριστούμε πολύ συμπεθερούλα!!! Κι εσύ να χαίρεσαι τα αγοράκια σου και με το καλό να βαφτίσετε τον μικρούλη!!! :rolleyes:

Περαστικά σας!!! :cry: Ελπίζω να μην ταλαιπωρείστε πολύ.... Ειναι πολύ υπουλος ο καιρος κι εγω ακομη με βηχα ειμα....και απο αυριο ακουσα οτι χαλαει, δεν ξερω αν αληθευει... Εδω παντως αν και εχει ηλιο εχει πεσει ήδη η θερμοκρασια.

Όποτε μπορεις μπες να μας γραψεις τα νεα σας!

Φιλακια!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενη τελειες οι φωτο και γενικα ολη η βαπτιση !!!!!! Μπραβο σας παιδια και παλι να τη χαιρεστε!!!:P

Σονια πατα πανω στο ticker και θα ανοιξει η σελιδα εκει σου λεει βημα βημα τι να κανεις, απλα μετα θα πας στη επεξεργασια του προφιλ σου και θα πατησεις επεξεργασια υπογραφης και θα κανεις αντιγραφη και επικολληση τη σελιδα που εκανες το ticker και τελος αποθηκευση.... δεν ξερω αν καταλαβες ετσι οπως τα εγραψα... δεν ειναι δυσκολο παντως!!!!!:P

Λια ποσο σε καταλαβαινω τα ιδια εχουμε και εμεις με το εντερακι του απο τις 30 Αυγουστου και απο τοτε αρχισε παλι να ξυπναει τη νυχτα:(:(:( . Εμενα τουλαχιστον σταματησε το κλαμα αλλα πολυ ζοριζεται... εχθες ειδικα τη νυχτα απο τις 5 μεχρι τις 7 ηταν ξυπνιος, καταφεραι να κοιμηθει μιση ωρα και παλι γκρινια και ζορι... να κλεινουν τα ματακια του απο την νυστα και να ακους τα εντερακια του να γουργουριζουν και να ξυπναει.... τι να πω υπομονη!!!! Μηπως να φταιει που εχθες εφαγα μελιτζανες παπουτσακι και τον πειραξε???:confused: Μηπως τα αγορια να το περνανε αυτο πιο εντονα????:confused: δεν ξερω.... Με ποναει η ψυχη οταν το βλεπω να παιδευεται ετσι....Οταν κανει τα κακακια του ηρεμει καπως και συνηθως τον πιανει πιο εντονα μετα τις 4-5 τα ξημερωματα.... Απο τη μια αφου το περνατε και εσεις την ιδια περιοδο με μας μαλλον φυσιολογικο πρεπει να ειναι. (παρηγορια στον αρρωστο, που λεει και η παροιμια):|

Κατερινα περαστικουλια και γρηγορα σας ευχομαι!!!!!!!!!!!!! Οντως αυτος ο καιρος ειναι χειροτερος και απο τον χειμωνα... δεν ξερεις πως να ντυθεις!!!

Καλησπέρα!

Ελενίτσα τι ζουζούνι όμορφο είναι αυτό?

Τέλειες οι φωτογραφίες και η μπουμπού απλά κουκλί!

Και εσύ πολύ όμορφη! Ο στολισμός, οι μπομπό, όλα διαλεχτά!

Καλέ ολόκληρη την έβαλε μέσα στο νερό, στο πλάι μάλιστα για να τη χωρέσει, βρε τον πάτερ! χαχα!

Μαρία μεγειά το τικεράκι!

Σόνια, Σοφία φτιάξτε κι εσείς ε?

Λιάκι ναι συνήθως αργεί λίγο παραπάνω η περίοδος όταν θηλάζεις αλλά δεν είναι και στάνταρ, εμένα και τις δύο φορές τέτοιο καιρό μου ήρθε πάντως.

Ακόμα ζορίζεται το μικιό σου? δίνε του λίγο ντεπονάκι άμα κλαίει πολύ και δεν μπορέι να ησυχάσει το καημενάκι.

Κατερινάκι τι κάνετε, κρύωσαν τα μικρά? Περαστικά!

Κι εμένα ο Γιάννης με μπούκωμα είναι και η μικρή με λίγες μυξούλες!

Από δω και μπρος θα τα έχουμε αυτά φοβάμαι εμείς!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...