Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ποποποποποοοο ενας κοριτσαρος!!!!!!! Ελενη ειναι θεααααααα η μπουμπου!!!!!!!!!!!!!!!:P Απο που την πηρατε? Θελω και εγωωωω!!!!

Ναι καναμε και εμβολιο και απο τον εκτο ξεκιναμε φρουτα, μου ειπε να προσεχουμε τις ετοιμες κρεμες γιατι εχουν πολυ ζαχαρη, θα μου πει τον αλλο μηνα λεπτομερειες. Για αποστειρωση δεν ειπαμε γιατι θηλαζω μονο τις πιπιλες που συνεχιζω να τις βραζω αν και δεν ειναι πλεον αναγκαιο.

Σοφια2 και η δικια σου ζουζουνιτσα ειναι γλυκα..... κοσμογυρισμενη βλεπω ε?????? να ειστε γεροι να κανετε πολλα ταξιδια και με την κορουλα σας!!!!;)

Από το Λητώ την πήρα την καμηλοπάρδαλη 15 ευρώ. Δεν ξέρω αλλού αν τη βρεις και πιο φθηνή, εγώ βαριόμουν να ψάξω... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία 8.600 πήγε κιόλας ο μπουλούκος σου?

Φτου του καλέ! Άντρας ολόκληρος!

Ελενίτσα μεγειά το παιχνιδάκι σας! Φαίνεται πως της αρέσει της ζουζούνας σου! Ακόμα ταλαιπωρείσαι με το συνάχι ε? ουφ περαστικά! πώς είστε κατά τ' άλλα, δεν έχεις άγχος για τη βάφτιση ε?

Σοφία ζόρι πολύ η αποχή που κάνεις στα φαγητά! Μπράβο σου πάντως!

Κι εμένα δεν κάνει κάθε μέρα κακά, μπορεί δηλαδή και να κάνει κάποιες μέρες μαζεμένες, αλλά μπορεί και να περάσουν και 3-4 μέρες που να μην κάνει, θυμάμαι κι από το Γιάννη μου ότι είναι ο.κ εφόσον θηλάζουν.

Λιάκι πώς βρήκε ο γιατρός το μικρό? Δεν έχει περάσει ακόμα το κρύωμα? Αγχωμένη σε διάβασα στο μνμ σου!

Αύριο θα πάμε σε γάμο το απόγευμα οικογενειακώς, ελπίζω να περάσει καλά η μικρή και να κοιμηθεί στο καρότσι, έχουμε καιρό να την πάμε κάπου μέχρι αργά, ελπίζω να μην της χαλάσουμε τον ύπνο της!

Τη μέρα πάντως έχει ξεψαρώσει και δεν κοιμάται πολύ, θέλει παιχνίδια τώρα, ευτυχώς έμαθε κι ο Γιάννης τώρα και την απασχολεί λιγάκι, της δίνει παιχνιδάκια, της φέρνει τις κουδουνίστρες της, είναι καλός αδερφούλης και χαίρομαι που τα βλέπω αγαπημένα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα μανούλες!

Ελένη και εμείς πήραμε την Σόφι!!!

Δεν ξετρελάθηκε κιόλας, αλλά την ρουφάει καλύτερα από ότι τις πιπίλες, οπότε έχω μια ελπίδα ότι μόλις καταφέρει να την κρατήσει καλά με τα χεράκια του θα την αγαπήσει;););)

Μαρία, μεγάλο αγόρι το αγόρι σου ε?:rolleyes: Τελικά με το θηλασμό θεριέυουν τα μωρά μας!!!και εγώ, να σου πω την αλήθεια, προτιμώ να του δώσω φρουτάκια παρά έτοιμες κρέμες...

Σοφία 1, τελικά ο γιατρός μας είπε πως δεν έχει τίποτα ο μικρός, τουλάχιστον από κρύωμα, μυτη-αυτιά και ακροαστικά, καθαρα (ευτυχώς) αλλά για την κοιλίτσα μας έδωσε προβιοτικές σταγόνες biogaia και ελπίζω να τον βοηθήσουν στο εντεράκι...

Σοφία2, ρωτα τον παιδίατρό σας για τις σταγόνες αυτές, ο δικός μου είχε 5 μέρες να κάνει κακά και εχθές που του έδωσα σταγονίτσες τα έκανε τρεις φορες!!!!!!!!:shock::shock::shock: Ξαλάφρωσε το αγόρι μου!!!!!!!

Εγώ χθες το βράδυ κορίτσια βγήκα με κάτι φίλες μου για ποτο-χυμό;)

καλά, σαν εξωγηίνη ένιωθα...είχα πολύ καιρό να βγώ βράδυ...και μη φανταστείται...10-12 βγήκα, είχα το άγχος να γυρίσω μήπως πεινάσει ο μικρός και ξυπνήσει...

HDfQp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου,πως είστε;;;

Λια μου τι ακούω;;; Εξοδο για ποτάκι;; Μπράβο κοριτσάκι μου.σημασια εχει να μην ειναι κρυωμενος,το εεντερακι του θα οριμασει που θα παει.ασε Λια έχω αγχοθει πολυ με το θέμα της νταντας,φοβάμαι οτι δεν θα της φέρνουν καλα και τρελενομαι,το Φεβρουάριο αρχίζω δουλειά όμως θέλω να προσλαβω απο τωρα για την τσεκαρω.

Αχ Σοφια μου αυτο με τις κάμερες το έχω σκεφτεί, αλλα όχι με αυτόν το τροπο που μου λες,εμείς ρωτήσαμε και ειναι γύρο στα 1000? να βάλουμε κάμερες σε όλα τα δωμάτια,θα το γνωρίζει βέβαια και η νταντα,είπα στον άντρα μου η κάμερες η εγω για δουλειά δεν πάω!!! Αλλα πάλι δεν θα είμαι ήσυχη μη νομίζεις,σκέφτομαι και αν όταν την παει βόλτα βγάλει όλο της το αχτί στο μωρο;;;; Ασε θα αρρωστισω στο τέλος!!

Μαρία 8600 το μωρο;;;; Μπράβο κοριτσάκι μου πολυ το χερομαι όταν ακούω για μωρα που θηλαζουν αποκλειστικά!!

Ελένη περαστικά κορίτσι μου,εύχομαι για αύριο να είστε καλύτερα,άντε και πλησιάζει η μεγάλη μέρα!

Κορίτσια καλό Σαββατοκύριακο σε όλες.

Ελένη μου περιμένουμε φωτογραφίες!!καλα να περάσετε και να χαίρεστε το μωρακι σας να την δείτε όπως επιθυμητε.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλημέρες!! :P

Λία, πολύ χάρηκα που είναι υγιές το μικράκι σου, όσο για το εντεράκι τα προβιοτικά σίγουρα θα βοηθήσουν!! :rolleyes: Έλα ρε θηρίο, βγήκες για ποτο;; Γιουχου!! Την καλύτερη δουλειά έκανες, έστω για 2 ώρες μια χαρά είναι! Πήρατε κι εσείς τη Σόφη,ε; Είναι πολύ καλό μασητικό!

Σόνια, ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές κοπέλα μου, κι εσείς με το καλό να τη βαφτίσετε και να την καμαρώνετε!:P Μην αγχώνεσαι για τη νταντά, αλλά να βάλετε οπωσδήποτε κάμερες. Τώρα στη βόλτα που είπες, ε, δεν νομίζω πια να βγάλει άχτι στο μωρό! Μέσα στον κόσμο! Ακραίο είναι... Με τις κάμερες είσαι καλυμμένη! :rolleyes:

Σοφία1 δεν έχω ιδιαίτερο άγχος για αύριο, δε θα έχουμε και πολύ κόσμο, λίγο σπάζομαι που είμαι κρυωμένη, ακόμη δεν πέρασε, ίσως είμαι λιγάκι καλύτερα, αλλά ο γαιδουρόβηχας παραμένει και σιγά μη φύγει μέχρι αύριο! Αν μου αρχίσει ο βήχας δεν περνάει ο άτιμος... :evil: Και λίγες μυξούλες υπάρχουν και αύριο θα είμαι με το χαρτομάντηλο.. Βέβαια καλό είναι αυτό για να μη γίνω ρεζίλι όταν σίγουρα με πάρουν τα ζουμιά!!! Δεν νομίζω να το γλιτώσω εκτός αν αγχωθώ και συγκρατηθώ... :rolleyes: Και στο γάμο μου νόμιζα οτι θα κλαίω συνεχώς αλλά από το άγχος του κόσμου δεν έκλαψα αν και ήμουν αρκετά συγκινημένη!

Το απόγευμα θα έρθει να μας επισκεφτεί ο νονός μας, τι χαρά! Πρώτη φορά θα δει τη μπέμπα! :P Το καλό είναι ότι πάει άνετα σε όλους αγκαλιά και τους γελάει και με την ψυχή της οπότε δεν αγχώνομαι! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μαμαδες, τι κανετε? Εμεις σας γραφουμε απο τη "zombieland" χαχα:cool:!

Ελενη πολυ ωραια τα προσκλ-μπομπο-βιβλ.ευχων. Μοντερνα κ λιτα (κ εμενα ετσι μου αρεσουν;)).Τωρα θα ειστε στο τρεξιμο, φιλια. Ααα κ η καμηλοπαρδαλη οντως μεγαααααλη σε σχεση με αλλα μασητικα!!

Λια, θα ρωτησω οταν θα παμε αν κ επειδη κατα τον 2ο μηνα της ειχα δωσει λιγο το infacolic, δεν νομιζω να μας πιασει. Περιμενω κ κανα-δυο βδομαδες με τη διαιτα αποκλεισμου να δω πως θα παει.

Μαρια ολοκληρος αντρας ο γιοκας, θα στον παρουν φανταρο! Στη φωτο που ειναι μπρουμυτα κ κανει "ραχιαιους" γελασα πολυ!

Συνονοματη, κ εμενα κοιμαται τωρα λιγοτερο γι αυτο κ το "zombieland":rolleyes:, κ ευτυχως που ο Γιαννης σου, ο καλουλης σου, θελει να την απασχολει, θα την προστατευει κ θα την αγαπαει πολυ, θα δεις (ξερω απο μενα με την αδελφη μου):D!

bkPSp3.png

Μανούλες μου γεια σας!!!!!!!! :P

Σήμερα όλα πήγαν κατ'ευχήν και βαφτίσαμε - φωτίσαμε τη μικρή μας Αθανασία! :P

Η ευτυχία ήταν απερίγραπτη και η συγκίνηση επίσης... Σας εύχομαι σύντομα να το ζήσετε και να το απολαύσετε όπως εμείς!

Πιο συγκεκριμένα, ο καιρός παραήταν καλός, μας έκανε πολλή ζέστη και η Αθανασία (πρέπει να συνηθίσω να την αποκαλώ έτσι πλέον :tongue: ) ήταν κυρία! Επιστράτευσε όλη την υπομονή της στη φωτογράφιση όπου άλλαζε συνεχώς χέρια (κάναμε τη φωτογράφιση στην αρχή πριν το μυστήριο ευτυχώς) και χάζευε το φακό! χιχι Έκλαψε πολύ λίγο στην αρχή κατά το διάβασμα και το "πιστευω" και μετά έκλαψε μόλις έκανε μακροβούτι στην κολυμπήθρα!!! :shock: Και όταν λέω μακροβούτι το εννοώ! Ο παπάς μας δεν αστειεύεται, έχω πάει και σε άλλες βαφτίσεις με άλλους παπάδες, ο δικός μας κάνει γερό λούσιμο! Την λυπήθηκα λίγο γιατί έφαγε πολύ νερόλαδο στο προσωπάκι και με φόρα, ακουγόταν το νερό πλάτσα πλούτσα επάνω της και η κακομοίρα έκλαιγε αρκετά και στο τέλος που την έβγαλε της έκανε ένα απότομο σάλτο και προσγειώθηκε στην αγκαλιά του νονού... Εκεί ευτυχώς ησύχασε... :rolleyes: Έπειτα στη ταβέρνα συνεχώς κοιμόταν αποκαμωμένη!! :tongue:

Τώρα στο σπίτι και ξεκούραση επιτέλους, ο κόσμος έφυγε. Ανοίξαμε τα δωράκια μας και χαλαρώνουμε!

Και στα δικά σας κορίτσια μου, με το καλό να βαφτίσετε τα νινάκια σας και να καλοφωτιστούν! :P

Φιλάκια πολλά! Καληνύχτα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενη μου ευχομαι η βαπτιση τις κορουλας σας να ειναι οροσημο για μια εκπληκτικη ζωη που το περιμενει... Να σας ζησει και να χαιρεστε το καινουργιο ονοματακι. Γερη και τυχερη να ειναι στη ζωη της η μικρη Αθανασια!!!!!!!!!!! Περιμενουμε και φωτο.:P:p:p

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημερα μανούλες!

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΕΝΗ, ΓΕΡΗ,ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ!!!!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ!!!!!!

Πολύ χάρηκα που όλα πήγαν καλά, εεε, φυσικό είναι να κλάψει και λίγο το μωράκι, αν είχατε και ΟΥΚά(βατραχάνθρωπο) παπά....δικαιολογημένη η Αθανασία μας!

Τις καλύτερες ευχές μου Ελενάκι μου!

φαντάζομαι τη συγκίνησή σου...έκλαψες και εσύ?ή κρατήθηκες για να μη χαλάσει το μακιγιάζ???????;););)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια μου! :P

Μόλις (ξανα)κοίμησα την Αθανασία και έκατσα λίγο στο pc. Μετά έχω να συμμαζέψω πράγματα στο αυτοκίνητο για να χωρέσουν όλα όσα έχουμε να πάρουμε μαζί μας. Την Πέμπτη τελικά μάλλον θα κατηφορίσουμε... :rolleyes:

Μαρία, ευχαριστούμε πολύ κοπέλα μου για τις ευχούλες! Κάθε ευτυχία εύχομαι και για την οικογένειά σας, να καμαρώνετε το αγοράκι σας! :P Τις φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή θα τις πάρουμε αύριο μάλλον, οπότε θα σας επισυνάψω να δείτε μερικές εννοείται! :D Να πάρετε μία εικόνα! Πω πω τα βαφτιστικά τα ρουχαλάκια είναι μια τρέλα, σα μπομπονιέρα ήταν η γιαβρίτσα μου και είχαν και πεταλουδίτσες επάνω! Αν μπορέσω θα τα φωτογραφίσω σε λίγο να τα δείτε γιατί στις φωτό με τη μικρή να τα φοράει δεν ξέρω αν θα φαίνονται καλά στις αγκαλιές. Σουφρώνουν και τσαλακώνονται όσο να'ναι! :rolleyes: Ο νονός μας αν και άντρας τα διάλεξε μόνος του και είχαν μεγάλη επιτυχία! (Εννοείται ότι οι άλλοι κουμπάροι οι Καβαλιώτες που μας πάντρεψαν δεν ήρθαν και ούτε πήραν ένα τηλ!)

Λιάκι, ευχαριστούμε πολύ!!! Μακάρι οι ευχούλες σου να πιάσουν, δε θέλω τίποτα άλλο από τη ζωή μου!! :rolleyes:

Ο παπάς τρελός ΟΥΚας (είναι νέος και έχει μεράκι, βάζει τα δυνατά του!). Αυτό είπε και ο Τάσος..Μετά από αυτή τη βάφτιση μπορεί η Αθανασία άνετα να πέσει για ψαροντούφεκο! :tongue: :tongue: :tongue: Η κουνιάδα μου έφυγε απο διπλα δεν μπορούσε να το βλεπει το θεαμα και να φανταστείτε οτι περσι βάφτισε το γιό της (στην Καβάλα) και καμια σχέση το βούτηγμα...

Πήγα να δακρύσω 2 φορές.. Τη μία όταν φώναξε ο παπάς το όνομα και τη βούτηξε και τη δεύτερη όταν την πήρα στο τέλος αγκαλιά από το νονό που την είχε και ο παπάς μας ευχήθηκε να τη δούμε νυφούλα... :cry: Συγκρατήθηκα όμως γιατί όλοι κοιτούσαν! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σας βάζω να δείτε για την ώρα τα ρουχαλάκια μας και 2 φωτό με το νονό μας. Η μία στο σπίτι μια μέρα πριν τη βάφτιση και η αλλη με το μπλε φορεματάκι μετά τη βάφτιση στην ταβέρνα! :P

http://imageshack.us/photo/my-images/844/dsc02512nc.jpg/

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενη, να σου ζησει η νεοφωτιστη Αθανασια σου, γερη κ παντα ευτυχισμενη! Πολυ χαρουμενη στην αγκαλια του νονου, κ με τα βαφτιστικα της θα ηταν σκετη γλυκα "πεταλουδιτσα":tongue:. Κ παλι να την χαιρεστε κ να την δειτε οπως επιθυμει,:P:D:p:D!

bkPSp3.png

Ελένη μου, κούκλα η Αθανασία, και κούκλος και ο νονός!ελπίζω να έχει πολλές χάρες, να τις πάρει η βαφτιστήρα του!;);)

Σοφία πως πάει η zombieland?εμείς λίγο καλύτερα είμαστε από χθες...κοιμάται ένα 2 ωρο μαζεμένο το μεσημέρι(!!!!!!!!!!) και το βράδυ σταμάτησε να ξυπνάει τελειως και να βογκάει, και ξυπνάει μόνο για το φαγητό του...επιτέλους μετά από 20 σχεδόν ημέρες...

Κορίτσια που θηλάζετε, έχω ερώτηση....περίοδος σας ήρθε???

έχω εδώ και 3 ημέρες ροζ σταγονίτσες αλλά όχι συνέχεια...και αναρωτιέμαι...είναι αυτό περίοδος?θα μου έρθει και είναι προεόρτια?

ή να συμβαίνει τίποτα άλλο?

HDfQp3.png

Ελενη το φορεμα της Αθανασιας σου ειναι τελειοοοοο, μπραβο στο νονο!!!!!!

Λια εμενα δεν μου εχει ερθει ακομη περιοδιο. Μονο 2 φορες ειχα λιγο αιμα αλλα ειναι απο την τραχηλητιδα... δυστυχως το Παπ που εκανα εδειξε τραχηλητιδα και δεν μπορω προς το παρον να παρω αντιβιωση λογω θηλασμου:(. Κατα τα αλλα δεν εχω κατι... ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να υπαρχει καπου καπου λιγο αιμα οσο θηλαζουμε, μην ανησυχεις και περιοδος να σου ερθει δεν υπαρχει θεμα. Αυτο που λενε οτι μειωνεται το γαλα ειναι μυθος!!!!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...