Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια εσεις που θηλαζετε ακομη τα μωρακια σας ξυπνανε το βραδυ για να θηλασουν????? μπραβο σας παντως που συνεχιζεται να κανετε ειδικη διατροφη!!! Εγω δεν χρειαστηκε να κοψω κατι βεβαια δεν τρωω οσπρια και οτιδηποτε προκαλει αερια... τι να κανουμε υπομονη!!!!!

Εγω κοριτσια στην εγκυμοσυνη πηρα 18 κιλα:o αλλα ξεκινησα πολυ αδυνατη... τωρα μου μεινανε 2-3 αλλα δεν θελω να τα χασω, βεβαια με τον μικρο πανω κατω (εχω και δυσκολο σπιτι, μεζονετα με 4 επιπεδα) δεν βλεπω να μου μενει γραμμαριο.

Σονια φανταζομαι δυσκολη επιλογη να βρεις γυναικα... Εγω δεν δουλευω οποτε δεν θα χρειαστει να μπω σε τετοια διαδικασια... παντως θελει ψαξιμο για να βρεις την καταλληλη για το μωρακι σου. Παντως υπαρχουν και κοπελες (συνηθως εχουν σπουδασει το αντικειμενο) που ειναι αψογες στη δουλεια τους!!!!! Ευχομαι να βρεις την καλυτερη για το νινακι σου:P

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ω ναι Μαρια, ξυπναει η μπεμπα απο 2-4 (καμια φορα και 5)φορες ανα 2,5-3 ωρες (σπανια 4 και ελαχιστες φορες 7ωρο συνεχομενο:shock:). Τις πρωτες 3 φορες (νυχτα) τρεχω με το πρωτο ιιιιιχχχχ που κανει για να μην ξυπνησει για τα καλα κ δεν κοιμαται μετα. Την τελευταια φορα (την πρωϊνη) εκει γυρω στις 8παρα την αφηνω κανενα 20-30λεπτο οσο αντεχει μεχρι να πατησει τσιριδα να συνηθιζει να καθεται κ λιγο ξυπνια στην κουνια.Κ ενα αλλο που εχω ξεκινησει κ πιανει λιγο ειναι οταν την κοιμιζω το βραδυ κ μετα απο τους βραδυνους θηλασμους την αφηνω λιγο "ατσουμπαλα" ωστε να ξυπναει ελαχιστα κ να καταλαβαινει οτι την αφηνω στην κουνια να κοιμηθει κ οχι στην αγκαλια.Διαβασα οτι τρομαζουν αν κοιμηθουν στην αγκαλια κ μετα οταν ξυπνησουν κ δουν ξαφνικα οτι βρισκονται μονα τους στην κουνια. Μεχρι στιγμης οποτε ξυπναει δεν μου εχει κανει κλαμα, κανει αυτο το ιιιιχχχ ;).

bkPSp3.png

Αααχ κ εμεις με μεζονετα 2 επιπεδα κ βαριεμαι μερικες φορες, δεν φανταζεστε να κατεβω να πιω λιγο νερο, να φερω ενα παιχνιδακι απο πανω- κατω,εσυ βρε Μαρια με 4 επιπεδα θα εχεις κανει τετρακεφαλους φουλ!! Πωπω φανταζομαι με το καλο με 2 παιδακια ποσες φορες να ανεβοκατεβαινω:(!

Υ.Γ. παραγγειλα το κεντρο δραστηριοτητων που σας ελεγα, η μπεμπα την βλεπω οτι καθεται καθιστη αρκετη ωρα με στηριγματα βεβαια οποτε πιστευω οτι θα κατσει εκει αρκει να της αρεσει... Θα σας πω εντυπωσεις

bkPSp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Σας διάβασα, αλλά δεν προλαβαίνω να αναφερθώ στην κάθε μία... Ξυπνάει η μικρή και θέλω να κάνω και ένα μπανάκι γιατί από το απόγευμα θα αρχίσουν οι επισκέψεις!! :shock: Εντομεταξύ εδώ και μέρες είμαι κρυωμένη, πονάει ο λαιμός μου και σήμερα τρέχει λίγο και η μύτη μου! Και ο άντρας μου έχει συνάχι και ανησυχώ για τη μπέμπα! Τώρα στη βάφτιση βρήκαμε να αρρωστήσουμε;; :mad: Για την ώρα δείχνει καλά το μωρό, ας είναι έτσι μέχρι τη βάφτιση τουλάχιστον! :confused:

Σήμερα τα ξημερώματα έφαγε στις 5 και μετά που την έβαλα για ύπνο όπως πάντα κάνουμε, δεν μπορούσε να κοιμηθεί, την πήραμε αγκαλιά γιατί άρχισε να μυξοκλαίει και παρότι ήταν αγκαλίτσα κάτι την έπιασε και έσκασε στο κλάμα! :shock: Τους ξυπνήσαμε όλους μέχρι να ησυχάσει... Ουφ! Άντε να βαφτιστεί και να ηρεμήσουμε! Αφού κοντεύω να πω, αντε να γυρίσουμε σπίτι μας Πειραιά, φανταστείτε!! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε κοριτσάκια για τα χρόνια πολλά!

Στις 4 του Σεπτέμβρη τα είχε ο Γιάννης αλλά άργησα λίγο να αλλάξω το τικεράκι!

Το γράφω το μνμ πόση ώρα, είμαι σήμερα και εχτές μόνη με τα παιδιά γιατί αργεί ο σύζυγος να σχολάσει και με τρέχουν λιγάκι, η μικρή κοιμήθηκε 9.30, τώρα θέλω να κοιμήσω το Γιάννη να σιδερώσω 2 πλυντήρια ρούχα!

Ευτυχώς η μικρή κοιμάται σερί το βράδυ κι ας θηλάζει μόνο, μακάρι να μην το αλλάξει γιατί ξεκουράζομαι κι εγώ που όλη μέρα δε σταματάω. Υπομονή κορίτσια που ξενυχτάτε, κι εγώ στο γιο μου κάθε δυο-τρεις ώρες ξυπνούσα για τάισμα, θα στρώσουν σιγά σιγά μην αγχώνεστε!

Σόνια καλά της είπες της μαντάμ, τώρα χρειάζεσαι κοπέλα για να σε βοηθάει με το μωρό ή για αργότερα που θα πας για δουλειά? έχεις πει? ξέχασα, σόρρυ.

28 κι εσύ, μαζί είμαστε! Μαρία εσύ 27, μπράβο, όλες μικρές κάναμε τα νινάκια μας!

Ελενίτσα περαστικά σας που κρυώσατε με το σύζυγο, ελπίζω να περάσει και να είστε καλά μέχρι τη βάφτιση!

Εμένα έρχονται τα πεθερικά Κυριακή, θα έχω παρέα δηλαδή την επόμενη εβδομάδα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μαρία ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! και εσείς είσαστε πανεμορφη οικογένεια!φτου-φτου!και ο γιός με τις μπουκλίτσες του όλα τα λεφτά!

καλέ 4 επίπεδα???χαρ αστο κουράγιο σου, εσύ θα μείνεις μισή με το μωρό πάνω-κάτω...δε βάζετε ένα ασανσέρ να σωθείς???παρεπιπτώντος τέλειο το σπίτι σας;););)

Σοφάκι 1 , εμεινες μόνη με τα μικρούλια?ευτυχώς είναι ήσυχα τα μωρουλίνια σου και σε αφήνουν να κάνεις δουλειεές!

Κορίτσια, εμείς σήμερα θα πάμε πάλι στο γιατρό...

ο μικρός μου πάλι δεν κοιμήθηκε, πονάει συνέχεια η κοιλίτσα του και βογκάει και ζορίζεται...ανησυχώ πάρα πολύ για το τι μπορεί να του συμβαίνει...

HDfQp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Λια μου γιατι βρε το ζουζουνακι σου ζοριζεται???? Εμας πριν ενα μηνα ειχε ζορια στην κοιλιτσα πολλα αερια και συνεχεια γουργουριζανε τα εντερακια του, εκλαιγε και ξυπνουσε με κλαματα... ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι αλμα αναπτυξης, αλλαζει η χλωριδα του εντερου.... Να πατε να το εξετασει ο γιατρος σας, αν τα κακακια του ειναι φυσιολογικα μην αγχωνεσαι.... κριμα μωρε τα ζουζουνια μας περνανε απο το ενα σταδιο στο αλλο και προφανως ζοριζονται. Το καθε παιδι αντιδρα διαφορετικα. Ευχομαι συντομα να ηρεμησει!!!!!

Ελενη περαστικουλια σας, ελπιζω μεχρι την βαπτιση να ειστε καλα και να ευχαριστηθειτε αυτη την τοσο ιερη στιγμη!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι κοριτσια οτι εχω δυσκολο σπιτι για μωρο.... εχω 4 επιπεδα στην ουσια ειναι σαν 4 ημιοροφοι, απ'εξω δηλαδη φαινεται διοοροφο... δεν παυει ομως να με κουραζει:(

Εμεις μολις γυρισαμε απο τον γιατρο. Ειμαστε 8620 και 68 ποντους... μεγαλουτσικος ο μπουμπουκος μου:P. Βεβαια κλαψαμε παλι αλλα ευτυχως το ξεχασε γρηγορα και μετα πηγαμε και τον βγαλαμε φωτογραφιες για το διαβατηριο. Ποποοοοο κοριτσια δεν ηξερα οτι ειναι τοσο αυστηρα τα πραγματα με τις φωτο για την εκδοση διαβατηριου... ευτυχως το πουλάκι μου ηταν συνεργασιμος!!!!!!!:D

Αυτα απο μας. Καλημερα να εχουμε σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινα μου κουκλια τα παιδακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σας ζησουν!

Ειδες μαλλακια που εχουμε και εμεις???:D ναι οντως σας συναγωνιζομαστε χιχιχιχιχιχιχι;)

Καλημερα κοριτσια,

Ελενη περαστικα σας στη βαφτιση να ειστε ολοι "περδικια":D!

Σοφια να σου ζησει ο γιοκας σου (εστω κ καθυστερημενες οι ευχες:tongue:). Εισαι κ μονη με δυο μικρα πωπω εχεις κουραγιο κ εσυ κ η Κατερινα. Εγω με 1 κ λεω αντε να ερθει η ωρα να την κρατησει εστω 15λ. ο μπαμπας της!

Λια κ εμενα εχει σφιξιματα-τεντωματα κ ακουω που γυριζει το εντερακι της. Κ ενω νυσταζει απο το ζορι δεν μπορει να κοιμηθει.Μεχρι πριν ενα μηνα ειμασταν καλυτερα:(...Εμας ομως ειναι απο αλλεργια η κατασταση αυτη. Εγω επειδη ειδα κ αιματακι στα κακα της εκοψα κ ολα τα κρυφα γαλακτοκομικα (μοσχαρι, ψωμι του τοστ, μαγιονεζα, μαρμελαδα εχει ορο γαλακτος!:() συν τη σογια (εφτιαχνα καμια φορα κινεζικο κοτοπουλο κ εβαζα σαλτσα σογιας), οσα περιεχουν λεκιθυνη σογιας κ σοκολατα υγειας (ετρωγα λιγο για την λιγουρα που δεν ετρωγα αλλα γλυκα). Εσενα καθε ποτε σου κανει κακακια, τι χρωμα εχουν?μηπως ζοριζεται την ωρα που θελει να ενεργηθει? Ειναι ερεθισμενο μηπως το πωπουδακι του? Τι σκ****συζητηση επιασα:tongue:.

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια μου! :D

Σοφάκι, μπράβο στη μικρή σου που ενώ θηλάζει είναι τόσο ήσυχη τη νύχτα και κοιμάται σερί! Δουλεύει περισσότερο ο άντρας σου αυτές τις μέρες και είναι το βάρος επάνω σου,ε; Υπομονή κορίτσι μου! :rolleyes: Με το καλό να δεχτείς τα πεθερικά, καλά και ήσυχα να περάσετε εύχομαι! Υπομονή και με την πεθερά.... :?

Σοσαντάκι, περαστικά στο αγοράκι σου! :cry: Τι να το ζορίζει άραγε; Μάλλον το κρύωμα θα είναι ακόμη, έχει και ευαισθησία το γιαβρί μου και αργεί να του περάσει... Περιμένουμε τα νέα σας από το γιατρό.

Μαρία, ο μπουμπούκος σου είναι κοτσονάτος και βαρβάτος,ε; χιχιχι 8600 πήγε το θηρίο; Πωπω... Και μόνο με θηλασμό! :shock: Μπράβο σας!!! :P Είναι και ψηλός, λεβέντης θα σας γίνει! Κανατε και εμβόλιο; Είπε τίποτα για το πότε ξεκινάτε κρεμούλες και ως πότε θα αποστειρώνετε;

Σοφία 2, κοπέλα μου τι τρως;;;; Αγχώθηκα μόνο που διάβασα τι ΔΕΝ τρως!! :shock: Μανίκι... Είναι καλύτερα τουλάχιστον η μπεμπούλα; Στα κακάκια της ξαναείδες αίμα ή μια φορά μόνο;

Εγώ κορίτσια είμαι ψιλιχάλια με ρινική καταρροή και ένα λαιμό τσαρούχι! Με πιάνει ένα πνίξιμο και ώρες ώρες όλο βήχο... :? Ελπίζω μέχρι μεθαύριο να είμαι καλύτερα γιατί εντελώς καλά αποκλείεται να είμαι... Ελπίζω να μην είμαι με το ένα χέρι χειραψίες και με άλλο με το μυξομάντηλο..να πάρει..τώρα βρήκα να κρυώσω! :evil: Έκλεισα και ραντεβού με το γιατρό μου να κάνω τεστ ΠΑΠ την Παρασκευή που έρχεται. Την ίδια μέρα έχουμε και την παιδίατρο στο σπίτι για το εμβόλιο και την καθιερωμενη εξεταση.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λοιπον,απο γλυκα εχουμε ζελεδακια, φρουτα, γρανιτα τυποποιημενη που να μην γραφει ορο γαλακτος κ την ταμπλετα ασβεστιου (για μενα ακομα κ αυτη γλυκια μου φαινεται) Μελι οχι γιατι το φοβαμαι μηπως ειναι αλλεργιογονο. Χαλβαδες αλλα δεν μου αρεσουν, μαρμελαδες σπιτικες κ γλυκα του κουταλιου αλλα ποιος προφταινει να φτιαξει οποτε περιοριζομαι στα 3 πρωτα. Απο σνακ καλαμποκι στα καρβουνα οσο υπαρχουν ακομα, κ ποπ κορν. Απο κρεατικα ολα εκτος απο μοσχαρι. Οχι οστρακοειδη κ αυγο γιατι κ αυτα τα φοβαμαι αλλα δεν μου λειπουν κιολας. Ψαρια κ μαλάκια ολα οκ. Οσπρια οκ. Μαγειρευω νωρις για να το τρωω κ για πρωινο (αν πεινας ειναι ωραιες οι φακες με ψωμι το πρωι:tongue:)

ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ!:evil::evil:.

Λετε να φταει η ταμπλετα ασβεστιου να εχει πολυ ζαχαρη? (χιουμορ:rolleyes: τα νευρα μου)!

Η μπεμπα επειδη ενεργειται ανα 7-8 μερες, ναι ειδαμε κ την τελευταια φορα αιμα λιγοτερο ομως (δηλ. το συνολο 2 φορες) Τωρα περιμενω να "γεννησει" (:tongue:) σε 3-4 μερες να δουμε!

Αααα κ ξανα πολλα περαστικα Ελενιτσα!

bkPSp3.png

Λοιπον,απο γλυκα εχουμε ζελεδακια, φρουτα, γρανιτα τυποποιημενη που να μην γραφει ορο γαλακτος κ την ταμπλετα ασβεστιου (για μενα ακομα κ αυτη γλυκια μου φαινεται) Μελι οχι γιατι το φοβαμαι μηπως ειναι αλλεργιογονο. Χαλβαδες αλλα δεν μου αρεσουν, μαρμελαδες σπιτικες κ γλυκα του κουταλιου αλλα ποιος προφταινει να φτιαξει οποτε περιοριζομαι στα 3 πρωτα. Απο σνακ καλαμποκι στα καρβουνα οσο υπαρχουν ακομα, κ ποπ κορν. Απο κρεατικα ολα εκτος απο μοσχαρι. Οχι οστρακοειδη κ αυγο γιατι κ αυτα τα φοβαμαι αλλα δεν μου λειπουν κιολας. Ψαρια κ μαλάκια ολα οκ. Οσπρια οκ. Μαγειρευω νωρις για να το τρωω κ για πρωινο (αν πεινας ειναι ωραιες οι φακες με ψωμι το πρωι:tongue:)

ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ!:evil::evil:.

Λετε να φταει η ταμπλετα ασβεστιου να εχει πολυ ζαχαρη? (χιουμορ:rolleyes: τα νευρα μου)!

Η μπεμπα επειδη ενεργειται ανα 7-8 μερες, ναι ειδαμε κ την τελευταια φορα αιμα λιγοτερο ομως (δηλ. το συνολο 2 φορες) Τωρα περιμενω να "γεννησει" (:tongue:) σε 3-4 μερες να δουμε!

Αααα κ ξανα πολλα περαστικα Ελενιτσα!

Μάλιστα, καλό το μενού σου, Σοφία μου! :rolleyes: Μια συνήθεια είναι όλα, αλλά να μη χάνεις βάρος;;

Τόσο αραιά κάνει κακάκια η μπεμπούλα; Κανει 7-8 μέρες ή ώρες ήθελες να γράψεις μήπως; :confused: Δε στουμπώνει το καημένο; Ο γιατρός τι λέει για αυτο;

Ευχαριστω για τα περαστικά...αααχ! :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ποποποποποοοο ενας κοριτσαρος!!!!!!! Ελενη ειναι θεααααααα η μπουμπου!!!!!!!!!!!!!!!:P Απο που την πηρατε? Θελω και εγωωωω!!!!

Ναι καναμε και εμβολιο και απο τον εκτο ξεκιναμε φρουτα, μου ειπε να προσεχουμε τις ετοιμες κρεμες γιατι εχουν πολυ ζαχαρη, θα μου πει τον αλλο μηνα λεπτομερειες. Για αποστειρωση δεν ειπαμε γιατι θηλαζω μονο τις πιπιλες που συνεχιζω να τις βραζω αν και δεν ειναι πλεον αναγκαιο.

Σοφια2 και η δικια σου ζουζουνιτσα ειναι γλυκα..... κοσμογυρισμενη βλεπω ε?????? να ειστε γεροι να κανετε πολλα ταξιδια και με την κορουλα σας!!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...