Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες!!!!!!!

Σοφια1 δεν ξερω αν το παλικαρακι μου ειναι πρωτοπορος παντως αν του απλωσω τα χερακια και του πω "ελα ελα" απλωνει και εκεινος τα δικα του για να τα πιασει και εγω τον τραβαω σιγα σιγα να σηκωθει αλλα εκεινος το μονο που εχει στο νου του ειναι να τα βαλει στο στομα... οτιδηποτε του δωσεις θα το πιασει για να το βαλει στο στομα!!!

Εμας παντως κοριτσια συνεχιζει και ξυπναει την νυχτα περιπου 3-4 φορες και τον θηλαζω. Να δουμε ποτε θα το κοψει... την Παρασκευη εχουμε και εμβολιο την δευτερη δοση για τον πνευμονιοκοκκο... θα εχουμε κλαματα παλι, το πουλακι μου!!!!:(:(:(

Βρε κοριτσια εγω δεν ξερω πως ανεβαζεις φωτο...:confused: αν θελετε εχω στο fb πολλες θα μας βρειτε με το ονομα maria sakis εξωφυλλο εχω τον σκυλο μας (boxer). Αυτα προς το παρον απο μας. Φιλια!!!!!!!

Αχ, δε σε βρίσκω...Για ψάξε με εσύ... Eleni Avgeri και εικονα εχω μια παιδικη ζωγραφιά.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφία 2 , τι τράβηξες βρε κορίτσι μου με το θηλασμό..πω,πω...και παραπονιόμουν κ εγώ που το μόνο που είχα ήταν η μέση μου και η αυπνία...αχ, πολύ δύσκολο, και να μη τρως και τίποτα???

εγώ έχω εντελώς κομμένα όλα τα λαχανικά και όσπρια και τα φρούτα και τα γαλακτοκομικά, όχι όλα απλά δεν πίνω γάλα και δεν τρώω φέτα, γιατί είχε πρόβλημα με τους κολικούς και ακόμα το εντεράκι του είναι ευαισθητο..

το μόνο που λαχταρώ είναι τα φρούτα, γιατί τρελαίνομαι για όλα τα καλοκαιρινάφρούτα και δεν έφαγα τίποτα:|:-|:|

Ναι Λια, δυστυχως πρεπει να κανω τελειως αποκλεισμο κ ειναι χειροτερα να στο απαγορευουν απο το να εχεις αποφασισει η ιδια π.χ. για χασιμο κιλων. Κ εσυ στη στερηση εε? Παντως σε παλιοτερες εποχες δεν θα ειχαμε προβλημα αφου δεν υπηρχαν ολοι αυτοι οι "πειρασμοι" χαχα!

Ρε κοριτσια να χαμογελαει σε ξενους κ στις γιαγιαδες να παταει ενα κλαμα ασταματητο! Κ οι κακομοιρες κ οι δυο οταν την βλεπουν "λιωνουν"!:rolleyes:

bkPSp3.png

Ναι Λια, δυστυχως πρεπει να κανω τελειως αποκλεισμο κ ειναι χειροτερα να στο απαγορευουν απο το να εχεις αποφασισει η ιδια π.χ. για χασιμο κιλων. Κ εσυ στη στερηση εε? Παντως σε παλιοτερες εποχες δεν θα ειχαμε προβλημα αφου δεν υπηρχαν ολοι αυτοι οι "πειρασμοι" χαχα!

Ρε κοριτσια να χαμογελαει σε ξενους κ στις γιαγιαδες να παταει ενα κλαμα ασταματητο! Κ οι κακομοιρες κ οι δυο οταν την βλεπουν "λιωνουν"!:rolleyes:

Βρε τη μικρούλα! χιχιχι Μα να κλαίει στις γιαγιάδες;;; :tongue: Γιατί;; Περίεργο μου φαίνεται, ποιος ξέρει πώς της "κάθισαν".. Η δικιά μας πάει σε όλους άνετα! Σε σημείο που δεν ξέρω αν αναγνωρίζει μαμα και μπαμπα!! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενη και εσεις βλεπω νεοι γονεις ε????!!!!!! και πολυ ομορφο ζευγαρι!!! Μπραβο παιδια να χαιρεστε την κορακλα σας!!!:P:p:p

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Ελενη και εσεις βλεπω νεοι γονεις ε????!!!!!! και πολυ ομορφο ζευγαρι!!! Μπραβο παιδια να χαιρεστε την κορακλα σας!!!:P:p:p

Ναι, σχετικά νέοι!! Εγώ 30 και ο άντρας μου 28,5!! :tongue: :tongue: :tongue:

Μαρία μου, είσαι μια κούκλα!!! Φτου φτου! Και ο άντρας σου παλικάρι! :P Τι καλούλης ο γιόκας σου! Αχου, γλύκα είναι!! Πού γέννησες;

Και το σπίτι σας φαίνεται σουπερ! Να είστε γεροί να τα χαίρεστε όλα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, μανούλες μου σας βλέπω όλες στις φωτό και είστε μοντελάκια! Σα να μη γεννήσατε είστε καλεεε!!! Ούτε ένα περιττό κιλό! Πώς το καταφέρατε; Εντάξει, σίγουρα είναι και στο σωματότυπο, εγώ έχω την τάση να είμαι αφρατούλα και αν λίγο αφεθώ τα πήρα τα κιλάκια... Τι θα κάνω, μου λέτε που είμαι μαλωμένη με τη λέξη δίαιτα και πρέπει να χάσω 8 κιλά;; Έχω αγχωθεί πολύ! Ουφφ!! :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σοφία 2 , τι τράβηξες βρε κορίτσι μου με το θηλασμό..πω,πω...και παραπονιόμουν κ εγώ που το μόνο που είχα ήταν η μέση μου και η αυπνία...αχ, πολύ δύσκολο, και να μη τρως και τίποτα???

εγώ έχω εντελώς κομμένα όλα τα λαχανικά και όσπρια και τα φρούτα και τα γαλακτοκομικά, όχι όλα απλά δεν πίνω γάλα και δεν τρώω φέτα, γιατί είχε πρόβλημα με τους κολικούς και ακόμα το εντεράκι του είναι ευαισθητο..

το μόνο που λαχταρώ είναι τα φρούτα, γιατί τρελαίνομαι για όλα τα καλοκαιρινάφρούτα και δεν έφαγα τίποτα:|:-|:|

Σοφία 1, η μικρή σου βαριέται ε? νομίζω είναι τώρα της ηλικίας, και ο δικός μου θέλει να παίζουμε μαζί του, βαριέται μόνος του με τα παιχνίδια του..νομίζω πως άρχισαν να μας διεκδικούν τα βλαστάρια μας!!!

Λιάκι, ακόμη βρε κορίτσι μου είσαι σε διατροφή;; 5 μηνών κοντεύει το αγοράκι σου, λες αν φας λαχανικά και φρούτα να τον πειράξουν; Ούτε φέτα δεν τρως; Πωπω μανίκι... Άρχισε σταδιακά να τρως και δες αν τον ενοχλήσει κάτι γνώμη μου είναι... :| Καλό θα ήταν να τα επαναφέρεις στη διατροφή σου και αυτά σιγά σιγά και για σένα, αλλά και για το μπέμπη, όλες οι βιταμίνες εκει είναι.....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Χαχα εγω εσκεμμενα δεν εχω βαλει προσφατη φωτο στο φβ:tongue:! Μου εχουν μεινει κ εμενα κιλακια, αλλα κ απο αλλες κοπελες που ξερω μετα το 6μηνο κ εως τον χρονο εστρωσαν κ με λιγο γυμν. του χρονου μια χαρα θα ειμαστε!!:P

bkPSp3.png

Η δικιά μου δεν πολυκοιμάται τελευταία και θέλει πιο πολύ παρείτσα και κουβέντες από πριν, θέλει και αγκαλίτσα το απόγευμα-βραδάκι που γκρινιάζει γιατί δεν θέλει να κάτσει πουθενά, μου φάινεται βαρέθηκε να κοιμάται και να κάθεται εκεί που την αφήνω να παίζει! Λογικό το βρίσκω, μόνο το βραδινό της ύπνο να μη χαλάσει εύχομαι, τη μέρα θα τη βγάζουμε κάπως!

Σοφάκι μου, να χαίρεσαι το αγοράκι σου !! Γερό και τυχερό να είναι στη ζωούλα του! Άντε και να σου φέρει μια καλή νύφη! χιχιχιχι :tongue:

Ζωήρεψε η μπέμπα,ε; Μια από τα ίδια και η δικιά μας. Θέλει παρέα και λογάκια και παιχνίδια! Επίσης μερικές φορές δε θέλει να κοιμηθεί και γκρινιάζει, κλασικά... Τι να κάνουμε, υπομονή! Οπώς είπες τουλάχιστον να κοιμούνται καλά το βράδυ... :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Χαχα εγω εσκεμμενα δεν εχω βαλει προσφατη φωτο στο φβ:tongue:! Μου εχουν μεινει κ εμενα κιλακια, αλλα κ απο αλλες κοπελες που ξερω μετα το 6μηνο κ εως τον χρονο εστρωσαν κ με λιγο γυμν. του χρονου μια χαρα θα ειμαστε!!:P

Χμμ.... λες,ε; Η αλήθεια είναι ότι γυμναστική χρειάζεται, ναι... Άντε να δούμε... :confused: Κι εγώ δεν βάζω πρόσφατες πολύ πολύ!! Θα με δείτε όμως και θα με καμαρώσετε στις φωτο της βάφτισης!! χαχαχ Είναι μακρύ το φόρεμα, αλλά η περιφέρεια δεν κρύβεται!! :mad::tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Α, και η βλακεια ειναι οτι στην εγκυμοσυνη δεν εβαλα πολλά, 12-13 ήταν και εμειναν 3 απο αυτα μονο. Πριν μεινω εγκυος είχα βαλει 5 και εχω και αυτα να χασω... :mad:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ναι, σχετικά νέοι!! Εγώ 30 και ο άντρας μου 28,5!! :tongue: :tongue: :tongue:

Μαρία μου, είσαι μια κούκλα!!! Φτου φτου! Και ο άντρας σου παλικάρι! :P Τι καλούλης ο γιόκας σου! Αχου, γλύκα είναι!! Πού γέννησες;

Και το σπίτι σας φαίνεται σουπερ! Να είστε γεροί να τα χαίρεστε όλα!

Να σαι καλα Ελενη μου!!! Εγω ειμαι 27 και ο αντρας μου 34.

Γεννησα στη Γενικη Κλινικη.

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Καλημέρα κορίτσια... Τι μου κάνετε;;; Εγώ που δεν έχω φατσοβιβλιο που θα σας δω;;;;;εγώ πάλι Ελένη μου πήρα 15 κιλά ασε τρατζικ!!!και τα πήρα το τελευταίο μήνα όλα,όλη την εγκυμοσύνη κρατήθηκα τον ένατο μήνα δεν μπόρεσα και επερνα 2 κιλά την εβδομάδα,το έχασα βέβαια αλλα μου εχει μείνει 1 κιλό το οποίο δεν φεύγει με τίποτα!! Βέβαια το σώμα μου δεν ειναι πια τόσο σχηματισμενο όπως ήταν πριν,όμως επειδη το σώμα δεν ξεχνάει μόλις αρχίσω γυμναστικουλα πιστεύω οτι θα επανέλθει!!

Ηρθε μια κυρία γνωστή της φίλης μου που ήταν να μου κρατάει το μωρο,και εκεί που όλα καλά γλυκιά πολυ με το μωρο ξαφνικά την πήρα αγκαλιά επειδη βαρέθηκε στο ριλαξ και τι γυρίζει και μου λέει;;;" Μη την πάρεις αγκαλια γιατί θα κακομαθει"καλά εεεε γύρισε το μυαλό μου και της λέω,καλα εγώ γιατί θα σας δώσω 500? το μήνα για να καθεστε να την βλέπετε να κλαίει στο ρηλαξ;;;; Αααα της λέω συγνώμη αλλα δεν είστε το άτομο που ψάχνω!!!!δεν ήξερε πως να τα μπαλωσει για να μη χάσει τη δουλειά,εγώ όμως έχασα την εμπιστοσύνη μου!!!τωρα να δω που θα βρω εμπιστο άτομο!!

Κορίτσια θα πεθανετε απο αφαγια μου φαίνεται,να με τέτοια αποχή απ'ολα σχεδόν το γάλα εχει όλα τα συστατικά που χρειάζονται τα μωρα;;;

Ασε κι εγώ τραβιξα πολλά με το θηλασμο τις πρώτες σχεδόν 40 μέρες,πληγωμενες θηλες και το μωρο 20ωρες το 24 ωρο στο στήθος,μετά όμως έτυχε αυτο με την παλινδρομηση και ούτε σκέφτηκα τπτ μόλις μου είπε η γιατρός να ξεκινήσουμε γάλα AR για παλινδρομηση σε συνδυασμό με σιρόπι,δεν το έχω μετανιώσει να σας πω την αλήθεια επειδη το μωρο βασανιζοταν!!

Μαρία η πιο μικρή της παρέας εεε,εγω σε περνάω 1 χρόνο!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλημέρα κορίτσια... Τι μου κάνετε;;; Εγώ που δεν έχω φατσοβιβλιο που θα σας δω;;;;;εγώ πάλι Ελένη μου πήρα 15 κιλά ασε τρατζικ!!!και τα πήρα το τελευταίο μήνα όλα,όλη την εγκυμοσύνη κρατήθηκα τον ένατο μήνα δεν μπόρεσα και επερνα 2 κιλά την εβδομάδα,το έχασα βέβαια αλλα μου εχει μείνει 1 κιλό το οποίο δεν φεύγει με τίποτα!! Βέβαια το σώμα μου δεν ειναι πια τόσο σχηματισμενο όπως ήταν πριν,όμως επειδη το σώμα δεν ξεχνάει μόλις αρχίσω γυμναστικουλα πιστεύω οτι θα επανέλθει!!

Ηρθε μια κυρία γνωστή της φίλης μου που ήταν να μου κρατάει το μωρο,και εκεί που όλα καλά γλυκιά πολυ με το μωρο ξαφνικά την πήρα αγκαλιά επειδη βαρέθηκε στο ριλαξ και τι γυρίζει και μου λέει;;;" Μη την πάρεις αγκαλια γιατί θα κακομαθει"καλά εεεε γύρισε το μυαλό μου και της λέω,καλα εγώ γιατί θα σας δώσω 500? το μήνα για να καθεστε να την βλέπετε να κλαίει στο ρηλαξ;;;; Αααα της λέω συγνώμη αλλα δεν είστε το άτομο που ψάχνω!!!!δεν ήξερε πως να τα μπαλωσει για να μη χάσει τη δουλειά,εγώ όμως έχασα την εμπιστοσύνη μου!!!τωρα να δω που θα βρω εμπιστο άτομο!!

Κορίτσια θα πεθανετε απο αφαγια μου φαίνεται,να με τέτοια αποχή απ'ολα σχεδόν το γάλα εχει όλα τα συστατικά που χρειάζονται τα μωρα;;;

Ασε κι εγώ τραβιξα πολλά με το θηλασμο τις πρώτες σχεδόν 40 μέρες,πληγωμενες θηλες και το μωρο 20ωρες το 24 ωρο στο στήθος,μετά όμως έτυχε αυτο με την παλινδρομηση και ούτε σκέφτηκα τπτ μόλις μου είπε η γιατρός να ξεκινήσουμε γάλα AR για παλινδρομηση σε συνδυασμό με σιρόπι,δεν το έχω μετανιώσει να σας πω την αλήθεια επειδη το μωρο βασανιζοταν!!

Τελεια της τα ειπες Σονια μου κ εγω ακριβως τα ιδια θα της ελεγα! Ακους εκει σου λεει "ασε να παιρνω τα 500 ευροπουλα μου κ να καθομαι να ξυνω τα νυχια μου" (μη πω κακες λεξεις πρωϊ πρωϊ), κ το μωρακι να πλανταζει:evil::evil::evil:. Κ μια φιλη μου δεν την ειχε παρει χαμπαρι, κ μια μερα επειδη της ειχαν λειψει λεφτα εβαλε κρυφα καμερα. Εν τελει η βλαμμενη δεν ειχε παρει πραγματα αλλα αφηνε στο δωματιο να ουρλιαζει το μωρο, κ καθοταν κ εβλεπε πρωϊναδικα κ εκανε κ σιδερο απο μονη της για να το παιξει καλη νταντα-νοικοκυρα!! Κλωτσιδων, ουσττττ!!:evil::evil: Παρε μια web καμερουλα, συνδεσε την με το λαπτοπ (skype δωρεαν) να την βλεπετε live με ηχο τι κανει με το παιδι, να μην της το πειτε!

bkPSp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Καλά Σόνια έχω φάει φρίκη τώρα!!!!!

αχ, τι θα κάνω και εγώ?που θα βρω κοπέλα?πως να αφήσω το βλαστάρι μου?η αλήθεια είναι πως έχω την εντύπωση πως οι περισσότερες αυτό θα κάνουν...σιγά μη κάθονται να παίζουν και κρατάνε αγκαλίτσα τα μωρά μας όπως κάνουμε εμείς...ουφ, θα σκάσω τώρα...πως θα γυρίσω στη δουλεια???

από κιλά κορίτσια εγώ έχω χάσει της εγκυμοσύνης και 2 επιπλέον:shock::shock::shock: με το μωρό μου συνέχεια πάνω-κάτω και ειδικά τώρα με τα ταξίδια που κουράστηκα πάρα πολύ τα έχασα χωρίς να καταλάβω...απλά άρχισαν να μου πέφτουν τα παντελόνια μου...και εγώ που έλεγα ότι αποκλείεται να χάσω εύκολα τα κιλά γιατί δεν είμαι καθόλου της δίαιτας...

Ελένη μου, για τη διατροφή μου το συζήτησα και με τον παιδίατρο που έχουμε εδώ στην Έδεσσα και μου είπε καλό είναι να συνεχίσω γιατί φάινεται να έχει ευαισθησία το μωρό μου...κολικούς δεν έχουμε πια, αλλά το εντεράκι του δεν έχει στρώσει...

Αφήστε που νομίζω πως δεν μας πέρασε το κρύωμα...χθες το βράδυ πάλι από τις 4 μέχρι τις 7 πάλευε να κοιμηθεί το μικρό μου και δεν μπορούσε από το ζόρι....

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...