Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Λια ετσι ακριβως κανει και εμας.... αχ ψυχουλες μου!!!! το εχω ρουφιξει το παιδι στα φιλια και τις ζουζουνιες ειδικα οταν τον αλλαζω και δεν φοραει πανα τον δαγκωνω στα μπουτακια και τον ποπο χιχιχιχιχιχιχι......

Πολυ χαιρομαι που ηρεμησε το ζουζουνι σου.... κακα τα ψεματα αν δεν ειναι καλα τα παιδια μας δεν ειμαστε και εμεις.

Αντε να εκμεταλευτουμε τον καλο καιρο για βολτες... εμεις περιμενουμε να ξυπνησει ο μπαμπας μας (ηταν νυχτα στην υπηρεσια) και να παμε Jumbo και στο cosmos (εμπορικο κεντρο) για ψωνια.

Πολλα φιλια και καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!!!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σονια και εμας απλωνει τα χερακια του για αγκαλιτσα.....

οσο για το βηχα που λες εμας πνιγεται στα αληθεια απο τα σαλια του.. οπως εχω ηδη γραψει εχουμε παααααααρα πολλα σαλια. Μπραβο παντως στην μικρη σου πολυ γρηγορη σε ολα... βιαζεται να μεγαλωσει νομιζω. Πολλα φιλια!!!!!!

Καλημέρα κι από μας!!!! :P

Δείτε λίγες φωτό πριν τη βάφτιση.... ;)

http://imageshack.us/photo/my-images/221/dsc02477k.jpg/

Όλα τα λεφτά η μικρή!!!!!!!!!:P:p:pΓελαστή και ευτυχισμένη!

Με το καλό Ελενίτσα μου!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Γλυκια σαν καραμελα!!!!!!!!!!

Πανεμορφη Ελενη μου να σου ζησει, και απο οτι βλεπω σου μοιαζει αρκετα!!!!!!

Αχ ένα νινακι πανέμορφο... Οντως σου μοιάζει Ελενιτσα,να ειναι πάντα γερό και τυχερό το μωρακι σας!

Καλά η δικιά μας ειναι ίδια εμένα χιχιιχ μόνο τα ματια εχει πάρει απο τον πεθερο μου,κορίτσια Μαρία και Σοφια για ανεβαστε και εσείς καμία φωτό....

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Αχ, ναι κορίτσια μου; Λέτε ότι μου μοιάζει η μικρούλα μου; :P Οι περισσότεροι μας λένε ότι μοιάζει πολύ στον μπαμπά της και κάποιοι λίγοι ότι είναι ανάμεικτη! :tongue: Ώρες ώρες κι εγώ βλέπω ότι μου φέρνει λίγο, άλλες πάλι όχι... :rolleyes:

Ναι, ναι, βάλτε και οι υπόλοιπες να καμαρώσουμε τα βλαστάρια σας καλέ! :D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Δεν έχω μπει λίγες μέρες, το μεσημέρι που κοιμάται ο Γιάννης έρχονται οι ανηψιές μου για διάβασμα και δεν έχω χρόνο να κάτσω στον υπολογιστή!

Με έχει πιάσει και πονοκέφαλος σήμερα πάλι, τι ήθελε να μου έρθει αυτή η παλιοπερίοδος? Καλά ήμουν τόσο καιρό χωρίς αυτήν!

Ελενίτσα το κουκλί σου όσο πάει και ομορφαίνει!! φτου της!

Τώρα που μεγάλωσε μου φέρνει πιο πολύ στο μπαμπά της που τους βλέπω μαζί και στη φωτό!

Διάβασα για το μάτι που την έπιασε, ευτυχώς το καταλάβατε!

Κι εγώ το έχω στο νου μου όταν έχουν ανεξήγητη γκρίνια και κλάματα παίρνω τη θεία του Άρη να τα ξεματιάσει.

Πωπω τα φυλαχτά μόνο ρε κορίτσια τα φοβάμαι λίγο πάνω τους και τις καρφίτσες, στο καρότσι το βάζω συνήθως, δεν είναι επικίνδυνο να ανοίξουν και να τρυπηθούν?

Με το καλό η βάφτιση της μπουλούκας σας Ελενίτσα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα σας κ απο εμας!

Ελενη η κουκλιτσα, σορρυ που θα σε στεναχωρησω, φτυστη ο μπαμπας, τα γενια της λειπουν:tongue:!Νομιζω απο σενα εχει παρει το σχημα των ματιων!?Φτου φτου μη ματιαστει το μωρακι! Ελενη μου κ εγω για ταβερνα μιλαω, κεντρο δεξ. ουτε για τον γαμο δεν ειχα κοιταξει. Δεν ειναι κυριλε, αλλα επειδη ειναι στη περιοχη Μακρη-Παραλια Μαραθωνα οι ταβερνες κ γνωστοι μεταξυ τους ολοι εχουν κατι σαν "πλαφον" να το πω? στην τιμη, ελεοοοοος κ καθε κυριακη ακομα κ χειμωνα εχουν κοσμο, (αλλος ενας λογος που δεν κανουν καλυτερη τιμη:evil:). Εν τω μεταξυ κ εμεις λιγα ατομα θα ειμαστε, θα ψαξω κ παραεξω.

Κοριτσια οσον αφορα την αλλεργια, το ειχα ηδη υποψιαστει απο 30ημερων με κατι εκζεματακια κ αφρωδη κ***κια που εκανε συν τους εμετους κ ειχα κοψει τα γαλακτ. ΟΛΑ κ ξηροκαρπια, αλλα μετα ειδα λιγο βελτιωση με τη ΓΟΠ κ βαρεθηκα κιολας (ουτε 1 παγωτο, πιτσα, τυρι, μπισκοτακι,γιαουρτ. κτλ) κ ειπα σιγα-σιγα να τα ξεκινησω κ τελικα εκανε η μπεμπα πρωκτοκολιτιδα -αυτο ειναι οταν βγαζει αιματακι στα κοπρανα). Σορρυ για το λεξιλογιο αλλα ειμαι ψιλοαπογοητευμενη. Νομιζα οτι θα γινοταν ευκολο καποια στιγμη ο θηλ. (γιατι λογω του ερεθισμενου εντερου την στριβει συνεχεια η κοιλιτσα της) κ εμεις παλευουμε :cry:! Θα ηθελα να κρατησω λιγο ακομα γιατι ειδικα στην αρχη εκανα πολληηη υπομονη (6ωρους θηλασμους, να την βγαζω στην καρεκλα ολο το βραδυ με αιμοροιδες κ πολλα ραμματα, κ πληγωμανες θηλ.). Τεσπα, σταματαω την κλαψα!

Στη θαλασσα που παμε δεν κανει μπανιο η μπεμπα αλλα καθομαστε αρκετα να παρει λιγο ιωδιο (ετσι μου εχουν πει) Πηγαμε κ σημερα!

Αα, για ονομα μου αρεσε πολυ το Λυδια, η μητερα μου ομως με επρηξε οτι δεν ειναι σωστο να μην παρει της πεθερας "Αναστασια". Φαινεται κ η μαμα μου υπολογιζει στο δευτερο, χαχα!Δεν εχω προβλημα με το ονομα αλλα ειναι που κ ο συζυξ λεγεται Τασος. Μαλλον σ' αυτο θα καταληξουμε.

Σε κατι τετοιες περιπτωσεις παραδεχομαι τους ξενους, δεν εχουν τετοια κολληματα!;)

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Λιάκι καλύτερα ο μικρός με το κρύωμα ε, ευτυχώς το πέρασε ελαφριά το μικιό σου και δεν ταλαιπωρήθηκε! να κάνετε και τις βολτούλες σας τώρα που έχει καλό καιρό!

Σοφία εύχομαι να περάσει γρήγορα η αλλεργία, έχω διαβάσει ότι είναι λίγο μανίκι όταν θηλάζεις ειδικά γιατί πρέπει να σταματήσεις να τρως πολλές τροφές! Υπομονή μανούλα!

Σόνια και μάρω απλώνουν τα χεράκια τα μικρά για να τα πάρετε καλέ?

Από τώρα? Μπράβο!!Μάρω πρωτοπόρος κι ο γιός σου σαν την κορούλα της Σόνιας θα είναι μου φαίνεται!

Σόνια εσείς θα κάνετε γάμο και βάφτιση του χρόνου? τι ωραία! στο νησί κιόλας θα είναι σούπερ!!

Η δικιά μου δεν πολυκοιμάται τελευταία και θέλει πιο πολύ παρείτσα και κουβέντες από πριν, θέλει και αγκαλίτσα το απόγευμα-βραδάκι που γκρινιάζει γιατί δεν θέλει να κάτσει πουθενά, μου φάινεται βαρέθηκε να κοιμάται και να κάθεται εκεί που την αφήνω να παίζει! Λογικό το βρίσκω, μόνο το βραδινό της ύπνο να μη χαλάσει εύχομαι, τη μέρα θα τη βγάζουμε κάπως!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ναι θα τα κάνουμε μαζί μια που η μπεμπα ήρθε απρόοπτα κάναμε πολιτικό γάμο μόνο.

Κοιτά μπορεί να ξανά φτιάξει πάλι το προγράμμα του ύπνου,το βλέπω και στη δικιά μου,περνάνε φάσεις.

Ασε μου απλώνει τα χεράκια και σηκώνεται σχεδόν ολόκληρη όταν ειναι να την παρω αγκαλια.

Σήμερα πήγαμε στο καφέ του άντρα μου και καθομαστεν με μια παρέα και μιλαγαμε,άρχισε να μιλάει και το μωρο έλεγε έλεγε και ξαφνικά επειδη δεν της δίναμε σημασία είχαμε πιάσει εκεί την συζήτηση,άρχισε να βηχει δυνατά στα ψέματα βάλαμε κάτι γέλια όλοι.....

Μου φαίνεται σαν να μεγάλωσε απότομα το νινακι μου,εκεί που ήταν ένα γκρινιαρικο μωρο τώρα εχει γίνει το πιο ευχάριστο μωρο,μ'αρεσει επίσης που της αρέσει να ασχολιται μονη της με τα παιχνίδια.τελικα και τα πιο δύσκολα μωρά αλλάζουν.Πριν λίγο καιρό έλεγα πως μόνο εμείς δεν μπορούμε να πάμε ούτε για ένα καφέ επειδη γκρινιαζει παντού,τώρα πηγαίνουμε παντού.

Σε 10 μέρες θα αρχίσουμε να φάμε κρεμουλα και ανυπομονω να δω πως θα αντιδράσει επειδη τελευταία μας κοιτάει στο στόμα κάθε φορά που τρώμε και πολλές φορές ανοίγει το στοματακι της,σαν να μας λέει θέλω κι εγωωω ....

Λιάκι καλύτερα ο μικρός με το κρύωμα ε, ευτυχώς το πέρασε ελαφριά το μικιό σου και δεν ταλαιπωρήθηκε! να κάνετε και τις βολτούλες σας τώρα που έχει καλό καιρό!

Σοφία εύχομαι να περάσει γρήγορα η αλλεργία, έχω διαβάσει ότι είναι λίγο μανίκι όταν θηλάζεις ειδικά γιατί πρέπει να σταματήσεις να τρως πολλές τροφές! Υπομονή μανούλα!

Σόνια και μάρω απλώνουν τα χεράκια τα μικρά για να τα πάρετε καλέ?

Από τώρα? Μπράβο!!Μάρω πρωτοπόρος κι ο γιός σου σαν την κορούλα της Σόνιας θα είναι μου φαίνεται!

Σόνια εσείς θα κάνετε γάμο και βάφτιση του χρόνου? τι ωραία! στο νησί κιόλας θα είναι σούπερ!!

Η δικιά μου δεν πολυκοιμάται τελευταία και θέλει πιο πολύ παρείτσα και κουβέντες από πριν, θέλει και αγκαλίτσα το απόγευμα-βραδάκι που γκρινιάζει γιατί δεν θέλει να κάτσει πουθενά, μου φάινεται βαρέθηκε να κοιμάται και να κάθεται εκεί που την αφήνω να παίζει! Λογικό το βρίσκω, μόνο το βραδινό της ύπνο να μη χαλάσει εύχομαι, τη μέρα θα τη βγάζουμε κάπως!

Εχει η Γιαννάκης γενέθλια;;; Να τα εκατοστησει καλέ τώρα είδα το τικερακι σου....του κάνατε παρτακι;;

Σοφία 2 , τι τράβηξες βρε κορίτσι μου με το θηλασμό..πω,πω...και παραπονιόμουν κ εγώ που το μόνο που είχα ήταν η μέση μου και η αυπνία...αχ, πολύ δύσκολο, και να μη τρως και τίποτα???

εγώ έχω εντελώς κομμένα όλα τα λαχανικά και όσπρια και τα φρούτα και τα γαλακτοκομικά, όχι όλα απλά δεν πίνω γάλα και δεν τρώω φέτα, γιατί είχε πρόβλημα με τους κολικούς και ακόμα το εντεράκι του είναι ευαισθητο..

το μόνο που λαχταρώ είναι τα φρούτα, γιατί τρελαίνομαι για όλα τα καλοκαιρινάφρούτα και δεν έφαγα τίποτα:|:-|:|

Σοφία 1, η μικρή σου βαριέται ε? νομίζω είναι τώρα της ηλικίας, και ο δικός μου θέλει να παίζουμε μαζί του, βαριέται μόνος του με τα παιχνίδια του..νομίζω πως άρχισαν να μας διεκδικούν τα βλαστάρια μας!!!

HDfQp3.png

Γεια σας μανουλες!!!!!!!

Σοφια1 δεν ξερω αν το παλικαρακι μου ειναι πρωτοπορος παντως αν του απλωσω τα χερακια και του πω "ελα ελα" απλωνει και εκεινος τα δικα του για να τα πιασει και εγω τον τραβαω σιγα σιγα να σηκωθει αλλα εκεινος το μονο που εχει στο νου του ειναι να τα βαλει στο στομα... οτιδηποτε του δωσεις θα το πιασει για να το βαλει στο στομα!!!

Εμας παντως κοριτσια συνεχιζει και ξυπναει την νυχτα περιπου 3-4 φορες και τον θηλαζω. Να δουμε ποτε θα το κοψει... την Παρασκευη εχουμε και εμβολιο την δευτερη δοση για τον πνευμονιοκοκκο... θα εχουμε κλαματα παλι, το πουλακι μου!!!!:(:(:(

Βρε κοριτσια εγω δεν ξερω πως ανεβαζεις φωτο...:confused: αν θελετε εχω στο fb πολλες θα μας βρειτε με το ονομα maria sakis εξωφυλλο εχω τον σκυλο μας (boxer). Αυτα προς το παρον απο μας. Φιλια!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...