Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Πω πω Ελενιτσα τι πάθατε;;;κακό πράγμα το μάτι,η μαμά μου πολύ φοβάται για το Μωρο και συνέχεια μου λέει να της βάλω ματακια και φυλαχτό εγώ βέβαια πολλές φορές ξεχνάω,η μαμά μου είχε γεννήσει ένα κοριτσάκι πριν από μένα και 9 μηνών παιθανε μέσα σε λίγες ώρες χωρίς να έχει κάτι,ίσα ίσα ήταν υγιέστατο μωρο και ήσυχο,και της είχε πει μια καλόγρια στο μοναστήρι πω είχε παιθανει από μάτι!! Θεός φυλάξει τα μωρακια μας!!

Λιακι όντως εχει άλλαξε πολύ,έχουμε γίνει κολλητες,βγαίνουμε μαζί τα λέμε περνάμε καλά χαχχααχ πλάκα έχουν τώρα!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

AAAA!!!!! Λια δοκιμασε να βαλεις στην κοιλιτσα του θερμοφορα... εγω του βαζω οποτε εχει ζορι με την κοιλιτσα και ηρεμει παρα πολυ!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γεια σας κ απο το δικο μας πεδιο "μαχης":D!

Περαστικα σας Λια, σκεφτομαι τωρα ποσες φορες θα μας συμβουν πραγματα με τα μωρα κ θα τα βαζουμε με τον εαυτο μας, ετσι ειναι οι μανες τωρα το καταλαβαινω;).

Ελενη, ευτυχως που ξεφορτωθηκατε το ματιασμα, μερικη ανθρωποι εχουν τελικα πολυ κακη ενεργεια κ την μεταδιδουν ακομα κ στα μωρακια κ δεν φταινε τα κακομοιρα σε τιποτα!

Εμεις ακομα δεν εχουμε κοιταξει ουτε για καρεκλακι, ουτε για κουταλομπολακια δεν ξερω τι πρεπει να παρω. Βεβαια εμεις ειμαστε κ λιγο μικροτερες, θα ξεκινησουμε αργοτερα στερεες (μαλλον κατα το Νοε.). Κ εμενα χθες ρε παιδια, απο τις 3:00 το μεσημερι (που ειχε κοιμηθει μονο 2ωρες) ξανακοιμηθηκε στις 10:00 το βραδυ, με πεθανε στην γκρινια!:cool:

bkPSp3.png

Κορίτσια θα τα διαβάσουμε μετά από μερικά χρόνια αυτά τα ποστ και θα γελάμε,περνάει ο καιρός τελικά πολύ γρήγορα,ας κάνουμε υπομονή γιατί τπτ άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε με τα γκρινιαρικα μωρά μας!

Χθες είδα ένα μωρακι μιας γνωστής μου είναι 2 μισή μηνών,κορίτσια έτσι όπως τον κρατούσε αγκαλιά ο μπαμπας του τον πήρε ο ύπνος,καλά της λέω αμέσως κοιμήθηκε;; Αααα μου λέει τον ύπνο τον εχει στο τσεπακι,κοιμάται οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα μόνο του καλά έπαθα πλάκα,κοιτά να δεις λέω μερικά μωρα είναι τόσο εύκολα ενώ εγώ μέχρι και πριν ένα μήνα είχα γονατισει!!

Καλησπέρα μανούλες μου! Γράφω βιαστικά γιατί κοντευει η ώρα να ταισω τη ζουζουνα μου...

Λία περαστικα και παλι στο μωρακι σου! Κανε αυτο με τη θερμοφόρα, που σου προτεινε η Μαρία,θα βοηθησει πιστευω...

Πριν λίγο κλείσαμε και την ταβέρνα για τη βάφτιση, όλα καλά. Φάγαμε κιόλας και τώρα σπίτι και ξεκουραση! Μαρία αν ξέρεις κατά εδώ τα μέρη, θα πάμε στην Περαία πάνω στον κεντρικο που καταληγει Μηχανιωνα στην χασαποταβερνα ΑΝΕΣΤΗΣ.

Ο παπάς τελικα δε μας διαβασε ευχη γιατι ειμαστε αβαφτιστες και ειπε να προσεχουμε το μωρο και να του διαβασουμε εμεις το πατερ ημων. Πάντως ειμαστε πολυ καλυτερα απο τις προηγούμενες μέρες... Ο πεθερος μου μας ειπε οτι έχει να τον πιασει πονοκεφαλος απο όταν ηταν φανταρος (ειναι αναισθητος με τετοια) και χθες με το που ελεγε απομεσα του την ευχη ξεματιασματος έγινε χαλια! Εκανε ποση ώρα να συνελθει απο τα χασμουρητα και τη θολουρα... Ακομη δεν μπορω να πιστεψω το λογο που ηταν έτσι αναστατωμενο, κακοκεφο και ζορισμενο το νινι μου!!! Χθες ολο το βραδυ εκλαιγα που το σκεφτομουν και ημουν απο πανω της με το παραμικρο που ακουγα... Ειμαι ανεγκέφαλη εντελως! Μεχρι ότι κακομαθε και βγαζει νευρα επειδη δεν γινεται το δικο της σκεφτομουνα και αυτη η κακομοιρα υπεφερε... :cry:Ειναι φρικτο να βλεπεις αθωα πλασματακια να ταλαιπωρουνται ετσι απο τη ζήλεια και την κακία μερικών ανθρώπων! :mad:

Να φοράτε σταυρουδάκια στον κόρφο των μωρων σας κι οχι παγανιστικα ματάκια... Μονο Παναγιτσες και σταυρουδακια...

Αχ κορίτσια, τη ζηλιάρα που ματιασε το παιδακι μου την εχουμε σχεδον μεσα στο σπιτι μας κι εχω αγχωθει πολύ! Δεν γινεται να την αποφευγω.... :? Βεβαια ελπιζω το ματι της να μην πιασει δευτερη φορα! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Eλενη ολα ετοιμα δηλαδη για το μεγαλο γεγονος:P!!!!!!!!!!!!!

Το μαγαζι που λες δεν το ξερω... δεν ετυχε να παμε απο εκεινα τα μερη για φαγητο. Οπως και να χει σημασια εχει να περασετε καλα εκεινη τη μερα!!!!!:P Εμεις τη βαφτιση θα την κανουμε το Πασχα (και δυστυχως φετος το Πασχα πεφτει αργα, 5Μαιου) λογω των γονειων και των συγγενων που μενουν Γερμανια και δεν μπορουν αλλη εποχη εκτος καλοκαιριου (Θα καναμε κανονικα τωρα τον Αυγουστο αλλα πεθαναν και οι δυο οι γιαγιαδες του συζυγου και ειπαμε να το αφησουμε). Το επομενο καλοκαιρι πεφτει λιγο μακρυα οποτε αναγκαστικα Πασχα!!!! Θα ειμαστε και 1 χρονων, μας βλεπω περπατωντας να πηγαινουμε στην κολυμπηθρα χιχιχιχιχιχι............Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι ολο αυτο το διαστημα δεν θα μπορεσει να κοινωνησει το παλικαρακι μου!!!!!!:(:(:(

Λια ελπιζω το μπουμπουκακι σου να ηρεμησε!!!!!!!!!!

Κοριτσια καλη σας νυχτα και καλη βδομαδα να εχουμε, σας φιλω!:D

Ελένη μπράβο που είναι όλα καλά πια με την μικρη...

...βρε την γρουσούζα που μας μάτιασε το κορίτσι...."βρε ούστ το κακό μάτι..." Καλά που το σκέφτηκε η πεθερά σου....τελικά ρε παιδί μου ισχύει κι αυτό...εγώ δεν είμαι καθόλου των προλήψεων και του ματιού και της δεισιδαιμονίας γενικά...αλλά τελικά αυτό το "ρημάδι το μάτι" ισχύει...κι εγώ με τον Χρήστο...επειδή ήταν μελαχροινούλης (στα μαλλιά) πιο μικρός, με έντονα γαλανά ματάκια και άσπρο δέρμα...δεν το πίστευα και ποτέ δεν το είχα σκεφτεί...όταν κάτι είχε...η δε κολλητή μου όμως ...πιστεύει σε όλα τα παραπάνω που δεν πιστεύω εγώ...οπότε μόλις της έλεγα δεν είναι καλά ο Χρήστος....τσουπ...του "κάθιζε" ένα ξεμάτιασμα...και ρε παιδιά τις πιο πολλές φορές έβλεπες μετά και γινόταν άλλος άνθρωπος το παιδάκι μου...

Ελένη δεν ξέρω αν το λένε αυτό στα μέρη σου... αλλά εδώ λένε...ότι επειδη ο διάβολος δεν θέλει να βαφτιστεί το παιδί...ότι αναποδιά είναι να σου τύχει...θα σου τύχει τότε...στα βαφτίσια....

(Φυσικά εγώ δεν τα πιστεύω..και μια χαρά είμασταν στην βάφτιση μας. Η κολλητή μου και κουμπάρα μου, όμως που είναι φαν, όλων των παραπάνω καταστάσεων...όταν βαφτίζαμε τον καημένο τον γιό της, είχε 40 πυρετό....τον έβγαλε ο παπάς από την κολυμπήθρα, και μου τον έδωσε κα τον τίναζε ρίγος τον καημενούλη ) .

Κορίτσια σας έβαλα το link της tupperware παρακάτω:

http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Greece/2012/TU12SSGRELc06internet/

Μaro85, υπάρχει παιδική σειρά θα την δεις στον κατάλογο....αλλά υπάρχουν και ταπεράκια με παιδικά σχεδιάκια τα οποία δεν τα βλέπω στον κατάλογο εδώ...αλλά μου τα έχει φέρει δώρο η κουμπάρα μου που είναι γραμμένη dealer. Προσωπικά εγώ από την σελίδα 7 του καταλόγου έχω πάρει το 1,2,3 και το 4...ήταν και είναι όλα άψογα...ειδικα το κουταλάκι το είχα ερωτευτεί, γιατί με βόλευε τρελλά...μόνο το ποτηράκι ( το νο1) το πάνω πορτοκαλί τμήμα...όταν έβγαλε δόντια το μασούλαγε μέχρι που το φαγε σχεδόν...αλλά αυτό μου το κάνει ακόμα με όλα τα ποτηράκια που έχουν καλαμάκια ...τα δαγκώνει μέχρι που τα κόβει...επίσης από την σελίδα 13 του έχω πάρει για τωρα που είναι πιο μεγάλος τα ποτηράκια που έχουν καπάκι και κλείνουν αρκετά καλά και του βάζω καλαμάκι... τι άλλο με βόλεψε απο εδώ...στην σελίδα 41 έχει ένα λεμονοστίφτη σκέτο το Δ55...χωρίς μπολάκι από κάτω..άμα το θες όλο πάει χωριστά... με βόλεψε γιατί μου καθόταν στην πυρέξ κανάτα του μπλέντερ μου και έστηβα κατευθείαν το πορτοκάλι για την φρουτόκρεμα, χωρίς να βάζω πολλά πράματα στην μέση.

Λία, να προσέχεις τον μικρούλη σου πολύ...και όπως λες, το κρύωμα χτυπάει ματάκια, μυτούλα αλλά και αυτάκια....ιδιαιτέρως...γι αυτό τώρα που χειμωνιάζει σιγά σιγά...να τους φοράτε σκουφάκι που να σκεπάζει τα αυτάκια τους.. Περαστικούλια !!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Άστα, Κατερίνα μου, μας το έφαγε το παιδάκι μας η ζηλιάρα!! :mad: :mad: :mad: Από τότε που το ξεματιάσαμε, από την ίδια κιόλας ώρα το μωρό μας άλλαξε όψη! Το λέω και ανατριχιάζω! Από ζορισμένο και κατσούφικο έγινε και πάλι ευδιάθετο και χαμογελαστό... Ενώ πριν από αυτό και ενώ ήμασταν βόλτα σπάραζε στο κλάμα και στο καρότσι και στην αγκαλιά και στο αυτοκίνητο!!!! Έπαθα σοκ! Μέχρι και σε γιατρό σκεφτόμουν να την πάμε... Ξεκίνησε να κλαίει επειδή τρόμαξε από ένα παιδάκι που έκανε λίγο θόρυβο (αυτό ήταν η αφορμή φυσικά) και δεν σταματούσε με ΤΙΠΟΤΑ!!! Με τα πολλά και ενώ ήμασταν στο αυτοκίνητο και μας είχε ξεκουφάνει, της έδωσα πιπίλα και ηρέμησε... Δεν ξαναέκλαψε, φτάνουμε σπίτι μετά από 15 λεπτά, αυτή ήταν απλά λίγο κατσούφα και μας παίρνει τηλ η πεθερά και λέει ότι ο πεθερός μου μόλις πριν 20 λεπτά την ξεμάτιασε... Το μωρό ήδη είχε αρχίσει να στρώνει εντελώς απότομα σε σχέση με τις προηγούμενες 3 μέρες!! Είναι να μην πιστεύεις μετά;;;;;;;;;;!!!

Προληπτική δεν είμαι ούτε εγώ, αυτά με τις μαύρες γάτες και άλλα παρόμοια, όχι απλά δεν τα πιστεύω, αλλά γελάω! :tongue: Το μάτι όμως το πίστευα από πάντα (ματιάζομαι κατά καιρούς και εγώ) και ειδικά τώρα που είδα με τα μάτια μου τι συνέβη στη μπέμπα το πιστεύω ακόμη περισσότερο.... :? Είναι πραγματικά να τρομάζεις με αυτές τις καταστάσεις πόσο μάλλον όταν συμβαίνει σε μωράκι..... :?

Αυτό που μας κάνει ακόμη και δεν έφυγε (εμφανίστηκε παράλληλα με το μάτιασμα και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτό) είναι ένα περίεργο κλάμα σαν παράπονο δυνατό όμως μέσα στη νύχτα γύρω στη 1 με 2 εκεί που κοιμάται! :shock: Ενώ κοιμάται και έχει και την πιπίλα πιθανόν στο στόμα, αρχίζει απότομα και κλαίει δυνατούτσικα και δε σταματάει αν δεν την πάρεις αγκαλίτσα να κουρνιάσει πάνω πάνω σου και να παρηγορηθεί. Μετά πάλι κοιμάται... Αυτό με το ξεμάτιασμα δεν πέρασε, το κάνει κάθε βράδυ και δεν ξέρω τι παθαίνει. Σαν κάποιος να την τρομάζει την καημένη.... :cry:

Τέλεια η ταπεργουερ αλλά ακριβή η άτιμη... Θα πάρω κανά δυο κομμάτια εν καιρό, για περισσότερα δεν είναι... :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Εεεεεεεεεει, κοριτσομανούλες ????????????

τι κάνετε?????????

Εμείς αρχίσαμε να πατάμε πόδι στην μαμά, και να διεκδικούμε την αγκαλίτσα της μαμάς...τώρα πιάνουμε τα παιχνιδάκια μας καλά καλά...μας έφερε και ο μπαμπάς μας από την Αθήνα καινούργιες κουδουνίστρες και μασητικά...

Αχ, ναι εφυγε ο Αντώνης 2 μέρες στην Αθήνα για κάτι υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο...αλλά ευτυχώς παραδόξως περάσαμε υπέροχα...τα ζουζουνια μου ήταν πολύ ήσυχα και ο Χρήστος πολύ συνεννοήσιμος...δεν το περίμενα...

Λία, ο Δημητράκης είναι καλά τώρα?

Ελένη, άντε λίγο έμεινε ακόμα για την μεγάλη μέρα...περιμένουμε και φωτογραφίες φυσικά ε...από το μεγάλο γεγονός, της μικρής σταρ!!! Σας φαντάζομαι την μέρα της βάφτισης ντυμένες και τις δύο στα ροζο-φούξ!!!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Εεεεεεεεεει, κοριτσομανούλες ????????????

τι κάνετε?????????

Εμείς αρχίσαμε να πατάμε πόδι στην μαμά, και να διεκδικούμε την αγκαλίτσα της μαμάς...τώρα πιάνουμε τα παιχνιδάκια μας καλά καλά...μας έφερε και ο μπαμπάς μας από την Αθήνα καινούργιες κουδουνίστρες και μασητικά...

Αχ, ναι εφυγε ο Αντώνης 2 μέρες στην Αθήνα για κάτι υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο...αλλά ευτυχώς παραδόξως περάσαμε υπέροχα...τα ζουζουνια μου ήταν πολύ ήσυχα και ο Χρήστος πολύ συνεννοήσιμος...δεν το περίμενα...

Λία, ο Δημητράκης είναι καλά τώρα?

Ελένη, άντε λίγο έμεινε ακόμα για την μεγάλη μέρα...περιμένουμε και φωτογραφίες φυσικά ε...από το μεγάλο γεγονός, της μικρής σταρ!!! Σας φαντάζομαι την μέρα της βάφτισης ντυμένες και τις δύο στα ροζο-φούξ!!!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!

Εεειιιιιιι,συμπεθερούλα!!!! :P Εγώ εδώ είμαι, τα άλλα κοριτσάκια χάθηκαν... :confused:

Έμεινες μόνη σου θηρίο με τα αγοράκια σου ολόκληρο ΣΚ; Μπράβο πάντως που ήταν ησυχούληδες και άκουγαν τη μανούλα! :D

Τα πιάνετε καλά τα παιχνιδάκια,ε; Εμείς τις τελευταίες μέρες τα πιάνουμε κάπως καλύτερα, έχουμε μείνει λίγο πίσω σε αυτό και είμαστε διστακτικές. Τώρα ξεθάρρεψε και κάνει την κίνηση να πιάσει τα παιχνιδάκια της πιο έντονα, αλλά ακόμη τις πέφτουν σχετικά εύκολα και δεν μπορεί να τα ξαναπιάσει μόνη της... Δεν προσπαθεί κιόλας για να πω την αλήθεια, αλλά γκρινιάζει γιατί εκνευρίζεται η σκατούλα!!! :tongue: Είμαστε από δίπλα και τις τα δίνουμε συνεχώς! χαχαχχ Για αυτό το λόγο δεν της έχω πάρει ακόμη πολλά μασητικά. Τώρα που ασχολείται περισσότερο θα της πάρω κι άλλα. Τη Sophie την καμηλοπάρδαλη τη διάσημη (μασητικό είναι) την έχετε; Την έχω δει και λέω να την πάρω. Είναι πολύ απαλή και ό,τι πρέπει για τα ούλα σε αυτή την ηλικία. Διαβάστε εδώ: http://www.eimaimama.gr/2011/10/i-sophie-i-kamilopardali-hrthe-stin-ellada.html και δείτε και εδώ http://www.sophiegiraffe.gr/

Ναι, κοντεύει η βάφτισή μας και σήμερα το απόγευμα θα κατεβούμε κέντρο με τον Τάσο να συνεννοηθούμε για τα τελευταία με τα παιδιά που θα κάνουν το στολισμό και τις μπομπονιέρες μας. Το φόρεμά μου δεν είναι φουξ, Κατερινάκι, είναι κοκκινωπό σκούρο με κάτι σαν χοντρές πιτσιλιές σάπιο μήλο και καφέ σκούρο από εδώ και από'κει. Της μπέμπας το φορεματάκι με το οποίο θα πάμε στην εκκλησία θα είναι λευκό με μπλέ σκούρο στη δαντέλα και το βαφτιστικό της συνολάκι δεν το έχω δει, αλλά ο νονός μας μου είπε ότι είναι ροζέ! :P Φωτογραφίες εννοείται θα δείτε μπόλικες όχι στο facebook. Εδώ στο imageshack θα βάλω. Την Τρίτη θα της έχω πιθανότατα! ;)

Τα άλλα κοριτσούδια πού είναι καλέ;;; Η Σοφία 1 πού χάθηκε;;;; :confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μαμαδες, τι κανετε? Εμεις ειχαμε παει θαλασσα, πολυ ζεστη ηταν! Κ τωρα το βραδυ εδω εχει υγρασια κ ζεστη αρκετη.

Ελενη με το καλο η βαφτιση της μπεμπουλας, να μας πεις κ αντιδρασεις της (για να ξερω τι με περιμενει τον Νοεμβ. στο περιπου). Αληθεια στολισμο στην εκκλησια εκανες ή λες για τον στολισμο στο μαγαζι? Κ αν επιτρεπεται ποσο σας εκλεισε η ταβερνα το ατομο, εδω λιγο που κοιταξα κατω απο 22ευρω δεν βρηκα:evil::evil:.

Αυτη η καμηλοπαρδαλη ωραια φαινεται αλλα λες αξιζει τα λεφτα της? Την εχεις δει απο κοντα, διαφερει απο τα αλλα μασητικα?Εγω της πηρα μια οδοντοβουρτσα ολο απο σιλικονη αυτη: http://www.cosycorner.gr/el/category/%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CF%83%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7/

κ εχει ξετρελαθει την κραταει οσο μπορει στα χερακια της κ την βαζει συνεχεια στο στομα!Κατι μασητικα νερου απο τα mothercare στο φτυσιμο τελειως!

Ασχετο, εμεις τελικα εκτος απο ΓΟΠ εχουμε κ αλλεργια (πιθανον στο αγγελαδινο) κ μας εκανε αιματακι στα κ***κια της. Ρε γμτο ολα τα γλυκα εχουν ιχνη γαλακτος, κ τα αλμυρα επισης κ μου τα απεκλεισε η παιδ. απο τη διατροφη.Θα τη βγαλω με ζελεδακια!:(

bkPSp3.png

Καλησπερα μαμαδες, τι κανετε? Εμεις ειχαμε παει θαλασσα, πολυ ζεστη ηταν! Κ τωρα το βραδυ εδω εχει υγρασια κ ζεστη αρκετη.

Ελενη με το καλο η βαφτιση της μπεμπουλας, να μας πεις κ αντιδρασεις της (για να ξερω τι με περιμενει τον Νοεμβ. στο περιπου). Αληθεια στολισμο στην εκκλησια εκανες ή λες για τον στολισμο στο μαγαζι? Κ αν επιτρεπεται ποσο σας εκλεισε η ταβερνα το ατομο, εδω λιγο που κοιταξα κατω απο 22ευρω δεν βρηκα:evil::evil:.

Αυτη η καμηλοπαρδαλη ωραια φαινεται αλλα λες αξιζει τα λεφτα της? Την εχεις δει απο κοντα, διαφερει απο τα αλλα μασητικα?Εγω της πηρα μια οδοντοβουρτσα ολο απο σιλικονη αυτη: http://www.cosycorner.gr/el/category/%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82/%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CF%83%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7/

κ εχει ξετρελαθει την κραταει οσο μπορει στα χερακια της κ την βαζει συνεχεια στο στομα!Κατι μασητικα νερου απο τα mothercare στο φτυσιμο τελειως!

Ασχετο, εμεις τελικα εκτος απο ΓΟΠ εχουμε κ αλλεργια (πιθανον στο αγγελαδινο) κ μας εκανε αιματακι στα κ***κια της. Ρε γμτο ολα τα γλυκα εχουν ιχνη γαλακτος, κ τα αλμυρα επισης κ μου τα απεκλεισε η παιδ. απο τη διατροφη.Θα τη βγαλω με ζελεδακια!:(

Ωραία φαίνεται η οδοντόβουρτσα και είναι σε καλή τιμή... Την καμηλοπάρδαλη δεν την έχω δει από κοντά είναι η αλήθεια και είναι ακριβούτσικη, αλλά λέω να την πάρω, θα δω...

Στη θάλασσα βουτήξατε και τη μπέμπα;;;

Σας έβγαλε αιματάκι,ε; Πάντως αυτό που κόβουν από τη διατροφή της μαμάς όλα όσα περιέχουν αγελαδινό γάλα δεν μπορώ να το καταλάβω... Έτσι συνηθίζεται, το ξέρω σαν πρώτη πιθανή λύση. Τι θα τρως όμως;; Ο θηλασμός έτσι καταντάει μαρτύριο όσο κάνεις τέτοια διατροφή, εγώ πάντως έτσι το βλέπω. Και αν το ψάξεις και διαβάσεις στο παρεντσ ή άλλα φόρουμ θα διαπιστώσεις ότι σε ανάλογες περιπτώσεις μανούλες έκοψαν τα πάντα και το πρόβλημα δε βελτιώθηκε...τζάμα διατροφή δηλαδή. Δε θέλω να σε απογοητεύσω,απλά κάνε αυτό που σου είπε η παιδίατρος για 1-2-3 π.χ. βδομάδες και παρατήρησε αν άλλαξε κάτι στο μωρό. http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/02/blog-post_3993.html Αν όχι αναζητήστε αλλού τη λύση. Πόσες φορές έβγαλε αιματάκι; Αν είναι από αλλεργία τόσο καιρό που θηλάζετε δε θα είχε ξαναβγάλει αίμα αν της φταίει το αγελαδινό γάλα άραγε;

22 ευρώ το άτομο;;; :? Εμείς θα δώσουμε 13-14 ανάλογα με τα ποτά που θα καταναλωθούν. Και σε όσα ρώτησα εκεί είναι οι τιμές. Σε κλασικές ταβέρνες βέβαια, όχι χώρους δεξιώσεων. Καλά στην Αθήνα έχει ξεφύγει η κατάσταση. Σε τι είδους μαγαζιά ρωτάς; Μήπως είναι κυριλέ; Εμείς κλείσαμε σε κλασική χασαποταβέρνα χωρίς επισημότητες. Και δε θα έχουμε εκεί στολισμό. Στην εκκλησία θα στολίσουμε έξω στον προαύλιο χώρο. Επίσης στην ταβέρνα δε θα έχουμε πολλά άτομα. Εμείς κι εμείς θα είμαστε... 28-30 περίπου.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας μανουλες!!!!!!

Εμεις εκτος οτι κραταμε τα παιχνιδια και την πιπιλα και τα βαζουμε στο στομα αρχισε εδω και τρεις μερες να τσιριζει. Τον βαζω στο γυμναστηριο και πιανει τα παιχνιδια που κρεμονται και αρχιζει τα δικα του τα λογακια και χωρις υπερβολες τσιριζει πολυ δυνατα και κανει χαρουλες και ειδικα οταν τον γαργαλαμε στην κοιλιτσα εκει να δεις γελιο... που την βγαζει τοση φωνη μια σταλια ανθρωπακος:o Καθε μερα και μας εκπλησουν τα ζουζουνακια μας!!!!!!!!!!!!!

Ελενη πολυ καλο το μασητικο θα το παρω και εγω γιατι αρχισαν τα οργανα μου φαινεται με τα δοντακια, πολυ σαλιο ρε κοριτσια βαρεθηκα να πλενω σαλιαρες!!!!

Σοφια2 φανταζομαι ειναι δυσκολο να απεχεις απο γαλακτοκομικα αν σου αρεσουν τα γλυκα.... υπομονη!!!!! το μπουμπουκι σου να ειναι καλα πανω απο ολα!!!!!

Καληνυχτα μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

εδώ και εμείς, στον αγώνα!!!

βλέπω καινούριες δραστηριότητες τα μικρά μας!

Μαρία και ο δικός μου όλο λογάκια είναι, σαν να μιλάει στα παιχνίδια του, και τα μαλώνει κιόλας...και είναι μερικές φορές που παίζουμε μαζί του και ξεκαρδίζεται με καρκαριστό γέλιο δυνατο, και εγώ γελάω και κλαίω μαζί από την χαρά μου!!!

Κατερίνα μου, καλύτερα είναι το Δημητράκι μου, χθες κοιμήθηκε καλά για πρώτη φορά μετά από 10 σχεδόν ημέρες, βγήκαμε και βολτούλες με το καρότσι αυτές τις ημέρες γιατί κάνει ζέστες και ήταν πολύ καλό παιδί και ήσυχος!

Ελένη πολύ καλή φαίνεται αυτή η καμηλοπάρδαλη...άσε γιατί και εμείς τα δάχτυλα δυό δυό τα βάζουμε στο στόμα...μέχρι που έχουν αρχίσει να φουσκώνουν από το πολύ δάγκωμα..κάτι πρέπει να κάνω..

Άντε η μικρή έτοιμη για το μεγάλο μπλούμ!!!είσαι τυχερή, θα έχει ζεστούλα αυτό το σκ! όλα καλά θα πάνε, δεν έπιασε το μάτι, έτσι θα σκέφτεσαι εσύ για να μη σας πιάνει;););)

HDfQp3.png

Καλημέρα μανουλιτσες.

Εγω της έχω πάρει πολλά παιχνίδια ήδη επειδη την αφήνω στο πάρκο και παίζει τα πιάνει ένα ένα όλα τα βάζει στο στόμα,αυτές τις τσιριδες που λέτε τις κάνει καιρό τώρα όλη μέρα,αυτό που κάνει έντονα αυτές τις μέρες ειναι να βηχει στα ψέματα όλη την ώρα,κάνω κι εγω ότι τρομάζω και της λέω "τι έπαθε το μωρό μου;;"εκεί να δεις γέλια που κάνει και όλη την ώρα αυτό το πράγμα για να μας τραβήξει την προσοχή,α επίσης όταν ειναι να την πάρω αγκαλιά και της λέω έλα σηκώνει το κεφαλακι και μου απλώνει τα χεράκια,γενικά αυτό το διάστημα επικοινωνούμε αρκετά!

Σοφία πολυ δύσκολο δεν ειναι να θηλαζεις μη τρώγοντας σχεδόν τπτ;;τώρα πια που εχει μεγαλώσει λίγο δεν σκέφτεσαι μήπως να αρχίσεις να της δώσεις ξένο γάλα;;και εμείς είχαμε φοβηθεί για αλλεργία και γι'αυτο της άρχισα υπόαλλεργικο γάλα αλλα δεν είχαμε τελικά.

Ελένη πλησιάζει η μεγάλη μέρα,ανυπομονω να δω φωτογραφίες,εμείς του χρόνου θα κάνουμε και το θρησκευτικό γάμο μαζί με τα βαφτίσια στη Τήνο.

Λια ο μικρός μου φαίνεται δεν θα θέλει να φύγει απο κει,η κοιλιτσα πονουσε επειδη κρυωσε η εχει ακόμα κολικους;;

Κατερίνα το Σπιτι σου γεμάτο άντρες χαχαχχα καλή φάση,θα σε προσέχουν όταν μεγαλώσουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...