Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ελένη, τον κατάλογο της ταπεργουέρ τον έχει σίγουρα το ίντερνετ...εκεί φαντάζουμαι θα βρεις και τηλέφωνα...που σίγουρα θα σου πουν πως να τα προμηθευτείς...αν πάλι δεν βρεις άκρη...εδώ είμαστε εμείς!!!....έχω κουμπάρα εδώ που ασχολείται με αυτά...διαλέγεις ότι θες...μου λες και στα στέλνω...

sofia.fo, το γάλα το μαζευεις το βάζεις κατάψυξη, ή συντήρηση ανάλογα πότε έχεις σκοπό να το δώσεις στο μωρό... έχεις και 2 - 3 μπουκάλια έτοιμα αποστειρωμένα... (οπότε δεν χρειάζεται αμέσως πλύσιμο και αποστείρωση).,Οπότε μαθαινεις τον άντρα σου πως να δίνει το γάλα με το μπουκάλι...και ότι άλλο σχετικό..κι εσύ δεν σηκώνεσαι...να μπορείς κι εσύ να κοιμηθείς ένα βράδυ σαν άνθρωπος...

Δεν κατάλαβα τον προβληματισμό σου?

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη, τον κατάλογο της ταπεργουέρ τον έχει σίγουρα το ίντερνετ...εκεί φαντάζουμαι θα βρεις και τηλέφωνα...που σίγουρα θα σου πουν πως να τα προμηθευτείς...αν πάλι δεν βρεις άκρη...εδώ είμαστε εμείς!!!....έχω κουμπάρα εδώ που ασχολείται με αυτά...διαλέγεις ότι θες...μου λες και στα στέλνω...

[/color][/size][/font]

Α, ρε συμπεθερούλα! Με σκλάβωσες πάλι! χιχιχι Έχεις και το ταχυδρομείο κάτω από τα πόδια σου οπότε δε θα σε δυσκολέψω και πολύ! χιχιχι :tongue: Θα το ψάξω βέβαια στο ίντερνετ και λογικά θα βρω 'ακρη, αλλά για παν ενδεχόμενο έχω κι εσένα.. :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα!

Πώς πάνε οι διακοπούλες κορίτσια εσείς στα βόρεια?

Πάτε καμιά βολτίτσα ή δεν έχει καλό καιρό?

Ελενίτσα το άλλο Σαβ/κο είναι η βάφτιση ε?

Κοντεύετε!

Κι εμάς δε μας έχει δώσει ακόμα οδηγίες για τις στέρεες η παιδίατρος, στον 6ο θα ξεκινήσουμε, τα κουταλάκια με τη σιλικόνη είχα στο Γιάννη κι εγώ και μας βόλευαν, πωπω ξεκινάμε όπου να' ναι φαγητό, μεγάλωσαν κιόλας τα ζουζούνια μας!

Τις πιπίλες τις βράζω κι εγώ ακόμα, αν και βάζει τα πάντα στο στόμα πια!

Ουφ βαριέμαι σήμερα..νομίζω άρχισε να με βαράει η κλεισούρα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αχ, κορίτσια, δίκιο έχετε, θα είναι πολύ δύσκολο με 2 μωρουδέλια....

δεν ξέρω τι να κάνω...το σκέφτομαι το ξανασκέφτομαι...είναι και που θέλω να τα κάνω κοντά για να ξεμπερδέυω...θα περάσω δύσκολα τα επόμενα 3-4 χρόνια....αλλά μετά θα μεγαλώνουν παρεούλα και θα είναι καλύτερα τα πράγματα...τι να κάνω...έχω καταμπερδευτεί...

ίσως κάνω μια απόπειρα αρχές του έτους και αν δεν κάτσει, το αφήνω για την επόμενη χρονια...είδωμεν...

ετοιμάζεστε για φαγητούλια ε?

και εγώ λέω να παραγγείλω καθισματάκι φαγητού αυτές τις ημέρες...τι άλλο θα χρειαστώ έμπειρες μανούλες???για να τα παραγγείλω όλα μαζί...πιατάκια κουταλάκια..ατμομάγειρας χρειάζεται?έχω δει έναν ωραίο της avent στο ηρα που είναι και μπλέντερ μαζί αλλά είναι ακριβός...λέτε να αξίζει τον κόπο???

Εδω στα βόρεια έπιασαν τα κρύα, πήρα μια ωραία κουβερτούλα για τον μπέμπη μου....

τώρα εμείς έχουμε καινούριο κόλπο...δεν κάθεται στο καρότσι με τίποτα κορίτσια...δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε βόλτα....θα με τρελάνει αυτό το αγόρι...που να τον βάζω πια να κάθεται???

το ριλάξ το βαριέται, ξαπλωμένος κουράζεται, στα χέρια κουράζεται, καρότσι δε θέλει...τι να κάνω???να του βάζω μαξιλαράκια να κάθεται στον κώλο του???κάνει άραγε?

HDfQp3.png

Καλησπερα!!!!!!

Μολις κοιμηθηκαν και ειπα να μπω λιγακι να ριλαξαρω....

Λια δυσκολος ο μικρος σου ε???? Κανε του συνεχεια εναλλαγες, καπου θα βολευτει δεν μπορει, οσο για το καθιστος εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ νωρις ακομη, η παιδιατρος μας ειπε μετα τον 5ο και παλι αναλογα την αναπτυξη του παιδιου......

Οσο για 2ο παιδι ειναι καθαρα θεμα του ζευγαριου, ξερω μαμαδες που εχουν ενα, εναμιση χρονο διαφορα και τους φανηκε αρκετα ευκολο. Εμενα αν με ρωταγες τωρα που εχουν 2 χρονια διαφορα θα ελεγα οτι καλυτερα να εχουν δυομιση ή τρια για πρακτικους λογους.Δηλαδη να εχει καθαρισει απο πανα ο μεγαλος(αν και δεν με δυσκολεψε το παιδακι μου), να συνεννοησαι καλυτερα(π.χ. μη φωναζεις κοιμαται το μωρο), να μπορει να φαει- κοιμηθει μονος του. Εγω ευτυχως ειχα τη μαμα μου σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης (ηταν και 13 κιλα ο Νικολας μου και ζορικο παιδακι) οποτε τον σηκωσα ελαχιστες φορες.Ομως ξαναλεω εσεις ξερετε καλυτερα......

Για το νερο εχω ακουσει απο παιδιατρους και τις 2 αποψεις, ομως εγω ακομη και οταν ξεκινησε ο Νικολας κρεμουλες το εβραζα το νερο γιατι ο βραστηρας μεζευει ολη την ωρα αλατα και βαριεμαι καθε λιγο να τον καθαριζω. Αυτο που λενε για τον βραστηρα ειναι οτι κλεινει οταν πιασει τους 100 βαθμους οποτε δεν προλαβαινει να σκοτωσει τα μικροβια και τους μικροοργανισμους, ενω με το βρασιμο διατηρειται αυτη η θερμοκρασια για 5-10 λεπτα. Επισης και εγω αποστειρωνω τις πιπιλες αλλα το βρισκω ασκοπο πλεον.

Κουταλακια σιλικονης μας βολεψαν και εμας στην αρχη, 2-3 πιατακια και ενα μπολ για μεταφορα αν χρειαστει. Επισης σαλιαρες πλαστικες γιατι αυτες που εχουν υφασμα βαφουν απο τα φρουτα και φαινονται λερωμενες(εμενα με εκνευριζε πολυ αυτο). Ατμομαγειρα εγω δεν πηρα, πιστευω οτι ειναι πεταμενα χρηματα. Αγορασα ενα κατσαρολακι που εφτιαχνα μονο του παιδιου και ανα μπλεντερ.

[quote name=.

Ελενη εσυ που θηλασες μεχρι 15 μηνων μετα πως το κοψατε, κ πως καταφερνε να κοιμαται χωρις γαλα? Ή του εδινες φρεσκο? Με απασχολει, τουλαχιστον να παρω κουραγιο γιατι καποια στιγμη θα χρειαστει να λειψω (λογω δουλειας βαρδιες) κ να την κοιμησει αλλος.[/quote]

Μεχρι 12 μηνων κοιμοταν αποκλειστικα στο στηθος, ομως εκεινη την περιοδο περασε μια φαση που ξυπναγε καθε μιση ωρα, δουλευα κιολας και εγινα ρακος.......Οποτε ενα βραδυ μετα το 15 ξυπνημα(που λεει ο λογος) αποφασισα οτι πρεπει να μαθει να κοιμαται αλλιως. Εκλαψε για αρκετη ωρα, εγω ημουν διπλα στην κουνια του συνεχεια και στο τελος κοιμηθηκε. Απο την αλλη μερα τον θηλαζα και τον εβαζα για υπνο αλλα ημουν διπλα του μεχρι να αποκοιμηθει(χωρις κλαματα αλλα μου επερνε και 1 ωρα καθε φορα). Οταν εμεινα εγκυος και επρεπε να αποθηλασουμε αντικατεστησα τον πρωινο θηλασμο με μπουκαλι φρεσκο(η παιδιατρος ειπε σκονη, δοκιμασα 2 μαρκες, δεν τα ηθελε και εδωσα φρεσκο). Αφου επιασε μπουκαλι σταδιακα σταματησαμε.....

Παντως τα παιδια εχουν διαφορετικη συμπεριφορα αναλογα με ποιον ειναι(αυτο θα το δειτε σε διαφορες καταστασεις, για αυτο δεν πειραζει αν τα κακομαθαινουν λιγο οι γιαγιαδες........)

Τα μεσημερια που τον κραταγε η μαμα μου κοιμοταν στο ριλαξ πολυ ανετα......

Μην σε απασχολει απο τωρα, θα την βρεις τη λυση οταν ερθει η ωρα.....

Εμεις ειμαστε καλα, ανακαλυψαμε και εμεις τα ποδια μας απο προχθες που του εβαλα καλτσουλες και ολο παπαρωμενες τις βρισκω.....

Σας φιλω!!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Γεια σας! Τι μου κάνετε; Είστε στη μεσημεριανή σιέστα ή σας τρέχουν τα νινάκια;;;

Εμάς η μπουμπού έφαγε και για την ώρα κοιμάται... Τώρα τελευταία μας κάνει κάτι ξεκάρφωτα κλάματα στη μία τη νύχτα π.χ. χθες και δεν σταματούσε και την έπιασε ενώ κοιμόταν... Τώρα τα ούλα της είναι....κάποιο άλλο ζόρι...δεν ξέρω!

Λία, υπομονή με το αγοράκι σου που δεν χωράει πουθενά ο σκατούλης! :tongue: Έχουν και απαιτήσεις ακόμη δε βγήκαν από το αυγουλάκι τους, να χαρώ εγώ! Όπως σου είπε και η Ελένη1977 να τον εναλλάσεις θέσεις και ΚΑΠΟΥ θα βολευτεί... :rolleyes: Όσο για το αν κάνει να κάθεται η δικιά μας παιδίατρος μας το επιτρέπει από όταν μπήκαμε στον πέμπτο μήνα. Τη βάζουμε σε καναπέ με μαξιλάρια να κάθεται όσο εκείνη θέλει ή την κρατάμε στα πόδια μας να κάθεται. Βέβαια δεν μπορεί μόνη της πολλή ώρα ειδικά με τα μαξιλάρια. Κουράζεται και γκρινιάζει και κάνει να πέσει και μπροστά! :tongue: :tongue: :tongue: Τώρα τι να σου πω, ρώτα καλύτερα το γιατρό σας... :rolleyes:

Ατμομάγειρα εγώ δεν θα πάρω γιατί είναι πανάκριβοι και θα βολευτούμε αλλιώς. Μπλέντερ έχω και το μαγείρεμα σε κατσαρόλα...

Καθισματάκι φαγητού, Λία, από πού λες να παραγγείλεις;

Κορίτσια έμπειρα, αυτά τα πιατάκια τα βαθιά για μωρά από μελαμίνη με τα σχεδιάκια που έχει και στα jumbo δεν είναι καλά; Έχω ήδη πάρει 2 τέτοια και σκέφτομαι και κανένα μπολάκι της ταπεργουερ για μεταφορά ή για ψυγείο.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας! Τι μου κάνετε; Είστε στη μεσημεριανή σιέστα ή σας τρέχουν τα νινάκια;;;

Εμάς η μπουμπού έφαγε και για την ώρα κοιμάται... Τώρα τελευταία μας κάνει κάτι ξεκάρφωτα κλάματα στη μία τη νύχτα π.χ. χθες και δεν σταματούσε και την έπιασε ενώ κοιμόταν... Τώρα τα ούλα της είναι....κάποιο άλλο ζόρι...δεν ξέρω!

Λία, υπομονή με το αγοράκι σου που δεν χωράει πουθενά ο σκατούλης! :tongue: Έχουν και απαιτήσεις ακόμη δε βγήκαν από το αυγουλάκι τους, να χαρώ εγώ! Όπως σου είπε και η Ελένη1977 να τον εναλλάσεις θέσεις και ΚΑΠΟΥ θα βολευτεί... :rolleyes: Όσο για το αν κάνει να κάθεται η δικιά μας παιδίατρος μας το επιτρέπει από όταν μπήκαμε στον πέμπτο μήνα. Τη βάζουμε σε καναπέ με μαξιλάρια να κάθεται όσο εκείνη θέλει ή την κρατάμε στα πόδια μας να κάθεται. Βέβαια δεν μπορεί μόνη της πολλή ώρα ειδικά με τα μαξιλάρια. Κουράζεται και γκρινιάζει και κάνει να πέσει και μπροστά! :tongue: :tongue: :tongue: Τώρα τι να σου πω, ρώτα καλύτερα το γιατρό σας... :rolleyes:

Ατμομάγειρα εγώ δεν θα πάρω γιατί είναι πανάκριβοι και θα βολευτούμε αλλιώς. Μπλέντερ έχω και το μαγείρεμα σε κατσαρόλα...

Καθισματάκι φαγητού, Λία, από πού λες να παραγγείλεις;

Κορίτσια έμπειρα, αυτά τα πιατάκια τα βαθιά για μωρά από μελαμίνη με τα σχεδιάκια που έχει και στα jumbo δεν είναι καλά; Έχω ήδη πάρει 2 τέτοια και σκέφτομαι και κανένα μπολάκι της ταπεργουερ για μεταφορά ή για ψυγείο.

Μάλλον από το ΗΡΑ (κλασσικά) θα πάρω καθισματάκι, της cam, το έχει σε πολλά χρώματα, μάλλον το κόκκινο θα παραγγείλω!

HDfQp3.png

Μάλλον από το ΗΡΑ (κλασσικά) θα πάρω καθισματάκι, της cam, το έχει σε πολλά χρώματα, μάλλον το κόκκινο θα παραγγείλω!

Α, μάλιστα... Εγώ θα πάρω της chicco ένα φουξ. Είναι πολύ καλό, το πήραμε δώρο στη νύφη μου και είναι δοκιμασμένο, οπότε λέω να πάρω αυτό..

Ψαξτο στο ιντερνετ για να το βρεις σε καλη τιμη.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κορίτσια μου είμαι απαράδεκτη μανούλα....

τελικά είχε κρυώσει το αστεράκι μου και γι αυτό δεν καθόταν πουθενά...

με έχουν φάει οι τύψεις που δεν το υποψιάστηκα....

ζοριζόταν με την κοιλίτσα του και νόμιζα πως ήταν από το νερό που έπινα...τελικά εχθές άρχισε να τρέχει το ματάκι του και πήγαμε στον γιατρό...έχει κρυώσει το μωρό μου, ετυχώς δεν έχει ακροαστικά, πήραμε σταγονίτσες για το ματάκι και ντεπόν για την κοιλίτσα....

χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου, πονούσε η κοιλιτσα του....

χαμπάρι δεν πήρα κορίτσια μου....είμαι αχαρακτήριστη:|:neutral::|

HDfQp3.png

Κορίτσια μου είμαι απαράδεκτη μανούλα....

τελικά είχε κρυώσει το αστεράκι μου και γι αυτό δεν καθόταν πουθενά...

με έχουν φάει οι τύψεις που δεν το υποψιάστηκα....

ζοριζόταν με την κοιλίτσα του και νόμιζα πως ήταν από το νερό που έπινα...τελικά εχθές άρχισε να τρέχει το ματάκι του και πήγαμε στον γιατρό...έχει κρυώσει το μωρό μου, ετυχώς δεν έχει ακροαστικά, πήραμε σταγονίτσες για το ματάκι και ντεπόν για την κοιλίτσα....

χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου, πονούσε η κοιλιτσα του....

χαμπάρι δεν πήρα κορίτσια μου....είμαι αχαρακτήριστη:|:neutral::|

Σοσαντάκι-Λιάκι, γιατί είσαι αχαρακτήριστη κορίτσι μου; Είναι λίγο γκρινιαρούλης ο μπεμπάκος σου και γι αυτό δεν το υποψιάστηκες. Δεν είναι πρώτη φορά που είναι ανήσυχος, ήταν και η αλλαγή περιβάλλοντος τα έριχνες και εκεί οπότε λογικό να μη σκεφτείς ότι κρύωσε εφόσον δεν είχε δείγματα κρυώματος. Πυρετό έκανε καθόλου; Το ματάκι τρέχει δάκρυα; Εγώ θα περίμενα να τρέχει η μυτούλα με το κρύωμα, το ματάκι του γιατί; Δείχνει κρύωμα αυτό από μόνο του; :? Τι ακριβώς σου είπε ο γιατρός; Περαστικούλια σας!!!! :rolleyes: Να τον ντύνεις καλά, να του βάζεις ολόσωμο φορμάκι και ζιπουνάκι από μέσα. Άναβε και κλιματιστικό, αν έχετε, στη ζέστη. Ο καιρός έχει ψυχράνει για τα καλά!!!!!! :mad:

Και η μπέμπα μας κορίτσια, δεν ξέρω τι έχει πάθει, αλλά το κλάμα και τη γκρίνια τα έχει στην άκρη της γλώσσας από τότε που ήρθαμε Θεσσαλονίκη!!! :? Δεν ήταν έτσι στο σπίτι μας, γκρίνιαζε λιγότερο, ούτε και στην Καβάλα που πήγαμε. Εκεί κοιμόταν όλη μέρα! Εδώ είναι πολύ ανήσυχη ειδικά από τις 8 το βραδάκι και μετά. Ευτυχώς όχι όλη μέρα.... Σκεφτόμουν μήπως έχει κρυώσει και την πονάει κανένα αυτάκι, καμιά κοιλίτσα, αλλά της βάζω θερμόμετρο και είναι μια χαρά. Ούτε παρατηρώ μύξες ή βήχα. Και αν ήταν κάτι τέτοιο θα ήταν κυρίως το βράδυ;; Λίγο φτέρνισμα έχει αλλά αυτό το κάνει πάντα! Μα ξυπνάει ενώ κοιμάται με βουρκωμένα μάτια και δεν ξανακοιμάται και παρατηρώ επίσης ότι έχει κακομάθει και βγάζει απαιτητικό χαρακτήρα, αν δε γίνει το δικό της τσιρίζει!Την πιάνει και αυτή η υπερένταση το βραδάκι και ενώ νυστάζει θέλει μόνο αγκαλιά και βόλτες για να κοιμηθεί... Μας έχει αγχώσει αυτή η κατάσταση και αντί να ξεκουραστούμε εδώ που ήρθαμε κουραζόμαστε περισσότερο... Όλο αγκαλιές και παιχνίδια θέλει μέχρι να νυστάξει πολύ και μετά κλαίει από νεύρα εως ότου γίνει κουρέλι και κοιμηθεί! :shock::?:shock::? Ουφ!!! Ίσως να την ενοχλούν τα ούλα της γιατί δαγκώνει δυνατά και έχει τα χεράκια συνεχώς μέσα στο στόμα... Τη νύχτα αργά και ενώ κοιμάται πέφτει συχνά η πιπίλα και πάλι γκρινιάζει... Τι να πω... Ελπίζω να μην είναι κάθε μέρα έτσι... :cry:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια

Λιακι πως να το καταλάβεις καλέ μωρά είναι σαν πως ξέρουν τι θέλουν;; Τη μια είναι μια χαρά και την άλλη δεν κάθονται πουθενά,περαστικουλια στο νινι σου!

Ελένη έτσι ήταν το μωρο μου πριν λίγες μέρες,δεν σας τα έλεγα;;; Τώρα γύρισε στα φυσιολογικά της,πάλι καλά γιατί είχα αρχίσει να απελπιζομαι,οπότε υπομονή και συ και θα ξανά ηρεμήσει!καλα όλα πρώτη τα περνάω;;;

Ολη μέρα έχει τα χέρια στο στόμα και πιέζει με δύναμη τα κάτω ουλα αριστερά,άντε να τα βγάλουμε και αυτά να ξέρουμε τι μας γίνεται,γιατί οπότε αλλάζει συμπεριφορά εκεί το ρίχνουμε στα δόντια,και ας μην είναι αυτό!!!

Ελένη της Chico θα πάρουμε και εμείς Polly double έχει 109 στα λητω το είδα πριν 2 μέρες, επίσης τα κουταλακια πιατακια Chico aaa είδα και έναν ατμομαγειρα και μπλεντερ μαζί που το ετοιμάζει το φαγακι σε 15 λεπτά,εσείς οι έμπειρες μανουλες τι λέτε θα μας κάνει δουλειά;;;

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα,

Λιάκι, περαστικούλια στον καημένο τον Δημητράκη που μας κρύωσε...τώρα με την αλλαγή του καιρού δεν θέλει και πολύ...

Κι εγώ εδώ που βλέπω τον Χρήστο συνέχεια με μυξούλες...λόγω παιδικού...καθε μέρα λέω...ωχ...τι θα μας φέρει σήμερα, από τον παιδικό...ωχ μην αρρωστήσει ακόμη και κολλήσει το μωρό...λέω τουλάχιστον να κλείσουμε το 6μηνο και μετά θα μας είναι πιο εύκολα όλα...

Κορίτσια αυτό το μπλέντερ...δεν το έχω...αλλά λίγο υπερβολή μου φαίνεται...δεν ξέρω...(γνώμη μου βέβαια ε....μην παρεξηγηθώ κιόλας!!!) Εγώ όταν ξεκίνησα να μαγειρεύω στον Χρήστο φαγάκια...επειδή το μοσχάρι ήθελε πολύ ώρα ψήσιμο...και πάλι σκληρό είναι...αγόρασα μια τετράλιτρη χύτρα... (βασικά πήρα της fissler την vitavit = 2 κατσαρόλες χύτρες με ένα κοινό καπάκι...η μια είναι 8λιτρη (που θα χρησιμοποιώ όταν μεγαλώσουν οι άντρες μου...και ή άλλη είναι 4λιτρη ), και με έχει βολέψει αφάνταστα...και για τον Χρήστο αλλά και για εμάς...

sonia2010 μπράβο που γύρισε στα φυσιολογικά της η μικρή.

Ελένη αυτά τα πιατάκια από μελαμίνη δεν τα εμπιστεύομαι...θεωρώ ότι είναι πολύ κακής ποιότητας...είχα πάρει κι εγώ 2 - 3 γιατί είναι πολύ γουστόζικα...αλλά φαντάσου ότι τα χρησιμοποίησα ελάχιστες φορες και μόνο για στερεά τροφή...φρούτα - ψωμί - πατατάκια - μπισκότα...τέτοια πράγματα...όχι για φαγητό με σάλτσες - λάδια και άλλα τέτοια φαγητα τα έβαζα στο πλυντήριο πιάτων και φθάρθηκαν, επίσης 1 το έσπασε ο Χρήστος με μια δυο φορές που το έριξε κάτω..το ίδιο και 2 φλυτζανια που του είχα παρει από το ιδιο υλικό. Εγώ του βάζω μόνο ανοξείδωτα σκεύη και τάπεργουερ...και κάποιες φορές από τα κανονικά μας πιάτα...μια που γενικά είναι ήρεμο παιδί και δεν μου σπάει πράγματα...πολύ σπάνια...

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Αχ, κορίτσια μου δε θα το πιστεψετε.... Το παιδι μου είχε ΜΑΤΙ!!!!!

Σας είπα οτι απο τοτε που ηρθαμε σαλονικα κλαιει και γκρινιαζει με το παραμικρο ακομη και στον ύπνο.. Δεν παρηγοριοταν ευκολα ουτε καν στην αγκαλια και με το παραμικρο που άρχιζε να κλαιει δεν σταματούσε! Σαν να μας έδωσαν άλλο μωρο ηταν τις 2 τελευταιες μερες και σημερα ήταν όλη μερα γκρινια.. Αναρωτιομασταν αν είναι δοντια και π'ως τόσο απότομα να την έπιασε και τόσο έντονα. Ε, λοιπόν, το είπαμε στην πεθερα μου και έριξε την ιδέα, μήπως το μωρό έχει μάτι τώρα που το βλεπουν τοσα ατομα και ειναι και αβαφτιστο... Επι τόπου τωρα το βραδακι ο πεθερος μου εκανε ενα ξεματιασμα που ξερει και πριν καν μας το πουν το μωρο κοριτσια ησυχασε ως δια μαγειας!!!!!! Γελασε με την καρδια του, μιλουσε και κοιμηθηκε αμεσως μολις την ξαπλωσα χωρις κιχ σαν πουλάκι!!!! Έχει 2,5 μερες να το κανει αυτο... Τρελαθηκα!! Μιλάμε την ξαπλώναμε και ουρλιαζε η κακομοίρα και αν δεν ψοφούσε απο το κλαμα δεν ηρεμουσε.... Ο δε πεθερός μου μόλις άρχισε να διαβαζει την ευχη έπαθε έναν πονοκεφαλο φοβερο μεχρι που πηρε την πιεση του γιατι τρομαξε! Ένιωσε να βαρανε τα μυνιγγια του. Αύριο θα την παμε στην εκκλησια να μας διαβασει και ο παπας ευχη ξεματιασματος να φυγει εντελως το κακο ματι.... Έβγαλε και ένα κοκκινο σπυρακι στο πανω βλεφαρο το μωρο σαν κριθαρακι πρωτη φορα απο το ζορι μαλλον.... :cry:

Όσο για το ποιος ή μάλλον ποια τη ματιασε...ξερουμε πολύ καλα δυστυχως αλλα δεν είναι της παρουσης!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσια καλημερα!!!!!

Λια περαστικουλια στο μωρακι σου. Και εμεις σημερα το πρωι που ξυπνησαμε ειδα ενα δακρυ στο ματακι του αλλα αυτο ηταν ολο... εσας δακρυζε συνεχεια το ματακι του???? κρυωνουν μωρε οι ψυχουλες και αυτες και ειδικα τωρα που χαλασε ο καιρος αποτομα.... εμεις μενουμε και Χορτιατη (στα ορεινα της Θεσσαλονικης) και τα 2 τελευταια βραδυα το δαγκωσαμε. Αναβω αεροθερμο για να κανουμε μπανακι τον μικρο και αν συνεχιστει ετσι μας βλεπω και για τζακι (απο τωρα):(... Αλλα ακουσα οτι θα φτιαξει απο βδομαδα... μακαρι!!!!!!

Ελενη το ιδιο παθαμε και εμεις τον Αυγουστο που πηγαμε στο χωριο του αντρα μου, το παιδι χτυπιοταν ενα βραδυ απο ματι... (τοσος κοσμος ειχε παρελασει να μας δει και οριστε). Εγω βεβαια εμαθα και του διαβαζω μια ευχη καθε βραδυ απο εναν Αγιορειτη (μονο η μανα στο παιδι της μπορει να την πει)...... Σε καταλαβαινω παντως, κακο πραγμα η βασκανια:|:neutral::|

Κατερινα οταν λες ταπερ εννοεις τα κλασικα η μηπως η tupperware βγαζει και ειδικα ταπερακια για μωρα-παιδια???!!! θελω και εγω σιγα σιγα να οργανωθω και να παω να ψωνισω οτι θα χρειαστω.

Καλημερα να εχουμε κοριτσια και μια ξεκουραστη Κυριακη!!!!!!!!!!:D:D:D

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Αχ, κορίτσια μου δε θα το πιστεψετε.... Το παιδι μου είχε ΜΑΤΙ!!!!!

Σας είπα οτι απο τοτε που ηρθαμε σαλονικα κλαιει και γκρινιαζει με το παραμικρο ακομη και στον ύπνο.. Δεν παρηγοριοταν ευκολα ουτε καν στην αγκαλια και με το παραμικρο που άρχιζε να κλαιει δεν σταματούσε! Σαν να μας έδωσαν άλλο μωρο ηταν τις 2 τελευταιες μερες και σημερα ήταν όλη μερα γκρινια.. Αναρωτιομασταν αν είναι δοντια και π'ως τόσο απότομα να την έπιασε και τόσο έντονα. Ε, λοιπόν, το είπαμε στην πεθερα μου και έριξε την ιδέα, μήπως το μωρό έχει μάτι τώρα που το βλεπουν τοσα ατομα και ειναι και αβαφτιστο... Επι τόπου τωρα το βραδακι ο πεθερος μου εκανε ενα ξεματιασμα που ξερει και πριν καν μας το πουν το μωρο κοριτσια ησυχασε ως δια μαγειας!!!!!! Γελασε με την καρδια του, μιλουσε και κοιμηθηκε αμεσως μολις την ξαπλωσα χωρις κιχ σαν πουλάκι!!!! Έχει 2,5 μερες να το κανει αυτο... Τρελαθηκα!! Μιλάμε την ξαπλώναμε και ουρλιαζε η κακομοίρα και αν δεν ψοφούσε απο το κλαμα δεν ηρεμουσε.... Ο δε πεθερός μου μόλις άρχισε να διαβαζει την ευχη έπαθε έναν πονοκεφαλο φοβερο μεχρι που πηρε την πιεση του γιατι τρομαξε! Ένιωσε να βαρανε τα μυνιγγια του. Αύριο θα την παμε στην εκκλησια να μας διαβασει και ο παπας ευχη ξεματιασματος να φυγει εντελως το κακο ματι.... Έβγαλε και ένα κοκκινο σπυρακι στο πανω βλεφαρο το μωρο σαν κριθαρακι πρωτη φορα απο το ζορι μαλλον.... :cry:

Όσο για το ποιος ή μάλλον ποια τη ματιασε...ξερουμε πολύ καλα δυστυχως αλλα δεν είναι της παρουσης!

Aμάν Ελένη μου, το κοριτσάκι σας τι έπαθε:shock::shock::shock:

φτου φτου μακριά από τα μωρά μας το κακό το μάτι:evil::evil::evil:

Ευτυχώς της έκοψε της πεθεράς και το σκέφτηκε....

είναι να μην πιστευεις στο μάτι μετά????

να πάτε εκκλησίτσα να την διαβάσετε την ψυχούλα μου...

εμείς ακόμα πονάμε στην κοιλίτσα, άλλο ένα βράδυ που ξενύχτησα με τον μ πεμπούλη μου να ζορίζεται και να βογκάει....ο καημενούλης μου...

σ'ημερα προσπάθησα να του δώσω χαμομηλάκι για πρώτη φορά αλλά δεν το κατάπινε με τίποτα....σαν να μου έλεγε..με κοροιδεύεις ρε μάνα, αυτό δεν έχει γεύση.......:D:D

θα ξαναπροσπαθήσω το απόγευμα...

Κατερινάκι να προσέχεις με τις ιώσεις...ταλαιπωρούνται τα αστεράκια τόσο μικρά....από οτι κατάλαβα το κρύωμα αν δεν χτυπησει στην μυτούλα χτυπάει στο ματάκι...γι αυτό μας έτρεχε το μάτι δάκρυα...

όσο ζεις μαθαίνεις...

Σόνια, η μικρή σου είναι φοβερή που έχει αλλάξει τόσο!!!!!!!ευχομαι και στα δικά μας!!;)

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...