Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά στις Σοφίες μας, πολύχρονες και ευτυχισμένες!!!!!!!!

Εγώ χάθηκα γιατί γίνεται χαμός εδώ!!!

έφυγε ο άντρας μου την Κυριακή για Σύρο, και έμεινα μόνη μου....

η καημένη η μαμά μου, δεν προλαβαίνει να με βοηθήσει με τον μικρό, αφήστε που δεν μπορεί να τον κοιμήσει, τρέχει όλη μέρα να καθαρίζει , να μαγειρεύει, να ψωνίζει, γιατί έχουμε συνέχεια κόσμο:shock::shock::shock:

έρχονται να δουν τον μπέμπη και κάθονται και για φαγητό, :shock::shock::shock: χαμός γίνεται καθημερινά!!!!!!!!

εγώ έχω γίνει πτώμα...όλη μέρα κα΄θε μέρα αγκαλιά με το μικρό για να τον χαλαρώνω από τον πολύ κόσμο, και αγκαλιά για να τον κοιμίζω....βλέπει συνέχεια και όνειρα και τρομάζει....

Αλήθεια τα δικά σας βλέπουν όνειρα????ο δικός μου 2 φορές έχει βάλει τα κλάμματα στον ύπνο, και μετά συνεχίζει να κοιμάται:|:-|:|

Κατερινάκι και Σοφία 1 τι καλά που ηρέμησαν τα πρωτότοκά σας!!!

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι για να βάλω μπρός για το δεύτερο από τη νέα χρονιά!!!Δευτερομανούλες τι λέτε???θα τα καταφέρω ή θα ΄με κλείσουν σε κανένα φρενοκομείο????

Σοφία 2 τα μωρά μας μοιάζουν πάαααρα πολύ στις συνήθειες του ύπνου!!!!!!και ο δικός μου μόνο αγκαλιά κοιμάται και κυρίως στην δική μου και του άντρα μου την αγκαλιά...και το βράδυ όποτε ξυπνάει μόνο στο στήθος κοιμάται αμέσως...άσε που δεν το ρισκάρω να τον δώσω στον άντρα μου γιατί μετά θα το πληρώσω ακριβά αν του φύγει ο ύπνος....

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς την Λία!!!

Ωχ φαντάζομαι, τώρα εκεί μόνη σου...σκούρα τα πράγματα με τόσο κόσμο...Λία, εγώ θα σου έλεγα να μην βγάζεις τον μικρό από το πρόγραμμα του...γιατί θα μάθει στις αγκαλιές και μετά την έβαψες...Εσύ να κάνεις στον μικρό το πρόγραμμα που πρέπει να του κάνεις άσχετα με τον κόσμο...Γιατί ο μικρός όταν θα γυρίσει πίσω στην Σύρο...δεν θα ξεχάσει πόσο καλά πέρναγε πριν...και θα σου ζήτάει όλες τις αγκαλιές και τα καλά (βόλτες - κόσμο...δεν ξέρω τι άλλο..) και το πρόβλημα θα το έχεις εσύ μετά που θα είσαι μόνη σου... Όσο για το 2ο θέλει λίγο σκέψη...η δικιά μου γνώμη είναι να το άφηνες λίγο το 1ο να ξεπεταχτεί...να ξεκουραστείς κι εσύ λίγο...να χορτάσεις λίγο ύπνο....και μετά....Σκέψου τώρα ότι αυτό είναι μωρό...και σε έχε απόλυτη ανάγκη...για φαντάσου να έχεις 2 τέτοια...και χωρίς βοήθεια...(γιατί αν υπάρχει η ελάχιστη βοήθεια από κάποιον οκ....αλλά χωρίς είναι δύσκολα...)

Εγώ πάντως αν δεν είχα την γυναίκα τους πρώτους 3 μήνες....δεν θα τα έβγαζα πέρα....φαντάσου ότι τάιζα το μωρό και το άλλο μου έλεγε...κατουριέμαι...πάμε.....ή μόλις τάιζα το μωρό...ερχόταν και μου έλεγε, ΄θέλω κρέμα...ταισε με....θέλω γάλα...μπανάνα....όλα τα ήθελε τότε..

Και ο Γιωργάκης βλέπει όνειρα....και στον ύπνο του, μια γελάει ...και την άλλη κλαίει με τσιριχτά!!!!!!!! και κατευθείαν...εξακολουθεί να κοιμάται!!!.

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Σήμερα βγήκαμε λίγο με το καρότσι βολίτσα το πρωί μιας που έχει καλό καιρό, γυρίσαμε, φάγαμε τα μπιφτεκάκια μας και ύπνο! Δεν έχω πολλές δουλειές, λίγο σίδερο μόνο αλλά το αφήνω για αύριο!

Ελένη1977 εμένα τώρα τελευταία μόνο ο δικός μου τα μαζεύει τα παιχνίδια του, τόσο καιρό με αγνοοούσε διακριτικά όταν του έλεγα να τα μαζέψει, και με τρόπο πάντα που λέει και το Κατερινάκι, "άντε να μαζέψουμε, θέλει κι εμένα λίγο να τον βοηθάω, γιατί πρέπει να εχουμε το δωμάτιο μας καθαρό μήπως έρθουν οι ξαδερρφούλες σου να παίξετε, πρέπει να προσέχουμε τα παιχνίδι μας και τα πράγματά μας" και στην ανάγκη "αν δε μαζεψεις τα παιχνίδια σου και δεν τα προσέχεις θα τα βάλω σε μια σακουλίτσα και θα τα δώσω στα παιδάκια που δεν έχουν" και να δεις για πότε τα μαζεύει.

Λιάκι επισκέψεις μπόλικες ε?

Ορίστε όσο κόσμο δεν είχατε τόσο καιρό για το μωρό θα τον έχετε μαζεμένο! Βγαίνει βέβαια το παιδί από το πρόγραμμά του αλλά από την άλλη τι να τους πεις, μην έρχεστε? υπομονή, όταν γυρίσετε στο νησί θα ησυχάσετε ξανά!

Βρε θηρίο το σκέφτεσαι από τώρα για δεύτερο? μπράβο!!

Θα θες να μη γυρίσεις και στη δουλειά να φανταστώ καθόλου και να πάρεις τις άδειες μαζεμένες.

Κοίτα θα έχουν μικρή διαφορά τα παιδιά, σίγουρα θα είναι λίγο δύσκολα στην αρχή αλλά θα μεγαλώσουν μαζί και θα κάνουν την καλύτερη παρέα σε λίγο καιρό! Κάποιες φίλες μου από το καφέ Αυγ 09 έχουν παιδάκια με 1 και κάτι χρόνο διαφορά και όλες τα κατάφεραν περίφημα.

Εγώ βέβαια επέλεξα να μεγαλώσει λίγο ο Γιαννάκης πριν κάνω τη μπουμπού, η κάθε μαμά όμως ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσάρες μου! :P

Εδώ είμαι κι εγώ, μπαίνω και σας διαβάζω, αλλά γράφω όταν βρω λίγο χρόνο παραπάνω... Δε μου αρέσει να γράφω στα κλεφτά και με την ψυχή στο στόμα... :rolleyes: Τώρα η μπέμπα μου κοιμάται οπότε είμαι άνετη!

Ειιιι, συμπεθέρα!!! χιχιχι :tongue: Της τα έδωσα τα φιλάκια της νυφούλας σου και ανταποδίδει!! Στο Χρηστάκη βέβαια στέλνει ένα φιλάκι παραπάνω! χεχεχε ;) Όλα καλά με τις ετοιμασίες της βάφτισης, τα έχουμε υπό έλεγχο θέλω να πιστεύω! :shock: Αυτά που μένουν είναι να κλείσουμε την ταβέρνα (θα πάμε την Κυριακή να φάμε σε μία υποψήφια και θα την κλείσουμε αν την εγκρίνουμε), να παραγγείλουμε τα γλυκάκια (τη Δευτέρα θα πάμε) και να κάνω πρόβα το φόρεμα στη ράφτρα για 1-2 επιδιορθωσούλες που θέλω να κάνω. Α! Έχω επίσης να πάρω μια ενσάρπα ή μπολερό γιατί είναι αρκετά ξώπλατο το φόρεμα και θα πουντιάσω μάλλον! :? Με τα υπόλοιπα είμαστε κομπλέ. :P

Μπράβο στο αγόρι σου (το μεγάλο) που στρώνει ήδη με τον παιδικό και παρακολουθεί φρόνιμος τον παραμυθά!! :rolleyes: Θέλουν μωρέ κι αυτά τον τρόπο τους...

Καλά τρώει και 240 ο μικρός σου; Μέχρι πού θα φτάσετε καλεεε;;; Εγώ δεν της αυξάνω άλλο τα γραμμάρια γιατί μου είναι φουσκωτούλα και πολλές φορές δεν τα τρώει και όλα (200 της κάνω).

Λία μου, γιατί βιάζεσαι τόσο για να βάλεις μπρος για δεύτερο;; :shock: Ούτε ενός δε θα είναι ο Δημητράκης, που σημαίνει ότι θα χρειάζεται τη βοήθεια σου στο μπουσούλημα (τρελό σκύψιμο από μέρους σου), αλλά και στα πρώτα του βήματα που θα αρχίσουν κατά το Πάσχα... Είσαι για εγκυμοσύνες; :? Είναι και γενικώς ζόρικο μωράκι στον ύπνο και γενικά, έχει μάθει σε αγκαλιές λόγω των κολλικών....θα δυσκολευτείς πολύ αν μείνεις έγκυος τόσο γρήγορα (θα μείνεις και κατευεθείαν έγκυος λογικά όπως τις 3 προηγούμενες φορές υπολόγιζε...) και θα δυσκολευτείς ακόμη περισσότερο μόλις γεννήσεις! Εκτός αν έχεις σκοπό να ζητήσεις από τη μαμά σου να έρθει και να εγκατασταθεί σε εσάς κανένα 6μηνό σε εγκυμοσύνη και άλλο πόσο αφού γεννήσεις... Για να τον άντρα σου δε λέω γιατί ξέρω ότι δουλεύει αρκετές ώρες και πάντα το βάρος πέφτει στη μαμά... Δεν ξέρω βέβαια πώς το έχετε σκεφτεί με τον άντρα σου και πώς το αποφασίσατε, εσείς ξέρετε καλύτερα, εγώ απλά σου εξέφρασα τη γνώμη μου (αν και δεν έπρεπε μάλλον γιατί ρώτησες τις δευτερομανούλες τις έμπειρες επί του θέματος).

Υπομονή με τον πολύ κόσμο που έχετε και όπως είπε και η συμπεθέρα μου (η Κατερίνα φυσικά) να μην του αλλάζεις πρόγραμμα και μην του μαθαίνετε όοολο αγκαλιές....

Κι εμένα η μπεμπα μου βλέπει όνειρα και κλαίει με ένα παράπονο άλλο πράγμα! Ούτε ξυπνάει συνήθως.... κλαίει με τα ματάκια κλειστά και δυνατά μάλιστα και σε λίγο ηρεμεί και εννοείται συνεχίζει τον ύπνο! :tongue: Απορώ πραγματικά τι βλέπει και τρομάζει!! Έρχεται ο γύφτος να την πάρει; Εντομεταξύ όταν το κάνει, με τον άντρα μου τρέχουμε να την παρηγορήσουμε γιατί είναι για λύπηση έτσι όπως κλαίει η κακομοίρα! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Βρε θηρίο το σκέφτεσαι από τώρα για δεύτερο? μπράβο!!

Θα θες να μη γυρίσεις και στη δουλειά να φανταστώ καθόλου και να πάρεις τις άδειες μαζεμένες.

Κοίτα θα έχουν μικρή διαφορά τα παιδιά, σίγουρα θα είναι λίγο δύσκολα στην αρχή αλλά θα μεγαλώσουν μαζί και θα κάνουν την καλύτερη παρέα σε λίγο καιρό! Κάποιες φίλες μου από το καφέ Αυγ 09 έχουν παιδάκια με 1 και κάτι χρόνο διαφορά και όλες τα κατάφεραν περίφημα.

Εγώ βέβαια επέλεξα να μεγαλώσει λίγο ο Γιαννάκης πριν κάνω τη μπουμπού, η κάθε μαμά όμως ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή!

Έιδες Λιάκι;;; Οι απόψεις διίστανται!! χιχιχι :tongue:

Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό. Θέλεις να μείνεις έγκυος πριν τελειώσει η άδειά σου,ε; Αυτό είναι καλό αν και τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης δουλεύεις νομίζω..:rolleyes:

Έτσι είναι εν τέλει όπως τα λέει το Σοφάκι... Η κάθε μανούλα ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για δεύτερο παιδάκι όποιες και αν είναι οι δυσκολίες! Κάντε τον προγραμματισμό σας με τον αντρούλη σου, βάλτε τα κάτω και όλα θα πάνε καλά! Όλα είναι μία πρόκληση στο κάτω κάτω! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τα κορίτσια όλα εδω ... Πως περνάτε στα πάτρια εδάφη;;; Τα μωρακια σας φαντάζομαι με τόσες αγκαλιές έχουν καλομαθει...εγω για την ώρα δεν το συζητώ για δευτερα παιδάκι,1) επειδη ειμΑι πολυ κουρασμένη και 2) επειδη η πριγκίπισσα μας χρειάζεται όλη μας την προσοχή,ακόμα δεν μπορω να την μοιραστώ χαχαχχα, είναι λίγο χαζό αυτο που θα πω αλλα όταν μου λένε Άντε σε κανένα χρόνο να βάλετε μπρος για άλλο παιδάκι αισθάνομαι μέσα μου σαν να την προδίδω,γιατι άραγε να αισθάνομαι έτσι;;;; Δεν μου φαίνεται και πολυ φυσιολογικο!!!

Τελικα όλα τα μωρα κλαίνε στον ύπνο!!εγω επειδη έκανα Κ.Τ με ολική ναρκωση δεν ξέρω πως συμπεριφέρθηκαν στο μωρο και είπα στον άντρα μου μήπως δεν της φερθηκαν καλα όταν γεννήθηκε γι'αυτο και βλέπει κανέναν εφιάλτη και κλαίει;;; Αλλα αφου λέτε πως και τα δικα σας το κάνουν μου φύγανε οι τύψεις που Είχα επειδη δεν έκανα επισκληριδιο

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Κορίτσια ξέχασα να ρωτήσω, εσάς οι παιδιατροι σας σας

Έδωσαν οδηγίες για την κρεμουλα που θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες;;εμάς μας είπε ακριβώς όταν γίνει 5 μηνών δλδ 7 μαιου να την βάλουμε κανονικα στο καρέκλακι φαγητού και να ξεκινήσουμε με το απογευματινό γεύμα,αλλα πρώτα να της δώσω το κουτάλακι να το συνηθίσει,ήθελα να ρωτήσω τι κουτάλακι να της πάρω;; Έχετε καμία ιδέα;; Η να πάρω διάφορα να δω τι θα μας βολέψει;;; Μας είπε και νεράκι θα της δώσω μετα το γεύμα βρασμενο αλλα δροσερό,το νερό να το βρασουμε στον βραστιρα όχι όπως τώρα 10 λεπτα,α και αποστηρωση τέλος!!!!

Χθες έτρωγε ο άντρας μου ένα αχλαδι και τον κοίταζε στο στόμα, του λέω κι εγω η έξυπνη να της το βάλει στο στόμα να το γλυψει λίγο,τι το ήθελα;;;όταν της το έβγαλε έβαλε τα κλάματα με ένα παράπονο,και δεν ήθελε το γαλατακι,πέρασε ένα μισάωρο την ξεγελασαμε και μετα έφαγε.

sonia2010 Εμάς δεν μας είπε για κρεμούλα... γιατί... είμαστε ... καλοθρεμένοι!!! Πάντως για την αποστείρωση την είχαμε κόψει στον 6ο... Για κουταλάκια που λες...δεν με είχαν βολέψει καθόλου κάποια που έχουν το κουτάλι κάθετα στην λαβή... αυτά που είχα πάρει και με βόλεψαν αφάνταστα ήταν ένα της chicco με κοκκάλινη λαβή (σκληρό πλαστικό εννοώ...) και αν θυμάμαι καθόλου κυκλοφορούσε σε διπλή συσκευασία...επίσης μου είχαν φέρει δώρο κάτι παιδικά τάπερ, κουταλάκια πηρουνάκια μπολάκια, της tupperware... τα οποία κάνουν και για ζεστό και για κρύο φαγητό..... Το κουταλάκι αυτό έκανε μία μεγάλη καμπύλη στην λαβή του και με βόλευε πολύ στο να το κρατάω...

Όσον αφορά τα μπολάκια που τάιζα τον Χρήστο και τα χρησιμοποιώ ακόμα...έιχα πάρει ανοξείδωτα σκεύη, με καπάκι που δεν είναι καρκινογόνα, και επίσης μπορώ να αφήνω το φαγητό του εκεί μέσα, και να το ζεσταίνω, ή να το διατηρώ ζεστό σε χλιαρό φούρνο... τα απλά πλαστικά με όλα αυτά που ακούω δεν τα θέλω καθόλου....(tupperware μόνο από πλαστικά....)

Σόνια το νερό τώρα, δεν το βράζεις στον βραστήρα?

Τι εννοείς όταν λές..το βράζεις 10΄εκτός βραστήρα?

Έτσι με το αχλαδάκι η μικρή ε? Αμ τι, χαζή είναι να το αφήσει...σου λέει τρώτε εσείς τα καλά...κι εγώ όλο γάλα...γάλα...γάλα!!!!!!

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

Ελένη μου και Κατερινιώ, το ξέρω πως θα περάσω δύσκολα αν κάνω τόσο σύντομα το δεύτερο, αλλά όπως είπε και η Σοφία μας, τον Μάρτιο γυρίζω στη δουλειά και θα πρέπει να πάρω κοπέλα στο σπίτι...και δεν θέλω να τον αφήνω τόσο μικρό σε κάποια άγνωστη και από την άλλη είναι πολλά τα έξοδα και ο μισθός μου δεν θα αλλάξει και πολύ όταν γυρίσω στη δουλειά...βέβαια τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης θα δουλεύω, αλλά ευελπιστώ να έρχεται και η μαμά μου να βοηθάει λίγο αφού θα έχει ξεπεταχτεί ο δημητράκης....

HDfQp3.png

sonia2010 Εμάς δεν μας είπε για κρεμούλα... γιατί... είμαστε ... καλοθρεμένοι!!! Πάντως για την αποστείρωση την είχαμε κόψει στον 6ο... Για κουταλάκια που λες...δεν με είχαν βολέψει καθόλου κάποια που έχουν το κουτάλι κάθετα στην λαβή... αυτά που είχα πάρει και με βόλεψαν αφάνταστα ήταν ένα της chicco με κοκκάλινη λαβή (σκληρό πλαστικό εννοώ...) και αν θυμάμαι καθόλου κυκλοφορούσε σε διπλή συσκευασία...επίσης μου είχαν φέρει δώρο κάτι παιδικά τάπερ, κουταλάκια πηρουνάκια μπολάκια, της tupperware... τα οποία κάνουν και για ζεστό και για κρύο φαγητό..... Το κουταλάκι αυτό έκανε μία μεγάλη καμπύλη στην λαβή του και με βόλευε πολύ στο να το κρατάω...

Όσον αφορά τα μπολάκια που τάιζα τον Χρήστο και τα χρησιμοποιώ ακόμα...έιχα πάρει ανοξείδωτα σκεύη, με καπάκι που δεν είναι καρκινογόνα, και επίσης μπορώ να αφήνω το φαγητό του εκεί μέσα, και να το ζεσταίνω, ή να το διατηρώ ζεστό σε χλιαρό φούρνο... τα απλά πλαστικά με όλα αυτά που ακούω δεν τα θέλω καθόλου....(tupperware μόνο από πλαστικά....)

Σόνια το νερό τώρα, δεν το βράζεις στον βραστήρα?

Τι εννοείς όταν λές..το βράζεις 10΄εκτός βραστήρα?

Έτσι με το αχλαδάκι η μικρή ε? Αμ τι, χαζή είναι να το αφήσει...σου λέει τρώτε εσείς τα καλά...κι εγώ όλο γάλα...γάλα...γάλα!!!!!!

Όχι μέχρι τώρα το βραζω στη κατσαρόλα,και μου είχε πει η παιδιατρος 10 λεπτα να βράζει το νερό!αυτο με το νερό μου το είχαν πει και οι μαιες στο ΜΗΤΕΡΑ αλλα εγω τότε θηλαζα μόνο,taperware για τις κρεμουλες έχω κι εγω,η μάνα μου έχει αδυναμία στα taperware και μας έχει γεμίσει σε λίγο δεν θα χωραμε στη κουζίνα!!κι εγω της Chico Είχα σκεφτεί αφου το λες κι εσυ ως πιο έμπειρη αυτα θα πάρω.

Διαφημίσεις

...πωπω κουφάθηκα τώρα...εγώ στο βραστήρα βάζω το νερό από την 1η μέρα...και σε όλες τις κλινικές εδώ που ξέρω....βραστήρα χρησιμοποιούν....και εγω όχι μόνο αυτό... το έχω εξελίξει το θέμα...για να μην βράζω συνέχεια...για πιο γρήγορα, ειδικά την νύχτα που νυστάζουμε....το βάζω σε ένα καλό θερμό...και το κρατάει καυτό όλη νύχτα...

Σοβαρά ;;; Κι εγω τι κάνω τόσο καιρο;;;; Σε θερμό βέβαια το βάζω κι εγω,αλλα αυτο με τα 10 λεπτα;;; Και καθόμαστε τόσο καιρο πάνω απο τη κατσαρόλα με το ρολόι στο χέρι χαχαχχα, πάντως βρε συ Κατερίνα έψαξε τώρα στο παρεντς σχετικά έτσι απο περιέργεια και είδα πως αρκετά κορίτσια με τον ίδιο τροπο βράζουν το νερό 10 λεπτα δλδ,anyway...μου είχε πει η παιδιατρος ούτε πάνω απο 10 λεπτα για να μη χάσει το νερο κάποια συστατικά αλλα ούτε λιγότερο,γιατι ο βραστηρας δεν μπορει να σκοτώσει τους μικροοργανισμούς,αυτα μας είχε πει .τα αλλα κορίτσια με ποιο τροπο βράζουν το νερο;;;μόνο εγω ήμουν το κορόιδο;;;

Γεια σας κοριτσια!!!!

Μολις κοιμηθηκε ο μπεμπης μου και ειπα να μπω λιγο fb λιγο Forum μεχρι να ερθει και η δικια μου σειρα για νανακια :)

Λια μπραβο για το θαρρος σου που σκεφτεσαι τοσο νωρις για δευτερο.... και εγω θα πηγαινα ανετα για δευτερο αν ειχα βοηθεια.... τωρα ουτε που το συζηταω.....

Σονια αν και θηλαζω, χρησιμοποιω το βραστηρα καθε πρωι και βραζω μεσα εκει τις πιπιλες και οποτε του εχω δωσει μαραθο η χαμομηλι παλι στο βραστηρα εβραζα το νερο.... Εμας ο παιδιατρος δεν μας ειπε ακομα για κρεμες αλλα μας ειπε απο τον τεταρτο μηνα τις πιπιλες να μην τις βραζουμε, μονο καλο πλησιμο γιατι αρχιζουν να βαζουν τα παντα στο στομα τους οποτε το θεωρει περιττο.... εγω βεβαια ακομα τις βραζω, εσεις μονο τις πλενεται??????

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γραφω κ εγω βραδιτικα μεχρι να την παρει καλα ο υπνος αγκαλια κ μετα στην κουνια!

Κατερινα αυτο με το μπουκαλι καλη ιδεα αλλα κωλλυομαι στο οτι θα πρεπει να κανω αποστειρωση κ να τα εχω ετοιμα τη νυχτα, να σηκωθω ακομα 1 φορα (δηλ. συνολο 3ή 4) να πλυνω μολις τελειωσω το θηλαστρο κ τοτε θα εχει περασει αρκετη ωρα κ μπορει να ξυπνησει η μπεμπα για το επομενο γευμα!Το ειχα κανει πριν 2μην. μαζευα μεριδες γιατι ημουν σε γαμο κουμπαρα. Τοτε ομως ηταν η περιοδος που ξυπνουσε το βραδυ μονο 1 φορα!

Λια ξερω οτι θα εχεις θεμα να αφησεις τον μπεμπη σε αλλη γυναικα. Ειχαμε μια συναδελφο που εκανε το ιδιο, (γιατι κ αυτη μονη της εδω με τον αντρα της ηταν) μετα οταν την ξανα ειχα δει ειχε μεινει πετσι κ κοκαλο ετρεχε πισω απο τα μικρα ολη την ωρα! Εσυ μαλλον μετα σκεφτεσαι μηπως την "κανετε" για καπου κοντα σε μαμαδοπεθερικα εε? Κ εμενα που οι γιαγιαδες εχουν προβληματα θα την παω σε βρεφονηπ. κ για δευτερο με το καλο, σκεφτομαι οταν θα ξεκινησω βαρδιες.

Οσο για το βρασιμο της πιπιλας, διαβασα μεσα στο φορουμ παραπομπη καποιου παιδιατρου (ή παιδοχειρουργου δεν ειμαι σιγουρη) στον αντιστοιχο Αγγλικο Οργανισμο Υγειας οτι κανεις την πρωτη φορα αποστειρωση οπως λενε οι οδηγιες, κ μετα πλυσιμο με ζεστο σαπουνονερα (αν το νερο ειναι ποσιμο) ενω καθε φορα αποστειρωση οταν το νερο ΔΕΝ ειναι ποσιμο. Κ απο αλλους στο εξωτερικο που εχω μαθει ετσι κανουν. Καθε φορα αποστειρωση συστηνουν μονο σε οτι ερχεται σε επαφη με γαλα (μητρικο ή μη) γιατι αναπτυσσονται επικινδυνα βακτηρια για το ανωριμο πεπτικο των βρεφων. Αυτα, σας καληνυχτιζω, η μπεμπα βρισκεται σε ροζ συννεφακι:tongue::P...!

bkPSp3.png

Κορίτσια, κι εγώ από τότε που πίνουμε ξένο γάλα στο βραστήρα το βράζω το νεράκι μας και πάντα εμφιαλωμένο... Σόνια, 10 λεπτά,ε; Βάρβαρο μου ακούγεται γιατί όσο και να βάλεις στο θερμός δεν το κρατάει αρκετά ζεστό πολλές ώρες οπότε άντε ξανά βράσιμο 10λεπτα... Απαππα... Επίσης κι εγώ όπως και η συμπεθεροΚατερίνα κάνω αυτό με το θερμός ειδικά για το βράδυ, αλλά και τη μέρα πολλές φορές.

Η παιδίατρος δεν μας έδωσε ακόμη οδηγίες συγκεκριμένες για κρέμες. Είπε θα τα πούμε την επόμενη φορα που θα έρθει (δηλαδή αρχές Οκτωβρίου μόλις γυρίσουμε με το καλό). Όμως ρυζάλευρο γιοκ για τη μπέμπα μας. Στο φρούτο κατευθείαν και δεν ξέρω πότε ακριβώς θα μας το ξεκινήσει... :rolleyes:

Κουταλάκια έχω ήδη πάρει αυτά τα μαλακά με τη σιλικόνη, είναι πολύ καλά και δεν τραυματίζουν τα ούλα του μωρού. Έχει και η chicco και η nuk και η true (στα τζάμπο τη βρίσκω αυτή τη μάρκα αλλά έχει καλά πράγματα).

Τέλος εγώ αποστειρώνω ακόμη κανονικά τις πιπίλες και όλα αν και τρώμε χεράκια και παιχνιδάκια συνέχεια τα οποία φυσικά δεν είναι αποστειρωμένα...

Αχ, ζήλεψα! Τρελαίνομαι για ταπεργουερ και θα πάρω κι εγώ για τα γεύματα της μπουμπούκας μου! :tongue: Από πού μπορώ να πάρω; Πρέπει να ξέρω κάποιον που τα δειγματίζει ή και από το ίντερνετ;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...