Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Γεια σας κοπέλες μου!

Χρόνια πολλά Σοφίες μου!! Να είστε γερές κι ευτυχισμένες!!! :P

Μαρία μου, εμάς η γιατρός μας μάς γράφει με το χέρι το όνομα του εμβολίου (αν θυμάμαι καλά) και δε θυμάμαι να κολλάει κανένα αυτοκόλλητο. Δεν έχω μαζί μου το βιβλιάριο για να το τσεκάρω, έχω μόνο το πράσινο από τον ΟΠΑΔ. Δε νομίζω πάντως ότι είναι κάτι τρομερό αν δεν κολλάει το αυτοκόλλητο, είναι πολύ καλή γιατρός, έχει τεράστια πελατεία, παρακολουθεί πολλά μωρά και δεν θα την κακοχαρακτηρίσω από αυτό. Βέβαια δεν είμαι και σίγουρη. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι γράφει την ημερομηνία και υπογράφει. Την επόμενη φορά που θα κάνουμε εμβόλιο μόλις γυρίσουμε θα τη ρωτήσω αν υπάρχει αυτοκόλλητο να κολλήσει και γιατί δεν το κολλάει. Νομίζω ομως οτι έγινε πολύς ντόρος για το ζήτημα των εμβολίων χωρίς να μπορούμε ουσιαστικά να κάνουμε και πολλά... Αν ήταν προβληματική παρτίδα το εμβόλιο που είχε κάνει το μωράκι το άτυχο, θα ειχαν πρόβλημα σοβαρό αν όχι και πεθάνει και άλλα πολλά μωρακια... :cry: Έτσι δεν είναι; Ήταν προφανώς πολλές οι συγκυρίες που οδήγησαν στο θάνατο το δύστυχο κοριτσάκι ή κάποιο πρόβλημα που είχε και δεν είχε εκδηλωθεί. Σίγουρα με τις φαρμακοβιομηχανίες παίζονται πολλά, αλλά δεν είναι λύση να αφήσουμε ανεμβολίαστα τα παιδιά μας... Εγώ προσωπικά δεν το ρισκάρω να μην κάνω εμβόλια. Το μόνο που ίσως αποφύγω να είναι το MMR που ενοχοποιείται για αυτισμό σε αρκετά μωρά, θα το συζητήσω με την γιατρό μας. Η Παναγιά να είναι μαζί με μας και τα μωράκια μας και χρειάζεται τύχη για όλα!! :?

Κατερίνα εγώ και η Λία είμαστε στα πάτρια εδάφη, όχι η Σοφία! :tongue:

Φίλα μου το αγόρι σου που θα μάθει και γιόγκα! χιχιχι Και το μικρακι σου φυσικά... :rolleyes:

Εμείς σήμερα απόγευμα πάμε Θεσσαλονίκη στους δικους μου! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλα στις Σοφιες για χθες... το ξεχασα τελειος.... Να ειστε γερες και δυνατες να μεγαλωσετε τα παιδακια σας!!!:):):)

Γεια σου Κατερινα καλως σε βρηκα και σενα. Να σου ζησουν τα παιδακια σου, να τα χαιρεσαι!!!!! Χανια εεεεεε???? τι μου θυμησες τωρα??!!!!!!:):):) Το γαμηλιο ταξιδι μας στον Πλατανια... Πολυ ωραια μερη εχετε!!!!!! Να μεγαλωσει λιγο ο μικρος και σιγουρα θα τα ξαναεπισκεπτουμε....

Σονια φανταζομαι την εκπληξη στα ματια σου μολις την ειδες να μασουλαει τα ποδαρακια της..... Προσπαθω και εγω να του τα δωσω, οκ τα πιανει αλλα δεν τα βαζει στο στομα του.... ακουω μονο κατι προυτσσσσσσ απο τον ποπο του χιχιχιχιχιχιχιχι :P:p:p πολυ γελιο, τον ζοριζω μαλλον.....

Καλη σας μερα Μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Αχ...ναι Ελένη, εσένα ήθελα να γράψω (Ελένη και Λία) αλλά από κεκτημένη ταχύτητα να προλάβω να σας γράψω εδώ μπερδεύτηκα!!!!!!!!!!

Άντε Μαρία, να μεγαλώσει ο μικρούλης σου, να ξανάρθετε στα Χανιά...να γνωριστούμε... και να παίξουν και τα ζουζούνια μας!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Καλημερα κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες κ να δωσω με τη σειρα μου στη Σοφια1 γερη κ παντα ευτυχισμενη!Σονια εσυ δεν ξερω γιορταζες χθες? Αν ναι τις ευχες μου κ σε σενα να σε χαιρεται η οικογενεια σου. Πες μου σε ποιο φροντιστηριο στελνεις τη μικρη εντατικα :D, να στειλω κ την δικη μου μπας κ μπουσουλησει συντομα να ξεκουρασω τη μεσουλα μου!

Κατερινα χαρας το κουραγιοοοοοοο σουυυυυυ.Εγω, με δυο μικρα παιδια ΔΕΝ υπηρχε περιπτωση. θα ελεγα στους, αγαπημενους κατα τα αλλα, θειους "θα σας τραπεζωσω οταν κ τα δυο (παιδια) θα μπορουν να μεταφερουν δισκους κ ποτηρια χωρις να ριξουν τιποτα κατω"! Αα κ αυτο με τον παιδικο τι ωραιο κ πρωτοτυπο, μακαρι να το κανει κ κανενας παιδ. σταθ. στην περιοχη μου οταν θα ειναι για την μπεμπα!

Μαρια το ηξερα οτι εχεις μπεμπη, εν τη ρυμη του λογου κ σκεπτομενη την δικη μου ειπα κατα λαθος "την" :tongue:. Εχω μια πολυ καλη φιλη, της οποιας η μητερα ειναι Βαυαρη,πηγε για μεταπτυχιακο Βερολινο κ εδω κ δυο χρονια εχει "εξαφανιστει". Δεν πατησε καθολου Ελλαδα κ δεν εχει επικοινωνησει με καμια φιλη της απο εδω. Ουτε στο fb απαντα :cry:!

Αυτα, εν τω μεταξυ η δικια μου τι παπλωματακι μαλακο δραστηριοτητων της πηρα, δεν θελει μπρουμυτα ουτε λεπτο κ δεν αντεχει κιολας. Εσας ποσο αντεχουν μπρουμυτα να καθονται? Ξερετε τι θα με εσωζε αν υπηρχε? Ενα ρομποτακι να την κραταει αγκαλια κ να με ακολουθει, χαχαχα:D!

εμενα αντεχει ολη μερα χαχαααα,και οχι απλος καθεται ετσι παιζει κι ολας,την βαζω στο παρκοκρεβατο και κανω δουλειες!!

η παιδιατρος δεν μπορουσε να την εξετασει,επειδη ηθελε να γυρισει συνεχως χιιχχιχιι,αν δεν ηταν τοσο ζωηρη θα ηταν περισσοτερα κιλα μας ειπε,οποτε ευτυχως.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Σοφία πολύχρονη!

Να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Κατερίνα τραπεζώματα είχες ε?

Ευτυχώς είχες βοήθεια γιατί με τα παιδιά δεν μπορέις να κάνεις πολλά πράγματα μόνη σου όταν έχεις κόσμο, ξέρω κι εγώ από τα δικά μου γιατί έχουμε αρκετά συχνά κόσμο σπίτι!

Καλέ και ο δικός μου κάτι μέρες έχει ηρεμήσει λιγάκι, παίζει λίγο τα παιχνίδια του στο δωμάτιο του, λέει και "σε παρακαλώ μανούλα να πάω λίγο στη σεία να παίτσω με τα κολίτσια?" λες να τα επηρέασε ο καιρός που χειμωνιάζει? το καλοκαίρι ένα ξασάλωμα το παθαίνουν παραπάνω η αλήθεια είναι!

Καλό ακούγεται για τα αθλήματα στον παιδικό!

Γιόγκα ε!!χαχα!!οομμμμ!!!

Σοφία και η δικιά μου δυσανασχετεί γρήγορα όταν τη βάζω μπρούμυτα!

Ναι ναι, αν μπουσουλήσει-περπατήσει το μικρό θα ξεκουραστείς σίγουρα..

ουουου!! Αν είναι σαν τον μεγάλο μου ειδικά που με το που μπουσούλησε άρχισε να σηκώνεται στηριζόμενος στα έπιπλα, βιαζόταν κιόλας και μπουμ πάρτον κάτω..και εγώ όλο από πίσω να τον κυνηγάω να μην πέσει!!

Σόνια τη βάζεις στο παρκοκρέβατο να παίζει?

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα εγώ το δικό μας, έλεγα όταν ξεκινήσει λιγάκι να κάθεται, θα δω μπορεί να το συναρμολογήσω να δοκιμάσω μήπως της αρέσει από τώρα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

...ούτε κι εγώ έχω ανοίξει πάρκο...νομίζω ότι είναι νωρίς...μετα που θα αρχίσει να κάθεται, θα το βάλω μες την μέση κι αυτό!!!. Ρε παιδια το σπίτι μου έχει γεμίσει παιδικά παιχνίδια (τσουλήθρες - κούνιες - τραπεζάκια δραστηριοτήτων, ποδήλατάκια - αυτοκινητάκια που μπαίνει μέσα...)...ρούχα και αξεσουάρ...(ρηλάξ, καρότσια, πάμπερ, γιογιό...) ...σε λίγο θα τα βάλω πάνω στο κεφάλι μου...όλα αυτά...τουλάχιστον με την κρίση, έκοψαν λίγο οι αγορές και τα δώρα...και λίγο ηρεμήσαμε...

Όσο με τα ρούχα κι εγώ, ναι μεν του τα έβαλα όλα...αλλά δεν τα ευχαριστηθήκαμε ...γιατί τα βάλαμε μια - δυο φορές κάποια καλά ρουχαλάκια...αυτό που φορούσαμε συνέχεια ήταν τα ζιπουνάκια..ευτυχώς κάποια ρούχα τα άλλαξα και μάλιστα τα πήρα στο μέγεθος του Χρήστου, ή πιο μεγάλα και από αυτόν, για να τα φορέσουν και οι δύο.

Εμείς παιδάκια, ποδαράκια δεν βάζουμε στο στόμα, αλλά γελάμε τρομερά...πάρα πολύ, και γαλουρίζουμε όλη την ημέρα...μιλάει με τα παιχνιδάκια του, τα κρεμαστά...ότι του πάω κοντά το πιάνει και δεν το αφήνει με τίποτα...α, επίσης ότι πιάσουμε το πάμε στο στόμα...σε λίγο δεν θα έχει πολύ νόημα η αποστείρωση....

Επίσης με το βάρος που λέτε...νομίζω ότι τα πιο πολλά μωράκια μας είναι φαγανά και βαρούτσικα ε? Κι εμείς αρχές του μήνα ήμασταν 7,50 κιλά...και 66εκ.αλλά τώρα έχει πάρει κιάλλο...του βλέπω και στα φορμάκια του...δεν του μπαίνουν κάποια μέσα σε 15 μέρες...Ούτε κι εμας μας βλέπω για ρυζάλευρο...(ούτε και στον Χρήστο είχα δώσει...) Δεν στενοχωριέμαι όμως...καλύτερα...όλα αυτά είναι άχρηστες τροφές...μόνο βάρος δίνουν στα παιδάκια μας...καλύτερα το γάλα. Μας βλέπω κατευθείαν φρούτα, φαγητό και καμιά βανίλια κρέμα το απογευμα....(που ίσως δεν του την δώσω άμεσα...)

Αυτά!!!!!!!!!!! Αύριο πάλι!!!! Φιλάκια!!!

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Σοφία πολύχρονη!

Να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Κατερίνα τραπεζώματα είχες ε?

Ευτυχώς είχες βοήθεια γιατί με τα παιδιά δεν μπορέις να κάνεις πολλά πράγματα μόνη σου όταν έχεις κόσμο, ξέρω κι εγώ από τα δικά μου γιατί έχουμε αρκετά συχνά κόσμο σπίτι!

Καλέ και ο δικός μου κάτι μέρες έχει ηρεμήσει λιγάκι, παίζει λίγο τα παιχνίδια του στο δωμάτιο του, λέει και "σε παρακαλώ μανούλα να πάω λίγο στη σεία να παίτσω με τα κολίτσια?" λες να τα επηρέασε ο καιρός που χειμωνιάζει? το καλοκαίρι ένα ξασάλωμα το παθαίνουν παραπάνω η αλήθεια είναι!

Καλό ακούγεται για τα αθλήματα στον παιδικό!

Γιόγκα ε!!χαχα!!οομμμμ!!!

Σοφία και η δικιά μου δυσανασχετεί γρήγορα όταν τη βάζω μπρούμυτα!

Ναι ναι, αν μπουσουλήσει-περπατήσει το μικρό θα ξεκουραστείς σίγουρα..

ουουου!! Αν είναι σαν τον μεγάλο μου ειδικά που με το που μπουσούλησε άρχισε να σηκώνεται στηριζόμενος στα έπιπλα, βιαζόταν κιόλας και μπουμ πάρτον κάτω..και εγώ όλο από πίσω να τον κυνηγάω να μην πέσει!!

Σόνια τη βάζεις στο παρκοκρέβατο να παίζει?

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα εγώ το δικό μας, έλεγα όταν ξεκινήσει λιγάκι να κάθεται, θα δω μπορεί να το συναρμολογήσω να δοκιμάσω μήπως της αρέσει από τώρα!

την βαζω ναι,για μεγαλυτερη ασφαλεια,κανω καμια δουλεια,της αφηνω και μαλακα παιχνιδια και καθεται πανω απο μισαωρο καθε φορα μονη της.

Κοριτσια δευτερη μερα που ξυπναει το μωρο 2-3 φορες τη νυχτα εκει που κοιμοταν συνεχομενα,λετε να βγαλουμε κανενα δοντακι???τετοια αλλαγη αποτομα??τα χερια της ειναι και τα δυο στο στομα συνεχως,δεν τα μασουλαει αλλα πιεζει τα ουλα σαν να θελει να ανακουφιστει,εχουμε και γκρινια απ'ολα εχουμε στα ξαφνικα!!

οι εμπειρες μανουλες τι εχουν να πουν???ειναι δοντακια η αλλαξε το μωρο...προς το χειροτερο???

Αφού κάθεται, καλά κάνεις και την αφήνεις....αυτό με το ξύπνημα δεν νομίζω να είναι τίποτα...κι εμένα που είναι τόσο ήσυχος μου το κάνει καμιά φορά...απλά σκέφτηκες μήπως κρυώνει? εγώ τώρα τα βράδυα τον ντύνω με μακρυά μανικάκια, και παντελονάκι ολόκληρο...ή καλτσούλες...γιατί το βράδυ πεύτει κρύο...υγρασία...

Ελα μωρέ που άλλαξε το παιδί προς το χειρότερο...μια χαρά είναι το κουκλί σου.... μπορεί να βγάζει δόντια...πολλά βγάζουν δοντάκια απο τον 5ο μήνα...εμένα ο μεγάλος τα έβγαλε στον 6ο...

Κατερινακι την ντύνω της φοραω φορμακια, και πάντα ελεγχω τα χεράκια της αν είναι κρύα,τι να πω;; Μακάρι να μην αλλάξει γιατι 2 μέρες τώρα τα ίδια κάνει!! Να ρωτήσω και κάτι άλλο μου είπε μια γνωστή μας που έχει παιδάκια μικρά,να μη την ταισω όταν ξυπνάει γιατι θα το κάνει συνήθεια και θα ξυπνάει συνέχεια!! Εγω όμως την ταιζω επειδη νομίζω ότι ξυπνάει επειδη πειναει... Και αν είναι έτσι τι να κάνω να την αφήσω να πειναει;;;γίνεται αυτο;;;

Καλησπέρα!

Από παιχνίδια γεμάτο το σπίτι κι εμάς Κατερινάκι, ποδήλατα, φορτηγά, πίστες αυτοκινήτων, ένας χαμός! Το ίδιο και η δικιά μου, όλα στο στόμα τα βάζει πια, πλένω τα λούτρινα που της δίνω και τα μασητικά αλλά σίγουρα δεν θα είναι όλα αποστηρωμένα, δεν πειράζει να πάρουν και λίγα αντισώματα!

Σόνια δοντάκια λίγο νωρίς νομίζω είναι ακόμα για να βγάλει, την υπόλοιπη μέρα δεν έχετε γκρίνια ε? κι εμένα στον 6ο έβγαλε ο Γιάννης, απλά νομίζω αλλάζουν συνήθειες τα μικρά, δε σημαίνει πως θα κοιμάται πάντα σερί επειδή το έκανε τον τελευταία καιρό. Κι εγώ θα την τάιζα αν ξυπνούσε, θα τη βοηθάει και να νανουριστεί νομίζω, εύχομαι να έτυχε απλά 2 φορές και να επανέλθει στο πράγραμμά της ξανά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Σονια τα ιδια εχουμε και εμεις εδω και 3 εβδομαδες... ενω κοιμοταν απο τις 21.30 μεχρι τις 7.30 και ξυπνουσε μονο μια φορα κατα τις 4 να θηλασει τωρα ξυπναει καθε 2-3 ωρες και την πρωτη βδομαδα ξυπνουσε με κλαματα πραγμα που δεν το ειχε κανει ποτε και ακουω την κοιλιτσα του να γουργουριζει και να εχει πολλα αερια.. τωρα απλα ξυπναει χωρις κλαμα ευτυχως. Ο παιδιατρος μας ειπε οτι το πιο πιθανο ειναι να περνα αλμα αναπτυξης...... απλα υπομονη!!!! και εγω ευελπιστω να στρωσει σιγα σιγα γιατι κουτουλαω απο τη νυστα:(:(:(

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Τα νευρα μου, εσβησαν ολα....

Παμε παλι....

Μαρια καλωσηρθες στην παρεα μας, να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!!

Χρονια πολλα, γεματα υγεια στις Σοφιες μας!!!!!!!

Ελενιτσα1977 γεια σου! χαιρομαι που ειστε καλα...συγχωρεσε με αλλα δεν μπορω να γραψω πολλα, εχω αγκαλια τη μπεμπα μου και χαζευει την οθονη! κανε κουραγιο με τα αγορακια σου κι εμεις ειμαστε εδω να μαθαινουμε νεα σας!ποσα κιλακια ειστε?

φιλια για τωρα..

Στις 2/9 που καναμε το εμβολιο ηταν 6600 και 64 ποντους, τωρα ειναι 6750, εχει κολλησει λιγο, απο τη μια λεω να μην αγχωνομαι(και ο Νικολας ειχει μεινει στασιμος σε αυτη την ηλικια) απο την αλλη στεναχωριεμαι οταν περνουν 4 ωρες και δεν θελει να φαει....

Το παρκο το εχω ανοιξει εδω και 2 εβδομαδες. Το εχω γεμισει παιχνιδια και του αρεσει πολυ, καθεται μιση μια ωρα καθε τοσο. Αρχικα το ανοιξα για να υπαρχει ενα "ασφαλες" μερος στο σαλονι αλλα τελικα του εχει κανει πολυ καλο. Πλεον γυριζει ανετα(μπρουμητα και ανασκελα) και σερνεται απο πανω κατω στο λεπτο. Ελπιζω να το συνηθισει και να καθεται και πιο μετα γιατι σου λυνει τα χερια.

Με τα παιχνιδια ιδιος χαμος και εδω.... Κατερινα και Σοφια που τα παιδακια σας ειναι 7-8 μηνες μεγαλυτερα, βοηθουν καθολου στο μαζεμα ή μπαααααα????Ο δικος μου μονο να σκορπαει ξερει, αλλα το κανει πολυ καλα.....για να πεις οτι μαζευεις ολα τα κομματια απο ενα παιχνιδι πρεπει να ψαξεις ολο το σπιτι.....

Σονια, τα μωρακια αλλαζουν συνεχεια συνηθειες.

Για παραδειγμα ο Νικολας μου κοιμοταν 10ωρο βραδυνο με 1 ξυπνημα και καθολου μεσα στην μερα(5 μηνων), 7ωρο βρ. με 2-3-4 ξυνηματα(10 μηνων), 6ωρο βρ με 1 ξυπνημα και3-4 ωρες το μεσημερι(2 χρονων) και τωρα 8ωρο βραδυνο χωρις ξυπνημα και 2ωρο μεσημεριανο......εχουμε περασει απο ολα(ελπιζω να μεινει στο τελευταιο γιατι πολυ με βολευει.....)

Παντως μεχρι 15 μηνων που τον θηλαζα καθε ξυπνημα ηταν στηθος.

Θηλαζεις καλα δεν θυμαμαι??

Το μητρικο ειναι πιο ευπεπτο, για αυτο κανουμε 8-10 γευματα σε αντιθεση με τα παιδακια που πινουν φορμουλα που τρωνε 5 φορες.

Γνωμη μου ειναι να την θηλαζεις, σε λιγο καιρο που θα μπουν οι στερεες βλεπεις.

Μπορει να περνα αλμα αναπτυξης και να προσπαθει να αυξησει την παραγωγη.

Παντως ο δικος μου ειναι σταθερος, ξυπναει 2-3 φορες καθε βραδυ και 7-7,30 ειναι ξυπνιος.......εμενα γιατι δεν αλλαζει λιγο??????????

Ξυπνησε ο μικρος, τα λεμε.......................

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Σονια κ εμενα αλλαξε προγραμμα, ειναι η τριτη φορα. Ενω ειχα χαρει στον 2ο μηνα ξυπνουσε 1 φορα γυρω στις 5.30 κ μετα 8 για πρωι. Μετα στον 3ο αρχισαμε ανα 2.30 με 3.00 ωρες να ξυπναει κ φυσικα παντα με γαλα ξανακοιμαται. Προσπαθησε χθες το πρωι (5.15) συγκεκριμενα να την κοιμησει ο μπαμπας με χαδια κ μια κουκλιτσα που εχει στο κρεβατι. Το αποτελεσμα παλι με γαλα κοιμηθηκε στις 7 κ τα νευρα μου κροσια γιατι ειχα κ τον δικο μου να λεει "να εγω δεν εχω τροπο να την κοιμησω εχει μαθει με γαλα". Δηλ. θα συνεχισω να ξυπναω ΕΓΩ μονο μεχρι να σταματησουμε τον θηλασμο:evil:. Κ ειναι κ δυσκολη με τον υπνο. Μεχρι το βραδυ, τις ωρες που ξεκουραζεται, λαγοκοιμαται:confused:.

Ελενη εσυ που θηλασες μεχρι 15 μηνων μετα πως το κοψατε, κ πως καταφερνε να κοιμαται χωρις γαλα? Ή του εδινες φρεσκο? Με απασχολει, τουλαχιστον να παρω κουραγιο γιατι καποια στιγμη θα χρειαστει να λειψω (λογω δουλειας βαρδιες) κ να την κοιμησει αλλος.

bkPSp3.png

Εleni1977, μην στενοχωριέσαι...αν έχει κολλήσει λίγο το μωρό...θα το πάρει πάλι μαζεμενο...επίσης τώρα έχει μεγαλώσει και δεν είναι στάνταρ πια το τετράωρο...την μια μπορέι να πεινάει νωρίτερα και την άλλη αργότερα...μην αγχώνεσαι και μην στενοχωριέσαι...εμένα αυτό τον καιρό ναι μεν κοιμάται...(φτου φτου μην τον ματιάσω...) αλλά τρώει τελειως άναρχα...προ ημερών έτρωγε ανα 5 ώρες...κοιμόταν απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και μετά ξανά μέχρι τις 8...μετά πείνασε στις 10 και μετά ξανά κατα τις 6 το πρωί...μετά την αλλη μέρα χτύπαγε το 240γρ. στο μπουκάλι σε χρόνο ντετέ και στο τρίωρο....χεχεχε...τώρα αναπτύσονται και πότε έχουν ανάγκη να κοιμηθούν πότε να φάνε πιο συχνά...έτσι είναι...

Με τα παιχνιδια, θέλει τρόπο ο δικός μου...αν του πω μάζεψε τα παιχνίδια σου...ΔΕΝ θα το κάνει...γιατί αν έιναι ξεκούραστος θα μου πει ότι θέλει να παίξει...κι αν είναι κουρασμένος...δεν θα τα μαζέψει για....ευνόητους λόγους.... Αν όμως πάρω το κουτί του παιχνιδιού και του πω έλα να τα μαζέψουμε μαζι παρέα....(εγώ δεν κάνω τίποτα..απλά του κρατώ το κουτί και κάθομαι σε μια καρέκλα...) τα μαζεύει όλα, και μετά τακτοποιεί και το κουτί...ευτυχώς έχει κόψει αυτό που πήγαινε στα παιχνιδόκουτά του και τα πέταγε όλα έξω...συνήθως παίρνει πλέον συγκεκριμένα παιχνίδια..και παίζει... Γενικά όμως από την αρχή του μήνα που άνοιξε πάλι ο παιδικός σταθμός νομίζω ότι έχει αλλάξει το παιδάκι μου...έχει ηρεμήσει..και είνια πολύ πιο συννενοήσημο...για παράδειγμα σήμερα,,,καθόμασταν μαζί στο λαπ τοπ...σε μια γωνίτσα έβλεπε τον παραμυθά...και στον υπόλοιπο υπολογιστή εγώ δούλευα με πλήρη ηρεμία....δεν έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ...

Σοφία Fo, έχεις δοκιμάσει να το βγάλεις με το θήλαστρο και να της το δώσει ο μπαμπάς της μικρής με το "κλασσικό μπουκάλι"?

Μήπως τουλάχιστον έτσι μοιράσετε τα βραδυνά "ξυπνήματα"!!!

Sonia2010, εγώ τον βράδυ κατά τις 9 - 10 τον ταίζω και τον βάζω για τον βραδυνό του ύπνο...μέχρι τώρα τον έπαιρνε μέχρι τις 5 - 7 το πρωί....αν μου ξυπνήσει κατα τις 1 - 2, αρχικά του βάζω την πιπίλα...οπότε αν δεν πεινάει...κοιμάται μέχρι το πρωί 5 ή 7 ωρα...κάπου εκεί....αν όμως πεινάει ξαναξυπνάει...οπότε μετά τον ταίζω.....(κάνω όμως πριν, κανα δυο φορές...την δοκιμή με την πιπίλα...κι αν δεν "πιάσει" μετά τρώει...!!!)

....Έι, συμπεθερούλα μου που είσαι?

Τα κανόνισες όλα με την βάφτιση...?

Ποια μέρα με το καλό θα βαφτίσετε την νυφούλα μου?

Να μου την φιλήσεις γλυκά....και πες της να μην κλαίει...!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...