Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Μόλις είδα και ροζ στο σκούπισμα, κάθε φορά που σκουπιζομαι δηλαδή. Θέλει ο οργανισμός μου να αδιαθετησει και η προγεστερονη δε τον αφήνει... Αντε να ρθει αυτή η Δευτέρα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. 

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες αχνό ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Αυτο το θεμα που γραφει η Σονια κ εν τω μεταξυ εμενα η ιδια η γιατρος μου εδωσε τα δυο κουτια των εμβολιων για να ξερω τι παρτιδα ειναι τα εμβολια "καλου-κακου":confused:!κ στις επομενες δοσεις το ιδιο θα κανουμε.

Μαρια, δηλ. εσενα οι δικοι σου μειναν Γερμανια κ εσυ αποφασισες να γυρισεις Ελλαδα? Πως κ ετσι, συνηθως γινεται το αντιθετο!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!

Το κρύο συνεχίζεται εδώ δυστυχώς... Κατά τα άλλα όλα καλά, εδώ με τα πεθερικά και αύριο απόγευμα πάμε στους δικούς μου μέχρι και 3-4 Οκτωβριου! Έχουν λολαθεί με τη μικρή όσοι την ειδαν,ελπίζω να μη μας ματιάσουν! :tongue:

Βρε κορίτσια, έτσι όπως τα λέγατε με τα εμβόλια είχα καταλάβει ότι ευθυνόταν σίγουρα για το θάνατο μωρου (έπαθα σοκ, στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, τρελάθηκα με το κοριτσάκι αυτό...), αλλά δεν είναι βέβαιο... Αν πανικοβληθούμε με τα εμβόλια καήκαμε! :shock: Τώρα θα μου πεις, τι άλλο να έπαθε το νινάκι στα καλά καθούμενα 3 μέρες μετά το εμβόλιο....αχ, θεούλη μου!! Μα και αλλεργικό σοκ να έπαθε το κακόμοιρο, τι σκατά έκαναν οι γιατροί και δεν το κατάλαβαν να του δώσουν κανένα αντόδοτο!!! Πω πω...η φρίκη η ιδια!

Με τις παρτίδες εμβολίων τι πάιζει; Μπορώ όταν πάω να αγοράσω το επόμενο εμβόλιο να ζητήσω να είναι από συγκεκριμένη παρτίδα; Και αν δεν το βρίσκω θα πρέπει να πάρω σβάρνα τα φαρμακεία μέχρι να το βρω; Αχ, αγχώθηκα τώρα! Και αυτό μας εξασφαλίζει ότι θα είναι καλό το εμβόλιο; Εγώ δεν τις έχω κρατήσει τις παρτίδες γιατί δεν είχα ιδέα για ολα αυτά και η παιδιατρος δεν μας είπε κάτι, άρα δεν έχει συναντήσει κάποια περίπτωση περίεργη... Αχ άλλο άγχος πάλι και αυτό! Ουφ!!

(Αν εχει κρατήσει καμια σας τις παρτίδες από το εμβόλιο rotarix κάπως έτσι λέγεται που κάνουμε ένα πόσιμο και ένα ενέσιμο ας μου στείλει ένα μηνυμα να μου τη δώσει..)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σοφια2 ηρθα Ελλαδα ντεμεκ για να σπουδασω και ερωτευτηκα, παντρευτηκα εκανα και το παιδακι μου και εμεινα εδω:P:p:p

Βεβαια ετσι πως παν τα πραγματα εδω μας βλεπω να ξαναξενητευομαστε:(

προς το παρον παντως θα παμε μονο διακοπες και ειμαι πολυ περιεργη να δω πως θα αντιδρασει ο μικρος στο αεροπλανο.

Σονια αυτο το θεμα με τα εμβολια και την ατυχη μανουλα με σοκαρε, ολοι την νυχτα αυτο σκεφτομουνα... πικρα... Αλλα βρε κοριτσια κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για τις επιπτωσεις που μπορει να εχει το καθε εμβολιο... και στην τελικη τι κανουμε??? καθε φορα που παμε για εμβολιο ρισκαρουμε την υγεια του παιδιου μας???? δεν ξερω.... πλεον ετσι πως εχουν γινει ολα γενικως τον μονο που μπορουμε να εμπιστευτουμε ειναι τον Θεο και το ενστικτο μας!!!!!!

Καλη σας μερα!!!!!!:)

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Ελενη αν δεν κανω λαθος ο αριθμος παρτιδας αναγραφεται στο αυτοκολλητο που κολλαει ο παιδιατρος στο βιβλιαριο του παιδιου... δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω πως στο αυτοκολλητο φαινεται το εμβολιο που εκανε το παιδι, η ημερομηνια ληξης του εμβολιου και ο αριθμος παρτιδας... πρεπει να το κοιταξω και να ρωτησω και εγω τον παιδιατρο μας σχετικα με αυτο το θεμα.

Ελενη αν δεν κανω λαθος ο αριθμος παρτιδας αναγραφεται στο αυτοκολλητο που κολλαει ο παιδιατρος στο βιβλιαριο του παιδιου... δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω πως στο αυτοκολλητο φαινεται το εμβολιο που εκανε το παιδι, η ημερομηνια ληξης του εμβολιου και ο αριθμος παρτιδας... πρεπει να το κοιταξω και να ρωτησω και εγω τον παιδιατρο μας σχετικα με αυτο το θεμα.

Καλημέρα, Μαρία!

Δεν μας κολλάει αυτοκόλλητο η παιδίατρος στο βιβλιάριο. Αυτό το κρατάνε στο φαρμακείο και το κολλάνε επάνω στη συνταγή την οποία φυσικά κρατάνε..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα κορίτσια μου!

Σχετικά με το θέμα των εμβολίων, διάβασα και εγώ την ιστορίατης κοπέλας και δεν μπορώ να ηρεμίσω από τότε....

Δεν ξέρω αν έφταιξε το εμβόλιο, υπάρχουν πολλοί που είναι εντελώς αντίθετοι στους εμβολιασμούς, έχω και γνωστούς μου, αλλά από την άλλη μπορείς να το ρισκάρεις και να αφήσεις το μωρό χωρίς ανοσοποίηση?

πολλές φορές αλλάζω γνώμη, αλλά και πάλι δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα πάθει κάτι το μωρό μου και θα φταίω εγώ που δεν το εμβολίασα...ή και το αντίθετο....

και ένα άλλο θέμα που με απασχολεί είναι το εμβόλιο που κάποιοι υποστηρίζουν πως προκαλεί αυτισμό στα βρέφη...αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι ποιό είναι ακριβώς, νομίζω MMR λέγεται...θα το ξανακοιτάξω...

θέλω να ρωτήσω την παιδίτρο μας μόλις γυρίσουμε στη Σύρο...

HDfQp3.png

Ελενη εμας μας το κολλαει στο βιβλιαριο μαζι με την ημερομηνια και την υπογραφη και απο ο,τι ειδα γραφει τελικα τον αρ.παρτιδας.... Ασχετο αλλα και ο κτηνιατρος του σκυλου μας μας κολλαει το αυτοκολλητο του εμβολιου στο βιβλιαριο... Θελω να πω οτι συνηθιζεται να κολλανε το αυτοκολλητο του εμβολιου ολοι οι γιατροι.......... Εσας δηλαδη στη σελιδα με τα εμβολια τι γραφει ο γιατρος???? το ονομα του εμβολιου που κανατε το γραφει με το χερι????

Καλημερα κοριτσια, πολυ περιεργος καιρος, το πρωι ηλιο με αερα κ τωρα τομπαει για βροχη!

Ελενη το ροτατεκ κ το πνταβακ που καναμε εμεις μας εδωσε τα κουτια για να εχουμε τις παρτιδες. Καθε φαρμακειο μπορει να εχει διαφορετικες παρτιδες, κ για το αν θα κανει παρενεργειες (σοβαρες εννοουμε) αυτο το ανακοινωνουν οταν αρκετοι ασθενεις εχουν παρομοια σοβαρα συμπτωματα οπως αλλεργ. σοκ, κ ετσι αποσυρουν μια παρτιδα φαρμακων ή δινουν συστασεις. Τωρα αν βεβαια ενα μωρο κανει π.χ. εγκεφαλιτιδα (χτυπαω ξυλο, κανενα μωρακι μακαρι να μην παθαινε ποτε τιποτα) μπορει να μην φταει η συγκεκριμενη παρτιδα εμβολιου αλλα ο οργανισμος του να αντιδρασει ετσι. Πατωντας πανω σε αυτο δεν κανουν αποσυρση ετσι ευκολα εμβολιων κ φαρμακων γενικα. Δηλ. πρεπει ενα σχετικα αξιοσημειωτο δειγμα να παρουσιασει παρενεργειες ΣΟΒΑΡΕΣ. Τωρα αν 41 πυρετος σε βρεφος 4,5 μηνων δεν ειναι σοβαρη παρενεργεια καταλαβαινεις μονο αν πεις PFIZER, GLAXOSMITHKLINE,BAYER κτλ. Οποια θελει κ μπορει ας κατεβασει αυτο το πραγματικο ντοκιμαντερ: http://www.imdb.com/title/tt1632703/

Θα φριξετε με τις παραπανω φαρμακοβιομηχ. κ μετα δειτε ποιες βγαζουν τα εμβολια! Ή αν εχετε δει την ταινια "ο επιμονος κηπουρος" ειναι πραγματικη ιστορια:shock::evil:!Τεσπα, εκνευριστηκα παλι.

Ασχετο, Μαρια μην αγχωνεσαι με το ταξιδι το μπεμπακι θα νομιζει σαν να πηγατε με αυτοκ. δως της λιγο γαλατακι την ωρα της απογ.κ της προσγειωσης για τα αυτακια της κ θα εισαι οκ;). Εκει ο κοσμος πως ειναι ως προς τους Ελληνες της διασπορας? Λετε να μεινετε εκει εε? Καλα θα κανετε αν δυσκολευεστε εδω. Εγω ειμαι πολυ υπερ των αλλαγων. Κ εμενα σκεφτοταν ο δικος μου μια κινηση για Αγγλια, δεν το εχουμε ομως ψαξει επισταμενως ακομα, κ εγω δεν εχω κανενα προβλημα παρολο που ειμαι σε δουλεια που υποτιθεται εχει μονιμοτητα:confused:.

bkPSp3.png

το ιδιο και εμας,το κολλαει στο βιβλιαριο του παιδιου το αυτοκολλητο.ασχετο...εμαθε καινουργιο κολπο το μωρο μου τωρα,να βαζει τα ποδια στο στομα!!!ολη μερα αυτο κανει παλι,ειναι να μη μαθει κατι.......

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Γεια σας κορίτσια!

Μαρία καλώς όρισες στην παρέα μας, να σου ζησει το αγοράκι σου!

Ελενίτσα πήγατε στα βόρεια με τη μπουμπού?

Μπράβο που ήταν τόσο καλό κορίτσι στο ταξίδι!

Να περάσετε πολύ όμορφα στις διακοπούλες σας!

Αχ στενοχωρέθηκα με αυτό το γεγονός που διάβασα, γιατί να γίνονται τέτοια ρε γμτ, η ψυχούλα που χάθηκε, μακριά από μας Παναγίτσα μου, τι να πω..

Κι εγώ δεν το έψαχνα ιδιαίτερα με τα εμβόλια ποτέ, θα ρωτήσω και την παιδίατρό μας αν ξέρει κάτι επ 'αυτού.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Σοφια2 μου το ειπε ο παιδιατρος ειδικα στην προσγειωση να ΤΟΝ Θηλαζω (αγορακι εχω καλεεεεεε):):):):)

Οσο για τις αλλαγες που λες και εγω δεν εχω προβλημα.... το εχω ξαναδει το εργο και ξερω πως ειναι στα ξενα:).... Και μιας και ρωτας για τους Γερμανους ενα θα σου πω, την μανα μου στην δουλεια οι συναδελφοι την ρωτανε γιατι εσεις στην Ελλαδα δεν πληρωνατε τοσα χρονια τους φορους (απο φοροδιαφυγη εμεις οι Ελληνες εδω που τα λεμε αλλο τιποτα) και φτασατε την Ελλαδα σε αυτα τα χαλια???? Τι να τους απαντησεις τωρα??? Τεσπα λιγο με νοιαζει τι σκεφτονται για μας... τουλαχιστον εμεις ξερουμε και ζουμε δεν ειμαστε καλοκουρδισμενα ρομποτακια σαν αυτους.

Σονια ζω για την στιγμη που θα το κανει και μενα ο δικος μου αυτο με τα ποδαρακια.... τρελενομαι!!!!!!!

Sissy24 καλως σε βρηκα!!!!

Κορίτσια καλησπέρα μετά από τόσες μέρες....

Κατ' αρχήν να ευχηθώ στις Σοφίες της παρέας μας χρονια πολλά κι ευτυχισμένα με τις οικογένειες τους....

...όσο γι' αυτό το ατυχές γεγονός το διάβασα κι εγώ κι έπαθα σοκ...αν είναι δυνατόν παναγία μου...ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ...ούτε στον εχθρό μας που λένε τέτοια "τύχη"! :cry::cry::cry:

Μαρία, καλώς όρισες στην παρέα μας...Εγώ είμαι η Κατερίνα απο τα Χανιά, κι εχω δύο αγοράκια...ο μεγάλος μου, θα γίνει τριών ετών τον Οκτώβριο, και ο μικρούλης μου γεννήθηκε στις 2 Μαίου...ήρθε τρέχοντας στην ζωή, μιας και βγήκε μια μέρα πριν μπω στον ένατο μήνα...τι να πω...ας είναι πάντα προκομένος στην ζωή του, και να του πηγαίνουν όλα καλά όπως και η γέννηση του...δόξα το θεό γεννήθηκε γερός παρόλη την βιασύνη του και δεν είχαμε τρεχάματα!!!

Σοφία και Λία φύγατε για τα πάτρια εδάφη ε?...

Λία τι κάνει ο μικρός έστρωσε καθόλου...?

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι η αλλαγή του χώρου του, του περιβάλλοντος γενικά... σκεψου το παιδί ότι ήταν ήσυχο στο σπιτάκι του και τώρα, ξαφνικά βρέθηκε με πόσο κόσμο...διαφορετικό από αυτό που ήξερε...είναι σε άλλο σπίτι, άλλο κρεββάτι...όλα αυτά τα καταλαβαίνει μην νομίζεις ότι επειδή δεν μιλάει...ότι δεν τα αισθάνεται - καταλαβαίνει κιόλας...!!!

Κορίτσια στα ταξίδια που κάνετε, όταν είναι πολύωρα, να τα προσέχετε τα μικρά σας, και να τους αλλάζετε τα ρουχαλάκια τους γιατί ιδρώνουν...ή οταν έχετε αιρκοντίσιον, αυτά κρυώνουν, αλλά δεν μπορούν να το πουν...να έχετε ένα σεντονάκι, ή ένα λεπτο κουβερτάκι να τους το ρίχνετε πάνω τους...εγω αυτό το συνηδητοποίησα τώρα με τον Χρήστο μου που μιλάει και καταλαβαίνει πια, και όποτε κάνουμε μεγάλη διαδρομη με το αμάξι που έχουμε το αιρκοντίσιον ανοιχτό μας λέει ότι κρυώνει...ενώ εμείς ζεσταινόμαστε... και δεν τό είχα φανταστεί μέχρι τώρα ότι το μικρούλι μου μπορεί να κρυώνει...

Ελένη η μπουμπόυκα σου μαλλον μια χαρά είναι απ' ότι μας λες...άντε να γίνουν και τα βαφτισια να δούμε φωτογραφίες και να ακούσουμε τα νέα σας...Α, επίσης αυτό με το αυτοκόλλητο στο βιβλιάριο, κι εμάς μας μας το κολλάει επάνω, κι έτσι φαίνεται η ημερομηνία λήξης του εμβολιου και η παρτίδα του. (δεν είναι το αυτοκόλλητο του φαρμακείου...δεν έχω προσεξει απο που του βγάζει αυτό το αυτοκόλλητο...ίσως είναι του σκευάσματος...)

Σόνια τι παιδί έχεις...? Νομίζω ότι είναι το παιδί θαύμα!!! Μπράβο της μικρούλας...γρήγορη σε όλα της...να σου ζήσει!!! Κοίτα αν σου μοιασει και περπατήσει 8 μηνών όπως εσύ...(έτσι δεν μας είχες πει...ή κάνω λάθος?) λογικό είναι να τα κάνει όλα αυτά από τώρα!!!!!!!!!!

Κατά τ' αλλα χάθηκα, γιατί εκτος ότι είχα ενα σωρό δουλειές και ραντεβού αυτή την εβδομάδα, είχα και τραπέζι σε θείους μου (αδέρφια του πατέρα μου που έρχονται το καλοκαίρι μόνο Κρήτη)...το Σάββατο 15 άτομα και είχα λίγο αγχωθεί...γιατί καιρό είχα να κάνω τραπέζι. Από τότε που έμεινα έγκυος το Χρήστο (τον πρώτο μου γιο) τα είχα κόψει αυτά...πέρυσι τους είχα περιποιηθεί με το τραπέζι της βάφτισης...αλλά φέτος δεν είχα κάνει τίποτα μέχρι τώρα...οπότε το πηρα απόφαση και το έκανα...τελικά όλα καλά πήγαν...αλλά δεν φανταζεσται πόσα πράγματα μπήκαν στη μέση...ευτυχώς να είναι καλά η πεθερούλα μου, μου έστειλε την γυναίκα που με βοήθαγε τους πρώτους 3 μήνες, και με έσωσε...έπλυνε όλα τα ταψιά...και κατσαρολικά...έβαλε δύο πλυντήρια πιάτα...και τα τακτοποίησε κιόλας...έριξε κι ένα σφουγγάρισμα και έτσι πριν ακόμα φύγουν όλοι το σπίτι ήταν του κουτιού...(ευτυχώς είχε καλό καιρό και το έκανα στο μπαλκόνι το τραπέζι...έτσι μέσα δεν λερώθηκε καθόλου...)

Επίσης το καλό είναι ότι ο Χρηστάκος μου έχει ηρεμήσει πάρα πολύ...δεν ξέρω αν έχει "φάει φλασιά" αλλά εδώ και 15 μέρες είναι αγνώριστος...πολύ ήσυχος..παίζει μόνος του...βλέπει και κανένα παιδικό...το βράδυ κοιμάται μόνος του στο κρεββάτι του...προσέχει τον Γιωργάκη μας υπερβολικά...η αποθέωση είναι που θέλει να του βάζει την πιπίλα...την πιάνει λοιπόν πολύ προσεκτικά όπως του έχω δείξει για να μην πιάνει την θηλή της..και μετά πάει στον Γιώργο ο οποίος θέλει δεν θέλει βάζει την πιπίλα...του την εφαρμόζει στο στόμα, λες και είναι τάπα..!!!!!! Την πατάει με την παλάμη του στο τέλος για νη μπει καλά.... χαχαχαχα πολύ πλακα!!!

..........Ααααααααα, να σας πω και το άλλο τι πλάκα...μου έστειλαν απο τον παιδικό ενα σημείωμα, ότι με έξτρα 10ευρώ, θα κάνει (νομίζω) 2 φορές την εβδομάδα με δασκάλους - γυμναστές που θα έρχονται στον παιδικό, διάφορα αθληματα, όπως μπάσκετ, τένις, δισκοβολία, ακοντισμό, ενόργανη, και ένα σωρό άλλα για να δουν σε τι "κλείνει" κάθε παιδί...α...ξέχασα το καλύτερο..θα κάνει και γιόγκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φαντάζεσται να μου έρχεται από τον παιδικό και να μου κάνει τον φακίρη στο σπίτι? χεχεχε!!!

Αυτά για την ώρα, γιατί σας κούρασα πάλι...!!!!!!

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

καλημερα μανουλιτσες,

Χρονια Πολλα στα κοριτσια μας που γιορταζαν χθες.....

2 φορες ξυπνησε το μωρο χθες το βραδυ,ασε πολυ φοβαμαι οτι αλλαζει την συνηθεια του υπνου,εκτος και αν την ενοχλουν τα δοντακια της,επειδη και τις δυο φορες κλαιγοντας ξυπνησε!!και πριν κοιμηθει ειχε γκρινια,και κλαμα,ουφ απο προχθες που καναμε το εμβολιο μες τη γκρινια ειναι!!

Το σαβατο θα ερθει μια γυναικα δοκιμαστικα να με βοηθησει με το μωρο,για να δουμε,σπιτι και μωρο πια δεν προλαβαινω να φαω!!το καλο βεβαια ειναι οτι εχασα ολα τα κιλα της εγκυμοσυνεις!!!

Κατερινα 8 μιση περπατησα ναι,απο μενα πηρε,γιατι ο μπαμπουλης της πρωτα πηγε σχολειο και μετα περπατησε χαχχαα.........μωρε τι πλακα θα εχουν και τα δυο μικρα σου ,και που να μεγαλωσει και το νινι,θα παιζουν μαζι,τι ωραια.

Μαρια την ειχα αφησει στο παρκοκρεβατο να παιζει,και επλενα τα μπιμπερο της,και καποια στιγμη δεν την ακουγα,ξερεις τα αγκου αγκου ολη την ωρα δεν σταματαμε..παω να την δω τι κανει,μηπως την πηρε ο υπνος,και τι βλεπω????να κραταει με τα δυο τις χερακια το ποδαρακι και να πιπιλαει το μεγαλο δαχτυλο,ασε πολυ γελιο εκανα....ε οπως καταλαβαινεις απο κεινη την ωρα μονο αυτο κανει,και το χειροτερο ειναι οτι νυσταζει και δεν θελει να κοιμηθει για να κανει αυτα που μαθαινει.

Καλημερα κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες κ να δωσω με τη σειρα μου στη Σοφια1 γερη κ παντα ευτυχισμενη!Σονια εσυ δεν ξερω γιορταζες χθες? Αν ναι τις ευχες μου κ σε σενα να σε χαιρεται η οικογενεια σου. Πες μου σε ποιο φροντιστηριο στελνεις τη μικρη εντατικα :D, να στειλω κ την δικη μου μπας κ μπουσουλησει συντομα να ξεκουρασω τη μεσουλα μου!

Κατερινα χαρας το κουραγιοοοοοοο σουυυυυυ.Εγω, με δυο μικρα παιδια ΔΕΝ υπηρχε περιπτωση. θα ελεγα στους, αγαπημενους κατα τα αλλα, θειους "θα σας τραπεζωσω οταν κ τα δυο (παιδια) θα μπορουν να μεταφερουν δισκους κ ποτηρια χωρις να ριξουν τιποτα κατω"! Αα κ αυτο με τον παιδικο τι ωραιο κ πρωτοτυπο, μακαρι να το κανει κ κανενας παιδ. σταθ. στην περιοχη μου οταν θα ειναι για την μπεμπα!

Μαρια το ηξερα οτι εχεις μπεμπη, εν τη ρυμη του λογου κ σκεπτομενη την δικη μου ειπα κατα λαθος "την" :tongue:. Εχω μια πολυ καλη φιλη, της οποιας η μητερα ειναι Βαυαρη,πηγε για μεταπτυχιακο Βερολινο κ εδω κ δυο χρονια εχει "εξαφανιστει". Δεν πατησε καθολου Ελλαδα κ δεν εχει επικοινωνησει με καμια φιλη της απο εδω. Ουτε στο fb απαντα :cry:!

Αυτα, εν τω μεταξυ η δικια μου τι παπλωματακι μαλακο δραστηριοτητων της πηρα, δεν θελει μπρουμυτα ουτε λεπτο κ δεν αντεχει κιολας. Εσας ποσο αντεχουν μπρουμυτα να καθονται? Ξερετε τι θα με εσωζε αν υπηρχε? Ενα ρομποτακι να την κραταει αγκαλια κ να με ακολουθει, χαχαχα:D!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...