Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Μολις γυρισαμε απο παιδικη χαρα, χαζευε τα παιδακια που ετρεχαν. Ελενη εμεις αργησαμε λογω της παλλινδρομησης να τα κανουμε (το ποσιμο κ το πενταπλο).Εν τω μεταξυ η παιδιατρος μας εδωσε πισω τα κουτια των εμβολιων για να ξερουμε καλου-κακου την παρτιδα. Κ σε σας το ιδιο εκαναν γιατι διαβασα το πρωι στο φορουμ μια κοπελα κ εχω φρικαρει λιγο.:cry:

Η μπεμπουλα 8 κιλακια:D θα τσιμπας μπουτακια μαγουλακια!! Εμεις Ληδια θα την βγαλουμε, ασχετο με γιαγιαδες.

Λια για το κατσουφιασμα που λες δεν το αναφερεις στο παιδιατρο μηπως ειναι συμπτωμα απο το εμβολιο? εμας μας ειπε οτι μπορει να ειναι ανησυχη!

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λία μου, αν είναι από χθες η περίεργη και κακόκεφη συμπεριφορά του μπεμπούλη σου τότε όντως ίσως ευθύνεται το εμβόλιο, όπως είπε και η Σοφία 2. Αν θυμάμαι καλά όμως είχες πει ότι είναι έτσι πάνω κάτω από τότε που πήγατε Έδεσσα, δηλαδή 2-3 μέρες πριν το εμβόλιο. Εγώ πιστεύω ότι ευθύνεται η αλλαγή περιβάλλοντος σίγουρα και ίσως το γεγονός ότι έχουν πέσει όλοι επάνω του, έρχεται αντιμέτωπος με πολλά νέα πρόσωπα και ίσως αυτό τον "προβλημάτισε" και τον σάστισε! Δε θέλουν πολύ τα μωράκια και αυτό το ταξίδι δεν ήταν μικρή αλλαγή... :? Κάνε υπομονή, να τον έχετε σε ήρεμο περιβάλλον όσο γίνεται και να μην αφήνεις συγγενείς να τον τρελαίνουν με φωνές και έντονα ταχταρίσματα. Τη μέρα ζήτα από τη μαμά σου βοήθεια-πιστεύω ότι από μόνης της ήδη το κάνει- για να αντέχεις το ξενύντι για όσο ακόμη θα είναι αναστατωμένος τα βράδια.. Ελπίζω σύντομα να βρει τους ρυθμούς του και να σας χαμογελάει γλυκά γλυκά όπως πριν (και να κοιμάται καλά φυσικά! :tongue: ).... :P

Πω πω, όντως φτου φτου για τα κιλάκια του!! Είναι σχεδόν σαν τη δικιά μας μόνο που εμείς δε θηλάζουμε!! Τεράστια διαφορά!! :rolleyes: Το γάλα σου μόνο διαιτιτικό δεν είναι! χιχιχιχιχ!!! :tongue:

Ο άντρας σου μέχρι πότε θα είναι εκεί; Εσύ πότε είπαμε γυρνάς; Θα έρθει πάλι Έδεσσα για να σας πάρει;

Σοφία 2 είχατε κι εσείς τόσο έντονο πρόβλημα με παλινδρόμηση όπως η Σόνια; Έβγαζε όλο το γαλατάκι που έπινε; Τώρα πώς είναι; Πώς το αντιμετωπίσατε; Αυτό που λες για τα κουτιά των εμβολίων και τις παρτίδες δεν το κατάλαβα... Έχω χάσει επεισόδια;;; :|

Εμείς είμαστε στον πυρετό των προετοιμασιών για το αυριανό ταξίδι!! :shock: Θα ξεκινήσουμε μεσημεράκι κατά τις 12 περίπου. Είναι όλα έτοιμα εκτός από τα τις τελευταίες στιγμής. Ελπίζω η μπεμπούλα μας να τα πάει καλά... :rolleyes: Σήμερα είναι η πρώτη μέρα στα χρονικά που δεν μου έκανε κακάκια!!! Στο άγχος του ταξιδιού προστέθηκε και αυτό γιατί αν δεν τα κάνει στα αυριανά γεύματα πριν ξεκινήσουμε (τα κάνει πάντα την ώρα που τρώει), θα βγάλει όλο τον εσωτερικό της κόσμο στο ταξίδι και όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ότι καλύτερο!

Μέχρι Τρίτη βράδυ που θα είμαστε Καβάλα στα πεθερικά δε θα έχω ίντερνετ γιατί θα πάμε στο εξοχικό τους και δεν έχουν εκεί σύνδεση. Οπότε θα τα πούμε τώρα και θα σας γράψω νεότερα ή Τρίτη βράδυ αν προφτάσω ή Τετάρτη κάποια στιγμή.

Σας χαιρετώ λοιπόν και τα ξαναλέμε σύντομα! Μέχρι τότε να μου φιλήσετε τα ζουζουνάκια σας!

1218623ofbhi4zqh5.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελένη να έχετε ένα καλο ταξίδι!

Λία μπράβο σας ,7 τοσα κιλα!εγω πιστεύω ότι επειδη αλλαξε περιβάλλον γι'αυτο,όταν πήγαμε στο εξοχικό του άντρα μου την ημέρα που έκλεισε τον 2 μήνα θυμάμαι δεν έκλεισε μάτι όλη μέρα και γκρινιαζε συνέχεια,είχαμε φύγει στις 12 το βράδυ όταν είδαμε ότι δεν μπορούσε να προσαρμοστεί,απο τότε μια χαρα όπου πάμε δεν έχει πρόβλημα πια!

Κορίτσια πηγαίνουμε κάθε μέρα στο καφε του μπαμπα και καθόμαστε 2-3 ώρες γελάει σε όλους κάθεται με όλους αγκαλια,μεςτη τρελή χαρα είναι.ειναι να μη πιστεύεις βρε κορίτσια;; Απο τότε που την πήγαμε στη Παναγία άλλο μωρο επέστρεψε,να πω ότι κάθεται στο παρκοκρεβατο μπρουμυτα και παίζει μονη της με παιχνίδια;;στο ριλαξ τα ίδια στη κούνια της,πήγαμε χθες στο ικεα πάνω απο 3 ώρες καθησαμε και φάγαμε κ ολας όλα τα μωρα γκρινιαζαν το δικο μας μόνο έπαιζε με τον γαιδαρακο της,τι να πω 100% άλλο μωρο.θα πάμε μετα να κάνουμε το εμβόλιο, έχω φοβηθεί πολυ με αυτο που διάβασα στο παρεντς,το ιδιο μάλλον λέμε Σοφια!! Ο θεός να έχει καλα όλα τα παιδιά!!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Γεια σας μανουλες!!!!

Να μπω και εγω στην παρεα σας???? Ειμαι απο Θεσσαλονικη και γεννησα στις 9 Μαιου τον παιδαρο μου 3220 με φτ. Τωρα μπηκαμε στον τεταρτο και ειναι ηδη 8 κιλα με αποκλειστικο θηλασμο.... Βρε κοριτσια να ρωτησω μιας και τα τεκνα μας ειναι στην ιδια ηλικια!!!???? Εχει εδω και 2 εβδομαδες το παιδι ειναι ανησυχο την νυχτα.. ενω ξυπνουσε 2 φορες τωρα καθε διωρο ξυπναει και θηλαζει... και γενικοτερα εχει λιγη γκρινια. Ο παιδιατρος μας ειπε οτι περναει ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ καθως διανυουμε την 18 εβδομαδα (βαση του πινακα αναπτυξης ειμαστε στην αποκορυφωση)... Εσεις περνατε τετοια φαση?????? Πανω που ειπα οτι βαλαμε προγραμμα τωρα αυτο!!!!!!

Να σας ζησουν τα ζουζουνια σας!!!!!

Φιλακια

as1cMeZ0g410000MTYzZHwwMDA1MjRkfHRvIGFnZ2Vsb3VkaSBtYXMgZWluYWk.gif

Τα μεγαλυτερα ταξιδια τα κανεις οταν κοιτας το παιδι σου στα ματια!!!

Γεια σου maro 85,και καλός ήρθες στη παρέα μας,να σου ζήσει και to νινακι σου,και ένα μεγάλο μπράβο και σένα που θηλαζεις αποκλειστικά.εγω ειμΑι η Σόνια απο Τήνο,παντρεμένη εδω στην Αθήνα.γεννησα με κ.τ 3 κιλα το μωρακι μας 7 Μαΐου,θα σου πω ακριβώς πόσο είναι μετα την επίσκεψη μας στην παιδιατρο,δεν κάθεται στη ζυγαριά που έχουμε σπίτι βγάζει έξω χέρια πόδια οπότε έχω σταματήσει.την προηγούμενη εβδαμαδα αυτα συζητούσαμε με τα κορίτσια για το πόσο αναστατωμενα είναι αυτο το διάστημα τα μωρα μας,τώρα η δικια μου γύρισε στα φυσιολογικά της,οπότε κανε υπομονή 1 εβδομάδα και θα περάσει... Αυτα απο μένα ελπίζω να τα ξαναπούμε, πάω να την ετοιμασω να πάμε στην παιδιατρο!

Διαφημίσεις

Αχ μακαρι να ειναι απλα μια φαση... τι να πω!!!! Τι ωραια που σας βρηκα να μοιραζομαστε τις ανησυχιες μας... καθως ειμαι καινουργια μαμα και εχω πολλες!!!

να σου ζησει και σενα η μπουμπου!! Φιλακια

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ξεχασα να συστηθω, Μαρια!!!!

Γεια σου Μαρια, να σου ζησει το μπεμπακι σου, υγειες κ καλοτυχο! εγω ειμαι η Σοφια2 (εχουμε κ αλλη) κ εγω σχετικα καινουρια στην παρεα των μαμαδων. Εγω με φτ στις 26/05 -μαλλον η τελευταια μεχρι στιγμης- μια μπεμπουλα 3κιλ. κ τωρα ειμαστε αισιως 6.100κιλ. με θηλασμο. Αυτο που λες με την ανησυχια το περναμε (περασαμε) ολες σχεδον. Ειναι μαλλον αλμα αναπτυξης στο φορουμ του παρεντς θα δεις αναλυτικα αν ψαξεις. Επισης ειμαι απο Αθηνα, κ φετος δεν πηγαμε διακοπες (το χω απωθημενο ρε κοριτσια ελπιζω του χρονου να 'μαστε καλα).

Σονια το ιδιο περιστατικο λεμε, εχω φρικαρει! Εμενα η μπεμπα απ' οταν εκανε το εμβολιο ολο κοιμαται:( κ εγω δεν το χαιρομαι γιατι ξερω ειναι παρενεργεια η υπνηλια κ φοβαμαι... Εσας Σονια σας εδωσε ο γιατρος το σκευασμα του εμβολιου ή το κουτι πισω για να ξερετε τι παρτιδα ηταν? Απ' οτι καταλαβα στην Ελενη δεν της το εδωσαν. Ρε κοριτσια εχω κ θειο που επαθε αλλεργικο σοκ σε 3η δοση χημειοθερ. ενω στις προηγουμενες ηταν οκ (τι σας λεω τωρα), διαβασα κ το περιστατικο με την κοπελα κ το μωρακι κ εχω τρομαξει!!!

Ελενη σχετικα με την παλλιν. καποιες μερες βγαζει λιγο πιο πολυ κ καποιες καθολου αλλα ακουω το χαρακτηριστικο "γκλικ" που γυριζει το γαλατακι στο λαιμο (ειναι σαν να πινεις κοκα κολα που ακουγεται μετα ενας ηχος, οχι "γκλουγκ" της καταποσης αν καταλαβαινεις οπως το λεω). Εχει κ αλλεργια στο γαλα αγελαδινο κ ξηρους καρπους κ τα εχω κοψει. Χμμμ, τωρα βλεπω δεν εχω γραψει κ πολυ αισιοδοξο μηνυμα.

Αχ μπραβο Σονια μου, να την χαιρεστε την μπεμπουλα σας, κοινωνικη κ καλοβολη:D!Εσυ ποτε λες να την βαφτισεις?

bkPSp3.png

Πήγαμε κάναμε το εμβόλιο με μιση καρδιά,το συζητήσαμε και με την παιδιατρο πρώτα αλλα μας είπε πως τα πρώτα εμβόλια είναι απαραίτητα Σοφια 2.της το ζήτησα το κουτί ναι πρώτη φορα της προηγούμενες φορές όχι να σου πω την αλήθεια!!βρε κορίτσια τα μωρα σας που είναι πιο βαριά δεν σας είπαν τπτ οι παιδιατροι;;; Εμενα μου είπε πως θα πρέπει να προσέχουμε την καμπύλη ανάπτυξης διαφορετικά δεν θα μας βάλει κρεμουλες τον 5μηνα αλλα γιαουρτακι επειδη δεν θελουμε παχιά μωρα... Το μωρο είναι 6970γρ. Και 63υψος.εγω βλέπωντας τα δικα σας νόμιζα ότι είναι αδυνατουλα όμως η παιδιατρος μας είπε να προσέχουμε....είπε την γαλανοματα μου χοντρή :shock::shock::shock:;;; Θα γίνει χαμός είπα στον άντρα μου!!!:evil::evil:...ΑΑΑΑΑ επισης το ματι θα μας μεινει ετσι γαλανο:-P:razz:.....του πεθερου μου τα ματια

Καλο φθινοπωρο!Τι βροχερος καιρος! Ωραια αν ριξει καμια βροχη τωρα το πρωϊ αλλα το απογευμα να σταματησει για να βγαλουμε τα μωρακια βολτα:tongue:!

Σονια πολυ καλα η μπεμπα κ με τα γαλανα ματακια θα καψει καρδιες. Βλεπω απο τωρα τον μπαμπα της να κανει τον "κλουζω" καθε φορα που θα ξεπορτιζει η μικρη:cool:! Καλα εδω εμεις λεμε αμαν κ πως να μην φαμε ρυζαλευρο κ ετοιμες κρεμες κ εσυ στεναχωριεσαι που σου προτεινε υγιεινο γιαουρτακι:confused:? Σε φιλη μου που ξεκινησε τις στερεες το αγορακι μικρο με θηλασμο (περιπου οπως η δικια μου) του αρεσε τοσο πολυ το ρυζαλευρο κ η ετοιματζιδικες κρεμες (φουλ στη ζαχαρη:evil:) που 9 μηνων ξεφυγε σε κιλα πολυ κ ο παιδ. κ η μαμα του ετρεχαν να του περιορισουν τα γευματα. Δεν εχει δοκιμασει το μελι (15μην) γιατι ακομα του κανει διαιτα! Κ εμενα αν μου πει για ρυζαλευρο ή ετοιμες κρεμες, "οχι ευχαριστω δεν θα παρω".

bkPSp3.png

Καλημερα και απο τη βροχερη Θεσσαλονικη!!!!

Εμεις αρχισαμε να φοραμε φορμες...... κριμα παει το καλοκαιρακι και δεν καταλαβαμε τιποτα φετος!!!!

Σοφια2 δεν εισαι η μονη που δεν πηγε διακοπες... εμεις μονο στα χωρια μας πηγαμε για 10 μερες... τη θαλασσα με τα κυαλια την ειδαμε φετος χιχιχιχιχιιιιι. Δεν πηραζει τα παιδια μας να ειναι γερα και του χρονου ε ρε βουτιες που θα ριξουμε!!!!!!!

Σονια η μικρη σου γαλανοματα ειναι μια χαρα στα κιλα της.... εμεις τι θα μας πει τελος του μεινα δεν ξερω γιατι αν και μονο θηλαζω εχουμε ξεφυγει.... του φοραω ρουχα για 1 χρονων (νουμερο 80), πριν 2 εβδομαδες που τον ζυγισε ηταν 7800 και 65 ποντους τωρα σιγουρα τα περασε τα 8 κιλα!!!!! καθε μηνα και κιλο παιρνει ο μπουμπουκος μου!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλια κοριτσια και να εχετε μια ομορφη Κυριακη:)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια μου!

Βρήκα τελικά ίντερνετ....γκατζετάκιας ο πεθερος! χαχα

Το ταξίδι μας ήταν τέλειο, δεν καταλάβαμε ότι είχαμε μωρό δόξα το Θεό! Στις 7 ώρες κάναμε μια στάση για να φάμε όλοι, την αλλάξαμε και αυτό ήταν...

Εδώ έχει πολλή υγρασία και ψύχρα για την ώρα, φοβάμαι μη μου κρυώσει! :shock:

Κορίτσια πείτε μου τι γίνεται με τα εμβόλια γιατί δεν έχω ιδέα και με αγχώσατε!! ΣΟΣ!

Όσο για τα κιλά μας που είναι 7.500, εμείς είπαμε στην παιδίατρο πόσο τρώει και είπε ότι είναι νορμάλ και δεν έχουμε να κόψουμε κάτι,απλά δε θα της δώσουμε ρυζάλευρο αλλά θα πάμε κατευθείαν στα φρούτα.

Μαρία καλωσήρθες!! Είμαι η Ελένη κι έχω μια κορούλα από τις 3 Μαίου. Είμαι από Θεσσαλονίκη, αλλά λόγω δουλειάς του άντρα μου βρισκόμαστε Πειραιά και θα είμαστε εκέι μέχρι 2015, πρώτα υγεία! Τώρα έχουμε άδεια και ανεβήκαμε Καβάλα-Θεσσαλονίκη στους γονείς μας!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Ελένη μου μπράβο στη μικρούλα σας για το ταξίδι!!!

μόνο μια στάση κάνατε???:shock::shock::shock:

εμάς μας είχε πει η παιδίατρος κάθε 2 ώρες να σταματάμε να ξεπιάνεται το μωρό αλλά φυσικά εμείς δε σταματούσαμε όσο κοιμόταν,,,μόλις ξυπνούσε όμως σταματούσαμε αμέσως:rolleyes:

Μαρία καλως ήρθες και να σου ζήσει ο παίδαρος , είμαι η Λία, κατάγομαι από την Εδεσσα και μένω στη Σύρο λόγω δουλειάς,

εχω και εγώ ένα αγοράκι γεννηθηκε 12 Μαίου, 2760 με φ.τ. και τώρα με αποκλειστικό θηλασμό φτάσαμε και εμείς αισίως τα 7300 και 65,5 ύψος!!!!!!!!!!

Σόνια και εμάς ο παιδίατρος που πήγαμε τώρα στην Έδεσσα μας είπε πως αν δεν κάναμε αποκλειστικό θηλασμό θα μας έβαζε λίγο δίαιτα:shock::shock::shock:

Η δικιά μας παιδίατρος δεν είχε πει τίποτα τέτοιο...τι να πεις...

HDfQp3.png

Καλως σας βρηκα Ελενη και Λια!!!!

Να σας ζησουν τα ζουζουνια σας και απο οτι βλεπω και τα δικα σας μωρακι το τρωνε ολο το φαγακι τους χαχαχαχα γερα να ειναι και οσο για διαιτα και κατι τετοια κουλα που λενε καποιοι παιδιατροι δεν μπορω να τους καταλαβω.... ας αρχισουν να μπουσουλανε και να περπατανε, τα μισα θα μεινουν (που λεει ο λογος).... Εμενα προς το παρον δεν με απασχολει το θεμα του βαρους ειδικα οταν το παιδι θηλαζει μονο, αντιθετα αν ηταν αδυνατουλικο θα στεναχωριομουν.

Ελενη καλες διακοπες και καλη ξεκουραση... εκμεταλλευσου την καθε στιγμη. Εμεις τον Νοεμβριο θα παμε Γερμανια στους γονεις μου (εκει μεγαλωσα και εγω) για 2 μηνες και θα γυρισουμε μετα τα Χριστουγεννα. θα ερθει και ο μπαμπας μας μεσα στις γιορτες και θα γυρισουμε ολοι μαζι τον Ιανουαριο.... περιμενω πως και πως να παμε να με ξεκουρασει λιγο και η δικια μου μανουλα καθως εχω και την μεση μου (ειναι και ο μπεμπης μου μπουλουκος.... καταλαβαινεται:P). Το μονο που με αγχωνει λιγο ειναι το αεροπλανο αλλα εχω ενημερωθει αρκετα.... θα δουμε!!!!

Λία, κάθε 2 ώρες έπρεπε λες να σταματάμε; Θα καταπιάστηκε το μωρό μας... Πάντως δεν δυσανασχετούσε σχεδόν καθόλου. Εδώ προσαμόστηε εύκολα, διατηρούμε το Αθηναικό πρόγραμμά μας και όλα καλά! Το κρύο να μην ήταν μόνο.... :? Αγκαλιες όλοι ανω στο μωρό, του πεθερού μου ο λαιμος πονάει...αν τη γλιτώσουμε τυχεροί θα είμαστε!!! :shock: Τη έπιασε μια υπερένταση χθες πριν το βραδινό ύπνο και πάτησε το γερό της το κλάμα για λίγη ώρα αλλά ηρέμησε στην αγκαλίτσα μου και κοιμήθηκε. Σκέφτηκα πως όσο ήσυχη ήταν στο ταξίδι έβγαλε όλη την ένταση, αλλά το κάνει και στο σπίτι μας καμιά φορά αυτό οπότε λα καλά!

Μαρία, εμείς είμαστε μπόλικα κιλάκια, αλλά δε θηλάζουμε πλέον. Θηλάσαμε αποκλειστικά για 2,5 μήνες, αλλά η μπουμπού μου έκλαιγε πολύ στο στήθος και δεν άντεχα άλλο. θηλάσαμε λίγο ακόμη με συμπλήρωμα μέχρι 3 μηνών και τώρα μόνο ξένο. Αλλά για δίαιτα ούτε λόγος, αυτά είναι χαζά για μωράκια...

Περιμένω να μου πείτε για τα εμβόλια!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...