Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Μόλις είδα και ροζ στο σκούπισμα, κάθε φορά που σκουπιζομαι δηλαδή. Θέλει ο οργανισμός μου να αδιαθετησει και η προγεστερονη δε τον αφήνει... Αντε να ρθει αυτή η Δευτέρα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. 

Είχα και εγώ σήμερα λίγες σταγόνες αχνό ροζ στο σκούπισμα και αγχώθηκα τρομερά,αλλά θυμήθηκα που μου είχε πει ο γιατρός πριν 8μερες που πάλι είχα ροζ,πως είναι φυσιολογικό και πως είναι κάποιο αγγείο.Δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την περίοδο που λες..Πως είσαι τώρα? Συνεχίζει το ροζ? 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Το πρώτο μωράκι του καφέ Μαϊου που βαφτίζεται θα είναι η μπουμπού σου Ελενίτσα! Καλοφώτιστο να είναι το μικιό σου!

Τέλεια πρέπει να είναι όσα της διάλεξες, πεταλουδίτσες παντού, πολύ όμορφο θεματάκι!!

Αν μπορέσεις βάλε φωτό αλλιώς θα μας τα δείξεις από τις φωτό της βάφτισης μια και καλή, φορεμένα και τα ρουχαλάκια σας και όλα!

Θα έχετε πολύ κόσμο?

Προφιτερόλ ε? το αγαπημένο μου! τι μου κάνεις τώρα!και μόλις έφαγα κέικ με σοκολάτα φαντάσου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το πρώτο μωράκι του καφέ Μαϊου που βαφτίζεται θα είναι η μπουμπού σου Ελενίτσα! Καλοφώτιστο να είναι το μικιό σου!

Τέλεια πρέπει να είναι όσα της διάλεξες, πεταλουδίτσες παντού, πολύ όμορφο θεματάκι!!

Αν μπορέσεις βάλε φωτό αλλιώς θα μας τα δείξεις από τις φωτό της βάφτισης μια και καλή, φορεμένα και τα ρουχαλάκια σας και όλα!

Θα έχετε πολύ κόσμο?

Προφιτερόλ ε? το αγαπημένο μου! τι μου κάνεις τώρα!και μόλις έφαγα κέικ με σοκολάτα φαντάσου!

Ναι, πεταλουδίτσες θα είναι το θέμα μας, όχι ότι θα κάνουμε πολλά πολλά... Ίσα ίσα θα δώσουμε ένα πιο χαρούμενο τόνο με τα μπαλόνια.

Γλυκατζού κι εσύ,εεε;;; χιχι Κι εμένα είναι τα προφιτερόλ αγαπημένα και τα συγκεκριμένα είναι μούρλια!!

Κόσμο όχι δε θα έχουμε πολύ και στην ταβέρνα ακόμη λιγότερους στα πλαίσια της λιτότητας πάντα, αλλά να σου πω δε μου αρέσουν και τα πολλά τραπεζώματα και νταβαντούρια στη βάφτιση. Τα κάναμε στο γάμο με το παραπάνω, φτάνει! Εκείνη τη μέρα θα έχω το μωρό μου στο νου μου, πώς θα αντεπεξέλθει, πώς θα είναι μετά, το φαγητό της, το άλλαγμά της, η ηρεμία της...

Πρώτες θα είμαστε, ναι...Άντε να κάνουμε την αρχή και να ακολουθήσετε!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Σόνια θα μα τρελάνει η μικρή σου σίγουρα!

Μπουσουλάει χρησιμοποιώντας τα γόνατα δηλαδή?

Εσύ σε κανένα μήνα θα μας γράψεις πως τη βρήκες όρθια στην κούνια!!

Σοφία κλαίει μόνο στις γιαγιάδες η μικρή ή και στους υπόλοιπους που την πιάνουν? Κι εμένα πάντως δεν τρελαίνεται να την παίρνουν όταν δεν τους γνωρίζει, κλαίει συνήθως.

Ρουχαλάκια ευτυχώς έχουμε μπόλικα, να 'ναι καλά η αδερφή μου που μου έδωσε των ανηψιών μου απ όλα, μας έφεραν και 2 μπουφανάκια δώρο, έχουμε και κασκόλ με γάντια 2-3 σετάκια, ότι λειφθεί φοράει και από του Γιάννη κανένα σε γαλάζιο μα δε χάλασε κι ο κόσμος, πάλι καλά γιατί είναι δύσκολη εποχή για αγορές.

Χαχαχχαχα το ίδιο λέει και ο άντρας μου, Αααα μου λέει έχει ξεφύγει το μωρο,θα κοιμόμαστε και θα εμφανιστεί καμία μέρα στο κρεβάτι μας.ναι ακριβώς Σοφακι αυτο κάνει ενω τα γόνατα τα χρησιμοποιεί κανονικα,τα χεράκια της είναι ακόμα αδύναμα,την βλέπω όμως και επιμένει πιστεύω πολυ σύντομα θα μπουσουλησει.

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Σοφάκι μου που είσαι κοπέλα μου! Μέρες έχουμε να ακούσουμε νέα σας! :rolleyes:

Το κάνατε το εμβολιάκι σας,ε; Σιδερένιες!! χιχι Μια χαρά είναι τα κιλά της μπέμπας σου! Ζουμπουρλούλα! :rolleyes:

Έτοιμα σχεδόν όλα για τη βάφτιση... Δεν ξέρω αν μπορώ να επισυνάψω το προσκλητήριο, θα προσπαθήσω. Έχω όμως απλά τη μακέτα στον υπολογιστή και είναι ασπρόμαυρο. Κανονικά είναι σε λευκο μεταλιζέ χαρτί και φουξ γκλίτερ γράμματα. Ο φάκελος είναι φουξ μεταλιζε και στην πίσω μεριά που γράφουμε τα ονόματα έχει κολλημένη μια τρισδιάστατη παιδική πεταλουδίτσα! :)

Επίσης από στολισμό θα έχω αυτά τα μπαλόνια καμάρα με το όνομα της μικρης και αλλα μπαλόνια πεταλούδες εκεί δίπλα.

Οι μπομπονιέρες θα είναι πουγκί από υλικό ψάθα και αυτές φουξ με πεταλουδα ροζ στο δεσιμο. Εχω φωτο τη μπομπονιερα αλλά σε ροζ απαλό, ενώ η δικιά μας θα είναι φουξ. Τα κουφέτα θα είναι στρογγυλά και πολύχρωμα χατζηγιαννακης με φυστικι μέσα, όχι αμύγδαλο. (Δεν ξέρω αν θα φανούν οι εικόνες..) Θα έχει και χωνάκια μπομπονιέρες για τα παιδάκια με μαρσμάλοους και σμάρτις μέσα που θα τα γεμίζουμε εκείνη την ώρα.

Φουστάνι για πριν τη βάφτιση μας πήρε η πεθερά μου. Ο νονός μας παρήγγειλε τα ροζ ρουχαλάκια μας τα βαφτιστικά, κλέισαμε φωτογράφο με 300 ευρώ...χμμ..τι άλλο.. Α! Θα παραγγείλουμε και τα γλυκάκια μια βδομάδα πριν από ένα καλό ζαχαροπλαστείο εκεί κοντά στο χωρίο μας και θα είναι κυπελάκια με προφιτερόλ! Το κάνει μούρλια το προφιτερόλ αυτός! Ταβέρνα επίσης θα κλείσουμε μια βδομάδα πριν.

Ελένη δεν σε έχω ρωτήσει,πως θα την βγάλετε την μικρή σας;;Εμείς Αλεξάνδρα το όνομα του πεθερου μου.

Ελένη δεν σε έχω ρωτήσει,πως θα την βγάλετε την μικρή σας;;Εμείς Αλεξάνδρα το όνομα του πεθερου μου.

Αθανασία, το όνομα του μπαμπά μου! Να σε ρωτήσω κι εγώ τώρα... Αν με το καλό κάνετε δεύτερο παιδάκι και βγει αγόρι...πώς θα το πειτε;;

(Πολύ ωραίο το Αλεξάνδρα!)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Μας βάλανε το τηλέφωνο σπίτι επιτέλους, έχουμε και γρήγορο ίντερνετ, γιούχου!!

Με το στικάκι σερνότανε τόσο καιρό!

Σήμερα γιορτάζει ο αντρούλης μου, δεν κάνουμε γιορτή, έφτιαξα λίγα μεζεδάκια μόνο γιατί μπορέι να έρθουν οι δικοί μου να ευχηθούν.

Ελενίτσα καλύτερα έτσι, λίγοι και καλοί, ειδικά για βάφτιση καλύτερα να μην έχεις πάρα πολλά άτομα, στο γάμο όλοι είχαμε αρκετό κόσμο μάλλον! Κι εγώ στης μπέμπας με το καλό λέω να κάνουμε πιο λιτά πράγματα από το γάμο και από τη βάφτιση του Γιάννη, όχι πως είχαμε πολυτέλειες αλλά θέλω να έχουμε πιο λίγα άτομα αυτή τη φορά.

Σήμερα το έχει ρίξει στον ύπνο η μικρή μου, τρώει ανά τρίωρο που είναι πολύ γι΄αυτήν!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αθανασία, το όνομα του μπαμπά μου! Να σε ρωτήσω κι εγώ τώρα... Αν με το καλό κάνετε δεύτερο παιδάκι και βγει αγόρι...πώς θα το πειτε;;

(Πολύ ωραίο το Αλεξάνδρα!)

Μια φίλη μου τη λένε Αθανασια και την φωνάζουμε Νασια,αν κάνουμε αγόρι θα τον λέμε Κωνσταντίνο (ο junior)το όνομα του άντρα μου, το συνηθίζουμε Εμείς στη Τήνο,βασικά τον πατέρα μου τον λένε Πέτρο και δεν μου αρέσει καθόλου!! Ας τον βγάλει ο αδερφός μου,γιατι να το υποστεί το παιδάκι μου χαχχαχαχαα δεν το ξέρει βέβαια ο μπαμπας μου μέχρι τότε ελπίζω να μου έχει γράψει ότι είναι να μου δώσει χιχιιι

Μια φίλη μου τη λένε Αθανασια και την φωνάζουμε Νασια,αν κάνουμε αγόρι θα τον λέμε Κωνσταντίνο (ο junior)το όνομα του άντρα μου, το συνηθίζουμε Εμείς στη Τήνο,βασικά τον πατέρα μου τον λένε Πέτρο και δεν μου αρέσει καθόλου!! Ας τον βγάλει ο αδερφός μου,γιατι να το υποστεί το παιδάκι μου χαχχαχαχαα δεν το ξέρει βέβαια ο μπαμπας μου μέχρι τότε ελπίζω να μου έχει γράψει ότι είναι να μου δώσει χιχιιι

Εμείς αν κανουμε αγορι πρεπει οπωσδηποτε να πάρει το ονομα του πεθερου μου, δηλ. Κωνσταντίνος! χχιχι Το αγόρι το "παίρνει" ο άντρας και βγαζει τον πατερα του, εσείς δεν το έχετε αυτό; Αρα εγώ πήρα το κοριτσι και θα βγάλω το μπαμπα μου γιατι την μαμα μου την εβγαλε ηδη ο αδερφος μου!

Πάντως για το Πετρος δεν εχεις δικιο, εμένα μου αρεσει πααααρα πολύ! Ειναι το αγαπημενο μου αντρικο ονομα! Γουστα ειναι αυτα βεβαια... :rolleyes:

Εμείς Αθανασια θα τη φωναζουμε,δε μου αρεσουν καθολου τα Νασια, Νανσυ κλπ...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μας βάλανε το τηλέφωνο σπίτι επιτέλους, έχουμε και γρήγορο ίντερνετ, γιούχου!!

Με το στικάκι σερνότανε τόσο καιρό!

Σήμερα γιορτάζει ο αντρούλης μου, δεν κάνουμε γιορτή, έφτιαξα λίγα μεζεδάκια μόνο γιατί μπορέι να έρθουν οι δικοί μου να ευχηθούν.

Ελενίτσα καλύτερα έτσι, λίγοι και καλοί, ειδικά για βάφτιση καλύτερα να μην έχεις πάρα πολλά άτομα, στο γάμο όλοι είχαμε αρκετό κόσμο μάλλον! Κι εγώ στης μπέμπας με το καλό λέω να κάνουμε πιο λιτά πράγματα από το γάμο και από τη βάφτιση του Γιάννη, όχι πως είχαμε πολυτέλειες αλλά θέλω να έχουμε πιο λίγα άτομα αυτή τη φορά.

Σήμερα το έχει ρίξει στον ύπνο η μικρή μου, τρώει ανά τρίωρο που είναι πολύ γι΄αυτήν!

Τέλεια που σας βαλανε επιτελους σταθερο Σοφακι!! Κοιμαται η μπουμπου σου πολύ σημερα,ε; Η γλυκουλα!! :P

Εμείς πήγαμε πάλι βολτα στα τζαμπο! Τωρα που τα εχουμε κοντα και παω με τη μικρη με τα ποδια, ολο εκει ειμαι! Πολλά λεφτα εφυγαν γιατι ολο και κατι παιρνουμε καθε φορά! Ειναι και το leroy merlin μαζι.. :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε Ελενίτσα!

Σήμερα είμαστε σπίτι εμείς, δε δουλεύει κι ο σύζυγος και είμαστε παρείτσα.

Φάγαμε τορτελίνια καρμπονάρα πριν, να το ρίξουμε και λίγο έξω, πολύ στην υγειινή διατροφή το έχουμε ρίξει τελευταία, επιβάλλεται όμως για να μαθαίνει κι ο Γιάννης να τρώει σωστά!

Πολύ όμορφα και το Αλεξάνδρα και το Αθανασία κορίτσια!

Το Πέτρος κι εμένα μου αρέσει πολύ!

Εγώ έβγαλα και τα δύο παιδιά από τα πεθερικά μου, συνηθίζεται εδώ στην Κρήτη αρκετά, Κάλλια θα τη λέω τη μικρή βέβαια γιατί το Καλλιόπη δε μου πάει και το Πόπη μου φαίνεται αρκετά συνηθισμένο.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ευχαριστούμε Ελενίτσα!

Σήμερα είμαστε σπίτι εμείς, δε δουλεύει κι ο σύζυγος και είμαστε παρείτσα.

Φάγαμε τορτελίνια καρμπονάρα πριν, να το ρίξουμε και λίγο έξω, πολύ στην υγειινή διατροφή το έχουμε ρίξει τελευταία, επιβάλλεται όμως για να μαθαίνει κι ο Γιάννης να τρώει σωστά!

Πολύ όμορφα και το Αλεξάνδρα και το Αθανασία κορίτσια!

Το Πέτρος κι εμένα μου αρέσει πολύ!

Εγώ έβγαλα και τα δύο παιδιά από τα πεθερικά μου, συνηθίζεται εδώ στην Κρήτη αρκετά, Κάλλια θα τη λέω τη μικρή βέβαια γιατί το Καλλιόπη δε μου πάει και το Πόπη μου φαίνεται αρκετά συνηθισμένο.

Καλά κάνετε και τρώτε υγιεινά! Εμείς μαγειρεύουμε και υγιεινά και μη, αλλά το θέμα είναι ότι τα απογεύματα που βγαίνουμε έξω βόλτα τις περισσότερες φορές θα τσιμπήσουμε κάτι γιατί είναι και η ώρα τέτοια που πεινάμε...μας αρέσουν και οι λιχουδιές που κυκλοφορούν και άντε να δω πώς θα χάσω 8 κιλά που θέλω!!! :shock: Χθες που μάζευα τα ρούχα μου για το ταξίδι δοκίμασα χειμωνιάτικα παντελόνια που έχω να βάλω από πρόπερσι το χειμώνα πριν μείνω δηλαδή έγκυος και δε μου μπάινει ούτε ένα!!! :shock: :shock: :shock: Στεναχωρέθηκα και αγχώθηκα γιατί δίαιτα μου είναι πολύ δύσκολο να κάνω και δεν ξέρω πώς θα συμμαζευτώ!! Τώρα που χειμωνιαζει και οι βόλτες με το παιδί θα είναι περιορισμένες λόγω κρύου, κάτι πρέπει να κάνω! Να μπω στα ρούχα μου, βρε παιδί μου και όχι να αγοράσω καινούρια μεγάλα νούμερα! Αχ!

Α, φιλενάδα, νομίζω σε έριξαν με τα ονόματα... Γιατί καλέ τα πήρε και τα δύο ο άντρας σου τα ονόματα; Εντάξει, το πρώτο ήταν αγόρι και φυσιολογικό να βγάλετε τον πεθερό σου. Το δεύτερο όμως που είναι κοριτσάκι γιατί να μην βγάλεις κι εσύ τη μανούλα σου ή τον μπαμπά σου; Ψυχή δεν έχουν εκείνοι; Να μην ακούσουν το όνομά τους κι εσύ να μη νιώσεις τη χαρά ότι τους τίμησες και τους ευχαρίστησες; Το έχετε δηλαδή στην Κρήτη να τα παίρνει όλα ο άντρας; Α, άδικο έθιμο....

Κάλλια,ε; Πρώτη φορά το ακούω για να πω την αλήθεια μου και μου ακούγεται λίγο περίεργο! Το Καλλιόπη είναι καλύτερο νομίζω... Είπαμε όμως, γούστα είναι!

Όσο για το Αθανασία που θα βγάλουμε την μονάκριβή μας, δεν τρελαίνομαι εγώ προσωπικά, αλλά τη μαμά μου δεν ήθελα να τη βγάλω πάλι. Την έβγαλε περσι ο αδερφός μου. Όσο για να το πάρει ο Τάσος το όνομα και να βγάλει τη μαμά του δεν έπαιζε γιατί αν πρώτα ο Θεός κάνουμε αγόρι θα το πάρει σίγουρα, οπότε αυτό ήταν δικό μου! :rolleyes: (Αν και την πεθερά μου τη λένε Ιφιγένεια και είναι πολύ ωραίο όνομα...)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας μαμαδες! Επιτελους ξανακαταφερα να γραψω... Λοιπον κατ'αρχην, χαιρετω την Ελενη1977 να χαιρεσαι τα αγορακια σου κ εσυ! Δευτερομανες το λεω παλι, να μας δινετε κανενα κολπακι (tip) γιατι τα χρειαζομαστε:tongue:!

Σοφια κλαιει στις γιαγιαδες επειδη δεν τις εχει δει σχεδον καθολου, αν κ οι δυο μενουν κοντα αλλα εχουν προβληματα κ παμε εμεις τη μπεμπα να τους δει οποτε μπορουμε.

Ελενη με το καλο η βαφτιση της Αθανασιας σου! Βαλε μας καμια φωτο οταν την κανετε!Πεταλουδες εεε, φαινεται οτι ειναι το αγαπημενο σου θεμα, χαχα!

Εμεις λεμε για αρχες Νοεμβ. αλλα ακομα δεν εχω σκεφτει τιποτα αν κ δεν νομιζω να κανω κατι ιδιαιτερο (κοριτσια βαριεμαι να τρεχω κ να τα εχω εννοια, ειμαι λιγο "γιουχου" :rolleyes:).

Πηγαμε στη γιατρο κ καναμε τα πρωταμας εμβολια, κλαψαμε αλλα λιγο. Ειμαστε ψιλολιγνες 6.100κ. και 62εκ.:P.Ααα κ για τα ουλα δεν ειναι ακομα πρησμενα οποτε ακυρη η δικαιολογηση της κλαψας οτι μπορει να ειναι απο αυτο. Τι να πω ειδωμεν!

bkPSp3.png

Γεια σας μαμαδες! Επιτελους ξανακαταφερα να γραψω... Λοιπον κατ'αρχην, χαιρετω την Ελενη1977 να χαιρεσαι τα αγορακια σου κ εσυ! Δευτερομανες το λεω παλι, να μας δινετε κανενα κολπακι (tip) γιατι τα χρειαζομαστε:tongue:!

Σοφια κλαιει στις γιαγιαδες επειδη δεν τις εχει δει σχεδον καθολου, αν κ οι δυο μενουν κοντα αλλα εχουν προβληματα κ παμε εμεις τη μπεμπα να τους δει οποτε μπορουμε.

Ελενη με το καλο η βαφτιση της Αθανασιας σου! Βαλε μας καμια φωτο οταν την κανετε!Πεταλουδες εεε, φαινεται οτι ειναι το αγαπημενο σου θεμα, χαχα!

Εμεις λεμε για αρχες Νοεμβ. αλλα ακομα δεν εχω σκεφτει τιποτα αν κ δεν νομιζω να κανω κατι ιδιαιτερο (κοριτσια βαριεμαι να τρεχω κ να τα εχω εννοια, ειμαι λιγο "γιουχου" :rolleyes:).

Πηγαμε στη γιατρο κ καναμε τα πρωταμας εμβολια, κλαψαμε αλλα λιγο. Ειμαστε ψιλολιγνες 6.100κ. και 62εκ.:P.Ααα κ για τα ουλα δεν ειναι ακομα πρησμενα οποτε ακυρη η δικαιολογηση της κλαψας οτι μπορει να ειναι απο αυτο. Τι να πω ειδωμεν!

Γεια σου, Σοφία 2! Α, τέλεια κι εσείς τώρα κοντά η βάφτιση,ε; Άντε με το καλό να φωτιστούνε τα νινάκια μας καλέ! Κοντεύει κιι εσάς ο καιρός, αλλά μην αγχώνεσαι. Η βάφτιση δεν έχει πολλά πολλά και είναι στο χέρι σου να περιορίσεις ότι δεν θες!

Σιδερένιες! Τώρα κάνατε τα πρώτα εμβόλια; Τι εννοείς πρώτα;; Όντως είναι λιγνή η κορούλα σου! Η δικιά μου η μπουλουκα κοντευει τα 8 κιλά!

Περίεργο όμως μου φαίνεται οτι δεν φούσκωσαν ακόμη τα ούλα σας. Εμάς φούσκωσαν μόλις κλείσαμε το 2 μήνα! :shock: Καλά σίγουρα βέβαια δεν είναι αυτά στανταρ σε όλα τα μωράκια...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γειάσας κοριτσάκαι μου από τη βροχερή Έδεσσα!

εδώ φθινοπώριασε για τα καλά και να σκεφτείτε την προηγούμενη εβδομάδα στο Γύθειο είχε 37 βαθμούς και δεν κοιμόμασταν από τη ζέστη!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Βρε κορίτσια, δεν ξερω τι να κάνω με το μωρό μου...από τότε που ήρθαμε στην έδεσσα έχει χάσει τελειώς τα ωράριά του, χθες το βράδυ κάθε μια ώρα ήταν ξύπνιος...και από το απόγευμα και μετά γίνεται απίστευτα γκρινιάρης, με κλάμματα, δάκρυα κτλ...

και δε μας γελάει ΄τοσο συχνά όσο γελούσε, είναι συνεχώς κατσουφιασμένος και σοβαρός...

να τον επηρέασε τόσο το ταξίδι και η αλλαγή περιβάλλοντος???

εχθές πήγαμε και παιδίατρο και κάναμε εμβόλιο, είναι 7300 και 65 πόντους το θρεφταρι μου, ο γιατρός τον έφτυνε να μη τον ματιάσει που έχει τόσο βάρος με αποκλειστικό θηλασμό!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...