Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Στο κέντρο που ήμουν εγώ μόνο για το πρώτο η τιμή ήταν τσιμπημένη στα 600€, για κάθε επόμενο ήταν πολύ λιγότερα. 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Μανουλίτσες μου γλυκιές, ήρθα και εγώ στα πάτρια εδάφη!!!!!!

Λοιπόν, ας τα πάρω από την αρχή, πριν ξυπνήσει πάλι το βλαστάρι μου και τρέχω σαν τρελή:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καταρχήν, το ταξίδι μας με το καράβι....

Σοφάκι ακολούθησα τη συμβουλή σου και πήρα το μάρσιπο αντί για το καρότσι στο καράβι και σώθηκα!!!!!!!!!!Ευτυχώς μου έδωσες την ιδέα γιατί στο πλοίο γινόταν της κακομοίρας!είχε πααααρα πολύ κόσμο!!!!!

είχαμε κλείσει καμπίνα(και πάλι ευτυχώς) και ανέβηκα εγώ με το μωρό στο μάρσιπο και ο άντρας μου έβαλε το αυτοκίνητο και ήρθε μετά και μας βρήκε...

είχε 8 μποφόρ και το καράβι κουνούσε απίστευτα...στην καμπίνα δεν μπορούσα να σταθώ όρθια για να νανουρίσω τον μπεμπούλη αλλά με το που ξεκινήσαμε κοιμήθηκε σε δευτερόλεπτα στην αγκαλιά μου όπως καθομουν στο κρεβάτι:shock::shock::shock:δεν είχε ξαναγίνει αυτό πότε!!!(και φυσικά ούτε και ξανάγινε!)

κοιμήθηκε αρκετά, ξύπνησε με κέφια, τον είχαμε στο κρεβάτι και παίζαμε αρκετή ώρα όσπου ξανανύσταξε και ξανακοιμήθηκε!!!μια χάρα το ταξιδάκι μας!

Μετα, το ταξίδι μας για Γύθειο με το αυτοκίνητο ήταν αρκετά καλό...ξεκιήσαμε στις 10 το πρωί όταν ήταν έτοιμος για τον πρωινό του υπνάκο, κοιμήθηκε μια ώρα αλλά όταν ξύπνησε τον έπιασε κρίση και σταματήσαμε άρον άρον σε ένα πάρκιν στην εθνική μέχρι να ηρεμήσει...τον τάισα, τον άλλαξα...έκανε και κακά και έγινε χαμός :rolleyes::tongue::tongue::tongue:

μετά ξανακοιμήθηκε μέχρι την Σπάρτη, όπου σταματήσαμε για καφέ και για να ξεπιαστεί και ξανακοιμήθηκε μέχρι το γύθειο!!!

και στον γυρισμό 2 στάσεις κάναμε για καφέ και φαγητό, και την υπόλοιπη διαδρομή νανάκια...

απλά χρειάζεται και λίγη κολοφαρδεία να ξυπνήσει όταν είσαι κοντά σε σημείο με μαγαζί για να σταματήσεις, γιατί συνήθως όταν ξυπνάει ειναι κακόκεφος και δεν θέλει να μείνει στο κάθισμα!

Με τα πεθερικά καλά, τελικά η εθερά μου, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, όλο αγκαλίτσες και χαρούλες με τον εγγονό...με κυνηγούσε μονίμως για να φάω(να καλοτρώει ο εγγονός δηλ:?)αλλά πολύ κουράστηκα κορίτσια...2 φορές πιό πολύ από ότι μόνη μου στη Σύρο:shock::shock::shock:τα πεθερικά ήθελαν μόλις ξυπνήσει ο μ ικρός να τον ταίσω να τον αλλάξω και να τους τον πάω για να παίξουν(μέναμε στο αποκάτω διαμέρισμα)...και ήμουν συνέχεια πάνω - κάτω...με πέθαναν τα πόδια μου...

Τώρα, για το χθεσινό ταξίδι, ξεκινήσαμε πολύ νωρίς το πρωί στις 5μιση αφού είχα ταίσει τον μικρό μισοκοιμισμένο...τον έβαλα στο κάθισμα όπου ξύπνησε και κοιταζε γύρω του γελώντας(έχω την εντύπωση πως ονειρευόταν με τα μάτια ανοιχτα) κοιμήθηκε 2 ωρίτσες, όταν ξύπνησε κάναμε μια στάση σε ένα πάρκιν για να ηρεμήσει και να ξεπιαστεί και μετά από λίγη ώρα σταματήσαμε στη λαμία για καφέ...εκεί ξεκουραστήκαμε λίγη ώρα και μετά πάλι κοιμήθηκε μέχρι την Κατερίνη!!!!!!!πάλι στάση, φαί, παιχνίδι και μετά μέχρι σχεδόν την Έδεσσα κοιμόταν!!

γενικά ήταν πολύ καλός, δεν το περίμενα κορίτσια, μεγάλη εκπληξη!!!!!!

Το θέμα είναι πως εδώ από χθες δεν μπορεί να κοιμηθεί πάνω από μισή ώρα και τα έχω παίξει!!!!

λίγο το ταξίδι, λίγο η αλλαγή κλίματος, μάλλον τα έπαιξε ο μπεμπούλης μου....ελπίζω να στρώσει σύντομα το αγοράκι μου, γιατί έχω αγχωθεί πολύ!!!

Ελένη μου σου προτείνω να φύγετε ΄ξημερώματα, έτσι ώστε να είναι μισοκοιμησμένη η μπέμπα και να περάσει το μισό ταξίδι μέχρι να συνέλθει..

ελπίζω να πάτε καλά, είναι δύσκολο για το μωρό γιατί κουράζεται και βαριέται στο κάθισμα, εγώ είχα κουδουνίστρες και παιχνίδια , /ολα μαζί μου, χαμός, και είχα κρεμάσεο στο παράθυρο μια πατσέτα με σχεδιάκια παιδικά και καθόταν και τη χάζευε μέχρι να αποκοιμηθεί;););)

Σόνια, με έσωσες με το μάρσιπο, στο καράβι καρότσι δεν χωρούσε με τίποτα...πού να το πήγαινα???

Σοφάκι και Κατερίνα, τα φιλιά μου στα μπεμάκια σας!!!!

Σοφία 2 Κ/στης είμαι από Λ/Φ, η Φωτεινή είναι έγκυος στο δευτερο, κοριτσάκι έχει και γεννάει τον άλλο μήνα νομίζω!

Α, δεν σας είπα από την προηγούμενη εβδομάδα και ο δικός μου γυρίζει μπρούμητα!!!!!!!!!!!!!!!

όσο για σαλάκια και χέρια στο στόμα!!!!χαμός και εδώ!!όλη μέρα αυτό κάνουμε, σκουίζουμε σάλια!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μπράβο στο νινι σου, είδες Λια πως μας εκπλησουν τα μωρα μας;; Καλα να περάσεις και κοιτα να ξεκουραστεις,όσο μπορεις δλδ!!

Ελενιτσα μου βγάζει όχι πάντα βέβαια,το να βγάζει 1-2 φορές την ημέρα ένα κουτάλακι του γλυκού είναι φυσιολογικό όπως πολυ σωστά είπε και η ΣΟοφια ναμπερ 2,απλός πρέπει να προσεχείς όλα αυτα,να μην την βάλεις να κοιμηθει η να παίξει η να την αλλάξεις αν πρώτα δεν έχει περάσει το μισάωρο,Εμείς δεν τα ξέραμε όλα αυτα και γι'αυτο εξελίχθηκε σε ισοφαγιτιδα,τώρα πια δεν φοβαμαι επειδη περνει ένα σιροπακι για να την προστατέψει!ασε είχαμε παει σε μια παιδογαστρεντερολογος η καλύτερη λένε που ούτε 1 μισάωρο η επίσκεψη περνει 100? Εμείς πήγαμε 3 φορές κάθε εβδομάδα δλδ για να δει πως παει το μωρο,εκτός απο εξετάσεις στο ΜΗΤΕΡΑ.αλλα ευτυχώς δεν είναι τπτ,απλός εγω ειχα φοβηθεί και επεμενα απο τη παιδιατρο να το κοιτάξουμε πιο καλα το θέμα της παλινδρομησης.μολις αρχίσουν την Στερεά τροφή θα δούμε διάφορα μας είχε πει τότε, τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλα.οποτε μη φοβάσαι σε 1 μήνα δεν θα βγάζει!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλημέρα σας!

Sofia.fo δεν μπορώ να την αλλάζω πριν το φαγητό κάποιες φορές τουλάχiστον γιατί την ώρα που τρώει κάνει κακάκια. 1-2 φορές τη μέρα βέβαια τα κάνει οπότε τις υπόλοιπες στο περιπου μπορω να την αλλάζω πριν το φαγητό. Πάντως μισή ώρα μετά το φαγητό να την αλλάξω δύσκολα γιατί δεν κρατιέται τόση ώρα στον ώμο... Κλωτσάει!! χαχαχ!

Το κέντρο δραστηριοτήτων που λες καλό μου φαίνεται! Θα αρέσει σίγουρα στη μπέμπα και αν έχεις αμφιβολία για το ότι θα είναι όρθιο το σωματάκι της κάνε μια ερώτηση στον/ην παιδίατρο. Πολύ όμορφο φαίνεται πάντως! :D

Λία!!! Γεια σου μανούλα!! Τι καλά που τα πήγατε καλά στις διαδρομές! Μπράβο στον μπεμπάκο σου, συνηθίζει και το καθισματάκι, όλα τέλεια! Κοίτα τώρα να απολάυσεις τη θαλπωρή της μανούλας σου!!! Και να ξεκουραστείς!!

Γύρισε μπρούμητα το θηριάκι σου! Έχε λιγάκι (ή μάλλον πολύ) το νου σου όταν κοιμάται τώρα,ναι;;; Δώστου κι ένα φιλάκι από μένα!! :P

Αχ, Λιάκι μου, εμείς δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε ξημερώματα για το ταξίδι γιατί ξημερώματα θα γυρίσει ο Τάσος από τη δουλειά! :shock: Είναι βραδινός την Παρασκευή, οπότε το Σάββατο θα ξεκινήσουμε μεσημεράκι όταν με το καλό ξυπνήσει (για να μπορεί να οδηγήσει κιόλας, μην είναι τύφλα!) και ταΐσω τη μικρή μας.

Αχ, οι βλάκες του motherbaby που μας φέρανε χθες την κούνια που είχαμε παραγγείλει φέρανε λάθος χρώμα! Και κάνανε πόσες μέρες για να το φέρουν! Το πήρανε φυσικά πίσω και ακύρωσα την παραγγελία. Εντομεταξύ διάβασα στο ίντερνετ σε φόρουμ ότι έχει μια πολύ καλή κούνια το ΙΚΕΑ στην εκπληκτική τιμή των 79 ευρω!! Πήγαμε χθες, την είδαμε και την πήραμε! Είναι γερή και όμορφη, μόνο που είναι 60Χ120, ελάχιστα μικρότερη από την άλλη που παραγείλαμε, αλλά σιγά. Μέχρι 3-4 έτη ήταν η άλλη, ας είναι μέχρι 3 αυτή που θα φύγουμε και από Αθηνα. Θα της πάρω παιδικό κρεβατάκι τότε. Πήραμε και ένα καλό στρώμα από το Λητώ με λάτεξ και κοκοφοίνικα 107 ευρώ και ένα ειδικό κάλυμμα αδιάβροχο με 40 ευρω, αλλά που αναπνέει και το δερματάκι του μωρού γιατί τα σελτεδάκια τα απλά δεν είναι καλά για αυτη τη δουλειά. Μας έδωσε και το Λητώ δωροεπιταγή από τους πόντους μας 40 ευρω! Θα πάω να της πάρω με αυτά τη Σόφη την καμηλοπάρδαλη το μασητικό και ένα ακόμη παιχνιδάκι για το καρότσι που μου αρέσει πολύ! Αυτό: http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=11102&itmid=4557611 Τώρα που είπα καρότσι πότε θα γυρίσετε τα καρότσια να κοιτάει το μωρό το δρόμο δηλαδή;

Της έβαλα και μια πάντα με τη μίνι, παιχνιδάκια που στερεώνονται στα κάγκελα... Μέσα στη χαρά της είναι! όλο μας γελάει η ζουζουνίτσα μας!! Κοιμήθηκε κιόλας εκεί δεν έδειξε να έχει πρόβλημα από την άπλα. Θα φανεί και το βράδυ βέβαια που κοιμάται συνεχόμενα πολλή ώρα.

Η πεθερά μου μετράει τις μέρες σα φαντάρος για να τη δει! (έχει να τη δει από το σαραντισμό!) "Δεν αντέχω", μας είπε! Στα βρακιά της κατουριέται... Πού να βγάζαμε και το όνομά της! :tongue: Το απόγευμα έχει πάλι jumbo για ψιλολόγια. Το έχουμε κοντά, πάμε με τα πόδια και μας αρέσει!

Σόνια, καλά έκανες που το έψαξες περισσότερο για την παλινδρόμηση. Συνήθως οι παιδίατροι δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία γιατί λίγο πολύ όλα τα μωράκια βγάζουν γουλίτσες! Πάντως εμάς δε βγάζει μόνο 1 κουτ. γλυκου... Κάποιες φορές είναι τόσο, άλλες όμως πάλι είναι αρκετό παραπάνω.. Η γιατρός μας μάς είπε πως ακόμη και αν έχει ΓΟΠ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, περιμένουμε να περάσει αργότερα με τις κρέμες.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελένη εγω την έχω να κοιτάει το δρόμο απο 40ημερων διαφορετικά δεν κάθεται στο καρότσι,θέλει να κοιτάζει η κουτσομπολα,καμία φορα την γυρίζω να κοιτάζει εμενα όταν φυσάει και ποιος την ακούει,να δείτε πως κάνει απο τα νεύρα της,να έχουν τοσα νεύρα απο τώρα;;;ε κι εγω νευριαζω και την ξανα γυρίζω να κοιτάει το δρόμο και της λέω,οριτσε κάτσε να γεμίσουν τα ματια σκόνη,δεν ενοχλείται καθόλου όμως,φτάνει που έγινε το δικο της,να δείτε την ευχαρίστηση στα ματια της άλλο τίποτα!!κι Εμείς απο το ηρα της πήραμε τα πάντα εννοώ Το δωμάτιο της,εκει την έχουμε απο 40 ημερών,αν και μου είχαν πει πως για να κοιμηθει το μωρο θέλει μικρότερο χώρο για να αισθανθεί όπως στη κοιλιτσα, δεν είδα να έχει τέτοιο θέμα επειδη δεν καθόταν ποτε σε μια μεριά στον ύπνο της απο 20 ημερών,είναι μέχρι 6 ετών το κρεβατακι της.και εννοείται πως η πάντα δεν μας φτάνει επειδη κατεβαίνει μέχρι κάτω και μπενουν τα ποδαρακια ανάμεσα στα κάγκελα και της έχω βάλει γύρο γύρο κάτι σαν πάντα με παιχνίδια της το έφεραν δώρο είναι απο το imaginarium,σε ένα σημείο αυτο έχει καθρέφτη,πηγαίνει εκει έτσι μπρουμυτα και συζητάει αχ έχει πολυ πλάκα κορίτσια!!

Α, Σόνια της έχεις γυρίσει ήδη το καρότσι,ε; Εμείς όχι ακόμη... Σε κανένα μήνα το πολύ όμως θα τη γυρίσουμε μάλλον. Περιμένουμε να μπορεί να κάθεται λίγο καλύτερα για να έχουμε το καρεκλάκι στην ψηλή θέση και έτσι να έχει νόημα και να μπορεί να βλέπει γύρω γύρω. Τώρα ακόμη δεν κάθεται καλά στην ψηλή σκάλα, σφίγγεται και κάνει κατά μπροστά! Αν δεν τη δέσεις, έχει φύγει! :shock:

Την έχεις και κοιμάται μόνη της στο δωμάτιό της δηλαδή; Εμείς την κούνια τη στήσαμε στην κρεβατοκάμαρα, θέλω να την έχω δίπλα μου ακόμη... Μα σκέψου ότι μου ζητάει πιπίλα μέσα στη νύχτα...αν τη βάλω μέσα μόνη της θα τρέχω όλη την ώρα!

Αχ, κορίτσια τώρα που γύρισα από το τζάμπο (πήγα μόνη τελικά) μου είπε ο άντρας μου οτι την έβαλε για ύπνο στο πλάι όπως πάντα και γύρισε 2 φορές μπρούμυτα! :shock: Κανονικά μπρούμυτα, όπως τη βάζουμε εμείς για γυμναστική. Ελπίζω ναα μην το κάνει και μέσα στη νύχτα!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

Ελένη τελικά και εγω τζάμπα ανησύχησα μωρε και να γυρίσει μπρουμυτα,που δεν μπορει κάποια στιγμη θα το κάνει,οριστε το κάνει και το νινι της Λιας βρίσκουν τον τροπο να γυρίσουν το κεφαλακι,(αχ πρώτη τα περνάω όλα αυτα και σας καθησυχάζω τώρα χαχχααχ)Εμείς τώρα τουρλωνουμε το ποπουδακι και κάνουμε βήματακια με τα ποδαρακια τα χεράκια της είναι ακόμα αδύναμα και δεν μπορει να μπουσουλησει,όμως σφυγεται και κάνει 1-2 βήματακια.

Ελένη το βράδυ το μωρο μου δεν την περνει ο ύπνος με την πιπιλα,οπότε δεν ξυπνάει ποτε για την πιπιλα,εγω βόλτα την πηγαίνω και όταν γυρίζουμε κατα της 8-8μιση είναι ήδη νυσταγμενη κομμάτια δλδ,και την ώρα που πίνει το γάλα κοιμάται,την ταιζω στο καρότσι στην πρώτη σκάλα,τελειώνει το γαλα με τα ματιά κλειστά την βάζω και ρευεται(ευτυχώς απο την πρώτη μέρα ρευεται στο δευτερόλεπτο μονη της σπάνια την χτυπάω)την ξανα αφήνω

Στο καρότσι για 30 λεπτά και την βάζουμε μέσα στο δωμάτιο της,και το πρωι μας ξυπνάει φωνάζοντας εεεεεε, έχει πολυ πλάκα όταν μας φωνάζει γιατι όταν δεν παμε αμέσως φωνάζει μετα απο λίγο όχι αμέσως εεεεε αλλα πιο δυνατά,μόλις μας βλέπει κάνει τέτοιας χαρα το σκατο...σήμερα δεν έχει ξυπνήσει ακόμα,ήρθε ο αδερφός μου χθες και την κούρασε στο παιχνίδι γελούσε συνέχεια επι μια ώρα σαν κανονικό παιδάκι, πολυ καιρο το κάνει αλλα για λίγο χθες το κάτι άλλο(είναι που ο αδερφός μου αν και 25 χρόνων έχει το ίδιο μυαλο με την μπεμπουλα οπότε τα βρικανε).αυτα κορίτσια Εμείς σήμερα θα πάμε για ψώνια να πάρουμε ρουχαλακια για την μπεμπα...πάντως τα καλοκαιρινά τοσα που είχαμε πάρει και ποσά μας έφεραν δεν πρόλαβε να τα βάλει,κρίμα πεταμένα λεφτά!!

Καλημέρα και από τον κρύο βορρά!!!!

Ελένη μου, με γειά το κρεβατάκι σας και καλούς ύπνους!!!!

Τώρα που θα φύγετε που θα κοιμάται η μπουμπού?της έχετε πάρει παρκοκρέβατο?

Πάντως και εμείς μόλις έκλεισε τον 3ο μήνα τον βάλαμε στο δωμάτιό του να κοιμάται και έτσι κατάφερα να κοιμάμαι και εγώ κανονικά, γιατί όταν τον είχαμε μαζί μας κάθε φορά που άλλζε πλευρό ξυπνούσα:|:neutral::|

Τώρα στο πατρικό μου, κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο, αλλά μόλις φύγει ο άντρας μου, εγώ θα κοιμάμαι στο σαλόνι για να μην το συνηθίσουμε αμφότεροι, ο μπέμπης και εγώ, να κοιμόμαστε μαζί:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εχθές, λίγο καλύτερα τα πράγματα, μάλλον συνήλθε κάπως από το ταξίδι και κοιμήθηκε το αστεράκι μου!

Τώρα παίρνει τον πρωινό του υπνάκο και μόλις ξυπνήσει θα τον πάμε στην γιαγιά μου να τον δει!

Πάντως βρε κορίτσια, εμείς δεν καταφέρνουμε ακόμα να τον κοιμίσουμε διαφορετικά...μόνο αγκαλίτσα....τουλάχιστον έχει σταματήσει το κλάμα όταν νυστάζει...λίγο νιαουρίζει και μετά γλαρώνει πάνω στο χέρι μου μέχρι πουκλείνουν τα ματάκια του...

τώρα πιά, ούτε στο στήθος δεν κοιμάται...αντιθέτως την ώρα που τρώει γουρλώνει τα μάτια και χαιδεύει την μπλούζα μου, το στόμα μου, την μύτη...τα μαλιά τα έχω συνεχώς πιασμένα γιατί τα τραβάει με μεγάλο ζήλο!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όσο για τα ρουχαλάκια Σόνια μου, και εμείς τα ίδια...όλα αφόρετα τα μάζεψα τα καλοκαιρινά!!!!!!κρίμα!!!!!

HDfQp3.png

Καλημέρα κι από μένα! :P

Λία μου, συνηθίζει ο μικρούλης εκεί,ε; Τι θα κάνει...θέμα χρόνου είναι.. Εσύ πού τον κοιμίζεις; Στο παρκοκρέβατο; Είναι βολικό; Δεν ενοχλεί που είναι χαμηλά; Κι εμείς σε παρκοκρέβατο μαλλόν θα την βάλουμε, του αδερφού μου. Εμείς δεν έχουμε πάρει. Θα πάρω αργότερα κανονικό πάρκο για να παίζει. Επίσης λέω να την κοιμίσω αν βολευτεί στο πορτ μπεμπε! :shock: Τις προάλλες που ήμασταν σε κάτι φίλους χωρούσε ίσα ίσα, αλλά έριξε έναν υπνάκο! Τώρα για ολόκληρο το βράδυ δεν ξέρω.. Θέλω να την έχω μαζί μας και το παρκοκρέβατο δεν χωράει στο δωμάτιο, γι αυτό το σκέφτηκα. Αν δεν βολευτεί θα πάω να κοιμηθώ εγώ με τη μικρή σε άλλο δωμάτιο, μόνη της δεν τη βάζω! :? Δεν πρόκειται να κλείσω μάτι, τα έχουμε ξαναπεί αυτά... :rolleyes: Τα Χριστούγεννα και ΑΝ δεν μου ζητάει πιπίλα θα τη βάλω στο δωμάτιό της...

Πάντως χθες με το που την ξαπλώσαμε στο μεγάλο κρεβατάκι της το καινούριο ο νους της ήταν να γυρίσει μπρούμυτα... Και 2 φορές τα κατάφερε... Επίσης τη νύχτα το έκανε πάλι.... Καλά που την άκουγα και την απέτρεπα...

Λία ο μπέμπης σου το βράδυ που κοιμάται μόνος δεν γυρίσει μπρούμυτα; Δε φοβάσαι;;

Εμείς πάντως τα περισσότερα ρουχαλάκια μας όλο και τα φορέσαμε. Είναι που τα είχα υπολογίσει και δεν είχα πάρει υπερβολικό αριθμό... Τα δώρα δεν ήταν πολλά σε είδος (χρήματα μας έδωσαν οι περισσότεροι). Μερικά μόνο δεν προλάβαμε...

Αχ τις τελευταίες 2 μέρες όλο μας γελάει, Χριστούλη μου!!! Μέσα στη χαρά της είναι η γλυκούλα μου!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοπελες, τι κανετε? Διαβασα τα νεα κατορθωματα σας, χαχα ποσο σημαντικα μας φαινονται τωρα, κ σκεφτομαι μετα που θα τα κυνηγαμε απο πισω θα λεμε "αχ να αργουσαν λιγο παραπανω να περπατησουν", οι εμπειρες το ξερουν ηδη γιαυτο τηρουν σιγη ιχθυος ;).

Λια κ εγω Κ/στης απο Λ/Φ (Οκτ.'01 λες να βγουμε κ σειρες?).Κ εμεις αγκαλια- γαλατακι μονο υπνος, εκτος καμια φορα που λαγοκοιμαται λιγο στο μαρσιπο οταν μαγειρευω. Εμεις την ειχαμε βαλει στην κουνια στο δωματιο της απο 20 ημερων. Εγω ειμαι λιγο "φαντασμα" που λεει κ ο δικος μου κ λιγο να κουνιοταν ξυπνουσα μην την πατησει:shock:!! Κ μετα απο τοση αϋπνια ημουν χωμα. Οποτε στο δωματιο διπλα ακριβως κ την παιρνω ειδηση με το παραμικρο.Κ εμεις την ειχαμε γυρισει (στον μαρσιπο απ' οταν κρατουσε τελειως σταθερο το κεφαλι της (για καροτσι δεν το συζητω ισα που καθεται για να φαμε). Απο χειμωνιατικα της πηραμε ενα μπουφαν ολοσωμο με φερμουαρ κ κουκουλα (για πιο χειμωνα ομως), κ ενα σαν μπυτζαμακι φοριεται κ ειναι αντι κουβερτουλας οχι ομως υπνοσακς. Κ τα δυο τα πηραμε για τον μαρσιπο, αλλιως βολτα δεν υπαρχει!! Μακρυμανικα φορμακια θα μας παρουν οι γιαγιαδες. Τα καλοκαιρινα ηταν δανεικα απο αγορακι αλλα μια χαρα μας βολεψαν!Θελω να παρω κ εναν υπνοσακο απο Ικεα εχει νομιζω διαβαθμισεις (στο γεμισμα του?). Εμενα ρε παιδια στις γιαγιαδες ακομα κλαιει δεν θελει να την κρατανε ουτε λεπτο!

bkPSp3.png

Καλησπερα φιλες και μπεμπακια!!!!

Επιστρεψαμε αθηνα απο την προηγουμενη βδομαδα αλλα σημερα καταφερα να γραψω(πολυ κουραση και τρεξιμο μονη με 2 παιδια).

Σας εχω διαβασει αλλα συγχωρεστε με θυμαμαι πολυ λιγα( το μυαλο μου ειναι γεματο ωραρια των παιδιων, ποτε κανανε κακα, ποτε ειναι να φανε, τι θα μαγειρεψω κλπ....)

Ελενη με το καλο η βαφτηση της κορουλας σας και καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!!

Λια μπραβο στον μπεμπη σου που ηταν τοσο καλο παιδακι στο ταξιδι και ελπιζω να περασετε πολυ ομορφα.

Κατερινα και σοφια δευτερομανουλες κραταται γερα......

Σοφια και Σονια καλωσηρθατε στην παρεα μας, ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα.

Εμεις ειμαστε καλα, ο Νικολης μου μεγαλωνει και θεριευει και ο μπεμπακος καθε μερα μας εκπλησει. Πριν απο 5 μερες τον βρηκα να καθεται στο ριλαξ....κανονικα καθιστος, ειχε σηκωσει ολο του το σωμα...τρελαθηκα, ευτυχως δεν επεσε το παιδακι μου.

Εμεις τον μπεμπη τον γυρισαμε μπροστα στους 2 μηνες(το καροτσι δεν κοιταει πισω και το πορτμπεπε δεν μας βολευε), μια χαρα του αρεσουν οι βολτες,μονο που τον δενω για να ειμαι σιγουρη σε πεζοδρομια και κατηφορες.

Οσο για τον υπνο, στο χωριο τον ειχα διπλα μου(θεμα χωρου), με το που ηρθαμε σπιτι μας μπηκε στο παιδικο δωματιο (μαζι με τον μεγαλο). Εκει εχω ενα θεματακι που ο ενας ξυπναει ή δεν αφηνει να κοιμηθει τον αλλο, αλλα δεν εχω επιλογη. Σκεφτηκα μηπως να βγαλω προσωρινα την κουνια στο σαλονι αλλα υστερα απο συζητηση με την παιδιατρο αποφασισα οτι πρεπει να συνηθησουν ο ενας τον αλλο.

Η μεγαλη μου επιτυχια ειναι που επιτελους ο μεγαλος κοιμαται μονος του(ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα) και προσπαθω να μαθει ετσι και ο μικρος(η αληθεια ειναι οτι ειναι γενικα πιο ευκολο παιδακι).

Η μεγαλη μου δυσκολια ειναι να συγχρονησω τον μεσημεριανο υπνο (οπως θα καταλαβατε σημερα τα καταφερα) και το να ειναι ηρεμος ο μπεμπης οταν πρεπει να ταησω, πλυνω, ετοιμασω, παω για τσισα κλπ τον μεγαλο(δεν λειπουν βεβαια τα δραματα.....)

Σας φιλω, μην με μαλωνετε που δεν μπαινω συχνα(σας διαβαζω καθε βραδυ) αλλα ακομη και το να ανοιξω τον υπολογιστη ειναι ζητημα με το ταλιμπανακι που εχω στο σπιτι......

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελες, τι κανετε? Διαβασα τα νεα κατορθωματα σας, χαχα ποσο σημαντικα μας φαινονται τωρα, κ σκεφτομαι μετα που θα τα κυνηγαμε απο πισω θα λεμε "αχ να αργουσαν λιγο παραπανω να περπατησουν", οι εμπειρες το ξερουν ηδη γιαυτο τηρουν σιγη ιχθυος ;).

Λια κ εγω Κ/στης απο Λ/Φ (Οκτ.'01 λες να βγουμε κ σειρες?).Κ εμεις αγκαλια- γαλατακι μονο υπνος, εκτος καμια φορα που λαγοκοιμαται λιγο στο μαρσιπο οταν μαγειρευω. Εμεις την ειχαμε βαλει στην κουνια στο δωματιο της απο 20 ημερων. Εγω ειμαι λιγο "φαντασμα" που λεει κ ο δικος μου κ λιγο να κουνιοταν ξυπνουσα μην την πατησει:shock:!! Κ μετα απο τοση αϋπνια ημουν χωμα. Οποτε στο δωματιο διπλα ακριβως κ την παιρνω ειδηση με το παραμικρο.Κ εμεις την ειχαμε γυρισει (στον μαρσιπο απ' οταν κρατουσε τελειως σταθερο το κεφαλι της (για καροτσι δεν το συζητω ισα που καθεται για να φαμε). Απο χειμωνιατικα της πηραμε ενα μπουφαν ολοσωμο με φερμουαρ κ κουκουλα (για πιο χειμωνα ομως), κ ενα σαν μπυτζαμακι φοριεται κ ειναι αντι κουβερτουλας οχι ομως υπνοσακς. Κ τα δυο τα πηραμε για τον μαρσιπο, αλλιως βολτα δεν υπαρχει!! Μακρυμανικα φορμακια θα μας παρουν οι γιαγιαδες. Τα καλοκαιρινα ηταν δανεικα απο αγορακι αλλα μια χαρα μας βολεψαν!Θελω να παρω κ εναν υπνοσακο απο Ικεα εχει νομιζω διαβαθμισεις (στο γεμισμα του?). Εμενα ρε παιδια στις γιαγιαδες ακομα κλαιει δεν θελει να την κρατανε ουτε λεπτο!

Σοφία 2, ζόρικη η μπέμπα σου,ε; Δηλαδή στο καρότσι δεν κάθεται στη βόλτα; Δεν της αρέσει που ταρακουνάει; Εντύπωση μου κάνει... Μόνο μάρσιπος παίζει στη βόλτα; Είναι λίγο σκότωμα για τη μέση ο μάρσιπος. Εγώ δεν τον έχω βάλει ποτέ, μόνο ο άντρας μου τον έχει φορέσει και βάλαμε τη μπουμπού 2-3 φορές, όχι παραπάνω. Της δικιά μας της αρέσει στο καρότσι. Ίσως γκρινιάξει αν νυστάξει και πάλι όχι πάντα. Αν γκρινιάξει ενώ κινούμαστε σίγουρα είναι από νύστα και τη βάζω στη χαμηλή σκάλα και στο πλάι με πιπίλα και τον πάιρνει τον υπνάκο!

Από φορμάκια έχουμε μερικά μακρυμάνικα για την ώρα. Αργότερα και αφού γυρίσουμε από πάνω θα δω τι μας λείπει. Θέλω να δω και τι θα μας φέρουν στη βάφτιση, να αλλάξω όσα δε θέλω και θα πάρω ό,τι χρειάζομαι επιπλέον.

Δεν κάθεται στις γιαγιάδες;; χαχαχ! Εμάς πάει σε όλους για την ώρα, δε δείχνει κάποια προτίμηση ιδιαίτερη! Είναι πολύ βολική! Για να δούμε τώρα πάνω με τόσους συγγενείς πώς θα αντιδράσει και όσο μεγαλώνει...:rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, εχτές πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο, μας μέτρησε κιόλας, πήραμε 500 γρ αυτό το μήνα, είναι τώρα 7.220 και 63 πόντους, καλή είναι μου είπε, για το δάχτυλο μόνο μου είπε να μην της φοράω γαντάκια και να την αφήνω να το βάζει όσο θέλει, κάποια στιγμή θα το κόψει μόνη της λέει! Αργότερα θα το ελαττώσει όταν θα ασχολείται πιο πολύ με τα παιχνίδια της ή θα την απασχολούμε με βόλτα κ.τ.λ.

Λιάκι πήγες στα πάτρια? ποιος τη χάρη σου, είσαι με τους δικούς σου κοριτσάκι! Θα έχουν τρελαθεί όλοι με το μικρό! Μπράβο για το ταξίδι που ήταν τόσο καλό παιδί ο Δημητράκης, φτου του! Εντάξει θα βγει λίγο από το πρόγραμμά του, αλλά πιστεύω να συνηθίσει σε λίγες μέρες!

Ελένη1977 τρέχεις κι εσύ με τα βλαστάρια ε?

Μια από τα ίδια, ειδικά ο Γιάννης με θέλει όλη μέρα από δίπλα του να παίζουμε, να φτιάχνουμε πύργους, αν τον αφήσω μόνο του να κάνω καμιά δουλειά αρχίζει να βαριέται και κάνει τρέλες! Η μπουμπού ευτυχώς είναι καλόβολη, την έχουμε κι αυτή δίπλα και παρακολουθεί που πάιζουμε και γελάει το νινί μου, της δίνει κι ο Γιάννης παιχνιδάκια να μην κλαίει, τελευταία την έχει αγαπήσει πολύ και χαίρομαι, την αγκαλιάζει και της λέει "αδερφούλα μου", στην αρχή δεν της έδινε και πολύ σημασία!

Ελένη πεταλουδίτσα μεγειά το κρεβατάκι της μικρής!

Καλούς ύπνους εύχομαι να έχει εκεί!

όταν νιώσεις 'ετοιμη κι εσύ κι αυτή την πας στο δωμάτιό της, δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς, κι εγώ το Γιάννη 1 'ετους τον πήγα στο δικό του!

όλα έτοιμα για τη βάφτιση, δε μας έχεις πει!

Ψωνίσατε ρουχαλάκια?

Καμιά φωτό από μπομπο, προσκλητήριο έχεις να μας βάλεις?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σόνια θα μα τρελάνει η μικρή σου σίγουρα!

Μπουσουλάει χρησιμοποιώντας τα γόνατα δηλαδή?

Εσύ σε κανένα μήνα θα μας γράψεις πως τη βρήκες όρθια στην κούνια!!

Σοφία κλαίει μόνο στις γιαγιάδες η μικρή ή και στους υπόλοιπους που την πιάνουν? Κι εμένα πάντως δεν τρελαίνεται να την παίρνουν όταν δεν τους γνωρίζει, κλαίει συνήθως.

Ρουχαλάκια ευτυχώς έχουμε μπόλικα, να 'ναι καλά η αδερφή μου που μου έδωσε των ανηψιών μου απ όλα, μας έφεραν και 2 μπουφανάκια δώρο, έχουμε και κασκόλ με γάντια 2-3 σετάκια, ότι λειφθεί φοράει και από του Γιάννη κανένα σε γαλάζιο μα δε χάλασε κι ο κόσμος, πάλι καλά γιατί είναι δύσκολη εποχή για αγορές.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, εχτές πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο, μας μέτρησε κιόλας, πήραμε 500 γρ αυτό το μήνα, είναι τώρα 7.220 και 63 πόντους, καλή είναι μου είπε, για το δάχτυλο μόνο μου είπε να μην της φοράω γαντάκια και να την αφήνω να το βάζει όσο θέλει, κάποια στιγμή θα το κόψει μόνη της λέει! Αργότερα θα το ελαττώσει όταν θα ασχολείται πιο πολύ με τα παιχνίδια της ή θα την απασχολούμε με βόλτα κ.τ.λ.

Λιάκι πήγες στα πάτρια? ποιος τη χάρη σου, είσαι με τους δικούς σου κοριτσάκι! Θα έχουν τρελαθεί όλοι με το μικρό! Μπράβο για το ταξίδι που ήταν τόσο καλό παιδί ο Δημητράκης, φτου του! Εντάξει θα βγει λίγο από το πρόγραμμά του, αλλά πιστεύω να συνηθίσει σε λίγες μέρες!

Ελένη1977 τρέχεις κι εσύ με τα βλαστάρια ε?

Μια από τα ίδια, ειδικά ο Γιάννης με θέλει όλη μέρα από δίπλα του να παίζουμε, να φτιάχνουμε πύργους, αν τον αφήσω μόνο του να κάνω καμιά δουλειά αρχίζει να βαριέται και κάνει τρέλες! Η μπουμπού ευτυχώς είναι καλόβολη, την έχουμε κι αυτή δίπλα και παρακολουθεί που πάιζουμε και γελάει το νινί μου, της δίνει κι ο Γιάννης παιχνιδάκια να μην κλαίει, τελευταία την έχει αγαπήσει πολύ και χαίρομαι, την αγκαλιάζει και της λέει "αδερφούλα μου", στην αρχή δεν της έδινε και πολύ σημασία!

Ελένη πεταλουδίτσα μεγειά το κρεβατάκι της μικρής!

Καλούς ύπνους εύχομαι να έχει εκεί!

όταν νιώσεις 'ετοιμη κι εσύ κι αυτή την πας στο δωμάτιό της, δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς, κι εγώ το Γιάννη 1 'ετους τον πήγα στο δικό του!

όλα έτοιμα για τη βάφτιση, δε μας έχεις πει!

Ψωνίσατε ρουχαλάκια?

Καμιά φωτό από μπομπο, προσκλητήριο έχεις να μας βάλεις?

Σοφάκι μου που είσαι κοπέλα μου! Μέρες έχουμε να ακούσουμε νέα σας! :rolleyes:

Το κάνατε το εμβολιάκι σας,ε; Σιδερένιες!! χιχι Μια χαρά είναι τα κιλά της μπέμπας σου! Ζουμπουρλούλα! :rolleyes:

Έτοιμα σχεδόν όλα για τη βάφτιση... Δεν ξέρω αν μπορώ να επισυνάψω το προσκλητήριο, θα προσπαθήσω. Έχω όμως απλά τη μακέτα στον υπολογιστή και είναι ασπρόμαυρο. Κανονικά είναι σε λευκο μεταλιζέ χαρτί και φουξ γκλίτερ γράμματα. Ο φάκελος είναι φουξ μεταλιζε και στην πίσω μεριά που γράφουμε τα ονόματα έχει κολλημένη μια τρισδιάστατη παιδική πεταλουδίτσα! :)

Επίσης από στολισμό θα έχω αυτά τα μπαλόνια καμάρα με το όνομα της μικρης και αλλα μπαλόνια πεταλούδες εκεί δίπλα.

Οι μπομπονιέρες θα είναι πουγκί από υλικό ψάθα και αυτές φουξ με πεταλουδα ροζ στο δεσιμο. Εχω φωτο τη μπομπονιερα αλλά σε ροζ απαλό, ενώ η δικιά μας θα είναι φουξ. Τα κουφέτα θα είναι στρογγυλά και πολύχρωμα χατζηγιαννακης με φυστικι μέσα, όχι αμύγδαλο. (Δεν ξέρω αν θα φανούν οι εικόνες..) Θα έχει και χωνάκια μπομπονιέρες για τα παιδάκια με μαρσμάλοους και σμάρτις μέσα που θα τα γεμίζουμε εκείνη την ώρα.

Φουστάνι για πριν τη βάφτιση μας πήρε η πεθερά μου. Ο νονός μας παρήγγειλε τα ροζ ρουχαλάκια μας τα βαφτιστικά, κλέισαμε φωτογράφο με 300 ευρώ...χμμ..τι άλλο.. Α! Θα παραγγείλουμε και τα γλυκάκια μια βδομάδα πριν από ένα καλό ζαχαροπλαστείο εκεί κοντά στο χωρίο μας και θα είναι κυπελάκια με προφιτερόλ! Το κάνει μούρλια το προφιτερόλ αυτός! Ταβέρνα επίσης θα κλείσουμε μια βδομάδα πριν.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπερα φιλες και μπεμπακια!!!!

Επιστρεψαμε αθηνα απο την προηγουμενη βδομαδα αλλα σημερα καταφερα να γραψω(πολυ κουραση και τρεξιμο μονη με 2 παιδια).

Σας εχω διαβασει αλλα συγχωρεστε με θυμαμαι πολυ λιγα( το μυαλο μου ειναι γεματο ωραρια των παιδιων, ποτε κανανε κακα, ποτε ειναι να φανε, τι θα μαγειρεψω κλπ....)

Ελενη με το καλο η βαφτηση της κορουλας σας και καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!!

Λια μπραβο στον μπεμπη σου που ηταν τοσο καλο παιδακι στο ταξιδι και ελπιζω να περασετε πολυ ομορφα.

Κατερινα και σοφια δευτερομανουλες κραταται γερα......

Σοφια και Σονια καλωσηρθατε στην παρεα μας, ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα.

Εμεις ειμαστε καλα, ο Νικολης μου μεγαλωνει και θεριευει και ο μπεμπακος καθε μερα μας εκπλησει. Πριν απο 5 μερες τον βρηκα να καθεται στο ριλαξ....κανονικα καθιστος, ειχε σηκωσει ολο του το σωμα...τρελαθηκα, ευτυχως δεν επεσε το παιδακι μου.

Εμεις τον μπεμπη τον γυρισαμε μπροστα στους 2 μηνες(το καροτσι δεν κοιταει πισω και το πορτμπεπε δεν μας βολευε), μια χαρα του αρεσουν οι βολτες,μονο που τον δενω για να ειμαι σιγουρη σε πεζοδρομια και κατηφορες.

Οσο για τον υπνο, στο χωριο τον ειχα διπλα μου(θεμα χωρου), με το που ηρθαμε σπιτι μας μπηκε στο παιδικο δωματιο (μαζι με τον μεγαλο). Εκει εχω ενα θεματακι που ο ενας ξυπναει ή δεν αφηνει να κοιμηθει τον αλλο, αλλα δεν εχω επιλογη. Σκεφτηκα μηπως να βγαλω προσωρινα την κουνια στο σαλονι αλλα υστερα απο συζητηση με την παιδιατρο αποφασισα οτι πρεπει να συνηθησουν ο ενας τον αλλο.

Η μεγαλη μου επιτυχια ειναι που επιτελους ο μεγαλος κοιμαται μονος του(ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα) και προσπαθω να μαθει ετσι και ο μικρος(η αληθεια ειναι οτι ειναι γενικα πιο ευκολο παιδακι).

Η μεγαλη μου δυσκολια ειναι να συγχρονησω τον μεσημεριανο υπνο (οπως θα καταλαβατε σημερα τα καταφερα) και το να ειναι ηρεμος ο μπεμπης οταν πρεπει να ταησω, πλυνω, ετοιμασω, παω για τσισα κλπ τον μεγαλο(δεν λειπουν βεβαια τα δραματα.....)

Σας φιλω, μην με μαλωνετε που δεν μπαινω συχνα(σας διαβαζω καθε βραδυ) αλλα ακομη και το να ανοιξω τον υπολογιστη ειναι ζητημα με το ταλιμπανακι που εχω στο σπιτι......

Ελενιτσα1977 γεια σου! χαιρομαι που ειστε καλα...συγχωρεσε με αλλα δεν μπορω να γραψω πολλα, εχω αγκαλια τη μπεμπα μου και χαζευει την οθονη! κανε κουραγιο με τα αγορακια σου κι εμεις ειμαστε εδω να μαθαινουμε νεα σας!ποσα κιλακια ειστε?

φιλια για τωρα..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...