Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Τώρα πραγματικά βρε κορίτσια μπορεί να υπάρχει ελπίδα? Εγώ ούτε 1 στο εκατομμύριο του δίνω. Μόνο αν έχουν πιαστεί και τα 3 έμβρυα. Αλλά και πάλι θα ανέβαινε λίγο η χοριακη, έστω και λίγο, δε θα έπεφτε. Εν τω μεταξύ κάτι λίγα συμπτώματα που είχα έφυγαν και αυτά. Να έπαιρνα καλύτερα αρνητικη χοριακη, αυτό το πράμα με σκότωσε.... Το ήξερα ότι η 5ΑΑ 5ης ημέρας είναι ο, τι καλύτερο και ήλπιζα σε αυτή. Κι όταν μάλιστα είδα το θετικό τεστ ούρων είπα με τέτοια βλαστοκυστη και αφού πιάστηκε όλα θα πάνε μια χαρά! Πάρα το ιστορικό μου σε αποβολες, ένιωθα ότι δε θα ήμουν άτυχη για 5η φορά! Αφέθηκαν και ονειρεύτηκα πολλά πράγματα και εγώ και ο άντρας μου και είμαστε ο ένας πιο χάλια από τον άλλο... Μάλιστα ο άντρας μου δεν ήταν τόσο τρελαμένος για 2ο παιδί όπως εγώ.... κι όμως μόλις το χάσαμε μου είπε "τώρα κατάλαβα πόσο πολύ το ήθελα..." τώρα όμως που κατάλαβε αυτός εγώ δεν έχω άλλη ελπίδα... Μακάρι να υπήρχαν τα χρήματα για να πάμε κάπου σαν οικογένεια να ξεχάσουμε... πολλές υποχρεώσεις έχουν μείνει πίσω και γι αυτό με πνίγει το παράπονο.... μακάρι στην τελική να μην είχα κάνει τίποτα και να μην είχαμε χρεωθεί τόσο. 

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Ελενη, να πω την αληθεια μου εμεις ειμαστε παραθαλασσια (Σχινια) γιατι ο δικος μου ειναι απο Μαραθωνα, εγω δουλευω Ραφηνα κ ο Τασος εχει την δουλεια του (φουρνο) εδω οποτε επιλεξαμε να μεινουμε στον οικισμο και εχουμε κ μικρο κηπακι που τωρα που ειναι μικρη η μπεμπα ειναι εκει τα σκυλια. Κ εγω αυτα τα ατσουμπαλα (αλλα αθωα κ χαριτωμενα) 50κιλ σκεφτομουν γιαυτο τωρα ειναι προς το παρον εξω, αλλα εχω δει με τα ματια μου σε διαμερισμα 2 ενηλ. ντογκο κ 4μικρα νεογενν.(ντογκο). Εχω ακουσει κ 3 ροτυ ενηλικα-εφηβα σε 80τμ. στον Περαια παρακαλω! Ειναι γενικα πως θα τα μαθεις, εμας ο κακομοιρουλης στο σπιτι ΔΕΝ αγγιξε ποτε ΤΙΠΟΤΑ. Λιγο στη γωνια ειχε ξυσει ενα φωτ. ΙΚΕΑ μια φορα που τον ειχαμε αφησει σπιτι μονο του 4,5 ωρες γιατι ημασταν δουλειες, χιονιζε κ ηταν μικρος τον ετρωγαν τα δοντια του. Αφου καμια φορα παιζαμε φαντσου μες στο σπιτι τον Απριλιο που εβρεχε κ καταλαθος ταρακουνησε ελαχιστα τη βιβλιοθηκη κ κοιταξε με αγωνια πισω του το καλο μου! Που ημουν εγκυος τον ειχαμε μαλωσει που ανεβαινε πανω μου (κ αυτο γιατι πιο πριν του επιανα τα δυο ποδια κ χορευαμε κανενα τραγουδι:tongue:) κ ακομα κ τωρα δεν μου ανεβαινει! Μολις βλεπει που κραταμε την μπεμπα πεφτει στα τεσσερα χαμω που αυτο ξερεις τι τρελη υποταγη ειναι. Αντιθετα η μικρη πολυ "σουρτουκω" Σερβα γαρ, μου την ηθελε απο πολυ καλα "αιματα" ο Τασος κ τωρα την λουζεται :P !Δεν αφησε θαμνο για θαμνο του ξεριζωσε ολους κ μειναμε χωρις φυτα, χαχα! Τωρα απο οικονομια, τους δινουμε μια απλη τροφουλα ξηρα κ μια χαρα (η ευτυχια για τα σκυλια ειναι να βρισκονται με την ανθρωπινη αγελη τους.) Εχω δει στην Πραγα (τις καλες εποχες -τι θυμηθηκα τωρα? ελευθεροι κι ωραιοι προ κρισης, σπιτιου και τα τοιαυτα-) αστεγο με 4 σκυλια, αυτος να παιζει κιθαρα για πενταροδεκαρες κ αυτα κατω κ να μην σηκωνεται να φυγει κανενα επι μερες το ιδιο σκηνικο! Οσο για τα ταξιδακια ας ειναι καλα το ιντερνετ (κ ολα προ κρισης ειπαμε). Τα κανονιζαμε ολα μονοι μας (βοηθησε κ το travelstories.gr το συνιστω εκει τα παιδια που γραφουν πολυ χρησιμα πραγματα). N.Y. αχ κ εμεις αυτο σκεφτομασταν να οργανωσουμε πριν ολα αυτα συμβουν ή Τανζανια-Ζανζιβαρη. Ας μην τα θυμαμαι ουτε αυτα, ελπιζω να γυρισουν για ολο τον κοσμο καλυτερα τα πραγματα, τι να πω? Εσυ Ελενη ειδα εχεις τελειωσει Παιδαγ. εχεις διοριστει καπου?

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Sofia.fo πολύ καλό το σκυλάκι σας! Και ήσυχο και πειθαρχημένο μπράβο! Το άλλο το πιο μικρό είναι πάλι ντογκο είπες; Ζωηρούλικο αυτο βγήκε! Έχουν χαρακτήρα τα άτιμα! Εμένα μου αρέσουν πολύ τα ροτβαιλερ, τέτοιο ήθελα να πάρουμε, αλλά αν πηγαίναμε Θεσσαλονίκη στο μέρος μου και είχαμε αυλίτσα. Τελικά όμως ήρθαμε εδώ λόγω δουλειάς του άντρα μου για 4 χρόνια οπότε σε διαμέρισμα δε θέλουμε έτσι.... Είναι σίγουρα πώς θα τα μάθεις, αλλά είναι και στο σκυλί και απαιτεί και πολύ χρόνο για βόλτες τη μέρα γιατί μέσα θα τους τη βιδώσει! Του άντρα μου του αρεζε και το ντογκο πολυ!! :P Παρα΄λίγο πέρσυ θα αγοράζαμε ένα cane corso κουταβάκι κόλαση!!! 1.000 ευρώ από έναν εκτροφέα στο πικερμι. Απο σκυλια με pedigree κλπ... http://www.canecorsoitaliano.gr/gr/puppies.html

Εγώ ναι Παιδαγωγικό τελείωσα, δασκάλα είμαι διοριστηκα στην Κερκυρα, αλλά ευτυχώς πήρα μετάθεση και η μόνιμη θέση μου είναι Κομοτηνή. Παίρνω βέβαια αποσπάσεις για να είμαι με το σύζυγο, με τραβάει με συνυπηρέτηση ανήκει στους ένστολους.

Τανζανία,ε;;; Φοβερό ταξίδι, εσείς δεν αστειεύεστε!!! Όλα καλά με τα ταξίδια, αλλά ένα φόβο στο αεροπλάνο τον έχω και όπου πάω είμαι με ένα σφίξιμο άλλο πράγμα! :shock: "Ευτυχώς" ήρθε η κρίση και γλίτωσα την αμερική για την ώρα, αν και θα ήθελα πολύ να πάω σα μέρος! Είναι και η νονά του Τάσου εκεί και έχουμε σπίτι!! :rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοριτσια, ελπιζω ολες να κοιμηθηκατε ξεκουραστα γιατι εμεις εβδομο βραδυ που ξυπναμε επαναλαμβανομενες φορες (χθες ανα 2ωρες ακριβως -χρονομετρο ειχε?) κ δεν την παλευω καθολου ουτε μεχρι την κουζινα να παω κρατωντας την. Αα κ γκρινια απο τις 8.30 μεχρι πριν απο κανενα μισαωρο. Τωρα λαγοκοιμαται (φυσικα αγκαλια) κ δεν τολμω να την ξυπνησω μην αρχισει παλι. Μαλλον πεσαν ολα μαζι, αλμα αναπτυξης, μπορει να την ενοχλουν κ τα ουλα, πιπιλαει ολη την ωρα στηθος ενω εχει κλειστα ματια:confused::cry:!Μ' εχει σωσει η κουνιστη πολυθρονα γιατι ουτε στο κρεβατι ξαπλωμενες κ οι δυο της αρεσει μαλλον την βαζω σε λαθος θεση εγω,τεσπα...

Ελενη μου, το εχω ακουσει το εκτροφειο που λες απο τον εκπαιδ. που παμε τα σκυλια. Κ ναι χρειαζονται καθε μερα βολτουλα να εκτονωθουν, δεν φανταζεσαι πως κανουν το απογευμα μολις βλεπουν τα flexi τους να τα κραταμε! Κ λιγο παιχνιδι. Κοιτα για διαμερισμα εγω θα επαιρνα ενα νταξχουντ (τεκελ) που μου αρεσει πολυ αυτη η ρατσα κ σαν φυλακας την δουλεια του θα την εκανε, σε προειδοποιει με το γαβγισμα, δεν λεω οτι θα τρομοκρατησει κλεφτες:tongue:. Αχ τι ωραια που εισαι παιδαγ. κ θα ξερεις πως θα την μαθεις αργοτερα!

Τωρα παλι με τα δοντια ηθελα να ρωτησω τις εμπειρες, υπαρχει περιπτωση να ξεκινησαμε απο τωρα πονο, γκρινια κτλ. κ να σκασει μετα απο 2μηνες, γιατι κατι τετοιο διαβασα κ ψιλοφρικαρα, πως θα την παλεψω? Εν τω μεταξυ εχει αρχισει κ μου δαγκωνει τις θηλες κατα διαστηματα κ ποναει, σκεφτομαι αν θα βγαλει δοντια θα μου κοψει κομματι, αουτςς!

bkPSp3.png

Γεια σας και πάλι!

Sofia.fo έχει γκρίνια αυτές τις μέρες η μπέμπα σου... Το βράδυ που ξυπνάει τόσες φορές τι θέλει; Φαγητό; Αγκαλιά; Προσπάθησε το μεσημέρι να την κοιμήσεις και να ξεκουραστείς κι εσύ!! Πόσα κιλά είναι είπες η μπεμπουλίτσα σου; Θηλάζετε αποκλειστικά;

Εμένα αν ζουζουνίσει μέσα στη νύχτα ή νωρίς το πρωί της βάζω πιπίλα και συνεχίζει. Όταν έρθει η ώρα της να φάει της τη βγάζω και ξυπνάει αυτομάτως! Αυτό συνήθως γίνεται στις 6-7 το πρωί.

Σχετικά με τα δοντάκια που ρωτάς, από το 2μηνο ακόμη η παιδίατρος μας είχε πει ότι φούσκωσαν τα ούλα της και είναι πιθανό να αρχίσει γκρίνια και ενόχληση ασχέτως που τα δοντάκια θα σκάσουν μύτη στους 7 μήνες περίπου! Πιθανόν δηλαδή να την ενοχλούν Σοφία μου εννοείται..

Χθες το βραδάκι κατά τις 8μιση, που λέτε, και ενώ ήταν ξύπνια από τις 6+ και είχε φάει 6μιση είπα να την ξαπλώσω να κοιμηθεί μιας και πάνω κάτω εκείνη την ώρα ρίχνει έναν υπνάκο. Τη βάζω στο λίκνο, της δίνω πιπίλα (εννοείται) και πάει να γλαρώσει κάπως...ε, δεν κράτησε 3 λεπτά το γλάρωμα και άρχισε να γκρινιάζει και να μιξοκλαίει σα να μη θέλει να κοιμηθεί. Επειδη όμως αυτό το κάνει συχνά αυτή την ώρα (δεν ξέρει τι θέλει και την πιάνει υπερένταση ενώ είναι ώρα της κοιμηθεί) είπα να μην τη σηκώσω και να την κουνήσω πιάνοντάς της από την πλάτη μπας και ζαλιστεί... Μια άλλη φορά είχε πιάσει αυτό, αλλά χθες τι το ήθελα!!!!!!! Εκνευρίστηκε μάλλον που δεν τη σήκωσα και που την κούνησα έτσι και άρχισε, κορίτσια, ένα κλάμα....ούτε στην αγκαλιά σταματούσε ούτε με περπάτημα, ούτε με τίποτα! Βρε τι να την πιάνω έτσι, τι να την πιάνω αλλιώς..τίποτα! Περισσότερο εκλαιγε... Είχε βραχνιάσει, είχε λυγμούς, έτρεχαν σάλια, ξερόβηχε σαν να πνιγόταν!! Την έπιασε κρίση κανονική και έκλαιγε έτσι δυνατά και συνεχόμενα για 25 περίπου λεπτά! Αφού αναρωτιόμουνα πόσο θα αντέξει!! Τι νεύρο την πιάνει,Θεούλη μου μερικές φορές! Αφού απόκαμε και εξαντλήθηκε, έλιωσε στην αγκαλιά μου και την έβαλα και κοιμηθηκε για 10-15 λεπτά. Μετά ξυπνάει και πάλι τα ίδια και χειρότερα! Είχε κοντέψει και η ώρα της να φάει και πεινούσε κιόλας μάλλον και μπλάνταξε πάλι και πιο πολύ από πριν! Δεν ήξερα τι να κάνω, να τη λυπηθώ, να νευριάσω....ξέρω ότι το μωρό δεν έχει κάτι, αλλά την πιάνουν τα νεύρα της! Αν της τη δώσει κάτι και αρχίσει το γερό κλάμα, δε σταματάει μετά! Το είχε κάνει και στην κλινική μια φορά και μια έμπειρη μαία δεν ήξερε πώς να τη σταματήσει να φανταστείτε! "Γιατί κάνεις καλέ έτσι;;" της έλεγε! :shock: Μετά την τάισα και ηρέμησε αμέσως και γελούσε κιόλας! :? Κοιμήθηκε σαν πουλάκι.... Ωραίο δώρο γενεθλίων μου έκανε!! Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πρέπει να προσέχω να προλαβαίνω να μην αρχίσει να κλαίει γοερά γιατί δεν το ελέγχει και η ίδια μετά, φαίνεται από τον τρόπο που κλαίει.... Προσπαθεί να σταματήσει και δεν μπορεί! Ετσι μου φαίνεται... Ευτυχώς δεν την πιάνει συχνά αυτό, αλλά έτσι και την πιάσει είναι άστα να πάνε κατάσταση! Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό μωράκι! :tongue: Παράπονο δεν έχω...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελένη χρόνια πολλααααα κοριτσάκι μου, να τα εκατοστησεις!

Εμείς τώρα ήρθαμε απο το καφε(πίνουμε τζάμπα πλέον,είναι η καφετέρια του μπαμπά)

Ελένη 2 φορές το έχει πάθει μέσα στην εβδομάδα η κόρη μου αυτο με το κλάμα που λες,ελπίζω να το σταματήσουν και να είναι της ηλικίας!!κοροτσια πόσο να πόσο έχει αλλάξει το μωρο δεν το πιστεύω,κάθεται στο καρότσι με τα παιχνίδια της και παίζει με τις ώρες (αλλου δεν τολμώ να την αφήσω, στο καρότσι την έχω δεμένη )4 μήνες τώρα δεν Είχα βαφτει καθόλου!! Χθες πρώτη μέρα το βραδι που εγω έκανα μπάνιο ντύθηκα στολιστικα και το μωρο καθόταν και και περίμενε,πήγαμε στο καφε του άντρα μου την ταισα κοιμήθηκε και την έφερα κοιμησμενη την έβαλα στη κούνια της.και σήμερα καθησαμε 3 ώρες και πόσο της αρέσει,δεν μπορείτε να το φανταστείτε!!βρε κορίτσια όταν το ζητάνε το μωρο να το πάρουν αγκαλια εσείς το επιτρέπεται;;;εγω δεν το επιτρέπω επειδη δεν ξέρω αν είναι καθαρά τα χέρια τους και τους το λέω χύμα,ο άντρας μου μου την είπε βέβαια επειδη ήθελε μια φίλη του εκει,αλλα του είπα εσύ μην ανακατεύεσαι όταν λέω εγω όχι έχω λόγο γι'αυτο το κάνω!

Rottweiler έχω στη Τήνο στο πατρικό μου, το έχουμε απο 20 ημερών τώρα είναι 4 χρόνων!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

Ελένη χρόνια πολλααααα κοριτσάκι μου, να τα εκατοστησεις!

Εμείς τώρα ήρθαμε απο το καφε(πίνουμε τζάμπα πλέον,είναι η καφετέρια του μπαμπά)

Ελένη 2 φορές το έχει πάθει μέσα στην εβδομάδα η κόρη μου αυτο με το κλάμα που λες,ελπίζω να το σταματήσουν και να είναι της ηλικίας!!κοροτσια πόσο να πόσο έχει αλλάξει το μωρο δεν το πιστεύω,κάθεται στο καρότσι με τα παιχνίδια της και παίζει με τις ώρες (αλλου δεν τολμώ να την αφήσω, στο καρότσι την έχω δεμένη )4 μήνες τώρα δεν Είχα βαφτει καθόλου!! Χθες πρώτη μέρα το βραδι που εγω έκανα μπάνιο ντύθηκα στολιστικα και το μωρο καθόταν και και περίμενε,πήγαμε στο καφε του άντρα μου την ταισα κοιμήθηκε και την έφερα κοιμησμενη την έβαλα στη κούνια της.και σήμερα καθησαμε 3 ώρες και πόσο της αρέσει,δεν μπορείτε να το φανταστείτε!!βρε κορίτσια όταν το ζητάνε το μωρο να το πάρουν αγκαλια εσείς το επιτρέπεται;;;εγω δεν το επιτρέπω επειδη δεν ξέρω αν είναι καθαρά τα χέρια τους και τους το λέω χύμα,ο άντρας μου μου την είπε βέβαια επειδη ήθελε μια φίλη του εκει,αλλα του είπα εσύ μην ανακατεύεσαι όταν λέω εγω όχι έχω λόγο γι'αυτο το κάνω!

Rottweiler έχω στη Τήνο στο πατρικό μου, το έχουμε απο 20 ημερών τώρα είναι 4 χρόνων!!

Σόνια, ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου και ιδιαίτερα τη μπουμπουκα σου!!! :P

Τι ωραία που πίνετε τζάμπα καφε!! Πιές και για μένα ένα εσπρέσσο φρεντο μέτριο!! χιχιχι Εύχομαι καλές δουλειές στην καφετέρειά σας!!!

Κάθεται με τις ώρες το γιαβράκι σου πλέον,ε; Τι καλά!!! Εμάς συνήθως θέλει να ασχολείσαι μαζί της και τότε κάθεται κάπως παραπάνω...

Κι εσένα σου κλαίει έτσι έντονα και μάλιστα 2 φορές πρόσφατα; Γιατί; Τι την ενόχλησε;

Εγώ δε χρειάστηκε να αφήσω να την πάρουν άσχετοι αγκαλιά γιατί εδώ είμαστε μόνοι μας! Ούτε συγγενείς, ούτε τίποτα. Μόνο ένα φιλικό ζευγάρι εχουμε και αυτούς τους άφησα,ναι. Τώρα που θα ανεβούμε πάνω στους δικούς μας θα την παίρνουν όλοι αγκαλιά, αλλά αν δω τίποτα χοντρό θα πω με τρόπο... Έχουν να τη δούν πάρα πολύ καιρό και οι περισσότεροι θα τη δουν για πρώτη φορά οπότε τη λαχταράνε! Άσε που από τότε που κάνουμε εμβόλια δεν ανησυχώ τόσο. Σκέψου ότι σε λιγότερο από μήνα θα κόψουμε την αποστείρωση εμείς... :rolleyes: Δε θα πάθει κάτι απλά να της πλένεις τα χεράκια μετά.

Τέλεια που έχεις ροτβάιλερ! Αχ, μου αρέσει!!! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Χωρίς να της κάνω άρχισε να κλαίει έτσι και τις 2 φορές, απλά νυσταζε, και το κακό είναι ότι ενω είναι η ώρα για να φάει όταν είναι σε αυτή τη κατάσταση δεν θέλει να φάει!! Και τις 2 φορές την πήγα βόλτα με το αμάξι μόνο έτσι ηρεμησε!τι να πω.... Με αγχωνει πολυ αυτο το κλάμα.εσεις δεν πήγατε καμία βόλτα σήμερα;;

Χωρίς να της κάνω άρχισε να κλαίει έτσι και τις 2 φορές, απλά νυσταζε, και το κακό είναι ότι ενω είναι η ώρα για να φάει όταν είναι σε αυτή τη κατάσταση δεν θέλει να φάει!! Και τις 2 φορές την πήγα βόλτα με το αμάξι μόνο έτσι ηρεμησε!τι να πω.... Με αγχωνει πολυ αυτο το κλάμα.εσεις δεν πήγατε καμία βόλτα σήμερα;;

Εμένα να δεις πώς με αγχώνει!!! Απίστευτα πολύ!! Φοβάμαι μην πάθει και τίποτα ρε συ!! Ειδικά αν είμαι μόνη όταν το κάνει... Χθες αρχικά μόνη ήμουν, μετά ήρθε ο μπαμπάς μας και φρίκαρε και αυτος! Εγω πάλι νομίζω οτι αν τη βαλω σε καροτσι ή καθισμα αυτοκινητου σε αυτη την κατασταση θα ερθουν τα χειρότερα!! Ασε που το αμαξι μου το πουλησαμε και το μεγαλο δεν το οδηγαω εδω στη ζουγκλα οποτε δεν παιζει αν ειμαι μονη να την παω βολτα με αμαξι... :?

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ααχ αυτο το κλαμα εδω κ 2 βδομαδες σχεδον καθε φορα που νυσταζει κ τριβει τα ματακια της, προηγειται ενα 10-15λεπτο κλαμα γοερο με βραχνισμα κτλ(οπως ειπα κ χθες σε προηγουμενο ποστ).Τι βολτες οθιοι την εχουμε κανει, τι παιχνιδακια κ αγκαλιτσες (μηπως κ το εκανε απο βαρεμαρα), αλλα δεν... Η βολτα με αυτοκ. την ηρεμει αλλα δεν κοιμαται! οποτε με το που γυριζουμε παλι τα ιδια, γιατι για να κοιμηθει θελει γαλα-αγκαλια.Οοποτε τωρα που το συνηθησα την κραταω κλαιει τα λεπτα που θελει κ μετα πινει γαλα κ κοιμαται. Καταληξαμε οτι μαλλον ειναι απο υπερενταση ή δοντια:|. Ελενη την θηλαζω κ το βραδυ που ξυπναει πινει μονο γαλα ενα τεταρτο κ ξεραινεται αλλα αυτα τα κανει απο πεινα το ξερω γιατι δεν ξυπναει κλαιγοντας. Ειναι σχεδον 6κιλα γυρω στα 60εκ θα μετρηθουμε στην παιδιατρο την Τεταρτη μαζι με τα εμβολια.

bkPSp3.png

Κορίτσια μου να μαι και εγώ!!!!

καλέ μια βδομάδα έλειψα και γράψατε ένα σορό ποστ!!!

σε δυο δόσεις μπήκα να διαβάσω!!!

στα γρήγορα να σας πω πως είμαστε Ν. Μάκρη, σήμερα ήρθαμε και αύριο φεύγουμε για Έδεσσα...

στα πεθερικά καλά περάσαμε, εγώ κουράστηκα πάρα πολύ, βόλτες δεν κάναμε γιατί είχε απίστευτη ζέστη και έτσι όλη μέρα είμασταν κλεισμένοι σπίτι και το βραδάκι νύσταζε το αστέρι μου και τον βάζαμε νωρίς για ύπνο οπότε σπίτι και εμείς μαζί του:?

Σοφία συνάδελφε καλως ήλθες στην παρέα!!!!!και να σου ζήσει η μπουμπού σου!!!

και εγώ λιμενικός, στη Σύρο βρίσκομαι αυτό το καιρό με τον άντρα μου επίσης συνάδελφο...

έχω ένα αγοράκι γεννημένο στις 12 Μαίου, ζωηρούλη και ελαφρώς αγκαλίτσα ;););)

και ο δικός μας για να κοιμηθεί γκρινιάζει και κοιμάται μόνο αγκαλιά:rolleyes:

επίσης θηλάζω αποκλειστικά, και πιπίλα δεν θέλουμε οπότε και εγώ από τότε που γέννησα δεν έχω κοιμηθεί βράδυ ολόκληρο...βέβαια σιγά σιγά ελατώσαμε τα νυχτερινά ξυπνήματα σε 2-3!!!

Κορίτσια μου σας αφήνω, πάω να ξανακοιμήσω το μωρό μου...

φιλιά σε όλες...αύριο έχουμε το μεγάλο ταξίδι μας και έχω φοβερό άγχος....θα τα ξαναπούμε από αύριο-μεθαύριο που θα έχω σύνδεση!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου, Λια εσυ λοιπον ησουν η συναδελφος, δωσε πολλα φιλια στην Φωτεινη Κ. (απο την Σοφια Φουτρη στη Ραφηνα) οταν γυρισετε Συρο! Α/Ξ, Υ/Ξ ή Λ/Φ? θα αναρωτιουνται τα κοριτσια εδω σε τι γλωσσα μιλαω χαχα!Απο Εδεσσα εε, φανταζομαι κ εσυ ησουν τοσο σχετικη με το Λιμενικο οπως κ εγω!Να χαιρεσαι κ εσυ τον μικρο σου αγκαλιτσα:D! κ εμενα με την πιπιλα εχουμε εξελιξηηηηη... Εμαθε να μου σπρωχνει το χερι οταν της την παω κοντα στο στομα:shock:! Ααα καλο ταξιδι!

bkPSp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Λιάκι μου, καλό ταξίδι εύχομαι να έχετε αύριοοο!! :D Με το καλό να καταφθάσετε στους δικούς σου που τόσο σου έλειψαν..πόσο σε καταλαβαίνω! Χαίρομαι που περάσατε καλά και στα πεθερικά! :cool: Για να δούμε κι εμείς... :rolleyes: Θα περιμένουμε νέα σας μόλις μπορέσεις! Έχω αγωνία να δω πώς θα τα πάει ο μικρούλης σου τόση ώρα στο καθισματάκι αυτοκινήτου, αλλά μη νομίζεις...την ίδια αγωνία έχω και για τη δικιά μου! Σίγουρα δεν θα της αρέσει και πολύ.... :? Το Σάββατο, πρώτα υγεία, αναχωρούμε το μεσημεράκι αφού ξυπνήσει ο Τάσος καθώς θα είναι νυχτερινός την προηγούμενη...

Sofia.fo κι εσείς πάνω κάτω έχετε αυτό το κλάμα,ε; Εμάς ευτυχώς δεν το κάνει συχνά... Μέχρι στιγμής τουλάχιστον!

Εμείς σήμερα είχαμε πολλή γκρίνια...δεν ξέρω γιατί αλλά ήταν πολύ ανήσυχο το γιαβρί μου! :( Από το ριλάξ στην αγκαλία, από την αγκαλιά στο καρότσι και από το καρότσι πάλι στην αγκαλιά το πήγαμε με συχνές εναλλαγές! Πιθανολογώ ότι την ενοχλούν τα ούλα γιατί έχει συνεχώς τα δάχτυλα στο στόμα και βγάζει πολλάααα σάλια... Πολλά όμως! Της έβαλα το δάχτυλό μου κι εκεί να δείτε δάγκωμα γερό...άρα μάλλον μας ενοχλούν! Ελπίζω να μην είναι κάθε μέρα έτσι γιατί είναι σκότωμα...Είναι που είμαστε και μόνοι και δεν έχουμε βοήθεια... Εχει και ο άντρας μου τη δουλειά οπότε το περισσότερο βάρος πέφτει πάνω μου...Ευτυχώς όταν είναι σπίτι βοηθάει και αυτός ο καημένος!

Από τη μια ανυπομονώ να πάμε στους δικούς μας για να έχουμε και βοήθεια, όσο να'ναι περισσότερα χέρια για τις ώρες γκρίνιας είναι μεγάλη υπόθεση, από την άλλη όμως δεν μπορώ ούτε καν στη σκεψη να γκρινιάζει ή να κλάιει το μωρό μου και να την νταντεύουν οι παππουδογιαγιάδες και εγώ να κάθομαι ή να είμαι βόλτα.. Πάλι εκεί θα είμαι και μάλιστα αν κλαίει θα θέλω να την παίρνω εγώ αγκαλιά νομίζω.... :| Ειδικά όταν θα είμαστε στα πεθερικά! Δεν μου αρέσει να την παρηγορεί η πεθερα κι εγώ να είμαι αμέτοχη από διπλά και να κοιτάω... Νομίζω ότι εκείνη την ώρα το μωρό έχει ανάγκη εμένα ακόμη κι αν δεν ισχύει..εγώ έτσι νιώθω και θα αισθάνομαι ότι την παρατάω. Συγγνώμη για το πρήξιμο, αλλά είχα την ανάγκη να τα πω γιατί το αισθάνομαι και όσο κοντεύουν οι μέρες για να φύγουμε, τόσο πιο πολύ το σκέφτομαι! :cry:

Τώρα κοιμάται. Έφαγε στις 10 και ξεράθηκε γιατι όλη μέρα δεν καλοκοιμήθηκε... Ελπίζω να μην αλλάξει το βραδινο μας πρόγραμμα, το βιολογικό μας ρολόι σύμφωνα με το οποίο κοιμάται σερί τη νύχτα όλη μέχρι τις 6 με 7 που τρώει πάνω κάτω. Ξέρω πως αλλάζουν συνήθειες μεγαλώνοντας και περιμένω αλλαγή κάποια στιγμή, όσο το διατηρεί όμως το χαίρομαι! Έτσι για να κοιμόμαστε καλά και να αντέχουμε τη γκρίνια της μέρας...

Sofia.fo ελπίζω τι κοριτσάκι σου να κοιμάται καλύτερα στο εξής... Κουράγιο φάση είναι και θα της περάσει! :)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Λιααααα μου καλο ταξίδι, είδες παει και το ταξίδι με το καράβι, όταν θα έχεις χρόνο θα μας πεις με λεπτομέρειες πως ανταποκρίθηκε ο μικρός.

Αχ Ελένη μου πες μου ότι είναι της ηλικίας και θα περάσει, και η δικια μου χθες όλη μέρα δεν κοιμήθηκε εκει που κοιμόταν 4 φορές την ημέρα!! Και σήμερα πολυ δύσκολα την έβαλα για ύπνο αγκαλια εννοείται με χίλια ζόρια, δεν τρώει και καλα τελευταία, πριν κοιμηθει τρώει καλα και το πρωι μας ξύπνησε απο της 6 επειδη πειναγε ενω ξυπνάει στις 8,κοιμήθηκε πάλι βέβαια αλλα πολυ φοβάμαι ότι αλλάζει συνήθειες τώρα που ειμαι εξαντλημενη!!αυτο με τα δόντια το κάνει και η δική μου όλη μέρα εκει τα χέρια της!!

Λιααααα μου καλο ταξίδι, είδες παει και το ταξίδι με το καράβι, όταν θα έχεις χρόνο θα μας πεις με λεπτομέρειες πως ανταποκρίθηκε ο μικρός.

Αχ Ελένη μου πες μου ότι είναι της ηλικίας και θα περάσει, και η δικια μου χθες όλη μέρα δεν κοιμήθηκε εκει που κοιμόταν 4 φορές την ημέρα!! Και σήμερα πολυ δύσκολα την έβαλα για ύπνο αγκαλια εννοείται με χίλια ζόρια, δεν τρώει και καλα τελευταία, πριν κοιμηθει τρώει καλα και το πρωι μας ξύπνησε απο της 6 επειδη πειναγε ενω ξυπνάει στις 8,κοιμήθηκε πάλι βέβαια αλλα πολυ φοβάμαι ότι αλλάζει συνήθειες τώρα που ειμαι εξαντλημενη!!αυτο με τα δόντια το κάνει και η δική μου όλη μέρα εκει τα χέρια της!!

Η κάθε ηλικία έχει τα δικά της! Τώρα τα δικά μας είναι στη φάση των πρησμένων ούλων και θα τα έχουμε αυτά τα παρατράγουδα! Η δικιά μας είναι με τις μέρες της... Σήμερα μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή, στα νορμάλ της τελοσπάντων, ενώ χθες δεν ήξερε τι της έφταιγε όλη μέρα! Έχουν τα ζόρια τους και τις παραξενιές τους... Απλά να μην είναι συνεχόμενη γκρίνια εύχομαι για να ξεκουραζόμαστε λίγο κι εμείς και να αντέχουμε στα ζόρια!

Ελπίζω να στρώσει και η μπέμπα σου και να είναι απλά μερικές κακές μέρες με αυτή τη συμπεριφορά! Υπομονή μας!

Δε μου λες Σόνια, τώρα το μωράκι σου δεν βγάζει καθόλου γάλα μετά το φαγητό; Η δικιά μου μερικές φορές όταν τη σηκώνω για να ρευτεί βγάζει μπόλικο! Άλλες πάλι μπορεί να βγάλει όταν τη σηκώσω από την αλλαξιέρα (την αλλάζω αμέσως μετά το φαγητό). Και το έχω ένα άγχος όταν γενικά τη σηκώνω. Χθες π.χ. πάω να τη σηκώσω από το κρεβατάκι της και ακούω πίσω μου ένα "σπλάτς!"... Γυρνάω και βλέπω γάλα κάτω στο πάτωμα! :shock:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σας, κοριτσια Ελενη, επειδη κ εμενα εχει ΓΟΠ οπως της Σονιας, θα σου πω για να σε καθησυχασω οτι το απλο "σπλατς" που λες δεν ειναι τιποτα. Ισως ειχε καταπιει πολλα σαλια μαζι με το γαλατακι της γιατι ειδικα αυτην την περιοδο πρεπει να καταπινουν πολυ σαλιο (βλεπω κ απ' τη δικη μου). Επισης θα σου ελεγα να την αλλαζεις κ γενικα οποιαδηποτε κινηση που θα χρειαστει ξαπλωμα ή κουνημα (αλλαγμα, βολτα με ΙΧ) να τα κανεις πριν το φαγητο της ή μετα απο μιση ωριτσα τουλαχιστον. Αυτο ισχυει για ολα τα μωρακια, μου ειχε πει η παιδιατρος, γιατι ολα εχουν ανωριμο πεπτικο συστ. γι αυτο χρειαζονται ρεψιμο, ορθια σταση να κατεβει λιγο το γαλα κ μετα ημιξαπλωτη ή υπερυψωμενα για τουλαχιστον μιση ωρα χωρις πολλα κουνηματα. Τωρα η ΓΟΠ συνοδευεται κ με αλλα συμπτωματα κ αναλογως σε τι κλιμακα υπαρχει σε καθε μωρακι. Αλλα απο μονες τους οι γουλιτσες ειτε μια "κουταλια της σουπας" ειτε ολοκληρο "φλυτζανι" να ειναι δεν ειναι ενδεικτικο απο μονο του (μου το ειπε η παιδιατρος, πραγμα το οποιο διαπιστωσα κ μες στο φορουμ, αν δεις αντιστιοχες συζητησεις).

Ασχετο, μηπως ειδατε καθολου αυτο το κεντρο δραστηριοτητων που σας ειχα πει? bright starts bounce bounce baby. Ωραιο μου φαινεται κ λεει απο 4 μηνων κ ανω, δεν ειναι στρατα αλλα προβληματιζομαι που το κορμακι της θα ειναι καπως ορθιο. Απ' την αλλη κ στον μαρσιπο που την εχω καπως ετσι ειναι. Τι λετε κ εσεις?

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...