Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Κι εγώ αυτό ήξερα για τον προεμφυτευτικο. Εν τω μεταξύ είναι φοβερό, να βρεις υγιή έμβρυα στον προεμφυτευτικο και να μην είναι σίγουρη η εγκυμοσύνη.... εκεί να το χάσεις τελείως. 

Εγω που λες έχω χάσει πολλές στιγμές από το γιο μου όχι μόνο στις ωοληψίες και στις εμβρυομεταφορες αλλά όλη μέρα να με βλέπει να ψάχνω στο διαδίκτυο, να πέφτω ψυχολογικά και να μην έχω όρεξη να παίξω μαζί του, να πέφτω σε κατάθλιψη μετά από κάθε αποτυχία. Κάποια στιγμή ήρθε και μου είπε :μαμά, δε θέλω αδερφάκι, είμαι καλά μόνος μου. Όλα τα καταλαβαίνει... είναι 7,5 ετων πλέον. Έκανα μια κουβέντα αυτή τη φορά μαζί του και ειλικρινά νομίζω ότι πλέον δε θέλει. Πλέον είναι το δικό μου άγχος μη μείνει μόνος στη ζωή, να έχει παρέα. Όμως με μεγάλη διαφορά ηλικίας τι παρέα να κάνουν? Ή ποιος σου λέει ότι θα ταιριάζουν? Υπάρχουν αδέρφια που δε μιλιούνται.... Εμείς προσπαθούμε να τα προστατευσουμε από τα πάντα όμως όπως βλέπεις στη ζωή δεν είναι όλα στο χέρι μας. Τελικά κατάλαβα ότι μέσα μου το θέλω και για μένα.... όμως το απογοητευτικό είναι ότι είμαι πολύ επιβαρυμενη πλέον ψυχολογικά και σωματικά και νιώθω ότι δεν έχω κουράγιο και μετά από αυτό να μεγαλώσω παιδί... 

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Cafe για μαμάδες Μαίου 2012!!!

ksdesign

Recommended Posts

Καλημέρα!

Eλένη, μην ανυσυχείς και το δικό μου έτσι είναι...όπου το βάλω εκεί το βρίσκω...λίγο το μπρούμυτα μου εξασκεί τώρα...κατά τ' αλλα ακρως ησυχία, από θέμα κινητικότητας...

Ελένη το αμαζον, από θέμα μεταφορικά σε κάποια δεν βάζει τίποτα...από πέριέργεια κοίταξα το καρεκλάκι που σ' ενδιαφέρει, και έρχεται free...το ίδιο και τα πάμπερ...γιατί μόνο από εκεί παραγγέλνω πλέον...χθές και σήμερα έλαβα και τα καθισματάκια του αυτοκινήτου...και μάλιστα αν και μία παραγγελία από μένα, αυτοί επειδή ίσως θα ήταν πολύ μεγάλο το πακέτο, το έκαναν δύο, και ήρθε κανονικά χωρίς μεταφορικά...μα ξέρεις τι είναι δύο καθισματάκια επώνυμα στα 50 - 60ευρώ (δεν θυμάμαι πόσο τώρα...) Από εδώ μόνο για το μεγάλο θα ήθελα κανένα 80άρι στην πλάκα..δηλ, ένα κατοσταρικάκι και για τα δύο...μπα...ξέρω καλύτερα να φάω μόνη μου...απ' ότι να τους τα χαρίζω εδώ πέρα....

Τώρα το θέμα της μεταφοράς... αλλα μου έρχονται με courier, και άλλα με το πορτα πορτα του ταχυδρομείου...(το οποίο για μένα είναι το ίδιο μια που κάτω απο το γράφειο μου - που είναι δίπλα στο σπίτι μου ...βρίσκεται το ταχυδρομείο της περιοχής χεχεχε... άλλες φορές μου χτυπάνε την πόρτα και μου τα δίνουν, αλλες φορές τασ βρίσκω απ' έξω...καί αλλες φορές, μου τα αφηνουν κάτω, στο Ταχυδρομειο. (Φαντάζομαι ότι εδώ συμβαίνει αυτό γιατί με ξέρουν πλεον...και το σπίτι είναι μονοκατοικία...δεν νομίζω ότι σε μια πολυκατοικία θα το αφησουν έτσι χύμα...να μεγάλο πακέτο, μόνο του, χύμα? τι να πω δεν ξερω...

Sofia.fo, τι να σου πω? Παρά είσαι προχωρημένη...έλεγα για μένα...αλλά κι εσύ...είσαι φοβερή..μα να πάρεις το νυφικό σου...μπράβο...συγχαρητήρια...!!! Αλήθεια έχεις FB να γίνουμε φίλες κι εκεί?

Σοφία, συντοπίτισα? πως τα περάσατε στα γεννέθλια μας είπες? Μάλλον δεν μας είπες? Ωραίο το κολπάκι με τα γαντάκια που της έκανες...και ξανάπιασε την πιπίλα...εγώ νομίζω δεν θα το σκεφτόμουν να του βάλω γαντάκια σε αντίστοιχο περιστατικό...

Παιδιά ο Γιωργάκης λες και τον είπαμε χοντρό κατάμουτρα...λές και το κατάλαβε...από προχθές που πήγαμε παιδίατρο...και του κάνω το γάλα πιο ελαφρυ κατά μια μεζούρα...τρώει πολύ πιο αραιά...όχι στο τρίωρο...αλλα στις 4,5 - 5 ώρες...και όχι όλο το γάλα πάντα...αρχίζω να ανησυχώ...μάλλον μου πάει για μανεκέν τώρα...(αχ μου χάλασε το κουμπί -backspace- εδώ στο λαπτοπ, και είναι σκέτη ταλαιπωρία ...δεν μπορείς να γράψεις ρε παιδί μου...το πάω πίσω με τα βελακια και μετά με το del...γι' να μου συγχωρείται μερικά λαθάκια, για να γράφω πιο άνετα, γιατί δνε μπορω να τα διορθώνω συνέχεια...μάλλον έβαλε το χεράκι του εδώ, ο καλός Χρηστούλης...το μανάρι μου!!!)

an1cF250g410000NDN2fDkyMjQwMGRhfFhyaXN0YWtvIG1vdSwgc1wnYWdhcHcgcG9seSEhISE.gif

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

glitterfy3041429T805B81.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοπελες τι κανετε? Σοφακι συνονοματη, (μα τι υπεροχο ονομα που εχουμε:D), να χαιρεσαι κ εσυ τα αγγελλουδια σου! Η δικια μου αγκαλιτσα κ να ναι καλα ο "Αγιος μαρσιπος" μεγαλη η χαρη του, μπορεσα κ ξαναμαγιρεψα υστερα απο 3.5 μηνες (βλ. μαμα-πεθερα catering!). Το μονο καλο στην ιστορια ειναι το βραδυ που πινει γαλατακι κ τσουπ την βαζω μετα απο λιγο στην κουνια (κοιμισμενη βαρια εννοειται). Ελενη μου κ εγω απο μια γρηγορη ματια το amazon.co.uk την εχει σε πολυ καλη τιμη βεβαια αν θες συγκεκριμενα το ροζ χρωμα τοτε ναι το εχει 125GBP και αρα λιγο πιο ακριβα. κ δεν εχει μεταφορικα. Κ εγω οτι παραλαμβανω ερχεται ειτε με κουριερ ειτε ειδοποιηση κ το παραλαμβανω στο ταχυδρομειο. Περιμενω γυρω στις 15 Δεκ. που ξεκινουν οι εκπτωσεις το co.uk και το .de εχουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΤΦ ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ:D;)!! Κατερινα μου εχω fb θα σου στειλω το ονομα ή στειλτε μου μεϊλ το δικο σας οποια θελει να γινουμε "φρεντς". Αχ βρε Σονια μου τωρα που θα εισαι μονη μην αφησεις τη μικρη σε επικινδυνο σημειο ουτε λεπτο, εγω την πατησα ευτυχωωωωςς ελαφρια με την αλλαξιερα (ωχ αμαν το θυμηθηκα παλι!).

Αυτο που ηθελα την γνωμη σας ειναι ενα κεντρο δραστηριοτητων της bright star bounce bounce baby, ή κατι αντιστοιχο.

bkPSp3.png

Α! Κατερίνα... Τώρα που είπες για το πιο ελαφρύ γάλα που του δίνεις θυμήθηκα το εξής!: Την πρώτη φορά που πήγα να δώσω ξένο γάλα στη μπέμπα και διαπίστωσα ότι δεν της αρέσει σα γεύση, ρώτησα την παιδίατρο τι μπορώ να κάνω για να το δεχτεί πιο εύκολα. Συγκεκριμένα τη ρώτησα αν μπορώ να βάζω στην ίσια ποσότητα νερού μία μεζούρα γάλα λιγότερο για να είναι πιο νερουλό και συνεπώς με λιγότερο έντονη γεύση. Η απάντησή της ήταν οχι γιατί όσο λιγότερη σκόνη βάζεις (σε σταθερή ποσότητα νερού) υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να στουμπώσει το μωρό και να ζορίζεται ή να κάνει δυσκοίλια και αυτό γιατί έχει η σκόνη συγκεκριμένη ποσότητα πρεβιοτικών στα συστατικά της που βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου και αν βάλεις λιγότερη αναλογικά ίσως προκύψει τέτοιο θέμα εντερικό...και ήθελα να σε ρωτήσω: Παρατήρησες μήπως από τότε που του κάνεις πιο νερουλό γάλα κάποια αλλαγή στα κακάκια του;

Τυχερήηη που έχεις από κάτω σου ταχυδρομείο!!

Κι ο δικός σου μετρημένες κινήσεις κάνει,ε; Είπα κι εγώ...έχουμε μείνει τόοσο πίσω! Ουφ!

Sofia.fo έχω κι εγώ facebook. Θα με βρεις με το όνομά μου Eleni Avgeri . Η φωτό που έχω είναι μια παιδική ζωγραφιά. Αν δεν μπορείς να με βρεις, στείλε μου προσωπικό μήνυμα εδώ με το δικό σου όνομα να σε βρω εγώ! :)

Όντως το καρεκλάκι που θέλω δεν το έχει φθηνότερα στο αμαζον δηλαδη,ε; Κρίμα! Εννοείται πως θέλω το ροζ-φουξ! Τώρα αν κάνω αγοράκι δεύτερο παιδί (πρώτα ο Θεός), μπορεί να πάθει σύγχυση ταυτότητος γιατί όλα τα έχω πάρει σε ροζ και δεν έχω σκοπό (και δυνατότητα οικονομική) να τα ξαναπάρω όλα σε μπλε!! Τι να κάνω, ήθελα τόσο πολύ να κάνω κοριτσάκι...τρομερό μεράκι και τα θέλω όοοοοολα ροζ και φουξ!

Σόνια περιμένω με αγωνία τα βιντεάκια με τα κατορθώματα της θυγατέρας σου!! Κι εσύ 8,5 μηνών περπάτησες;;; Έχει να μοιάξει το παιδί! χαχαχα

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Κατερινάκι μια χαρούλα περάσαμε στα γενέθλια του μικρού, ήσυχα ήμασταν, οι ανηψιές μου ήρθαν και σβήσανε τα κεράκια με το μικρό και οι γονείς μου μόνο, εσείς τα έχετε μέσα Οκτώβρη τα δικά σας γενέθλια?

Τι έπαθε ο Γιωργάκης και δεν τρώει πολύ, το έριξε στη δίαιτα λες?

Μπορεί να μην έχει πολύ όρεξη μωρέ, αν το συνεχίσει παίρνεις τη γιατρό να τη ρωτήσεις τη γνωμη της.

Ελενίτσα καλέ μην τα παίρνεις όλα ροζ της μικρής, αν κάνεις γιο μετά θα πήξει στο ροζ το παιδί! χαχα!

Καλά κι εμένα η μικρή ακόμα δεν κουνάει από τη θέση της, λίγο άντε να τη βρω πιο πλάγια καμιά φορά, τα πόδια μόνο που τεντώνει συνέχεια να σηκωθεί το σκατό!

Σόνια πες ότι έμοιασε εσένα το παιδί να μας λυθεί η απορία! Πολύ γρήγορα περπάτησες καλέ! Άλλα μωράκια 8,5 μηνών ακόμα δε σηκώνονται μόνα τους!

Να μας βάλεις βιντεάκι μόλις μπορέσεις να τη δούμε τη σβουρίτσα σου!!

Σοφία δηλαδή το βράδυ σου κοιμάται καλύτερα η μικρή? Μακάρι γιατί όλη μέρα αγκαζέ με τη μικρή θα είσαι κομμάτια καλέ! Για να λες ότι δεν μπορούσες να μαγειρέψεις τόσο καιρό φαντάζομαι. Το καρότσι το έχεις δοκιμάσει σπίτι να την έχεις μαζί σου αφού δεν κάθεται κάπου μόνη της?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Λοιπόν Ελένη, έχεις απόλυτο δίκιο μάλλον...από τότε που του το εκανα πιο νερουλό το γάλα, την πρώτη μέρα δεν ενεργήθηκε καθόλου...(που είμαστε ρολόι σ' αυτό) και όταν ενεργήθηκε ήταν πάρα πολύ λίγα και σφιχτά σαν πέτρα...σήμερα ήταν πιο πολλά αλλά πάλι σφιχτά...καλά λες...θα το ξαναδίνω κανονικά το γαλατάκι του, γιατί δεν θέλω να παιδεύεται - ζόριζεται ο μικρούλης μου....κι ας είναι χοντρουλίνι...έχει καιρό για δίατα...!!!

Βρε Ελένη, κάνε μια υποχώρηση στο καρεκλάκι, και πιο φθηνό θα το πάρεις, και να μην είναι και όλα ροζ..όπως σου λέει και η Σοφία αν το επόμενο μωράκι σου είναι αγόρι, θα το μεγαλώσεις στα ροζ και στα φουξ?

Sofia.fo στο facebook θα με βρεις με το όνομα: Katerina X. Stratoudaki

Σόνια τι ακούω 8,5 μηνών περπάτησες;;; Βέβαια και έχει να μοιάξει το παιδί σου!!!! Άρα λοιπόν μην απορείς για όλα αυτά που κάνει η υπερκινητική μπεμπούλα σου!!!

an1cMeS0g410000MDAwNzM4OGR8Mzk5MTQzMjJqZGF8TWlrcm91bGkgbW91LCBzXCdhZ2FwdyEhISA.gif

Διαφημίσεις

Sofia.fo, δεν ήξερα ότι το άμαζον κάνει εκπτώσεις απο 15 Δεκ. μάλλον θα κοιτάξω τότε για ποδήλατο και ποδηλατάκι του Χρηστάκου μου... Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση!!!!

Ελένη σου βρήκα το καρεκλάκι 1,99ευρώ φθηνότερο...χεχεχε....

Παρόλο την πλάκα, δες το γιατί έχει πολλά σχέδια και πολλές τιμές....

http://www.anatello.gr/cart/kathismata-fagitou/

φιλιά

Αχ σήμερα κλείσαμε το 4 μήνα, πως περνάει ο καιρός,θα μεγαλώσουν και δεν θα το πάρουμε χαμπάρι,πολυ έντονα το σκεφτόμουν σήμερα αυτο!ασε που της άλλαξα το προγράμμα σήμερα επειδη δεν ηταν ο άντρας μου την ώρα που την κάνουμε μπάνιο και αναγκαστικά δεν την έκανα σήμερα,και την έπιασε μια υπερένταση δεν ήθελε ούτε να φάει ούτε να κοιμηθει έκαιγε κάποια στιγμη πολυ(καιρο Είχα να την ακούσω έτσι), την έβαλα στο αμάξι και την πήγα βόλτα,ευτυχώς ηρεμησε αμέσως,έφαγε και κοιμήθηκε.

Κορίτσια δεν με νοιάζει ποτε θα περπατήσει αργά η γρήγορα όλα τα μωρα το κάνουν,απο μένα δεν θέλω να πάρει επειδη ήμουν 8μιση μηνών, 8 κιλα μόνο,πρόβλημα βάρους να μην έχει και όλα τα αλλα θα έρθουν αργα η γρήγορα.

Αυτο που λέτε στην Ελένη όλα ροζ μια απο τα ίδια κι εγω, και το ίδιο μου λένε όλοι αν κάνω αγόρι, το θέμα είναι ότι τώρα με νοιάζει μόνο το κοριτσάκι μου και σκέφτομαι μόνο για αυτήν,βέβαια αν θέλει ο Θεός να μας δώσει και ένα αγοράκι μετα θα λέω αχ τι έκανα αλλα μέχρι τότε θα δούμε μπορει να μας έχει πέσει κανά Τζοκερ οπότε να μην έχουμε και πρόβλημα!

Κορίτσια εσείς που παίζεται στα δάχτυλα τις ιντερνετικες αγορές, βρεφικα παιχνιδακια που θα βρω;;παίζει πολυ το μωρο όλη μέρα ασχολείται στο καρότσι που την αφήνω και κάνω και καμία δουλεια,πήγα και της πήρα απο το λητω 2 πανινες κουδούνιστρες και ένα μουσικό καραβάκι μικρο 58?ΕΛΕΟΣ!! Το θέμα είναι ότι τις παίζει 1-2 μέρες και χάνει το ενδιαφέρον της και θα θέλει αλλα με αυτές τις τιμές όμως δεν βγαίνω,έχει φάει κόλλημα με έναν πανινο γαιδαρακο που του τρώει τα αυτιά,αυτο μόνο δεν βαριέται όλα

Τα αλλα τα παίζει λίγο γελάει,τα μασάει για 1-2 μέρες και αυτο είναι!!τα δικα σας μωρα με τι παίζουν;; Έχουν έτσι αγαπημένο παιχνίδι;;

Επιτέλους ώρα να ξεκουραστω, καληνύχτα μανουλιτσες!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλημερα σας! Σονια μου να την χαιρεσαι την κορισταρα σου νυφη να την δεις! οσο για τα κιλα τι στεναχωριεσαι? μονη σου το ειπες εσυ που παρολο που ησουν "αδυνατουλα" μια χαρα δεν εισαι τωρα? οσο για τα ροζ που λες κ εσυ κ η Ελενη κ το επομενο με το καλο να ειναι αγορακι πιστεψε με δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μονο τα ρουχα να ειναι "αγορ. χρωματα" γιατι εγω που δανειστηκα φορμακια (κ με εσωσαν) μου ελεγαν "τι γλυκο αγορακι, να σας ζησει!":cry::oops:. Για παχνιδια εγω μπαινω αμαζον στην κατηγορ. baby κ βρισκω αυτο που θελω εχει χιλιαδες! αν κατι δεν με ικανοποιει ή θελω να μιλαει ελλην. (βλ. περιστρεφομενο που η δικια μου ειναι το μονο με το οποιο ασχολειται καπως) τοτε skroutz.gr. Κατερινα κ Ελενη σας εστειλα αιτημα στο φβ. Κατερινα το αμαζον κανει κατα καιρους εκπτωσεις σε κατηγοριες προϊοντων, (ενημερωνομαι στο μεϊλ), την περιοδο των εκπτ. βαζει free delivery σε ολα τα προϊοντα. Εγω περισυ πηρα ετσι το στρωμα κουνιας,το καροτσι, το καθ. αυτοκ. κ κατι αλλα. Στα ΕΛΤΑ ηταν ετοιμοι να με πνιξουν:D!Μονο κορη δεν παραγγειλα απο ιντερνετ κ μου ηρθε εκπληξη! Αφου μερικες φορες της λεω (οταν ειμαι πτωμα): "θα σε ξαναβαλω μεσα απο κει που 'ρθες" (χαχα, τι λεω η κακουργα στο παιδακι μου?)

υ.γ. 1ο: Σονια κ εμενα εχει τις τελευταιες 2 βδομαδες που κλαιει καθε φορα που νυσταζει κ θελει να κοιμηθει.Λεω μηπως ειναι απο υπερενταση κ απο τα πραγματα που ανακαλυπτει οτι κανει κ δεν θελει να χασει καιρο με τον υπνο. Παρολα αυτα θα ρωτησω κ την παιδιατρο.

υ.γ. 2ο: Κατερινα ειδα ειπες για τον Γιωργακι με την ορεξη του αλλα αφου διβασα στο φορουμ κ μου εχουν πει οτι μετα τον 4ο μηνα δεν παιρνουν 700γρ. (και πανω) οπως συμβαινει πριν αλλα πεφτει ο ρυθμος (450γρ./μηνα) αλλα θα ξερεις εσυ κ με τον μεγαλο σου.

bkPSp3.png

Καλημερα σας! Σονια μου να την χαιρεσαι την κορισταρα σου νυφη να την δεις! οσο για τα κιλα τι στεναχωριεσαι? μονη σου το ειπες εσυ που παρολο που ησουν "αδυνατουλα" μια χαρα δεν εισαι τωρα? οσο για τα ροζ που λες κ εσυ κ η Ελενη κ το επομενο με το καλο να ειναι αγορακι πιστεψε με δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Μονο τα ρουχα να ειναι "αγορ. χρωματα" γιατι εγω που δανειστηκα φορμακια (κ με εσωσαν) μου ελεγαν "τι γλυκο αγορακι, να σας ζησει!":cry::oops:. Για παχνιδια εγω μπαινω αμαζον στην κατηγορ. baby κ βρισκω αυτο που θελω εχει χιλιαδες! αν κατι δεν με ικανοποιει ή θελω να μιλαει ελλην. (βλ. περιστρεφομενο που η δικια μου ειναι το μονο με το οποιο ασχολειται καπως) τοτε skroutz.gr. Κατερινα κ Ελενη σας εστειλα αιτημα στο φβ. Κατερινα το αμαζον κανει κατα καιρους εκπτωσεις σε κατηγοριες προϊοντων, (ενημερωνομαι στο μεϊλ), την περιοδο των εκπτ. βαζει free delivery σε ολα τα προϊοντα. Εγω περισυ πηρα ετσι το στρωμα κουνιας,το καροτσι, το καθ. αυτοκ. κ κατι αλλα. Στα ΕΛΤΑ ηταν ετοιμοι να με πνιξουν:D!Μονο κορη δεν παραγγειλα απο ιντερνετ κ μου ηρθε εκπληξη! Αφου μερικες φορες της λεω (οταν ειμαι πτωμα): "θα σε ξαναβαλω μεσα απο κει που 'ρθες" (χαχα, τι λεω η κακουργα στο παιδακι μου?)

υ.γ. 1ο: Σονια κ εμενα εχει τις τελευταιες 2 βδομαδες που κλαιει καθε φορα που νυσταζει κ θελει να κοιμηθει.Λεω μηπως ειναι απο υπερενταση κ απο τα πραγματα που ανακαλυπτει οτι κανει κ δεν θελει να χασει καιρο με τον υπνο. Παρολα αυτα θα ρωτησω κ την παιδιατρο.

υ.γ. 2ο: Κατερινα ειδα ειπες για τον Γιωργακι με την ορεξη του αλλα αφου διβασα στο φορουμ κ μου εχουν πει οτι μετα τον 4ο μηνα δεν παιρνουν 700γρ. (και πανω) οπως συμβαινει πριν αλλα πεφτει ο ρυθμος (450γρ./μηνα) αλλα θα ξερεις εσυ κ με τον μεγαλο σου. Ααα κ κοριτσια μηπως παιζει και τιποτα με τα ουλα??

bkPSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...τι κάνετε;

Σοφάκι σ'ευχαριστω πολυ, κι εσείς να την δείτε όπως επιθυμείτε! Αχ οπότε μου λενε να την δω νυφουλα,δακριζω κάθε φορα,πολυ με συγκινεί αυτη η ευχή!

Δεν έχω ιδέα πως να αγοράσω κάτι απο το ιντερνετ,λέω να το προσπαθήσω μια που απο δω και πέρα θα είναι χρήσιμο με τοσα πράγματα που χρειάζονται συνεχώς.

Κορίτσια τι κάθισμα αυτοκινήτου έχετε; Θέλω να της πάρουμε ένα με το σύστημα isofix για μεγαλύτερη ασφάλεια,αυτή που έχουμε τώρα είναι μέχρι 12 κιλα αλλα εγω βλέπω ότι δεν βολεύεται όταν θέλει να κοιμηθει,λέτε να βρω κανένα σε καλύτερη τιμή στο αμαζον;; Αλλα αν βρω θα μου πείτε τον τροπο πως γίνεται η αγορά γιατι δεν έχω ιδέα!!

Αυτο το θέμα της υπέρέντασης που λες Σοφια δεύτερη φορα που μου το κάνει,λέτε να γίνει συνέχεια;; Εγω ήμουν έτοιμη να πάρω την παιδιατρο νόμιζα ότι κάτι είχε πάθει έτσι στα ξαφνικά,και μια χαρα τα πηγαίναμε ρε γαμωτο μέχρι τώρα,κοιμόταν αμέσως χαρούμενη!!

as1cMeX-M3-0010NjM4NTJkYnwyMzUyNmR8dG8gbW9yYWtpIG1hcyBlaW5haQ.gif

Καλημέρα, μανουλίτσες!!! :P

Χθες βράδυ δεν μπόρεσα να μπω γιατί αφενός έκανα τυροπιτάκια και κουράστηκα, αφετέρου μας τελειώσαν οι μονάδες από το στικάκι κι έτσι κι αλλίως δεν μπορούσα να μπω! Σήμερα το πρωί όμως ήρθε ο forthnetατζής (!) και μας έφτιαξε τη γραμμή και έχουμε κανονικά ίντερνετ και τηλέφωνο πλέον! :D

Κατερίνα, ευχαριστώ για τη σελίδα του ανατέλλω, τη είχα βρει κι εγώ αυτή. Αν δε βρω από εξωτερικό κάτι καλύτερο ίσως το πάρω από εκεί. Στο χρώμα δε θα κάνω σκόντο πάντως, θα πάρω το φουξ γιατί στο καρότσι ήδη έχω κάνει... Ήθελα ένα καφέ-ροζ της peg perrego και πήρα τελικά ένα κοκκινομαύρο της chicco για το ενδεχόμενο του αγοριού. Το καρεκλάκι όμως θα είναι κάτι που θα έχω μέσα στο σπίτι οπότε δε θα πάθει και τίποτα να κάτσει σε αυτό...

Πολύ καλά αποφάσισες και δεν του ξανακάνεις νερουλό γάλα... Τελικά ισχύει δηλαδή αυτό που μου είχε πει η γιατρός. Θέλουν προσοχή αυτά, είναι κρίμα από δικό μας λάθος να ταλαιπωρούνται τα καημένα.....

Sofia.fo σε δέχτηκα στο facebook! Φτου σας και ξανά φτου σας! Είσαστε και οι τρεις κουκλιά! Δε μου λες; Τάσο λένε τον άντρα σου; Εμένα πάντως ναι! χαχα :eek: Το σκυλάκι αυτό το άσπρο στις φωτό τι ράτσα είναι; Dogo Argentino μήπως; Πολύ γλυκούλι πάντως! Δικό σας;;

Και η κορούλα σου πολύ καλήηηη! χιχιχι :P

Σόνια, είναι πανάκριβα τα παιχνιδάκια στα μαγαζιά Λητώ κλπ. δυστυχώς! Θέλει ψάξιμο η δουλειά γιατί όπως λες τα βαριούνται και γρήγορα! Και η μπέμπα μου είχε αδυναμία με ένα λούτρινο ζωάκι από τα H&M , αλλά της πέρσασε! χαχα Τώρα δείχνει να της αρέσει πολύ το παπάκι μέσα σε μπάλα με νερό που της πήρα από το τζάμπο. Της fisher price είναι. (Αχ, ξύπνησε....μισό....)

Κορίτσια και η δικιά μου παθαίνει υπερένταση μερικές φορές από την πολλή νύστα και κούραση και την πιάνει κάτι που δεν ξέρει τι θέλει, και τη βάζω να κοιμηθεί και κλάιει με αναφιλητά η κακομοίρα και την πάιρνω αγκαλίτσα να την κοιμίσω εγώ, αν και κοιμάται γενικά μόνη της πάντα. Είναι της ηλικίας μάλλον αφού το παθαίνουν και τα δικά σας... Συνήθως το βραδάκι την πιάνει, αλλά ευτυχώς όχι κάθε μέρα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ελενη μου κ απο εδω Χρονια πολλα να τα εκατοστησεις να σε χαιρεται η οικογενεια σου! Ναι "Τασο-πληκτη" κ εγω... Κ ναι το "σκυλακι" μας (50κιλα γαϊδουρι το λες) ειναι dogo argentino κ εχουμε κ μια μικρη ιδια ρατσα (πως κ το μαντεψες συνηθως για πιτ μπουλ μας το λενε:rolleyes:). Καλα την μπεμπα σου την εχω δει απο εδω σκετη κουκλα κ εσενα! το "cafe Μαϊου 2012" πολυ "μοντελουα":D:tongue:!

Κατερινα σου εγραψα και fb ο "μεγαλος" ολο γελια κ ο "μικρος" δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του, Κρητικακι σωστο :P! Ειδα κ τις φωτο απο δουλειες σου (αν καταλαβα καλα εσωτ. διακοσμηση ε?) πολυ ωραιες!

Σονια, η διαδικασια δεν ειναι δυσκολη: χρειαζεται να δημιουργησεις εναν λογαριασμο στο paypal.com (κ αυτο για δικη σου ασφαλεια για την πιστωτικη σου). Μετα πας αμαζον αγγλικο ή γερμ. (ή κ στα δυο οπως εγω) κ δημιουργεις κ εκει λογαριασμο. Στο αμαζον οταν θα κανεις αγοορες θα πληρωνεις μεσω του paypal, δηλ. δεν θα εχει κανεις αλλος τους αριθμ. της πιστωτικης σου παρα μονο στον λογ. σου στο paypal το οποιο εχει ασφαλει κ γενικα ολοι αυτο χρησιμοποιουν (αν εχεις ενδοιασμους δες τους ορους χρησης που γραφει) χωρις καμια επιπλεον επιβαρυνση εκτος των οποιων μεταφορικων που αναγραφεται για καθε προϊον ποσο κ αν χρεωνεσαι! Εγω συνηθως βλεπω live απο τα καταστηματα αυτο που μου αρεσει κ μετα ψαχνω ειτε αμαζον ειτε γκουγκλ τιμες.

Κοριτσια σας αφηνω μπας κ ξεραθω καμια ωρα γιατι το βραδυ ειχαμε 5 φορες εγερτηριο κ κουτουλαω απο νυστα!!

bkPSp3.png

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_1_4?url=search-alias%3Dbaby&field-keywords=lamaze+baby+toys&sprefix=lama%2Cbaby%2C404

παραπάνω...πατήστε έχει πολύ ωραία παιχνιδάκια bebe...εμείς έχουμε την πεταλούδα...έχουμε φάει κόλημα και ο Χρήστος όταν ήταν μικρός αλλά και ο Γιώργος τώρα έχει τρελλαθεί...

δεν έχω τσεκάρει μεταφορικά και αν τα στέλνουν αλλά μου άρεσαν και είπα να σας τα δείξω..

..άλλη ώρα θα τα πουμε περισσότερο γιατί τώρα έχω δουλίτσα...

φιλούρες πολλλλλλλλλλεςςςςςςς!!!!!!!

Sofia.fo σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και από εδώ!!! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Τασόπληκτες αμφότερες λοιπόν!!! χαχαχαχ!! Μια χαρά! Πόσα ταξίδια έχετε πάει!!! Ουάου!! Εμείς από αυτά έχουμε πάει Ρώμη (με μηχανή παρακαλώω..!) και Παρίσι! Θέλαμε και Ισπανία και Νέα Υόρκη στη νονά του Τάσου, αλλά μας πρόλαβε η κρίση και το μωρό....Βλέπουμε εν καιρώ!

Πολύ μου άρεσε το σκυλί σας! Τα ξέρω γιατί πέρσυ τα ψάχναμε πολύ με τον άντρα μου για να πάρουμε ένα, αλλά τελικά δεν πήραμε γιατί σε διαμέρισμα δε θέλουμε... Πήραμε ένα μπουλ τεριε για τον μπαμπα μου που μενει στο χωριο και έχει χώρο. Εσείς σε διαμέρισμα το έχετε το 50κιλο ζωντανο;;; Τελικά καλύτερα που δεν πήραμε γιατί τώρα με το μωρό θα είχαμε θέμα από άποψη χώρου και χρόνου!Αλήθεια σε ποια περιοχή μένετε;

Κατερίνα ωραία τα παιχνιδάκια, θα τα μελετήσω! :)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...